|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
Ancesia - ja to w ogóle mam problemy, żeby wejść na stronę z logowaniem... jak mi się uda to Ci powiem
![]() w ogóle to, żeby się zalogowac trzeba z tej strony? http://www.pk.edu.pl/rejestracja2008/opisPK.html Deborah - przeliczamy tak jak uczelnia sobie życzy ![]()
#4262 |
Zakorzenienie
|
wczoraj to zrobiłam, dzisiaj wyślę pieniądze przez konto internetowe więc jutro rano będa je mieli. skłąda ktos na SGH?? kurde nei wiem w jakiej kolejnosci na UE;/ 1. towaroznawstwo ==> zarządzanie jakością wyrobów 2. informatyka i ekonometria ==> informatyka ekonomiczna 3. międzynarodowe stusunki gospodarcze narazie mam tak ale nei wiem czy 1 i 2 nie zamienić miejscami;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Może to mało pocieszające, ale przynajmniej wiem że nie ja jedna nie moge nic zrobić na tej stronie;/ Wszytskie inne strony działają super, tylko ta jedna musi być wyjątkowa.
![]() |
#4264 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nie wiem na jakiej zasadzie odbywa się rekrutacja na ue. jakie znacznie ma kolejnosc na UE? Na SGH to chyba tylko Villemka miała składać, ale nie wiem czy się nie rozmyśliła ![]() ![]() Cytat:
edit: udało mi się wejść w te dane rekrutacyjne ![]()
![]() |
#4265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
skusiłam się na SGH bo mam szanse się dostac nawet pomimo tego, że nie zdawałam drugiego języka obcego na UE w zeszłym roku najwyższy próg to 157, a ja mam 170 punktów więc bez problemu się na UE dostane ![]() na UE liczy mi się mat i ang |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
po prostu Em :)
|
Ja bym zamieniła.
![]()
![]() |
#4267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym chyba zostawila tak jak jest, bo to zarzadzanie jakoscia wyrobow brzmi ciekawie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4268 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() czyli UE, AGH i SGH?
![]() |
#4269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze nie wiem, bo na SGH pierwszy rok jest bezwydziałowy ![]() ![]() boniuuu niech moja mama prizyjdzie i podejmie za mnie decyzje! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
a ja leże i leże i leże... <nutki>
![]() idę sobie książkę czytać a ok. 19 w końcu coś wpłacę bo mi nie dojdzie ta kasa ![]() tylko, że oprócz jednego kierunku na jednej uczelni nie jestem pewna innych czy chcę składać ![]() Nija ale chociaż fajnie, że masz prace i będziesz mieć pieniądze ![]() ja zawsze chciałam w sklepie spożywczym pracować ![]()
#4271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko, że jeżeli dobrze się orientuje to kolejność ma być taka, że na pierwszym miejscu priorytetowy kierunek, a najwięcej punktów było na stosunkach międzynarodowych, a ja na pewno je daje na 3 miejcu ![]() na pewno na te 3 uczelnie składam, myślałam jeszcze o PK ale nie ma chyba jednak tej informtyki w inzynierii lądowej;/ gdyby SGH było w Krakowie to bym sie nawet minuty nie zastanawiała gdzie chce studioować.... ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale może właśnie dlatego, że jest w Warszawie. Może gdyby było w Krakowie to bym wielbiła te uczelnię, ale i tak bym nie mogła tam składać ![]()
![]() |
#4273 |
Zakorzenienie
|
składam na UW... w sumie sama nie wiem po co... bo pewnie i tak się nie dostanę .. najwyżej stracę 80zł ..
#4274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam dokładnie tak samo! Gdyby była w Krakowie to na pewno bym tam szła i może nawet bym zdawała ten drugi język! Ale do Warszawy nie chcę iść z wielu powodów! DsC ja tez nie wiem po co składam na SGH ale mama powiedziała, że w związku z tym, że ona płaci za rekrutację to mam zlożyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zadomowienie
|
Ja Was opuszczam. Idę gdzieś popić maturę
![]() ![]() a Wy tu sobie myślcie nad uczelniami ![]()
#4276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie uda się to trudno .. ale i tak najbardziej chciałabym iść do Krakowa... rodzice mówią Wrocław, bo wyprowadzają się gdzieś tam i miałabym blisko do nich ..
![]() |
#4277 |
po prostu Em :)
|
Ja na AGH mam 913 pkt.
![]()
![]() |
#4278 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tylko UE we Wroclawiu ![]() Cytat:
ale nie dlatego ze mam za malo pkt ![]() bo spodziewalam sie ze bede miec 255 a mam 256 po porstu.. z innych niewytlumaczalnych powodow... troche mi szkoda jednak : ( ale zdania nie zmienie ![]() Cytat:
![]() tyle ze ja zdawalam ten drugi jezyk ![]() no ale pochlonelam na niego duuuzo czasu bo uczylam sie go prawie od zera w kilka miesiecy spechjalnie pod SGH a teraz nawet nie skladam ![]() tylko jakbys juz tam chciala isc, to pameitaj ze drugi jezyk musialabys znac tylko troszke gorzej niz teraz znasz angielski... zwlaszcza niemiecki strasznie cisna, i gdybym tam poszla pomimo tego ze cos umiem, te przypadki i *******y to i tak bym kuła sam niemiecki zeby nadrobic :| moze kiedys bede zalowac ze nie zlozylam na SGH moze nawet mam wieksze szanse dostac sie na SGH niz na UE we Wroclawiu nie wiem.... a moze sobie zloze tak oo... czy sie dostane czy nie ![]() dla ambicji ![]() niewazne, wrocilam z pracy, nie wiem juz czego chce wiec obstawiam przy tym przy cyzm bylam nic nie wiem ![]()
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
Vill ja już pisałam tutaj wcześniej, że gdyby SGH było w Krakowie to byłoby to moje marzenie, a tak to sama nie wiem po co tak składam...
to co mówisz o tym drugim języku mnie przeraża;/ Bo ja niby niemiecki umiem ale go nienawidzę! |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tam wsyzscy studenci placza strasznie ;p i mowia ze to ejst wyzsza szkola germanistyki z rozszeroznym profilem ekonomicznym ![]() tylko ze jak cisna to sie potem umie....... ja bym SGH przeniosla do Wroclawia ![]() ale tam jest UE i tez bardzo fajny ![]() i mozna chodzic na dodatkowe wyklady po angielsku, niemiecku, rosyjsku za free ![]() i jest w piatce najlepszych ekonomicznych, a sami studenci SGH mowia zeby sie nie przejmowac jak sie nie dostanie bo to jak to oni nazywaja.. "tonacy okreg" ja tam dalej uwazam SGH za uczelnie da best ALE mam juz inne priorytety ![]()
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
Vill a Ty masz te 256 pkt na ile? Na 300?
![]() Ogladalyscie moze film "Piękna i szalona"? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Zakorzenienie
|
niee.... na 333
![]() ![]() w ogole mam dola lekkiego przez ta mature... chcialam takich wynikow.. no ale ; (
#4283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedziałam sobie, że nie muszę studiować na jakiejś szalenie renomowanej uczelni jakiegoś szalenie renomowanego kierunku. Wystarczy mi ciekawy kierunek na normalnej uczelni. W końcu to nie moja uczelnia będzie świadczyć o mnie, a moje umiejętności. Doszłam do wniosku, że nie chcę być najlepsza, mieć najlepszą pracę, zarabiać najwięcej. Mogę zarabiać średnio i pracować gdziekolwiek, bylebym była zadowolona. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Raczkowanie
|
hej maturzystki
![]() jestem nowa na wątku ale mam nadzieje, że mi pomożecie. Chciałabym studiowac prawo najlepiej we Wrocławiu lub okolicach tyle że na dzienne raczej nie mam szans sie dostać. Czy wiecie cos na tem płatnych studiów prawa dziennych ? słyszałam, że takie są i kosztują 6 tys za rok. Czy może ktoś mi udzielić szerszych infornacji byłabym BAAAAAAAAAAAARDZO WDZIECZNA pozdrawiam ![]() ![]()
#4285 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4286 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny, a dlaczego nie chcecie iść do Wawy?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Zakorzenienie
|
a ja dzis znow nie bylam w pracy i ide dopiero w czwartek...
musze jutro zaplacic na umcs a potem jechac do czestochowy;] nie wiem juz sama co chce robic w zyciu ale napewnot o jezyki i chyba to bedzie db wybor zobaczymy... chcialabym juz pazdziernik szczerze mowiac
#4288 |
Zakorzenienie
|
Ja np nie chce dlatego ze to miasto wogole do mnie nie przemawia
![]() Wybralam Gdansk tez dlatego ze to piekne miasto i wlasnie w nim bym chciala potem szukac pracy, a nie w zatloczonej warszawie ![]() Na wakacje daleko nie bede musiala wyjezdzac zeby spedzic je fajnie, bo nam morzem to chyba najlepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
Jakbym się uparła tutaj zostać, to pewnie bym się dostała na UJ na filologię słowiańską
![]() Chciałabym też coś takiego studiować, ale kryminologia fajniejsza ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jeszcze jedna w wawie ale nie pamietam nazwy ;p a ceny też mają fajne ![]() ale np we wrocławiu na uniwersytecie jest prawo zaoczne - weekendowe i jest też prawo wieczorowe ![]() mój kumpel np był na wieczorowych teraz na umk a ma taką średnią, że już na 2 rok zostaje przeniesiony na dzienne bezpłatne ![]() spałam 2h ;x a rano do 12 ![]() ja mam jakieś niedobory snu czy co? :| ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.