|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część II
Etnuś cieniutko smaruję. Skorupa to pewnie mi sie zrobiła dlatego, że wtedy tak mocno ścierałam skórę.
Dziewczyny a te lasery IPL to gorsze są? Bo siostra coś o takim mówiła. Ja sie w to nie wgryzałam, ale skoro Was mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Zadomowienie
|
Madziuś to jak Ci lekarz dawał gwarancję to czemu nie pójdziesz w ramach tej gwarancji żeby te kilka włosków usunął?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie też natura hojnie obdarowała owłosieniem - czarne, twarde i gęste( tylko tak coś na głowie to srednio ![]() ![]() ![]() Ja po 10 miesiącach życia bezwłosowego stwierdzam że Warto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ale kusicie tym laserem, gładkie ciało LUKSUS
czy możecie orientacyjnie podac ile zabiegów i ile kasy trzeba na to przyszykować? ![]() okazuje się że polecany przez was laser jest blisko mnie |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Raczkowanie
|
Magduś to będzie faktycznie już jakieś 1,5 roku od depilacji. mam spokój , ale ja nie miałam jakiegoś mocnego owłosienia, czy ciemnego, raczej słabe i rzadkie. robiłam chyba 5/6 razy i lekarz mówił, że to już na stałe. teraz nie muszę się martwić goleniem tam. a jeśli się pojawi jakiś jeden mały to ciach go pensetką. bałam się robić bikini, ale skoro piszesz , że extra wyszło to sobie zrobię jak już zrzucę tą maskę maszkary z twarzy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ivonako- jak Twopja siostra może to niech poczyta sobie o tych laserach, zanim ja sie zdecydowałam na laser to przestudiowałam dokładnie wszystko ![]() W pamięci zostało mi dokładnie takie zdanie pewnego lekarza. Są samochody - Mercedesy i Trabanty, odnosząc to do laserów to LIGHTSHEER- To mercedes a IPL- to Trabant. IPL- to sarer do wszystkiego (usuwanie owłosienia, zamykanie naczynek, fotodmładzanie, usuwanie przebarwien brrr.) a wiadomo jak coś jest od wszystkiego to jest do niczego ![]() ![]() ![]() Ivonaczko- Taka prawdziwa depilacja trwa gdzieś z trzech-pieć zabiegów(zależy jak Ci odrastają włosy, jaką masz skóre, a to wychodzi w trakcie zabiegu- w moim przypadku wszystko było książkowo- jeżeli chodzi o ciało bo na twarzy moze być inaczej)więc po tych 5 zabiegach chodziłam na już na takie poprawki- czyli depilacja tych pojedynczych włosków, byłam tylko dwa razy bo to tez kosztuje i to co mi zostało to śmiech i niechce mi sie juz kasy wydawać.Chociaż są kobiety które dziubią laserem do skutku ![]() Gwarancje mam na te już usunięte włoski ![]() Ale to jest bardzo bardzo obszerny temet- fazy wzrostu włosa, działanie lasera, rodzaje laserów to książki można pisać. Szkoda że nie ma forum gdzie sie konkretnie pisze o tym i dziewczyny ze starzem długim mogłyby sie wypowiedzieć jak to faktycznie. Laser chyba jeszcze nie jest taki popularny ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Raczkowanie
|
tam gdzie ja chodziałam było też mnóstwo facetów (młodych), którzy sobie włosy z pleców depilowali hihi a jednak faceci też mają swoje kompleksy
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4268 |
Zadomowienie
|
Dzięki Madziuś. Powiem jej żeby lightsheera szukała.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Luccy- No nie dowiary jest to co piszesz ![]() ![]() ![]() A co do bikini- to warto ![]() ![]() ![]() A domek mój już stoi w stanie surowym dopiero ale już jest i pewnie w ten wikend bedziemy to opijać. Zrobie fotki to wkleje i Ci pokaże, no i oczywiście to skarbonka bez dna każdy 1000 zł. to idzie na budowe. Ja nic sobie nie moge kupić i zrobić ![]() Ach kasa.... kasa.... kasa..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Raczkowanie
|
Słoneczka drogie,
i tak z cosmelanu zeszło na ...lasery i depilację - super! o wszystkim można z Wami pogadać i wszystkiego sie dowiedzieć - jesteście COS-omnibuski! Tak sobie myślę, że ten laser przynajmniej na bikini by mi się przydał, bo skórka tam wrazliwa i woskowanie ją podrażnia, ale te koszty... a mnie czeka teraz wydanie książki i na tym muszę sie skupić "finansowo", ...szkoda, bo teraz to chyba dobry moment na to "laserowanie"..? nieczęsto mogę teraz do Was zagladać, ale zauważyła, że nawet molly się na chwilkę pojawiła - super!!! madziusia - Ty to jesteś do tego ślubowania przygotowana - i wylaserowana i wycosmelaniona i wybielone ząbki... cud-miód! a w sprawie wybielania ząbków - też kiedyś wybielałam metoda nakładkową "Nite White" - też 1000zł i fajny efekt; a teraz wybielam jednego martwego preparatem Opalescence - dentystka wywierciła w zębie dziurkę i wkłada tam ten preparat, efekt był już po pierwszym włożeniu; buziaki gorące!!!!
#4271 |
Raczkowanie
|
Meggi wklejaj kochana fotki chałupy. u mnie leci więźba także do końca budowy to też jeszcze trochę.
![]() szkoda, że nie możesz tego swojego bikini pokazać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Zadomowienie
|
Anturium.... normalnie jak Cię nie widzę, to heviranu zapominam wziąć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
eeeee Lidio- tak przygotowana przez przypadek ![]() ![]() ![]() Bo teraz to niebyłoby szans na jakiekolwiek inwestycjie w siebie, Dom by stał i włosy na nogach też ![]() ![]() ![]() ![]() No i ślub to tak na końcu i tak wszystko sie jakoś złożyło i ułożyło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ach luccy ![]() ![]() ![]() Wogóle ten miesiąc to urwanie głowy. Bylleby ślub jeszcze przeżyć i bedzie można troszke zwolnić tępo. ......................... .a bikini hahahaha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie dzisiaj wróciłam od mojej ukochanej dr Osadowskiej. Nie wiem, ale ta Kobieta ma w sobie takie coś, że dałabym Jej się pokroić na stojąco ![]() ![]() ![]() Iv _ i jak Ci w tym cosmelańskim trudzie ![]() Lidia M - no to ja zwariowałąm i padłam na kolana ...to Ty wydajesz ...książkę ![]() ![]() cassi - pisz co się dzieje, ja marka polka poratuje natychmiast ![]() bucza...buczanta...buczus ia ... maziam się cosmelanem już niedługo ... CHYBA W NIEDZIELE - RANO ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Zadomowienie
|
Domciu- no to trzymamy kciuki za powodzenie w cosmaleniu sie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Zadomowienie
|
Domcia jak dla mnie to cosmelan - nic strasznego. Idzie przeżyć. Trochę mięska gdzieniegdzie, trochę skóry wiszącej tam i ówdzie. Myślałam, że będzie gorzej. Maziaj się
![]() Buczka gdzie Ty jesteś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Raczkowanie
|
etna - epilar jest do dupy, obecnie skuteczną metodą jest epilacja laserowa
![]() Właśnie dzisiaj wróciłam od mojej ukochanej dr Osadowskiej. Nie wiem, ale ta Kobieta ma w sobie takie coś, że dałabym Jej się pokroić na stojąco ![]() ![]() ![]() Dome dzięki , twoja Pani dr przyjmuje również w Poznaniu,napisz ile płaciłaś dziewczyny dzieki wam zrobiłam cosmelan,no a teraz może i pozbędę się włosków ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Raczkowanie
|
tak czytam i taka mnie myśl naszła, że my się cosmelanimy, laserujemy, wybielamy zęby, ja jeszcze trochę sobie usta robiłam (malutko) i peelingujemy i "....ujemy", "...ajemy", "...animy" ............a może to problemy z samoakceptacją
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Zadomowienie
|
Ivonka, ja tu jestem.
Łykaj heviran Kochana i to już ![]() No właśnie Lucy, jeszcze widzę drugą przyczynę tych wszystkich zabiegów - zaraźliwe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | |||||
Zadomowienie
|
gdybym umiała - stworzyłabym wielką emotikonkę, która Was wszystkie do serca przytula...jany jak mi z Wami dobrze
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez dome Czas edycji: 2008-10-08 o 14:22 Powód: ceny dla etny :) |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Zadomowienie
|
Co to to nie poprostu dbamy o siebie a że możemy sobie pozwolić to czemu nie?Ja sobie chyba rąbnę ten kwas hialuronowy teściowa kolezanki i kolezanka również zachwycone .Podobno na młodą gębę ....hm hm taką jak nasze wystarczy 1 ampułka i nawet starczy do szyji.Iv - u tej twojej znajomej to jakiś słaby ten kwas?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Raczkowanie
|
nieeeee my to się na pewno nie damy, po takich ilościach cosmelanu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Zadomowienie
|
ja dostrzegam jeszcze trzecią stronę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez madziusia777 Czas edycji: 2008-10-08 o 14:18 Powód: dopiska |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Zadomowienie
|
Któraś z nas chciała kroić cycki ale nie wiem co dalej?W też można wstrzyknąć kwas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Zadomowienie
|
No tak, kroić sie na razie nie dajemy, tylko żywcem ze skóry się obdzieramy. Ja wciąż w poczekalni.
Któraś z Was pisała niedawno, że jej połowa maski została w słoiku, to może ja odkupię tę część? |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z drugiej strony jak ktoś ma kasę to czemu jej nie wydać dla swojej przyjemności. No ja niestety nie mogę wydać tyle kasy na lasery, wiec nie wydaję, ale nie jestem z tego powodu nieszczęśliwa. Lucy może pokaż się nam bo Ty tez pewnie laska jesteś i może musisz to od nas usłyszeć ![]() Plamy mnie dobijały i byłam nieszczęśliwa, że latem musiałam z tapetą na plażę iść. Mam nadzieję, że będzie to ostatnie lato z tapetą. ![]() Anturium ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dobre dobre z tym krojeniem ![]() ![]() A o masce to nie wiem, nie przypominam sobie kto to taki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zadomowienie
|
Anturium mi zostało pół maski ale nie jestem w stanie Ci teraz odpowiedzieć, bo jak zobaczę, że plamy nie zlezą to położę 2 raz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zadomowienie
|
Ja mam i mogę oddać za free bo się przeterminuje.Jest otwarta od końca maja wprawdzie trzymam w lodówce ale troche minęło.Tylko troszeczke zużyję na moje cudne czoło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.