|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII
dziś New Haarlem
Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Rozeznanie
|
Rachela, bardzo mi przykro... Przytulam mocno...
dzis 'L' Lolity i dzien dobry wszystkim Edytowane przez _Adelajda_ Czas edycji: 2007-12-19 o 07:04 Powód: literówki |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zadomowienie
|
Witam
chora i zmierzła jestem ![]() ![]() a pachnę ,choć nie czuję, Czarną Coco miłego dzionka wszstkim
#4264 |
Zakorzenienie
|
Dune
![]() ![]() Dobrego dnia dla Wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Oby ten dzisiejszy dzień był bardziej przyjazny, bo czytając ostatnie strony smutno się robi ![]() Nie pachnę jeszcze. |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() I co jest obraźliwego w stwierdzeniu zaniedbania? Ja sama jeszcze niedawno wyglądałam lepiej, niż wyglądam. Ale jak się siedzi na Wizażu (podjadając przy tym Nutellę) zamiast spędzać dziennie po dwie godziny na treningach - no to nie ma się czemu dziwić. ![]() Zaniedbałam się i już. ![]() Miałam iśc do łóżeczka z Sables, ale nie pójdę, bo pan remonciarz wierci i stuka. ![]()
![]() |
#4267 |
Wtajemniczenie
|
Dziś słodziuchne Le Parfum Lalique - mniam
![]()
#4268 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kilka razy, w liceum usłyszałam o sobie "satanistka" i generalnie mało mnie to obeszło. Już wcześniej pisałam, że niewiem jak zareagowałabym na "Fuj". Cytat:
Cytat:
Założę się, że na plaży większą furorę zrobiliby faceci z tych zdjęć niż jakaś otyła kobieta. Cytat:
![]() Np. wyrazem niechęci, wstrętu, odrazy, reakcją na widok, który nie jest przyjemny, na niemiły zapach itp. nic nie poradzę, że na widok faceta w telefonem komórkowym w uchu doznałam lekkiego szoku i autentycznego zniesmaczenia, poczułam odrazę i wstręt. Cytat:
Jak dla mnie dyskusja jest zakoćznona - i tak do niczego nie zaprowadzi. ![]() W temacie - Venezia z próbki i smutno mi z powodu wczorajszej aukcji, któa przeszła mi pod nosem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
rude jest piękne:)
|
Witam wszystkich
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W końcu tak trzeba, żeby normalnie żyć, nie ma innej opcji... W ramach rozweselenia. Co do perhydrolu. Ja myślę, że on nadal żyje, a mianowicie - choć ci panowie na pewno stosują już coś innego, to jednak.... ![]() ![]() ![]() Perhydrol forever! ![]() Ano. BC.
![]() |
#4271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Scent Intense ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Zakorzenienie
|
Mariolusl ciesze sie,ze juz jestes w Posce
![]() ![]() ![]() a dzisiaj zalozylam na siebie Dv.
#4274 |
Zakorzenienie
|
Nie było obraźliwe JEDNAK, było obraźliwe Twoim zdaniem.
Nie rozumiem czemu o to pytasz. Przecież od doby usiłujesz tego dowieść. Aha, to mówiąc mi, że jestem zaniedbana nie obrażasz mnie, a ja komentując jakiegoś idiotę słowem "fuj" już go obrażę? Specyficzna "logika". A jeśli komentarz dot. (między innymi) mojego "zaniedbania" nie jest powodem do obrazy, to dziękuję za komplement. Czuję się zaszczycona. ![]() MoniuK - dostałam Twoje próbki, dziękuję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | |||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Hmmm... przyjaciółka sobie zakolczykowała nosek w wieku lat 28 to chyba jeszcze się łapie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#4276 |
Zadomowienie
|
Nie mam czasu brnąć przez wszystkie wypowiedzi teraz. Odniosę się tylko do fragmentu wypowiedzi Sabbath - tę o zarzuceniu mi "celowego kłamstwa" - tzn. myślę, że nie muszę komentować, bo to co jest napisane widać wyraźnie i trudno mi zarzucać jakąś nadinterpretację.
Ujmę tak - wszem i wobec toczysz bój o szeroko pojętą tolerancję, jednak gdy tylko ktoś ośmiela się mieć inne zdanie w danym temacie, próbujesz go zmieść. Jeśli brakuje Ci argumentów, zarzucasz kłamstwo. Wyjaśnij mi proszę na jakiej podstawie sądzisz, że celowo kłamię (bądź tworzę, jak byłaś łaskawa ująć, emocjonalną nadinterpretację?). Tak mam i koniec, fizyczne odruchy wywołuje u mnie taki widok (mogę dodać, że również widok np. agrafki wpiętej w brew, podobnie jak się ją wpina w materiał; widok skalpela rozcinająceo skórę itd.). Są osoby, które nie dawały rady patrzeć na proces zakładania szkieł kontaktowych, są takie, które panicznie boją się ciemności, są miliony innych zachować i indywidualnych reakcji na czasem obojętne dla innych widoki. Rozumiem, kłamcy. Nie domagam się żadnych przeprosin. Twoja wypowiedź świadczy o Tobie. Nie o mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Konto usunięte
|
Classique JPG,dzis nie przekrecilam nazwy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
Kropko, cieszę się że doszły
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam tu na chwilkę, myślałam, że poczytam coś ciekawego..
a tu znowu to samo ![]() Sorry Sabbath, ale jak zwykle lubiłam Twoje wypowiedzi, tak teraz kompletnie nie rozumiem, po co kolejny dzień z rzędu kontynuujesz udowadnianie nam czegoś, co jak wiele z nas już Ci napisało jest bezzasadne. Za to teraz człowiek będzie się bał odezwać żeby nie zostać wziętym na warsztat i przeanalizowanym.. bo potem będzie musiał udowadniać, że nie jest wielbłądem, eh. ps. A z tym zarzucaniem Biecie kłamstwa..nie tak dawno Tobie ktoś w tym wątku zarzucił kłamstwo..nie było to miłe prawda? Więc może zanim sama to zrobisz powinnaś się zastanowić, czy nie robisz komuś przykrości. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() Właśnie urwalam się z pracy, klientka nie przyszla chociaż była umówiona na 7 rano ![]() Chciałam się pochwalić że wpadłam na genialny pomysł poprawinia sobie nastroju i pieke piernika Delecty z paczki( wytluszczam, bo to święto jak coś pieke). Zabiore do pracy zjemy wszyscy razem. Szkoda że nie mam Belle de Minuit ![]() Zapach piernika jakoś przybliża mi bez śnieżne święta. Życze wszystkim miłego dnai mimo wszystko. Z kolczykiem czy bez, z biustem czy bez jesteśmy ludźmi i szanujmy się wzajemnie bez względu na wygląd , orientacje seksualną, gust. Buziaki ![]() W temacie pachne HC edp ale chyba dziś nałoże coś wizytowego...może Alchimie
#4281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolczyki w uszach? Jak najbardziej, w pępku - też ... inne miejsca ? No cóż - wola tego co nosi - mnie nic do tego. "Ot kolczyki" Jak to Sabbath powiedziała ![]() No i niech mi ktoś wkońcu wytłumaczy co oznacza skrót IMHO .... bo za cholerę nie wiem ![]() [1=60a98fd274480afb9719cca af70de5b3b7748a99_6577a34 067d43;6073175]Classique JPG,dzis nie przekrecilam nazwy ![]() piękny zapach ![]() Ja dziś założyłam zamszową tprebkę na głowę i wciągam ..... Daim Blond |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4283 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | |||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sabbath, napisałam dwie długie posty wyjasniające czemu mylisz podstawowe pojęcia a Ty dalej zadajesz te same pytania, które z gruntu są niewłaściwe. Np. wyżarte perhydrolem kudły (takie określenie z Twojej strony wydaje mi się wyjątkowo okropne, ale cóż - jak sama napisałaś - "to celowe" ![]() Cytat:
Mnie i kilka innych Wizażanek to spotkało więc proszę, nie mów że tak nie jest. Nie będę tutaj teraz wynotowywać wszystkiego od myślników (jest wystarczająco nieprzyjemnie) więc z mojej strony EOT. _____ Pachnę dziś Turkusowym Diamentem.
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2007-12-19 o 10:10 Powód: lit. + poprawka cytatu :o |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
rude jest piękne:)
|
- ....to samo dotyczy dzieci,ktore sa dziwolagami i nie chodza na religie.Pozoste potrafia takie nienormalne dziecko zgnoic .Bo przeciez (stosujac użyty tu argument przeciwnikow tuneli) niechodzenie na religie nie jest normalne.No nie jest,wiekszosc chodzi.Wiec na dziecko , ktore na katacheze nie uczeszcza mozna fujac,bo te definitywnie nie jest normalne.Tu rzeczywiscie przewage ma poglad Myszki, Bjety i Zuziuni- ludzie fujaja i uwazaja ,ze maja do tego prawo. .. -Czy uzycie slowa,ktore przypominam znaczy rowniez niesmak, niezadowolenie , uprawnia do wydawania tak daleko idacej opini na nasz temat?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, jak przetrwam ten dzień.
Musi być Gris Clair, chociaż niewiele pomoże.
#4287 |
Zakorzenienie
|
Angel kiedy wpadniesz do NAS?
Joasiu co się dzieje? dopiero ten żółty napis odczytałam ![]() Trzymaj się
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
no to ja tez skrótem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zadomowienie
|
Joasiu, trzymaj się dzielnie! Obyś przetrwałą ten dzień.
A ja mam dzisiaj "dzień śmierdzącego lenia", bo dopiero od jutra mam oficjalnie wolne. Dopiero zaraz doprowadzę się do stanu używalnośći i zdecyduję czego dzisiaj użyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Joasiu, ![]() ![]() Dzisiaj testuję Amethyst Oliviera Durbano ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.