|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
po prostu Em :)
|
Dot.: Stowarzyszenie maturzystek - wejście grozi szokiem cz. V
[1=48a250297bf2eeb895b348a f1634c4299edf5bf7;7602191]Jestem jedyną osobą na wizażu, która zdawała ten język
![]() Chyba tak. ![]() Nienawidzę rosyjskiego, jak słyszę ten język, to mi gorzej. ![]() Przebija nawet niemiecki. ![]()
![]() |
#4262 |
Zakorzenienie
|
no co ty
![]() u nas sie nie da ![]() dzisiaj zdawala jedna z najlepszych dziewczyn z mojej klasy i dostala 18 ![]() u nas powyzej 3 za jezyk u tej baby sie nie dostanie ![]() a zeby zaliczyla kropki to tez trzeba niezle sie nagimnastykowac;p glupia baba ![]() ![]()
#4263 |
Zakorzenienie
|
Deadly współczuję, ale wierzę,że wszystko się ułoży!
Twój tata miał szczęście. Dziś widziałam, przy jednej z głównych ulic w Łódzi wypadek - dwa zderzone auta, jeden z nich wpadł w poślizg i na drzewo...Ten samochód był zmiażdżony - nie wiem czy ktoś z tego przeżył. Jak tamtędy przechodziłam były 3 wozy strażackie, policja i pogotowie odjeżdżało. Jutro zaczynam swój staż ![]() ![]()
#4264 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Tak dziwnie mi się pisze, bo z biblioteki szkolnej piszę, ale mam spokój, sama jestem w pokoju z komputerami ![]() No... już po ![]() Do 15 czekamy na wyniki, jakoś po 15 będzie ogłoszenie... Prezentację powiedziałam, zapomniałam pojedynczych zdań, ale ogólny sens był zachowany ![]() ![]() ![]() ![]() Ale pytania dostałam masakryczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że zdam ![]() Kumpel niby odpowiedział na jedno pytanie z czterech i miał 40%, ale boję się... ale nie mogliby być aż tak chamscy i mnie oblać, prawda? ![]()
#4266 |
|
Nija, no jasne że zdasz!!! Naprawdę, nie słyszałam jeszcze o nikim, kto by oblał ustny polski! Głowa do góry, jesteśmy z Tobą.
![]() A na to pierwsze pytanie co nie znałaś odpowiedzi to zaczęłaś coś ściemniać, czy powiedziałaś że nie wiesz? ![]()
![]() |
#4267 | |
Zakorzenienie
|
[1=df3cc6c2e997633e57b9145 321fcef026d2b0250_5ebf1ef 22d206;7599805]Ja też mam angielski we wtorek..i też wstrętną babę;p jak zdam to będzie cud,bo uczyła mnie ona kiedyś i z tego co wiem to mnie nie lubi zbytnio..
Poza tym miałam ciężką niedzielę.. W nocy mój tata miał wypadek samochodowy,gdy jechał po mamę,która była na spotkaniu klasowym..jechali pijani chłopacy z dyskoteki i uderzyli w niego.. akurat w stronę kierowcy :/ samochód się przefikołkował i wleciał do rowu.. straż musiała rozcinać maskę i drzwi,aby tatę wyjąć :/ teraz leży w szpitalu i jest już po operacji..miał przebitą przeponę.. ech,gdy się w nocy dowiedziałam to już nie mogłam zasnąć..całą niedzielę rozbita chodziłam i nic się nie mogłam angola pouczyć :/ oby tylko wyszedł cało z tego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
Nija widze po Twoim podpisie, że Ci ubyło 2 kg, gratuluje
![]() też bym tak chciała, ale niestety moja waga wariuje i pokazuje jak sama chce. Mogę stanąć na nią 4 razy pod rzą i pokaże 4 różne wyniki i to czasem różniące się o 3 kg ![]() własnie zaczełam robic mega porzadki w pokoju, zaczełam od kosmetykow i połowy rzeczy sie pozbyłam, bo (wstyd się przyznać) ale albo były przeterminowane albo użyłam ich raz lub dwa i od roku leżą nieużywane. znalazłam korektor ważny do 2005 roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Zakorzenienie
|
Od dziś jestem na diecie South Beach
![]() Na śniadanie o 7 zjadłam jajko, pomidora i plasterek odtłuszczongo żółtego sera i właśnie umieram z głodu i idę po jakiś jogurt naturalny do sklepu, mam nadzieję, że Pan w szkolnym sklepiku poratuje mnie łyżeczką ![]() Kurde, kurde, kurde niech te kilogramy szybciej idą precz... Ta dieta nie jest taka zła, wydaje mi się, że wyjdę na tym korzystnie, bo mimo, że jestem wegetarianką, to wcale nie jem tak dużo warzyw (wstyd się przyznać ![]() A tam kalafior, brokuły, pomidory, rzodkiewki iteitepe ![]() Idę do sklepu bo umrę z głodu ![]()
#4270 |
Zakorzenienie
|
I już po wszystkim. Koniec strachu, koniec nerwów. Wakacje!
![]() Z niemieckiego wylosowałam zestaw pierwszy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zakorzenienie
|
ville zazdroszcze i gratuluję że już koniec
![]() muszę Wam się pochwalić, że pierwsza jazda paugeotem i oplem za mną ![]() ![]() ![]() Vill ...ja też miałam tyle z ustnej z polskiego ![]() ![]()
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
Nija trzymam kciuki i na pewno bedzie dobrze
![]() ville no gratulacje ![]() ![]() a to te zestawy leża sobie pokolei ułożone ![]() nie chce isc jutro spotkac sie z ta babaaaaaa oko w oko (wlasciwie jeszcze jakies oczy tam beda na sali ![]()
#4273 |
Rozeznanie
|
Vill ! i widzisz!! zabić Cię tylko!
![]() Deadly wspolczuje,ale bedzie dobrze ![]() Ja tez wczoraj jadąc na basen widzialam wypadek. Tak to jest... Ty mozesz jezdzic cale życie przepisowo,na trzeźwo,nie stwarzać zagrozenia... a tak mozna zginąć,bo jakiś napity idiota w Ciebie wjedzie..zbulwersowalam sie aż! Ja mam w środe polski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4274 | |||
Zadomowienie
|
Villemka, aż chciałoby się rzec : a nie mówiłam
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też bym się chciała pozbyć tłuszczyku. w moim przypadku musze ograniczyć chipsy, bo ostatnio sie coś za często jem i czekoladę. Ciężko będzie, bo czasami mam takie ciśnienie na słodkie, że chodze wściekła dopóki nie zjem jakiegoś słodycza! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moj TŻ tez po polskim ustnym, ale mial proste pytania (temat o pieknie ludzkiego ciala i babka zadala mu pytanie co dla niego jest piekne to mowil o moim wnetrzu i pieknie zewnetrznym ![]() O 15 wyniki ![]() Nija jestem pewna ze tez dobrze CI poszlo. przeciez odpowiedzi nie sa najwazniejsze tylko to jak sie mowi ![]() ![]() A co do diety SB to ja bylam kiedys na I fazie ale to byly ost 2 tyg wakacji i potem juz jakos stalo sie tak ze w roku szkolnym jadlam chleb i na nic sie nie zdala mi ta dieta choc na I fazie troche schudlam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
słuchacie wpadłam w taki szał porządkow, że jak tak dalej pójdzie to wywalę pół mojego pokoju
![]() własnie znalazłam zdjęcie mojego eks..... wylądowało w koszu w wielu malutkich kawałeczkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkie ksiazki,ksiazeczki nie przydatne mi pojda do pudla, wkoncu zrobie porzadek z ciuchami i kosmetykami ![]() Normlanie nie moge sie juz doczekac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny błagam trzymajcie jutro kciuki! Mam polski od 8, wchodzę czwarta i boje się jak nie wiem
![]() ![]() ![]()
#4281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wycieram teraz tony kurzu z półek i ciągle kicham, bo jestem na kurz uczulona! Porządki w ubraniach zostawiam sobie na jutro. Muszę uprać wszystkie swetry, bo już w nich chodzić nie będę, a przydałoby się żeby świeże leżały w szafce. niestety jestem taka ciamajda, że jak wycierałam szkiełko od ramki na zdjęcie to się o ostry brzeg skaleczyłam w palec;/ ranka jest malutka ale to jest od wewnętrznej strony palca na samym zgięciu więc ciągle sobie to podrazniam;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Zakorzenienie
|
pretty po maturach to nawet sprzątanie cieszy !!
![]() a ja chce byc juz po angielskim ![]() moje dziewczyny juz dzisiaj miały... ja też chceeee ![]() i ponoc nie trzeba wracac na wyniki o 15:45 tylko po ośmiu osobach są ![]() ![]()
#4283 |
Zakorzenienie
|
Ale mi się nic nie chce
![]() It's high time to speak English ![]() Nija, a Ty nie czytałaś tej książki? Vill, gratuluję ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4284 |
|
Oblali 3 osoby na polskim?
![]() ![]()
![]() |
#4285 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie to koles co ze mna gadal to mnie na sile naprowadzal na te kropki xDale [mowilam ze mialam mini! ![]() Cytat:
nie no jakbym miala zdawac angielski podst to bym na tyle liczyla.. a Ty sie chyba uczysz niemca tak jak ja ang, right? ![]() ja jutro bede walczyc z ANG ![]() zaraz zostane zaglaskana! ![]() Hula, co Ci? ![]() zlituuuj sie nad bylym ![]()
![]() |
#4286 |
Zakorzenienie
|
niestety za późno ![]() ale może znajde jeszcze jakieś zdjęcia z nim to może zostawię sobie je "na pamiątkę"... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale stres jest przeogromny a ja nic nie robie tylko siedze przed kompem ![]() Cytat:
![]() Ja juz wczoraj zaczelam czytac ksiazke ![]() ![]() CHce jutro polski zdac czy to tak wiele? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie samej byłoby wstyd dostać 6pkt. z polskiego. Niby sie nigdzie nie liczy, ale to język ojczysty.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
a ja jutro.. pierwsza wchodze na ang
![]() na sczezscie.. przynajmniej ebdzie bez porownan na swiezo ; ) tez mam ksiazke ktroej na oczy nie widzialam, ale komisja jej nie widziala tym bardziej ;x jak juz zapytaja o bralczyka, ktorego znam na pamiec, i oni chyba tez reklama - temat rzeka... niech pytaja ![]() w kazdej skiazce to samo xD
#4290 |
Zakorzenienie
|
a ja jutro jako druga a na polski jako pierwsza wchodze
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.