|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Raczkowanie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Ślub powinien byc jak z bajki bo to jest ten jedyny i wymarzony dzien i każdemu podoba sie cos innego to zalezy od gustu Ja nie chcialabym sukni kolory ecri I wybralam biel z dodatkami delikatnego rozu
A co do mojej mamy to wymyslila ze wezmie sobie 2 sukienki Tak jak napisane bylo wczesniej jedno elegancka do Kosciola a druga nadajaca sie na tance i normalne poruszanie sie
#4262 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zadomowienie
|
dziewczyny a jak sądzicie do trenu pasuje długi welon???
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
ja zauważyłam, że ten welon sam te zagniecenia likwiduje- wisiał u mnie na wieszaku przez kilka dni, zaraz potem jak go dostałam i wyprostował się bardzo. Teraz jednak znów jest złozony i schowany, żeby mi się nie zakurzył do sierpnia
![]() Generalnie nie spodziewałam się, że będzie taki szeroki, myślałam, że nie ułozy się tak fajnie. Raz jeszcze życze miłej imprezki ![]() Iza jako świeżoupieczona zonka teraz na pewno hula na weselisku, ale jej fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane.
No normalnie nie umiem nadrobic tego co tu stworzylyscie ![]() To na razie sie pochwaile co wiecej zalatwilismy: kupilismy wstazeczki na wodke - zalaczam foto. Koszt 50groszy za sztuke! kolor - kremowo białe Wszystkie dokumnety juz gotowe i tylko do ksiedza musimy isc spisac protokol. Dzis rozmawialam z organista i tylko sie wkurzylam - szkoda slow.... bo jakos dzienie ze mna gadal jak mu powiedzialam ze bedzie skrzypaczka ktora bedzie miec swojego akompaniatora i ze bede sie zamieniac przy organach! A z przyjemniejszych rzeczy, bylam dzis na szkoleniu - automokijaż ![]() Iza - wszystkiego co piekne na nowej drodze zycia ! Żebyście razem z męzusiem zgodnie szli przez świat, aby omijały Was wszystkie problkemy a spotykały same radości ! Mam nadzieje, że Wasz dzień był tym pieknym wymarzonym i wszystko było tak jak to sobie wymarzyliście ![]() Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-04-18 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Eh , ale nie ma sensu juz chyba tego rozstrzasac, JAkos sie to wszytsko rozwiaże, a jest tyle przyjemniejszych tematów związanych z naszymi ślubami Edytowane przez liliputek Czas edycji: 2009-04-18 o 17:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Zakorzenienie
|
liliputek spotykałam się z takimi zachowaniami ze strony koleżanek. I moje zdanie jest takie: daj sobie z nia i jej świadkowaniem spokój. Niech spada na bambus. Poprostu nie zapraszaj takiej osoby na wesele, albo powiedz, ze też ją zaprosisz jak się zwolni miejsce, bo sa inni goście, wazniejsze
![]() Albo napisz jej poprostu, że zachowala sie bezczelnie ! bo jej zachowanie jest naprawde bezczelne i mnie bulwersuja takie osoby ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-04-18 o 18:02 Powód: błąd ort :D |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
baja super !! sliczny makijazyk i fryzurka
![]() zabcia Ty nie bedziesz miec druhen ?? ![]() rosetko miłej zabawy iihihhi, pomysl z frzyrka niebanalny i tż uszczesliwisz ![]() A co do welonu ![]() ![]() Ale juz proboalam prasowac z parą ![]() ![]() katunia duze te wstazeczki, fajne. ![]() ![]() liliputek zchowanie Twojej swaidkowej/przyjaciolki, jest straszne. Popieram to co napisła domiks [ ![]() IZA wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-04-18 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rosi udanej zabawy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pomyslimy z tymi loczkami fryzjerka kazał mi zarezewować 2 godzinki, bedziemy same w salonie i powiedziała że bedziemy kombinować, tzn bedzie mnie czesała w różne fryzurki upięcia tak bez lakierów itd. Propozycja ciekawa, ale boje sie ile kasy zawoła ![]() P.S. Tylko TZowi nie podobaja sie loki, najbardziej mnie lubi w takich krótkich włoskach do brody a'la bob (to tez moja ukochana fryzura - poslubie zaraz ścinam), może jak nic nie wyjdzie z loków to zrobie mu taką niespodzianke jak rosette swojemu TZowi
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-04-18 o 18:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zakorzenienie
|
martusia nooo to ten made by myself
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4273 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Iza mam nadzieję, że pomimo tego ogromnego stresu ten dzień był dla Ciebie naprawdę wyjątkowy i piękny! Byłam dzisiaj na próbnej fryzurze i na ostatniej przymiarce. Fryzura wyszła ładnie, wszystkim się podobała, ja też jestem zadowolona. Postaram się wkleić później fotki to będziecie mogły ocenić. Przymiarka to dla mnie temat, co do którego mam jakieś mieszane uczucia. Generalnie suknia dopasowana świetnie, bolerko też piękne, welon idealnie taki jak chciałam, ale... pojawił się problem jak przyszło do upinania trenu. Pamiętam, że jak zamawiałam suknię, to akurat inna dziewczyna odbierała taką samą. Miała super przemyślane podpięcie trenu. Bo tak się składa, że moja suknia ma bardzo długi tren, dwuwarstwowy, dlatego nie jest to taka prosta historia. Miałam nadzieję, że dla krawcowej nie okaże się problemem odtworzenie tego samego upięcia. Jednak okazało się, że jest problem, bo na każdej osobie to wszystko inaczej się układa. W końcu udało się coś wykombinować. Nie jestem do tego do końca przekonana, ale już nic nie zmienię. Moja mama stwierdziła, że wygląda to dobrze i właściwie mogę jej wierzyć, bo jak coś jest nie tak, to ona wali prosto z mostu. Może też inaczej będzie to wyglądać jak będzie dobrze doszyte, bo na razie było przypięte szpilkami a wiadomo, że efekt wtedy znika. No cóż zobaczymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
Ktosia to super, ze jestes zadowlona. a jak bedziesz miała podpiety tren?? co wymysliłas?? no i czekamy na fotki
![]() a ja w koncu zamówiłam zaproszenia slubne ![]() http://www.allegro.pl/item608549634_...ki_gratis.html do tego mamy winietki gratis w tym samym stylu i karteczki do srodka z takim tekstem: Goście Drodzy, Goście Mili. Radość byście nam sprawili w szczęście nasze inwestując kupon totka nam darując, oszczędzacie kwiatów moc, co by zwiędły w jedna noc. Madzia i Kamil |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Diya1983 Zdania są podzielone. Ja będę miała długi tren i długaśny welon ![]() ![]() Dobrze mówię dziewczynki????
![]() ![]() Edytowane przez dekoderka Czas edycji: 2009-04-18 o 21:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki !!
Jestem dzis zadowolona bo zakupiłam suknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
oo pochwal sie jaką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
dekoderka dobrze mowisz z tym trenem
![]() ![]() ![]() ![]() madzia ładne. To ilu macie gosci 180? ![]() ![]() beami cekamz na relację Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-04-18 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Raczkowanie
|
Z tego wszytkiego, tzn z emocji nie zrobiłam żadnych zdjęc. Szukam jakiegos zdjecia chociaż na modelce by wam pokazac. Postaram sie ją troszki opisac: jest cała z koronki, pod biustem odcieta wstąką i ma dwa kwiatuszki (różyczki) i jeszcze na dole tak z boczku. Proszta kształat literki A. Wiem że opis nic nie da jak sie jej nie zobaczy. Mi sie ona podoba i sie w niej dobrze czuje. Zawsze chciałam prostą i mało koronki, a tu jak zaczełam mierzyc modele te co ja uważałam to żadna nie oddała tego co ta moja. A to wszytko dzięki mojej siotrze, która cały czas mi podpowiadała zebym przymierzyła taka całą z koronki i tak zrobiłam dla jej świetego spokoju. a tu jak ja załozyłam to aż nie mogłam uwierzyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Zakorzenienie
|
a w jakim salonie kupilas?;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Raczkowanie
|
Ja mieszkam w Kielcach i kupiłam w naszym salonie Paryżanka
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
proszę:
www.slubnesuknie.pl daj znać jak znajdziesz ![]() A na umowie nie masz napisane?? ![]() sama znalazłam http://www.slubnesuknie.pl/a,2,001_2915.html ![]() ![]() super Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-04-18 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Zakorzenienie
|
Mamy 170 gosci, ale wzięlismy kilka zaproszen więcej dla tych których nie mozemy zaprosic (bo max moze byc 170 osób) ale zaprosimy ich jak ktos nam odmówi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Wtajemniczenie
|
Od rana dziś jeździliśmy z zaproszeniami...jestem załamana, bo znów nam parę osób odmówiło...dobrze, że mamy listę rezerwową...uffff...ile te przygotowania mnie nerw kosztują. Jestem padnięta...a jutro ciąg dalszy wizytacji
![]()
![]() |
#4288 |
Zadomowienie
|
iza jak tam żyjesz??? gratulujemy Żonko
![]() ![]() ![]() * * * dziewczyny, czy robicie rezerwową listę gości? dużo gości Wam odmawia? i jak bardzo wcześniej należy zacząć prosić??? mojego TŻ siostra się hajta we wrześniu i planują zacząć prosić w czerwcu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
[quote=kliwia;11940456]
zabcia Ty nie bedziesz miec druhen ?? ![]() [/ ![]() tak bede miala 6 ![]() skad to pytanie? wlasnie bylam zamowic sukienki dla nichdzisiaj i .... okazalo sie ze moja suknia juz przyszla ( miala byc dopiero oczatkiem maja ) takze musialam ja do domu zabrac wlasnie wisi w szafie w drugim pokoju ![]() ![]() ![]() hmm wlasnie bylam sobie poogladac MOJA suknia i ... cos mi kolor nie pasuje tzn wydaje mi sie ze jest troszke ciemniejszy ... na metce pisze Ivory/Champagnue ... a na rachunku pisze ze zamowiona jest Ivory ( taka wlasnie jaka chcialam ) ... kurde mam nadzieje ze sie nie pomylili ![]() ![]()
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2009-04-19 o 06:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Zakorzenienie
|
witam z rana
![]() ![]() Cytat:
![]() Kiedy rozwozimy?? My zaczynamy jakos na poczatku czerwca, wiec to bedzie 2 miesiące przed slubem. Mysle, ze to wystarczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.