|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: 20+ cz. II
Też bym obejrzała jakiś dobry filmik
Ostatnio "1408" mi się nawet podobał...Zmykam do domku, bo nie mam co robić Papatki
|
#4262 | ||
|
Wtajemniczenie
|
witam w klubie - ja uwielbiam flaki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wątróbkę uwielbiam , szczególnie z cebulką ![]() misiaczku hmm nie wiem czemu ci sie nie chca otworzyć, są to normalne mp3 odtwarzane na winampie
|
|
|
#4263 | |
|
Zakorzenienie
|
oj tak, podobno flakow duzo i trupow
![]() bede ogladac niebawem ![]() Cytat:
wklejam navi okularnice ![]() i jedno zdjecie oka, bo mi sie moje rzesy na nim podobaja a co, troche samouwielbienia raz na jakis czass nie zaszkodzi ![]() a tak serio to zrobilam to foto na wątek moje makijaze ale i wam pokaze, joł ![]() slucham wlasnie nowej pioseneczki rihanny don't stop the music. bosssska ![]() edit: no normalnie mi sie tyłek sam kreci jak to slysze ![]() ale byl wypadek u mnie pod pracą. koles skosil pol bramy wjazdowej na teren, a ja nic nie slyszalam ![]() maske ma zmiarzdzoną, koło urwane.. na szczescie jemu nic nie dolega.. edit2: wiecie co, tak tancze sobie po pokoju i mysle jakby bylo super wybrac sie kiedys na impresske razem i wyszalec po wsze czasy!! wierze ze pewnego dnia sie uda, musi! coraz bardziej sie z wami zzywam mimo ze to tylko forum...
|
|
|
|
|
#4264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Navi ty piękności - slicznie wygladasz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rihanna - cudna jest ta piosenka baaardzo mi sie podoba kurcze ja tez juz mysle coraz mocniej o jakims spotkaniu i wszechogarniajacym szalenstwie, naprawde stałyscie mi sie bliskie, jestesmy takie różne ale tyle nas łączy ![]() o kurcze - niecierpie wypadków, ostatnio widziałam jak TIR wjechał na maske BMW , masakra.
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
navi fajniutko wyglądasz
podoba mi sie cudne te oczka masz hihi też słyszałam tą piosenkę ka.si mi wysłała super jest też bym z Wami potańcowała napewno sie uda zobaczycie lalalala...
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
Navi też miałam takie okularki, ale zmieniłam na całościową oprawkę w zeszłym roku. Do tych żyłek dają plastik, a ja wolę szkło, bo czuję różnicę jak pracuję dużo przy komputerze.
edit: co do piosenki, to mam tak przy "You spin me round" Danzela
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm ja zawsze mialam plastikowe ![]() xal, to tez ale ja mam taki zwiercony i rwący sie do tanca tyłek, ze przy wieelu piosenkach tak jest ![]() edit: wiecie co, ja juz w tym domu nie moge sie czuc swobodnie poszlam do kuchni salatke robic, z pokoju slysze muzyke, tancze obierajac ziemniaki i co! wyrasta mi nagle jakis robotnik zza okna i sie do mnie usmiecha |
|
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
A okularki ładne. Tez musze sobie sprawic wiec powiedz mi gdzie mozna takie tanie dostać tyle jestem jeszcze w stanie wydać
|
#4270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() salon Piękne Oczy w Arkadii ![]() edit: ale was wywiało ![]() moze tez jakis dziwny komunikat mialyscie probujac wejsc?? Edytowane przez navi Czas edycji: 2007-10-29 o 15:48 |
|
|
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie, strasznie wszystkich wywiało
![]() Ja jestem rili bizi ale za godzinke do domu. Kurcze, moglam nie przestawiac biurowego zegarka
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
witam
własnie wróciłam do domciu matko jaka pogoda nic się nie chcę
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie wstałam
usnęłam o 14 i teraz się obudziłam, aż mnie głowa rozbolała. Co ja będę w nocy robić
|
#4274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe potem bys o tym zapomniala w ferworze pracy i dopiero by było ![]() Cytat:
![]() moja sałatka jest skromnie, no dobra, nieskromnie mowiąc bosssska polecam!a ja uciekam bo zaraz moje ![]() ![]() buzki, milego popołudnia zajrze wieczorkiem
|
||
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
Aaale kulinarnie się zrobiło
![]() Ja warzywka kocham, wszystkie, i brukselkę i szpinak, marchewkę z groszkiem, brokuły, no mniami po prosu, mogłabym jeść kilogramami ![]() Ale za mięsem nie przepadam, nigdy nie zjem flaków i śledzi - nigdy w ustach nie miałam i sie zjem za nic Nie lubię wątróbki, żeberek i golonki, bleee.... ![]() I zupy krupniku też nie bardzo. A wszystko inne może być. Najbardziej lubię sałatki i zapiekanki, tarty, makarony z sosami i wszystko, co włoskie ![]() Navi, śliczne masz okularki, bardzo pasują do Twojej buzi Dziewczyny, ja też się zżyłam z Wami, i cieszy mnie każdego dnia myśl że mam z kim pospamować, nawet w pracy jest przyjemniej dzięki Wam. Wniosłyście dużo światła w moje życie
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
hihih navi ja też czekam na swojego
i już sie doczekać nie moge sweet ja tam moge spać w dzień i potem w nocy i jeszczę będe nie wyspana
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
A mi już tysiak stuknął
![]() Ja chyba za dużo na tym wizażu siedzę
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żeberek i golonki nigdy nie jadłam, ale to akurat też o czymś świadczy - nie kusza mnie takie "dania". Ogolnie to mogłabym się zywić samymi sałatkami i zapiekankami
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
ja kocham owoce morza i pizze..ma byc ostro i duzo przypraw...
warzywa owoce zawsze..no i ryby..niby zdrowo a wygladam jak sloniątko heh ;/ |
|
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ogólnie jestem mięsiara, mięsko pod każdą postacią, uwielbiam obgryzać kostki jeść chrząstki nawet lubię obgryzać kurze łapki ugotowane w rosole![]() Potrafię sobie nawet kupić wędzone żeberka i je wcinać tzn kości zostawiam![]() ojej nie myślałam, że to wygadam ![]() aaa i lubię a raczej kocham tatara jak rodzice zawsze robili to potrafiłam odciąć sobie kawałek surowej wołowiny i tak ją zjeść bez żadnych przypraw![]() ja to taki zwierz jestem
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
co do tatara to zjem z ogoreczkiem cebulka..ale tak bez niczego to nie..w sumie uwielbiam szyneczki kielbaski
![]() itpedit: poczytalam komentarze pod fotami Asi Liszowskiej i sie zalamalam:| tragedia powinna zagrac w remaku Pancernych [1] ~plusob / 29.10.2007 17:24 jako czołg T34 ach rola jej życia...;; co za spaślaczek z tej kobiety!!!! polacy jednak maja zaburzenie poczucia piekna [12] ~luk33 / 29.10.2007 17:16 krzywy zgryz spora ilosc tkanki tłuszczowej Proporcje dobre ale z wielorybem ~opl / 29.10.2007 17:14 do kobiety nie sposób przyrównać sam tłuszcz i rozstępy fuj. Masakra ;o kto to pisze? |
|
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
kto to pisze? pewnie małolaci albo nierozwinięci faceci, z móżdżkiem w spodniach wielkości fistaszka, no bo kto inny
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
tragedia:|
|
|
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
O matko - tatar
![]() Nigdy bym nie zjadła surowego mięsa. Wogóle wszystko to o czym piszesz Sweet jest dla mnie niezjadalne bleh ![]() Ines Edit: Idę sobie hennę na brwi zrobić
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
Ja surowego mięsa nawet nie dotykam, więc o jedzeniu w ogóle nie ma mowy
.Serio, ja gotowac nawet lubię, ale tylko wegetariańskie potrawy - nie mogę się zmusić do dotknięcia obrzydliwego surowego mięcha. Jeśli natomiast chodzi o jedzenie, to jestem trochę jak francuski piesek. Z kurczaka wyjadam np. tylko "czyste" białe mięsko. Wszelkie żyłki i inne flaczki od razu podchodzą mi do gardła. Mój przyszły mąż będzie ze mną biedny . Ale wierzę, że uda mi się przemóc chociaż w kwestii tego dotykania mięsa...
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
coś się dzieje z Wiazażem, jestem na nim a kropka pod avatarem wskazuje, że jestem offline
![]() edit: już nie, bez sensu!
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Jejuś, Ines, my chyba jesteśmy siostrami
![]() Ja nie potrafiłabym kupić mięsa w mięsnym, blee, albo wypatroszyć ryby, albo umyć i poporcjować kurczaka ![]() Albo przyrządzić mielone mięso ![]() Jejku w życiu nie dotknęłabym surowych piersi z kuraka ![]() A z upieczonego też tylko to białe mięsko jadam z piersi, nic więcej, żadne tam udko czy karczek ![]() Czy ktoś tak ma ?
|
#4290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na patroszenie ryby czy innego mięsiwa to nawet patrzec nie mogę
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

Ostatnio "1408" mi się nawet podobał...
Papatki

! 

usnęłam o 14 i teraz się obudziłam, aż mnie głowa rozbolała. Co ja będę w nocy robić