Mamusie marcowo-kwietniowe 2009 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-20, 21:41   #4261
e.m.i.l.k.a
Wtajemniczenie

GG do e.m.i.l.k.a
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009

Cytat:
Napisane przez SoNeRa Pokaż wiadomość
piękne te ciuszki - wszystkie co do nazw to się nie przejmuj ja to się dopiero nie łapie jeszcze w ogóle
no fakt, będziemy się nawzajem wspierać;]lub słuchać rad Judy lub innej doświadczonej mamy ja wiem tyle, że najlepiej kupować ciuszki nie nakładane przez główkę - takiemu maleństwu to strasznie ciązko bluzeczkę nałożyć a jeszcze przez główke to już tragedia...

e.m.i.l.k.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 21:52   #4262
SoNeRa
Zakorzenienie

no tak to na pewno racja!!
Ja to będę mieć problem z wózkiem:/albo nie ładne albo za wielkie albo za drogiegrrr
Stary 2008-10-20, 22:11   #4263
emzeta
Zadomowienie

emilka, piekne ubranka, jak dla mnie to ten dres i niebieski pajacyk takie chlopiece sa, reszta spokojnie unisex

Człowiek uczy się całe życie i głupi umiera

pumpkinkitchen - zapraszam
emzeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 07:03   #4264
e.m.i.l.k.a
Wtajemniczenie

GG do e.m.i.l.k.a

Dzień dobry dziewczynki!!!
w ten zimny brrr dzień....mam nadzieję, że humorki dopisują
cieszę się, że podobają się Wam ubranka mojego Adrianka.....
no nic, jestem w pracy i muszę wymyśleć hasło reklamowe...więc będę zmykać, ale i tak podczytywać Was będę

e.m.i.l.k.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 08:06   #4265
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buziaczekk Pokaż wiadomość
dobrze pamietasz moj maluch ma miedzy nogami sisiaka! Co było bardzo dobrze widac na kilku ujeciach, czyli mamy kolejnego faceta, moze w majowo czerwcowych beda sie sypac dziewczynki, ktoras przepowiedziala kiedys ze ja bede miala chlopaka a Zanka dziewczynke i jak narazie trafiła zobaczymy co Zance wyjdzie a ten spiworek rozowy narazie zostanie bo jest nowiutki a nie oplaca mi sie kupowac czegos na 1 m-c ale zobaczymy pod koniec moze cos kupie w innym kolorze
gratuluję synusia no to może ta przepowiednia Judy się sprawdzi hehe

Cytat:
Powiedzialam mojemu ze po kazdej wizycie u lekarza musi cos dodatkowo kupic maluchowi pytał czy moze kupic autko kupilismy 2 pary bodziakow w realu 2-pak taniutkie bo za 9,99 2 pary chcielismy czapeczke kupic w smyku za 10 zł ale stwierdzilismy ze kupimy te bodziaki a czapeczki nastepnym razem wklejam zdjecie, ja juz dawno je chcialam ale nie wiedzialam jakie kolory
Kochana mam takie same body
Cytat:
Napisane przez e.m.i.l.k.a Pokaż wiadomość
mi też wyszły leukocyty w moczu - przez zapalenie , lekarz powiedział mi, że niestety ciąża jest takim okresem, że łatwo "złapać" i ciężko się pozbyć bo wszystkie tabletki, które by mogły pomóc są niedozwolone w ciąży i przepisał mi cytuję "tabletki tańsze ale bardziej skuteczne niż poprzednie" - co dla mnie jest bzdurą bo dlaczego od razu nie zapisal tego co jest bardziej skuteczne a do tego tansze - tak więc dostałam Clotrimazolum tabletki dopochwowe - dopiero brałam dwa razy więc nie mogę powiedzieć czy pomagają czy nie....zobaczymy, bo już mam dosc tego stanu zapalnego....

wiesz, ja dzisiaj słyszałam, że era internetu będzie gdzieś do 2012 roku a później to będzie cała sieć "zakorkowana" - w co w sumie mogę uwierzyć (może nie za 3 lata ale za kilka lub kilkanascie), biorąc pod uwagę ilość portali, rosnącą liczbę użytkowników a przecież nie ma rzeczy nieskończonych....tak więc mój mały będzie wtedy miał kilka latek i zanim dorośnie to wszyscy zapomna o tym zdjeciu....
kurcze, a ja od nikogo nie dostanę żadnej listy, jedynym źródłem informacji jesteście Wy (za co oczywiście przesyłam całuski)zaczynam się trochę czuć zagubiona w tym wszystkim...nawet jak byłam przy półkach z rzeczani dla dzieci (nie ciuszkami) to nie miałam pojęcia czym się różnią butelki czy smoczki od siebie a jak juz wiedzialam co jedne maja a drugie nie to nie wiedzialam czy to dobrze ze maja a moze to zle...chyba czas sie doksztalic

Buziaczek, ja też kupiłam ubranka dla synkaa szczerze mówiąc to zaszalałam....to nic kolejne szaleństwo obiecuję, że dopiero za miesiąc...
najlepszy jest ten komplecik dresowytaki malutki w rzeczywistości a taki dorosły się wydaje
a jeszcze fajna jest wyprawka w żabki (zielony komplet) - zapłaciłam 36zł a jest w nim kaftanik, bluzeczka, pajacyk, czapeczka, skarpetki i rękawiczki (mam nadzieję, że nazw nie pomyliłam - w tym też się jeszcze nie bardzo orientuję...) - tak wię opłaca się i to nieźle.
świetne zakupy

Tak w ogóle dzień dobry wszystkim
Mój mąż dziś do pracy nie poszedł, bo zaraz idzie oddawać krew do PCK
A ja znowu będę leniuchować cały czas, bo dziadek wczoraj wrócił i teraz już nie będę panią domu
Ktoś tu płakał, że jeszcze nie zna płci swojego szkraba, a jest w 15 t.c. a ja już w 22. i dalej nie wiem. Przecież powinnam dowiedzieć się jako jedna z pierwszych tak racjonalnie myśląc a tu psikus i dalej nie wiem.
Znam tylko kilka przepowiedni rodziny na chlopca i moja ulubiona od Judy na dziewczynkę

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 08:15   #4266
SoNeRa
Zakorzenienie

no z tą płcią bywa różnie właśnie ja się dowiedziałam w 14tygodniu 4 dniu dokładnie wtedy miałam usg pierwsze w Polsce po przylocie ale lekarz powiedział że na 90% potem w 15tygodniu i5 dniu potwierdził ale to zależy jak maluchy są ułożone nam się udało że eksponowały co mają między nóżkami
Stary 2008-10-21, 08:40   #4267
zanka205
Zakorzenienie

pokażę Wam kilka aktualnych fotek, możecie zobaczyć jak rośnie nasz piesek i jaka ja już jestem duuuuża
wyglądam strasznie a mój tata nazywa mnie Kuleczką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0001.jpg (28,4 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0010.jpg (47,2 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0013.jpg (40,3 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0016.jpg (26,8 KB, 89 załadowań)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-21, 08:41   #4268
Amazonia23
Zakorzenienie

Cytat:
no z tą płcią bywa różnie właśnie ja się dowiedziałam w 14tygodniu 4 dniu dokładnie wtedy miałam usg pierwsze w Polsce po przylocie ale lekarz powiedział że na 90% potem w 15tygodniu i5 dniu potwierdził ale to zależy jak maluchy są ułożone nam się udało że eksponowały co mają między nóżkami

No to mam nadzieję że coś dojrzymy ide za tydzien na usg a to bedzie 15 tyd 2dn wiec zobaczymy w dodatku mam nadzieje ze moj dzisiejszy sen bedzie proroczy i zobacze miedzy nozkami to co w moim śnie...
Amazonia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 08:43   #4269
Amazonia23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
pokażę Wam kilka aktualnych fotek, możecie zobaczyć jak rośnie nasz piesek i jaka ja już jestem duuuuża
Wyglądasz slicznie a piesek słodziak na maxa..)
Stary 2008-10-21, 08:49   #4270
raspberry69
Zakorzenienie

Dzien dobry

Cytat:

Zanka naprawde bardzo ladnie wygladasz, a brzuszek masz odlotowy . Sliczny ten zielony sweterek .

Kurde szczeniak nieczego sobie ile ma juz miesiecy?? Bardzo ladny

PS.
Widze, ze mamy takie same laptopy
Stary 2008-10-21, 08:51   #4271
SoNeRa
Zakorzenienie

fotki świetne!!!!

a co w śnie było??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-21, 08:53   #4272
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amazonia23 Pokaż wiadomość
Wyglądasz slicznie a piesek słodziak na maxa..)
dziękuję ale czuję się już grubo

Cytat:
Napisane przez raspberry69 Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Zanka naprawde bardzo ladnie wygladasz, a brzuszek masz odlotowy . Sliczny ten zielony sweterek .

Kurde szczeniak nieczego sobie ile ma juz miesiecy?? Bardzo ladny

PS.
Widze, ze mamy takie same laptopy
dzięki
pies ma prawie 3 miesiące i podobno rośnie jak na drożdżach

zauważyłyście, że mamy już 143 strony a mamuśki styczniowo-lutowe 142? przegoniłyśmy je

Stary 2008-10-21, 08:54   #4273
Amazonia23
Zakorzenienie

Cytat:
fotki świetne!!!!

a co w śnie było??

Sisiak...
Stary 2008-10-21, 08:55   #4274
raspberry69
Zakorzenienie

Ja juz po sniadaniu, maz w delegacji.. ehh

Jastinada
jak sie dzis czujesz? glowa juz nie boli?

Sonera a ty gdzie wozkow szukalas? Masz wogule jakis na oku, czy kompletnie nic?
Stary 2008-10-21, 08:58   #4275
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

Na początek dzień dobry wszystkim

Cytat:
Napisane przez Anvi Pokaż wiadomość

A tak wogóle to ja też już po usg Dzidziak okropnie się wiercił i szalał (i tak ma cały czas, ciągle mi się tam rozbija po brzuchu...). Wszystko wydaje sie być w porzadku, nogi długaśne wyszły... No i już mniej więcej wiemy kto tam mieszka (nie ma 100% pewności bo sie strasznie wiercil, ale...) .... podpowiedź? A proszę bardzo:
gratuluę serdecznie,ale to musi być cudowne uczucie widzieć...

Cytat:
dobrze pamietasz moj maluch ma miedzy nogami sisiaka! Co było bardzo dobrze widac na kilku ujeciach, czyli mamy kolejnego faceta, moze w majowo czerwcowych beda sie sypac dziewczynki, ktoras przepowiedziala kiedys ze ja bede miala chlopaka a Zanka dziewczynke i jak narazie trafiła
gratuluję Tobie też Mirka,kurde ale macie już szczęście...ja dopiero 10.11 chyba padnę wcześniej z niecierpliwości

Cytat:
Napisane przez szczęśliwa_82 Pokaż wiadomość
A ja jutro idę do lekarza w końcu z tą infekcją,boje sie czekać do czwartku,poza tym mysle że te laukocyty zwiększone w moczu to wina właśnie infekcji,więc nie ma na co czekać.Tylko że mój lekarz nie ma już miejsc na jutro,dopiero na 30.10. mi zaproponowali szok po prostu,takie kolejki.Idę więc do jego koleżanki z gabinetu,ciekawe jaka jest.miłego wieczorku.
Skarbie,nic się nie martw,może się okaże ,że ta lekarka będzie lepsza od Twojego lekarza.Bo jak widziałam wczęniej do Memi miała dużo lepszych pomysłów niż Twój lekarz.Wszystko będzie super,na pewno

Cytat:
Napisane przez e.m.i.l.k.a Pokaż wiadomość

Buziaczek, ja też kupiłam ubranka dla synkaa szczerze mówiąc to zaszalałam....to nic kolejne szaleństwo obiecuję, że dopiero za miesiąc...
najlepszy jest ten komplecik dresowytaki malutki w rzeczywistości a taki dorosły się wydaje
a jeszcze fajna jest wyprawka w żabki (zielony komplet) - zapłaciłam 36zł a jest w nim kaftanik, bluzeczka, pajacyk, czapeczka, skarpetki i rękawiczki (mam nadzieję, że nazw nie pomyliłam - w tym też się jeszcze nie bardzo orientuję...) - tak wię opłaca się i to nieźle.
buziaczekk i emilka macie śliczne ubranka, takie zdefiniowane na płeć ja też już chcę tak zdefiniowanie kupować

Cytat:
Napisane przez spicegirl Pokaż wiadomość
Dostalismy odpowiedz w sprawie domu, sprzedali komus innemu. Ale moze to nie tak zle, bo w sobote spodobal nam sie inny, chcemy zlozyc oferte jutro. mam nadzieje, ze tym razem sie uda, strasznie slodki domek, wiekszy niz tamten no i 2 lazienki
Asia,trzymam kciuki za Wasz domek,mam nadzieję,że uda się Wam w kńcu znaleźć to wymarzone gniazdko

Cytat:
Żanetka ale Ci ładnie w jasnych włosach,zrób sobie parę jaśniejszych refleksów,bedzie Ci na prawdę ładnie.Nie rób kolorów z odcieniami czerwieni jak myślałaś,bo pozbyć się ich jest jeszcze gorzej niż czarnych na prawdę-możesz mnie posłuchać spokojnie,bo jestem fryzjerem a w jasnych będzie Ci pięknie bo masz sliczną karnację i oczka

a piesek...malutki szczeniaczek .... on będzie wielki,zazdroszczę bo cudnego masz pieska.......ja też takiego chcę

moje maleństwo
jastinada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 09:01   #4276
SoNeRa
Zakorzenienie

zanka - dzięki za dopisanie na liście 11 chłopców wow !!!!!! z kim to się będzie parzyć??hehehe
co do wózków to chodziliśmy po sklepach w Polsce ale ani jeden nie był dla bliźniakówtylko przez katalog można zamówić lub internet tu w Anglii coś tam w sklepach jest jeszcze pochodzimy i zobaczymy na necie znalazłam taki - http://www.mothercare.com/Urban-Deto...=UTF8&mcb=core ale nie wiem czy nie będzie szeroki nie widziałam go w rzeczywistości i nie wiem co z tymi 3 kółkami czy to nie będzie takie kiwające się.

no to czekamy na siusiaka ze snu

zbieram się do pracy powoluteńku
Stary 2008-10-21, 09:04   #4277
inka1980
Zadomowienie

Cytat:
Zanka, ale duży już ten brzuszek Śliczny!

A ja się martwię, bo się przeziębiłam - pęka mi głowa, z nosa mi kapie, kaszlę i ogólnie czuję się rozbita. I nawet nie wiem, czym sie mogę ratować... Na szczęście nie mam gorączki.
inka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 09:07   #4278
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jastinada Pokaż wiadomość
Żanetka ale Ci ładnie w jasnych włosach,zrób sobie parę jaśniejszych refleksów,bedzie Ci na prawdę ładnie.
niestety nie powinnam już rozjaśniać więcej włosów, bo mi wypadną już są bardzo zniszczone i muszę poczekać aż odżyją. Wczoraj podcięłam końce i już są w ciut lepszej kondycji. Ale jedno jest pewne już nigdy nie będę miała czarnych włosów

Stary 2008-10-21, 09:14   #4279
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

dziewczynki,właśnie dzwoniłam moja znajoma,chce sprzedać używany wózek

http://www.allegro.pl/item457745591_...co_toledo.html

to jego aukcja,wózek ma 4 koła,2 skrętne z możliwością blokowania,i dziewczyna chce go sprzedać za pół ceny jej córeczka jest z tego roku z kwietnia więc widzicie ile używany był wózek.Do tego dołączam jej zdjęcia,tzn zdjęcia tego wózka jest na pewno w super stanie,bo to jest bardzo rozsadna dziewczyna.Tak sądzę,że jest godny polecenia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg asia.jpg (53,5 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg asia2.jpg (63,6 KB, 38 załadowań)

moje maleństwo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-21, 09:14   #4280
raspberry69
Zakorzenienie

Cytat:
zanka - dzięki za dopisanie na liście 11 chłopców wow !!!!!! z kim to się będzie parzyć??hehehe
co do wózków to chodziliśmy po sklepach w Polsce ale ani jeden nie był dla bliźniakówtylko przez katalog można zamówić lub internet tu w Anglii coś tam w sklepach jest jeszcze pochodzimy i zobaczymy na necie znalazłam taki - http://www.mothercare.com/Urban-Deto...=UTF8&mcb=core ale nie wiem czy nie będzie szeroki nie widziałam go w rzeczywistości i nie wiem co z tymi 3 kółkami czy to nie będzie takie kiwające się.

no to czekamy na siusiaka ze snu

zbieram się do pracy powoluteńku
http://cgi.ebay.pl/WoZEK-bli-niaczy-...ayphotohosting a taki ci sie podoba?
Stary 2008-10-21, 09:16   #4281
szczęśliwa_82
Raczkowanie

GG do szczęśliwa_82

e.m.i.l.k.a. to mi lekarz dał przy poprzedniej infekcji właśnie jakiś lek (natamycyna), wtedy ta infekcja była malutka, wcale jej nie odczuwałam,miałam może małe upławy.Po tej kuracji byłam w tamten czwartek na wizycie i wszystko było okej, a on powiedział że nawet nieźle poradził sobie ten nowy lek z tą infekcja. No to widać jak sobie poradził. Teraz wróciła mi ze zdwojoną siłą. Mam nadzieje że dziś dostane cos normalnego a nie kolejny eksperyment. Jeszcze mnie dziwi fakt, że nie kazał mi porzestać jeść kwasu foliowego. Poprosze może dziś o jakies witaminki bo włosy mi wypadają jak szalone, do porodu będę łysa Jastiniada słyszałam że ona też jest dobra wiec spróbuje, ale nie wiem sama czy zmienię moze lekarza bo jakoś się do niego przyzwyczaiłam
szczęśliwa_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 09:16   #4282
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

Cytat:
niestety nie powinnam już rozjaśniać więcej włosów, bo mi wypadną już są bardzo zniszczone i muszę poczekać aż odżyją. Wczoraj podcięłam końce i już są w ciut lepszej kondycji. Ale jedno jest pewne już nigdy nie będę miała czarnych włosów
Zanka,ale włosów nie trzeba rozjaśniać rozjasniaczem,można zrobić farbą kilka pasemek np w kolorze toffi i wtedy będzie ślicznie

Inka-trzymam kciuki,żeby Cie to jak najszybciej puściło,bo wiem jakie to potrafi być uciążliwe

moje maleństwo
Stary 2008-10-21, 09:23   #4283
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jastinada Pokaż wiadomość
Zanka,ale włosów nie trzeba rozjaśniać rozjasniaczem,można zrobić farbą kilka pasemek np w kolorze toffi i wtedy będzie ślicznie

Inka-trzymam kciuki,żeby Cie to jak najszybciej puściło,bo wiem jakie to potrafi być uciążliwe
ja rozjaśniałam włosy u fryzjera 2 razy pasemkami, no i przed ślubem miałam takie żółto-pomarańczowe, chciałam w ogóle co miesiąc chodzic i cierpliwie dojść do blondu (kiedyś tak zrobiłam ale z ciemnej czekolady a nie czerni)
no ale stwierdziłam że na ślub nie chcę mieć żółtych włosów i pofarbowalam sama na jakiś średni popielaty blond, żeby tylko takie żółte nie były.
A ostatnio farbowałam na jasny blond z garniera. No i mam jeszcze trochę pasemek czarnych na glowie co mnie wkurza. Chcialam ściać włosy do ramion i dalej je rozjaśniać bo marzę o fajnym blondzie, ale żal mi obcinać. Chyba tej czerwieni nie zrobię i odsprzedam farby mamie, bo ona na czerwono się robi ciągle.
Tak wyglądałam jako blondynka prawie 3 lata temu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (20,1 KB, 42 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-21, 09:35   #4284
raspberry69
Zakorzenienie

Cytat:
ja rozjaśniałam włosy u fryzjera 2 razy pasemkami, no i przed ślubem miałam takie żółto-pomarańczowe, chciałam w ogóle co miesiąc chodzic i cierpliwie dojść do blondu (kiedyś tak zrobiłam ale z ciemnej czekolady a nie czerni)
no ale stwierdziłam że na ślub nie chcę mieć żółtych włosów i pofarbowalam sama na jakiś średni popielaty blond, żeby tylko takie żółte nie były.
A ostatnio farbowałam na jasny blond z garniera. No i mam jeszcze trochę pasemek czarnych na glowie co mnie wkurza. Chcialam ściać włosy do ramion i dalej je rozjaśniać bo marzę o fajnym blondzie, ale żal mi obcinać. Chyba tej czerwieni nie zrobię i odsprzedam farby mamie, bo ona na czerwono się robi ciągle.
Tak wyglądałam jako blondynka prawie 3 lata temu
Prawie cie nie poznalam. W brazie wygladasz duzo bardziej powaznie
Stary 2008-10-21, 09:35   #4285
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk

Cytat:
gratuluję synusia no to może ta przepowiednia Judy się sprawdzi hehe

Kochana mam takie same body

świetne zakupy

Tak w ogóle dzień dobry wszystkim
Mój mąż dziś do pracy nie poszedł, bo zaraz idzie oddawać krew do PCK
A ja znowu będę leniuchować cały czas, bo dziadek wczoraj wrócił i teraz już nie będę panią domu
Ktoś tu płakał, że jeszcze nie zna płci swojego szkraba, a jest w 15 t.c. a ja już w 22. i dalej nie wiem. Przecież powinnam dowiedzieć się jako jedna z pierwszych tak racjonalnie myśląc a tu psikus i dalej nie wiem.
Znam tylko kilka przepowiedni rodziny na chlopca i moja ulubiona od Judy na dziewczynkę

Dzieki a jeszcze w niedziele na urodzinach wszyscy mowili ze bedzie dziewczynka a tu zonk i jest sisiak troszeczke byłam zawiedziona bo gdzies tam w srodku czulam ze moze jednak dziewczynka ale........teraz to juz mi wszystko jedno gdyby to byl moj np 3 syn to bym sie wsciekla ale jako pierwsze to jest obojetne ale gdybym mogła wybierac to dziewczynke.....

No te bodziaki to w markecie real sa od bardzo dawna, chcialam juz dawno je kupic bo sa fajne i tanie ale nie wiedzialam jaki kolor, bo jak na zlosc to zrobili niebieskie i zielone, i rozowe, musze jeszcze dokupic do tego kaftaniki, spiochy i pajacyki bo tez sa w 2-paku te same do kompletu
buziaczekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 09:38   #4286
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raspberry69 Pokaż wiadomość
Prawie cie nie poznalam. W brazie wygladasz duzo bardziej powaznie
no teraz jestem starsza i ... grubsza

Stary 2008-10-21, 09:40   #4287
dull
Raczkowanie

Cześć Mamuśki
Ja też nie wiem jeszcze kogo nosze pod serduchem mimo ze to juz 17 tydzien leci.
Ale podobno to dziewczynki sie dłużej kryją

Widze, że u Was juz zakupy w toku Kurcze ja mam jakąś blokadę jeszcze. A z drugiej strony jak nie rozłoży się tego w czasie to bedzie niezły wydatek na wiosne.
Znalazłam fajną ksiązke "Zaklinaczki niemowląt" w wersji pdf
http://www.pokluda.net/manuals/jnth.pdf
można poczytać póki jeszcze jest czas
dull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 09:42   #4288
dull
Raczkowanie

Zanka - jak to mówią "ładnemu we wszystkim ładnie" Mi tam sie podoba zarówno wersja blond jak i ciemniejsza

a już najbardziej ta z brzuszkiem
dull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 09:42   #4289
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

Zanka,ślicznie Ci w blond,mówiłam??

moje maleństwo
Stary 2008-10-21, 09:45   #4290
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk

Cytat:

Kochany piesio, super jest a jaki juz wielki! Ja musialam mojego uspic w sierpniu miala 14 lat juz i juz było ciezko z nia, ona miala sie dobrze, ale starosc nie radosc, była juz głucha, miala leki trzeba było jej oswiecac swiatło zeby mogła zejsc ze schodów, stawy juz nie najlepsze, ale najgorzej zaczeło sie robic jak zaczełam juz po całym domu sikac i kupy robic do tego doszly wymioty, ale to nic ja bym jej nie uspiła bo energie miala i nic jej nie dolegało ale na nodze miala taka wielka bóle, jakis nowotwór i to rosło i rosło az zaczeło pekac, smrod na całym domu i z lizania tego wymiotowała, uspili ja jak ja byłam nad morzem, mam do dzis ogromny zal do mamy, mialam ja od szczeniaka a rasa to hart afganski, takiego inteligentnego psa to nigdy w zyciu nie mialam, az sie poryczałam ale mam jeszcze kota ale wiadomo jak to kot chodzi swoimi sciezkami, raz jest a za chwile łazi gdzies po dworze, psiaka bym chciala ale juz nie duzego ale moj nie chce a juz napewno nie w najblizszym czasie ale gdzies za rok go zmusze bo ja całe zycie mialam psy w domu wiec brakuje mi psiaka

A brzuchol to masz duzy i fajny ja mam mniejszy troche ale tez czuje sie gruuuba, taka krowa, jeszcze dodatkowo w tych ciuchac ciazowych poszerzanych to juz wogole jestem ogromna
buziaczekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości