|
|
#4261 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Zupki miałam z poprzednich dni dwie do wyboru: meksykańską lub rosół. A dziś zrobiłam pulpeciki w sosiku i ugotowałam kaszę gryczaną. Surówka z wczoraj - z porów, jabłek i śmietany.
Cytat:
![]() Annabel! Pisz częściej! No i udanego odpoczynku z małżem! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na pewno będzie tęsknił! A jak tam jego powrót z wczorajszego piwka? Dzięki! I zapraszam!
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Ruda a może oni chca Cie dalej awansować ze tak ciągle do tej wawy Cie ciągają??tak mi właśnie przyszło do głowy.
Tola w aparcie wydałam głupia dużo złotówek niech się tylko pan S. dowie to mnie chyba zje na kolację kupiłam :http://www.apart.pl/pl/bizuteria,c,srebro,,933 i jeszcze komplet ale nie ma go na stronie![]() pan S. zapowiedział ze jedzie ze mną po zakupy, czekam na niego...
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie to szkolenia związane z awansem - ale ubiegłym jeszcze
managerskie po prostu a małż wrócił całkiem w porządku, za to ja jakoś przegapiłam mój moment senności wczoraj wieczorem i nie mogłam spać, więc doczekałam jego powrotu i zasnęłam dopiero koło 2:00...
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
Jodie - piękny ten komplet.
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
No super!
|
#4266 |
|
Zadomowienie
|
Hej laski! Dzięki za ciepłe słowa dla małża.
A ja mam już autko http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6800127 No i w związku z tym zakupem mam pytanie. Auto jest na niemieckich numerach i trzeba zrobic tą całą papierologię w urzędach oraz tłumaczenie, badanie techniczne no i potem ubezpieczenie. Czy macie jakieś sprawdzone namiary na tłumacza, stację kontroli pojazdu oraz gdzie ubezpieczacie samochody. Chętnie skorzystałabym z Waszych rad, oczywiście na PW, żeby nie robić reklamy. Co do spotkania to w sobotę nie mogę, mamy gości. Ale Toli nie wróżę szybkiego urodzenia, myślę, że dopiero w grudniu, wtedy byłby optymalny termin dla maluszka. Annabel dla mnie 3 pierwsze miesiące to był koszmar, ciągłe nudności, wymioty, ciagle czułam się zmęczona ale od 4 miesiaca czułam się swietnie. Tak więc życzę wszystkim ciężarnym wytrwałości Jodie ładny ten naszyjnik! A Twoje storczyki już robią furorę chociaż ich jeszcze nie widziałysmy Indygo zapomniałam napisać, że też Ciebie pamiętam, chyba jako jedyna przypadkiem widziałas moje koniki do ślubu. Pamiętam 2 śluby i Twoją fryzurę. Ja też trzymam kciuki za dzidziola, ale jak nie będzie to tez nie tragedia. Należy myśleć pozytywnie!
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
Bandola samochodzik fajny, bardzo lubię Rovery
tylko dla nas byłby za mały, musimy mieć kombi. z tymi papierami nie pomogę, bo kupowalismy w polsce już na naszych blachach. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4268 |
|
Zadomowienie
|
Bandola po południu, jak się mąż po nocce wyśpi, poszukamy namiarów, to postaram się coś napisać, bo nasze autko też było sprowadzane
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki!
Bandola fajowe autko, lubie takie, a jaki kolor? mam nadzieję że będzie coraz lepiej, nowa praca TŻ, nowe autko - super - oby tak dalej. co do papierów to nie pomogę - my też autka w Polsce kupujemy. Storczyki wczoraj uporządkowałam , są gotowe na zdjęcia cambrie mi padły, wiesz jaki je odchodować? i znalazlam cudnego bonsaia ale kosztuje 8490! prawie padłam jak zobaczyłam cene - ciekawe kiedy znajdą chętnego na niego.a naszyjnik tez mi sie podoba a storczykarnie chya musimy przełożyć - mam dzień lenia..zobaczymy miłego dnia
|
|
#4270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja popytam męża bo też kupiliśmy samochód z Niemiec - na pewnoe spawry załatwia sie najpierw w Urzędzie Celnym (w Lublinie jest na ul.Energetyków). Obok budynku urzedu celnego jest dużo firm z tłumaczami. jak dowiem się o szczegóły to napisze Ci. buźka.
|
|
#4271 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry. JA sobie zaraz zrobię kawkę i czeka mnie reszta roboty porzy komputerze... Ale będe tu azaglądać jeśłi jest jakieś spotkanko wirtualne
|
|
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem
lenistwo wygrało ;P
|
|
#4273 |
|
Wtajemniczenie
|
jodie, to zwalcz lenistwo i zrób zdjęcia swoim storczykom. Przynajmniej Ty nam zafundujesz wizytę w storczykarni
![]() a co do odratowywania to może pomoga Ci coś stronki które o hodowli storczykó znalazłam: http://www.storczyki.net/?storczyki,...dy.html#zakupy http://www.storczyki.pl/?pokaz=uprawa http://www.storczyki.org.pl/ |
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
fajne te stronki,jedna o katlejach, mam w swojej kolekcji i rzeczywiście kwitła 2 tygodnie
|
|
#4275 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sie dopiero zaczynam orientować w storczykach, myślalam że na tych 2-3 się skończy ale zbyt wiele mi sie podoba. I tak nie chcialąm mieć w domku mieszanki roślin, więc bedzie akurat
Podobno storczyki potrafią żyć dłużej niż cczlowiek. To będę miała zajęcie na cale życie ![]() Zamierzam kupić kilka nowych ale w odcieniach czerwieni, fioletu brązu. Żółte mi się podobają ale nie u siebie, nie lubię żółtych kwiatów w domu... No, może poza narcyzami na wielkanoc ![]() Jeszcze pomarańczowe wchodzą w grę i biale oczywiście. TAk wiec wląściwie odpadają tylko te żółte i niebieskie . A jakie są Twoje storczyki?
|
|
|
|
#4276 |
|
Rozeznanie
|
hej a mnie jeszcze pamietacie?
![]() widze, ze zaczal sie temat dla mnie bo i ja zachorowalam na storczykomanie nawet malz mi obiecal ze po kazdym etapie budowy domu bedziemy jeden do kolekcji kupowac na razie sa doiero poczatki ale dobre i to![]() aha i ja naleze do tego klubu bezdzietnych.. i na razie tez nie bedziemy zmieniac...noc hyba ze ssmao wyjdzie w trakcie.. budowa domu, po nowym roku kredyt - ehh ciezkie to zycie z 30 letnim dlugiem bedzie, ale co zrobic z rodzicami czy tesciami nie chcemy za dlugo mieszkac... no to tyle na razie ode mnie ps. martuko i tola - podobaja mi sie Wasze mieszkanka wlasnie taki styl preferuje
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#4277 |
|
Wtajemniczenie
|
katey, ja Cię pamiętam z nicka i z awatarka. Ale z osobą Cię nie kojarzę (widzialam zdjęcia???)
dziękuję za komlement w imieniu mieszkanka - ciągle coś w nim jest do zrobienia, ale mam nadziejęże do Bożęgo Narodzenia będzie już spokój
|
|
|
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
Martuko w moich storczykach wielokolorowe szaleństwo
są jednokolorowe i ciapkowate,teraz choruje na bordowego ale ciezko go dostać. co do ilości to też planowalam kilka ale tak sie nie da ![]() Katey co u Ciebie? jak podroz poslubna? u mnie leniswa część dalsza po obiadku - były papryki nadziewane przepis Ostrowczanki z udoskonaleniami pana S. - suszone pomidory i winko pyyyyyyychota
|
|
#4280 |
|
Zadomowienie
|
![]() A mi dziś uciekł cały apetyt, tzn nie wcinam już wszystkiego co mi się pod rękę nawinie w środe wizyta kontrolna, ciekawe co waga pokaże po tym 2 czy 3-tygodniowym szaleństwie
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Wpadłam tylko na chwilkę przywitać się. Niestety na dłuższe siedzenie przy kompie Fasolka nie pozwala. Czekam jak na zbawienie na ten II trymestr. Dopiero 9,5 tyg a ja ledwo żywa
|
|
|
|
#4283 |
|
Rozeznanie
|
Dobranoc, choc widze ze chyba wszyscy juz spia....
Selka trzymaj sie kochana |
|
|
|
#4284 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
w Lublinie też tak zimno?
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
to, że zimno to pikuś...
gorzej, że poniedziałek - ojjjjjj
|
#4286 |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry,
zimno i mokro......brr |
|
|
|
#4287 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
Ale dużo miałam czytania po weekendowej nieobecności. Dziś będę w pracy tylko do 12 bo potem idę z Szymonem na szczepienie- mam nadzieję że dzielnie je zniesie. Bandola - zapisałam się z Szymonem na basen, ale nie w Lublinie tylko w Uniszowicach - tam są zajęcia dla maluszków - debiut mamy w sobotę ![]() Jutro jadę do Rzeszowa na 2 dni więc mnie nie będzie na necie więc już dziś Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i pociechy z synka |
|
|
|
#4288 |
|
Raczkowanie
|
Wściekła jestem
jakiegoś pecha chyba mamy. W połowie września zamówiliśmy drzwi wejściowe do domu. Do listopada czekaliśmy aż fabryka raczy je wyprodukować, bo jakiś przestój był. Jak już w piątek po paru przekładaniach terminów ostatecznie umówiliśmy się z monterami na wtorek, to "kochani" przełożeni zaplanowali służbę mężowi mimo że jeszcze w piątek umawiał się że będzie miał wolne. No nic w niedziele wieczorem udało sie przełożyć montaż na dziś, bo mąż na 21 dopiero idzie. A tu a panowie z drzwiami już jadą. Mają ocenić czy bez sprzętu elektrycznego dadzą radę zamontować bo jak nie to nie dość ze znów będzie trzeba termin kombinować to jeszcze drugi raz za dojazd im zapłacić. Wrrrrrrrrrrrrr Nie lubię poniedziałków ! i zimno mi
|
#4289 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej!
A ja miałam debiut z Krzysiem autem- pojechaliśmy po tatę do pracy. a od dzisiaj muszę wziąć się za te wszystkie formalności, ech... Cytat:
Cytat:
Zdaj relacje z tych zajęć, interesuje mnie wszystko, godzina, cena, warunki itp.
|
|
#4290 |
|
Zadomowienie
|
już nie tak mokro, właśnie się pojawiło piękne słoneczko ![]() Troche mnie doenergetyzuje to słońce po leniwym weekendzie najpierw lecimy wymienić oponki na zimowe, później mamy w planie troche zakupów, może wypatrzymy jakiś fotelik dla maluszka
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

Bo jak na razie to z dnia na dzień jestem coraz bardziej zmęczona... Jak tak dalej pójdzie, to niedługo nie poznamy naszego domu, bo sprzątanie oczywiście poszło w kąt

kupiłam :
managerskie po prostu
....

na razie sa doiero poczatki ale dobre i to