Panny Młode 2010 cz. II - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-27, 22:44   #4261
Elitka4
Rozeznanie

Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

u kolegi kiedyś widziałam płytę z napisem "Muzyka pościelowa" takiej nazwy jeszcze nie słyszałam

Ja notatki robię w miarę dokładne, tylko jak się śpieszę to piszę gorzej niż kura pazurem i potem muszę przepisać i pokolorować. Ja jestem słuchowco-wzrokowcem i najlepiej jak słucham na wykładzie, to potem notatki mi tylko przypominają.

Edytowane przez Elitka4
Czas edycji: 2008-11-27 o 22:48
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 22:48   #4262
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
oo jak juz wracamy do tematu muzyki do seksu to jesli chodzi o wolniejsze kawalki to polecam to http://pl.youtube.com/watch?v=yF-GvT8Clnk

ee to moje notatki to idealy wszyscy chetnie ode mnie kseruja, bo pisze bardzo wyraznie i jest w nich porzadeczek jestem wzrokowcem i pisze tak zeby mi sie z nich dobrze uczylo w dodatku sa na duzych bialych kartkach A4, wiec wszystko wyraznie widac
To ja poproszę soundtrack do striptizu Fajna piosenka - kojarzy mi się z jakąś, która lubie, ale nie potrafię jej teraz zlokalizowac w mózgu
Dlaczego Ty ze mna nie studiujesz?!?!?
Ja tez jestem wzrokowcem, ale też duzo zapamiętuje jak usłyszęJa robie tak, że jak mam swoje to one mi służą kontrolnie - mam czyjeś ładne, porównuje z moimi albo z tym co pamiętam z wykładów i uzupełniam braki Albo jak przepisuje to sie od razu uczę - tylko to jest czasochłonne niestety.

Elitka ta jego pościelowa to home made czy kupił taką?Ja kiedys kupiłam cosmopolitan i jako dodatek była płytka do seksu. Parę miesięcy temu uznalismy, że wypróbujemy - i dupa - wszystkie piosenki trwały jakieś 15 minut i do tego wcale nie działały motywująco Zwłaszcza, że jedna z nich to był ten szit z reklamy kinder bueno brrrr

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2008-11-27 o 22:51
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 22:49   #4263
evelka01
Przyczajenie

Samoa co do zaproszen to te pierwsze za 1 zł sa ładniejsze od tych za 3,50.
Za mna tez pizza tez chodzi i to juz od DAWNA ale sama nie bede zamawiała jutro przyjeźdza misiek i pewnie zamówimy cos moze z Piccolo na Cichej
evelka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 22:52   #4264
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
To ja poproszę soundtrack do striptizu Fajna piosenka - kojarzy mi się z jakąś, która lubie, ale nie potrafię jej teraz zlokalizowac w mózgu
mi sie kojarzy z tym filmem Ukryte pragnienia bo jest w soundtracku

Cytat:
Dlaczego Ty ze mna nie studiujesz?!?!?
hehe

Cytat:
Napisane przez evelka01 Pokaż wiadomość
Za mna tez pizza tez chodzi i to juz od DAWNA ale sama nie bede zamawiała jutro przyjeźdza misiek i pewnie zamówimy cos moze z Piccolo na Cichej
heh z pizza Piccolo kojarza mi sie imprezy w UJtowych akademikach farmacji i medycyny. zawsze zamawiali pizze kebab smaczna byla

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-27 o 22:54
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 22:57   #4265
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evelka01 Pokaż wiadomość
Samoa co do zaproszen to te pierwsze za 1 zł sa ładniejsze od tych za 3,50.
mnie tez sie bardziej podobaja te pierwszeTe drugie wkliełam, bo miały perłowy papier Swoja drogą te za 3,50 jak na taki papier i wykonanie sa tanie.
Mnie szczególnie męczy pizza, bo twardo się trzymam diety i nie jadłam nic chlebkowego

Cytat:
mi sie kojarzy z tym filmem Ukryte pragnienia bo jest w soundtracku

hehe
Nie hehe tylko się przenieśPotrzebujemy takich ludzi W ogóle bardzo duzo nowych osób mamy teraz na roku - u mnie w gruopie naliczyłam aż 8.

Chyba z ta piosenka mi się skojarzyła, mimo, że zbyt podobne nie sąTa jest jakas taka troche straszna
http://pl.youtube.com/watch?v=WOt15JsLloU

Edit - nie z tapiosenka mi się kojarzyła, na pewno nieMuszę sobie przypomnieć.....!!!!!!
Ja tylko raz jadłam w Piccolo, ale nie pamietam jakie były moje wrażeniaPewnie mi smakowało, bo mi wszystko smakuje

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2008-11-27 o 23:00
Stary 2008-11-27, 23:00   #4266
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Elitka ta jego pościelowa to home made czy kupił taką?Ja kiedys kupiłam cosmopolitan i jako dodatek była płytka do seksu. Parę miesięcy temu uznalismy, że wypróbujemy - i dupa - wszystkie piosenki trwały jakieś 15 minut i do tego wcale nie działały motywująco Zwłaszcza, że jedna z nich to był ten szit z reklamy kinder bueno brrrr
Sam tak podpisał. Była tam Skunk (oczywiście 'hedonism') i jakieś smęty jeszcze standardowe, ale nie miałam wtedy humoru na słuchanie takich melodii, więc dokładnie nie wiem. Ale nazwa płytki mi się spodobała.
Stary 2008-11-27, 23:04   #4267
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Nie hehe tylko się przenieśPotrzebujemy takich ludzi W ogóle bardzo duzo nowych osób mamy teraz na roku - u mnie w gruopie naliczyłam aż 8.
u mnie nie ma grup chodzimy na te kursy, ktore sobie wybierzemy
na szczescie jest pare osob, ktore robia ladne notatki, ale juz na ekonomii to jest maly dramat... dlatego teraz przepisuje intensywnie notatki z ekonomii menedzerskiej, bo jednak wole sie uczyc z wlasnych wykresow funkcji a nie brzydkich 'nadziubdzianych' kolezanki

Cytat:
Chyba z ta piosenka mi się skojarzyła, mimo, że zbyt podobne nie sąTa jest jakas taka troche straszna
http://pl.youtube.com/watch?v=WOt15JsLloU
podobienstwa nie dostrzegam, ale ta piosenke tez lubie
Stary 2008-11-27, 23:07   #4268
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość
Sam tak podpisał. Była tam Skunk (oczywiście 'hedonism') i jakieś smęty jeszcze standardowe, ale nie miałam wtedy humoru na słuchanie takich melodii, więc dokładnie nie wiem. Ale nazwa płytki mi się spodobała.
O ja lubie ze skunk anansie charlie big potato, carmen queasy i secretlyDla mnie te trzy sa bardziej pościelowe niż hedonism - ale to zalezy na jakie laski ułożył muzykę
Bo ja przy hedonismie to bym mogła piwko wciągnąc o beknąc z radością

Jestem zła, bo nie pamietam z czym mi sie ta piosenka od Lain kojarzy

Czyli jednak tą specjalizację wybrałaś?No Wy macie inaczej, my mamy fakultety na tej zasadzie. W tym sem i tak mam jedne ćw i to co dwa tygodnie, więc nawet z tymi nowymi ludźmi nie pogadałam - z Toba bym pogadała

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2008-11-27 o 23:09
Stary 2008-11-27, 23:09   #4269
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Jestem zła, bo nie pamietam z czym mi sie ta piosenka od Lain kojarzy
Pewnie Ci się przypomni ni z tą ni z owąd jak już nie będziesz o tym intensywnie myśleć. Wkurzające to jest, ale zawsze tak jest.

No to pa kochane. Idę spać. Jutro mam wolne w pracy (jak wszystkie piątki), ale zamierzam się wybrać do krawcowej bo nazbierało mi się trochę spodni z popsutymi zamkami i kilka do skrócenia no i najważniejsze - kurtka zimowa (od początku ten suwak jakiś podejrzany był), więc jutro będę dźwigać ciuchy.

Edytowane przez Elitka4
Czas edycji: 2008-11-27 o 23:16
Stary 2008-11-27, 23:14   #4270
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie Ci się przypomni ni z tą ni z owąd jak już nie będziesz o tym intensywnie myśleć. Wkurzające to jest, ale zawsze tak jest.
zaczynam się zastanawiac czy mi się nie kojarzy z sama sobaAle te skrzypce z czyms mi sie kojarzą. Słucham jej jz trzeci raz, tak sie zawzięłam
Stary 2008-11-27, 23:14   #4271
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli jednak tą specjalizację wybrałaś?
jeszcze nie to jest tylko taki przedmiot 'probka' zebysmy mniej wiecej mieli pojecie jakiego typu rzeczy na danej specjalizacji sa (i taki przedmiot 'probke' mamy teraz z kazdej specjalizacji, co razem z normalnymi przedmiotami daje 12 przedmiotow... sesja bedzie ciezka... )

Cytat:
No Wy macie inaczej, my mamy fakultety na tej zasadzie. W tym sem i tak mam jedne ćw i to co dwa tygodnie, więc nawet z tymi nowymi ludźmi nie pogadałam - z Toba bym pogadała
wiadomo
Stary 2008-11-27, 23:18   #4272
Samoa
Zakorzenienie

Ae słynie z takich sesjiAle słynie tez z tego, że nie da sie z niej wylecieć

Ale mi zamotałaś w życiorysie przez ta piosenkęSłucham jej czwarty i ostatni raz, jak mnie nie oświeci to trudno

Ta piosenka też jest przyjemna:
http://pl.youtube.com/watch?v=suaveqvlWP8

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2008-11-27 o 23:23
Stary 2008-11-27, 23:23   #4273
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Ae słynie z takich sesjiAle słynie tez z tego, że nie da sie z niej wylecieć
nie da sie? u mnie po pierwszym roku wyleciala 1/4 roku. z 4 grup zostaly 3
i to wyleciala miedzy innymi na prawde zdolna dziewczyna, ktora byla swiezo po magisterce na UJ-cie, a ekonomie chciala sobie zrobic dodatkowo. 4000 w plecy plus oplaty za przedluzanie sesji itp.

Cytat:
Ale mi zamotałaś w życiorysie przez ta piosenkęSłucham jej czwarty i ostatni raz, jak mnie nie oświeci to trudno
jak tak bedziesz sluchac to moze ci sie przysni z czym ci sie kojarzy

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-27 o 23:24
Stary 2008-11-27, 23:28   #4274
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
nie da sie? u mnie po pierwszym roku wyleciala 1/4 roku. z 4 grup zostaly 3
i to wyleciala miedzy innymi na prawde zdolna dziewczyna, ktora byla swiezo po magisterce na UJ-cie, a ekonomie chciala sobie zrobic dodatkowo. 4000 w plecy plus oplaty za przedluzanie sesji itp.

jak tak bedziesz slychac to moze ci sie przysni z czym ci sie kojarzy
opieram się na opiniach studentów i absolwentówW tym jednego, który przez rok nie pojawił sie na uczelni wszytsko pozaliczał i lajcik mgrAle oni wszyscy z dziennych, więc moze tam olewka jest traktowana jako nieodłączna dla studentaNa pewno nie twierdę, że jest łatwo - nie myśl sobienp. z dosiwadczeń moje ukochanej parki znajomych - zimowali sobie zimowali az w końcu będą licencjat pisać, bo tyle czasu byli na trzecim roku, że aż do naszego rocznika dobili
Edit: nawet rok niżej niz my sa - bo dwa sezony im zeszły
Włąsnie liczę, że mi się przyśniI że od razu tz mi sie do tego snu wkręci

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2008-11-27 o 23:32
Stary 2008-11-27, 23:36   #4275
lain
Zakorzenienie

Cytat:
opieram się na opiniach studentów i absolwentówW tym jednego, który przez rok nie pojawił sie na uczelni wszytsko pozaliczał i lajcik mgrAle oni wszyscy z dziennych, więc moze tam olewka jest traktowana jako nieodłączna dla studentaNa pewno nie twierdę, że jest łatwo - nie myśl sobienp. z dosiwadczeń moje ukochanej parki znajomych - zimowali sobie zimowali az w końcu będą licencjat pisać, bo tyle czasu byli na trzecim roku, że aż do naszego rocznika dobili
to moze tez zalezy od wykladowcow na ktorych sie trafia. u nas wiekszosc tego odsiewu to ofiary jednej pani od makroekonomii... (u ktorej nie chwalac sie mialam jedna z trzech najlepszych ocen na roku i jeszcze dostalam pochwale przy wpisie)

a tak a propos uczelni - nie dostane stypendium na UJcie...
braklo mi doslownie 0,03. mialam srednia 4,68 a dawali od 4,71.. pech
Stary 2008-11-27, 23:51   #4276
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
To ja poproszę soundtrack do striptizu
Jak do striptizu to musowo Joe Cocker – You Can Leave Your Hat On
No i jeszcze tak striptizowo mi sie kojarzy 2Pac ft Dr Dre - California Love
Stary 2008-11-27, 23:52   #4277
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
to moze tez zalezy od wykladowcow na ktorych sie trafia. u nas wiekszosc tego odsiewu to ofiary jednej pani od makroekonomii... (u ktorej nie chwalac sie mialam jedna z trzech najlepszych ocen na roku i jeszcze dostalam pochwale przy wpisie)

a tak a propos uczelni - nie dostane stypendium na UJcie...
braklo mi doslownie 0,03. mialam srednia 4,68 a dawali od 4,71.. pech
no i właśnie to jest głupie na Ujocie
Na pewno zalezy od wykładowców, ale nie wyobrażam sobie, żeby ktos skończył ekonomie nie mając pojęcia o makro, więc co jak co, ale też bym przeczołgała studentów na tego typu przedmiotachAlemakro to pamietam, że niełatwe jak tz sie uczył. Co innego jak ludzie maja problemy z przedmiotami typu filozofia - kilka osób od tż z roku dotąd się męczy z filozofią, a powinni sie juz obronic i miec spokój, a chłop ich męczy od semestru zimowegoMój tz tez z reszta dostał dwóje z fil za pierwszym razem, całe szczęście, że zdał za drugim, bo inaczej teraz warowałby z kolegami po pokojem tego faceta

Ide spać...

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Jak do striptizu to musowo Joe Cocker – You Can Leave Your Hat On
No i jeszcze tak striptizowo mi sie kojarzy 2Pac ft Dr Dre - California Love
do 2paca bym sie zaczęła gibać a nie wić
ale mi przypomniałas o tej pisoence, że nie głupia do tego:
http://www.youtube.com/watch?v=YFbfxOdb9zk

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2008-11-27 o 23:56
Stary 2008-11-27, 23:56   #4278
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Alemakro to pamietam, że niełatwe jak tz sie uczył.
nie latwe, ale dla mnie duzo bardziej interesujace niz mikro

Cytat:
Co innego jak ludzie maja problemy z przedmiotami typu filozofia - kilka osób od tż z roku dotąd się męczy z filozofią, a powinni sie juz obronic i miec spokój, a chłop ich męczy od semestru zimowegoMój tz tez z reszta dostał dwóje z fil za pierwszym razem, całe szczęście, że zdał za drugim, bo inaczej teraz warowałby z kolegami po pokojem tego faceta

Ide spać...
szkoda, ze ja nie mam filozofii, bo polecialabym z indeksem zeby mi przepisali piateczke hehe

ja chyba predko nie zasne, bo wlasnie zjadlam mandarynki przepijajac cola light i jakas taka energia we mnie wstapila chyba bedzie sie trzeba zabrac za jakas nudna ksiazke
Stary 2008-11-28, 00:00   #4279
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Uciekam spać - dobranoc wszystkim "peemkom"
Stary 2008-11-28, 00:04   #4280
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
nie latwe, ale dla mnie duzo bardziej interesujace niz mikro

szkoda, ze ja nie mam filozofii, bo polecialabym z indeksem zeby mi przepisali piateczke hehe

ja chyba predko nie zasne, bo wlasnie zjadlam mandarynki przepijajac cola light i jakas taka energia we mnie wstapila chyba bedzie sie trzeba zabrac za jakas nudna ksiazke
M. tez wolał makroAle mieli taką babke na zajęciach, że na każde musieli sie uczyć, co później zaprocentowało na egzM. był tak zły na ta filozofię, że jej, na 5 roku im wrzucili...z resztą jak miał socjologie to dostał tróję, tak samo jak ja z ekonomii też dostałam tróję - uczylismy sie nawzajem hehe
Ja właśnie nic nie jadłam, ale ide sie napić. Ja znalazłam fajna książke cos tam społeczeństwo dezinformacyjne cos takiego - muszę napisac recenzję jakijś nowej a ta akurat wyszła w 2008 a zapowiada sie łatwo, lekko i przyjemnie, więc ja kupię
Paaaaaaaaaa!!!!Do jutra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Stary 2008-11-28, 00:12   #4281
lain
Zakorzenienie

Cytat:
M. tez wolał makroAle mieli taką babke na zajęciach, że na każde musieli sie uczyć, co później zaprocentowało na egzM. był tak zły na ta filozofię, że jej, na 5 roku im wrzucili...z resztą jak miał socjologie to dostał tróję, tak samo jak ja z ekonomii też dostałam tróję - uczylismy sie nawzajem hehe
to ladnie sie uczyliscie
ja mikro nie lubilam troche tez przez goscia z ktorym mialam i wyklady i cwiczenia(niejaki dr Cygan). w ogole ten facet to jakies nieporozumienie...
za to cwiczenia z makro mialam z pania, ktora grozila ze za rzucie gumy na zajeciach bedzie stawiala do kata

Cytat:
Ja znalazłam fajna książke cos tam społeczeństwo dezinformacyjne cos takiego - muszę napisac recenzję jakijś nowej a ta akurat wyszła w 2008 a zapowiada sie łatwo, lekko i przyjemnie, więc ja kupię
ja juz wiem o czym zaraz bede czytac o formowaniu sie nowej struktury spolecznej
Stary 2008-11-28, 08:38   #4282
Elitka4
Rozeznanie

Dzień dobry! Good morning! Buenos dias! Dobri deń! Zdrawstwujcie!

http://pl.youtube.com/watch?v=uA3OnIYW5u4
Stary 2008-11-28, 08:59   #4283
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry! Good morning! Buenos dias! Dobri deń! Zdrawstwujcie!

http://pl.youtube.com/watch?v=uA3OnIYW5u4
Guten Tag
Stary 2008-11-28, 09:01   #4284
gosica502
Wtajemniczenie

Dzień dobry dzień dobry i jeszcze raz dzień dobry
Bardzo tu muzycznie było z tego co widzę wczoraj Kubusewa mi przypomniała że bardzo lubię Cranberries i sobie od rana słucham Jakieś takie dodające energii są

A poza tym jestem zła bo dziś planowałam gina a mi tata samochód zabrał.. A nie chce mi się autobusem jechać bo zimno strasznie na zewnątrz ehhh Teraz to dopiero za 2 tygodnie pójdę :/

I dzięki za tą piosenkę: Joe Cocker – You Can Leave Your Hat On Przez długi czas nie mogłam jej znaleźc bo nie wiedziałam jaki ma tytuł..

A poza tym około 20 grudnia idziemy z TŻ się spotkać z naszym fotografem który jest kolegą mojego narzeczonego Jak się go Piotrek pytał na gg o cenę i w ogóle to usłyszał: "Naprawdę chłopie?? , gratuluję!! Oj to rabaciki trzeba przewidzieć hehe" Więc za fotografa za dużo pewnie nie zapłacimy
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 09:02   #4285
lain
Zakorzenienie

dzien dobry
ale dzis ladny dzien. i nawet mam dobry humor
a moj TZcik wlasnie ciezki egzamin z calego miesiaca szkolenia pisze. mam nadzieje, ze nie da ciala
Stary 2008-11-28, 09:03   #4286
can't be perfect
Wtajemniczenie

dzień dobry dziewczynki

ja się tylko przywitam.. napiety terminarz dzisiaj mam a tak dobrze mi się spało że nie chciało mi się wstawać bo ja straszny śpioch jestem
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 09:14   #4287
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Witojcie choć ładnie za oknem ciężko się spod kołderki wyłonić bo zimno..... miłego dzionka życzę ... obiecuję że będę wpadać.. choć nie wiem z jakim skutkiem praktycznym..
Dziś udaję sięna imprezkę andrzejkową ... postanowiłąm zakatować TŻ jeszcze raz ową bluzeczką.. ale tym razem będę smart przymocuje ją do stanika a stanik na ramiączkach raczej sie nie obsunie :P
Nie wiem jeszcze z racji @ czy spodnie tak jak osttnio czy króciutka skóra i kozaki na ćwiekach.... pomyślimy... jak coś wykminimy... dam fociora powiecie mi jak to tym razem wyszło

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-28, 09:24   #4288
gosica502
Wtajemniczenie

Ok kubusewka powiemy powiemy Ja się na imprezkę jutro wybieram dopiero.. Najpierw do wujaszka na imieniny a potem w tany na imprezę hihi będzie się działo
Lain trzymamy kciuki za TŻta Twojego w takim razie

A tak poza tym to uciekam do nauki bo się przyszły tydzień nieciekawie zapowiada.. Buźźźźźki

Edytowane przez gosica502
Czas edycji: 2008-11-28 o 09:29
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 09:32   #4289
can't be perfect
Wtajemniczenie

Mam coś dla Was dziewczynki Miłej lektury

http://www.filmweselny.pl/rozne/poradnik

i słuchajcie znalazłam ofertę fotografa za 1200 zł :

"Foto – w cenie usługi zawarte są następujące elementy:

sesja w plenerze lub w studio
reportaż: dom, kościół, sala

Wykonujemy min. 400 ujęć z czego 130 otrzymują Państwo w albumie włoskim (fotoksiążka) w formacie 30x60 cm. Zdjęcia, które zostały wykonane w tym dniu przekazujemy Państwu na płycie DVD – pliki przygotowane do wywołania." to są ceny na 2009 myslicie że duzo zdrożeje?? ha +50zł/100 dojazdu

jeżeli byśmy z tej firmy chcieli kamerzystę to bierze sam kamerzysta 1600 zł ,a ajakiś zestaw MIX to 3000.. ale z drugiej strony może lepiej wziąść kamerzystę i fotografa z innej firmy.. bo czesto zdarza się tak że jaest kamerzysta i fotograf w jednej osobie. a w ofercie fotografa są także zdjęcia z kościoła i sali co mnie bardzo by ucieszyło..

wczoraj się dogadalam z TŻtem że mam poszukać zespołów, fotografa i kamerzystę.. wybrać co mi się podoba, a potem przedyskutujemy razem i zaczniemy dzowbić.. bo tak jak psialam wczesniej mój TŻ nie ma teraz zbytnio czasu.. nawet troszeczkę dla mnie.. ale przezyjemy jakoś

i zastanawiam się czy mieć koniecznie tego kamerzystę.. mam mieszane uczucia bo może więcej zapłacić i mieć więcej zdjęć.. chociaż tak myslałam żeby kamerzysta zrobił najważniejsze hragmenty.. nłogosławieństwo, przysięga, pierwszy taniec i oczepiny..

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2008-11-28 o 09:57
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 09:53   #4290
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Lain trzymamy kciuki za TŻta Twojego w takim razie
wlasnie dzwonil i sie chwalil, ze wszystko napisal

co do poradnika - wg mnie te ciekawsze porady, ktore moga byc przydatne
--zabierzcie z sobą pióro lub gustowny długopis do podpisywania dokumentów w kościele/USC
(kiepsko wygląda podpisanie protokołu jednorazówką z kiosku Ruchu)
--przysięga i zakładanie obrączek to chwile szczególne, róbcie to wolno i cały czas spoglądajcie sobie w oczy (nie w oczy księdza lub na buty)
-trzymajcie się za dłonie, okazujcie sobie uczucie (ksiądz się nie obrazi, to Wasz dzień ! (i my tak zrobimy!! maz mojej kuzynki podczas calego slubu trzymal zlozone rece jakby predestynowal to miana pierwszego swietego zabawnie to wyglada na zdjeciach)
-płaczcie i wzruszajcie się do woli, to bardzo fotogeniczne chwile (pod warunkiem, że nie oszczędziliście na kosmetyczce) - hmm to ja bede wygladac jakby na pogrzebie byla
-zaplanujcie tort na początku wesela, kiedy goście nie są jeszcze objedzeni, po północy nikt nie wciśnie w siebie Waszego torta, a szkoda - dlatego u mnie bedzie po obiedzie, gdzies tak ok 20
--pierwszy taniec - jeśli jest na co patrzeć (w sensie ćwiczony) zakazać orkiestrze tworzenia kółeczek tańczących wokół młodej pary - haha, ale ja chyba wole zeby wzyscy stali naokolo niz zeby siedzieli przy stolach i sie wyginali zeby cos zobaczyc
--oczepiny - powoli wychodzą z mody, raczej krótkie i treściwe, może zamiast welonem warto przemyśleć rzucanie wiązanką ślubną ? - u mnie wlasnie z braku welonu bedzie rzucanie bukietem ma lepszy tor lotu

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość

i słuchajcie znalazłam ofertę fotografa za 1200 zł :

"Foto – w cenie usługi zawarte są następujące elementy:

sesja w plenerze lub w studio
reportaż: dom, kościół, sala

Wykonujemy min. 400 ujęć z czego 130 otrzymują Państwo w albumie włoskim (fotoksiążka) w formacie 30x60 cm. Zdjęcia, które zostały wykonane w tym dniu przekazujemy Państwu na płycie DVD – pliki przygotowane do wywołania." to są ceny na 2009 myslicie że duzo zdrożeje??

jeżeli byśmy z tej firmy chcieli kamerzystę to bierze sam kamerzysta 1600 zł ,a ajakiś zestaw MIX to 3000..
a ladne te zdjecia i film? maja jakas strone?

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-28 o 09:54
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości