Panny Młode 2010 - cz. VI - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-21, 21:38   #4261
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

w weekend za to poczta na wp.pl nie działała i to sporo bo chyba ponad dobę.. masakra jakas jak czytałam ludzie wściekli bo a to materiały na zaliczenie tam mieli a to jakieś biznesowe sprawy stanęły.. mój tz też czekał na jakiegoś maila pilnego... ale nie wiem co się tam działo..
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 21:38   #4262
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
no faktycznie dostęp do neta ma i asfaltową drogę też mam hihi

a słuchajcie jaki polecacie balsam brązujący do ciała ale jakiś takie delikatny, bo chciałabym smarować nim nogi.. mam troszkę blizn na łydkach bo jakieś uczulenie mi kiedyś wyszło zimą i nadal są widoczne więc chciałabym jakś to wyrównać
Ja polecam balsam z firmy OLAY jako jedyny nie pozostawiał na mojej skórze smug!Zapach mega delikatny, bardzo fajny
Ma taki niebieski napis na etykiecie i jasne ecru opak.
Nivea tez był całkiem okey
Mam też w szafce kupiony mus samoopalający LIRENE i jest fajny bo w sprayuStosowałam go narazie z 4 razy i jak dotąd jest okey

Na codzień jednak smaruje się masełkiem truskawkowym i jest obłędne

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 21:42   #4263
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
i oddałam tżtowi niech wyciapie go do końca jak chce i tż się trochę ciapie czasem jak mu się nudzi..
wow twoj TZ sie smaruje balsamem brazujacym?
moj by sie tym w zyciu nie posmarowal

ja tam w sumie gg uzywam tylko i wylacznie do komunikacji z TZem (dlatego teraz dopiero probowalam zalaczyc), wiec przezyje jakos ta awarie
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 21:43   #4264
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
nie mam czasu na zostawanie tam bo przeciez po Tż musze pojechać

a tak poważnie to myślę, że nie, pewnie zostanę objęta leczeniem i tyle, tzn ja tak myślę
tak naprawde to do szpitala wcale tak łatwo nie jest trafić

faktycznie nie jest.. bede trzymac kciuki aby nie było takiej potrzeby
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 21:43   #4265
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
nie mam czasu na zostawanie tam bo przeciez po Tż musze pojechać

a tak poważnie to myślę, że nie, pewnie zostanę objęta leczeniem i tyle, tzn ja tak myślę
tak naprawde to do szpitala wcale tak łatwo nie jest trafić
mam nadzieję że to nic poważnego Onaelka bo nic nam nie mówisz... zaraz pomyślę że świńska grypa
a tak poważnie to jakoś nic już w mediach nie trąbią o świńskiej grypie co? albo ja jakoś nie widzę..

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Ja polecam balsam z firmy OLAY
to Olay ma kosmetyki do ciala?? a ja zawsze myslałam że tylko do twarzy.... no to mi narobiłaś chęci na wizytę w rossmanie
Stary 2009-05-21, 21:47   #4266
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Ja polecam balsam z firmy OLAY jako jedyny nie pozostawiał na mojej skórze smug!
a to juz kwestia wprawy we wsmarowywaniu. ja po zadnym nigdy nie mialam smug, bo bardzo dokladnie wsmarowuje. nawet jak juz sie troche wchlonie to jeszcze raz wszystko dokladnie masuje zeby bylo rowniutko

Cytat:
Na codzień jednak smaruje się masełkiem truskawkowym i jest obłędne
ja najbardziej lubie maslo kakaowe ostatnio mama kupila mi tez aleosowe - ma fajny, delikatny i taki kojacy zapach i jeszcze mam miod do ciala - ale cos srednio jestem z niego zadowolona, bo nie nawilza tak jak powinien a moja skora potrzebuje pozadnego nawilzania. jak sie codziennie nie wybalsamuje to mnie az swedzi z tej suchosci.

hm gg nie dziala a reklama z gg mi doszla - co jest
Stary 2009-05-21, 21:48   #4267
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
wow twoj TZ sie smaruje balsamem brazujacym?
moj by sie tym w zyciu nie posmarowal
ja zazwyczaj kupuję balsam brązujący a potem poużywam go do połowy i tak stoi w łazience aż się zakurzy.. wtedy stwierdzam że mi zagraca miejsce w łazience i chcę się go pozbyć więc go daję tżtowi a on go używa jak mu się ptzypomni jako normalny balsam bo po kąpieli ma suchą skórę i potrzebuje nawilżenia ale sam jakoś nie pójdzie do rossmana sobie kupic balsamu więc zazwyczaj ja mu kupuję albo podrzucam swoje uzyte do połowy a on używa jak leci wszystko jedno czy brązujący czy nie hehehe z resztą on ma ciemniejszą sporo karnację ode mnie i nawet na nim te balsamy nie zostawiają sladu- ja nie odróżniam kiedy się smarował brązującym a kiedy zwykłym więc serio na nim nie widac tego... dlatego nie martw się mój tż nie chodzi do rossmana i nie kupuje sobie balsamu brązującego - po prostu wykańcza moje kosmetyki jak mi się znudzą a chcę sobie kupić nowy
Stary 2009-05-21, 21:50   #4268
madziulka_
Zakorzenienie

Mój TŻ smaruje się wyłącznie na plaży jakimiś olejkami
Ale żeby jakiś balsam brązujący to z pewnością
Tez mi nie działa GG

Stary 2009-05-21, 21:52   #4269
lain
Zakorzenienie

Cytat:
moj tez wlasnie tylko na plazy a tak to zadnych mazidel do ciala (co innego do twarzy )
nawet jakbym mu sprawila balsam to by pewno nawet nie pamietal zeby sie posmarowac
Stary 2009-05-21, 21:52   #4270
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieję że to nic poważnego Onaelka bo nic nam nie mówisz... zaraz pomyślę że świńska grypa
a tak poważnie to jakoś nic już w mediach nie trąbią o świńskiej grypie co? albo ja jakoś nie widzę..
a no nic nie piszę bo jednak nie jest to dobre miejsce a i nie chcę bo po co?
Nie lubie współczucia ani nic innego, a w ogole to zaczynijmy od tego, że jutro napewno się dowiem, że to jednak nie to najgorsze ani w ogóle nic złego

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 21:54   #4271
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Tez mi nie działa GG
oj mój TŻ to się nawet na plazy nie smaruje ma wrazliwą skórę i tak w sumie podstepem jak robię mu masazyk plecków i ramion to wtedy biorę balsam, bo mówię mu że wtedy lepszy poslizg jest heh

a poza tym TŻ ma jakiś uraz, bo kiedyś się spalił na słoneczku i posmarował sie jakimś balsamem z Avonu i dostał silną reakcję chyba alergiczną zaczął się dusić i musiało przyjechac pogotowie..

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-05-21 o 21:55
Stary 2009-05-21, 21:57   #4272
lain
Zakorzenienie

Cytat:
oj mój TŻ to się nawet na plazy nie smaruje ma wrazliwą skórę i tak w sumie podstepem jak robię mu masazyk plecków i ramion to wtedy biorę balsam, bo mówię mu że wtedy lepszy poslizg jest heh

a poza tym TŻ ma jakiś uraz, bo kiedyś się spalił na słoneczku i posmarował sie jakimś balsamem z Avonu i dostał silną reakcję chyba alergiczną zaczął się dusić i musiało przyjechac pogotowie..
to niech kupuje jakis jeden sprawdzony balsam i sie lepiej smaruje zeby raka skory nie mial
moj to wywala na siebie tone kremu zeby go przypadkiem za bardzo nie opalilo
Stary 2009-05-21, 21:59   #4273
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
to niech kupuje jakis jeden sprawdzony balsam i sie lepiej smaruje zeby raka skory nie mial
moj to wywala na siebie tone kremu zeby go przypadkiem za bardzo nie opalilo
no ja wiem.. tłumaczę mu to cały czas.. no ale cóż zrobić.. mam bardzo upartego TŻta
Stary 2009-05-21, 21:59   #4274
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
moj tez wlasnie tylko na plazy a tak to zadnych mazidel do ciala (co innego do twarzy )
nawet jakbym mu sprawila balsam to by pewno nawet nie pamietal zeby sie posmarowac
To tak jak Mój

Tancerka nie wiem czy w rossmanie dostaniesz tego olay
Czy u Was tez tak jasno jeszcze jest za oknem?

Stary 2009-05-21, 22:05   #4275
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
mój ma bardzo suchą skórę i jak się nie posmaruje to skóra aż go swędzi właśnie ale sam nie pójdzie i nie zakupi balsamu ale na szczęście ma mnie on lubi w zimę jakiś tłustym balsamem się wysmarować wtedy czuje taką ulgę na ciele.. sam też nie pamięta ale ja mu kazę się smarować bo strasznie ma suchą tą skórę po kąpieli.
Cytat:
Nie lubie współczucia ani nic innego, a w ogole to zaczynijmy od tego, że jutro napewno się dowiem, że to jednak nie to najgorsze ani w ogóle nic złego
spokojnie, szanuję twoją decyzję i nie nalegam. w każdym razie jakbyś chciała pogadać to możesz na gmailu czy na privie. trzymaj się dzielnie a ja trzymam kciuki żeby było ok

Cytat:
u mnie jest czarno jak w ....
Stary 2009-05-21, 22:09   #4276
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ciemno jest
ale ty jestes na innej dlugosci geograficznej, wiec u ciebie jest dluzej jasno wieczorem, ale rano pozniej slonce wstaje
poczynilam takie obserwacjie w trakcie wycieczek do Francji
a w Egipcie to juz w ogole wczesnie jakos slonce zachodzilo

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
mój ma bardzo suchą skórę i jak się nie posmaruje to skóra aż go swędzi właśnie ale sam nie pójdzie i nie zakupi balsamu ale na szczęście ma mnie on lubi w zimę jakiś tłustym balsamem się wysmarować wtedy czuje taką ulgę na ciele.. sam też nie pamięta ale ja mu kazę się smarować bo strasznie ma suchą tą skórę po kąpieli.
no to ma tak jak ja mi sie czasem tak strasznie nie chce smarowac, padam z nog, ale jak sobie pomysle jak bede cierpiec w nocy przez swedzaca skore to momentalnie grzecznie chwytam za balsam
a moj TZ ma taka skore, ze chyba balsamu nie potrzebuje ani za sucha, ani za tlusta - w sam raz az mu zazdroszcze

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-05-21 o 22:08
Stary 2009-05-21, 22:13   #4277
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
to ja lubie takie szynki dojrzewajace - cos a la parmenska.
i lubie takie wedzone miesko (w konsystencji jakby surowe). zawsze mam w lodowce wedzona piers z indyka. pyszotka

z takiego miesa obiadowego tez najbardziej lubie kurczaka i schabowego
tez bardzo lubie parmeńską i jeszcze szwardzwaldzką nawet niewiem czy sie ja pisze z niemiecka czy tak jak ja napisałam po polsku
A ja lubie sushiAle w domu nie mam z przyczyn oczywistych

Cytat:
a słuchajcie jaki polecacie balsam brązujący do ciała ale jakiś takie delikatny, bo chciałabym smarować nim nogi.. mam troszkę blizn na łydkach bo jakieś uczulenie mi kiedyś wyszło zimą i nadal są widoczne więc chciałabym jakś to wyrównać
ponoc NIvea nie śmierdzi.

Cytat:
Samoa mam nadzieje, ze Twoj TZ bedzie pozbieranym posrednikiem z glowa na karku bo to co mi tu TZ opowiada o posrednikach z konkurencji twojego TZa to miazga...
mój tż będzie robił i hipotekę, ale on jest bardziej ukierunkowany na inwestycje(bo na tym się zna i ma doświadczenie, no i większa kasa z tego jest), poza tym spoko - on jest myślącym człowiekiem a of wybiera najlepszych ludzi z rynkuAle własnie mi opowiada jacy tam nowi dołączyli do nich na szkolenie, jakies cwaniaki z efektu, ale nie będe pisac dlaczego ich zatrudniono, bo chyba nie powinnam na forum. Poza tym nie wiem czy pośrednik to odpowednia nazwa do tego co będzie robił tż, bo jest za wąska. Pośrednik to dla mnie agent, który ma oferte jednego banku i tylko czohra klientów na własna rękę a tż jednak ma pole do popisu i spora samodzielność(mówie o produktach inwestycyjnych, bo hipoteki to wiadomo), więc ja bym sie jednak skłaniała ku doradcy, który wiadomo pośredniczy.

Cytat:
no no nie jest a tak naprawdę to mieszkam przy bardzo ruchliwej ulicy.. to się zwie jakoś Krajowa 5 czy cus.. trasa na Bydgoszcz.. jeżeli Wam to cokolwiek mówi
to będę przejeżdżać koło Twojego domku jak będziemy rozwozić zaproszenia, bo będziemy jechac z Poznania do BydgoszczyPomachasz mi?

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Na mojej wsi też czasem wyłączają prąd z powodu burzy
Jestem za taką nazwą wątku. Strasznie jestem NIECIERPLIWA!!!

Samoa, chyba tak. Kiełbasa polska jest chyba kaszubska. To taka biała, ale nie gotowana tylko wędzona
u mnie też czasem nie ma prądu. NIe ma wtedy netaMamy lampy naftowe w całym domu w razie takich sytuacjiI dekoracja jest i zabawa jak się je włączy
A taką białą gotowaną też u tz poznałam, tez chyba kaszubski specjał, teraz moja mama tez robiAle ta polska jest pycha, tylko teraz jak mam aparat to ona mi się zaczepia o niego i musze od razu lecieć sobie to powyciągać

Cytat:
Tez mi nie działa GG
mój też tylko na plaży i nigdzie indziej. Ewentualnie jak mu robię masażykA widziałam w rossmanie jakis nowy żel durexa, truskawkowyTrzeba obczaic co toChociaz my fioletowego nie zużyliśmy

Cytat:
ale straszysz.

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-05-21 o 22:15
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 22:18   #4278
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

to będę przejeżdżać koło Twojego domku jak będziemy rozwozić zaproszenia, bo będziemy jechac z Poznania do BydgoszczyPomachasz mi?

no ba

idę się kapać i idę spać wiem spioch jestem

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-05-21 o 22:19
Stary 2009-05-21, 22:24   #4279
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
spokojnie, szanuję twoją decyzję i nie nalegam. w każdym razie jakbyś chciała pogadać to możesz na gmailu czy na privie. trzymaj się dzielnie a ja trzymam kciuki żeby było ok
dzieki Madzia

Cytat:

ale straszysz.
wcale nie

14.08.2010
baby
Stary 2009-05-21, 22:24   #4280
lain
Zakorzenienie

Cytat:
A ja lubie sushiAle w domu nie mam z przyczyn oczywistych
a ja nawet lubie, ale tylko takie zeby bylo jak najmniej surowej ryby (co sie oczywiscie mija z idea sushi )
na sushi z TZem nie chodzimy, bo on nie lubi czasem mama zrobi w domu
raz bylismy w sushi barze (czy tez restauracji? jakos tak mam w glowie, ze jak sushi to sushi bar), bylo milo, ale TZ stwierdzil, ze to jedzenie nie dla niego a ja w sumie majac do wyboru normalna restauracje z roznymi smakowitymi przystawkami a sushi bar to prawde mowiac wole zwykle papu

Cytat:
ponoc NIvea nie śmierdzi.
o! wlasnie! to tylko Tancerce smierdzi

Cytat:
Poza tym nie wiem czy pośrednik to odpowednia nazwa do tego co będzie robił tż, bo jest za wąska. Pośrednik to dla mnie agent, który ma oferte jednego banku i tylko czohra klientów na własna rękę a tż jednak ma pole do popisu i spora samodzielność(mówie o produktach inwestycyjnych, bo hipoteki to wiadomo), więc ja bym sie jednak skłaniała ku doradcy, który wiadomo pośredniczy.
nie nie nie posrednik to wlasnie taki pan ktory pracuje w takim openie czy money expercie (z tej firmy sa te matolki z ktorymi ma TZ do czynienia) i te cale firmy maja podpisane umowy z roznymi bankami, przedstawiaja klientom oferty, doradzaja i tam gdzie np. wyjdzie zdolnosc kredytowa ida z tym klientem zalatwiac kredyt czy co tam chce (bo nie tylko kredyty ale z kredytami hipotecznymi TZ ma ostatnio najwiecej do czynienia)
przynajmniej tak na nich mowia u nich w banku - 'posrednicy' choc nie sa to tzw. wolni strzelcy tylko pracuja wlasnie w takim openie, money czy expanderze

Cytat:
u mnie też czasem nie ma prądu. NIe ma wtedy netaMamy lampy naftowe w całym domu w razie takich sytuacjiI dekoracja jest i zabawa jak się je włączy

hmm a u mnie prad jest zawsze raz na pare lat zdarzy sie, ze cos sie zepsuje i sie wylaczy na calej ulicy na chwile, ale wtedy jest niezla zabawa szukanie swieczek i lampek na baterie

Cytat:
Chociaz my fioletowego nie zużyliśmy
my tez nie

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-05-21 o 22:26
Stary 2009-05-21, 22:44   #4281
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
nie nie nie posrednik to wlasnie taki pan ktory pracuje w takim openie czy money expercie (z tej firmy sa te matolki z ktorymi ma TZ do czynienia) i te cale firmy maja podpisane umowy z roznymi bankami, przedstawiaja klientom oferty, doradzaja i tam gdzie np. wyjdzie zdolnosc kredytowa ida z tym klientem zalatwiac kredyt czy co tam chce (bo nie tylko kredyty ale z kredytami hipotecznymi TZ ma ostatnio najwiecej do czynienia)
przynajmniej tak na nich mowia u nich w banku - 'posrednicy' choc nie sa to tzw. wolni strzelcy tylko pracuja wlasnie w takim openie, money czy expanderze
mają oferty różnych banków, ale maja też swojeAle co do tego, że idą załatwiac z klientem, u tz jest tak, że wysyłają papiery, ale nigdzie nie chodzą w sensie przemieszczania sie w przestrzeni z klientem wszystko załatwiają u siebie w oddziale, tzn. jak klient chce to pójdą, ale tż mówi, że po co tracić czas jak można bez chodzenia W ogóle to dzięki tż dużo przydatnych rzeczy o kredytach sie dowiedziałam i fajnie, że będzie siedział w temacie jak my będziemy brać Mówi, ze będzie długo siedział w pracy z ta papierkowa robotą, juz sie boję...ale kolejnym krokiem jest u nich privat banking, więc niech pracuje
Stary 2009-05-21, 22:51   #4282
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
a w Egipcie to juz w ogole wczesnie jakos slonce zachodzilo
za to w Norwegii nawet o północy w lato jest jasno to dopiero mały szok dla organizmu który chodzi spać jak jest ciemno a tam w lato wcale nie jest ciemno hehehe dopiero tak w sierpniu już się robi późno wieczorem ciemno, a pod koniec sierpnia juz tak jak w Polsce. Ale jeszcze w lipcu w ogóle nie ma nocy heh śmiesznie tak ale i denerwujące dla mnie bo ja nie umiem spac jak jest jasno.. musiałam się zakopywać głową pod kołdrę albo w tżta chować bo tu człowiem zmęczony a na dworze ciągle jasno i nie może spac.

Cytat:
widziałam w rossmanie jakis nowy żel durexa, truskawkowyTrzeba obczaic co toChociaz my fioletowego nie zużyliśmy

.
też go widziałam hehehe i mma na niego ochotkę ale jeszcze fioletowego sporo zostało... wiem powiem tżtowi niech jutro go do mnie przywiezie żeby sie nie zestarzał

ja już wykąpana i nasmarowana moim balsamem nowym chociaż dzisiaj już bardziej kawą pachnie niż batonikiem prince polo... ale i tak ładnie

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

matko jak mnie wkurza jak się zrobi ciepło i te wszystkie robaki zaczną łazić wszędzie i jak się wieczorem otworzy okno to wlatują do pokoju do światła właśnie musiałam zapolować na jednego co się na lampie usadowił i mi bzykał a potem musiałam usunąć ciało z pokoju bleeeeeeehhhhhhh
Stary 2009-05-21, 22:57   #4283
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
za to w Norwegii nawet o północy w lato jest jasno to dopiero mały szok dla organizmu który chodzi spać jak jest ciemno a tam w lato wcale nie jest ciemno hehehe dopiero tak w sierpniu już się robi późno wieczorem ciemno, a pod koniec sierpnia juz tak jak w Polsce. Ale jeszcze w lipcu w ogóle nie ma nocy heh śmiesznie tak ale i denerwujące dla mnie bo ja nie umiem spac jak jest jasno.. musiałam się zakopywać głową pod kołdrę albo w tżta chować bo tu człowiem zmęczony a na dworze ciągle jasno i nie może spac.

też go widziałam hehehe i mma na niego ochotkę ale jeszcze fioletowego sporo zostało... wiem powiem tżtowi niech jutro go do mnie przywiezie żeby sie nie zestarzał

ja już wykąpana i nasmarowana moim balsamem nowym chociaż dzisiaj już bardziej kawą pachnie niż batonikiem prince polo... ale i tak ładnie

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

matko jak mnie wkurza jak się zrobi ciepło i te wszystkie robaki zaczną łazić wszędzie i jak się wieczorem otworzy okno to wlatują do pokoju do światła właśnie musiałam zapolować na jednego co się na lampie usadowił i mi bzykał a potem musiałam usunąć ciało z pokoju bleeeeeeehhhhhhh
tez nie umiem spac jak jest jasno.
Obejrze sobie zaaraz na stronce, bo itak nie mogę iść spać, bo mam mokre włosy. A fioletowego juz nie bedziemy używać, bo juz jest stary i nie chcę, żeby mi jakies kuku sie po nim zrobiła, ostatni raz uzywaliśmy go w Pradze, czyli ponad trzy miesiące temu, zobacze na opakowaniu ile to może być otawrte. Tż mi nie pozwoli kupić truskawkowego, bo właśnie mało takich rzeczy używamy, bo zapominamy o istnieniu tegoJemu sie nagle włącza racjonalne wydawanie kasy jak chodzi o 20 zł a większą kase to bez mrugnięcia okiem
A nie masz moskitiery? Może niech Ci tż zbuduje, bo na stancji teraz jesteś?To nie ma co kupować orginalnej od okien, sa takie siatki w marketach budowlanych, może Twój tz złota rączka cos rozkmini

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-21, 22:58   #4284
onaella
Zakorzenienie

Cytat:

a wiesz jak u mnie na to mówią - kryminologia

14.08.2010
baby
Stary 2009-05-21, 23:02   #4285
lusmarija
Wtajemniczenie

hellou ponownie

ale miałam miłe popołudnie, oby zawsze tak było niach niach

a teraz mówię dobranoc i uciekam spać

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 23:05   #4286
lain
Zakorzenienie

Cytat:
mają oferty różnych banków, ale maja też swojeAle co do tego, że idą załatwiac z klientem, u tz jest tak, że wysyłają papiery, ale nigdzie nie chodzą w sensie przemieszczania sie w przestrzeni z klientem wszystko załatwiają u siebie w oddziale, tzn. jak klient chce to pójdą, ale tż mówi, że po co tracić czas jak można bez chodzenia W ogóle to dzięki tż dużo przydatnych rzeczy o kredytach sie dowiedziałam i fajnie, że będzie siedział w temacie jak my będziemy brać Mówi, ze będzie długo siedział w pracy z ta papierkowa robotą, juz sie boję...ale kolejnym krokiem jest u nich privat banking, więc niech pracuje
tzn ci od TZa z klientem przychodza juz na same podpisanie umowy jak juz jest pozytywna decyzja analityka, wszystkie ksiegi wieczyste i wzmianki sprawdzone, wszelkie inspekcje przeprowadzone itp.
to jest na tej zasadzie, ze przychodzi klient do takiego posrednika i mowi, ze chce kredyt. posrednik na jakims tam swoim uproszczonym symulatorze sprawdza w ktorym banku bylaby taka mozliwosc, po czym przynosi do tych wybranych bankow wnioski do sprawdzenia czy przejda. jak jest pozytywna decyzja i wszystkie papierkowe sprawy (wasnie te inspekcje itp) zalatwione to przychodzi z klientem podpisac wniosek (albo i czasem nie przychodzi), a sam u siebie w firmie zgarnia prowizje
moj TZ wlasnie tez ostatnio w tych hipotekach sporo siedzi i juz ma nawet wprawe w sprawdzaniu ksiag wieczystych czy wszystko w porzadku z nieruchomoscia pewno tez sie przyda jak bedziemy kupowac swoje mieszkanko

Cytat:
jest taki film o gosciu, ktory popada w ciezka depresje i jakas psychoze przez ten brak nocy ale to sie w tym filmie chyba akurat na Alasce rozgrywa
w Norwegii to ja bym chciala zorze polarna zobaczyc

http://www.dobrypasterz.pl/img_upl/2235.jpg
http://www.odyssei.com/images/10b.jpg
a to w Oslo http://globtroter.pl/globbaza/photo/NOR_11880.jpg

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-05-21 o 23:09
Stary 2009-05-21, 23:08   #4287
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
bo na stancji teraz jesteś?To nie ma co kupować orginalnej od okien, sa takie siatki w marketach budowlanych, może Twój tz złota rączka cos rozkmini
no na stancji jestem i nie będę inwestować w czyjeś mieszkanie.. najwyżej będe siedzieć od jutra po ciemku jak będę chciała przewietrzyc pokój...

a co do żelu to zobacz ile to ważne jest po otwarciu bo i my już go mamy w sumie jakiś czas ale u tżta to w pokoju leży a teraz większość czasu spędzam w lublinie i tak czas leci a to się starzeje.. ale jutro mu każę wziąć
Cytat:

a wiesz jak u mnie na to mówią - kryminologia
no dobra mogę być i kryminalistką hehe ale robaków nie znoszę i nie zasnę jak nie wytępię jakiegoś niespodziewanego lokatora... bo inaczej się boję że w nocy to będzie po mnie łazić albo że to zjem... kiedys w gazecie przeczytałam artykuł ile to człowiek rocznie zjada nieświadomie pająków właśnie jakies takie małe po pokoju chodzące itp i w ciężkim szoku byłam... jutro chyab dokładnie posprzątam w pokoju bo znów sobie o tym przypomniałam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-21, 23:11   #4288
lain
Zakorzenienie

Cytat:
no dobra mogę być i kryminalistką hehe ale robaków nie znoszę i nie zasnę jak nie wytępię jakiegoś niespodziewanego lokatora... bo inaczej się boję że w nocy to będzie po mnie łazić albo że to zjem... kiedys w gazecie przeczytałam artykuł ile to człowiek rocznie zjada nieświadomie pająków właśnie jakies takie małe po pokoju chodzące itp i w ciężkim szoku byłam... jutro chyab dokładnie posprzątam w pokoju bo znów sobie o tym przypomniałam
a ja mam kota swietna sprawa na takie robactwo, bo lubi sobie robic polowanka na malego zwierza wytepi wszystko
Stary 2009-05-21, 23:14   #4289
Samoa
Zakorzenienie

Nie ma tego truskawkowego na stronie durexa albo ja nie widzę. Jest za to żel stymulujący i potęgujący orgazm, też go widziałam w rossmanie ale kosztuje aż 50 zł, nieźle i to za 15 ml to może faktycznie działa jakos fajnie. W sumie to już mi się znudziły troche te żele, jakby miały mniejsze opakowania to by były lepsze, bo tak to sie marnują. Ale jakby ten truskawkowy był o smaku truskawek Juz mam - ten truskawkowy jest UnimilaAle jest jeszcze fioletowy, chyba jednak kupięTrzeba wspierac polskich producentów, zwłaszcza krakowskich W ogóle to moglabym tam pracować, bo doskonale zrealizowałabym sie jako brand manager
Stary 2009-05-21, 23:14   #4290
tancerka212
Zakorzenienie

wow ale piekneeeeeeeeeeeeeeee!!!! !!!!!! to musi być niesamowite!!!!!
na tamtej szerokosci geograficznej gdzie ja byłam nie było takich atrakcji ale raz jak burza szła to chmury były jakoś taaaak nisko jakby i taaaakie groźne że uuuuu bo tam jak się wyjdzie z domu to widać świat aż po horyzont i to dookoła prawie tak jest mało zabudowy i takie górki tam maja i tam domki stawiają heh i jak sie stoi na takiej górce a dookoła ciebie aż po horyzont takie zabójcze chmury kłębią się to powiem ci jak w jakimś filmie science fiction normalnie!!! jednak w innych krajach można duuużo więcej zobaczyć niż tylko w Polsce i warto podróżować
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości