Urodzone w 1989 :) cz. III - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-20, 11:53   #4261
tak-po-prostu
Zadomowienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Ja już jestem po studniówce
Impreza świetna.
Na polonezie troche nam nie wyszło, zupełnie z nerwów straciłam w pewnym momencie takt muzyki i nie wiedzialam jak dygać
Zdjęć będzie mnóstwo bo robiliśmy sobie sesje z klasą
Na kasecie też pewnie bedzie wszedzie mnie widac,bo kamerzysta sie do nas przyczepił

Podsumowując zabawa świetna.
Najpierw nie zauważyłam kiedy była już 22, później okazało się,że jest po pierwszej,a nagle trach koniec.
Za szybko
Fryzura trzymała mi się naprawde świetnie od 12 cały dzien i całą noc,a tylko musialam koło 3 zdjąć mojego kwiatka z włosów bo już mi go troche połamano

Nie żałuje,że poszlam
Noo to super..!
Piękny masz avatar!
I czekam na zdjęcia
tak-po-prostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-20, 12:03   #4262
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
Dzięki Nie, bo się wstydzę za ile ją wystawiłam czekając na naiwnych I tak na modzie założyłam już o niej wątek, bo nie wiedziałam do końca czy chcę się z nią rozstać, i widzę, że przesadziłam z ceną i to bardzo
Ale jestem głupia
Eeee wiesz co niedobra!

Cytat:
Nooo jednak po dogłębnym przemyśleniu sprawy nie chcę na całe czoło, gdyż ponieważ bo (...) uwielbiam na noc smarować całą twarz tlustym kremem z Oriflame i rano zachwycać się jaka jest gładka, czyli w ciągu nocy wszystkie składniki odżywcze w nią ślicznie pięknie ładnie wsiąkły

A z grzywką na całe czoło byłoby to utrudnione A tak to coś zwane grzywką na bok spinam do góry wsuwkami i jazda
No grzywka na bok jest praktyczniejsza i w sumie ładnie Ci w niej

em mam nadzieję że już jest dobrze W końcu pomału wszystko wraca do normy. tak jak blaque napisała podziwiam Cię że dajesz sobie ze wszystkim radę w tak młodym wieku. Jesteś naprawdę silna i poradzisz sobie ze wszystkim
Niezłe zbiory masz

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość

Mathilda dzięki za zaproszenie na naszej klasie Jak zwykle super zdjęcia

Pamelija ja do peep toe na swojej 100dn miałam takie mega cieniutkie pończochy bez wzmocnień na palcach i wcale się to w oczy nie rzucało, wyglądało jak na moje oko - całkiem w porządku. I na pewno jest to lepsze, niż zakładanie na bosą stopę, bo mogą poobcierać, przecie to bardzo intensywna noc

Co do pokazujących się staników... mnie nie pobijecie Była dedykacja dla wychowawcy, no a że w mojej klasie jest 9 dziewczyn, z tego 7 bylo na studniówce, to każda z nim chwilę tańczyla w kółku. No i zwała, bo sukienka zjechała mi kilka cm i pradwopodobnie było mi widać ten silikonowy przeklejany stanik Teraz trzymam kciuki, żeby nie było tego na filmie ani zdjęciach Bo kolor niby cielisty, ale nie wiadomo, jak by to wyglądało z perspektywy innej, niż moja

Mathilda też strrrrrrrrasznie mi sie podobał Green Street Hooligans. A ten aktor ach ach! Ofkors nie Frodo tylko ten drugi.
Ależ nie ma za co i dziękuję
Dobrze że napisałaś o tych pończochach, przekonałaś mnie
Nieźle z tym stanikiem hah
Wiem co masz na myśli z tym filmem też mi się podobał. A ostatnio jak oglądałam Ona to on to grał tam ten koleś ze Step Up też fajny jest
Cytat:

Jejjj nie mam siły Powrzucam Wam potem jakieś foty na maile (chcecie?), bo koleżanka u mnie była, robiłyśmy sobie małą sesję zdjęciową

Pokażę Wam też moją torbę z Reserved, ale na zdjęciach brzydko wyszła Ale jestem głodna, jadłam tylko śniadanie, teraz gotuję jakieś pierogi z truskawkami, znalazłam w zamrażalniku, chyba się nie otruję
Ładna ta torba
Masz śliczną cerę i policzki

Cytat:
To zaraz powybieram jakieś fajne foty spośród jakichś hmm 200? Koleżanka ma małą obsesję na punkcie robienia zdjęć
To ja mam to samo co koleżanka Twoja

Cytat:

Powiedzcie mi, że jestem tłusta jak prosiak i mam się za siebie zabrać Jak zacząć się odchudzać, no jak?
Chciałam sobie zrobić fotkę w mojej sukience z wakacji i dupa, nie dopina się, tak samo moje kochane letnie jasnoniebieskie spodnie
Brakuje mi jakichś 7 cm Nie mówiąc już o tym, że żeby jakoś w nich wyglądać powinien być luz, bo inaczej bym w nich w ogóle nie usiadła

Nie no, nie mogę tak Czemu słodycze są silniejsze ode mnie, czemu nie potrafię się zdrowo odżywiać
Nie denerwuj mnie! Przecież nie jesteś tłusta! Rozumiem że może Tobie coś tam przeszkadza i chcesz się pozbyć trochę ciałka, ale teraz wyglądasz dobrze. Tylko nie przesadzaj z żadnymi dietami. Jedz zdrowo w miarę możliwości i ruch przede wszystkim!

po-prostu Yyy trochę niemiło z tym chłopakiem :/ mam nadzieję że zachowa się normalnie na 100dniówce3 i Ci jej nie zepsuje.

Cytat:
A ja dzisiaj sram na naukę
hahah

Cytat:

Btw, dzisiaj na TVNie leci 'Pamiętnik'. Mam wrażenie, że ten film widzieli już wszyscy poza mną, więc trzeba będzie to nadrobić
No to teraz tylko ja zostałam co nie oglądała

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
UWIELBIAM ten film!! Mam go na DVD i zawsze na nim ryczę.
To mi pożycz

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
Hej, wróciłam.
W porządku było. Na początku myślałam, że mnie rozwali taka byłam zła, ale później było naprawdę w porządku (przez 2 godziny bawiłam się bez niego!! hehe i wtedy było super wiem, okropna jestem ale no co..)
Siedziałam z takim śmiesznym gościem, śpiewaliśmy sobie ;p, wziął mój nr tel. Za tydzień moja!
No widzisz marudo!
Dobrze że nie było tragicznie

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
jestem kierownicą
gratuluję

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość

laylaaa
- jesteś boska!!!
I kto tu ma zboczone myśli!!!

Idę oglądać DD2 po raz.... 20?
Ech, kocham ten film i tak romantycznie... Ech, będę zazdrościła cały film blondynie
znowu DD2? W sumie też widziałam go już kilka razy i pewnie jeszcze nie raz zobaczę

a co do zboczenia to mój P. ciągle mi mówi że zboczuch jestem

Byłam wczoraj na 18nastce koleżanki. Piłam absynt. OHYDA!

Jak bym piła lekarstwa mojej babci z wódką bleeee

Posiedzieliśmy chwilę z P. pogadałam z koleżankami na takie babskie tematy, o facetach o przyjaźni bardzo miło się rozmawiało. Tylko P. jak nas usłyszał to uciekł

Noga mnie strasznie boli chyba naciągnęłam ścięgna za kolanem tam z tyłu... mam nadzieję że do 100dniówki minie

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-20, 12:12   #4263
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
a co do snów świadomych... to ja mam takie zawsze Zawsze weim ze snie i robie co chce
Ja też tak chcę!
Zdażyło mi się tylko parę razy i uważam, że to super sprawa hehe.

Kiedyś się w ogóle tym wszystkim interesowałam i wszystkie sposoby nic nie dawały, zawsze jakoś samo z siebie. O wodzie z ogórków nie słyszałam A mleko ogólnie zaleca się na bezsenność i żeby łatwiej było zasnąć.

Co do osób w snach, to raczej śnią mi się ludzie, których znam albo kojarzę, widuję, mam z nimi jakiś kontakt. Za to kilka razy miałam tak, że śniła mi się zupełnie fikcyjna postać. Tzn. jak się obudziłam, to za nic nie mogłam jej skojarzyć z kimkolwiek, kogo znam albo widziałam.

W ogóle lubię gadać o snach bo zawsze mnie to interesowało A swoje w większości przypadków potrafię zinterpretować

Marta
to Ty na avatarze? Nie poznałabym
Super, że się dobrze bawiłaś

Aaa... też prawie zawsze przy malowaniu rzęs pobrudzę sobie powieki, pałeczki kosmetyczne to zużywam właśnie głównie do naprawiania tego

EDIT: Mathilda hee ja oglądałam też i Step Up i Ona To On i dopiero koleżanka mnie uświadomiła, że to ten sam aktor Też fajny, fakt

Przyznam się do czegoś, ale nie wyklinajcie mnie: nie widziałam DD2 hahaha!

A Absyt powinien smakować jak płyn do mycia okien

btw. kojarzycie nazwę "Leśny Dzban"?

EDIT2: Ale dużo nas tu
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-20, 12:26   #4264
laylaaa
Zakorzenienie

marta fajnie, że się studniowka udała
czekamy na zdjęcia

Cytat:

A Absyt powinien smakować jak płyn do mycia okien

http://www.winka.net/image/etykiety/...y_ostrowin.jpg

a ja sie przyznam, że nie lubię oglądać filmów do kina chodzę raz, dwa razy w roku. ale DD2 widziałam nawet kilka razy :P

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-20, 12:28   #4265
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też

Cytat:
Napisane przez uhahana
No baa!

Pony gratulacje

Marta super że się dobrze bawiłaś oczywiście poproszę zdjęcia jak będziesz wysyłać

Co do snów to ja bardzo rzadko swoje pamiętam A szkoda

Znowu nic mi się nie chce A muszę się pouczyć na sprawdzian z matmy, kartkówkę z fizyki, i chociaż streszczenia opowiadań Borowskiego poczytać
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-20, 12:39   #4266
Nija_
Zakorzenienie

marta ja chcę zdjęcia, przed chwilą napisałam to samo na Maturzystkach

Cytat:
Napisane przez kasia89
Znowu nic mi się nie chce A muszę się pouczyć na sprawdzian z matmy, kartkówkę z fizyki, i chociaż streszczenia opowiadań Borowskiego poczytać
Ja mam Ferdydurke na po feriach czyli na za tydzień, nawet miałam zamiar to przeczytać, ale już mi ten zamiar noo tego, już go nie ma

Cytat:
Napisane przez mathilda
Pamiętnik? Też nie oglądałam

Cytat:
Napisane przez mathilda
Masz śliczną cerę i policzki
dzięki, dużo osób mi mówi, że mam ładną cerę, nigdy nie miałam z nią problemów, używam podkładu, ale głównie dlatego, żeby skomponował się z Dermacolem pod oczy, bo tam to ciągle wyglądam na niewyspaną i zmęczoną

Cytat:
Napisane przez mathilda
Nie denerwuj mnie! Przecież nie jesteś tłusta! Rozumiem że może Tobie coś tam przeszkadza i chcesz się pozbyć trochę ciałka, ale teraz wyglądasz dobrze. Tylko nie przesadzaj z żadnymi dietami. Jedz zdrowo w miarę możliwości i ruch przede wszystkim!
Dziś zaczęłam dzień od kromki chleba i jogurtu naturalnego bez cukru, ale potem idę na te urodziny, to pewnie zgrzeszę serniczkiem

Cytat:
Napisane przez uhahana
A mleko ogólnie zaleca się na bezsenność i żeby łatwiej było zasnąć.
Mi jest niedobrze po mleku, mdli mnie Np. budyń zjem i jest okej, czasami nawet płatki z łaciatym zjem, kupiłam mleko sojowe w proszku, ale jest niejadalne, fuj fuj fuj, w życiu nie piłam niczego gorszego

Haaaaa ale się cieszę, jak ja lubię te lody z Focusa No cud miód maliny
Stary 2008-01-20, 12:58   #4267
uhahana
Zakorzenienie

A ja z Focusa uwielbiam kebaba Tylko tam jem, gdzie indziej nigdy mi nie smakuje

20:00 CZAT!
Okej? hy

http://images1.wikia.nocookie.net/no...anek_lesny.JPG
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-20, 13:01   #4268
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam Ferdydurke na po feriach czyli na za tydzień, nawet miałam zamiar to przeczytać, ale już mi ten zamiar noo tego, już go nie ma
Ferdydurke czytałam oczywiście tylko streszczenie, ale i tak to byla jak dla mnie najgłupsza ze wszystkich lektura

Ok, wydrukowałam streszczenia, zaraz się zabieram za czytanie

Aa i postaram się być na czacie
Stary 2008-01-20, 13:12   #4269
Ywonula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
Ja tez nie oglądałam A z nogą napewno jutro bedzie lepiej

Cytat:
Ja też tak chcę!
Zdażyło mi się tylko parę razy i uważam, że to super sprawa hehe.
Ja nawet nad tym nie myśle...

Zawsze mam sny kolorowe. Podobno u wiekszości ludzi są czarno-białe

Cytat:
Napisane przez uhahana
To ja napisze to co kasia ... no baaaaa

EDIT:
A ja uwielbiam mleko

zgadzam sie na czat
Stary 2008-01-20, 13:17   #4270
uhahana
Zakorzenienie

czarno-białe? eee, ja mam kolorowe zawsze
Choose life.
'

Stary 2008-01-20, 13:23   #4271
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Okej? hy
Mnie nie będzie

Nie kojarzę Leśnego Dzbana

Marta
, cieszę, że Ci sie studniówka udała Nie mogę się doczekać zdjęć, mam nadzieje, że będzie mi dane je obejrzeć
Kurcze, wszystkim te studniówki tak szybko mijają, dobrze wiedzieć, postaram sie jak najlepiej wykorzystać każdą minutę

Jako, że uważam, że szkoda czasu na lektury(), muszę przeczytać streszczenie chłopów, a mam mało czasu. A nie chce mi się
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-20, 13:37   #4272
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Nie kojarzę Leśnego Dzbana
No to grzeczne dziewczę z Cię

Ma któraś z Was konto na lastfm?
Choose life.
'

Stary 2008-01-20, 13:40   #4273
laylaaa
Zakorzenienie

a ja czytam "Dżumę" - aż 47 stron przeczytałam w tydzień

Ferdydurke sama w sobie nie jest głupia, ale faktycznie ciężko się czyta zresztą jak wszystko Gombrowicza.

co do snów to ja też mam kolorowe, zawsze.

Stary 2008-01-20, 13:45   #4274
tak-po-prostu
Zadomowienie

Cytat:
po-prostu Yyy trochę niemiło z tym chłopakiem :/ mam nadzieję że zachowa się normalnie na 100dniówce3 i Ci jej nie zepsuje.

Byłam wczoraj na 18nastce koleżanki. Piłam absynt. OHYDA!

Jak bym piła lekarstwa mojej babci z wódką bleeee

Noga mnie strasznie boli chyba naciągnęłam ścięgna za kolanem tam z tyłu... mam nadzieję że do 100dniówki minie
Też mam taką nadzieję.

Ja nie piłam absyntu bo jak tylko to powąchałam i zobaczyłam ile ma procent to zrezygnowałam

To współczuję i życzę żeby przeszło

Cytat:
Miałam nawet przez prawie rok w szafie Bo mi dali na 18stce tak wiesz dla jaj ale nie odważyłam się tego wypić bo z tego co wiem to większość po tym wymiotuje

Cytat:
Postaram się być

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
Ferdydurke czytałam oczywiście tylko streszczenie, ale i tak to byla jak dla mnie najgłupsza ze wszystkich lektura
Mi też się taka wydawała jak przeczytałam streszczenie, ale jak omówiliśmy na lekcji to stwierdziłam, że jest bardzo mądra
Stary 2008-01-20, 14:01   #4275
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tak-po-prostu Pokaż wiadomość
z tego co wiem to większość po tym wymiotuje
Ja nie

W ogóle jak już jesteśmy w tym temacie, to oprócz tego, że "Tanie wina są dobre, bo są dobre i tanie" dodałabym jeszcze, że nie ma po nich kaca Powaga Ha!
No i wyszłam na żula

Dzięki za pw, ja mam tymtyrymtytymm, taki profil

Potrzebuję porady, ale to wieczorem.
Choose life.
'

Stary 2008-01-20, 14:05   #4276
marta6704
Zakorzenienie

Dziewczyny zaraz wyśle zdjecia tylko połowy meili waszych nie mam mam tylko kilka

W tym krówki,mathildy,kasi,niji .
Za to uhahanej , tak po prostu i laylii gdzieś mi wsiąkły

Uhahana: Na avie jestem ja

Z godziny na godzine czuje sie coraz gorzej.Brzuch boli ( a wypiłam bardzo mało i piliśmy naprawde legalnie,wódka mogla byc oby tylko nie stała na stołach i tak z 3 osoby ledwo trzymały sie na nogach )
I jestem jakaś strasznie zmarnowana dzisiaj i nie dam rady sie uczyc ehh...
No ale mam 2 tygodnie ferii juz

Edit: potrzebny mi tylko meil tak po prostu reszte wyslalam
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-20, 14:33   #4277
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

marta, mój: aga_kuz@interia.pl
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-20, 14:35   #4278
uhahana
Zakorzenienie

Dostałam zdjęcia Super! Nawet fryzura mi się podoba, chociaż generalnie upięć nie lubię
Może to zasługa garnituru, ale TŻ Ci zmężniał Hehe

A ja cały czas żałuję, że nie mam zdjęcia z podwiązką
Choose life.
'

Stary 2008-01-20, 14:45   #4279
kasia89
Zakorzenienie

Marta dziękuję za fotki Ślicznie wyglądałaś! Też nie przepadam za upięciami, ale fryzurka faktycznie ładna

http://www.videownia.pl/index.php?id...caade3ef0d64a2 o lol to chodzi chyba o mojego znajomego Niezła dziewczyna, podziwiam za odwagę

Mam prośbę żeby mi któraś podesłała link do czata, bo po formacie zgubiłam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-20, 14:49   #4280
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Uhahana płyn do mycia okien mówisz? No podobnie smakował
a co to jest leśny dzban wiem oczywiście. Phi konesera pytasz o takie rzeczy

Idę oglądać z P. film.
Później odpiszę

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-20, 15:01   #4281
marta6704
Zakorzenienie

Cytat:
Dostałam zdjęcia Super! Nawet fryzura mi się podoba, chociaż generalnie upięć nie lubię
Może to zasługa garnituru, ale TŻ Ci zmężniał Hehe

A ja cały czas żałuję, że nie mam zdjęcia z podwiązką
Mi też fryzura sie podobala bardzo ( o dziwo) nie wygladalam jak stara baba A TŻ to mój przystojniak,pierwszy raz w garniturze go widzialam

A czemu nie masz zdjecia z podwiązką?
Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
Marta dziękuję za fotki Ślicznie wyglądałaś! Też nie przepadam za upięciami, ale fryzurka faktycznie ładna

http://www.videownia.pl/index.php?id...caade3ef0d64a2 o lol to chodzi chyba o mojego znajomego Niezła dziewczyna, podziwiam za odwagę
Dziękuje

A ta dziewczyna to naprawde odważna i chyba bardzo zdesperowana
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-20, 15:17   #4282
uhahana
Zakorzenienie

Marta no właśnie sama nie wiem, czemu zdjęcia z podwiązką nie mam. Jakoś tak wyszło... w naszej klasie jest mało dziewczyn i chyba żadna na to nie wpadła, jak zdjęcia były robione. Trudno.

Co do tej dziewczyny od billboardu, to strasznie kojarzy mi się z Herbusiową. A w ogóle, to strasznie sztucznie mówi, przynajmniej jak na mój gust...
Kasia a fajny ten chłopak przynajmniej?

Ale się utelewizyjniłam w te ferie, wczoraj film, dzisiaj film... hahaha No bo dzisiaj leci 'Otwórz oczy', pierwowzór 'Vanila Sky' Pewnie lepsze, bo nie amerykańskie...
Choose life.
'

Stary 2008-01-20, 15:32   #4283
pamelija
Rozeznanie

GG do pamelija Wyślij wiadomość przez MSN do pamelija

Cytat:
Okej?
Ok

Cytat:
Dziewczyny zaraz wyśle zdjecia tylko połowy meili waszych nie mam mam tylko kilka

Uhahana: Na avie jestem ja
ja też poproszę o zdjęcia super, że studnióweczka Ci się udała mam nadzieję, że moja też taka będzie
i zdjecia jeśli byś mogła mi wysłać, to na patrynia1989@o2.pl
ładny av

Jakoś tak nie mogę się tu wbić ostatnio ale czytam regularnie

i dziękuję wszystkim za rady dotyczące pończoch
pamelija jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-20, 15:35   #4284
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Co do tej dziewczyny od billboardu, to strasznie kojarzy mi się z Herbusiową. A w ogóle, to strasznie sztucznie mówi, przynajmniej jak na mój gust...
Kasia a fajny ten chłopak przynajmniej?
No właśnie też się tak zaczynam zastanwiać czy to nie jest jakieś wkręcanie, bo ta dziewczyna też jest dla mnie strasznie sztuczna, a tym bardziej że ten chłopak wcale nie jest aż tak interesujący z wyglądu
Stary 2008-01-20, 15:55   #4285
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Też mnie kiedyś pewnie przystojniak szukał przez bilbord
Tak, to jest wkręcanie, każdy może wpisać co chce, przyjrzycie się uważnie ; )

Marta, nie dostałam zdjęć

Szkoda, ze nie obejrzę dziś "Zmruż oczy"
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-20, 16:03   #4286
tak-po-prostu
Zadomowienie

Cytat:
Ja nie

W ogóle jak już jesteśmy w tym temacie, to oprócz tego, że "Tanie wina są dobre, bo są dobre i tanie" dodałabym jeszcze, że nie ma po nich kaca Powaga Ha!
No i wyszłam na żula

Dzięki za pw, ja mam tymtyrymtytymm, taki profil

Potrzebuję porady, ale to wieczorem.
Coś Ty? To może jednak kiedyś spróbuję ;p

Cytat:
Edit: potrzebny mi tylko meil tak po prostu reszte wyslalam
kamila_725188@wp.pl
Stary 2008-01-20, 17:09   #4287
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
blaque ja na pewno nie :P
Eee nie, ja!
Cytat:
Napisane przez tak-po-prostu Pokaż wiadomość

I miałam dziś dobry wieczór. Poznałam nowych pozytywnych ludzi
To dobrze

Cytat:
Ja już jestem po studniówce
Impreza świetna.
Na polonezie troche nam nie wyszło, zupełnie z nerwów straciłam w pewnym momencie takt muzyki i nie wiedzialam jak dygać
Zdjęć będzie mnóstwo bo robiliśmy sobie sesje z klasą
Na kasecie też pewnie bedzie wszedzie mnie widac,bo kamerzysta sie do nas przyczepił

Podsumowując zabawa świetna.
Najpierw nie zauważyłam kiedy była już 22, później okazało się,że jest po pierwszej,a nagle trach koniec.
Za szybko
Fryzura trzymała mi się naprawde świetnie od 12 cały dzien i całą noc,a tylko musialam koło 3 zdjąć mojego kwiatka z włosów bo już mi go troche połamano

Nie żałuje,że poszlam
Wysyłam na PW adres

Cytat:

No widzisz marudo!
Dobrze że nie było tragicznie

Może posmaruj jakąś maścią czy coś?

Cytat:

!!!

Oglądnęłam 'Pamiętnik' i..... brak mi słów!
Przepiękny film! Serce mi drżało jak go oglądałam!
Takie filmy przywracają wiarę w miłość...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-20, 18:51   #4288
krasulka7399
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki, ja już po 100dn było super nie mam sily opisywać narazie a nadrabiać o już wogole bo za bardzo szalejecie...
krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-20, 19:04   #4289
laylaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki, ja już po 100dn było super nie mam sily opisywać narazie a nadrabiać o już wogole bo za bardzo szalejecie...
no i kolejna zadowolona ze 100dn

właśnie siedzę sama na czacie

Stary 2008-01-20, 19:21   #4290
emememsik
po prostu Em :)

Dziewczyny, ja też lubię Maybelline VECB. Ale głupio mi z moimi zbiorami przy was. Może fuksjaa mnie poratuje i wklei swoje zdjęcia?

Co do snów, to ja czasem wiem, że snię, a czasem nie. Często śni mi się ktoś, kogo kompletnie nie znam, a czasem są to osoby, które znam i wiem kto to, ale ta osoba wygląda zupełnie inaczej. I zazwyczaj budzę się w najfajniejszym momencie.

Kto mi napisze na PW link do czata? Zgubiłam, a chcę z wami pogadać.

EDIT: Co do tego filmiku.. mnie jakoś nie przekonuje. Jestem prawie pewna, że to sprawka portalu studi.net, żeby się zareklamować. Ta dziewczyna mówi jakby wszystkiego nauczyła się na pamięć, jest potwornie nienaturalna.. No i cóż, myślę że gdyby to było na serio to prędzej znalazłby się tam numer gg.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości