![]() |
#4261 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
Cytat:
![]() ![]() Mój obecny opisik: Wszyscy myślą tylko o sobie, tylko ja myślę o mnie. xD
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | |
Zakorzenienie
|
Qummmpelaaa hmm to chyba ja tylko taki mistrzunio w przeszukiwaniu wątków jestem
![]() str. 141 tego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4213 str. 140 tego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4189 ![]() ![]() i jeszcze ten: Cytat:
bez off: Zaczynam troszeczkę wątpić w siebie, ciebie, w świat i tę kulę, której wmawia się, że jest Ziemią.. ale nadal szukam innego świata. Może jestem głupia, a może chce być po prostu szczęśliwa. (fragment z mojego opisu na lastfm ![]() edycja: Kinderka13, KaMa2704 dziękuję bardzo za docenienie! ![]() ![]() Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-06-19 o 16:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() _________________ Zawsze wracasz by mnie poniżyć prawda? Zbyt późno by obrócić się przez ramię.za póżno zbyt by zawrócić czas. samotne wczoraj. Dzień tak szary jak moje oczy. Twoje ciało pachnie grzechem. Rzuciła czar a głupie serce jeszcze płonie. Zagubieni w pomyłkach dnia . Podły zegar nie dał nam żadnych szans.
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4264 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Marzeniatko - jesteś niezastąpiona.
![]() Dzięęęękuję bardzo. x] Naprawdę będę wdzięczna. ![]() _________________________ _________________________ _________________________ _____ Bo jak szaleć to na Maxa. xD tak daaawno Cię nie widziałam. ;P to na kiedy się umawiamy.? ;DD No to ile jeszcze dni tego raju zostało.? [Wakacje xP]
"- Czemu wolisz kanapę? - ponowił pytanie. - Ja tam uważam, że to łóżko to świetna sprawa. - Niepotrzebne nam łóżko - zdołałam wykrztusić. (...) - No nie wiem, no nie wiem. Na kanapie nie dałoby się zrobić tego i owego." ![]() You want be mine? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | |||
Gość
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jest takie miejsce w moich myślach, którego nigdy nie znajdziesz . Gdybyś został ze mną chociaż na chwilę.. Czy nie zostaniesz ze mną ? Przepraszam Pana.. Skąd ma pan bilet do mojego serca ? Twój dotyk trwa. Nawet wtedy, kiedy znikasz. I wiesz co ? Wyrzygam Ci te pier.d.olone "Kocham Cie" ! Może wtedy zrozumiesz, zapewne nie zechcesz. On jej nie wierzy, a ona płacze. I z parteru na trawnik skacze.. Serio, pozwolę Ci nawet dać mi całkiem niewielkiego buziaka. ;((((((((((. |
|||
![]() |
![]() |
#4266 | |
Zadomowienie
|
BeautifulLie a bieeeer
![]() ![]() hotiie kradnij,ale niewiem po co dodałaś mój opis jak całkiem niedawno go dodawałam? Cytat:
bez offa Jesteś moim słabym punktem. -Dzwoniłam z reklamacją do tej przeklętej miłości -i...? -cholera...zajęte Chciałabym tylko za toba zatęsknić. Wszystko czego potrzebuję to znów oddychać przyszedłeś bez ostrzeżenia. Czego chcesz, kiedy mówisz mi, że ci przykro? Ta przeklęta satysfakcja w Twoich oczach. Separacja przestrzeni pomiędzy miłością a kłamstwem.
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |
Gość
|
Cytat:
bez offa.;( |
|
![]() |
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
ajajaj, też wielbię
![]() Jesteś głupi. Właśnie tak. nie bój się, to tylko sen. w sen nie trzeba wierzyć. ;> nie pytaj, dlaczego nie wierze w pogodne niebo... whatever o.O Nie musisz być taki delikatny. Powiedz ‘wyp***dalaj’, bo przecież właśnie to usiłujesz powiedzieć. Nie bój się, nawet jeśli rozpadnę się na kawałki to ktoś mnie poskleja. Może kropelką.... Nie pamiętam dni przed Tobą... ale myślę że to były dobre dni. And she's strong. I know, she is. i tak wiem , że nie przejdziesz obojętnie .
#4269 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
_________________________ _______________ wśród milionów twarzy ta jedna niezapomniana
pees. dziękuję,że jesteś nie mogę, nie chcę, potrzebuję. zapomnieć o nim pali papierosa slim i patrzy na ciebie
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
kochany. nie jestem już pewna twojego imienia. wybaczam ci, że byłeś i że wiele poprzednich poranków miało smak twojego spojrzenia, którego już nigdy nie zobaczę. twoja dawna. zapomniana.
jestem pokrzywdzona psychicznie, mentalnie i duchowo. w ogóle ładna jestem. włosy mam ładne. oczy mam ładne..trochę rozmazane, ale to nie szkodzi. zwykle przesiaduję tu i przeklinam swój kaszel. leżę w łazience, patrzę na w pół opalone nogi, w za dużej o dwa rozmiary koszuli. koszuli mającej niegdyś tak duże znaczenie dla mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Przyczajenie
|
Kwiaty podziwiamy za ich piękno, ludzi- za ich mądrość.
w labiryncie własnych uczuć... i wszystko przez Ciebie, bo ukryłeś mi drogowskaz... To zrobimy tak, zostaniesz moim etatowym księciem z bajki, uważnie przeczytaj umowę - dożywotnia i niestety sam zwolnić się nie możesz. To jak będzie, podejmiesz to wyzwanie? ![]() Odchodzisz? A idź, znikaj, zabierz wszystko, co chcesz, ale pamiętaj, powrotów nie będzie, więc dobrze się zastanów... Zaczynam myśleć, że wszyscy faceci to wampiry- głodni są nie do wytrzymania, ciągle zmienia im się humor, ale kiedy już się zakochają, to tylko na zabój i do końca życia... Ucieknę Ci, nim przepadnę, Nim coś wydarzy się... Czasem, kiedy jestem żaglem, gdy nie patrzysz na mnie wiatru mi brak. poczuj w biodrach boski rytm! Oczy nie zawsze są Twym oknem na świat, niektóre rzeczy można zobaczyć tylko sercem... Everybody wants to be loved / Wszyscy chcą być kochani Once in a while / Raz na jakiś czas |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ____________ Jednorazowa miłość. Jestem tak zajarana życiem Zwariowana kąpiel w morzu do utraty sił. Wieczory pełne marzeń. Byłes przy mnie nie myślałam o kłopotach wcale.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Zakorzenienie
|
Doceniaj to, co masz i bierz życie pełnymi garściami, upychając je w kieszeniach zbyt dużych spodni.
Warto czasem oddać uśmiech za kawałek cierpienia. Bo my lubimy jak jest hardcorowo. Podrapane plecy, i odbite ręce na tyłku. Zęby na szyi i siniaki wszędzie.. Tego się nie da nie lubić. Patrzył na Nią z fascynacją, pochłaniając spojrzeniem każdy ruch i każdy gest. Usmiechał się, gdy przelotnie mierzyła go wzrokiem. Inhalacja dożylna eukaliptusem. A potopcie się, potopcie w swojej głupocie i nienawiści Ja czekam na deszcz, który z głupoty moje miasto oczyści. Witaj świecie! Cieszę się, że nie bijesz mnie po głowie, gdy nie patrzę! Bo ja jestem magikiem, zmniejszam dzienne zapotrzebowanie egoizmu na świecie. N a u c z y ł a m s i ę k r z y c z e ć s z e p t e m . Na stole dwa talerze. Jak dobrze, jak dobrze, że jesteś. Moje 163 i Twoje 185 tworzą idealną całość.
#4274 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bądź taki 'tylko mój'. Choć przez kwadrans. To żałosne co robisz. Bardziej żałosne jest jednak to, że mimo wszystko, coraz bardziej Cie chce. Pan wybaczy, ale nie ufam mężczyznom. Już nie. Nie ważne co zrobię. Na końcu i tak zawsze zostaję sama. Z żalem w sercu.
![]() |
#4275 |
Zakorzenienie
|
hotiie - proszę bardzo
![]() ______ kilkadziesiąt razy dziennie mówię do siebie. samotność? po piętach depczą wspomnienia promyk słońca zamknięty w Twojej źrenicy tak bez większego namysłu wkleiłam Cię w moje serce zsynchronizowane serca osiągnąłeś kolejny level mojej sympatii jesteś kwintesencją frajerstwa zresetowane uczucia
#4276 |
Raczkowanie
|
Jeżeli kochasz to kochaj całym sercem, bo nigdy nie wiadomo kiedy miłość odejdzie..
Wszystko przepełnione miłością do niego Myśli wciąż o ciuchach i o makijażu oraz aby z księciem stanąć przy ołtarzu Umrzeć-jej jedyne najskrytsze marzenie Nikogo już nie ma,sama pozostała modli się o śmierć-by ją stąd zabrała Nadal czujesz jej zapach w swoim pokoju W głowie dziwny mętlik-kochać go czy zabić przy słowie kocham lekkie serca drżenie Powiedziano, że coś tak nieznaczącego jak trzepotanie skrzydła motyla, może spowodować tajfun w zupełnie innej części świata Urodziłam się po to, żeby Cię kochać kiedy kwiat zwiędnie i umrze w pragnieniu to chłopak zapomni o czyimś istnieniu... |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Wtajemniczenie
|
kamisha - < 33
------------------ obsesyjnie przeżywam życie przelicząjąc dokładnie każdą sekundę, nie spóźniam się, nie znoszę spóźnialskich. może jeszcze zdążę, może zdążę. trochę też udaję, że jutrzejszy dzień nie istnieje. .. i wtedy umarłam. gdy przytulam się do Ciebie, czuję jak włączasz swój magnetyzm .. rozciągam usta w srebrny śmiech. dotykasz mnie i sprawiasz że już prawie wierzę w Twoje słowa. czy wiesz jak marznę w Twych ramionach?. szkoda, że nie dziś .. puste słowa pustych ludzi patrząc na nich pustym wzrokiem, odwracam się ze śmiechem na twarzy - ah to życie. czekam na Twoje najcieplejsze słowa i uśmiechy - i chyba sobie jeszcze poczekam.. było cudownie, a mi wciąż mało. jestem taka ludzka. |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() chwilowa przerwa w życiorysie.
W wersji total live... Znów maja dusza tańczyć chce.. ![]() Chciałabym Ci dać świat Twoich marzeń... Miłość jest jak spacer podczas bardzo drobnego deszczu.. idziesz, idziesz i dopiero po pewnym czasie orientujesz się że przemokłeś do głębi serca.. Nie będę znów udowadniała jak mi na Tobie zależy, rozumiesz?..
![]() |
#4279 |
Raczkowanie
|
Teraz jestem sama, bo szukałam ideału przez wiele lat...
Bez Ciebie wszystko traci sens, nawet różowe jest niebieskie^^ I po prostu bądź... z wszystkimi zaletami i wadami.... po prostu bądź A ona sam nie wierzy że czeka już 4miesiące, czeka codziennie choć nie wie czy jej czekanie ma sens... po prostu czeka na swoją kolej... I nie ważne że ktoś wyznał jej miłość, ktoś inny chciał pocałować, zabrać do kina chciał ktoś.... ona przez ten czas nie poszła na całość, jest wierna, chociaż tak naprawdę wcale go nie ma... ale dalej czeka aż on przyjdzie, przytuli i powie teraz będziesz tylko moja.... Zawsze to sport jest mniejszą konkurencją ![]() Zabierz smutny wyraz mojej twarzy.... Bo kiedy wiem że jesteś blisko mnie, mogłabym góry przenosić.... I powiedz że poczekasz... że razem przetrwamy ten trudny czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Przyczajenie
|
lubię plątać się w Twojej pościeli.
kiedyś było pięknie, teraz nie jest mi do śmiechu. dając nadzieje, którą po dwóch dniach odbierasz, ranisz nie tylko mnie. tracę dystans i nie widzę czerwonego światła. spodziewam się niespodziewanego. kocha go. <3 uwielbia go. <3 pragnie go. <3 szaleje za nim. <3 nienawidzisz mnie? bardzo dobrze. po co mi kolejny fałszywy przyjaciel. metr siedemdziesiąt czystego seksu. za dużo piję, za mało śpię. byś zechciał zechcieć jak ja chce. <3 zaśpiewasz ze mną bluesa o 4 nad ranem? Gdy o Tobie myślę to puszczam muzykę głooośnieej. - dlaczego chcesz być moją żoną ? - żebym Cię mogła całować w każdej chwili. Bóg ukrył piekło w samym środku jej serca. |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Raczkowanie
|
Dusza jest bardziej tam, gdzie kocha niż gdzie żyje.
Boimy się tego, co jest najpiękniejszaą rzeczą w naszym życiu. Każdy człowiek musi mieć taki własny płatek śniegu, taka wewnętrzną mapę. Życie to tęsknota za czymś, co trudno nazwać. Zakochany jest jak człowiek w lesie-zapatrzony w jedno drzewo. Miłości nie udowania się słowami. Miłość nie leci z kranu jak woda, nie możesz jej odkręcać i zakręcać, kiedy chcesz. Ten, kto nic nie wiem, nic nie kocha. Ten, kto nic nie robi, nic nie rozumie. Ten, kto nic nie rozumie jest nic niewart. Ale ten, kto rozumie, również kocha, zauważa, widzi... Im więcej wiedzy wiąże się z jakimś przedmiotem, tym większa jest miłość. Kto wyobraża sobie, że wszystkie owoce dojrzewają w tym samym czasie co poziomki, nic nie wie o winogronach. Patrz w jej oczy i czytaj, co chce usłyszeć. Może wszystko to w co wierze nie istnieje. Wystarczy jedno słowo. Myśl...wierz....marz....m iej odwagę. Biec w deszczu...by dostać nic za wszystko.
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain
07.09.2010-oficjalnie kierowca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Raczkowanie
|
* A kiedys, nocnym pociagiem, az na koniec swiata <3
* Makao do pozna w nocy w pokoju ze zlotymi zaslonami ;* * I siedzac w wannie spowiadam sie pralce z milosci do Ciebie <3 * A w sercu zapach konwalii, jak gdyby byl maj ![]() * Jaki jest Twoj ulubiony kolor? Jeden? Tak. Tęcza! ![]()
![]() |
#4283 |
Zakorzenienie
|
nigdy nie sądziłam, że na prawdę odejdziesz.
muszę trzymać twoją rękę, kiedy czas ma rację - nie może mi pomóc, ale pozwoli moim uczuciom być widocznym, tak. ona jest rodzajem dziewczyny, jaką możesz zobaczyć w filmie. to musi być koniec lub wszystko zacznie kręcić się znów. otworzył drzwi i wprost wyszedł z mojego życia. za każdym razem, kiedy się uśmiechasz, śmiejesz się tak żarliwie. cały ten czas przepadł - ot tak, bezpowrotnie. jest moim wyborem numer jeden. nie obawiaj się otworzyć się i użyj czasu, który masz zanim zniknie. odchodzi - kolory zmieniają się w szary, każde cenne chwile się teraz zamazały. idealna tęcza nigdy nie wydawała się tak matowa.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4284 |
Rozeznanie
|
bliźniacy jako tacy.
ciemne okulary. co ty,ku**a,wiesz o zabijaniu? cwaniak zawsze sobie radę da. dolar śmierdzi. komedia romatyczna. mężczyzna przebrany za kobietę. młodzi zdolni. na wieki wieków amant. nurt wiejski. panienka ze dworka. pociąg do Hollywood. symbol seksu.
#4285 |
Raczkowanie
|
Raczej tutaj nie piszę ale ...... suve <333333333
wszystkie opisy które piszesz są świetne aż nie chce mi się przez Ciebie czytać innych forumowiczek ![]() ![]() 'Ale jestem zbyt blisko by zawrócić' 'Co stało się z moją sobotą? ' 'Widzisz, mam malutki problem Z tym, skąd pochodzę' 'Czy nie weźmiesz mnie za rękę? Zabierz mnie w jakieś nowe miejsce.' 'Niebieskie niebo ale słońce nie wychodzi, nie '
#4286 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiele opisów jest mojego autorstwa, ale zdarzają się też takie, które mam zapisane w notatniku z wizażu i się mieszają. ![]() Cytat:
-na nic nie masz ochoty odkąd się rozstaliście? -owszem mam. mam ochotę chodzić cały dzień w szlafroku i jeść lody. Niektórym potrzebne są kredki by zakolorować strony zeszytu a mi wyłącznie twoje spojrzenie by świat był barwniejszy...
![]() |
#4287 |
Wtajemniczenie
|
chwila dla siebie daje więcej niż rozmyślania o facetach
potrafię żyć, samotnie oddychać opuszkami palców dotknęłam poduszki, myśląc, że to niebo chmury mówią mi, że jutro będę egoistką czuję kokosowy zapach, pływam, odpoczywam - kąpiel nieważne chłopcze, nieważne całuję nosek ten najbardziej spalony |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
Myśleniem to Ty świata nie zwojujesz.
![]() Generalnie coś mi świta, zapaliła się nade mną taka żaróweczka. Promyk nadziei? Po co mi.. skoro ja już przygaszające ognisko widziałam.. Może zepniemy się biurowym spinaczem? O czym myślisz, kiedy pół-śpisz? Czy, gdy chodzisz samotnie ulicami zdarza Ci się pomyśleć czasem o mnie? Wakacje.. jakoś tego nie odczuwam. ![]() Jakoś mi dzisiaj tak wszystko byle-jak. |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jak ma być "bez offa" to chyba powinnaś dodać opis.. dobra, nieważne. _________________________ _____ czy w moim życiu było jeszcze miejsce dla byłego najlepszego przyjaciela , czy też miałam go już zaliczać do grona moich licznych wrogów ? miłość nigdy nie przychodzi po trochu.jeszcze wczoraj świat miał jakiś sens, mimo iż jego w nim nie było.dzisiaj potrzebowałam go przy swoim boku, by dojrzec prawdziwą istotę rzeczy. nie szukaj we mnie na siłe ideału twojego życie bo naprawdę nie ma sensu.
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zakorzenienie
|
Dziś opowiem Ci o sobie ładną bajkę.
Weź uczucia swoje, niech prowadzą Cię. Oto dzień zwycięstwa nad rozumem, głupiej wrażliwości Twej. I logiki prawa wszystkie spal, niech nie kuszą Cię. Takie ciężkie powietrze i dookoła unosi się coś. Żadnego dźwięku, a przecież skończyła się już noc. Tu imitację szczęścia znajdziesz dziś. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.