|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
Cytat:
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma taki niebieski napis na etykiecie i jasne ecru opak. ![]() Nivea tez był całkiem okey ![]() Mam też w szafce kupiony mus samoopalający LIRENE i jest fajny bo w sprayu Stosowałam go narazie z 4 razy i jak dotąd jest okey![]() Na codzień jednak smaruje się masełkiem truskawkowym i jest obłędne
|
|
#4263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj by sie tym w zyciu nie posmarowal ![]() ja tam w sumie gg uzywam tylko i wylacznie do komunikacji z TZem (dlatego teraz dopiero probowalam zalaczyc ), wiec przezyje jakos ta awarie
|
|
|
|
|
#4264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
faktycznie nie jest.. bede trzymac kciuki aby nie było takiej potrzeby
|
|
|
|
|
#4265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak poważnie to jakoś nic już w mediach nie trąbią o świńskiej grypie co? albo ja jakoś nie widzę.. to Olay ma kosmetyki do ciala?? a ja zawsze myslałam że tylko do twarzy.... no to mi narobiłaś chęci na wizytę w rossmanie
|
|
#4266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ostatnio mama kupila mi tez aleosowe - ma fajny, delikatny i taki kojacy zapach i jeszcze mam miod do ciala - ale cos srednio jestem z niego zadowolona, bo nie nawilza tak jak powinien a moja skora potrzebuje pozadnego nawilzania. jak sie codziennie nie wybalsamuje to mnie az swedzi z tej suchosci.hm gg nie dziala a reklama z gg mi doszla - co jest
|
||
|
|
|
#4267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a on używa jak leci wszystko jedno czy brązujący czy nie hehehe z resztą on ma ciemniejszą sporo karnację ode mnie i nawet na nim te balsamy nie zostawiają sladu- ja nie odróżniam kiedy się smarował brązującym a kiedy zwykłym więc serio na nim nie widac tego... dlatego nie martw się mój tż nie chodzi do rossmana i nie kupuje sobie balsamu brązującego - po prostu wykańcza moje kosmetyki jak mi się znudzą a chcę sobie kupić nowy
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ smaruje się wyłącznie na plaży jakimiś olejkami
![]() Ale żeby jakiś balsam brązujący to z pewnością Tez mi nie działa GG
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)nawet jakbym mu sprawila balsam to by pewno nawet nie pamietal zeby sie posmarowac
|
|
|
|
|
#4270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie lubie współczucia ani nic innego, a w ogole to zaczynijmy od tego, że jutro napewno się dowiem, że to jednak nie to najgorsze ani w ogóle nic złego |
|
|
|
|
#4271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ma wrazliwą skórę i tak w sumie podstepem jak robię mu masazyk plecków i ramion to wtedy biorę balsam, bo mówię mu że wtedy lepszy poslizg jest heh a poza tym TŻ ma jakiś uraz, bo kiedyś się spalił na słoneczku i posmarował sie jakimś balsamem z Avonu i dostał silną reakcję chyba alergiczną zaczął się dusić i musiało przyjechac pogotowie.. Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-05-21 o 21:55 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj to wywala na siebie tone kremu zeby go przypadkiem za bardzo nie opalilo
|
|
|
|
|
#4273 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tancerka nie wiem czy w rossmanie dostaniesz tego olay ![]() Czy u Was tez tak jasno jeszcze jest za oknem?
|
|
#4275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie jest czarno jak w ....
|
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
ciemno jest
![]() ale ty jestes na innej dlugosci geograficznej, wiec u ciebie jest dluzej jasno wieczorem, ale rano pozniej slonce wstaje ![]() poczynilam takie obserwacjie w trakcie wycieczek do Francji ![]() a w Egipcie to juz w ogole wczesnie jakos slonce zachodzilo ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
mi sie czasem tak strasznie nie chce smarowac, padam z nog, ale jak sobie pomysle jak bede cierpiec w nocy przez swedzaca skore to momentalnie grzecznie chwytam za balsam ![]() a moj TZ ma taka skore, ze chyba balsamu nie potrzebuje ani za sucha, ani za tlusta - w sam raz az mu zazdroszcze
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-05-21 o 22:08 |
|
|
|
|
#4277 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja lubie sushi Ale w domu nie mam z przyczyn oczywistych![]() Cytat:
Cytat:
), poza tym spoko - on jest myślącym człowiekiem a of wybiera najlepszych ludzi z rynku Ale własnie mi opowiada jacy tam nowi dołączyli do nich na szkolenie, jakies cwaniaki z efektu, ale nie będe pisac dlaczego ich zatrudniono, bo chyba nie powinnam na forum. Poza tym nie wiem czy pośrednik to odpowednia nazwa do tego co będzie robił tż, bo jest za wąska. Pośrednik to dla mnie agent, który ma oferte jednego banku i tylko czohra klientów na własna rękę a tż jednak ma pole do popisu i spora samodzielność(mówie o produktach inwestycyjnych, bo hipoteki to wiadomo), więc ja bym sie jednak skłaniała ku doradcy, który wiadomo pośredniczy.Cytat:
Pomachasz mi?![]() Cytat:
Mamy lampy naftowe w całym domu w razie takich sytuacji I dekoracja jest i zabawa jak się je włączy![]() A taką białą gotowaną też u tz poznałam, tez chyba kaszubski specjał, teraz moja mama tez robi Ale ta polska jest pycha, tylko teraz jak mam aparat to ona mi się zaczepia o niego i musze od razu lecieć sobie to powyciągać![]() Cytat:
Chociaz my fioletowego nie zużyliśmy![]() ale straszysz. Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-05-21 o 22:15 |
||||||
|
|
|
#4278 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ba ![]() idę się kapać i idę spać wiem spioch jestem
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-05-21 o 22:19 |
|
|
|
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wcale nie
|
|
|
|
|
#4280 | ||
|
Zakorzenienie
|
a ja nawet lubie, ale tylko takie zeby bylo jak najmniej surowej ryby (co sie oczywiscie mija z idea sushi
) na sushi z TZem nie chodzimy, bo on nie lubi czasem mama zrobi w domu ![]() raz bylismy w sushi barze (czy tez restauracji? jakos tak mam w glowie, ze jak sushi to sushi bar ), bylo milo, ale TZ stwierdzil, ze to jedzenie nie dla niego a ja w sumie majac do wyboru normalna restauracje z roznymi smakowitymi przystawkami a sushi bar to prawde mowiac wole zwykle papu ![]() o! wlasnie! to tylko Tancerce smierdzi ![]() Cytat:
posrednik to wlasnie taki pan ktory pracuje w takim openie czy money expercie (z tej firmy sa te matolki z ktorymi ma TZ do czynienia) i te cale firmy maja podpisane umowy z roznymi bankami, przedstawiaja klientom oferty, doradzaja i tam gdzie np. wyjdzie zdolnosc kredytowa ida z tym klientem zalatwiac kredyt czy co tam chce (bo nie tylko kredyty ale z kredytami hipotecznymi TZ ma ostatnio najwiecej do czynienia )przynajmniej tak na nich mowia u nich w banku - 'posrednicy' ![]() Cytat:
hmm a u mnie prad jest zawsze raz na pare lat zdarzy sie, ze cos sie zepsuje i sie wylaczy na calej ulicy na chwile, ale wtedy jest niezla zabawa szukanie swieczek i lampek na baterie ![]() my tez nie
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-05-21 o 22:26 |
||
|
|
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale co do tego, że idą załatwiac z klientem, u tz jest tak, że wysyłają papiery, ale nigdzie nie chodzą w sensie przemieszczania sie w przestrzeni z klientem wszystko załatwiają u siebie w oddziale, tzn. jak klient chce to pójdą, ale tż mówi, że po co tracić czas jak można bez chodzenia W ogóle to dzięki tż dużo przydatnych rzeczy o kredytach sie dowiedziałam i fajnie, że będzie siedział w temacie jak my będziemy brać Mówi, ze będzie długo siedział w pracy z ta papierkowa robotą, juz sie boję...ale kolejnym krokiem jest u nich privat banking, więc niech pracuje
|
|
|
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
za to w Norwegii nawet o północy w lato jest jasno
to dopiero mały szok dla organizmu który chodzi spać jak jest ciemno a tam w lato wcale nie jest ciemno hehehe dopiero tak w sierpniu już się robi późno wieczorem ciemno, a pod koniec sierpnia juz tak jak w Polsce. Ale jeszcze w lipcu w ogóle nie ma nocy heh śmiesznie tak ale i denerwujące dla mnie bo ja nie umiem spac jak jest jasno.. musiałam się zakopywać głową pod kołdrę albo w tżta chować bo tu człowiem zmęczony a na dworze ciągle jasno i nie może spac.Cytat:
żeby sie nie zestarzałja już wykąpana i nasmarowana moim balsamem nowym chociaż dzisiaj już bardziej kawą pachnie niż batonikiem prince polo... ale i tak ładnie ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- matko jak mnie wkurza jak się zrobi ciepło i te wszystkie robaki zaczną łazić wszędzie i jak się wieczorem otworzy okno to wlatują do pokoju do światła właśnie musiałam zapolować na jednego co się na lampie usadowił i mi bzykał a potem musiałam usunąć ciało z pokoju bleeeeeeehhhhhhh
|
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obejrze sobie zaaraz na stronce, bo itak nie mogę iść spać, bo mam mokre włosy. A fioletowego juz nie bedziemy używać, bo juz jest stary i nie chcę, żeby mi jakies kuku sie po nim zrobiła, ostatni raz uzywaliśmy go w Pradze, czyli ponad trzy miesiące temu, zobacze na opakowaniu ile to może być otawrte. Tż mi nie pozwoli kupić truskawkowego, bo właśnie mało takich rzeczy używamy, bo zapominamy o istnieniu tego Jemu sie nagle włącza racjonalne wydawanie kasy jak chodzi o 20 zł a większą kase to bez mrugnięcia okiem![]() A nie masz moskitiery? Może niech Ci tż zbuduje, bo na stancji teraz jesteś?To nie ma co kupować orginalnej od okien, sa takie siatki w marketach budowlanych, może Twój tz złota rączka cos rozkmini
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiesz jak u mnie na to mówią - kryminologia |
|
|
|
|
#4285 |
|
Wtajemniczenie
|
hellou ponownie
![]() ale miałam miłe popołudnie, oby zawsze tak było niach niach a teraz mówię dobranoc i uciekam spać
|
#4286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest na tej zasadzie, ze przychodzi klient do takiego posrednika i mowi, ze chce kredyt. posrednik na jakims tam swoim uproszczonym symulatorze sprawdza w ktorym banku bylaby taka mozliwosc, po czym przynosi do tych wybranych bankow wnioski do sprawdzenia czy przejda. jak jest pozytywna decyzja i wszystkie papierkowe sprawy (wasnie te inspekcje itp) zalatwione to przychodzi z klientem podpisac wniosek (albo i czasem nie przychodzi ), a sam u siebie w firmie zgarnia prowizje![]() moj TZ wlasnie tez ostatnio w tych hipotekach sporo siedzi i juz ma nawet wprawe w sprawdzaniu ksiag wieczystych czy wszystko w porzadku z nieruchomoscia pewno tez sie przyda jak bedziemy kupowac swoje mieszkanko ![]() Cytat:
ale to sie w tym filmie chyba akurat na Alasce rozgrywa ![]() w Norwegii to ja bym chciala zorze polarna zobaczyc http://www.dobrypasterz.pl/img_upl/2235.jpg http://www.odyssei.com/images/10b.jpg a to w Oslo http://globtroter.pl/globbaza/photo/NOR_11880.jpg Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-05-21 o 23:09 |
||
|
|
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do żelu to zobacz ile to ważne jest po otwarciu bo i my już go mamy w sumie jakiś czas ale u tżta to w pokoju leży a teraz większość czasu spędzam w lublinie i tak czas leci a to się starzeje.. ale jutro mu każę wziąć ![]() no dobra mogę być i kryminalistką hehe ale robaków nie znoszę i nie zasnę jak nie wytępię jakiegoś niespodziewanego lokatora... bo inaczej się boję że w nocy to będzie po mnie łazić albo że to zjem... kiedys w gazecie przeczytałam artykuł ile to człowiek rocznie zjada nieświadomie pająków właśnie jakies takie małe po pokoju chodzące itp i w ciężkim szoku byłam... jutro chyab dokładnie posprzątam w pokoju bo znów sobie o tym przypomniałam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swietna sprawa na takie robactwo, bo lubi sobie robic polowanka na malego zwierza wytepi wszystko
|
|
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma tego truskawkowego na stronie durexa albo ja nie widzę. Jest za to żel stymulujący i potęgujący orgazm, też go widziałam w rossmanie ale kosztuje aż 50 zł, nieźle
i to za 15 ml to może faktycznie działa jakos fajnie. W sumie to już mi się znudziły troche te żele, jakby miały mniejsze opakowania to by były lepsze, bo tak to sie marnują. Ale jakby ten truskawkowy był o smaku truskawek Juz mam - ten truskawkowy jest Unimila Ale jest jeszcze fioletowy, chyba jednak kupię Trzeba wspierac polskich producentów, zwłaszcza krakowskich W ogóle to moglabym tam pracować, bo doskonale zrealizowałabym sie jako brand manager
|
|
|
|
#4290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na tamtej szerokosci geograficznej gdzie ja byłam nie było takich atrakcji ale raz jak burza szła to chmury były jakoś taaaak nisko jakby i taaaakie groźne że uuuuu bo tam jak się wyjdzie z domu to widać świat aż po horyzont i to dookoła prawie tak jest mało zabudowy i takie górki tam maja i tam domki stawiają heh i jak sie stoi na takiej górce a dookoła ciebie aż po horyzont takie zabójcze chmury kłębią się to powiem ci jak w jakimś filmie science fiction normalnie!!! jednak w innych krajach można duuużo więcej zobaczyć niż tylko w Polsce
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.

Juz mam - ten truskawkowy jest Unimila