|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 63
Cytat:
![]() Ogólnie ciężko jest trafić w coś, z czego będę rzeczywiście się cieszyć i to wcale nie oznacza, że ktoś mnie nie zna. Sama idea prezentów przestała mnie chyba już po prostu jarać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4262 |
Inez
|
Ja odbieram bardzo dobrze. Praktycznie w każdym sklepie znajdę coś, co uznam za przydatne. Najchętniej to w ogóle dostawałabym takie karty działające na całe centrum handlowe.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#4264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
Ja w wrecz przeciwnie
![]()
![]() |
#4266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Zdecydowanie pozytywnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4267 |
Zakorzenienie
|
[1=837577522c61f12fd19d267 21bfa89a63d19e6ec_63eec38 21f71b;89058895]Mam tak samo, wolę dostać 50 zł albo właśnie kartę, voucher do knajpy, niż jaki przedmiot. Zazwyczaj sama nie wiem czego chcę, od jakiegoś czasu wolę minimalizm w swoim życiu i nie potrzebuję wcale kolejnych rzeczy. Wolę sobie sama kupić to, czego potrzebuję, albo zjeść
![]() ![]() Ogólnie ciężko jest trafić w coś, z czego będę rzeczywiście się cieszyć i to wcale nie oznacza, że ktoś mnie nie zna. Sama idea prezentów przestała mnie chyba już po prostu jarać.[/QUOTE] ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4268 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4269 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja odbieram bardzo dobrze i uważam to za najlepszy prezent. Nawet jak się kogoś zna to ciężko jest coś kupić. Ludzie teraz praktycznie wszystko mają, do wszystkiego jest łatwy dostęp, co chwila są jakieś promocje. Dlatego mnie mega dziwą te ciągłe pytania co komuś kupić. Ja się zawsze pytam co ktoś chce, a jak nie dostaję odpowiedzi to stawiam na bon. Każdy wie najlepiej czego mu trzeba. Ja też bym się cieszyła z bonu do Rossmana, bo przynajmniej wykorzystam, a z prezentami różnie bywa. Nie lubię ani sama ani jak ktoś wydaje bezsensownie pieniądze ![]()
![]() |
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
[1=837577522c61f12fd19d267 21bfa89a63d19e6ec_63eec38 21f71b;89058895]Mam tak samo, wolę dostać 50 zł albo właśnie kartę, voucher do knajpy, niż jaki przedmiot. Zazwyczaj sama nie wiem czego chcę, od jakiegoś czasu wolę minimalizm w swoim życiu i nie potrzebuję wcale kolejnych rzeczy. Wolę sobie sama kupić to, czego potrzebuję, albo zjeść
![]() ![]() Ogólnie ciężko jest trafić w coś, z czego będę rzeczywiście się cieszyć i to wcale nie oznacza, że ktoś mnie nie zna. Sama idea prezentów przestała mnie chyba już po prostu jarać.[/QUOTE]Wydaje mi się, że czasy też się zmieniły, więcej rzeczy jest dostępnych, jest wręcz przesyt wszystkiego, pokoje dzieci przypominają sklepy z zabawkami. Prezent już nie jest więc takim zaskoczeniem, trudniej o efekt wow, z resztą i tak sami najlepiej wiemy czego chcemy, czego ktoś nawet bliski może nie wiedzieć. Dlatego jak rodzina pyta co kupić moim dzieciom na prezent to albo cała rodzina robi zrzutkę na coś większego typu rowerek, deskorolka albo proponuję bilet na jakieś przeżycie typu park linowy, jump arena, kino, teatr. Dlatego też cieszę się, że odeszliśmy od idei prezentów dla dorosłych w rodzinie, bo właśnie w pewnym momencie przeszłam do etapu dostawania prezentów do domu (dla kogoś może fajna opcja, dla mnie niestety nie, moje wewnętrzne dziecko w takim momencie krzyczy). Choć akurat ostatnio moja mama sprezentowała mi ostatnio bon na masaż, dla mnie super, ale wiele osób pisało ostatnio, że nie lubi takich atrakcji. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4271 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z mojego M2004J19C przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na pewno otwór na owoce jest ważny, ja w Philipsie mam taki że mogę całe jabłka, pomarańcze, cytryny wkładać. Więcej nie pomogę, bo moja philipsa tak głośno pracuje, że jej nie polecę. Na pozostałe parametry nie zwracałam uwagi, po prostu pracownik w RTV Euro AGD ją zachwalał i polecił. Ale warto poczytać https://www.eujuicers.pl/wyciskarka-...kowirowka.html Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4273 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja też. Właśnie dlatego dostaję takie "prezenty", bo ludzie mnie znają - wiedzą, że jestem wybredną ksieżniczką xD A tak serio to ja wszystko mam i nie kupuję prawie w ogóle rzeczy. Raczej rzadko cokolwiek nowego. Nie obrażę się nigdy tylko na książki i płyty. Czasem kupuje mi coś tż albo siostra, bo wiedzą, że coś mi się miało przydać, ale nie po drodze do internetu/sklepu ![]() Poza tym to już wolałabym coś takiego naprawdę od serca, głupią wyklejankę BRZYDKĄ (jestem dorosłą, poważną osobą xD) czy tort własnoręcznie zrobiony, niż kupioną rzecz- dosłownie. A innym z kolei uwielbiam robić prezenty takie rzeczowe, jeśli wiem, że o czymś marzą albo coś im bardzo się przyda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4274 |
Rozeznanie
|
Planuje kupić ekspres kolbowy. Jaką marke i model polecacie. Jaki macie u siebie w domu i jest sprawdzony ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4275 | |
zielony stworek
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4277 |
Zakorzenienie
|
Nie znoszę prezentów. Jestem minimalistą, zwaną dziadem przez niektórych ale ja po prostu nie chcę zbędnych przedmiotów. To chyba mój jedyny przejaw ekologiczności.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za podpowiedzi
![]()
![]() |
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
Najlepszy prezent wg mnie, jestem wrecz szczesliwa jak dostane karte zamiast prezentu
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
[1=bbab4b1e68366f09bc3914c 9672f02df694c852f_622be74 47f718;89059159]Ja też.
Właśnie dlatego dostaję takie "prezenty", bo ludzie mnie znają - wiedzą, że jestem wybredną ksieżniczką xD A tak serio to ja wszystko mam i nie kupuję prawie w ogóle rzeczy. Raczej rzadko cokolwiek nowego. Nie obrażę się nigdy tylko na książki i płyty. Czasem kupuje mi coś tż albo siostra, bo wiedzą, że coś mi się miało przydać, ale nie po drodze do internetu/sklepu ![]() Poza tym to już wolałabym coś takiego naprawdę od serca, głupią wyklejankę BRZYDKĄ (jestem dorosłą, poważną osobą xD) czy tort własnoręcznie zrobiony, niż kupioną rzecz- dosłownie. A innym z kolei uwielbiam robić prezenty takie rzeczowe, jeśli wiem, że o czymś marzą albo coś im bardzo się przyda ![]() Ja tez lubie dawac prezenty jak wiem, ze komus sie cos marzy ![]()
![]() |
#4281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4282 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A jak ci opakowali ten wybitny kupon rabatowy? ![]() Ja w sumie jak żyję nie dostałam nic głupiego xD Żadnych krępujących rajstop albo supli na rozum czy coś. Chociaż może kurzolapy w podstawówce, ale nie można było wtedy robić zakupów w internetach. A z najfajniejszych rzeczy to wyjazd wiele lat temu, mocna niespodzianka. W sumie teraz chyba bym się tak nie ekscytowała, bo muszę być dorosła i nie mogłabym nie iść do pracy. Ale teraz chyba już nikt nie umiałby mnie tak zaskoczyć ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4283 |
Zakorzenienie
|
[1=bbab4b1e68366f09bc3914c 9672f02df694c852f_622be74 47f718;89059402]O rety, przeczytałam, że dostałaś antydepresant
![]() A jak ci opakowali ten wybitny kupon rabatowy? ![]() Ja w sumie jak żyję nie dostałam nic głupiego xD Żadnych krępujących rajstop albo supli na rozum czy coś. Chociaż może kurzolapy w podstawówce, ale nie można było wtedy robić zakupów w internetach. A z najfajniejszych rzeczy to wyjazd wiele lat temu, mocna niespodzianka. W sumie teraz chyba bym się tak nie ekscytowała, bo muszę być dorosła i nie mogłabym nie iść do pracy. Ale teraz chyba już nikt nie umiałby mnie tak zaskoczyć ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Kupon był zapakowany w kopertę, tak jak zazwyczaj daje się komuś pieniądze. Antydepresant byłby lepszy, może by mi się po nim nie zrobiło przykro że ciocia ma mnie w d... 🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
Ile czasu ma urząd na odpowiedz do mojego odwołania od decyzji ?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4285 |
Zakorzenienie
|
Hej, mam takie pytanie może głupie, ale tak myślę, jeśli założę pas do pończoch i pończochy do niego to jeśli będzie taka sytuacja, że będę musiała zdjąć majtki które są pod spodem pasa to przecież wtedy muszę odpiąć te "paski" I mi spadną pończochy
![]() ![]() To ma tak wyglądać? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4286 |
Rozeznanie
|
Nie mam nic przeciwko dostawaniu kart prezentowych. Na pewno wolę to niż np. otwartą paczkę ciastek albo dokładnie ten sam żel pod prysznic, który rok temu dałam darczyńcy
![]()
![]() |
![]() |
#4287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy jest tu ktoś, kto regularnie ssie olej kokosowy i powie mi, żebym spięła pupę, bo warto? Olej już mam, ale ciężko mi znaleźć czas przed śniadaniem i nie wiem, czy jest sens to przesunąć jakoś w środek dnia? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4288 | |
whatever
|
Cytat:
Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4289 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4290 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie jest tak jak piszesz. U mnie wśród rodziny i znajomych tak naprawdę każdy wszystko ma. Każdy pracuje i może sobie pozwolić na przyjemności, a jak już czegoś potrzebuje przykładowo kremu pod oczy, bo się skończył to skąd darczyńca ma to wiedzieć. Poza tym teraz jest taka różnorodność, że każdy ma jakieś swoje ulubione produkty czy rzeczy. Dla mnie kupowanie czegoś na siłę albo dlatego, że mi się to sprawdza mija się celem. Jakiś czas temu dostałam prezent dość drogi, ale kompletnie mi niepotrzebny i nie w moim guście i miałam takie poczucie, że ktoś niepotrzebnie zmarnował kasę. Wolałabym butelkę dobrego wina. Co do prezentów dla dzieci to mnie dziwi, że rodzice nad tym nie panują. Praktycznie wszyscy moi znajomi co mają dzieci narzekają na nadmiar niepotrzebnych rzeczy i zabawek, bo dziecko dostaje w prezencie. Przecież można powiedzieć dziadkom żeby wrzucili na luz, a przy większych okazjach prosić i jeden większy, zrzutkowy prezent. Cytat:
Nie wiem jaki masz pas, ale ja mam taki, że można go ściągnąć tak jak majtki. Paski nie powinny się odpiąć.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.