|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ Gotowe Na Absolutnie Wszystko vol 3
maammmmm dziękujeeeeee
![]() ![]() ja też wcześniej posłałam życzonkaaaa!!!
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
POD JEMIOŁĄ
![]() Sweet dziekuje ![]() ![]() Aneczka ![]() ![]() Karaa ![]() Kasi ![]() Navi![]() Vibesko ![]() Di![]() ![]() Ines ![]()
|
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
witam z tej strony ka.si własnie sobie z karą zrobiłyśmy pamiątkowe zdjęcie !!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ale ona jest super
|
#4264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
taaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk kkkkkkkk !
kurcze ale jest świetnie! musismy wszystkie się spotkać. ps jaka ona jest szczuplutka! i śliczniutka! i jest jej chłopak tu - świetnie
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
Ale wam fajnie!
![]() Ech... Moja mama to jest zdolna... Poprosilam pod choinkę kilka bardzo konkretnych rzeczy. Tzn konkretny szampon, konkretny dezodorant, odzywkę do włosów i peeling do ciała... A ona mowi mi teraz, ze tych konkretnych nie mogla znalezc wiec kupila inne . Tylko po co mi jakieś zamienniki skoro ja mam ulubiony szampon, odżywkę itd. i tylko tych kosmetyków chcę używać. ![]() Mogła mi powiedziec że nie kupiła tego co chciałam to już sama bym sobie zafundowała te rzeczy. A tak to kolejny miesiąc się będe męczyć z jakimiś beznadziejnymi kosmetykami (teraz zużywalam to co jest w domu, bo wiedzialam ze pod choinkę dostanę to co lubię). I nie mówić mi tutaj że liczy się gest bo w moim domu od zawsze stawiamy na bardzo praktyczne prezenty, wszystko na zamówienie, bez niespodzianek... I nie ma to dla nas żadnej magii ![]() Lece zobaczyć co brat kupił dziewczynie. Wysłałam go do Esotiq
|
#4267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to było do przewidzenia, że tak się tylko z nami droczy
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
heeeloooo tu kaaaraaa
ka.si poszła z moim Łukaszem oglądać autkooo bo ja jeszcze chwilkę tu muszę posiedziec wiecie jaka ona słodddkaaaa bosssieee i tryska energiąaa na maxą hihi mamy sie spotkac jeszcze w środę ![]() ines wiem że nie bedziesz zadowolona ja tez nie lubie jak mówie o czymś konretnym a dostaje co innegoo bu... dlatego już moi wiedzą że jak nie ma tego co chcę to trzeba poczekac aż będzie aaa tam ka.si przesadza mam taki brzuchol że jejciuuuuuu !!!
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mój tata też jest zdolny ![]() Nie chce mi się z nim usiąść nawet do jednego stołu. Strasznie mnie zawiódł. Strasznie. Mam ochotę wyjść z domu i nie wracać więcej
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
ja już się uczesałam, umalowałam i ubrałam, jestem w pełni gotowa
![]() cosik mi tylko telefon kolory pożarł niedobry jeden, makijaż mam w intensywnych fioletach
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
sweeettt ooo jaka laska
już wyszykowana ja dopiero do domciu weszłam ka.si jest bombowaaaa !!!!!!!!!!1
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Sweeciak slicznie wygladasz
![]() ![]() Vibesko co sie stalo ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#4273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh... złość mi trochę przeszła ale żal pozostał.
Ale nie będę martwić się rzeczami na które nie mam wpływu. Sweet, prześliczna jesteś
|
#4275 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny dorwalam laptopa mojej przyszywanej siostry.
karaa poszalala z tymi komplementami hehehehe szajbuska jedna aaa bmw maja piekne, stalam jak wryta, mialam dwa psy kolo siebie wiec nie zdarzylam wsiasc, ale w srode sie jeszcze raz spotkamy i juz bedzie tak lajtowo, bo teraz to najchetniej bym ja wysciskala!!!! karaa ciesze sie ze prezent sie podoba ![]() ![]() ![]() sweet ty slicznotko pozdrawiam was wszystkie
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
hihi nie zdązyłam pozdrowić od Ciebie wszystkich
bosssieee zapomniałam ci kolczyka pokazać od Tż hihi ale w środe bedzie troszkę więcej czasu hihih nie gadaj jak zobaczylam autkoo to masakra brudneee musimy umyć przed środą jakoś
|
#4277 |
|
Wtajemniczenie
|
zobaczcie
![]() ![]() ![]()
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
łaaaa ka.si dawaj na mailaaa mi fotkiii
hihihihih matkooo ale wyszłam
|
#4279 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
karaa kochana pozniej dobrze bo juz mnie wyganiaja od laptopa ![]() ![]() czas powoli szykowac sie do kolacjii. tak wiec pozniej hihihihiiiii szajbusko slodka ok zmykam pa dziewuszki papapapappa
|
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
okiii ide dalej szukać tych kopert
iii zaraz pomoc coś jeszcze matkoo ja chyba o 19 zaczne kolacje a potem ide na Pasterkę z Tż chyba zobaczymy jeszcze to jak bedziesz miała czas zmykaj do rodzinkiii laska
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
Super fotka, taka radosna
![]() Odpakowalam prezenty bo pies zaczął się za wszystkie brać... Rozpakował swoje i jeszcze reszte chciał... Mama ma szczescie - akurat dezodorant i wszystko do wlosow kupila takie jak chciałam tylko tych nowych peelingow z Joanny nie udało jej się zdobyć ale zamiast tego dostałam szczotkę do włosów, bo moja się rozwaliła . I Merci, ale to tradycyjnie. Pies się teraz męczy z piszczącym jeżykiem... Nie może przeżyć, że jeszcze mu się nie udało go zepsuć... Zazwyczaj wigilijne zabawki psuł po 5 minutach.
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
łoooo ines szybkooo
to TY juz po kolacji ?? my sie zaraz dopiero szykować bedziemy
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
Niee, nie po kolacji, ale jak juz wspominałam, w moim domu nie przywiązujemy wielkiej wagi do prezentów i tradycji.
Zawsze otwieramy prezenty przed kolacją. Szczególnie że nie moga zbyt długo leżec pod choinką z powodu naszego pazernego pieska .
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa hihihi nie doczytalam
oki ide coś pomagać i się szykować paa
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz po wigilii
nie mam sily sie ruszyc uff
|
|
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w ogole sie nie najadlam. Nie lubie tego wigilijnego jedzenia... Najlepszy apetyt miala babcia
i w ogóle bardzo się cieszyła z prezentu (tego Doppel Hertz).A teraz na koniec tego miłego dnia coś mi strasznie podniosło ciśnienie. Jestem wsciekła. Chcę, żeby było już jutro bo chcę się zobaczyć TŻ i spędzić z nim miło czas
|
#4287 |
|
Wtajemniczenie
|
ufff jestem full
halo gdzie nasza navi ?
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
Navi pewnie je
pierogiaaaaaaa pochwale sie prezentami ![]() ![]() koszyk -puzderko na drobiagi 2 pary kryjacych czarnych rajstop w rozne wzory:P bardzo sexy ![]() 2 komplety cieni do powiek: zloto-braz i zielenie-szarosci perfumy rówowe gigantyczne puchate kapciory od brata![]() krem z oriflame i "kieszonkowe" za ktore kupilam sobie juz torbe i bluzke![]()
|
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się najadłam tak z umiarem, najbardziej smakował mi barszcz z uszkami oczywiście bo to specjał mojej mamy i nie mogłam sobie odmówić, zjadłam pełny talerz
![]() Rybka była panga, wyśmienita, kaputka z uszkami mój hit, czyli wszystko co kubię, a do tego białe winko ![]() Na szczęście mimo tego dzisiejszego incydentu było bardzo miło ![]() Nadszedł też czas na nostalgię. Babci już nie ma ![]() Już nie pojechaliśmy w odwiedziny. Druga babcia, już drugi rok bez niej obchodzimy wigilię. Dziadek - czuję że jest w tym roku ostatni raz znami. Takie to życie..... Dziewczynki miłego Świętowania życzę, przez wielkie Ś. Która idzie na pasterkę??
|
#4290 |
|
Wtajemniczenie
|
ojjj niie ja nie ide na pasterke
ogladam "depresje gangstera" ![]() ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.

-3 za mną 

. Tylko po co mi jakieś zamienniki skoro ja mam ulubiony szampon, odżywkę itd. i tylko tych kosmetyków chcę używać.
bo w moim domu od zawsze stawiamy na bardzo praktyczne prezenty, wszystko na zamówienie, bez niespodzianek... I nie ma to dla nas żadnej magii 

wiem że nie bedziesz zadowolona ja tez nie lubie jak mówie o czymś konretnym a dostaje co innegoo bu... dlatego już moi wiedzą że jak nie ma tego co chcę to trzeba poczekac aż będzie
ja dopiero do domciu weszłam 
a potem ide na Pasterkę z Tż chyba
. I Merci, ale to tradycyjnie.