![]() |
#4261 |
Zadomowienie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oki ja mykam do nastepnego kochane buziaki dla was papapa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pomidoro to wlasnie mialam na mysli ![]() Dobranoc Nikitko i Emi ![]() A ja jutro po szkole jade na swiateczne zakupy czesc druga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
a ja mam dzisiaj zly dzien i nawet nie chce mi sie nic pisac....... i nawet sie rozplakalam sama nie wiem z czego....
![]() ![]() ![]()
#4264 |
Zakorzenienie
|
Misiu, to udanych zakupów życzę
![]() ![]() To papa Emi, do sklikania. I miłych snów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje Pomidoro
![]() Mezatko niesmutaj sie ![]() A ja zaraz zmykam do sklepu,a tak mi sie niechce ze hoho i ten deszcz jeszcze ![]() Edytowane przez misia_25_26 Czas edycji: 2007-12-06 o 22:05 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Raczkowanie
|
Witaj Kachulka, jak tam po pracy,zmęczona pewnie?
![]() Pan Mikołaj był u Pani? ![]() Nikitko dobranoc, poprzytulaj się troszku ![]() Pomidorko czekamy na zdjęcia, co do dzidzi to na razie na gumeczkach jedziemy bo Agusia nie wie czego chce ![]() Emi kolorowych snów Misiu udanych zakupków Ci życzę |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Nie płakuniaj, dzisiaj u nas brzydka pogoda, szaro , ciemno może to też źle na samopoczucie wpływa, Londyn potrafi zdołować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Wtajemniczenie
|
Agus to prawda z tym ze Londynska potrafi zdolowac ,szczegolnie brak slonca
![]() Ok dziewczynki zmykam polatac na odkurzaczu ![]() Kolorowych smow Wam wszystkim zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też idę spiochać papa Edytowane przez agusieczek Czas edycji: 2007-12-06 o 22:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agusiaczku kochana u mnie niestety mikolaja nie bylo,Tz w trasie wiec mikolaja brak......ale mam nadzieje ze przyjdzie do mnie troszke spozniony mikolaj jak tz wroci hihih
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja tez powoli mykam musze wkoncu kiedys odespac te nocne siedzenie przed kompem dobranoc kochane
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobranooc dziewczynki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisz sie Kasiu zapisz jesli tego potrzebujesz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, napisalam wam posta i mi sie strona zamknela
![]() Ja dzis pewnie znowu bede w domu siedziec, zle sie czuje, zaliczylam kibelek no i ten deszcz...smiac mi sie chce, bo nawet jak wisze nad muszla to mysle sobie, ze jakos moje dziecko musi dac znac o sobie...i ciesze sie, ze wogole daje znaki (poki co w postaci mdlosci, potem moze bedzie lepiej). |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() misia czym ty sie przejmujesz 2 kg aby boshe ja mam 10 do przodu ![]() nikita i augsiaczek faktycznie elektrostymulacja daje efekty ale na to trzeba dlugiego czasu najlepiej jest lączyc to z wysilkiem naturalnym polecam basen efekty beda znacznie szybciej i efekt utrzyma sie na dluzej bo nie wiem czy wiecie jak przerwiecie elektro wroci wszystko moze nie do konca wszystko ale efekt sie dlugo nie utrzyma... bo elektro nie cwiczy sciegien i miesnie sie nie utrzymaja.... ja na sflaczala skore i zatrzymywanie wody polecam watermass... to jest rewelacja endermologia na wodno mniej bolesna niz wykla ale fekty sa niesamowite oracowalam na tym wiem jakie panie mialy efekty swietne wrecz... ujedrniona skora pieknie... tyle ze to kosztowne ![]() na rozstepy niestety juz nic nie pomoze moga troszkie zblednac ale nie znikna... basen najleoiej ujedrnia skore sama biegalam i chodzilam na basen mialam ladna skore... za to teraz ![]() ![]() emi ja oficjalnie jutro zaczynam 7 mc jeszcze dzidzia niech sobie posiedzi w brzuchu jeszcze ma czas:d mi sie wlasnie juz mleczko zaczelo prodokowac chyba bo mialam mokro plamke na poscieli jak na boku lezalam echhhhh.....
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
a no i dziewczyny musze jeszcze odnosnie zabiegow cos dodac.... to takie zboczenie zawodowoe jedna podstawowa sprawa same zabiegi nie zrzuca wam wagi.... oj nie... mnie to zawsze wkurzalo w klientkach ktore rzychodzily placily ponad 3 tys za zabiegi a po tych 15 zabiegach niezadowolone ze efektow nie ma .... ale jak tlumaczylam ze zabiegi sa tylko wspomaganiem odchudzania i po prostu podczas diety i cwiczen przygotowuja skore do ujedrnienia zeby nie bylo sfklaczala oodczas gubienia wagi to sie dziwily no bo jak to.... takze na prawde jesli chciecie miec efekty i nieprzepascic kaski a chcecie zeby efekty sie utrzymywaly oi tych zabiegach to trzeba cwiczyc naturalnie!
no! ![]()
#4277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry dziewczynki
![]() Ray z tym ze u ciebie ta waga to z wiadomych przyczyn jest ![]() ![]() ![]() Mijalea no dzidzia daje znac o sobie ![]() ![]() Ciekawe co slychac u ksiasiar,Marcelinki i Gizelci ![]() A ja dziewczynki zmykam sie poedukowac troche,a potem na zakupy ![]() Milego dnia wszystkim |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() u mnie dzis od rana pradu nie bylo w pracy i neta ![]() pogoda dzis u mnie pod psem ![]() ![]() ale mimo to mam nadzieje, ze dzionek bedzie pozytywny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ray ja o tym wiem, bo zabiegi to tylko efekty w cm widac a jak chce sie jeszcze w kg widac efekty to trzeba dieta + wysiłek fizyczny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
no
![]() kurde jak ja pomysle ze jeszcze przed ciąza biegalam dziennie po 5 km i chodzialm na basen to zastanwiam sie czy ja bylam normalna ![]() ![]() no dobra czas na poczte sie udac i na zakupy na spacer.. jakos ciagle lezec nie umiem ale biore no-spe bedzie git ![]() mijaela pociesze cie ze bedziesz dobrze sie czuc 2 pierwsze mc trymestru potem znoiw bedzie oh i ah ![]() ![]() najgorsze dla mnie obecnie jest spanie... pozycje znalesc dobra to wyczyn a ta niedobra istota jeszcze potrafi mnie o 3 w nocy obudzic na amciu a potem harce sobie urzadza echhhh
#4282 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Sporo naklikałyście, jest co czytać ![]() Kinia a ja lubie taka pogode szczegolnie jak chce mi sie zdrzemnac w ciagu dnia ![]() Co do zabiegów to taki dodatek, do diety i wysilku, niestety ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja juz część pracy na dziś wykonałam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4283 |
Zakorzenienie
|
Czes Dziewczyny
To ja niestety znowu przed praca i jeszcze jutro i mam wolna niedziele co z tego ze wolna jak bez Tz,ale juz mam zaplanowane zakupy i idziemy z siostra pobuszowac po sklepach Kinus u mnie tez pogoda do d.......,przed chwila swiecilo slonce,zaraz pozniej pada deszcz,do tego wieje strasznie ,jak ja wyjde z domu,az mi sie nie chce wychodzic Misiu milej edukacji Madziu jeszcze troszke i te dolegliwosci mina,najczesciej utrzymuja sie tak do konca i trymestru tak ok do 12 tygodnia Nikiciu fajnie ze takie efekty ale tak jak mowicie bez cwiczen wagi sie nie zgubi Narazie powoli zmykam podmalowac oko i zajrze wieczorkiem co naskrobalyscie
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
To ja juz zmykam do pracki wiec pa dziewczynki milego dnia zycze
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#4286 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny sprawdzcie maile wysłałam wam kolejne fotki Oliwki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja już w domku, w końcu się dla mnie zaczął weekend ![]() ![]() Dziecko żadne mi nie uciekło, było nawet fajnie. Tylko dowiedziałam się, że w przyszłym tygodniu mam pierwsze zebranie rodziców ![]() ![]() Madziu, czasem sama chciałabym z muszlą klozetową się witać, jeżeli to byłyby znaki od fasolki ![]() Kachulo, to miłych zakupów życzę! Miłego dnia dziewuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Macie pozdrowienia od Asi niestety ma problemy z netem i nie może nam odpisywac tylko nas czyta może jak jej M wróci to cos zobaczy i naprawi jej kompa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Nikitko też ją pozdrów od Nas
![]() Pomidorko poczuli respekt przed Tobą i chodzeniem za rączkę z Panią nauczycielką ![]() Dziewczyny wiecie co, ja to straszna panikara jestem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.