|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VII
Cytat:
Cytat:
czarna spódniczka+jakaś ładna elegancka bluzeczka ale nie biała... czarne spodnie lub jakieś inne ładne+biała bluzeczka, albo inna
|
|
#4262 |
|
Adwokat diabła
|
ale nie za bardzo w tym w pociągu siedzieć
|
|
#4263 | ||
|
Zakorzenienie
|
bo mnie 2 dni nie bylo!
Cytat:
Cytat:
to samo mialam napsiac |
||
|
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
chyba sobie weme ta kitty tylko ze aukcja mi sie konzy a dopiero jutro byu tzzamowil wiec nie zdaze;/
damy rade w koncu trzeba porzadki zrobic zeby potem nie brac gratow na studia ![]() dobranoc;*
|
#4265 |
|
Adwokat diabła
|
dzięki DsC..
![]() mam nadzieję że w mojej szafie coś się znajdzie.. inaczej się wścieknę, a ciuchów nie mam od kogo pożyczyć ;;/
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
tak wolno nam idzie, bo ja nie mam czasu żeby pisać, bo cały dzień siedzę w pracy, a jak wracam to mam po 8 godzinach dosyć komputera
|
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie nie ma prawie całymi dniami w domu ... tzn. różnie bywa
![]() miałam oglądać film... ale jakos mi się nie chce. poza tym szukam jakiejś nowej fajnej fryzurki
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
DsC a nie lep`piej isc do fryzjerki i oddac sie w jej lapki?
|
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
eh Black bardzo chetne ale nie bede sama i tak dziwnie TŻtów ciągać :P
Nie macie pomyslow na cos ciekawego w stolicy ? Ide spac bo umieram po prostu. dobranoc ![]() kupilam dzis pieknie pachnacy peeing mrr :P
|
#4270 |
|
Adwokat diabła
|
zmykam się położyć
![]() przycmykam tu jeszcze rano przed wyjazdem! pap
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam dziwny humor
melancholia mnie lapie ;x kiedy bedzie nowy watek?
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Myszkow stolicy koniecznie muzeyum pwostania warszawskeigo nawet jak sie histy nie lubi. robi wrazenie!
dziewczyny co kupic dobrej kuemopli w prezencie slubnym? serwis do kawy, urzadzenia agd, recznik odpadaja.. chjcialabym pamiatke.. |
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
Lele byłam z klasą i przodnikiem i idziemy zobaczyc drugi raz. Racja, robi wrazenie. Mamy liste kilku miejsc ale to chyba za malo , chyba ze z pryzjaicolka w centrach handlowych utkniemy :P
Ide spac . A do nowego wątku to chyba do wrzesnia nie dojdziemy ;p Edit: co do prezentu, to moze cos wiekszego do postawienia na polce? ja mojemu bratu ciotecznemu kupilam duzego slonia z jakiegos czegos co porcelana nie bylo .do tej pory [ czyli juz rok :P ] stoi na polce na honorowym miejscu
|
#4274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na starówke idźcie pałac kultury zobaczyć ^^ jestem wykończona! nie wiem czym tylko! cały dzień coś robiłam. głowe mam zajętą myślami o tym gdzie będę mieszkać na studiach :| tu mnie ciągną cały czas na deski. byłam dwa razy dzisiaj tylko - jeden raz prawie urwało mi żagiel - bo wiatr był masakryczny dzisiaj i do tego się zamyśliłam (oczywiście na temat mieszkania) i mało brakowało. na 99% będę wynajmować coś razem z jedną dziewczyną z kierunku ![]() na 99% no bo przecież jej nie znam i może mnie wystawić w końcu;P no ale myślę, że nie. bo jak na razie bardzo dobrze się dogadujemy i wydaję się naprawdę w porządku ona właśnie jutro jedzie do sopotu i zobaczy 2 albo 4 mieszkania dla nas. i zerknie czy są jakieś oferty na wydziale naszym i na zarządzania ![]() a ja jade w sobote nad morze. i we wtorek 12 sierpnia też pojade do sopotu pooglądać jakieś oferty. może ona wtedy też przyjedzie i razem się rozejrzymy. dzisiaj to już w ogóle baaaaaardzo Wam zazdroszcze, że już macie gdzie mieszkać dziewczyny moim marzeniem jest wyjechac 12 sierpnia z podpisaną umową. bo jak nie to nie wiem co zrobie ; (
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko jest wiele zmakow itp, zamek.. mi nie starczylo dni jak bylam w wawie.. ale juz nie pamietam dokaldnie co zwiedzialam wtedy.. hmm, wpisalam w google warszawa i wsyzlo
a co do prezentu takie bibelotki odpadaja, bo oni ie wdoamo ile razy sie beda jeszcze rpzeprwadzac, bo eniz dazyli z mieszkaniem i chyba og nie ebda robic i przez rok stancja lub u ba bci moze, a pozniej rodzice moze im dom wybuduja a co myslicie o ksozu wypchanym cudenkami? i czym mozna go wypchac? |
|
|
|
#4276 |
|
Wtajemniczenie
|
hej laski ciekawe czy mnie jeszcze pamietacie
troche o was zapomniałam ale wy jakies szalone jestescie ... Ja cie nie moge odkad ostatnio pisałam sa juz trzy nowe czesci oczywiscie tego nie nadrobie ale moze sie dołacze do tego mmm nastepnej 8 juz czesci
|
|
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
Myszka dr google dziala
![]() lele hmm moze jakies takie typowo malzenskie ale zartobliwe *******ki;p noc [oslyubna i te fazy i troche smiesznych akle troche tez przydatnych rzeczy np posciel jakas ladna bo naperwno im sie przyda
|
#4278 |
|
Rozeznanie
|
właśnie ciocia wrocila z pracy...ide spac 'dobranoc' i pozdrawiam
![]()
|
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
lele pójdę...ale z fryzurką jaką chcę. Mam tylko jedną zaufaną fryzjerke, która zawsze świetnie mi włosy obcina od kilku juz lat. Ale obcięcie 25zł kosztuje, a zapisy są np. na następny miesiąc dopiero, bo tyle osób jest chętnych. Jest na prawdę świetna!
Zawsze przychodziła do mnie do domu prywatnie obcinać mnie i mame, to troszkę mniej kosztowało, ale teraz się przeniosła parę ulic dalej i juz nie może...Więc i ja muszę długo czekać. Nigdy nie pójdę zrobić nowej fryzury do pierwszej lepszej fryzjerki...bo za duzo razy mi spiepszyły włosy! Cytat:
Może jakiś ładny komplet talerzy lub szklanek. Może jakąś ładna elegancką pościel? Zestaw ładnych doniczek? Wszystko zależy od tego ile możesz przeznaczyć pieniędzy na ten prezent ... Ja w sobotę na wesele do Krakowa jadę... nie chce mi się tam jechać... ![]() a jak nie było żadnego wesela, to ciągle marudziłam, że pobawiłabym się na weselu... i bądź tu kobietą.... faceci z nami to mają trzy światy Byłam się zarejestrować do dermatologa... i wizytę mam dopiero na około 15.30-16.00 ... ciekawe ile będę tam siedziec i czekać
|
|
#4280 |
|
Adwokat diabła
|
zbieram sie do wyjazdu
![]() poczekajcie na mnie z watkiem
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
Black głowa do góry!! Bądź pewna siebie
Uda się! Udanej podróży!
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
3mam kciuki Black
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
Milusiaam pamiętamy
![]() Black miłej podróży ![]() Mariolciu mam już tak jakby 10 pozycji na naszej liście podróży
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
no to mysle ze 10 wystarczy zanim zdazycie wszystko obleciec
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
nuuuudzi mi sięęę...
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam coś napisać, ale nie pamiętam, co.
Więc (nie zaczyna się zdania od więc) na początku chcę się przywitać: dzień dobry. Byłam wczoraj w Kielcach, lecę do dziekanatu, żeby mieć z głowy (byłam o 9) a tam informacja, że otwierają o 10 :/ Polatałam na Sienkiewicza po sklepach, które były otwarte, wróciłam do dziekanatu, dałam papierek i miałam ochotę krzyknąć: "i teraz odczepcie się ode mnie do października!". Oczywiście nie krzyknęłam, poszłam do różnych sklepów, wróciłam na dworzec UFO, wsiadłam do autobusu i po powrocie do domu spałam do 18. A potem spotkałam się z koleżanką, by poświętować z nią jj 18-ste urodziny
|
|
|
|
#4287 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czy jakies balsamy, sole, i inne takiche apchnace rzeczy z wyzszej polki by sie nadaly? do tego piwo w butelce jak winko lub takiej glinianej i kufelki ( uwielbiaja piwo, a inne trunki tak srednio no i mloda jest w ciazy, ale o tym jeszcze nikt nie wie:P) Cytat:
Cytat:
w ubieglym roku jak swiadkowalam kupilam ladny serwis kawowy i na 30 osob, ktore byly na slubie tragily sie jeszcze 2 takie.. doniczki odpadaja, bo nie wiadomo ile razy beda sie rpzenoscic.. czekamy, ja specjalnie pojde do rpacy by nie spamowac no i trzymam kciukasy |
|||
|
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
Doszłam do wniosku, że mój tata wygląda jak George Jetson
|
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Złote Tarasy ![]() Wczoraj wypilam Febrisan (czy jakos tak ) i juz dzis nie mam goraczki ![]() Ale smak mialo to taki ze myslalam ze zwymiotuje ![]() I zaraz, tzn o 12 jade do Gdanska i gdyni porobie wiecej fotek mojego mieszkania i Wam przesle
|
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
hehe ville tez masz przemyslenia
![]() lele ale mysle ze gdyby mieli duza ladna posciel to kiedys by sie im przydala napewno ![]() a msle ze z takimi solami itp to dobry pomysl i to piwo jesli lubia i moze jakis ukryty prezent dla bobaska?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:33.

) i juz dzis nie mam goraczki