|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Cytat:
Cytat:
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Laski ja idę już do łózka bo jeszcze gazetkę chciałam przejrzeć (kupiłam sobie dziś Cosmo i jeden artykuł baardzo mnie ciekawi d o b r a n o c
m i l y c h s n ó w |
|
|
|
|
#4263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no właśnie piszę, że się śmiałam, że to środek antykoncepcyjny, a mi się dalej chce bzykać i pytam... co to za antykoncepcja jest?
|
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
ano właśnie to jest najgorsze, że ja nie zawsze potrafię rozpoznać co jej dolega a ona mi przecież nie powie... przynajmniej narazie
![]() <><><> a w ogóle to dzień dobry no i co tu tak cicho? ![]() |
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Sweet śliczne tuniczki. Szczególnie druga mi się podoba. Sama na podobną poluję ![]() Mam nadzieję, że szybko Ci się humor poprawi. Na pewno nie jesteś do dupy i nie masz żałosnego życia. Mnie też czasem takie myśli nachodzą więc Cię rozumiem. Ale mimo wszystko postaraj się dziś myśleć pozytywnie Lil Bon Bon współczuję takiej sytuacji. Ja zawsze żartowałam, że kiedyś do domu przyprowadzę czarnoskórego bo bardzo mi się tacy mężczyźni podobają. I tata zawsze powtarzał, że mnie wydziedziczy. Ale wydaje mi się, że jak będą wnuki to mogą je zaakceptować. Czas pokaże. Najważniejsze, że Ty jesteś szczęśliwa. Ev dziwna przyjaciółka Ja się Tobie nie dziwię, że Cię to denerwuje. Niskie poczucie własnej wartości nie usprawiedliwia kopiowania innych. A szczerze niecierpię ludzi, którzy nie mają własnego zdania i przyjmują poglądy innych. Miałam kiedyś taką koleżankę... jak powiedziałam, że nie lubię Kaśki to ona też. Jak ścinałam włosy to ona też. Jak mnie coś denerwowało to ją automatycznie też. Nie wiem czy to chęć "podlizania" się czy faktycznie całkowity zanik procesów myślowych ale szybko skończyłam tę znajomość.A co do przyjaciółek to nie potrafię zrozumieć kobiet, które pod wpływem mężczyzny nie mają czasu dla innych. W życiu nie przestałabym robić rzeczy które lubię i spotykać się z moimi znajomymi bo mam chłopaka. Bo on woli leżeć z piwkiem na kanapie albo nie lubi Jolki. Trudno nie musisz lubić tego co ja. Nie wszystko trzeba robić razem...
|
|
|
|
#4266 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
? A tak na poważnie, wątpię, czy cos się zmieni. Z ojcem nie ma o czym gadać. Moja mama jest wykształconą osobą i mimo to nie jest w stanie zaakceptować mojego związku. Otwarcie powiedziała mi, że wstydzi się pokazać z murzynem na ulicy. No cóż, w takim razie nie pokaże się też z córką... Niby martwi się o moją przyszłość, ale szuka dziury w całym. Czasami wydaje mi się, że bylaby bardziej zadowolona, gdybym była z jakimś polskim obszczymurem...a przecież on skończył świetne studia, ma d0bre perspektywy i naprawdę rozumiemy się bez słów. Tłumaczę jej, że inteligentna osoba nie będzie robić złośliwych kometarzy. Przepraszam, że się tak wywnetrzniam, ale naprawdę zaczynam wątpić w ludzi...
|
|
#4267 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
No to jedziemy
Cytat:
Cytat:
![]() Ale z sytuacji, które opisywałaś, to najlepsze wyjście. Nie ważne po ilu latach się rozstałaś, ważne, że robisz to w zgodzie ze sobą i dla własnego zdrowia psychicznego. Ja rozstałam się po 5 latach związku i sobie chwalę hehe (chociaż prawdę mówiąc parę miesięcy miałam doła ogromnego, że taka niedobra i zła kobita jestem...)Cytat:
A ogółem to ja lubię romantyzm, niewymuszony i nieprzesadzony jak mi rano facet do uszka szepcze, że chce zawsze się tak budzić itp. A nie np " wstawaj stara rób śniadanie" Ale tak publicznie gołąbkować czy coś to ja też nie lubię. Emocjonalnym ekshibicjonistą nie jestem... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Aaaa i wesela u mnie kończą się różnie. Ostatnie na którym byłam zakończyło się obecnym związkiem ![]() Cytat:
A ja ciągle w UK siedzę
|
||||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
o rety jaki u mnie dziś znowu wiatr wieje.... Ev gdzieś tu wyczytałam (chyba jeszcze w poprzedniej części), ze Ty włosomaniaczka jesteś. Stosowałaś kiedyś wosk z WAX na wypadające włosy? Jeśli tak to po jakim czasie widać efekty? A może któraś z Was dziewczynki coś wie na ten temat? Bo mi sie zaczynają włosy tak sypać... w sumie mnie to jakoś bardzo jeszcze nie martwi tym bardziej, że mam włosy baaardzo gęste no ale ze wzgledu na Olę to jest juz trochę męczące to ciągłe uważanie, żeby nie wciągneła jakiegoś
|
|
|
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pavlinecka nie śpiesz się z powrotem jak Ci tam dobrze
|
|
|
|
|
#4270 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
Mimo wszystko życzę, żeby rodzicie kiedyś zmądrzeli. I choć na pewno jest to dla Was obojga przykre to najważniejsze, że się kochacie i dajecie sobie szczęście. Reszta się jakoś sama ułoży ![]() Cytat:
![]() Buziaki
|
|
#4271 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za niedługo będzie tak, że może trzeba będzie się wstydzić kogoś kto ma np zielone oczy... paranoja... zacofanie... zaścianek... odpoczywaj... ja dopiero wróciłam... mój facet mnie męczy... Simpatica... czy Twoja Ola na spacery w dni bez wiatru i w upale 25 stopniowym też jeździ w grubej kurtce, polarze, przyktryta kocem w czapce i szaliku?
|
|
|
#4272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co prawda jeszcze chyba tyle stopni to u mnie nie było ale ja już od jakiegoś czasu jej w ogóle kurtki nie zakładam bo przecież jak ją wkładam do wózka to tam i tak ma ciepło z resztą ma na sobie body, kaftanik, rajstopki, skarpetki i dresiki takie srednio grube to chyba starcza nie? no czapka oczywiście jest ale przerzuciłyśmy sie na taką cieńszą. Kocykiem przykrywam cieńszym a jak jest chłodniej to grubszym jak ją wyciągam z wózka to zawsze jest cieplutka ale nie zapocona wiec chyba jest jej akurat (mam nadzieję)
|
||
|
|
|
#4273 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Myślę, że jak Oleńka nie jest spocona to znaczy, że jest ubrana w sam raz Miłego dnia
|
|
#4274 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale takie uprzedzenia do związków "międzyrasowych" że tak brzydko powiem, spotyka się chyba wszędzie. Nawet tu w Londynie, gdzie chyba przyjezdnych jest więcej niż Anglików często słychać negatywne komentarze na ten temat. Widocznie ludziom ciężko się nauczyć, że miłość nie ma płci, koloru skóry i nie zna barier językowych. A i paradoksalnie w małym polskim miasteczku na Podlasiu ciemnoskóre maluszki i ich tatusiowie są wręcz podrywani przez starsze panie na spacerach Ciemnoskórzy lekarze mają największe wzięcie a jeśli słyszy się negatywne komentarze to od obszczymurków po 30 bez mózgu i perspektyw. Czyżby w małych miasteczkach było więcej tolerancji?? ( to tylko pytanie retoryczne - jak to napisałam od razu moje sąsiadki, cholerne złośliwe plotkary stoją mi przed oczami....) Cytat:
But whenever I'm not with you It's so hard for me to see I need to see a picture of you A special picture just for me So take a dirty picture for me Take a dirty picture |
|||
|
|
|
#4275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() muszę niedługo się wywleć z mieszkania i jechać na zajęcia, liczę, że wreszcie dzisiaj z łaski swojej zjawi się mój promotor, bo nie mogę go dorwać od zeszłego tygodnia a chce żeby mi ten cholerny ostatni rozdział zaakceptował.piękna pogoda się dzisiaj u mnie szykuje ciekawe jak w weekend![]() jakie macie plany? |
||
|
|
|
#4276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jojla ja też lubię takie odcinane pod biustem, bo przynajmniej brzucha nie trzeba wciągać A tak w ogóle to witam się ![]() Poleciałyście z tymi postami, że nadążyć nie można ![]() A u mnie dzisiaj śliczna pogoda. Jak latem, a ja muszę w tym bunkrze siedzieć ![]() Miłego dnia
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
haaj, wpadłam na chwilkę tylko sie przywitac bo właśnie skończyłam sie ogarniac i czekam na gości
![]() miłego dzionka laseczki <><> moje plany na długi weekend? zrobić 3bita i sałatke gyros Edytowane przez simpatica Czas edycji: 2010-04-29 o 13:35 |
|
|
|
#4278 | |||
|
Zadomowienie
|
tia.. tęskni
Cytat:
a moja koleżanka do jego rodziców "dziecko też człowiek... chcecie je na parze ugotować?" Cytat:
dokładnie.. zgadzam się z Tobą... najlepsi są Polacy, którzy widząc Polkę z czarnoskórym wyzywają ją od najgorszych... debile są wśród nas... dlatego idiotów trzeba unikać, bo z głupotą się nie wygraCytat:
zaproponował mi mieszkanie na zasadach konkubinatu (dokładnie tak to nazwał) miłego dnia ewribady
|
|
|
#4279 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Inną kwestią jest też, że Afrykańczycy niestety, sami trochę pracują na negatywny wizerunek. Znam niejedną dziewczynę, która skończyła ze złamanym sercem. Hm Pavlinecka chyba to Twoje miasteczko jakieś wyjątkowe, bo jak ja zabrałam mojego S. w odwiedziny, to była sensacja na całe miasto (pochodzę z 30-tysięcznej miejscowości) i ludzie mało co z okien nie wylatywali, jak wyszliśmy na spacer. Cytat:
. Rewelacja Piekielna alergia. Od rana kicham na monitor w pracy. I rozłąka. Drugi dzień go nie ma, a ja już tęsknię. Tak naprawdę przy życiu trzyma mnie tylko perspektywa jutrzejszych zakupów.
|
|
#4280 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny. Ale się rozpisałyście jak mnie nie było... Normalnie nie mogę się odnaleźć. To może po kolei.
Na początku chciałam się przywitać ze Wszystkimi Nowymi 86. Wróciłam w piątek ale jakoś nie mogłam się ogarnąć. Później zajęci, kolokwia i tak jakoś zeszło do dzisiaj. Teraz mam troszkę więcej wolnego więc mam nadzieję nadrobię wszystkie zaległości i na uczelni i na wizażu. Co do konferencji to było super. Ludzie mili i otwarci. Nie to co w Polsce. Moskwa świetna. Tylko nie za wiele zobaczyliśmy, bo Plac Czerwony zamknęli. Jak przejrzę zdjęcia to postaram się coś wrzucić. Mam nadzieję, że już na bieżąco będę czytać i pisać ![]() A mam jeszcze pytanko. Co to za ciacho ten 3bit? |
|
|
|
#4281 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Kama
Możesz znaleźć przepis na wizażu. A generalnie to lepsze jest od batonika 3 bit.
|
#4282 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale później jadę do domu, dzwoniła dzisiaj moja mama i zaplanowała miłą rodzinną niedzielę ![]() Cytat:
przejrzałaś mnie ![]() Cytat:
to trafiający w sedno.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Lil na pewno nawet nie zauważysz jak Ci ten czas rozłąki zleci. Ja w ubiegłe wakacje wyjechałam na prawie dwa miesiące i też tęskniłam ale w końcu bardzo szybko ucieka czas i w efekcie nawet nie zauważyłam kiedy te dwa miesiące minęły ![]() Cytat:
![]() ![]() Buziaki
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho
![]() Pogoda jest zaje*ista więc wykorzystuję to i idę zaraz grillować z dziadami studentami A weekend majowy cóż, specjalnych planów nie mam ale na pewno jakiś grill wyskoczy, może dłuższa wycieczka rowerowa a w wolnych chwilach (o ile takie będą) mgr ![]() Miłego wieczoru |
|
|
|
#4284 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam taką nadzieję. Fajnie, że już jesteś
I koniecznie pokaż jakieś fotki Cytat:
![]() Ja dopiero niedawno dotarłam do domu i jestem padnięta. Już mam dość tego tygodnia. Cieszę się strasznie z tego przedłużonego weekendu. Planów jako takich nie mam. Zamierzam po prostu zwyczajnie odpocząć Miłego wieczorku
|
|
#4285 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
piękni mężczyźni... wrzuć foty z Moskwy ![]() że pójdzie do piekła i niech sobie nie myśli, że ja z nim a tak serio, to zależy czy pracę znajdzie u mnie Cytat:
ała moja dpa pozdrawiam
|
|
|
#4286 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekamy na fotki ![]() na szczęscie był i rozdział zaakceptował także kochane, tak jakby skończyłam pracę mgr jeszcze tylko teraz kilka takich kosmetycznych poprawek i w przyszłym tygodniu drukuję jeszcze raz całą do ostatecznej akceptacji i koniec ![]() Cytat:
Cytat:
![]() my z TŻ i nasi znajomi jedziemy na działkę nad jeziorem na cały weekend mięcho na grilla (i ognisko ) już się marynuje, piwko chłodzi w lodówce, jutro ruszamy fajnie się zapowiada, nie mogę się doczekać ![]() |
|||
|
|
|
#4287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje ![]() i muszę przyznać, że zżera mnie zazdrość o napisaną pracę ![]() ![]() ![]() ehh chyba się pochwaliłam za wcześnie... siedzę w domu i chce mi się wyć ale chyba bardziej ze złości, że wszystko jakoś mi nie idzie. On od początku tygodnia wraca dopiero późnym wieczorem w świetnym humorze, codziennie piwko w miłym towarzystwie... a mnie to boli, wkurza i nie wiem co jeszcze... zazdrosna jestem czy co ![]() Cytat:
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się piątkowo
![]() Ev gratuluję napisanej pracy Jojla nie wiem co Ci powiedzieć. Po prostu swoje i tak trzeba wycierpieć niestety Trzymaj sie jakoś i oby z każdym dniem było lepiej Miłego dnia
|
#4289 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie zmotywowałaś mnie do wzięcia dupy w troki, bo u mnie zastój w pisaniu ostatnio. Cytat:
Dobrze Cię rozumiem, bo sama przez to przechodziłam. Ostatni dzień w pracy ![]() Miłego dnia koleżanki
|
|
#4290 |
|
Zadomowienie
|
Hej Babeczki.
Jojla jak masz ochotę spotkać się i pogadać to jestem do dyspozycji. Wiem, że jestem obca i w ogóle ale jakby coś to pisz na pw. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

jeśli (tak jak piszesz) kasa pozwoli to czemu nie
no i pod warunkiem, że wszystkie moje porody bedą wyglądały jak ten który już przeżyłam
nie chodzi o wygląd, ale mentalność
od pewnego czasu ma identyczne poglądy jak ja, "podpisuje się" pod tym co mówię, nawet o planach, np. zawodowych od pewnego czasu obawiam się (paranoja

ale na szczęście już słodko sobie śpi 
hehe (chociaż prawdę mówiąc parę miesięcy miałam doła ogromnego, że taka niedobra i zła kobita jestem...)

a chce żeby mi ten cholerny ostatni rozdział zaakceptował.
a moja koleżanka do jego rodziców "dziecko też człowiek... chcecie je na parze ugotować?"