|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
inquiring - wymienienie przez Ciebie mnie zarumienia! <3
Tak, noszę koronkową czarną bieliznę. I nie jestem dziwką - po prostu cię kocham. myślenie o tobie jak o moim zawstydza nawet moją bezczelność. czasem się boję, że znikniesz. no wiesz, tak na zawsze. opowiedz mi o miłości. dyskretnie.
#4262 |
Raczkowanie
|
; ]
. Jesteś tak daleko ode mnie, czasami jednak blisko tak ;*
. Ale ja nie lubię latać nisko . Uwierz mi, chcę być blisko ![]() . Ja chce być tam gdzie ty! tam gdzie niebo lekko dotyka wody^^ ;* . lecz mimo tego wiem , ze mogę zanurzyć się w bezmiarze dnia ; * . i pamiętaj, byś zawsze wiedział jasno czego pragniesz. . Przez wątpienie do poznania . . potrójna czekolada ; ] . Chciałoby się zacząć jeszcze raz, . prosiłam o ciebie, wzdychałam do nieba czekając kiedy się odnajdziesz...teraz wiem, że warto było czekać... . Mój prywatny Ninja. . i tak siedzieliśmy - noc, diabeł i ja. . Nie musisz niczego robić, aby być kimś wartościowym. Jesteś kimś wartościowym po prostu dlatego, że jesteś! ![]() . Bo wiem, że mogę się na lepsze zmienić...I wiem, że są ludzie co potrafią to docenić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Raczkowanie
|
Myślę,że jestem głupia, albo tylko szczęśliwa.
Chcę,tak wiele. Chcę nic i Ciebie. To wiele. świat z zaparowanej szyby ma mi więcej do zaoferowania.
#4264 |
Raczkowanie
|
`Tutaj też, wiem kolejny raz nie mam szans, być kim chcę...
`Nieważne elitarny czy zwykły w każdym strach zmusza do modlitwy.
"Szczęście nie zawsze ma uśmiech na twarzy.Szczęście to także łzy,to głos,który chce się słyszeć chociaż na moment. Nieważne, czy to szczęście trwa godzinę, minutę czy moment. Najważniejsze,że potrafię nadać mu imię.......
Twoje imię." |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Raczkowanie
|
i tak mnie zostawiasz z tym łancuszkiem, kartką walentynkową, serduszkiem z napisem 'kocham Cię', zdjęciami,bluzą i ... całą głową wspomnień.
Kocham Cię! tak mam namieszane w głowie,że nie wiem co czuję. _________________ widziałam nowe życie, machało rękami i nogami, krzyczało ' a grr ' bo nie potrafi jeszcze ' daj cyca Mamo' <3 kim dla Ciebie jestem,co?!
![]() Edytowane przez martekbezmajtek Czas edycji: 2010-02-23 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Raczkowanie
|
stanę się wiatrem by być tą, dzięki której oddychasz.. ![]() razem naprawimy twoje serce. nawet kiedy udaję szaloną, z pewnością to wszystko przez miłość. człowiek deszczu z małą miss słońca. ![]() inny dzień, inna pamiątka przypominająca, że Cię tu nie ma.
![]() |
#4267 |
Raczkowanie
|
minimum4znaki, chcialam byc , Mrs Unfabulous , ensename , Guziki xD , inquiring , grise , rebellious , Kofeina w RedBullach , otojest , Magari91 , _ZaagubiOna_ , _mandarynka , CookieCrisp ,blondii69 , Nensie , Larav ,ruda wiewiora - i kilka innych, uwielbiam Was i stale okradam ;-*
______________________ obojętność mnie zabija, życie tylko na pozór wydaje się łatwe,, miłość? kolejne pojęcie względne, czy kiedykolwiek kochałeś tak, że wokół nie liczyło się nic tylko miłość? kłamca, kłamca, kłamca ! jak mogłeś tak kłamać, że mnie kochasz?! Ty morderco! zabiłeś naszą miłość, zabiłeś mnie, zabiłeś NAS ! |
![]() ![]() |
![]() |
#4268 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
postaram się ; ) tylko nie bij! ; p Patrzę na Niego gdzieś z daleka, i nie wierzę!
że byłam kiedyś w Jego ramionach, że od Jego dotyku dostawałam dreszczy, a wokół nas unosiła się ta magia.. Nie rozumiem jak mogłam coś do Niego czuć! Jest taki obcy...
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Przyczajenie
|
`Ona : "nie jesteś nic wart!"
On : "A Ty jesteś moją drugą połówką" `Najtrudniej pozbyć się straconych złudzeń. `Tak bardzo się boję. Ale głównie tego, że pragnę Go za bardzo. `Przepraszam Pana, czy poczęstuje mnie Pan sobą ?
![]() |
#4270 |
Rozeznanie
|
inquiring _untouched_ - docenienie przez was słonka to zaszczyt
xxgroszek07xx Cholerycznaa - no kocham was ![]() ... Skoro jesteś tym jedynym który mnie gasi to bądź tym jedynym który może mnie ponownie rozpalić wydaje się być jak obrazek zawieszony na mojej ścianie Mój kubek nie jest przepełniony żadną miłością. nie mogłeś wziąć z niego łyczka nawet jeśli tego chciałam Śpimy na krystalicznym piasku trzymając się za ręce podczas gdy uspokajające słowa unoszą się w powietrzu jak kolibry Z twoimi oczami wpatrzonymi w moje Słońce wisiało na sznurku patrząc w dół na świat kiedy wszystko ogrzewało Plastikowe kwiaty które podarowałeś aby stały niepewnie na stoliku. A na wcześniej napisanej karcie urodzinowej na której się podpisałeś są jakieś tłuste ślady palców. Tak wiem że się wykazałeś ale sądzę że mógłbyś się bardziej postarać Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-02-23 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zadomowienie
|
rebellious - kocham Twoje opisy! Są idealne ![]() grise - Twoje też kocham, i Ciebie całą wielbię ![]() Dlaczego z Twoich pięknych oczu ciągle bije smutek? Na Twojej skórze będę roznosiła, namiętny zapach wiśni. Przyjaciele są złodziejami czasu - Ty możesz zostać moim złodziejem.
#4272 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ej , ej świetne. ![]() ![]() coś ode mnie : tęsknota za Tobą żyć mi nie daje ... ej , i powiedz mi jak to jest kochać dwie na raz ? pamiętasz to miejsce w piwnicy u dziadka ?
![]() |
#4273 |
Przyczajenie
|
marikab - bardzo mi miło, że mnie zauważyłaś i przywitałaś. dziękuje (:
minimum4znaki - (: Nensie - mam obawy : p wszystkie jesteście ze sobą tak zżyte że aż mi żal jak tak nikt ze mną nie pisze.. Love Changes Every x3 ensename _untouched_ igowska Istotka z Bajki ananaas - okradam was panienki (: **** "Nie jesteś złą osobą. Jesteś jedną ze wspanialszych osób, jakie znam. Najwspanialszą. Tyle,że od czasu do czasu bywasz prawdziwą ****ą." **** "Będzie tak jak byśmy się nigdy nie poznali..." **** "przypadki nie istnieją" **** męski szowinista z odrobiną wrażliwości. **** 'życie nie kończy się na jednym mężczyźnie' **** `nic nie dzieje się bez przyczyny. / żadnego opisu nie wymyślałam, zazwyczaj jak mi się spodoba coś, to to zapisuje w telefonie albo na komputerze od razu. często są to cytaty z filmów bądź piosenek (; mam nadzieje że się komuś spodobają (: .
ta noc miłosna miała ambicje , Edytowane przez CIAH Czas edycji: 2010-02-23 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zadomowienie
|
Rano wstaniesz, okno otworzysz, żeby zaczerpnąć powietrza i będziesz czekał, by szybko minął dzień i bym wróciła w Twój sen.
![]() |
#4275 |
Zadomowienie
|
agatka944 - <3
dreams_x33 - powinnaś zostać ![]() Guziki xD - i część mojego <3 jest Twoja ![]() Kofeina w RedBullach - już dawno niektóre przegoniłaś, a mnie to już na samym początku ![]() ![]() martiska - wszystkiego najlepszego w takim razie Skarbie ![]() ![]() ![]() myszka23101 - wcale nie ![]() ![]() Nensie - najlepsza to Ty jesteś, z resztą wymieniłam Cię w tych najlepszych, to co się będę powtarzać ![]() RozowaSkeyterka - wcale nie ![]() ![]() _ZaagubiOna_ - ja Ci co najwyżej do kostek w talencie dorównuję ![]() chcialam byc, Guziki xD - mnie tam nie powinno być ![]() Michalinaaaaa, z innej bajki, Pani_Czekoladowa - miło mi ![]() always be yourself, dreams_x33, grise, Guziki xD, izka19855, Kofeina w RedBullach, Martusia1992, minimum4znaki, NieZTejBajki, seventh heaven, Wreeednia, Zussska - okradłam ![]() ______________________ Moje życie? Jeden wielki błysk. On jest prawdziwszy niż wszyscy ludzie, których dotąd spotkałam. Mężczyźni - z nimi źle, bez nich gorzej. Moja mama... ona po prostu nie umie dać sobie rady. Nie postępuje źle dlatego, że tak chce. Tak samo mój tato. Oni po prostu nie potrafią inaczej. Zaklinowali się i nie dają rady. Prawdopodobnie nie powinni byli mieć dzieci. To wszystko. Kocham spędzać z Nim wieczory i ranki. _______________________ CIAH - nie ma za co
![]() ![]()
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-02-23 o 11:21 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
świetne ![]() Zaglądam w serca wszystkich ludzi. Czasami widzę miłości żar , lecz gdy zjawia się ktoś drugi miłośc traci swój czar. <3 Dlaczego tak łatwo się zakochac a tak ciężko zapomniec ? Moje szczęśie w Tobie ukryte. Bo właśnie Ty dajesz mi tą siłę. I tylko dla Ciebie żyję. - kocham Cię ,wiesz? - wiem <3. - a wiesz , że Ty mnie też ? - wiem <3. Umarła bo życ nie umiała. Przez los oszukana. kochaj , przytulaj , całuj ,zatrzymaj . krew na nadgarstkach i zapisana nią kartka. Odeszła , bo życ nie umiała. chciałabym móc mówic Ci kochanie. <3 takie moje.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Zadomowienie
|
_untouched_, inquiring -kochane paskuudy <3
![]() .
Ciebie nigdy nie złapie deszcz.. Non hai mai prendere la pioggia.. Moje serce jest złamane, twoje zużyte.. Il mio cuore è spezzato, il vostro logorato .. Jesteś samobójstwem w zwolnionym tempie... Sei un suicidio al rallentatore ... Brakuje światła w twych oczach.. Manca la luce nei tuoi occhi.. Chciała by cały świat potwierdził, że ona nie jest samotna... Voleva il mondo intero ha confermato che non è la sola ... Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-02-23 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ten wyżej mój ulubiony ![]() ![]() ![]() Wiesz, śniłeś mi się dzisiaj... Takie sny mogę miewać codziennie.
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
Witam, podczytuję was od pewnego czasu i chciałabym załączyc swoje opisy
![]() Dziś powiedziałam, że wszystko jest ok ze 37 razy. Za każdym razem kłamałam. I tak nikt nie zauważył. Gdy ktoś pyta Cię 'jak się czujesz', to tak naprawdę nie chce odpowiedzi. Coś było głęboko w moim sercu. Coś, czego nie potrafię wyjaśnic. Podejmuję teraz całe ryzyko. i choć płynie czas, nie wyrzuć mnie z pamięci swej. Nie zostało nic, puste serce mam. Robiłam, co mi się podobało, kiedy chciałam, jak chciałam.
![]() |
#4280 |
Rozeznanie
|
"-No nie wiem, no nie wiem. Na kanapie nie dałoby się zrobić tego i owego" 'Wystarczyło, że pomyślałam o nim: o jego głosie, jego hipnotycznym spojrzeniu, magnetycznej sile osobowości... Niczego tak bardzo nie chciałam, jak tego, by z nim być.' 'Myślałam jeszcze o tym, że chciałabym uwierzyć, że jesteś prawdziwy...' 'Wpatrywałam się przez chwilę zrezygnowana w ścianę deszczu za szybą i uroniłam kilka łez, ale tylko kilka. Resztę planowałam zachować na wieczór, jako gwałtowny akompaniament do rozmyślań o jutrzejszym dniu.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Raczkowanie
|
xxgroszek07xx - okradam, najbezczelniej jak tylko potrafię ! (:
`mówiłeś kocham, a nagle inna. `zapomnij o tym co było. już Cię nie kocham. `bo o wszystko było snem, a nie jawą. `uwielbiam zatapiać się w oceanie jego spojrzenia. `och życie kocham cię kocham cię kocham cię nad życie. `Ty jak ja, ja jak Ty ! Kocham Cię ! ; * `Nie staraj się zrozumieć wszystkiego, bo wtedy wszystko stanie się dla Ciebie niezrozumiałe. `Nie ma Ciebie, nie ma mnie .. prosta matematyka ![]() ` a w głośnikach wciąż ta sama piosenka. ` zbyt wiele chciałam. ;( `życie jako śmiertelna choroba przenoszona drogą płciową. `p a t o l o g i a . ;D `to było na melanżu. (; ![]() `wiesz, że uwielbiam, kiedy mnie całujesz? wtedy czuję się tak, jakby słońce wybuchło mi przed oczami. czuję się tak, jakby ktoś rzucił na mnie zaklęcie, o Twoim imieniu. ;* `Kochac jak to łatwo powiedzieć Kochac to nie pytać o nic Bo miłość jest nie wiadomą Lecz chce wiedzieć Czy wiary starczy mi ... `Jestem blaskiem słońca, a słońca już nie ma ... `jest coś między nimi, czego nie podejmę się wysławiać. `Będziemy podobni sami swoim odbiciom albo podobni ciemnościom `Zagubiłam się troszkę podczas tej zabawy w chowanego, szukaj mnie pomiędzy światem Trzech Kolorów i jedenastym dniem od dziś. `Spoglądając na nią, pomyślał sobie, że albo jest najszczęśliwszym facetem na świecie, albo największym durniem'
#4282 |
Raczkowanie
|
Razem się zestarzeć....Tylko z Tobą kochany ;*
![]() Dzięki Tobie mogę szczerze powiedzieć, że znam sens słów szczęśliwy związek <3 ..i choć wiesz, ze kocham kwiatki jeszcze żadnego mi nie podarowałeś...a mimo to i tak nie wymieniłabym cię na żadnego innego..nawet za 1000 roż codziennie ![]() jak to mój kochany mawia: Prawdziwego faceta odrazu czuć!...skarpetkami piwem i papierosami ;P bo tylko ty jeden na świecie nazywasz mnie swoją smoczycą ;P osiołku ty mój ![]()
Karm mnie,kochaj mnie i nie opuszczaj! <3 So:pick me! choose me! love me!! Edytowane przez ZjedzMnie Czas edycji: 2010-02-23 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Rozeznanie
|
marikab - kradnij żabko
_mandarynka - słodki wariacie ![]() ... Stoję tutaj na krawędzi patrząc tam gdzie powinien być księżyc Pieścić ten jeden ukrywający się amarant w krainie świtu Dławię się ostatnim tchem powietrza uchodzącym z ciebie. W białym mrozie nigdy nie mówiłam o łzach |
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Raczkowanie
|
Niebanalnie kocham Cię
Because somewhere is somebody who loves me... Pomaluję świat miłością Gdy odejdziesz, zamknij delikatnie drzwi mojego serca I nie mów, że kochałeś...
#4285 |
Zadomowienie
|
Przestał mnie kochać. Nie wiem co zrobiłam, albo czego nie zrobiłam, ale po prostu przestał mnie kochać. _untouched - mmm, dziękuję bardzo i na zdrowie! ![]() martiska - ech.. skąd ja znam takie życzenia.. też takie dostałam kiedyś.. dziś Twoje urodziny, więc się nie przejmuj! Kaaate90 - nie wiem jak mogła Ciebie wcześniej nie zauważyć. cuda piszesz. ![]() ![]() dontgivemenames - powaliłaś mnie dzisiejszą dawką opisów. ![]() ![]() igowska grise marikab Martusia1992 Cholerycznaa Zussska - okradłam.
![]() Edytowane przez Mrs Unfabulous Czas edycji: 2010-02-23 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Zadomowienie
|
dziękuję żabki. <3
* * * i zdziwił się tylko, że zamiast <3 piszę <0... myślę, że niedługo się domyśli, że to znaczy 'mniejszy od zera' ![]() zniknął. zostawił niedopałem marzeń. i zniknął. absurdalnie <3 Drift <3 keeendy <3 kamisha <3 nydee <3
![]() |
#4287 |
Zadomowienie
|
Mrs Unfabulous - miło mi
![]() czarnaalbk, klada - okradłam ![]() _________________
Świece to magia. Kolekcjonuję magię. Przyjaźń nie zna ustępstw. Niech wiedzą, że myślisz o nich. I niech poczują krew, gdy dajesz im serce na dłoni. Czasem czuję się jakbym była jakimś organem wyrwanym z ciała żywego zwierzęcia. Widać każdy skurcz na mojej twarzy. Tak jakbym się bez przerwy spowiadała. Potrafię nawet zachować kamienną twarz, jeśli tego chcę, ale potem się zapominam i znów przebiegają przez nią skurcze, i znów każdy dokładnie wie, co czuję w każdej sekundzie. Pomówny o Nas. Poznałam Cię jakiś czas temu. To był prawdziwy romans, a nie serial z TVN-u. Jedyne, czego pragnę, to zakopać się sto milionów mil pod ziemią.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-02-23 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Gwiazdki za uznanie, ale to Wy jesteście wielkie
![]() Każdy jest kowalem swojego losu, więc chodź tutaj i pomóż mi kuć póki serce mam gorące. Uśmiechasz się do mnie jak tamtego dnia, kiedy to moje serce stanęło na Twój widok i stałeś się powietrzem, dzięki któremu żyję. Wiesz, nie obchodzi mnie, co czujesz. W końcu Ty się mną bawisz doskonale, dlaczego ja nie miałabym tego samego zrobić z Tobą?
#4289 |
Raczkowanie
|
'hej kotku,wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia czy mam przejść przed tobą jeszcze raz?'
filozoficzne stwierdzenie o pustej egzystencji. życie jest brutalne. 'nie ma miłości bez cierpienia.' Nie zapomnij pamiętać.
#4290 |
Zakorzenienie
|
Szukam drzwi, by otworzyć twój umysł Poszukuję odpowiedzi gdy zgasną światła pokażemy swe prawdziwe oblicze Popełniamy błędy.... jesteśmy tylko ludźmi Masz zapłon jak świnia podskok
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.