![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Hej babencje
Anisiu przepiękne zdjęcie, wyglądasz z Pitusiem olśniewająco, jesień cudowna i złota. My dziś byliśmy z malżem u meblowego więc pojechaliśmy fajną drogą przez las, tam było jak w bajce ![]() ![]() Odebrałam moje buciki które zgrabnie kobita mi wysłała na adres teściowej ![]() ![]() Olcia już wykąpana i szaleje of course. Wczoraj był hardkor.Zasnęła ku mojej uciesze o 20:50, jak się podnosiłam do kąpieli po 22 to się obudziła, jakbym miała gps w tyłku. Szalała do 0:00 a pewnie szalała by dlużej gdyby nie to, że ja z tż poszliśmy spać i wzięliśmy ją miedzy siebie. Mam dość tego jej szaleństwa. Kleofasa wielce się ucieszyła, jak wróciliśmy z meblowego ![]() ![]() ![]() Bedę wsuwać truskawki homogenizowane, ach smak dzieciństwa ![]()
#4262 |
Zakorzenienie
|
moj juz śpi, jak zwykle po kokoszeniu sie w łóżku a nie w łożeczku, ciekawe czy po katarze , wszystko wróci do starego rytmu i bedę miała cudnie długi wieczór
![]() znalazłam promocję na huggiesy jakby któras była chętna ![]() http://www.allegro.pl/item792251320_...mocja_r_5.html Kasiulka jak sie w końcu ta kocia Tajka zwie ? hm ? ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-10-25 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
Kotka w końcu zwie się Kleo
![]() A ja mam naprawdę hardkory z Olą od jakiś 2-3 dni... pięknie nabyła umiejętność histeryzowania. Moja słodka może i łobuzerska córka zamienia się w mega terrorystę, ja się nie daję, ani myślę ale przeraża mnie jakie diablisko w niej siedzi. Wyje więc aż się ściany trzęsą, bo jak mi się zaczyna składać odkładam ją na podłogę i zlewam. Dziś też postanowiła obkopać łóżeczko.
#4264 | |
Zakorzenienie
|
a ja mam wqrw... Piter usnal o 19.30 a za 20 min tak sie rozkasłał ze sie wybudzil, wyglada jak mlody Bog i ani mysli spac
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
moja też potrafi pokazać koncertową żenua...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
o to widzę, że Miki nie odbiega zbytnio od zachowań swoich wizażowych pobratymców
![]() ![]() ![]() a mamy z małżem polewkę, jak łapie sie za głowę, że niby ma taaaaakie kłopoty, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Zakorzenienie
|
jak jestem w domu to mam z tego zlewe, bo mam w dupie akurat jego histerie, sadzam go na srodku pokoju i go ignoruje, rzuci smoczkiem czy klockiem, pfff jego sprawa, ale dzisiaj na spacerze, wzielam go na rece, wacpan se nie zyczyl to ciup mi w twarz a potem chwycil za wlosy i ciagnie, no to nie wiele myslac powiedzialam stanowczo co o tym mysle, pacnełam w lape to mina byla bezcenna i mimo protestow zapielam w wozku, podzialalo natychmiastowo
![]() Ale juz wiem, ze musze nad tym popracowac... teraz mnie wnerwia TZ bo stanowczo odkladam Piotrka do spania, a TZ mowi "on ci nie zasnie, pyusc go niech polazi bo sie zmeczy" to dostal zrąbkę, bo jutro o 6 pobudka i zas bede gada budzic, zamiast mialby sie sam obudzic po odpowiedniej ilosci snu... powiedzialam mu, ze jak jest pora snu to nie ma mowy o wedrowkach i zabawie, rozreguluje sobie dziecko i bedzie mi po polnocy zasypial... Nigdy w zyciu!
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
Baby to mnie pocieszyłyście, że Olgierda nie jedyna
![]()
#4269 |
Zakorzenienie
|
Anisia - piekne macie zdjecia
![]() ![]() ![]() ![]() oby mu jak najszybciej kataros przeszedl, co za dziadostwo ![]() ![]() na moje dziecko zmiana czasu dziala, a jakze - nasennie ![]() ![]() za to ja jestem zmieta jak szmata, caly dzien mnie boli leb-zadna tabletka nie pomaga bo to od tego faken cisnienia ![]() ![]() i najgorsze - dzis w nocy tz mi jedzie na szkolenie do Wa-wy i wraca we wtorek wieczorem ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Mała75 Czas edycji: 2009-10-25 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
Mała współczuję migrenosa, oraz zostania słomianą wdową
![]() wczesniej to myślałam, że ja taka wrażliwa na hormony i wahania ciśnieniowe, ale widać są jeszcze inne bidulki na naszym wątku ![]() ps, ciapko-skarpetki dla chętnej http://www.allegro.pl/item793395901_...deszwa_20.html nudzi mi sie i szperam na allegro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zakorzenienie
|
Niech cie Moniś nie zwiedzie ta słodka minka...
![]() ![]() Tenkju Ci taboretowo ma za zacne komentarze ![]() ![]() Smyk był wniebowzięty liścmi, zbierał sobie i wrzucał do pobliskich śmietników ![]()
#4272 | |
Zakorzenienie
|
Anka - no moje migreny to juz maja swoja historie...raz na 1-1,5 mies. mam taka prawdziwa z rzyganiem i lezeniem jak kloda w wyrze przez caly dzien...nie jem i nie pije
![]() ![]() a skarpetki fajne, ale cos mi sie zdaje, ze na Majke chyba musze miec rozmiar 19 ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
![]() i nie daj sie tz, zadne tam puszczanie samopas ![]() ![]() ![]() ![]() u ciebie jest o tyle gorzej, ze rano trzeba wstac do pracy i nie ma mowy o odsypianiu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Zakorzenienie
|
Maluśna zdecydowanie
![]() ![]()
#4274 |
Zakorzenienie
|
nie dałam się Monia, TZ chrapie już na kanapie.. się wkurze to go nie obudzę i będzie tam kiblował całą nocke
![]() ![]() Ja sie małemu gadowi i dużemu terroryście nie dam.. oj nie ![]()
#4275 |
Zakorzenienie
|
Witam piękne panie
![]() ![]() Od czwartku kiblujemy w 1 pokoju u moich rodziców ![]() ![]() ![]() Piękne foty powstawiałyście ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() popieram - nie budz duzego, niech kibluje w opakowaniu cala noc na kanapie ![]() ![]() ja spadam do tz, za pare godzin rozstanie wiec trzeba jakos sie pozegnac ![]() dobranoc baby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
a ja mojego gada dalej usypiam... normalnie pierwszy raz mam odczucie, że chetnie oddalabym własne dziecko
![]() Cestia, ja sie steskniłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Dobranoc Moniś, TZ juz sie przeniósł do sypialni a mnie i dziecko ktore nie spi ma gdzieś, się wkurze a sama będe na tej kanapie dzisiaj spac... ide, bo mam mega-wqrwa juz.. glodnam, nie umytam.. czas nagli, a gnojek nie spi
#4279 |
Zakorzenienie
|
verona tylko , że u mnie w kilku biedronkach same małe rozmiary zostały jak widziałam, wiec i tak nie mam gdzie kupić taniej
ps. a jaka jest ilość pieluszek rozmiar 5 w biedronie ? bo ja to przeliczam zawsze ile mi za szt. wyjdzie ![]() Cestia co miałyśmy Ci tyłek zawracać jak sie zachłysnęłaś wolnością z małżem ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-10-25 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
Witaj Cestia! ciesze sie, ze jakos sie uklada.. i oby sie nie zmienilo
![]() W morde jeza! ale piekne fotosy i to nie tylko pieknej zlotej jesieni ale i pieknej zlotej Anisi i pieknego zlotego Piterosa! ja to se przyblizenie na buciki zrbilam ![]() ![]() Kasiulko, kochana, to chyba jakias faza rozwoju, bo moj tez od paru dni nauczyl sie histeryzowac, a tak wrzesczzy, ze szkoda slow. Czlowiek nie wie jak reagowac, puscic nieuwadze? tlumaczyc, ze nie mozna krzyczec? wrzeszczec na niego? dzis poszzlo o szczoteczke do zebow, bo juz i w klozecie nia grzebal ![]() A u mnie to ta zmiana czasu jakos nam wszystkim pomieszala w glowkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zima czy lato, szpila musi byc ![]() ![]() to dlatego ze maja taki specjalny sciagacz zrobiony, dwa lata temu je kupilam i posluza kolejna zime, warto sie czasem wybulic i miec przyjemnosc uzytkowania ![]() a obcas niziutki 8cm ma ![]()
![]() |
#4282 |
Zakorzenienie
|
Ha! No ja myślę, że tęskniłyście
![]() ![]() ![]() Anisiu, ach ![]() ![]() ![]() Czekam na siorę, TŻ w pracy a myśmy sobie miały nocne pogaduchy urządzic, a mendy nadal nie ma ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Aaaaaa! Zapomniałam napisac, że też zwróciłam uwagę na Anisiowe buty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cestusia, echh jak mi takich nocnych pogadanek z siostra u boku brakuje... ale niestety tak sie lajf poustawiał ze z siostra to az na gg sie widuje i czasem w pracy.. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
Cestyjo, ja zauważyłam nieobecność, ale sobie przypomniałam, żeś Ty na czasowej banicji, więc co się miałam drzeć w pustkę
![]() A co do walki o swoje, to już taki etap. Ale powiem Wam, ze o ile Łucja jest waleczna (potrafi dać po mordzie, czy zintensyfikować w proteście swoje niszczycielskie działania), to scen typu "skrzywdzone, zrozpaczone dziecko" z przeraźliwym płaczem i pokładaniem się po ziemi robi bardzo rzadko. I to tylko jeśli jest zmęczona.. Nie wiem czy wszystko przede mną, czy udało mi się ten sposób walki zdusić w zarodku (miała kiedyś parę wejść, ale totalnie olałam)... pożyjemy, zobaczymy ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- heh, i mi siostry brakuje.... młoda studiuje w Krakowie, ale mają jej neta założyć.. ![]() no cóż - dobrze, ze jest... będe musiała Łuście jakąś dorobić, zeby też miała z kim plotkować... Cestia, ile Twoja siorka ma lat? |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Zakorzenienie
|
Przyznam, że 400zł to cena dla mnie dośc powalająca, ale porozglądam się
![]() Sosno, siora 4 lata młodsza - 21 lat skończyła (nawiasem mówiąc ma urodziny dzień przed Mati ![]() ![]() Nie mów, że też masz siostrę w tym wieku bo padnę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | |||
Zakorzenienie
|
witam się
ja dziś ok południa jechałam z tz do gór bo trzeba było przywieź nasz domek przewoźny//kamping// do domu było z tym trochę trudności bo nie mogliśmy z własnej drogi wyjechać a na dzieńdobry tz chciał na działce nawrócić i utopił auto w błocie aż tak że nawet traktorem nie można było wyciągnąć no ale w końcu się udało gdy dołączyło do traktora 3 panów a z przyczepą też było tak że przyczepę ciągnął tz autem a auto ciągnął traktor i z wielkim trudem wyjechaliśmy chwalę wszystkie słodziutkie dzieciaczki bez wyjątku ![]() no i oczywiście mamusie ![]() Cytat:
Karolek jak nigdy się nie interesował smoczkiem tylko do zasypiania tak teraz to tylko chodzi i go szuka a jak znajdzie to go trzyma w ręką by przypadkiem mu go nikt nie zabrał wygląda to komicznie Cytat:
oj muszę stwierdzić że mój też umie pokazać swe nie zadowolenie i też szczypie bije i drapie ale jak ostatni chwycił mnie za szyję i uszczypał wbijając swe pazurki w moją skórę to nie wytrzymałam i dostał po paluchach a słowa " nie wolno" to działa na nie go tak że robi to jeszcze szybciej i mocniej śmiejąc się szyderczo Cytat:
cestia ja też zauważyłam ale pamiętałam że masz się wyprowadzić a to że jest wam tam dobrze i że mała lepiej śpi i jest grzecznieja niż w domu to może jakiś znak// że czas poszukać nowego lokum Ja już przestałam budzić tz jak mi zaśnie w salonie bo stwierdziłam że on nie mały dzidziuś bym go musiała układać do spania i mówić mu gdzie ma iść spać jak zaraz nie idzie do łóżka jak mu się zaczyna drzemać to jego problem a wcześniej to go budziłam kilka razy a on tylko mówił " już idę " i dalej spał /// oj nie to nie na moje nerwy no to się nagadałam ///raczej napisałam//to mogę iść |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
O dżizas
![]() ![]() ![]() Siora właśnie przyszła... spadam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
400 zeta za buty to niestety dziś norma. w Poznaniu jest jedno niewielkie CH gdzie jest sporo sklepów obuwniczych, zlazłam wszystkie i niestety ładne skórzane kozaki kosztowały najmniej 379zł. a jak jeszcze wyglądały mega zgrabnie i nie były mocno wysokie to 469-499.
ktoś mnie obudził ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zakorzenienie
|
heloł,
Mlode padło o 22.00.. wstał sam bez budzenia po 6tej ![]() ![]() Ja taka pol spiaca.. kawe wypije i bedzie git za pol kubka smigam pracowac ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.