|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Cytat:
![]() ![]() Calli Skry jako klubu a nie zawodników ![]() ![]() Poza tym uderz w stół. Anty FC się odezwał ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2010-04-01 o 00:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() nie? to nie wiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
A ja mam gdzieś czy Skra zdobędzie w tym roku Mistrzostwo Polski - o ile wygra FF LM - na co mam nadzieję, choć naiwna nie jestem. Dlatego też - aby finał MP był ciekawszy - namawiam Was do modlitw na FF
![]() ![]() Kasia, kot Cię może wysiurać, także uważaj ![]() ![]()
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-04-01 o 00:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
Dobry Arku miej mnie w swojej opiece, ale jeśli chodzi o LM to mówię 'Do boju Skiera!'
![]() ![]() ![]() Czas umierać. ![]() PS: Dziewczyny ma któraś pocztę na onecie? Możecie się normalnie logować? ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a teraz spadam spać xD i nie zapomnijcie, że jest prima aprilis! ![]()
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
Czyli że to był żart?
![]() Arki nie, nie mogę ![]() Ech, też się już kładę. Dobranoc ![]() ![]()
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-04-01 o 00:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Zakorzenienie
|
Czy Wy ludzie nie macie co w nocy robić tylko na wizażu siedzieć??
![]() Dzień dobry... Idę nadrabiać ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4268 | |||||||
Zakorzenienie
|
dobry
![]() aleście tego naspamowały- nie wiedziałam co zaznaczać do cytowania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jest-psychiatryk ![]() Cytat:
ja sie z tym dobrze czuje Cytat:
![]() Cytat:
![]() miałaś nie wymieniać jej imienia(on na litere b jest) Cytat:
jak jesteś taka twarda to powiedz jej to prosto wprofil ![]()
![]() Edytowane przez Martita 88 Czas edycji: 2010-04-01 o 07:52 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |||
Zakorzenienie
|
Boshe! Żebym wiedziała że będę miała tyle do nadrabiania to bym przyszła z Wami pogadać wieczorem... A tak to zrobiłam sobie wieczór z "Underworldem"... Roztrzaskałam wszystkie 3 części na raz
![]() także spam cz.1 Cytat:
![]() ![]() I proszę mnie nie oczerniać niesłusznie i nie robic ze mnie większego wała niż jestem w rzeczywistości ![]() No są takie sytuacje... ![]() Chcesz mnie zabić?? ![]() Cytat:
![]() Sweet... Hmmm... Atakujący?? No niby atakuje czasem ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18266629]zostawić Was na 4 godziny a tu 5 stron spamu :/ i o czym??? o Karoli i o Kurku... załamka totalna... nie ma innych tematów niż ten chwast (Qurek)?? ![]() Bo ja i mąż to jest bardzo wspaniały temat. Przewspaniały bym rzekła. Absorbujący i arcyciekawy ![]() Ej na serio tyle o Nas było? ![]() ![]() Nie przeszkadza mi to specjalnie ![]() Przynajmniej o Kurku nawijamy legalnie i nikt mnie nie posądza o to że monotematyczna jestem ![]() A poza tym ja znam jeszcze jedno małżeństwo z którego tutaj notorycznie jajca odchodzą... Nie wypieraj się! ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-04-01 o 07:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- karola o 9.30 jest Baranek Shaun ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | |||
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18267859]łoszszsz kobito... nie zazdroszczę Ci... wiedziałam, że jest źle ale nie sądziłam, że aż tak
![]() Widzisz... Niektórzy mają gorzej od nas ![]() Cytat:
![]() Moja próznośc została mile połechtana ![]() Tylko nie wpadnie ![]() Siano mam ja! ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18268347]Girl bedzie dobrze ![]() Właśnie! Ja chcę Polibudę w +Lidze! Rzekłam! Teraz nie spadną ![]() Cytat:
![]() Nikt mnie nie przebije ![]() My to jeszcze tak... Ale Panie powyżej 24 roku życia już się do hotek chyba nie zaliczają ![]() (Ewcia wybacz- to nie było celowane w Ciebie... Ja inne insekty mam na myśli ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18268493]lepszego nauczyciela nie znajdziesz ![]() ![]() aaaaaa padłam... w komentarzach na żywo na str +ligi ktos zapytał gdzie bedzie rozgrywany finał pucharu polski....[/QUOTE] Ja nic nikomu nie trzepię! Spadówa ![]() Eeee... A w którym roku? Dopisał? ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18268848]Skra-Pamapol 3:0 ![]() ![]() ![]() ![]() Wszyscy kłamią! (Dr House ![]() Cytat:
![]() Weź przykład ze mnie i skróć łańcuch! ![]() Ta jaka farmerka ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko taki coby go nie prtzegryzł i nie dał dyla ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18269157]trzeba ja po pijaku wypytać
![]() Aniaaa no kto jak kto ale Ty powinnaś wiedzieć, że mnie się nie da upić ![]() Cytat:
![]() Boję się Was... Wy mnie znacie lepiej niż ja sama ![]() Cytat:
![]() "Wiśniowy sad" albo "Owocowy dzban" ![]() A to wszystko Twoja wina ![]() ![]() ![]() Kocha to wytrzyma ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18269800]dla Karoli może być ![]() ![]() nie zdąży :/ Karola dobiega do bramy w 5 sec ![]() Nie wszystko ![]() ![]() To mnie zabiło ![]() Cytat:
![]() Dobra. Pośmiały się to koniec tematu ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18270448]na fujarce ![]() Miss taka zdeprawowana przez karolę. to jej wina. jejku jaki ona przykład daje młodzieży ![]() nie nie:d ten temat dopiero będzie podjęty ![]() ![]() ![]() na flecie poprzecznym ![]() Wcale bo nie wcale bo nie :p Ja się ostatnio zrobiłam najgrzeczniejsza z Was wszystek! To Wy tak dajecie czadu! Także wypraszam sobie wszelkie insynuacje jakobym ja miała dawać zUy przykład! Sylwia teraz wymiata na wątku jeśli chodzi o erotyzm... ![]() O! Bardzo dobrze gadash! Aż Ci poleję ![]() To ja proponuję zacząć ten temat od teraz... Też jest bardzo wdzęczny i ciekawy ![]() Właśnie SylwiO... Nie wypowiedziałas swojej opinii odnośnie nowej reklamy napoju "Libero" ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a właśnie ze początek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zakorzenienie
|
Witajcie smukłe dziewoje
![]() ![]() Co to za noce rozmowy, spam trzaskacie jak inni śpią ![]() ![]() Może bym sobie po cytowała, ale mi się nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4276 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Halo! Ten mąż to taka przenośnia. jeszcze nic nikomu nie przyrzekałam przed ołtarzem ![]() Cytat:
![]() Jak to Janko Muzykant ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18271153]Twoim zapałem niech się mąż zajmie i od niego weź sobie "tą" część ![]() ale na fujarce to bardziej jednak Karola nie? ![]() Wątpię żeby tam cokolwiek znalazła... ![]() http://demotywatory.pl/51963/Mozna-zyc-bez-jaj ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18271263]ja po prostu jestem dziś dla Wszystkich bardzo miła ![]() ![]() Piłas wino przy jajkach?? ![]() Nieładnie... A on u Wojewódzkiego powiedział publicznie... W Polskie pojszło, żę Cię bardzo bardzo mocno kocha... A Ty co! Wredna bitch z Ciebie ![]() Cytat:
![]() Nazwiska nie będę zgadywać bo za dużo mam typów więc t nie ma sensu ![]() A ta nasza fascynacja... No cóż. Wbrew pozorom my jesteśmy normalne... jesteśmy prawda? ![]() ![]() Nop dobra. To jak masz na nazwisko bo mnie ciekawośc zżera ![]() Cytat:
![]() Napisz chociaż czy ten siatkarz to bardziej znany czy tak raczej mniej bo Ci żyć nie dadzą ![]() ( a i przy okazji ja też jestem ciekawa ![]() Ja i Bartek ![]() To już ustalone ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18272148]wypraszam sobie... ja nic nie wsadzam ![]() Widzicie! To nie moja wina! Nie było mnie! Z nikim nie rozmawiałam! Ona sama tak! To z Wami jest coś nie tak! A mnie wyzywaja od naczelnych erotomanek! Pfff! też coś ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale powiedział też że siedzi na widowni -jak Kuraś serwował ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | ||
Zakorzenienie
|
Bo mię wszyscy kochajO i wszędzie jestem mile widziana
![]() Właśnie! Hello! Nic mi o tym nie wiadomo! ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18272587]chrzestnym oczywiście ![]() Uffff... No ![]() Cytat:
![]() Jaki wątek?? ![]() Ja nic nie zakładałam ![]() Cytat:
![]() ![]() Sama lepiej byś ich postraszyła. nawet tego nie potrafisz? ![]() ![]() Ja nie mam klonów! jestem jedyna, niepowtarzalna i oryginalna! ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18273100]lemur=Julian - ten Julian, król Julian jakby to karola powiedziała.... destinejszyn ![]() Znowu mnie cytujecie ![]() Nie ma! Jam jest oryginał! Najlepsiejszy z najlepszych! RZEKŁAM! ![]() Nigdzie takiej drugiej nie znajdziecie! Krzyżem leżeć i niebiosom dziękować, że mnie do Was zesłały! ![]() Pawianowi banana nie dali to niepocieszony był ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
a wiecie ze kiedyś był taki przesąd że dziecko może odziedziczyć po rodzicach chrzestnych ich cechy? Ania uwazaja kogo wzięłaś
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4280 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak jednak to nie był joke to popieram modły Arki... Że to jakis okręgowiec i nie ma nic a nic wspólnego w Naszymi Kokosami ![]() Ja proponuję przeprowadzić się gdzieś daaaalekoooo ![]() (np. do Bełchatowa ![]() Cytat:
![]() ![]() Fakt. Zostałyśmy naznaczone. Ale tylko i wyłacznie na własną prośbę i własne życzenie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A czemu to taka obsesja to mam tak samo jak Arki ze Zbyniem! Tylko Wy nie potraficie tego dostrzec! Myslicie że to tylko ładna buzia i tyle! A to jest całokształt! ![]() Rajt Arki?? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Aczkolwiek rozpatrując to z innej strony w końcu by się o nas dowiedzieli... A czy nie o to nam chodzi... Tylko kurde... Jaka siara ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak chcemy żeby o nas sie dowiedzieli ale jak tu sie zwali cała Plusliga to leżymy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |
Zakorzenienie
|
Karola zaśmiecasz wątek tymi cytatami
![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
![]() Krótka piłka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Także sory ale ja chyba też do końca nie umiem czytać ze zrozumieniem ![]() I właśnie o to Nam chodziło. nie można było tak od razu ![]() Skoro czytałas Nasze wcześniejsze posty to powinnaś zauważyć, że to co tutaj wypisujemy mija się całkowicie z normalnością i poważnym podejściem do tematu ![]() ![]() Na tematy siatkarskie też potrafimy podyskutować jeśli sytuacja tego wymaga i jeśli jest ku temu okazja... Kończąc prawie 4 część tego wątku nie wyobrażam sobie natrzepać tylu postów tylko i wyłacznie o siatkówce. Poza tym znamy sie już na tyle dobrze że byłoby to niemożliwością. Tyle ode mnie. Dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Ej ładne te buty... Szare ![]() Cytat:
![]() ![]() Arki- może Ty się wypowiesz... Tyś stamtąd ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty weź nie przypominja MG ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie po gadce o siurakach na 2 dzień wszystkie chodziły wesolutkie ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Nieee wcale zawsze tylko przyzwoite posty, rzekłabym że wręcz dziewicze ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-04-01 o 09:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karola my tam obie swoje wiemy ![]() ![]() Ja siem nie wypieram niczego. Ja siem tylko troszkę martwie. ![]() Wogole to emm niby mam dorywczą robote ale sie zastanawiam ciągle bo nie dość że tylko 5zł za godzine to jeszcze 3-4 godziny dziennie. ![]() ![]() ![]() A no i ten pakuje sie do domuuu dziś. Wrócę i zaraz do kościoła ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Zadomowienie
|
![]() Sylwia ! Nie mogę Cię. ![]()
![]() |
#4288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musi też być wesoło- piszemy wypadach na MG, LŚ ![]() jeśli miałybyśmy nabijać o siatce to może byśmy były gdzieś w 2 częśći ![]() o tak ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
Arki na początek dobre i to
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to wiadomośc z cyklu zUa czy dobra? ![]() Cytat:
![]() Jak macie mnie tak odbierac i wszystko co wypisuje brać na serio a nie na żarty jak przystało na naszym wątku to koniec! Od dziś będe się wypaowiadac normalnie i z klasą! The end! ![]() No właśnie zauważyłam :/ Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() halo! A;e kibicki Skry też macie więc ostrożnie mnie tu ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.