![]() |
#4261 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode
Prawie wybraliśmy obrączki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4262 |
Zadomowienie
|
Ja jak mierzylam to pani patrzyla jak sciagam dany romiar i tez mowila ze ten mniejszy co cisniej schodzi, czyli 12, zeby nie spadla jak sie reka machnie, a zareczynowy mam 13, schodzi tak normalnie bez wiekszych oporow i nigdy mi nie spadl sam... ale z drugiej strony jubilerzy znaja sie na tym wiec zaufalam i wzielam ta mniejsza, jak sie na przymiearce okaze ze cos nie tak to jeszcze mi powiekszy najwyzej
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
Juz wróciłam od fryzjera i robiła mi fryz 1,5 godz. na slubną mam wpisaną tylko godz. co prawda gdzie indziej będe miec robiona ślubną, ale tez loki będe miec wiec pewnie opóźnienia będa jak nic
![]() A fotki wstawie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4264 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4265 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4266 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, TŻ wczoraj przyjechal na weekend to zalatwilismy kilka spraw:
- ustalilismy godzine z ksiedzem, czesciowo spisalismy protokol a nawet podpisal nam juz pierwsza spowiedz ![]() - kupilismy material do ozdobienia sali, balony, serwetki, swiece, proporczyki ( czy jak to sie nazywa ), etykiety na wodke - zaplacilam druga rate za sukienke i jest juz calkowicie moja ![]() - kupilismy kolejna " porcje " wodki na wesele Upatrzylam sobie tez juz buty, wiec jak dostane pieniazki za staz to wybiore sie na zakupy. A sukienke na poprawiny pewnie kupie gdzies tak w czerwcu albo w lipcu - wtedy bedzie pełno w sklepach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4267 |
Zadomowienie
|
My za 2 tyg będziemy dopiero rozglądac się za cenami alkoholu i kupnem.Na razie mamy remont w domu
![]() ![]()
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4269 |
Wtajemniczenie
|
My dla gości mamy aniołki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Potrzebuję pomocy, może któraś będzie potrafiła. Robię albumy dla rodziców na podziękowania, takie z różnymi wstawkami-tekstami i właśnie szukam coś w stylu: wytłumaczenie słowa mama, tata (coś w stylu regułki albo wierszyka wyjaśniającego) i nic nie mogę znaleźć :/ Może, ktoś coś ma? to pliizzzz, podzielcie się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4270 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4271 |
Wtajemniczenie
|
witam po weekendowo
![]() dzis 110 dni ![]() ![]()
![]() |
#4272 |
Wtajemniczenie
|
hehe, ja wole nie odliczać
![]() hajduczkawojtusia- wierszyki poprzegladam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4273 |
Wtajemniczenie
|
jej jak ten czas leci...
wiecie co ja tez zie zastanowie nad ta ksiega... fajnie pozniej po latach przeczytac cos od gosci ![]()
![]() |
#4274 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie sierpniowe Panny Młode. Ja również biorę ślub w sierpniu, tj. 28.08.2010.
Mam pytanie do Was odnośnie bielizny. Potrzebuję biustonosz bez ramiączek i wszyscy mi mówią, że do sukni ślubnej należy kupić stanik ze silikonowymi lamówkami. Nawet w sklepach pokazują mi tylko staniki w stylu bardotki ze silikonami (tylko takie są), gdy mówię, że do ślubu. Niestety strasznie nie lubię bardotek, zwłaszcza bardzo usztywnianych. Macie już może kupioną bieliznę i jaką Wam doradzają? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4275 |
Zakorzenienie
|
ja mam własnie z silikonowymi lamówkami, ale myślałam, że to ma też związek z rozmiarem, bo mam spory
![]() no to jak ultra ma 110, to my mamy 117 ![]()
![]() |
#4276 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie
![]() Chciałam dołączyc do grona sierpniowych Panien Młodych. Mój ślub 7 sierpnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4277 |
Przyczajenie
|
Mój 28 sierpnia dopisuje się ale nerwy normalnie szok zaczęliśmy organizacje tydzień temu i narazie wszystko sie udaje tylko ja ciągle sukni szukam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4278 |
Raczkowanie
|
Witam pozytywnie od poniedziałku chociaż prześladuje mnie od rana pech (a teoretycznie nie wierzę w "prześladujące pechy" :/).
My będziemy mieć księgę do wpisów dla gosci bo i tak dostaliśmy ją w prezencie od naszych fotografów przy podpisywaniu umowy ![]()
![]() |
#4279 |
Wtajemniczenie
|
Witam nowe sierpniowiczki
![]() Widze,że jedna z was ma jak ja 7 sierpnia. napiszcie cos, jak sie poznaliscie z tz i jak przygotowania, pokażcie suknie i to macie:P
![]() |
#4280 | |
Zakorzenienie
|
Aciia, pati_s22, beata o dopisuję całą trójkę, napiszcie nam własnie coś o Was, o sobie, gdzie śluby?
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-04-26 o 10:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4281 |
Przyczajenie
|
Ja mojego przyszłego znałam z widzenia od 8 roku życia a w wieku 16 lat strzeliła nas strzała amora i tak już 9 lat jesteśmy razem. ślub planowaliśmy co roku i odkładaliśmy go na następny rok aż tu nagle spontaniczna decyzja tydzień temu że planujemy i tak udało nam się zaklepać wszystkie potrzebne terminy
![]() ![]() To moje typy : http://www.hermsbridal.com/hermspl/g...NETTE_7373.jpg http://www.brautmoden-karben.de/Domingo_B.jpg http://www.brautmoden-karben.de/Davis_B.jpg Edytowane przez beata o Czas edycji: 2010-04-26 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4282 |
Zakorzenienie
|
radzę przejść się po salonach jak najszybciej, a nie oglądać w necie, bo troszkę już na to późno
![]()
![]() |
#4283 |
Przyczajenie
|
Po salonach już się przeszłam(25 sukienek przymierzonych) znalazłam pierwszą wypożyczenie za 1500zł więc nie dużo muszę się nanią zdecydować do połowy maja a do tej pory szukam takiej do odkupienia od kogoś za rozsądną cenę lub którejś z dwóch pozostałych linków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4284 |
Przyczajenie
|
Hej! My znamy się już prawie 8 lat. Zaręczyliśmy się we wrześniu i tak powoli poczynamy przygotowania. Salę, orkiestrę i fotografa już mamy. Suknia i buty są już zamówione.
Teraz jesteśmy na etapie kompletowania listy gości i poszukiwań ładnych zaproszeń, no i oczywiście bielizny dla mnie, jak już pisałam- proszę o jakieś porady dot. biustonosza do sukni ślubnej... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4285 |
Wtajemniczenie
|
ta, którą podałaś trzecią podoba mi sie najbardziej
![]() musisz szybciutko szukac ![]()
![]() |
#4286 |
Przyczajenie
|
Tą trzecią znalazłam na innym forum wzrost i rozmiar taki jak mój napisałam maile bo telefonu nie było ogłoszenie sprzed niecałego miesiąca więc mam nadzieje że jeszcze aktualne .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4287 |
Wtajemniczenie
|
bardzo możliwe,
ale jesli moge dam Ci radę, jeśli masz kupić suknie za 1500 używaną, to jajestem najlepszym przykladem tego, że niewiele dokładając, możesz mieć nową, swoją , nieużywaną, pomyśl nad tym ![]()
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
Witam nowe panny młode
![]() A ja Wam wstawiam fryz z sobotniego wesela. Takie loki mogłabym miec z tym ze lekko do tyłu upięte by welon dobrze się trzymał i z przodu troszke inaczej bo miałam bardzo do góry podniesione i wydawało mi się ze mam malutką głowe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4289 |
Wtajemniczenie
|
ładne
![]()
![]() |
#4290 |
Wtajemniczenie
|
to jest moja suknia
![]() znalazlam u jakiejs dziewczyny ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.