![]() |
#4261 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Zupki miałam z poprzednich dni dwie do wyboru: meksykańską lub rosół. A dziś zrobiłam pulpeciki w sosiku i ugotowałam kaszę gryczaną. Surówka z wczoraj - z porów, jabłek i śmietany.
Cytat:
![]() Annabel! Pisz częściej! No i udanego odpoczynku z małżem! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na pewno będzie tęsknił! A jak tam jego powrót z wczorajszego piwka? Dzięki! I zapraszam!
![]() |
#4262 |
Zakorzenienie
|
Ruda a może oni chca Cie dalej awansować ze tak ciągle do tej wawy Cie ciągają??tak mi właśnie przyszło do głowy.
Tola w aparcie wydałam głupia dużo złotówek ![]() ![]() ![]() ![]() pan S. zapowiedział ze jedzie ze mną po zakupy, czekam na niego...
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
no właśnie to szkolenia związane z awansem - ale ubiegłym jeszcze
![]() ![]() a małż wrócił całkiem w porządku, za to ja jakoś przegapiłam mój moment senności wczoraj wieczorem i nie mogłam spać, więc doczekałam jego powrotu i zasnęłam dopiero koło 2:00...
#4264 |
Zakorzenienie
|
Jodie - piękny ten komplet.
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
No super!
#4266 |
Zadomowienie
|
Hej laski! Dzięki za ciepłe słowa dla małża.
A ja mam już autko ![]() http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6800127 No i w związku z tym zakupem mam pytanie. Auto jest na niemieckich numerach i trzeba zrobic tą całą papierologię w urzędach oraz tłumaczenie, badanie techniczne no i potem ubezpieczenie. Czy macie jakieś sprawdzone namiary na tłumacza, stację kontroli pojazdu oraz gdzie ubezpieczacie samochody. Chętnie skorzystałabym z Waszych rad, oczywiście na PW, żeby nie robić reklamy. Co do spotkania to w sobotę nie mogę, mamy gości. Ale Toli nie wróżę szybkiego urodzenia, myślę, że dopiero w grudniu, wtedy byłby optymalny termin dla maluszka. Annabel dla mnie 3 pierwsze miesiące to był koszmar, ciągłe nudności, wymioty, ciagle czułam się zmęczona ale od 4 miesiaca czułam się swietnie. Tak więc życzę wszystkim ciężarnym wytrwałości ![]() Jodie ładny ten naszyjnik! A Twoje storczyki już robią furorę chociaż ich jeszcze nie widziałysmy ![]() Indygo zapomniałam napisać, że też Ciebie pamiętam, chyba jako jedyna przypadkiem widziałas moje koniki do ślubu. Pamiętam 2 śluby i Twoją fryzurę. Ja też trzymam kciuki za dzidziola, ale jak nie będzie to tez nie tragedia. Należy myśleć pozytywnie! ![]()
#4267 |
Zakorzenienie
|
Bandola samochodzik fajny, bardzo lubię Rovery
![]() tylko dla nas byłby za mały, musimy mieć kombi. z tymi papierami nie pomogę, bo kupowalismy w polsce już na naszych blachach. |
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Zadomowienie
|
Bandola po południu, jak się mąż po nocce wyśpi, poszukamy namiarów, to postaram się coś napisać, bo nasze autko też było sprowadzane
![]()
#4269 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki!
Bandola fajowe autko, lubie takie, a jaki kolor? mam nadzieję że będzie coraz lepiej, nowa praca TŻ, nowe autko - super - oby tak dalej. co do papierów to nie pomogę - my też autka w Polsce kupujemy. Storczyki wczoraj uporządkowałam , są gotowe na zdjęcia ![]() a naszyjnik tez mi sie podoba ![]() a storczykarnie chya musimy przełożyć - mam dzień lenia..zobaczymy miłego dnia
![]() |
#4270 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4271 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry. JA sobie zaraz zrobię kawkę i czeka mnie reszta roboty porzy komputerze... Ale będe tu azaglądać jeśłi jest jakieś spotkanko wirtualne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
ja jestem
![]()
![]() |
#4273 |
Wtajemniczenie
|
jodie, to zwalcz lenistwo i zrób zdjęcia swoim storczykom. Przynajmniej Ty nam zafundujesz wizytę w storczykarni
![]() a co do odratowywania to może pomoga Ci coś stronki które o hodowli storczykó znalazłam: http://www.storczyki.net/?storczyki,...dy.html#zakupy http://www.storczyki.pl/?pokaz=uprawa http://www.storczyki.org.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
fajne te stronki,jedna o katlejach, mam w swojej kolekcji i rzeczywiście kwitła 2 tygodnie
![]()
![]() |
#4275 |
Wtajemniczenie
|
ja sie dopiero zaczynam orientować w storczykach, myślalam że na tych 2-3 się skończy ale zbyt wiele mi sie podoba. I tak nie chcialąm mieć w domku mieszanki roślin, więc bedzie akurat
![]() ![]() Zamierzam kupić kilka nowych ale w odcieniach czerwieni, fioletu brązu. Żółte mi się podobają ale nie u siebie, nie lubię żółtych kwiatów w domu... No, może poza narcyzami na wielkanoc ![]() Jeszcze pomarańczowe wchodzą w grę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Rozeznanie
|
hej a mnie jeszcze pamietacie?
![]() widze, ze zaczal sie temat dla mnie bo i ja zachorowalam na storczykomanie ![]() ![]() ![]() aha i ja naleze do tego klubu bezdzietnych.. i na razie tez nie bedziemy zmieniac...noc hyba ze ssmao wyjdzie w trakcie.. budowa domu, po nowym roku kredyt - ehh ciezkie to zycie z 30 letnim dlugiem bedzie, ale co zrobic z rodzicami czy tesciami nie chcemy za dlugo mieszkac... no to tyle na razie ode mnie ![]() ps. martuko i tola - podobaja mi sie Wasze mieszkanka ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Wtajemniczenie
|
katey, ja Cię pamiętam z nicka i z awatarka. Ale z osobą Cię nie kojarzę (widzialam zdjęcia???)
dziękuję za komlement w imieniu mieszkanka - ciągle coś w nim jest do zrobienia, ale mam nadziejęże do Bożęgo Narodzenia będzie już spokój ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
Martuko w moich storczykach wielokolorowe szaleństwo
![]() ![]() Katey co u Ciebie? jak podroz poslubna? u mnie leniswa część dalsza po obiadku - były papryki nadziewane ![]() ![]()
![]() |
#4280 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() A mi dziś uciekł cały apetyt, tzn nie wcinam już wszystkiego co mi się pod rękę nawinie ![]() ![]()
#4281 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
#4282 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Wpadłam tylko na chwilkę przywitać się. Niestety na dłuższe siedzenie przy kompie Fasolka nie pozwala. Czekam jak na zbawienie na ten II trymestr. Dopiero 9,5 tyg a ja ledwo żywa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Rozeznanie
|
Dobranoc, choc widze ze chyba wszyscy juz spia....
Selka trzymaj sie kochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
w Lublinie też tak zimno?
#4285 |
Zakorzenienie
|
to, że zimno to pikuś...
gorzej, że poniedziałek ![]()
#4286 |
Rozeznanie
|
dzien dobry,
zimno i mokro......brr |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Wtajemniczenie
|
witajcie
Ale dużo miałam czytania po weekendowej nieobecności. Dziś będę w pracy tylko do 12 bo potem idę z Szymonem na szczepienie- mam nadzieję że dzielnie je zniesie. Bandola - zapisałam się z Szymonem na basen, ale nie w Lublinie tylko w Uniszowicach - tam są zajęcia dla maluszków - debiut mamy w sobotę ![]() Jutro jadę do Rzeszowa na 2 dni więc mnie nie będzie na necie więc już dziś Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i pociechy z synka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Raczkowanie
|
Wściekła jestem
jakiegoś pecha chyba mamy. W połowie września zamówiliśmy drzwi wejściowe do domu. Do listopada czekaliśmy aż fabryka raczy je wyprodukować, bo jakiś przestój był. Jak już w piątek po paru przekładaniach terminów ostatecznie umówiliśmy się z monterami na wtorek, to "kochani" przełożeni zaplanowali służbę mężowi mimo że jeszcze w piątek umawiał się że będzie miał wolne. No nic w niedziele wieczorem udało sie przełożyć montaż na dziś, bo mąż na 21 dopiero idzie. A tu ![]() ![]() Nie lubię poniedziałków ! i zimno mi
#4289 | ||
Zadomowienie
|
Hej!
A ja miałam debiut z Krzysiem autem- pojechaliśmy po tatę do pracy. a od dzisiaj muszę wziąć się za te wszystkie formalności, ech... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zdaj relacje z tych zajęć, interesuje mnie wszystko, godzina, cena, warunki itp.
![]() |
#4290 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Troche mnie doenergetyzuje to słońce po leniwym weekendzie ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.