|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Cytat:
![]() Cytat:
Ollliwko oby Ci szybko przeszło z tymi nerkami. Jutro mamy jechać do kontroli z moim okiem, a samochód zepsuty. Może tata swój pożyczy....
|
||
|
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
lindsley świetny brzuszek, wprost bombowy!
Cytat:
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
Tity, dzięki
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki...
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
kretencja zazdraszczam figurki
suknia super prezentujesz sie ekstra
|
|
|
|
#4267 | |
|
Zadomowienie
|
kretencja, wyglądasz szałowo, kiecka śliczna! A szpilki
![]() Cytat:
![]() lindsley, masz śliczny brzuszek
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
Olliwko kciukasy za wyniki.Napisz jutro co tam wyszlo
Scio bedzie dobrze Kretencja szczerze mowic to nie spodziewalam sie, ze bedziesz az tak szalowo wygladac w tej sukience - po prostu bosko bardzo, bardzo kobieco.I wg mnie o wiele ladniej Ci w dlugich wlosach Lindsley peknie juz brzunio widac ![]() Tity kciuki za jutrzejsza kontrol i daj znac po Kupilam juz prawie wszystko do szpitala (procz podkladek jednorazowych na toalete - maja byc jutro), wiec moge sie zabrac wreszcie za pakowanie torby
|
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, dziewczyny
![]() Co do spraw mieszkaniowych, to właśnie dziś dostaliśmy decyzję kredytową - pozytywną
|
#4270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
Tz dostał najmniejszą wypłatę odkąd tam pracuje, moja jeszcze nie przyszła... Boję się, że zus będzie się ociągał... A tu kasa potrzebna na remont będzie. Niby powinno starczyć co mamy oszczędzone ale wolę nie wydawać na razie na co nie muszę A tak kusi... No i sobie chciałam coś do ubrania kupić...---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
To kiedy przeprowadzka??
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
|
#4273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jakaś sprężyna się odczepiła, jeździ się jak wozem drabiniastym i strach bo może się wbić w koło i nieszczęście gotowe. Dzisiaj miał nam mechanik zrobić, ale przyszły nie te sprężyny co trzeba
Cytat:
Cytat:
Ciesz się, że zaraz będziecie mieć własne gniazdko i będziesz mogła sobie pourządzać je troszkę ![]() Lindsley brzuszek słodki ![]() Ah znowu mieliśmy się uczyć i znowu nam nie wyszło
|
||
|
|
|
#4274 |
|
Rozeznanie
|
no jestem jakiś taki kiepski nastrój mam w tym roku a dopiero sie zaczał
nadrabiam zaległości w czytaniu Tity więcej już chyba nie musze pisać ![]() Scio śliczny kociak Lindsley dziekuje Olliwka to zapewne nereczki - współczuje bo znam ten ból a sylwestra spędziłam z moim TZ w domku i było booooooooosko ![]() abz mam nadzieje,że tak bedzie - choć już zaczynam wątpic czy wogóle mi sie uda ![]() Celasa witaj u mnie zasypało śniegiem juz nie pamietam kiedy było tego tak dużo aż miło chodzi sie na spcerku choć dzisiaj nie byliśmy bo zaczęło wiac wrrrrrr narazie mam -6st za oknem |
|
|
|
#4275 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kretencjo, figurka pierwsza klasa
Ślicznei wyglądałaś Jak już macie pozytywną odpowiedź z banku, to nic tylko się teraz cieszysz z przeporwadzki Lindsley brzunio fajny ![]() Awenturko nadżerki się pozbędziesz Ollwiko daj znać jak odbierzesz wyniki Aldii toż Ty już gotowa jesteś na porodówke Był brat, pokrzyczał Przyszły dziś moje kosmetyki więc już sie pomiziałam a że J. nie ma do 22, to mam chwilę dla siebie
|||||||||||||||||||||
|
|
#4276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym uczeniem też zawsze tak miałam, siadałam jak już musiałam... Cytat:
Miałam znów małego gościa. Słodziak taki ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Dzięki Ja bym chyba brata za drzwi wystawiła jakby na mnie krzyczał...
|
|
#4277 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Lindsley, ja już czekam aż on swoje biuro przeniesie do siebie
|||||||||||||||||||||
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
A ma taki zamiar? A co z Twoim L4? Wybierasz się?
Aldi przepraszam za takie nietaktowne pytanie ale ile przytyłaś?
Pojawiłeś się niespodziewanie w kwietniowy poranek i wywróciłeś nasz świat do góry nogami Michaś Edytowane przez lindsley Czas edycji: 2010-01-04 o 19:33 |
|
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
Lindsley kochana, to calkiemnormalne pytanie - 11,8
jak narazie ![]() Awenturyn i to przez to, lekarz Ci powiedzial, ze nie mozesz miec teraz dzidzi i ma Ci ja usuwac operacyjnie ? Ja mam nadzerke od lat, ale mi gin wlasnie zawsze mowil, ze poczekamy az urodze dziecko i wtedy dopiero sie tym zajmiemy.... Zgadnij no prawie gotowa Czekam jeszcze na zestaw do krwi
|
|
|
|
#4280 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Aldii waga marzenie
przynajmniej moje ![]() Lindlsey, ja mam nadzieje, że to nastąpi szybciej niż myśle, bo ja w maju nie mam zamiru do niczego się dotykać L4 dobre pytanie nie umiem wprost powiedzieć "chciałabym odpocząć i proszę o L4" więc wątpie w to , że w środę bym L4 dostała.. Daje radę na razie Tity oby autko nie kosztowało zbyt dużo
|||||||||||||||||||||
|
|
#4281 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oby to nie było nic poważnego...Cytat:
jak na razie,od wczoraj dietka....jakoś się trzymam ale nie jest łatwo...wszystko mi pachnie i woła Cytat:
bo masz się czym pochwalić Znam ten ból ale mi się udało,mój mąż wygrał z nałogiem cztery lata temu,miesiąc przed narodzinami drugiego dziecka ale był postawiony pod ścianą...przez lekarkę ![]() Prawda jest taka że dopóki on sam nie zechce to nic z tego nie będzie ale się za wiele nie wypowiem bo nigdy nie paliłam...Cytat:
![]() Brzuszek śliczny Tity,szybkiego powrotu brum bruma i żeby nie pociągnął Was za bardzo po kieszeni A ja zbieram się spać,dzisiaj miałam wariacki dzień,musiałam jechać przez pół miasta przedłuzyć polisę na mieszkanie i cesję dla banku...nienawidze tych urzędowych papierków i bieganiny Jutro zaklepać się w UP,pojadę rano,zaraz jak odwiozę synka na 8.00 do szkoły... Dobranoc laseczki
|
|
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja pisałam o tym, że za tydzień muszę jechać na badania i muszę być na czczo. Potem wypiję sobie glukozę i znów po godzinie będą kłuć. Dopiero potem pójdę sobie na pysznego tłuściutkiego pączusia - bo rzut beretem od przychodni jest netto a tam dają pyszne pączusie
|
|
#4284 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Lindlsey juz za tydzien masz glukoze??
|||||||||||||||||||||
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę zrobić tak, żeby na 15.01 na wizytę mieć wyniki. Położna kazała zrobić po 10stycznia
|
#4286 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam w srode wizyte, więc pewnie też da mi skierowanie i żebym na następną wizyte, czyli coś początek lutego miała wynik hmmmm
||||||||||||||||||||||
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja dziś na szybko, bo do tej godziny siedziałam nad dziennikiem
Kretencjo, wyglądasz w tej kiecy cudownie ![]() Marcelko, ja to bym chyba na złość bratu na L4 poszła - tak krzyczeć na ciężarną ![]() Ollliwko, kuruj się kochana. Z nerkami nie ma żartów więc do lekarza śmigaj A mnie nie zarejestrowali na jutro do,lekarza, więc może pójdę dopiero w czwartek A już bym chciała w pracy powiedzieć, żeby miec z głowy, ale nic, poczekam Miłej nocy |
|
|
|
#4288 |
|
BAN stały
|
A u mnie bylma u Gnia...i co Dupa
![]() ![]() ..rozw arcie 1 cm...oznak porodu nie widacide sie okapac pa do jutra
|
|
|
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już niedługo i pewnie w najmniej spodziewanym momencie Ale Ci zazdraszczam, że jeszcze parę dni i już się spotkasz ze swoim skarbem "oko w oko" ![]() A ja się wkurzam na moją infekcję. Leczę się już od tygodnia, lekarz mówił, że gyno-femidozal (czy jakoś tak) mam stosować parę dni. Wczoraj już odpuściłam sobie bo miałam ochotę na przytulanko (przytulanek nie było bo mnie wcześniej tz zdenerwował) a dziś znów czuję, że jest nie tak jak powinno
|
|
#4290 |
|
Wtajemniczenie
|
Kretencja -ślicznie wyglądasz w tej sukience i bucikach
i gratuluję pozytywnej decyzji kredytowej !!aldii - 3 tygodnie to już rzeczywiście niedługo Ci zostało ![]() Malga19 - trzymaj się ciepło!!wszystko będzie dobrze
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.

my przecież nie wymagamy żebyś super extra ubrała się do zdjęcia , przynajmniej ja 

bardzo, bardzo kobieco.I wg mnie o wiele ladniej Ci w dlugich wlosach 
Tz dostał najmniejszą wypłatę odkąd tam pracuje, moja jeszcze nie przyszła... Boję się, że zus będzie się ociągał... A tu kasa potrzebna na remont będzie. Niby powinno starczyć co mamy oszczędzone ale wolę nie wydawać na razie na co nie muszę

Ciesz się, że zaraz będziecie mieć własne gniazdko i będziesz mogła sobie pourządzać je troszkę
nadżerki się pozbędziesz 

bo masz się czym pochwalić 
ale się za wiele nie wypowiem bo nigdy nie paliłam...

A już bym chciała w pracy powiedzieć, żeby miec z głowy, ale nic, poczekam