|
|
#4261 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
u kolegi kiedyś widziałam płytę z napisem "Muzyka pościelowa"
takiej nazwy jeszcze nie słyszałamJa notatki robię w miarę dokładne, tylko jak się śpieszę to piszę gorzej niż kura pazurem i potem muszę przepisać i pokolorować. Ja jestem słuchowco-wzrokowcem i najlepiej jak słucham na wykładzie, to potem notatki mi tylko przypominają. Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2008-11-27 o 22:48 |
|
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna piosenka - kojarzy mi się z jakąś, która lubie, ale nie potrafię jej teraz zlokalizowac w mózgu![]() Dlaczego Ty ze mna nie studiujesz?!?!? ![]() Ja tez jestem wzrokowcem, ale też duzo zapamiętuje jak usłyszę Ja robie tak, że jak mam swoje to one mi służą kontrolnie - mam czyjeś ładne, porównuje z moimi albo z tym co pamiętam z wykładów i uzupełniam braki Albo jak przepisuje to sie od razu uczę - tylko to jest czasochłonne niestety.Elitka ta jego pościelowa to home made czy kupił taką? Ja kiedys kupiłam cosmopolitan i jako dodatek była płytka do seksu. Parę miesięcy temu uznalismy, że wypróbujemy - i dupa - wszystkie piosenki trwały jakieś 15 minut i do tego wcale nie działały motywująco Zwłaszcza, że jedna z nich to był ten szit z reklamy kinder bueno brrrr
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-27 o 22:51 |
|
|
|
|
#4263 |
|
Przyczajenie
|
Samoa co do zaproszen to te pierwsze za 1 zł sa ładniejsze od tych za 3,50.
Za mna tez pizza tez chodzi i to juz od DAWNA ale sama nie bede zamawiała jutro przyjeźdza misiek i pewnie zamówimy cos moze z Piccolo na Cichej
|
|
|
|
#4264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jest w soundtracku ![]() hehe ![]() Cytat:
smaczna byla
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-27 o 22:54 |
||
|
|
|
#4265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te drugie wkliełam, bo miały perłowy papier Swoja drogą te za 3,50 jak na taki papier i wykonanie sa tanie.Mnie szczególnie męczy pizza, bo twardo się trzymam diety i nie jadłam nic chlebkowego ![]() Nie hehe tylko się przenieś Potrzebujemy takich ludzi W ogóle bardzo duzo nowych osób mamy teraz na roku - u mnie w gruopie naliczyłam aż 8.Chyba z ta piosenka mi się skojarzyła, mimo, że zbyt podobne nie są Ta jest jakas taka troche straszna![]() http://pl.youtube.com/watch?v=WOt15JsLloU Edit - nie z tapiosenka mi się kojarzyła, na pewno nie Muszę sobie przypomnieć.....!!!!!!Ja tylko raz jadłam w Piccolo, ale nie pamietam jakie były moje wrażenia Pewnie mi smakowało, bo mi wszystko smakuje
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-27 o 23:00 |
|
|
|
|
#4266 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzimy na te kursy, ktore sobie wybierzemy ![]() na szczescie jest pare osob, ktore robia ladne notatki, ale juz na ekonomii to jest maly dramat... dlatego teraz przepisuje intensywnie notatki z ekonomii menedzerskiej, bo jednak wole sie uczyc z wlasnych wykresow funkcji a nie brzydkich 'nadziubdzianych' kolezanki ![]() Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie te trzy sa bardziej pościelowe niż hedonism - ale to zalezy na jakie laski ułożył muzykę![]() Bo ja przy hedonismie to bym mogła piwko wciągnąc o beknąc z radością Jestem zła, bo nie pamietam z czym mi sie ta piosenka od Lain kojarzy ![]() Czyli jednak tą specjalizację wybrałaś? No Wy macie inaczej, my mamy fakultety na tej zasadzie. W tym sem i tak mam jedne ćw i to co dwa tygodnie, więc nawet z tymi nowymi ludźmi nie pogadałam - z Toba bym pogadała
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-27 o 23:09 |
|
|
|
|
#4269 |
|
Rozeznanie
|
Pewnie Ci się przypomni ni z tą ni z owąd jak już nie będziesz o tym intensywnie myśleć. Wkurzające to jest, ale zawsze tak jest.
No to pa kochane. Idę spać. Jutro mam wolne w pracy (jak wszystkie piątki), ale zamierzam się wybrać do krawcowej bo nazbierało mi się trochę spodni z popsutymi zamkami i kilka do skrócenia no i najważniejsze - kurtka zimowa (od początku ten suwak jakiś podejrzany był), więc jutro będę dźwigać ciuchy. Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2008-11-27 o 23:16 |
|
|
|
#4270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale te skrzypce z czyms mi sie kojarzą. Słucham jej jz trzeci raz, tak sie zawzięłam
|
|
|
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze nie
to jest tylko taki przedmiot 'probka' zebysmy mniej wiecej mieli pojecie jakiego typu rzeczy na danej specjalizacji sa (i taki przedmiot 'probke' mamy teraz z kazdej specjalizacji, co razem z normalnymi przedmiotami daje 12 przedmiotow... sesja bedzie ciezka... )Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Ae słynie z takich sesji
Ale słynie tez z tego, że nie da sie z niej wylecieć![]() Ale mi zamotałaś w życiorysie przez ta piosenkę Słucham jej czwarty i ostatni raz, jak mnie nie oświeci to trudno![]() Ta piosenka też jest przyjemna: http://pl.youtube.com/watch?v=suaveqvlWP8 Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-27 o 23:23 |
|
|
|
#4273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie po pierwszym roku wyleciala 1/4 roku. z 4 grup zostaly 3 ![]() i to wyleciala miedzy innymi na prawde zdolna dziewczyna, ktora byla swiezo po magisterce na UJ-cie, a ekonomie chciala sobie zrobic dodatkowo. 4000 w plecy plus oplaty za przedluzanie sesji itp. ![]() Cytat:
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-27 o 23:24 |
||
|
|
|
#4274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym jednego, który przez rok nie pojawił sie na uczelni wszytsko pozaliczał i lajcik mgr Ale oni wszyscy z dziennych, więc moze tam olewka jest traktowana jako nieodłączna dla studenta Na pewno nie twierdę, że jest łatwo - nie myśl sobie np. z dosiwadczeń moje ukochanej parki znajomych - zimowali sobie zimowali az w końcu będą licencjat pisać, bo tyle czasu byli na trzecim roku, że aż do naszego rocznika dobili![]() Edit: nawet rok niżej niz my sa - bo dwa sezony im zeszły ![]() Włąsnie liczę, że mi się przyśni I że od razu tz mi sie do tego snu wkręci
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-27 o 23:32 |
|
|
|
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)a tak a propos uczelni - nie dostane stypendium na UJcie... ![]() braklo mi doslownie 0,03. mialam srednia 4,68 a dawali od 4,71.. pech
|
|
|
|
|
#4276 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak do striptizu to musowo Joe Cocker – You Can Leave Your Hat On
No i jeszcze tak striptizowo mi sie kojarzy 2Pac ft Dr Dre - California Love
|
|
#4277 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno zalezy od wykładowców, ale nie wyobrażam sobie, żeby ktos skończył ekonomie nie mając pojęcia o makro, więc co jak co, ale też bym przeczołgała studentów na tego typu przedmiotach Alemakro to pamietam, że niełatwe jak tz sie uczył. Co innego jak ludzie maja problemy z przedmiotami typu filozofia - kilka osób od tż z roku dotąd się męczy z filozofią, a powinni sie juz obronic i miec spokój, a chłop ich męczy od semestru zimowego Mój tz tez z reszta dostał dwóje z fil za pierwszym razem, całe szczęście, że zdał za drugim, bo inaczej teraz warowałby z kolegami po pokojem tego faceta![]() Ide spać... Cytat:
ale mi przypomniałas o tej pisoence, że nie głupia do tego: http://www.youtube.com/watch?v=YFbfxOdb9zk Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-27 o 23:56 |
||
|
|
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
nie latwe, ale dla mnie duzo bardziej interesujace niz mikro
![]() Cytat:
![]() ja chyba predko nie zasne, bo wlasnie zjadlam mandarynki przepijajac cola light i jakas taka energia we mnie wstapila chyba bedzie sie trzeba zabrac za jakas nudna ksiazke |
|
|
|
|
#4279 |
|
Wtajemniczenie
|
Uciekam spać - dobranoc wszystkim "peemkom"
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mieli taką babke na zajęciach, że na każde musieli sie uczyć, co później zaprocentowało na egz M. był tak zły na ta filozofię, że jej, na 5 roku im wrzucili...z resztą jak miał socjologie to dostał tróję, tak samo jak ja z ekonomii też dostałam tróję - uczylismy sie nawzajem hehe![]() Ja właśnie nic nie jadłam, ale ide sie napić. Ja znalazłam fajna książke cos tam społeczeństwo dezinformacyjne cos takiego - muszę napisac recenzję jakijś nowej a ta akurat wyszła w 2008 a zapowiada sie łatwo, lekko i przyjemnie, więc ja kupię ![]() Paaaaaaaaaa!!!!Do jutra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! |
|
|
|
|
#4281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mikro nie lubilam troche tez przez goscia z ktorym mialam i wyklady i cwiczenia(niejaki dr Cygan). w ogole ten facet to jakies nieporozumienie... ![]() za to cwiczenia z makro mialam z pania, ktora grozila ze za rzucie gumy na zajeciach bedzie stawiala do kata Cytat:
o formowaniu sie nowej struktury spolecznej
|
||
|
|
|
#4282 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry! Good morning! Buenos dias! Dobri deń! Zdrawstwujcie!
http://pl.youtube.com/watch?v=uA3OnIYW5u4 |
|
|
|
#4283 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4284 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dzień dobry i jeszcze raz dzień dobry
Bardzo tu muzycznie było z tego co widzę wczoraj Kubusewa mi przypomniała że bardzo lubię Cranberries i sobie od rana słucham Jakieś takie dodające energii są ![]() A poza tym jestem zła bo dziś planowałam gina a mi tata samochód zabrał.. A nie chce mi się autobusem jechać bo zimno strasznie na zewnątrz ehhh Teraz to dopiero za 2 tygodnie pójdę :/ I dzięki za tą piosenkę: Joe Cocker – You Can Leave Your Hat On ![]() Przez długi czas nie mogłam jej znaleźc bo nie wiedziałam jaki ma tytuł..A poza tym około 20 grudnia idziemy z TŻ się spotkać z naszym fotografem który jest kolegą mojego narzeczonego Jak się go Piotrek pytał na gg o cenę i w ogóle to usłyszał: "Naprawdę chłopie?? , gratuluję!! Oj to rabaciki trzeba przewidzieć hehe" Więc za fotografa za dużo pewnie nie zapłacimy
|
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ale dzis ladny dzien. i nawet mam dobry humor ![]() a moj TZcik wlasnie ciezki egzamin z calego miesiaca szkolenia pisze. mam nadzieje, ze nie da ciala
|
|
|
|
#4286 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry dziewczynki
![]() ja się tylko przywitam.. napiety terminarz dzisiaj mam a tak dobrze mi się spało że nie chciało mi się wstawać bo ja straszny śpioch jestem
|
|
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
Witojcie
choć ładnie za oknem ciężko się spod kołderki wyłonić bo zimno..... miłego dzionka życzę ... obiecuję że będę wpadać.. choć nie wiem z jakim skutkiem praktycznym.. Dziś udaję sięna imprezkę andrzejkową ... postanowiłąm zakatować TŻ jeszcze raz ową bluzeczką.. ale tym razem będę smart przymocuje ją do stanika a stanik na ramiączkach raczej sie nie obsunie :PNie wiem jeszcze z racji @ czy spodnie tak jak osttnio czy króciutka skóra i kozaki na ćwiekach.... pomyślimy... jak coś wykminimy... dam fociora powiecie mi jak to tym razem wyszło
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4288 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok kubusewka powiemy powiemy
Ja się na imprezkę jutro wybieram dopiero.. Najpierw do wujaszka na imieniny a potem w tany na imprezę hihi będzie się działo ![]() Lain trzymamy kciuki za TŻta Twojego w takim razie ![]() A tak poza tym to uciekam do nauki bo się przyszły tydzień nieciekawie zapowiada.. Buźźźźźki
Nigdzie nie kupisz szczęścia, miłość daje je gratis. " Phil Bosmans Gabrysia Edytowane przez gosica502 Czas edycji: 2008-11-28 o 09:29 |
|
|
|
#4289 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam coś dla Was dziewczynki
Miłej lektury![]() http://www.filmweselny.pl/rozne/poradnik i słuchajcie znalazłam ofertę fotografa za 1200 zł : "Foto – w cenie usługi zawarte są następujące elementy: sesja w plenerze lub w studio reportaż: dom, kościół, sala Wykonujemy min. 400 ujęć z czego 130 otrzymują Państwo w albumie włoskim (fotoksiążka) w formacie 30x60 cm. Zdjęcia, które zostały wykonane w tym dniu przekazujemy Państwu na płycie DVD – pliki przygotowane do wywołania." to są ceny na 2009 myslicie że duzo zdrożeje?? ha +50zł/100 dojazdu jeżeli byśmy z tej firmy chcieli kamerzystę to bierze sam kamerzysta 1600 zł ,a ajakiś zestaw MIX to 3000.. ale z drugiej strony może lepiej wziąść kamerzystę i fotografa z innej firmy.. bo czesto zdarza się tak że jaest kamerzysta i fotograf w jednej osobie. a w ofercie fotografa są także zdjęcia z kościoła i sali co mnie bardzo by ucieszyło.. wczoraj się dogadalam z TŻtem że mam poszukać zespołów, fotografa i kamerzystę.. wybrać co mi się podoba, a potem przedyskutujemy razem i zaczniemy dzowbić.. bo tak jak psialam wczesniej mój TŻ nie ma teraz zbytnio czasu.. nawet troszeczkę dla mnie.. ale przezyjemy jakoś ![]() i zastanawiam się czy mieć koniecznie tego kamerzystę.. mam mieszane uczucia bo może więcej zapłacić i mieć więcej zdjęć.. chociaż tak myslałam żeby kamerzysta zrobił najważniejsze hragmenty.. nłogosławieństwo, przysięga, pierwszy taniec i oczepiny.. Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-11-28 o 09:57 |
|
|
|
#4290 | |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie dzwonil i sie chwalil, ze wszystko napisal
![]() co do poradnika - wg mnie te ciekawsze porady, ktore moga byc przydatne ![]() --zabierzcie z sobą pióro lub gustowny długopis do podpisywania dokumentów w kościele/USC (kiepsko wygląda podpisanie protokołu jednorazówką z kiosku Ruchu) --przysięga i zakładanie obrączek to chwile szczególne, róbcie to wolno i cały czas spoglądajcie sobie w oczy (nie w oczy księdza lub na buty) -trzymajcie się za dłonie, okazujcie sobie uczucie (ksiądz się nie obrazi, to Wasz dzień ! (i my tak zrobimy!! maz mojej kuzynki podczas calego slubu trzymal zlozone rece jakby predestynowal to miana pierwszego swietego )-płaczcie i wzruszajcie się do woli, to bardzo fotogeniczne chwile (pod warunkiem, że nie oszczędziliście na kosmetyczce) - hmm to ja bede wygladac jakby na pogrzebie byla -zaplanujcie tort na początku wesela, kiedy goście nie są jeszcze objedzeni, po północy nikt nie wciśnie w siebie Waszego torta, a szkoda - dlatego u mnie bedzie po obiedzie, gdzies tak ok 20 ![]() --pierwszy taniec - jeśli jest na co patrzeć (w sensie ćwiczony) zakazać orkiestrze tworzenia kółeczek tańczących wokół młodej pary - haha, ale ja chyba wole zeby wzyscy stali naokolo niz zeby siedzieli przy stolach i sie wyginali zeby cos zobaczyc ![]() --oczepiny - powoli wychodzą z mody, raczej krótkie i treściwe, może zamiast welonem warto przemyśleć rzucanie wiązanką ślubną ? - u mnie wlasnie z braku welonu bedzie rzucanie bukietem ma lepszy tor lotu Cytat:
maja jakas strone?
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-28 o 09:54 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.

takiej nazwy jeszcze nie słyszałam

wszyscy chetnie ode mnie kseruja, bo pisze bardzo wyraznie i jest w nich porzadeczek
jestem wzrokowcem i pisze tak zeby mi sie z nich dobrze uczylo
w dodatku sa na duzych bialych kartkach A4, wiec wszystko wyraznie widac

)