|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. VI
Monique86- świetna bielizna
![]() Karolina 33 - szerokie spodnie są fantastyczne bardzo bardzo mi się podobają, fajna torba Atmosphere i ta spódnica też z atmo
|
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
witam, odkryłam niedawno nowy lumpek i mam nadzieję, ze zacznę w nim częściej kupować
rzeczy z dzisiaj ![]() 1. szare saszki?, nowe (proszę, nie patrzcie na brudne podeszwy ![]() )2.żywo czerwony sweterek z dekoltem w serek 3.czarne bolerko z długim rękawem 3.musztardowy golfik, nie wiem czy nie jest trochę hm...śmieszny
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~ Edytowane przez karateczka000 Czas edycji: 2009-02-03 o 18:46 |
|
|
|
#4263 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja chcę! Ja chcę!A ja dziś skromnie, bo wpadłam tylko do 2 lumpeksów, bo nie bardzo miałam czas, ale upolowałam taką hmmm... kamizelkę? Jestem uzależniona od koronek. - 8.50zł |
|
|
|
|
#4264 |
|
Rozeznanie
|
serdecznie przepraszam za napisanie słowa, że jeden z moich ciuszków leci. Wklejam w tym wątku ciuszki sporadycznie i widocznie gdzieś mi umknęło, że już nie wolno tego pisać... wiem,że kiedyś było to normalką
już się poprawiłam. przepraszam
|
#4265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no szybkie bo dosłownie 15 minut akurat mi się takie ciuszki przydadza a czasami chodze caly dzien i nic sensowenego nie znajde
|
|
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
drobiazg
i tak nie było to przecież jakieś ostentacyjne reklamowanie tylko wspomniane ale wiadomo z czym kojarzy się to słowo a moderatorzy stwierdzili że jest to swego rodzaju reklama i nie wolno już nam
|
|
#4267 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a spoko spoko, zapamiętam. naprawdę musiałam jakoś przeoczyć ten zakaz, nie miałam nic złego na myśli- tymbardziej reklamy
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() unachica przez te twoje szpilki zaczełam sie rozglądać za jakimikolwiek butami (byle niedrogie) i kawałkiem satyny... Szyje się ciuchy, a ja se buty zrobię, a co! ![]() karoliana33 ta różowa z guziczkami to bym Ci podebrała, 100% mojego stylu. A że uzależnia- oj wiemm! Ja choruję na nałóg nieuleczalny!! A co do dyskusji- z kim do lumpa?- żeby nie było bitwy proponuję fajnego KOLEGĘ! (musi być fajny, bo nie każdy da się do lumpa ciągnąć).
|
|
#4269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jak czas goni to i te pare minut dobre...ech te lumpki![]()
|
|
|
|
|
#4270 | |||
|
Zakorzenienie
|
agacior89
2. Żółty top, 13 zł, wisiał i po prostu czekał na mnie. Nareszcie jego poprzednik (przymały i wytarty ale ta żółć i te koronki!) może odejść na emeryturę (czyli pewną śmierć) 4. Biały sweterek-nietoperek, 4 zł, na środku ściągacza plamka ale primo: może się odpierze a jak nie to secundo: coś wszyjemy ![]() Lumpnamberfor (wpadłam 5 minut przez zamknięciem wypadłam 12 po zamknięciu, jak dorwałam tak nie oddam) 5. Znowu biały sweterek, 6 zł (o tamtym zapomniałam właściwie to kolor ecru, świetne rękawki, tylko jakiś taki smutny- jakiej kokardki, broszki mu trzebapięknee ciuszki 5 oddaj mi Cytat:
Cytat:
Cytat:
torebeczkaaa i spódniczki boskieee ![]() Lalare sukienusiaaa cudooo !!!!
|
|
#4271 |
|
BAN stały
|
Owszem super wyglada
mam jeszcze taka urode - zielone oczy i brazowe wlosy wiec kolor moich oczu jest tak podkrecony, ze normalnie nimi swiece :P I lezy calkiem niezle, Dziekuje karateczka000 oddawaj saszki! :O Szukam saszek teraz, bo buty mi sie wszystkie popsuly :/ (mam takiego farta). Poluje na czarne, jak ktos ma na zbyciu to chetnie przygarne!!
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4273 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
piękne![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teraz troche moich skromnych: 1. Koszula w kratke 2. Fioletowa koszulka, Marks&Spenser ![]() 3. Biala pokoszulka na lato fajna do jasnych jeansów ![]() 4. Biały cieniutki sweterek z krótkim rękawkiem, śietnie leży ![]() 5. Śliczna, romantyczna bluzeczka w drobniutkie kwiatki ![]() 6. Spódnica rozszerzana ku dołowi, New Look
Edytowane przez Kkkasiekkk Czas edycji: 2009-02-04 o 00:58 |
||||
|
|
|
#4274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widzę, że kupułas koszulkę w krateczkę, podoba mi się ja mam tylko jedna w kratke reszta to paseczki i kwiatki Super spódnica i biała podkoszulka
|
|
|
|
|
#4275 |
|
Rozeznanie
|
Lucyy - fajna torba
Juś - ładnie wygląda to połączenie bluzeczki z kamizelką lemontea - i koszulka i kopertówka ładne Kasiunia66 - tunika Nexta+leginsy na pewno fajnie będą na Tobie wyglądać bura kocurka - szary sweterek super(lubię takie zwyklaczki) marchewkowe pole - pstrokata bluzeczka superowa! Mags1983 - czarna bokserka i czarna tunika nietoperz plotkara69 - bokserkaaaa a z drugiego postu WSZYSTKO świetne kasiek87 - achhh te czarne buty ![]() :roll eyes:martaa1011 - bluzeczka z minnie zabójcza unachica - butyyy i rurki też fajne monique86 - bielizna świetna i rurki też karoliana33 - super torba (akurat nie mój kolor, ale ładna) karateczka000 - wszystkiego zazdroszczę i wszystko bym wzięła, no może golfik bym zostawiła ![]() u mnie bardzo skromnie... sesja.... brak czasu i weny... Czarna bluzeczka, imitacja bolerka a pod spodem bluzeczka koronkowa. Mam bzika na punkcie czarnych koronek, więc musiałam wziąć :P Zdjęcie rozjaśnione, żeby cokolwiek było widać. 14 zł.
"Ludzi można podzielić na dwa rodzaje - tych, którzy są wytworem świata, w którym żyją, i tych którzy są wytworem samych siebie, którzy choć świata nie zmienili, nie dali się zmienić światu. Oni chodzą po świecie a nie świat po nich." /E. Stachura/ Edytowane przez NataliaZBruklinu Czas edycji: 2009-02-04 o 08:51 |
|
|
|
#4276 |
|
Rozeznanie
|
to teraz mój pierwszy raz:P
nazbierało mi się ![]() aha i wszelkie plamy na ciuszkach to wina aparatu;/ i przepraszam za wygniecione ciuchy, ale nie mam kiedy poprasowac;p kolory niektóre przekłamane, musiałam rozjaśniać, bo ciemne strasznie ![]() 1.sweterek w serek zółty-atmosphere-1zł 2.taki jak wcześniej-niebieski-taki turkus -1zł3.Jeansy,rurki-Only-5,50zł 4.bluza, zwykła, kolor ma jaśniejszy -divided-wycena-11zł5.bluzeczka dzianinowa-dorothy perkins-50gr
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4278 |
|
Rozeznanie
|
CD.
1.sweterek z guziczkami-jasny róż-dorothy perkins-1zł, w rzeczywistości nie jest taki obszerny:P 2.zwykła bluzka w sówki -topshop-70gr3.bluzka, żywy zielony kolor-vero moda-40gr 4.kardigan seledynowy vero moda-1zł 5.kardigan czarny-bawełniany vero moda-1zł 6.spodnie wizytowe-zdjęcie kiepskie-ale w rzeczywistości są świetne-Vero moda
|
#4279 |
|
Rozeznanie
|
CD :P
1.szare dzianinowe bolerko -bezmetkowe-50gr2.sweterek z krótkim rękawem-Atmosphere-cudny jest -wycena10zł3.nietoperz szary- 4.zwykła dłuższa bluzka-gina tricot-ta ma małą plamkę, ale coś poradzę;p-40 gr 5.czarny sweter w serek h&M-2zł 6.Mój ulubiony!! łososiowy(mniej rażący niż na zdjęciu)sweterek w serek Marks&Spencer-1zł
|
|
#4280 |
|
Raczkowanie
|
Wspaniałe łowy!
Kaluch: powalające ceny ciuszków! Tylko pozazdrościć! Kkkasiekkk: Najbardziej podoba mi się ta romantyczna bluzeczka w kwiatuszki Avarice: Śliczna kamizelka! Ja też uwielbiam koronki
|
|
|
|
#4281 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja potrzebuje buty o dlugosci wkladki 24,5cm, albo troszke wieksze czyli 25cm (chyba byloby nawet lepiej). Jeśli znajdziesz jakies ladne, niezniszczone saszki z ecoskorki (lepiej) albo zamszu o podanej dlugosci wkladki, to je przygarne Edytowane przez nika89 Czas edycji: 2009-02-04 o 10:28 |
|
|
|
|
#4282 |
|
Rozeznanie
|
CD. i narazie koniec
![]() 1.sweterek z dziurkami, taki delikanty, pomarańczowy-Only-50gr 2.nowiutki kardigan taki cudny błękit mało fotogeniczny;p-4zł3.lniane spodnie ciemno granatowe-casual fit-3 zł 4.bluza goerge dla Tż-ta 4zł5.kurteczka sportowa -Camaieu-2zł 6.Moje ukochana kurtec zko-żakiet-Only-4,60zł. te rękawki ze ściagacza są odpinane więc jest i na chlodniejsze i cieplejsze dni ) kocham ją ![]() narazie tyle;p gaci z piżamy nie bede wklejac;p, jeszcze jakieś bluzki dla mamy i brata bluzy
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu zahaczyłam o dwa lumpki
![]() Efekty: 1. Bluzka bez ramiączek atmo 2, 3 - torebki vintage
|
#4285 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i kurteczko zakiet za jedyne 4,60 sliczny jest
|
|
#4286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ladna dziewczyna z ciebie ![]() super zakupy wszystko mi sie podoba, a najbardziej ta tuniczka ze staniczkiem![]() Cytat:
|
|
#4287 |
|
Rozeznanie
|
nawet te panie w kasie byly w szoku, że cos takiego sie znalazło na wadze, a nie wycenie
dziekuje
|
#4288 |
|
Raczkowanie
|
Moje zakupki z poniedziałku i wtorku, za całość około 25 zł
·Beżowa koszula z gorsetem świetnie na mnie leży ( ONLY), ·Sweterek ( WOW OUTURE), ·Torebeczka na wakacje, ·2 paski, beżowy ( NEXT), ·Tuba sweterkowa na koszule (ONLY), ·Zwykły biały sweterek jak znalazł do marynarskich zestawów na lato,
|
#4289 |
|
Raczkowanie
|
C.D.
·Czerwona koszula dla mamy J, ·Zielona bluzeczka na lato ( DKNY), ·Kamizelka szkoda, że ma ten haft ( KAREN MILLEN), ·Gorset i koszulka do spania nowe, ·Czerwony sweterek z bufkami ( KAREN MILLEN),
|
#4290 |
|
Raczkowanie
|
C.D.
·Długi sweterek szary ( H&M), apaszka, ·Czarna ołówkowa sukienka do kolan, ·Tunika na lato wiązana pod szyją ( RENE LEZARD), ·Beżowy pasek.
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

)

Ja chcę! Ja chcę!

ja potrzebuje buty o dlugosci wkladki 24,5cm, albo troszke wieksze czyli 25cm (chyba byloby nawet lepiej). Jeśli znajdziesz jakies ladne, niezniszczone saszki z ecoskorki (lepiej) albo zamszu o podanej dlugosci wkladki, to je przygarne