Oczekujące Panny Młode 2011! ;) - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-07, 23:30   #4261
jolkajp
Rozeznanie

Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)

coraz więcej nas,coraz więcej nas
kazdą z nas jakiś stresik zjada a to poczatek
Stary 2009-09-07, 23:40   #4262
moniczkar_
Raczkowanie

caradura hehe nie Ciebie jedna a jaka date wybraliscie?
moniczkar_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 23:43   #4263
cobra115
Zakorzenienie

Uffffffff nadrobione

isabele zazdroszczę uwielbiam dzielić wspaniałe chwile z przyjaciółmi. Też bym się poryczała

mustique
nie każdy urodził się lodówkoznawcą

honolinka ja mam exam w niedzielę ;( powiem Ci, że ja znowu kocham kupowanie butów jak mam zły dzień czy coś to nawet głupie przymierzanie mi pomaga Właśnie po ostatniej nieudanej poprawce z makroekonomii kupiłam sobie parę:P

moniczkar ja też właśnie za dwa lata kończę studia i nie wiem czy będzie czas na przygotowania

MiciaKicia i love seriale a mój Dawid tylko wrzeszczy i te bzdety oglądam

Stysik no właśnie dzisiaj mi TŻ mówił, że mama jego dobrego kumpla z pracy zajmuje się kredytami i podobno jest jakiś program rodzina na swoim czy coś takiego i ze państwo co nieco dopłaca, więc może nie będzie tak masakrycznie

T'ai HeY

Jenny ja też coraz więcej majstruję w kuchni ale lubię to

tanaa hej

lisiwona
no faktycznie te pokrowce byłyby konieczne bo to do całości te krzesła nie pasują

ma.ko
czekamy na zdjęcia bluzeczki mój też chciał laptopa ale zaczął się zastanawiać nad kredytem więc trochę spokoju jest

caradura
witamy i nie przejmuj się każda PM przechodzi kryzysy
Stary 2009-09-08, 00:02   #4264
conslusion
Rozeznanie

A my właśnie obejrzeliśmy wesele, na którym grał nasz zespół. I sama nie wiem. Mój Tż bardzo się na nich uparł, zna ich z imprez gdzie grają na żywo.
Grali fajnie, zabawiali ludzi, mają szeroki repertuar - bawili się i młodzi i starsi. Moja koleżanka też mi ich bardzo polecała, w ogóle mają bardzo dobrą opinię. Ale ... wspomagają się podkładem. Nie wiem, jakoś mnie to mierzi. Na żywo jest wokal, klawisze i gitara, natomiast dodają sobie perkusję, czasem dęte i bity.
Wszystko było fajnie, dopóki nie nastąpił moment: a teraz piosenka dla ... i pyk guziczek - czar prysł.

Tż twierdzi, że przesadzam, bo impreza była super, a który zespół gra teraz całkowicie na żywo. A jak już grają, to liczą sobie konkretnie. Tylko my też nie płacimy wcale mało ...

Zaliczka jeszcze nie wpłacona, data zarezerwowana. Czekają na nasz odzew po obejrzeniu płyty.
conslusion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 07:42   #4265
Stysik
Zakorzenienie

Witajcie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Stysik no właśnie dzisiaj mi TŻ mówił, że mama jego dobrego kumpla z pracy zajmuje się kredytami i podobno jest jakiś program rodzina na swoim czy coś takiego i ze państwo co nieco dopłaca, więc może nie będzie tak masakrycznie
Też o tym słyszałam, podobno część odsetek przez pierwsze lata płaci państwo, ale pytajcie dokładnie bo znajomi właśnie mówili że jak się skończy ten okres przy którym państwo dopłaca to ten bank tak oblicza te odsetki ze potem się bardzo duże raty płaci, a to dotyczy młodych małżeństw

Lecę Kobity do pracy

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 08:31   #4266
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
coś w tym jest ... Jedna ciocia wyszła za mąż w maju i wujek zginął na motorze. Druga ciocia również w maju i wujek sie powiesił. Trzecia ciocia także w maju wziela ślub i wujek nagle dostał zawału i umarł. Wszyscy byli młodzi tak koło 40 lat
Uznajmy to za smutny zbieg okoliczności dobrze?
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 08:32   #4267
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
O matko, to chyba padniesz...Chciałam się zalogować któregoś razu wreszcie na wizażu, a że większość nick-ów zajęta to...kiedyś kiedyś przeczytałam w liceum "Wyznania chińskiej kurtyzany" no i stąd! Tylko nie wiem czy taką "ksywkę" miała tam jakaś kobietka czy może tak nazywało się jakieś chińskie wzgórze...jak dojde do tego to dam znać

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

No a maj to miesiąc zakochanych w końcu!
thanx!!!! teraz już wiem!!!!

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
coś w tym jest ... Jedna ciocia wyszła za mąż w maju i wujek zginął na motorze. Druga ciocia również w maju i wujek sie powiesił. Trzecia ciocia także w maju wziela ślub i wujek nagle dostał zawału i umarł. Wszyscy byli młodzi tak koło 40 lat [COLOR="Silver"]
ty mnie nie strasz.... ale to są takie zabobony. np. moi rodzice slubowali przed urzednikiem w maju, a przed Bogiem w lipcu i jakoś doczekali się Złotych Godów.

Cytat:
Napisane przez caradura Pokaż wiadomość
Witam!

Ja również ślubuję w 2011.
I nie wiem jak Was, ale mnie te przygotowania zaczynają dobijać

......................... ......................... ....
ledwo z łózka się zwlekłam. wczoraj nawet wcześniej poszłam spać, tak koło 21, i tak fajnie mi się leżało. ale niestety trzeba ruszyć tyłek i do sklepu.
Sławek dziś znowu w trasie. Pewno dwa dni wyjęte z kalendarza, choć on sam jeszcze tego nie wie, bo jak przyjedzie na lotnisko to się dowie gdzie leci!!!I po co on sie zamieniał z kolegą????? tak by miał jeszcze jeden dzień wolnego i by mi sie tak nie nudziłó!!!!!

ale teraz znikam- do poklikania potem!!!! ciao!!!
Stary 2009-09-08, 08:32   #4268
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dzień dobry

ma.ko - mój Piotrek to taki mały grzejniczek, a jeszcze teraz jak jest ciut chory... idzie się wygrzać Na szczęście z jego zdrowiem już prawie ok. Gratuluję umowy, zdecydowaliście się na ten Volare ?
MiciaKicia - straszne historie! :wow: ale może to były nieszczęśliwe wypadki, a ludzie teraz szukają dziury w całym i najlepiej powiedzieć, że to przez maj, bo nie było "R"
caradura - Witaj
cobra115 - też lubię siedzieć w kuchni i majstrować
conslusion - a ile płacicie za zespół ?
Stysik - miłego dnia w pracy

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Hehe, dzisiaj miałam zawieźć TŻ do pracy i o mało co nie pojechałabym do niego do pracy bez niego. Dobrze że sobie przypomniałam, że jadę go zawieźć a nie odebrać hihi. Ale o 6.30 miałam prawo być zaspana hehe.
Niezła historia

---
Pytam ponownie: Która z Was to Magda M. z W-wy ???
---

Od kilku chwil jestem już na nogach, bo nanoszę poprawki na mój konspekt zajęć , jutro pierwsza lekcja ale to słaba klasa, więc nie wiem jak to będzie ... A z milszych rzeczy to znów świeci ładnie słonko i Piotrek dostał zlecenie na kolejny remont

Miłego dnia

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 08:38   #4269
T'ai
Zakorzenienie

Już macie pierwsze stresy? A z czym to jest związane? Ja na razie spokojnie, mam zamiar myśleć o reszcie spraw dopiero w przyszłym roku
Stary 2009-09-08, 09:19   #4270
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam!

caradura witaj Kiedy dokładnie ślubujesz?? może wrzesień

Dzień Dobry Dziewczyny Ja już w pracy Mój promotor zaczął już pojawiać się na uczelni, więc od dziś zasiadam nad ostatnim rozdziałem pracy i czas się bronić

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 09:27   #4271
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
tylko żeby nie było, ja się tam z chińską kurtyzaną nie utożsamiam
Absolutnie nie
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
elunka88 - a wybierasz się gdzieś na urlopik ?
po prostu w piątek oficjalnie zaczynam 3 rok studiów i chciałam wolne w pracy żeby się wyspać i być na zajęciach od początku.
Cytat:
Witam!

Hejjjj!!
Cytat:
Napisane przez conslusion Pokaż wiadomość
A my właśnie obejrzeliśmy wesele, na którym grał nasz zespół. I sama nie wiem. Mój Tż bardzo się na nich uparł, zna ich z imprez gdzie grają na żywo.
Grali fajnie, zabawiali ludzi, mają szeroki repertuar - bawili się i młodzi i starsi. Moja koleżanka też mi ich bardzo polecała, w ogóle mają bardzo dobrą opinię. Ale ... wspomagają się podkładem. Nie wiem, jakoś mnie to mierzi. Na żywo jest wokal, klawisze i gitara, natomiast dodają sobie perkusję, czasem dęte i bity.
Wszystko było fajnie, dopóki nie nastąpił moment: a teraz piosenka dla ... i pyk guziczek - czar prysł.

Tż twierdzi, że przesadzam, bo impreza była super, a który zespół gra teraz całkowicie na żywo. A jak już grają, to liczą sobie konkretnie. Tylko my też nie płacimy wcale mało ...

Zaliczka jeszcze nie wpłacona, data zarezerwowana. Czekają na nasz odzew po obejrzeniu płyty.
Ja bym ich wzięła....jeśli ogólnie fajnie graja to jedna gafę można wybaczyć....liczy się efekt końcowy....będzie dobrze!

Ja już w pracy...jestem dzisiaj chyba najszczęśliwsza na świecie. Moja naj naj przyjaciółka po 10-miesięcznym okresie niewidzenia przyjechała z Anglii na 3 tygodnie. Ze swoją córa i się widzimy dzisiaj. Płakać mi się chce z radości....

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-08, 09:35   #4272
T'ai
Zakorzenienie

też siedzę w pracy, ale słoneczko pięknie świeci więc nie jest źle
tylko wizyta u dentysty na 17.30
Stary 2009-09-08, 09:56   #4273
isabele
Wtajemniczenie

Dentysta =

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-09-08, 10:07   #4274
olka139
Raczkowanie

Smile Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)

Czesc Kochane Oczywiscie witam nowe PM Troszke Was zaniedbalam Ale mialam troche zajec,zadzwonili do mnie ze sklepu do ktorego skladalam CV i dzis ide na dzien probny wiec trzymajcie kciuki Moze nie jest to moja wymarzona posada ale w moim miescie ciezko o jakakolwiek prace...Wiec trzeba lapac co jest A poza tym chcialam sie Wam pochwalic,ze zamowilismy juz zespol Ufff o jedno mniej Dobra lece sie powolutku szykowac bo stresik mnie zaczyna zjadac :/ Trzymajce sie PM I milego dnia

P.S. U mnie sloneczko swieci Az zyc sie chce
Stary 2009-09-08, 10:18   #4275
conslusion
Rozeznanie

JennyAniołek, jesli się zdecydujemy, to będziemy płacić 3,5 tys.
Grają do 3, za każdą następną godz. 350zł.
Stary 2009-09-08, 10:33   #4276
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olka139 Pokaż wiadomość
Czesc Kochane Oczywiscie witam nowe PM Troszke Was zaniedbalam Ale mialam troche zajec,zadzwonili do mnie ze sklepu do ktorego skladalam CV i dzis ide na dzien probny wiec trzymajcie kciuki Moze nie jest to moja wymarzona posada ale w moim miescie ciezko o jakakolwiek prace...Wiec trzeba lapac co jest A poza tym chcialam sie Wam pochwalic,ze zamowilismy juz zespol Ufff o jedno mniej Dobra lece sie powolutku szykowac bo stresik mnie zaczyna zjadac :/ Trzymajce sie PM I milego dnia

P.S. U mnie sloneczko swieci Az zyc sie chce
Kciuki trzymam

Cytat:
JennyAniołek, jesli się zdecydujemy, to będziemy płacić 3,5 tys.
Grają do 3, za każdą następną godz. 350zł.
My tez powinniśmy się zabrać za rezerwację zespołu. ale tak bardzo mi się nie chcę Zespół, który mnie interesuje też tyle kosztuje - na dwa dni Ale cena jest z tego roku na pewno zdrożeje

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-09-08, 10:40   #4277
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny

Cobra: mój tez zawsze wrzeszczy, ze głupotami sie zajmuje znaczy ogladam te glupie seriale :P

T'ai, Mustique, Jenny: Dziewczyny co do tego maja.. spooko ja tylko napisalam jak to u mnie w rodzinie wygląda i dlaczego mama nie pozwoliła nam brać ślubu w maju Ja tez w takie cos nie wierze zbytnio choc nie powiem.. Zleksza mnie to przeraza :P

Jenny: Jesteś nauczycielką? sorki jak gdzieś to pominęłam w Twoich wypowiedziach

Olka139: Trzymam kciuki mocno!

Kroimy: 2016(?)

Edytowane przez MiciaKicia
Czas edycji: 2009-09-08 o 10:42
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 10:40   #4278
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Isabele - nie jesteś sama my już zarezerwowaliśmy zespół ale nam się nie chce ruszyć dupencji żeby jechać i wpłacić zaliczkę...

A co do dentysty to ja powiedziałam mojemu ostatnio że jak tak będzie bolało to nie otworzę buzi, a on do mnie " w takim razie skończyliśmy na dzisiaj"

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-09-08, 10:44   #4279
cobra115
Zakorzenienie

Wstałam dzisiaj o 9 aż się sama zdziwiłam, że tak wcześnie

Stysik masz rację, trzeba przeczytać wszystkie "małe druczki" żeby nie wpakować się w jakiś kanał, ale myślę też że ta mama od kumpla nie będzie taką świnią znając w ogóle mojego Dawida zajdzie po prostu wszędzie żeby wybrać najlepszą opcję

T'ai ja mam na przykład stresa teraz z salą, bo już kompletnie nie wiem co zrobić, czy lokal czy remiza ach... Bo jak to obliczałam, to wesele na 2 dni nie bardzo opłaca się w lokalu i już nie wiem...
Dentysta ale ja tez muszę się w końcu umówić na kontrolę, nie pamiętam nawet kiedy byłam

Jutro mamy imprezkę taką niby klasową (z technikum). Dlatego w środę, bo większość z nas pracuje w gastronomii i niemożliwe jest spotkanie się w weekend. Muszę zrobić sałatkę z zupek chińskich jak zwykle będzie standardowy zestaw: steki z kurczaka, sałatka z chińskich i grecka i barszczyk z pasztetem chyba że nie będzie się nam chciało robić tego barszczu.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-08, 10:54   #4280
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cobra - zestaw na spotkanie 1 klasa....uwielbiam sałatkę z zupek chińskich

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-09-08, 10:58   #4281
cobra115
Zakorzenienie

elunka nie znam osoby która by jej nie lubiła

Przypomniało mi się, że znalazłam w końcu te fontanny czekoladowe co chciałam bo na śląsku mało tego jest i powiem wam że spoko sprawa. Napisałam do nich maila. Odpisali że najmniejsza fontanna z dodatkami i obsługą kosztuje 750 zł na kilka godzin, a największa 2000. A właśnie pamiętam że kumpela mówiła o 4000 więc chyba miała wtedy dwie największe....
Stary 2009-09-08, 10:58   #4282
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość

T'ai ja mam na przykład stresa teraz z salą, bo już kompletnie nie wiem co zrobić, czy lokal czy remiza ach... Bo jak to obliczałam, to wesele na 2 dni nie bardzo opłaca się w lokalu i już nie wiem...
A to faktycznie...Na początek najważniejsza sala, no i potem orkiestra. Ja nie miałam dużego problemu, nie jestem z dużego miasta więc i sal nie ma u nas za wiele. Chciałam na 80-90 osób, takich jest może koło 8-10, z tym że kilka już na wstępie odrzuciłam i zostały mi 4. Obejrzałam wszystkie i jedna mnie tak zachwyciła, że nie było już mowy o innej. Dodatkowo pani, która organizuje tam wesela ma też zespół . Więc 2 rzeczy zostały załatwione za jednym razem.

Życzę Tobie powodzenia w poszukiwaniach, mamy jeszcze sporo czasu do tego 2011 więc można przemyśleć wszystko na spokojnie
Stary 2009-09-08, 11:07   #4283
Mustique
Lena

u nas też z salą nie było problemu- bo jako ze miaszkam na wsi- tylko u nas remiza wchodziła w grę. no chyba że jakaś sala weselna- to trzeba szukać w mieście, albo na obrzeżach innych wsi!!!!
ale nie łamię sie tym, ze mam w remizie. byłam u nas na paru weselach w tej remizie i wszystko było piekne, takie typowo wiejskie wesela!
teraz się tylko zastanawiam, czy wyanjmować firmę do przystrojania sali, czy też samemu, tak rodzinnie ją ubrać!!! to się jeszcze zobaczy!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-08, 11:08   #4284
cobra115
Zakorzenienie

T'ai u nas właśnie jest masa pensjonatów domów wczasowych hoteli itp. b w okół miejscowości uzdrowiskowe. Na razie podpytuje znajomych gdzie by można było pomieścić 110 osób, bo większość sal tak do 100 (przeważnie na 60-90) a to dla mnie za małe:/ ale nie łamię się w końcu musi się udać, a jak nie znajdę odpowiednio dużej to robię w strażnicy, przynajmniej mam pewność co do jakości

mustique u nas remiza jest tez bardzo ładna w miarę nowa, kible w porządku znam każdy zakamarek, są magazyny duża kuchnia itd itd.

Edytowane przez cobra115
Czas edycji: 2009-09-08 o 11:10
cobra115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 11:11   #4285
conslusion
Rozeznanie

T'ai fajna data ślubu
Konsultowaliście ją już z księdzem?
Ja też chcialam 7, ale u mnie w parafii są wtedy komunie i księża robią problemy, bo dzieciaki mają próby, zakonnice i rodzice ubierają kościół na komunie i takie tam ...
Stary 2009-09-08, 11:13   #4286
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Cześć dziewuszki! Ja tylko na chwilę. Wpadłam się przywitać,a resztę nadrobię później.
elunka88 mam pytanie-jaki Ty masz zespół? Słyszałaś coś może o zespole Artemis,bo on tam z Twoich stron?
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 11:17   #4287
Stysik
Zakorzenienie

Hejka piszę z pracy dzisiaj wyjątkowo mam internet

cobra115 faktycznie znasz każdy zakamarek
A te fonatanny trochę drogie jak na chwilę przyjamności ale na pewno będą miła niespodzianką

elunka88 ja też muszę jeszcze zaliczkę wpłacić

A największy problem mam dziewczyny z wyborem fotografa, po prostu od kilku miesięcy szukam al enie mogę się zdecydować

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 11:17   #4288
isabele
Wtajemniczenie

cobra115 nasza sala zapewnia fontannę czekoladową oraz fontnnę alkoholową - koszt ok 300zł. tylko nie zapytałam się jak duża jest ta fontanna

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-09-08, 11:23   #4289
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
T'ai fajna data ślubu
Konsultowaliście ją już z księdzem?
Ja też chcialam 7, ale u mnie w parafii są wtedy komunie i księża robią problemy, bo dzieciaki mają próby, zakonnice i rodzice ubierają kościół na komunie i takie tam ...
Szczerze mówiąc nie myślałam o tym jeszcze...Bo znajomi co brali już ślub radzili dopiero iść 8-10 miesięcy wcześniej załatwiać w kościele. Cóż, jak będą problemy to znajdę innego księdza i inny kościół .
Stary 2009-09-08, 11:24   #4290
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

honolinka - a oni nie są w rykoszyna przypadkiem? powiem szczerze że nic nie słyszałam o nich.....ale jeśli to Ci z rykoszyna to jeden z nich to mój kumpel z gimnazjum, fajny chłopok

stysik - jak ja Cię rozumiem....ja też mam najgorzej z kamerzystą i fotografem, bo salę i zespół mieliśmy wybrane od dawna. Ale szczerze mówiąc nawet jeszcze nie szukaliśmy. Grzesia brat cioteczny robi zdjęcia ślubne, nie są jakieś wyjątkowe ale zawsze taniej. Zobaczymy ile wyjdzie innych kosztów i będzie się myśleć ile można poświęcić na foto i kamerzystę.

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości