|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze książkowe grzechy ;)
za wilkolaka dalam 10 zl. na albertus.pl jest za 8,50 ale dochodzi przesylka...-minus jest taki, ze znam zakonczenie-zamowilam ta ksiazke na kdc (byla darmowa przesylka) i z ciekawosci zajrzalam na lubimyczytac.pl jakie sa opinie a tam w 2 pierwszych recenzjach bylo napisane jak sie konczy!!!i krew mnie zalala, jacy ludzie sa bezmyslni...
pechowa wymianka jest z 1 wizazanka.8-go umowilysmy sie na jednoczesna wysylke (jej 22 przekupki kontra moje 38 jesli dobrze pamietam). ja wyslalam 10-go a kiedy ona wyslala nie wiem bo wiecej nie dala znaku zycia ostatnie logowanie 21-go. zrobilam sledztwo i ostatniego posta ma z nocy 9-go.pozniej cisza,,,,,dalsze sledztwo wykazalo, ze juz raz (z wrzesnia na pazdziernik) zginela z wizazu na nieco ponad miesiac, o ile dobrze wywnioskowalam, to ze wzgledow zdrowotnych....moze znow cos sie stalo-nie wiem teraz czekam czy przesylka (polecony ) wroci.jesli jej nie odebrala, to na dniach powinien minac termin odbioru z 2-go awizo, wiec teoretycznie do konca przyszlego tyg czekam...jesli sprawa nie ruszy atakuje dalej, poprosze o pomoc moderatora (choc nie wiem jak moze to pomoc, jesli wizaznka sie nie loguje....) i pewnie napisze do niej list z prosba o zwrot ksiazek. jestem zla i od kilku dni mysle tylko o moich biednych ksiazeczkach awaria wizazu znaczaco nadszarpnela moje zdrowie psychiczne, bo balam sie, ze przepadnie nasza korespondencja-dowody wymiany (dobrze ze choc adres mam na potwierdzeniu nadania) lub ona akurat probuje sie ze mna skontaktowac....tak czy siak cierpie
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! Edytowane przez mysia82 Czas edycji: 2010-12-02 o 21:01 |
|
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet jak miałaby problemy zdrowotne mogłaby poprosić kogoś o wysłanie i odebranie książki - ja bym tak zrobiła, bo źle bym się z tym czuła. Może też faktycznie ma problemy ze zdrowiem i nie ma głowy do poproszenia o pomoc w sprawie książek W każdym bądź razie jak książki nie wrócą ja sprawdzałabym, co jakiś czas logowanie i nawet po długim czasie bym zapytała, co z moimi książkami. I tak bym długo walczyła, aż bym je odzyskała albo dostała te, na które się umawiałyśmy. Mam nadzieję, że awizo wróci
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
kilka (jesli nie kilkanascie) razy dziennie sprawdzam, czy sie logowala i bylam na poczcie sprawdzic czy moze zablakana przesylka nie czeka, ale nic nie ma
caly czas sie napominam, zeby nie osadzac z gory dziewczyny, bo moze rzeczywiscie przytrafil jej sie jakis dziwny zbieg okolicznosci i nieciekawa sytuacja, ale przyznam, ze ta historia podciela mi wizazowe skrzydla i dala nauczke
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! |
|
|
|
#4264 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny piękne zakupy
Ja ostatnio niestety nie miałam czasu na czytanie. Od rana do wieczora na uczelniMysia fatalnie wyszło z tą wymianą. Myślę, że jeszcze może się wszystko wyjaśnić. Awaria wizażu, śnieg, problemy ze zdrowiem. Dużo rzeczy mogło uniemożliwić tej wizażance skontaktowanie się z Tobą. Oby się wszystko ułożyło. |
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia, ja rownież mam nadzieję, że ostatecznie rozwiązanie problemu okaże się pomyślne
Trzymam kciuki!
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoją drogą ciekawa jestem czy to nie ta sama
|
|
#4267 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny w Auchan jest teraz promocja mikolajkowa czy cos ( na moim dziale ksiazkowym stał taki "stol" z przecenionym ksiazkami)
Za 10 zl byly przerozne ksiazki np. Terry Parchett, 'Moja siostra, moja milosc" Oates, "Brooklyn", ksiazki Herty Muller i wiele innych. |
|
|
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłby ktoś tak dobry i przy okazji może kupiłby mi Oates? a najlepiej kilka tytułów jakby były, a ja pokryłabym koszty zakupy, wysyłki z nadwyżką?
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
ooooooooo a ja mam do auchana tak daleko
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! |
|
|
|
#4270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym nie wiem czy te ksiazki na promocje nie sa ustalane indywidualnie przez sklep. Oates byl tylko ten jeden tytul. A w matrasie widzialam tez sporo ksiazek na promocji; '4 zycia wierzby' 'przypadek sedziego d.' [tylko te tytuly zapamietalam] i wiele wiele innych. Za 4,9 zl.
|
|
|
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zbliżają się święta, to może będzie coraz więcej przecen w hipermarketach, księgarniach stacjonarnych i internetowych, jak myślicie? Wpadło mi ostatnio trochę grosza i korci mnie żeby wydać na książki
|
|
#4272 |
|
ćwir ćwir
|
A, zapomniałam, mam coś specjalnie dla Was
![]() 1-22-08bookcase5.jpg 1-24-08bookcase1.jpg 1-24-08bookcase3.jpg 2195219007_b89a53b96c.jpg 3351072415_5d464a95ae.jpg world_interiors-3.jpg Tracey+Garet+17.jpg mike clifford.jpg nigella-lawson-library-1.jpg
Moje książki na wymianę: KLIK! Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2010-12-04 o 22:46 |
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
Super są te biblioteczki
![]() Moje ostatnie nabytki to: "Wyznania gejszy" "Ojciec chrzestny" (po ang.) "Wyspa tajemnic" (po ang.) "Córka łamacza kości" (po ang.) + przewodnik po USA (po ang. )Tych na szaro jeszcze nie dostałam, bo zamówiłam przez internet. Zdjęcia będą niedługo
|
#4274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak się zastanawiam czekać bliżej świąt czy nie czekać ![]() Super są te biblioteczki.Też będę kiedyś miała taką ścianę całą w książkach,a co !
|
|
|
|
|
#4275 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że sprawa z wymianą jeszcze się wyjaśni. Mnie się nigdy nic nieprzyjemnego nie przytrafiło.Cytat:
Cytat:
Czasem można się za to obłowić na kiermaszach, co i ja dziś uczyniłam. Nabytki (20 zł za wszystkie ) w załączniku. Na górze "Gaza Blues" Kereta, bo chyba niezbyt widać.Cytat:
Edytowane przez elsha Czas edycji: 2010-12-05 o 15:29 |
||||||
|
|
|
#4276 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() W każdym bądź razie jeśli będzie w czwartek w Auchan i nie zapomniałabyś o mnie to będę bardzo wdzięczna ![]() Zdjęcia załaduję jeszcze raz tam, gdzie się nie wyświetlają po awarii
|
|
#4277 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciekawa jestem, jak ci się spodoba Mendoza. Mnie jakoś nie zachwyca. A "Cukiernie" pięknie się razem prezentują, aż ci pozazdrościłam TŻ-a.
|
|
|
|
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
To ostatnie zdjęcie ze stosami wokół biurka bardzo przypomina mi mój pokój - tyle że ja nie mam regałów z książkami. Ale piętrzące się na podłodze stosy bardzo podobne
![]() Cytat:
Ja jednak mam nadzieję, że jakieś zniżki będą, jak nie teraz to chociaż po świętach ![]() To i ja coś wkleję Lema z Wyborczej już skompletowałam, teraz zbieram Angelikę. Wreszcie dorwałam "Ogród Afrodyty" Polecam także "Muchę" - przekomiczna, z wartką akcją, mnóstwem gagów i niespodziewanych zwrotów akcji. Świetna lektura dla odprężenia.
|
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4280 |
|
BAN stały
|
Mariah ładnie się książki prezentują
![]() Też mam nadzieję, że księgarnie jakieś obniżki zrobią przed świętami. Dziewczyny, czy wyświetlają się wam wszystkie avatary? Bo ja od czasu tej awarii widzę tylko avatar seduction i mysi, a reszty (w tym swojego) nie
|
|
|
|
#4281 |
|
Rozeznanie
|
Mnie też się nie wyswietlają nasze avatary, ale pozostałe raczej tak.
Mariah, moją uwagę przykuła okładka "Matisse ma słońce w brzuchu". Przepiękna. |
|
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, nawet wybrałam się dziś do Auchana no i u mnie w Auchanie nie ma takiej promocji książkowej
Także to nie każdy Auchan, a szkoda, bo ten Pratchett za 10 zł
|
|
|
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Książka podobno dobra, ale będę mogła przekonac się o tym najwcześniej za 2-3 miesiące (praca, praca, praca......Co do avatarów - widzę swój, Ćwirki, witch_18, seducton, parvati. Część widzę a część nie, nie wiem, z czego to wynika. Może trzeba by było od nowa zaladować te avatary?
|
|
#4284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Piękne zdobycze, chętnie bym Ci podkradła kilka
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
Załadowałam na nowo swój av. Czy teraz mnie widzicie?
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
widzimy
|
#4287 |
|
BAN stały
|
Mariah teraz Cię widać
Dzięki za podpowiedź, załadowałam avatar od nowa i powinno być ok
|
|
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
teraz widzimy
a czy moj widac?ja swoj widze ale nie wiem czy Wy tez ehhh chyba w wymiankach trzeba fotki tez zaladowac ponownie a tak mi sie nie chce....
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
gratuluję nowych nabytków ![]() Ja czekam na przesyłkę z książką "Ktoś we mnie" Sarah Waters upolowaną na all. Muszę też przejść się do matrasu zobaczyć czy i u mnie jakieś wyprzedaże są ![]() W "Biedronce" od 16-go grudnia mają być za 29,99 dostępne tytuły: - "Moje dziecko cz.2. Jak mądrze kochać i wychowywać dzieci w wieku szkolnym" Dorota Zawadzka - "Zwyczajny facet" Małgorzata Kalicińska - "Księżniczka z lodu" Camilla Lackberg - "Walkirie" Paulo Coelho - "Cukiernia pod Amorem" Małgorzata Gutowska-Adamczyk - "Krwawe wino" Erica Spindler - "Doprowadzony do szału" Jeremy Clarkson i jeszcze jakieś 2 pozycje, które nie są wymienione na stronie "Biedronki", jest tylko napisane, że będzie 9 książek ![]() Ja zapoluję na "Cukiernię..."
|
#4290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
McCourt dostal za nia Pulitzera Zazdroszcze ci jej strasznie ... choc mam na polce w orginale i nastepna czesc tez mam Ale chcialabym tez po polsku
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.

ostatnie logowanie 21-go. zrobilam sledztwo i ostatniego posta ma z nocy 9-go.pozniej cisza,,,,,
awaria wizazu znaczaco nadszarpnela moje zdrowie psychiczne, bo balam sie, ze przepadnie nasza korespondencja-dowody wymiany (dobrze ze choc adres mam na potwierdzeniu nadania) lub ona akurat probuje sie ze mna skontaktowac....

W każdym bądź razie jak książki nie wrócą ja sprawdzałabym, co jakiś czas logowanie i nawet po długim czasie bym zapytała, co z moimi książkami. I tak bym długo walczyła, aż bym je odzyskała albo dostała te, na które się umawiałyśmy. Mam nadzieję, że awizo wróci

Ja ostatnio niestety nie miałam czasu na czytanie. Od rana do wieczora na uczelni
swoją drogą ciekawa jestem czy to nie ta sama

Wpadło mi ostatnio trochę grosza i korci mnie żeby wydać na książki