|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. VIII
Cytat:
SENS jest zawsze Kochana! może akurat coś znajdziesz extraktowego powiem Wam dziewczyny, że moje uzależnienie trwa już jakiś czas i ja już nie umiem wejść do normalnego sklepu :P tam jest wszystko takie same! :P kiedyś pracowałam w jednym z fajniejszych lumpków w moim mieście.. fajny okres, bo mam z tamtego czasu kilka naprawde świetnych rzeczy ALE to nie jest tak, że sprzedawczynie maja się super, bo zbierają najlepsze ciuchy, torebki itd.. (dużo osób tak myśli), bardzo często mają ograniczenia kilogramowe i co najważniejsze normalnie płacą za swoje zakupy ![]() ale to tak BTW... wybaczcie
|
|
|
|
|
#4263 |
|
Rozeznanie
|
OoO fajnie że wam się podobają moje ciuszki
Fashionka super ciuszki, najbardziej podoba mi się kurteczka. Poniżej jeszcze kilka ciuszków z kilku wypadów do lumpów. Muszę stwierdzić, że im dłużej chodzę do sh tym stałam się bardziej wybredna już nie kupuje 3 siatek ciuchów, tylko zawsze robię dość dużą selekcję wy też tak macie?1. Pasiak -Atmosphere 2. Bluzeczka połączona z kamizelką- Atmosphere 3. Szaliki- fuksja i chabrowy 4. Szaliki- fioletowy i szary 5. Bluzeczka z ptakiem 6. Kamizelka- George 7. Różowy sweterek- Atmosphere 8. Tunika 9. Kardigan, brudny róż- Marks&Spencer 10. Bluzeczka w kwiatuszki z żabotem- Atmosphere, co o niej sądzicie? Zastanawiam się czy nie puścić ją w świat ![]() Załącznik 2586448Załącznik 2586449Załącznik 2586450Załącznik 2586451 Załącznik 2586452Załącznik 2586453 Załącznik 2586454Załącznik 2586455 Załącznik 2586456Załącznik 2586457
|
#4264 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
śliczne rzeczy.!!!! |
|
|
|
|
#4265 |
|
Rozeznanie
|
11. Nietoperz- Vila
12. Panterka- Atmosphere, już mi się znudził, dlatego leci w świat. 13. Panterki 14. Biała bluzeczka- Oasis 15. Torebka ![]() Teraz już będą bieżące Jutro uderzam do jednego lumpa ![]() Załącznik 2586479Załącznik 2586480 Załącznik 2586481Załącznik 2586482 Załącznik 2586483
|
#4266 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja jutro chyba też się wybiorę na łowy ![]() ![]() ja chcę sweterek ![]() ![]() Edytowane przez kolezankaa Czas edycji: 2009-10-15 o 14:10 |
||
|
|
|
#4267 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4268 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale faktem też jest ,ze ciucholandy się zepsuły
|
|
|
|
|
#4269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4270 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny jak wy znajdujecie takie ladne rzeczy?
dzisiaj spedzilam troche czasu na szukaniu czegos i NIC!
|
#4271 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Od dłuższego czasu śledzę ten wątek, zachwycając się waszymi zdobyczami, sama też uwielbiam latać po lumpeksach. Kupno świetnych rzeczy za niewielkie pieniądze, wyszukanych przez siebie daje ogromną satysfakcję!
![]() Klepsydra88 boskie sweterki: wrzosowy i beżowy ażurkowy, AnetkA86 genialne wszystko, zwłaszcza paski, sweterek w panterkę i bluzka z ptaszkiem. Sama za jakiś czas może wkleję swoje perełki, pozdrawiam i życzę udanych łowów!
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4272 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4273 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I różowy żakiet/bluza? kurtka? ![]() Wszystko boooskieee... Cytat:
|
|
#4275 | ||
|
żona
|
Cytat:
Cytat:
mmm super
|
||
|
|
|
#4276 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4277 |
|
BAN stały
|
dziewczyny, a kupujecie na takich dużych ciuchach, gdzie wszystko ładnie pieknie, rzędy wieszaków, czy w takich mniejszych, gdzie nie zawsze ładnie pachnie
?tzn. jak Wam się rozkładają statystki, gdzie macie lepsze łowy? ja przez ostatnie 2 tyg pierwszy raz po kilku latach odwiedzilam 2 ciucharnie, ale takie duże wlasnie, i się tak obłowiłam, że łał. a wszystko się zaczęło od tego, że wylądowałam raz w srodku miasta, bez żadnych dokumentów, portfela, i tak się wkurzyłam, że aż sobie poszłam obejrzeć, co jest. No i wzbogaciłam się w genialne dżinsy (świetny kolor i krój, biodrówy, chyba rurki ), czarne z lekka rozszerzane u dołu sztruksy (uwielbiam takie lekkie od kolana dzwony ), czarną taką trochę hipisowską bluzkę, czarno-miedzianą również taką bardziej romantyczną , 2 sweterki (takie bardziej długie narzutki ) i 3 bluzki, koszule. Wszystko nowe (no, 1 sweterek to raczej niekoniecznie, że tak powiem , ale luz, w pkp stanie), dobrej jakości, normalnie taka byłam zadowolona jak nie wiem, bo wszystko w przedziale 8-26 zł (najwięcej to za te dżinsiki ). Torebki też mieli fajne (nie jakieś rupcie ), ale nic mi się nie spodobało. Muszę sie tam jeszcze wybrać na dokladniejsze dłuzsze przejrzenie, swetry mnie głównie by teraz ciekawiły i poncha (no ale nie tylko ), bo to tak w sumie na szybko. Za to dziś wlaśnie przyszly do mnie wylicytowane 2 torebki na all, też z jakiegoś demobilu czy outletów, i też za fajne niewysokie ceny. Także, zadowolonam bardzo. Także tym, że tak mi się fajnie udało zapolować. Za to wczoraj odwiedziłam taki mały ciucholand, i nie bardzo, nic w nim ciekawego nie wyhaczyłam.
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2009-10-15 o 23:51 |
|
|
|
#4278 | |
|
AGA :)
|
Cytat:
Ja generalnie łowię w dużych. W tych małych zawsze jakieś stare, porociągane, nie zawsze w zachęcających cenach. I jeszcze wszystko strasznie poupychane . Gratuluję udanych łowów
|
|
|
#4279 |
|
Zadomowienie
|
To zalezy
W duzych jest zawsze duuuzo ludzi,kolejki do przymierzalni i wiecej za kg.A w takich malych osiedlowych(nie wszystkich oczywiscie)-przynajmniej u mnie- mozna znalezc wiecej dodatkow i wiecej ciuchow nawet kilka dni po dostawie.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4280 |
|
Rozeznanie
|
Tak potwierdzam rewelacja mydelko,cena 5zl,wczoraj kupilam
|
|
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, iz jesteście specjalistkami w dziedzinie lumpeksologii
to chciałabym się dowiedzieć czy sh w Warszawie przy Politechnice Warszawskiej _ Kiermasz odzieży jest ok? Bo tak przeszłam dzisiaj i wpadł mi w oko... nie weszłam, bo się spieszyłam...a zastanawiam się, czy tam nie zajrzeć... Lecz nie wiem, czy warto?
|
#4282 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Już od dłuższego czasu obserwuję ten wątek i przyznam szczerze - jestem uzależniona od ciucholandów
dotychczas nie miałam za bardzo odwagi, żeby się pochwalić swoimi zdobyczami, więc dziś będzie mój mały debiut Swetro-sukienkę dorothy perkins kupiłam za 12 złotych tydzień temu, a torebkę wczoraj za 10 zł (musiałam o nią stoczyć niezły bój z niemiłą panią, która chciała mi ją wykraść z koszyka...)
Edytowane przez yossi86 Czas edycji: 2009-10-16 o 14:47 |
|
|
|
#4283 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() podoba mi się sweterek
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
torebka- 5 zł
![]() tylko tyle dziś
|
|
#4285 |
|
BAN stały
|
byłam na łowach i upolowałam 3 bluzki, ogólnie to strasznie się zdenerwowałam bo moje 2 ulubione lumpki w mieście były na wage, a dzisiaj przychodzę jeden wyceniony a drugi od wtorku
![]() ![]()
|
|
|
|
#4286 |
|
Rozeznanie
|
w krk na ul. starowiślnej pojawił się nowy szmateks. myślałam, że w końcu będzie gdzie chodzić i za rozsądne ceny coś tam sobie kupić. jakie było moje zdumienie gdy zobaczyłam, że za bluzeczkę na ramiączkach trzeba tam dać od 15zł w górę. ostatnio była bardzo fajna torebka ale cena! 38zł! i to żeby była nowa... a tu nie... widać, że używana -a im bardziej znana firma tym drożej. ot, tak się wygadać chciałam, że coraz drożej i ciuchy w coraz gorszej jakości. dochodzę do wniosku, że czasem po prostu lepiej iść do sklepu...
|
|
|
|
#4287 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a teraz? można wyłapać rzeczy nowe/prawie nowe/lekko używane, bardzo często oryginalne, wyjątkowe, których nie nosi pół miasta w dodatku za grosze... i teraz się szmateksy wycwaniły.. zdały sobie sprawe, że prowadzą dobry biznes i sporo mogą na tym zarobić szkoda, że my na tym tracimy ale może powrócą do łask kiedy zobaczą, że ludzie już tak chętnie nie kupują.. strasznie się zezłościłam dzisiaj |
|
|
|
|
#4288 |
|
Zadomowienie
|
Moje skromniutkie
kamizelka futrzana 5,90zł (na 122cm 7lat )koszula marks&spencer 2zł
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
AntenkA86
Cytat:
yossi86 - świetny sweterek .
|
|
|
#4290 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

SENS jest zawsze Kochana! może akurat coś znajdziesz extraktowego

. Teraz jak nie pójdę na dostawę do mojego ulubionego lumpku, to choruje cały dzień
, od razu wyobrażam sobie jakie perełki na pewno tam były
śliczne rzeczy.!!!!

W duzych jest zawsze duuuzo ludzi,kolejki do przymierzalni i wiecej za kg.A w takich malych osiedlowych(nie wszystkich oczywiscie)-przynajmniej u mnie- mozna znalezc wiecej dodatkow i wiecej ciuchow nawet kilka dni po dostawie.

....