Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-18, 16:43   #4261
darenka0707
Raczkowanie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Ślub powinien byc jak z bajki bo to jest ten jedyny i wymarzony dzien i każdemu podoba sie cos innego to zalezy od gustu Ja nie chcialabym sukni kolory ecri I wybralam biel z dodatkami delikatnego rozu

A co do mojej mamy to wymyslila ze wezmie sobie 2 sukienki Tak jak napisane bylo wczesniej jedno elegancka do Kosciola a druga nadajaca sie na tance i normalne poruszanie sie
darenka0707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 16:49   #4262
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 16:53   #4263
diya1983
Zadomowienie

dziewczyny a jak sądzicie do trenu pasuje długi welon???
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 16:56   #4264
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ja zauważyłam, że ten welon sam te zagniecenia likwiduje- wisiał u mnie na wieszaku przez kilka dni, zaraz potem jak go dostałam i wyprostował się bardzo. Teraz jednak znów jest złozony i schowany, żeby mi się nie zakurzył do sierpnia
Generalnie nie spodziewałam się, że będzie taki szeroki, myślałam, że nie ułozy się tak fajnie.
Raz jeszcze życze miłej imprezki

Iza jako świeżoupieczona zonka teraz na pewno hula na weselisku, ale jej fajnie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 17:17   #4265
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Czesc kochane.
No normalnie nie umiem nadrobic tego co tu stworzylyscie

To na razie sie pochwaile co wiecej zalatwilismy:
kupilismy wstazeczki na wodke - zalaczam foto. Koszt 50groszy za sztuke! kolor - kremowo białe
Wszystkie dokumnety juz gotowe i tylko do ksiedza musimy isc spisac protokol.
Dzis rozmawialam z organista i tylko sie wkurzylam - szkoda slow.... bo jakos dzienie ze mna gadal jak mu powiedzialam ze bedzie skrzypaczka ktora bedzie miec swojego akompaniatora i ze bede sie zamieniac przy organach!

A z przyjemniejszych rzeczy, bylam dzis na szkoleniu - automokijaż organizowane przez orifame - bo od niedawna dałam sie namówić na zostanie konsultantką.

Iza - wszystkiego co piekne na nowej drodze zycia ! Żebyście razem z męzusiem zgodnie szli przez świat, aby omijały Was wszystkie problkemy a spotykały same radości !
Mam nadzieje, że Wasz dzień był tym pieknym wymarzonym i wszystko było tak jak to sobie wymarzyliście
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_9881.jpg (158,4 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_9880.jpg (167,5 KB, 8 załadowań)

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2009-04-18 o 17:22
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 17:31   #4266
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

tylko jak to zrobic... naprawde ciezka sytuacja.. ale dziewczyna troszke dziwna..

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
myślę, ze jeśli jest to twoja przyjaciółka, dobra koleżanka to po prostu z nią porozmawiaj i powiedz co czujesz. Powinna zrozumieć jeśli jesteście blisko.

.
Poczatkowo myslalam ze to przez stres przedslubny, ale gdy usilowalam zagaic jak tam przygotowania do slubu i czy nie potrzebuje pomocy, to mi odpowiedziala, że ja jej ślub przeżywam bardziej niż ona sama (doslownie). Próbowałam z nia juz rozmawiac dlaczego zachowuje sie tak czy inacze w stosunku do mnie, tym bardziej ze bylo kilka sytuacji gdy zachowala sie dosc niegrzecznie, ale nic ztego nie wyszlo. Wczoraj powiedzialam ze jesli zaluje, ze zgodzila sie zostac swiadkowa i jest to w jakims sensie dla niej problem, to zeby mi powiedziala. Odpowiedzi nie dostalam do dzisiaj, Sadze, iż czeka az sama ja poinformuje, ze poprosilam jednak kogos innego...

Eh , ale nie ma sensu juz chyba tego rozstrzasac, JAkos sie to wszytsko rozwiaże, a jest tyle przyjemniejszych tematów związanych z naszymi ślubami

Edytowane przez liliputek
Czas edycji: 2009-04-18 o 17:36
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 17:36   #4267
domi7ks
Zakorzenienie

liliputek spotykałam się z takimi zachowaniami ze strony koleżanek. I moje zdanie jest takie: daj sobie z nia i jej świadkowaniem spokój. Niech spada na bambus. Poprostu nie zapraszaj takiej osoby na wesele, albo powiedz, ze też ją zaprosisz jak się zwolni miejsce, bo sa inni goście, wazniejsze
Albo napisz jej poprostu, że zachowala sie bezczelnie !
bo jej zachowanie jest naprawde bezczelne i mnie bulwersuja takie osoby

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-04-18 o 18:02 Powód: błąd ort :D
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 17:51   #4268
kliwia
Zakorzenienie

baja super !! sliczny makijazyk i fryzurka

zabcia Ty nie bedziesz miec druhen ??

rosetko miłej zabawy iihihhi, pomysl z frzyrka niebanalny i tż uszczesliwisz ihihih
A co do welonu ja się zastanawiam czy mój 3metrowy sie wyprostuje, jak teraz jest zlozony w kosteczke i w pudelku schowany
Ale juz proboalam prasowac z parą i bylo calkiem najs ihih

katunia duze te wstazeczki, fajne. co do roganisty to krzywo patrzyl, bo mniej zarobi

liliputek zchowanie Twojej swaidkowej/przyjaciolki, jest straszne. Popieram to co napisła domiks []

IZA wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1827.jpg (13,8 KB, 7 załadowań)

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-04-18 o 17:55
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 18:08   #4269
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez darenka0707 Pokaż wiadomość
Ślub powinien byc jak z bajki bo to jest ten jedyny i wymarzony dzien i każdemu podoba sie cos innego to zalezy od gustu Ja nie chcialabym sukni kolory ecri I wybralam biel z dodatkami delikatnego rozu

A co do mojej mamy to wymyslila ze wezmie sobie 2 sukienki Tak jak napisane bylo wczesniej jedno elegancka do Kosciola a druga nadajaca sie na tance i normalne poruszanie sie
tak masz racje to nasz wymarzony dzien i powinnysmy sie czuc cudownie, skoro tak ci sie spodobala o musi byc oki szkoda ze nie masz fotki bo bysmy mogly poiedziec cos bardziej bo roz rozowi nierowny

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Rosi udanej zabawy

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Czesc kochane.
No normalnie nie umiem nadrobic tego co tu stworzylyscie

To na razie sie pochwaile co wiecej zalatwilismy:
kupilismy wstazeczki na wodke - zalaczam foto. Koszt 50groszy za sztuke! kolor - kremowo białe
Wszystkie dokumnety juz gotowe i tylko do ksiedza musimy isc spisac protokol.
Dzis rozmawialam z organista i tylko sie wkurzylam - szkoda slow.... bo jakos dzienie ze mna gadal jak mu powiedzialam ze bedzie skrzypaczka ktora bedzie miec swojego akompaniatora i ze bede sie zamieniac przy organach!

A z przyjemniejszych rzeczy, bylam dzis na szkoleniu - automokijaż organizowane przez orifame - bo od niedawna dałam sie namówić na zostanie konsultantką.

Iza - wszystkiego co piekne na nowej drodze zycia ! Żebyście razem z męzusiem zgodnie szli przez świat, aby omijały Was wszystkie problkemy a spotykały same radości !
Mam nadzieje, że Wasz dzień był tym pieknym wymarzonym i wszystko było tak jak to sobie wymarzyliście
aj olej kolesia, pewnie sie wystraszyl ze ktos bedzie gral lepiej od niego
Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Poczatkowo myslalam ze to przez stres przedslubny, ale gdy usilowalam zagaic jak tam przygotowania do slubu i czy nie potrzebuje pomocy, to mi odpowiedziala, że ja jej ślub przeżywam bardziej niż ona sama (doslownie). Próbowałam z nia juz rozmawiac dlaczego zachowuje sie tak czy inacze w stosunku do mnie, tym bardziej ze bylo kilka sytuacji gdy zachowala sie dosc niegrzecznie, ale nic ztego nie wyszlo. Wczoraj powiedzialam ze jesli zaluje, ze zgodzila sie zostac swiadkowa i jest to w jakims sensie dla niej problem, to zeby mi powiedziala. Odpowiedzi nie dostalam do dzisiaj, Sadze, iż czeka az sama ja poinformuje, ze poprosilam jednak kogos innego...

Eh , ale nie ma sensu juz chyba tego rozstrzasac, JAkos sie to wszytsko rozwiaże, a jest tyle przyjemniejszych tematów związanych z naszymi ślubami
tak jak pialam wyżej olej ja nie jest tego warta by byc twoim swiadkiem:d
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
baja super !! sliczny makijazyk i fryzurka

rosetko miłej zabawy iihihhi, pomysl z frzyrka niebanalny i tż uszczesliwisz ihihih
A co do welonu ja się zastanawiam czy mój 3metrowy sie wyprostuje, jak teraz jest zlozony w kosteczke i w pudelku schowany
Ale juz proboalam prasowac z parą i bylo calkiem najs ihih

katunia duze te wstazeczki, fajne. co do roganisty to krzywo patrzyl, bo mniej zarobi

liliputek zchowanie Twojej swaidkowej/przyjaciolki, jest straszne. Popieram to co napisła domiks []

IZA wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!
ten 3 mtrowy welon to ten ktory sama stworzylas? na pewno sie wyprostuje
Stary 2009-04-18, 18:23   #4270
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Mam takie pytanie W sumie to juz tego nie moge wrocic ale... zapytam Co sadzicie o bialo-rozowej sukni slubnej?? A dokladnie o rozowej koronce na gorsecie bolerku i u dolu kreacji czyli w tzw. oknie I dochodzi do tego bialo-rozowy kwiat nad tym wczesniej wspomnianym " oknie" Prosze napiszcie co o tym sadzicie.
Mi bardzo podobają sie różowe akcenty i dodatki do bialej sukni

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
dzięki

super ta fryzurka, myślę, że do Twojej sukienki będzie bardzo pasowac.
Możesz również pójść w trochę inną stronę zakrecić włosy na duże wałki, zostawić je rozpuszczone i załozyć wianek z kwiatów- da to bardzo fajny efekt, będziesz taka zwiewną rusałką
Dziekuje, rozpuszcone loczki raczej nie wchodzą w gre bo bardzo szybko by mi sie popsuły, pozostaje wersja loków poupinanych,a wianek... pomysł ciekawy...ale chyba nie dla mnie

Pomyslimy z tymi loczkami fryzjerka kazał mi zarezewować 2 godzinki, bedziemy same w salonie i powiedziała że bedziemy kombinować, tzn bedzie mnie czesała w różne fryzurki upięcia tak bez lakierów itd. Propozycja ciekawa, ale boje sie ile kasy zawoła

P.S. Tylko TZowi nie podobaja sie loki, najbardziej mnie lubi w takich krótkich włoskach do brody a'la bob (to tez moja ukochana fryzura - poslubie zaraz ścinam), może jak nic nie wyjdzie z loków to zrobie mu taką niespodzianke jak rosette swojemu TZowi

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2009-04-18 o 18:28
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 18:45   #4271
kliwia
Zakorzenienie

martusia nooo to ten made by myself

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-18, 19:00   #4272
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
taaa moja mama też sie bedzie przebierać, do kościoła w garsonce, na salę w balowej sukni i jeszcze mi się kazała przebierac po północy..powiedziałam, ze nie i byla awantura...echhh....

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 19:51   #4273
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Madzialenka12344321 Czemu?? Bo u mnie mowi sie tak "wolnosc konczy sie w chwili zawarcia malzemstwa" Nie wiem czemu tak jest
u nas tez sie tam mówi, ale ja sie z tym nie zgadzam
Cytat:
Dla mnie to dziwne Przeciez nasz TZ nie zamknie nas w czterech scianach na kłódkę i nie da nic robic Hmmm... takie jest powiedzonko i tak juz musi byc
no dokładnie

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 19:55   #4274
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
u nas tez sie tam mówi, ale ja sie z tym nie zgadzam

no dokładnie
no włąsnie.. to tak samo jak gadanie, ze po slubie sie konczy milosc i wszystko psuje.... Ludzie głupoty gadaja
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 21:07   #4275
ktosia86
Zakorzenienie

Witajcie!

Iza mam nadzieję, że pomimo tego ogromnego stresu ten dzień był dla Ciebie naprawdę wyjątkowy i piękny!

Byłam dzisiaj na próbnej fryzurze i na ostatniej przymiarce. Fryzura wyszła ładnie, wszystkim się podobała, ja też jestem zadowolona. Postaram się wkleić później fotki to będziecie mogły ocenić.

Przymiarka to dla mnie temat, co do którego mam jakieś mieszane uczucia. Generalnie suknia dopasowana świetnie, bolerko też piękne, welon idealnie taki jak chciałam, ale... pojawił się problem jak przyszło do upinania trenu. Pamiętam, że jak zamawiałam suknię, to akurat inna dziewczyna odbierała taką samą. Miała super przemyślane podpięcie trenu. Bo tak się składa, że moja suknia ma bardzo długi tren, dwuwarstwowy, dlatego nie jest to taka prosta historia. Miałam nadzieję, że dla krawcowej nie okaże się problemem odtworzenie tego samego upięcia. Jednak okazało się, że jest problem, bo na każdej osobie to wszystko inaczej się układa. W końcu udało się coś wykombinować. Nie jestem do tego do końca przekonana, ale już nic nie zmienię. Moja mama stwierdziła, że wygląda to dobrze i właściwie mogę jej wierzyć, bo jak coś jest nie tak, to ona wali prosto z mostu.
Może też inaczej będzie to wyglądać jak będzie dobrze doszyte, bo na razie było przypięte szpilkami a wiadomo, że efekt wtedy znika.
No cóż zobaczymy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-18, 21:16   #4276
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ktosia to super, ze jestes zadowlona. a jak bedziesz miała podpiety tren?? co wymysliłas?? no i czekamy na fotki

a ja w koncu zamówiłam zaproszenia slubne 93 sztuki
http://www.allegro.pl/item608549634_...ki_gratis.html

do tego mamy winietki gratis w tym samym stylu i karteczki do srodka z takim tekstem:
Goście Drodzy, Goście Mili.
Radość byście nam sprawili
w szczęście nasze inwestując
kupon totka nam darując,
oszczędzacie kwiatów moc,
co by zwiędły w jedna noc.
Madzia i Kamil

Stary 2009-04-18, 21:25   #4277
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
wrzucam kolejne zdjecie, tym razem z otwartymi oczami, widać tę kreskę na dole oka, z tym, że kolor jakiś przekłamany, ale to wina światła, trochę też za mocno się święcę, bo rozświetlacz się obsypał.
Cieszę się, że Ci się podoba
hej Fryzurka super. Ślicznie wyglądasz Co do makijażu to wydaje mi się że powinien być trochę mocniejszy-w sensie oczy bardziej podkreślone. Wydaje mi się że odrobinką czarnej kredki zdziałałaby cuda i ideanie zagrałaby z Twoją urodą Poza tym naprawdę fajnie

Diya1983 Zdania są podzielone. Ja będę miała długi tren i długaśny welon To nasz slub, NAM się musi podobać
Dobrze mówię dziewczynki????

Edytowane przez dekoderka
Czas edycji: 2009-04-18 o 21:30
dekoderka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 21:25   #4278
BEAMI
Raczkowanie

Witam dziewczynki !!

Jestem dzis zadowolona bo zakupiłam suknie
Stary 2009-04-18, 21:31   #4279
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki !!

Jestem dzis zadowolona bo zakupiłam suknie
oo pochwal sie jaką

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-18, 21:38   #4280
kliwia
Zakorzenienie

dekoderka dobrze mowisz z tym trenem ja mam tren umiarkowany a welon 3m hiihih nooo ale mi sie to podoba. Nie kazdemu musi

madzia ładne. To ilu macie gosci 180?
beami cekamz na relację

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-04-18 o 21:39
Stary 2009-04-18, 21:46   #4281
BEAMI
Raczkowanie

Z tego wszytkiego, tzn z emocji nie zrobiłam żadnych zdjęc. Szukam jakiegos zdjecia chociaż na modelce by wam pokazac. Postaram sie ją troszki opisac: jest cała z koronki, pod biustem odcieta wstąką i ma dwa kwiatuszki (różyczki) i jeszcze na dole tak z boczku. Proszta kształat literki A. Wiem że opis nic nie da jak sie jej nie zobaczy. Mi sie ona podoba i sie w niej dobrze czuje. Zawsze chciałam prostą i mało koronki, a tu jak zaczełam mierzyc modele te co ja uważałam to żadna nie oddała tego co ta moja. A to wszytko dzięki mojej siotrze, która cały czas mi podpowiadała zebym przymierzyła taka całą z koronki i tak zrobiłam dla jej świetego spokoju. a tu jak ja załozyłam to aż nie mogłam uwierzyc
Stary 2009-04-18, 21:49   #4282
kliwia
Zakorzenienie

a w jakim salonie kupilas?;]
Stary 2009-04-18, 21:53   #4283
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
a w jakim salonie kupilas?;]
Ja mieszkam w Kielcach i kupiłam w naszym salonie Paryżanka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-18, 21:57   #4284
kliwia
Zakorzenienie

proszę:
www.slubnesuknie.pl daj znać jak znajdziesz
A na umowie nie masz napisane??

sama znalazłam http://www.slubnesuknie.pl/a,2,001_2915.html

super

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-04-18 o 22:05
Stary 2009-04-18, 22:02   #4285
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Mamy 170 gosci, ale wzięlismy kilka zaproszen więcej dla tych których nie mozemy zaprosic (bo max moze byc 170 osób) ale zaprosimy ich jak ktos nam odmówi

Stary 2009-04-18, 22:11   #4286
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
proszę:
www.slubnesuknie.pl daj znać jak znajdziesz
A na umowie nie masz napisane??

sama znalazłam http://www.slubnesuknie.pl/a,2,001_2915.html

super
Ja to z dzisiejszego wrażenia chyba jej nie zauważyłam, tylko ja mam ecru. To fajnie że ci sie podoba, szkoda ze zdjecie jest tylko z boku
Stary 2009-04-18, 22:15   #4287
AgatkaL
Wtajemniczenie

Od rana dziś jeździliśmy z zaproszeniami...jestem załamana, bo znów nam parę osób odmówiło...dobrze, że mamy listę rezerwową...uffff...ile te przygotowania mnie nerw kosztują. Jestem padnięta...a jutro ciąg dalszy wizytacji

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 05:39   #4288
diya1983
Zadomowienie

iza jak tam żyjesz??? gratulujemy Żonko
*
*
*
dziewczyny, czy robicie rezerwową listę gości?
dużo gości Wam odmawia?
i jak bardzo wcześniej należy zacząć prosić???
mojego TŻ siostra się hajta we wrześniu i planują zacząć prosić w czerwcu
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 06:40   #4289
zaaaabcia
Zakorzenienie

[quote=kliwia;11940456]

[/]

tak bede miala 6
skad to pytanie?
wlasnie bylam zamowic sukienki dla nichdzisiaj i .... okazalo sie ze moja suknia juz przyszla ( miala byc dopiero oczatkiem maja ) takze musialam ja do domu zabrac wlasnie wisi w szafie w drugim pokoju ehh i taka mam ochote pokazac ja mojemu TZetowi ze chyba bede musiala ja do jakies kolezanki zawiesc

hmm wlasnie bylam sobie poogladac MOJA suknia i ... cos mi kolor nie pasuje tzn wydaje mi sie ze jest troszke ciemniejszy ... na metce pisze Ivory/Champagnue ... a na rachunku pisze ze zamowiona jest Ivory ( taka wlasnie jaka chcialam ) ... kurde mam nadzieje ze sie nie pomylili bede musiala znowu jechac jutro

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2009-04-19 o 06:52
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 06:43   #4290
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam z rana TZ własnie szykuje sie do pracy wiec i ja juz wstałam
Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
iza jak tam żyjesz??? gratulujemy Żonko
*
*
*
dziewczyny, czy robicie rezerwową listę gości?
dużo gości Wam odmawia?
i jak bardzo wcześniej należy zacząć prosić???
mojego TŻ siostra się hajta we wrześniu i planują zacząć prosić w czerwcu
My mamy miec 170 osób. na liscie rezerwowej mamy ok 10 osób i dla nich tez juz zamówilismy zaproszenia. Poza tym ja bym chciała aby było max 150 osób. wiec mysle, ze wiecej niz 30 osób nam nie odmówi. a jak cos to mamy mase ludzi do doproszenia jeszcze, ale nie zamawialismy dla nich zaproszen

Kiedy rozwozimy?? My zaczynamy jakos na poczatku czerwca, wiec to bedzie 2 miesiące przed slubem. Mysle, ze to wystarczy.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości