|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
bo tam zbyt wiele o niej i jej efektach pracy nie pisze... ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4262 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja tak z innej beczki
![]() Czy ktoras z Was zna jakos gre w ktorej mozna cwiczyc dodawanie i odejmowanie do 100 ![]()
#4263 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4264 |
Przyczajenie
|
miskaa jakie zwisy nad otoczkami???coś kiepsko doczytałaś! warr,dziewczyna z forum miała problemowe piersi i dr. ją uprzedziła że może być coś nie tak i że będzie potrzebna druga operacja.Ona świadomie się na to zgodziła chciała uniknąć podwieszania. Także proszę cię zanim coś napiszesz to się lepiej zorientuj jak jest naprawdę. Doktor ostrowska jes fachowcem w swoim fachu i nie potrzebuje na to papierka....Sankowski ma wszystkie możliwe tytuły i co...????uważam że najleprzą reklamą są zadowolone pacjentki a tych znam kilka i niw wszystkie udzielają się na forach..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli wychodzimy od 0 i narzucamy dodawanie 13 do każdego otrzymanego wyniku... kolejna osoba - 13, następna - 26, następna - 39 itd maslo-maslane, ale chyba wiadomo o co chodzi ![]()
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
Nie planszowa . chodzi mi o to zebysmy grali cala rodzinka a przy okazi cwiczyli mate .
#4267 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() na chwilę zapomniałam o twoim zawodzie pysiu ![]() wybacz ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4269 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() i pozwól że nie zgodzę się z tobą w zdaniu wytłuszczonym - fachowcem można być własnie po osiągnięciu jakiegoś pułapu wiedzy i nie tylko praktycznej w tym przypadku przypomina mi się ta głośna medialnie sytuacja kiedy sprzątaczka w gabinecie dentystycznym przyjmowała pacjentów w końcu miała doświadczenie..i również miała zadowolonych klientów.. Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2010-01-25 o 11:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko do tej gry mam 3 osoby ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- horo nie to dla mojej rodzinki . Malej zaczelo sie liczenie do 100 wiec staram sie cos nowego wymyslic. W tamtym roku nie bylo problemu bo do 20 jest duzo gier , ale do stu ciezko cos znlesc. ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Dlatego wszystko jedno jakie gry byle ,zeby 3 osoby mogly grac ![]()
![]() |
#4271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-25 o 11:36 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No swietnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4273 |
Przyczajenie
|
Miskaa ty widziałaś moje piersi i piersi innych dziewczyn od dr.Ostrowskiej.ja mam tam login aga.k,przykro mi że uważasz nasze cycki za zwisy...To że jedna dziewczyna miała problem z piersiami,zresztą już jest okey,piersi potrzebowały czasu n a ułożenie się. Stwierdzasz że dr Ostrowska jest partaczem to naprawdę nie wporządku...Ja uważam że mam ładne piersi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4276 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z moja tez sie nie pokrywa i tyle. A co do pelnych uprawnien, to chyba dla szacunku i spokoju swoich pacjentek takie powinna nabyc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() aniu jak sie czujesz , cwiczylas dzisiaj ?
![]() |
#4278 |
Przyczajenie
|
listopadowa80 porównanie chirurga ogólnego z dziesięcioletnią praktyką w klinice chirurgi plastycznej z pomocą dentystyczną której się wydaje że jest stomatologiem jest trochę nie na miejscu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie widziałam Twoich piersi, wiec nie moge nic powiedzieć na ten temat... ale jakby bylo coś nie tak, to podejrzewam sama byś to widziała i pewnie egzekwowała od Pani Dr poprawkę. mimo wszystko podziwiam za odwagę... nie wiem , czy wiele osob zdecydowałoby się robić op plastyczną u dr bez odpowiednich kwalifikacji czy papierów. ja pamiętam jak poszukiwałam doktorka... wszystko musiało być ok. I chyba bardziej na "tak" przemówiły do mnie jego dy[plomy i wieloletnie doświadczenie niż na "nie" jedne piersi, które totalnie mi sie nie podobały , a były jego dziełem. i nie ma co się denerwować... dziewczyny wyrażają jedynie swoja opinię, która niekoniecznie musi być zgodna z Twoja... ... nie skrytykowały Twoich piersi, ale raczej poddały w wątpliwość uprawnienia Pani doktor co do przeprowadzania takich operacji ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
Dobra dziewczyny zmykam
![]() Dzisiaj w sumie wolne mam oprocz 2 h w szkole , ale trzeba ruinke posprzatac .
#4281 | |||
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ale sens pozostał Cytat:
![]() kukio ot cała filozofia - proszę, czytaj ze zrozumieniem co ja pisze i dopiero zabieraj głos |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Zadomowienie
|
pysia, zupelnie nic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
tu praktyka i tu praktyka, tu brak papierka i tu co jest nie na miejscu? ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- na sen? ![]() a mnie jeszcze kaszelek i katarek męczy..głos też nie wyjściowy ale oko zrobię i będzie gites ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Zakorzenienie
|
aniu to Ty odpoczywaj ,kuruj sie i powoli wracaj do zdrowia a o sport sie nie martw ja i za Ciebie pocwicze
![]()
#4286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to że chirurg OGÓLNY pracuje 10 lat na oddziale chir. plastycznej niewątpliwe oznacza, że ma spore doświadczenie w tej dziedzinie chirurgii, ale równocześnie NIE OZNACZA, że taka 10 letnia praktyka czyni go chirurgiem plastykiem ![]() To moja opinia i nie musisz się z nią zgadzać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzieki Slonko ![]() ![]() listopadowa, doczytalam ze w ta pandemie na Hel Cie wywialo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
następnie nie widzę, że by któraś z dziewczyn opiniowała Twoje piersi i twierdziła, że są "niepiękne" ![]() swoją drogą widziałam Twoje piersi na różowym i nie rozumiem po co ta dyskusja?? chcesz bronić swoich racji teraz na Wizażu??? każdy ma swoje zdanie i ja tez kiedyś myślałam o tej lekarce ale trochę poczytałam i jednak zrezygnowałam ![]()
![]() |
#4289 |
Kazar Lady
|
to zupełnie jak moje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zadomowienie
|
tak, tak ... sadze, ze jakby Twoje panoszyly sie tak w sypialni jak moje, to pozostalaby Wam jedynie buda do spania
![]() A kota idz szukaj. Zaloz jakis filcok, sniegowce, omotaj rece i szyje rekodzielem tesciowej i w droge. Glupek moze jeszcze gdzies zamarznac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.