|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Cytat:
Mądrze gada! Polać jej Calli Skry jako klubu a nie zawodników I mam swe powdy łoo Poza tym uderz w stół. Anty FC się odezwał
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2010-04-01 o 01:06 |
|
|
|
|
#4262 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Cytat:
Cytat:
nie? to nie wiem Cytat:
Cytat:
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam gdzieś czy Skra zdobędzie w tym roku Mistrzostwo Polski - o ile wygra FF LM - na co mam nadzieję, choć naiwna nie jestem. Dlatego też - aby finał MP był ciekawszy - namawiam Was do modlitw na FF
![]() ![]() Kasia, kot Cię może wysiurać, także uważaj Mówiłaś, że będzie i Mama i Babcia - więc możesz mieć lepszy wybór niż kot
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-04-01 o 01:19 |
|
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Arku miej mnie w swojej opiece, ale jeśli chodzi o LM to mówię 'Do boju Skiera!'
Zlać ich za Reso! Dokopać Terento! Do boju ![]() Czas umierać. ![]() PS: Dziewczyny ma któraś pocztę na onecie? Możecie się normalnie logować?
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#4265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a teraz spadam spać xD i nie zapomnijcie, że jest prima aprilis!
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli że to był żart?
![]() Arki nie, nie mogę ![]() Ech, też się już kładę. Dobranoc ![]()
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-04-01 o 01:28 |
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
Czy Wy ludzie nie macie co w nocy robić tylko na wizażu siedzieć??
![]() Dzień dobry... Idę nadrabiać
|
|
|
|
#4268 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
dobry
aleście tego naspamowały- nie wiedziałam co zaznaczać do cytowania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jest-psychiatryk ![]() Cytat:
ja sie z tym dobrze czuje Cytat:
![]() Cytat:
pomponymiałaś nie wymieniać jej imienia(on na litere b jest) Cytat:
jak jesteś taka twarda to powiedz jej to prosto wprofil
Edytowane przez Martita 88 Czas edycji: 2010-04-01 o 08:52 |
|||||||
|
|
|
#4269 | |||
|
Zakorzenienie
|
Boshe! Żebym wiedziała że będę miała tyle do nadrabiania to bym przyszła z Wami pogadać wieczorem... A tak to zrobiłam sobie wieczór z "Underworldem"... Roztrzaskałam wszystkie 3 części na raz
![]() także spam cz.1 Cytat:
![]() ![]() I proszę mnie nie oczerniać niesłusznie i nie robic ze mnie większego wała niż jestem w rzeczywistości No są takie sytuacje... Chcesz mnie zabić?? ![]() Cytat:
![]() Sweet... Hmmm... Atakujący?? No niby atakuje czasem Cytat:
Nie przeżyję chociaż dnia bez wspomnienia komuś o mężu ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18266629]zostawić Was na 4 godziny a tu 5 stron spamu :/ i o czym??? o Karoli i o Kurku... załamka totalna... nie ma innych tematów niż ten chwast (Qurek)?? [/QUOTE]Bo ja i mąż to jest bardzo wspaniały temat. Przewspaniały bym rzekła. Absorbujący i arcyciekawy Ej na serio tyle o Nas było? ![]() ![]() Nie przeszkadza mi to specjalnie ![]() Przynajmniej o Kurku nawijamy legalnie i nikt mnie nie posądza o to że monotematyczna jestem ![]() A poza tym ja znam jeszcze jedno małżeństwo z którego tutaj notorycznie jajca odchodzą... Nie wypieraj się! ![]() ![]() Tak jak ja zmierzchowego Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-04-01 o 08:56 |
|||
|
|
|
#4270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- karola o 9.30 jest Baranek Shaun
|
|
|
#4271 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18267859]łoszszsz kobito... nie zazdroszczę Ci... wiedziałam, że jest źle ale nie sądziłam, że aż tak
[/QUOTE]Widzisz... Niektórzy mają gorzej od nas Cytat:
![]() Moja próznośc została mile połechtana Tylko nie wpadnie ![]() Siano mam ja! ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18268347]Girl bedzie dobrze wierze w nich:0 oni przeca nie mogą wypaść z +ligi[/QUOTE]Właśnie! Ja chcę Polibudę w +Lidze! Rzekłam! Teraz nie spadną ![]() Cytat:
Nikt mnie nie przebije ![]() My to jeszcze tak... Ale Panie powyżej 24 roku życia już się do hotek chyba nie zaliczają (Ewcia wybacz- to nie było celowane w Ciebie... Ja inne insekty mam na myśli [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18268493]lepszego nauczyciela nie znajdziesz trzepie w tą klawiature jak szalona![]() aaaaaa padłam... w komentarzach na żywo na str +ligi ktos zapytał gdzie bedzie rozgrywany finał pucharu polski....[/QUOTE] Ja nic nikomu nie trzepię! Spadówa Eeee... A w którym roku? Dopisał? [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18268848]Skra-Pamapol 3:0 Winiaś mvp [/QUOTE]Wszyscy kłamią! (Dr House )Cytat:
![]() Weź przykład ze mnie i skróć łańcuch! ![]() Ta jaka farmerka ![]()
|
|||
|
|
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko taki coby go nie prtzegryzł i nie dał dyla
|
|
|
#4273 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18269157]trzeba ja po pijaku wypytać
[/QUOTE]Aniaaa no kto jak kto ale Ty powinnaś wiedzieć, że mnie się nie da upić ![]() Cytat:
Boję się Was... Wy mnie znacie lepiej niż ja sama Cytat:
![]() "Wiśniowy sad" albo "Owocowy dzban" A to wszystko Twoja wina ![]() Kadzik Cię woła ![]() Kocha to wytrzyma ![]() Cytat:
Tylko nie płacz... Głowa do góry. Siedzeniem i mysleniem nic nie załatwisz. Rozsyłaj CV, szukaj, pytaj. Coś się trafi zobaczysz [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18269800]dla Karoli może być ona wszystko łyknie![]() nie zdąży :/ Karola dobiega do bramy w 5 sec Nie wszystko To mnie zabiło Cytat:
Dobra. Pośmiały się to koniec tematu ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18270448]na fujarce Miss taka zdeprawowana przez karolę. to jej wina. jejku jaki ona przykład daje młodzieży ![]() nie nie:d ten temat dopiero będzie podjęty może nie dziś ale na pewno będzie [/QUOTE]na flecie poprzecznym Wcale bo nie wcale bo nie :p Ja się ostatnio zrobiłam najgrzeczniejsza z Was wszystek! To Wy tak dajecie czadu! Także wypraszam sobie wszelkie insynuacje jakobym ja miała dawać zUy przykład! Sylwia teraz wymiata na wątku jeśli chodzi o erotyzm... O! Bardzo dobrze gadash! Aż Ci poleję To ja proponuję zacząć ten temat od teraz... Też jest bardzo wdzęczny i ciekawy Właśnie SylwiO... Nie wypowiedziałas swojej opinii odnośnie nowej reklamy napoju "Libero" |
||||
|
|
|
#4274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a właśnie ze początek
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie smukłe dziewoje
Już z rozpędu chciałam napisać dziewice ![]() Co to za noce rozmowy, spam trzaskacie jak inni śpią Nie ładnie ![]() Może bym sobie po cytowała, ale mi się nie chce
|
|
|
|
#4276 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Halo! Ten mąż to taka przenośnia. jeszcze nic nikomu nie przyrzekałam przed ołtarzem ![]() Cytat:
Jak to Janko Muzykant [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18271153]Twoim zapałem niech się mąż zajmie i od niego weź sobie "tą" część ![]() ale na fujarce to bardziej jednak Karola nie? [/QUOTE]Wątpię żeby tam cokolwiek znalazła... http://demotywatory.pl/51963/Mozna-zyc-bez-jaj ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18271263]ja po prostu jestem dziś dla Wszystkich bardzo miła może to po tym winie wypitym do jajeczka [/QUOTE]Piłas wino przy jajkach?? Nieładnie... A on u Wojewódzkiego powiedział publicznie... W Polskie pojszło, żę Cię bardzo bardzo mocno kocha... A Ty co! Wredna bitch z Ciebie Cytat:
![]() Nazwiska nie będę zgadywać bo za dużo mam typów więc t nie ma sensu A ta nasza fascynacja... No cóż. Wbrew pozorom my jesteśmy normalne... jesteśmy prawda? I to bardziej dla śmiechu niż na serio ![]() Nop dobra. To jak masz na nazwisko bo mnie ciekawośc zżera Cytat:
Napisz chociaż czy ten siatkarz to bardziej znany czy tak raczej mniej bo Ci żyć nie dadzą ( a i przy okazji ja też jestem ciekawa Ja i Bartek ![]() To już ustalone [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18272148]wypraszam sobie... ja nic nie wsadzam [/QUOTE]Widzicie! To nie moja wina! Nie było mnie! Z nikim nie rozmawiałam! Ona sama tak! To z Wami jest coś nie tak! A mnie wyzywaja od naczelnych erotomanek! Pfff! też coś
|
||||
|
|
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale powiedział też że siedzi na widowni -jak Kuraś serwował
|
|
|
#4278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bo mię wszyscy kochajO i wszędzie jestem mile widziana
Właśnie! Hello! Nic mi o tym nie wiadomo! ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18272587]chrzestnym oczywiście [/QUOTE]Uffff... No ![]() Cytat:
![]() Jaki wątek?? ![]() Ja nic nie zakładałam ![]() Cytat:
Nie strasz ludzi ![]() Sama lepiej byś ich postraszyła. nawet tego nie potrafisz? ![]() ![]() Ja nie mam klonów! jestem jedyna, niepowtarzalna i oryginalna! ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18273100]lemur=Julian - ten Julian, król Julian jakby to karola powiedziała.... destinejszyn [/QUOTE]Znowu mnie cytujecie Nie ma! Jam jest oryginał! Najlepsiejszy z najlepszych! RZEKŁAM! Nigdzie takiej drugiej nie znajdziecie! Krzyżem leżeć i niebiosom dziękować, że mnie do Was zesłały! Pawianowi banana nie dali to niepocieszony był
|
||
|
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie ze kiedyś był taki przesąd że dziecko może odziedziczyć po rodzicach chrzestnych ich cechy? Ania uwazaja kogo wzięłaś
|
|
#4280 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak jednak to nie był joke to popieram modły Arki... Że to jakis okręgowiec i nie ma nic a nic wspólnego w Naszymi Kokosami Ja proponuję przeprowadzić się gdzieś daaaalekoooo ![]() (np. do Bełchatowa Cytat:
![]() ![]() Fakt. Zostałyśmy naznaczone. Ale tylko i wyłacznie na własną prośbę i własne życzenie Cierp ciało jak żeś chciało. pozamiatane Cytat:
Ale reszta to żarty no ![]() A czemu to taka obsesja to mam tak samo jak Arki ze Zbyniem! Tylko Wy nie potraficie tego dostrzec! Myslicie że to tylko ładna buzia i tyle! A to jest całokształt! ![]() Rajt Arki?? Cytat:
Cytat:
![]() Aczkolwiek rozpatrując to z innej strony w końcu by się o nas dowiedzieli... A czy nie o to nam chodzi... Tylko kurde... Jaka siara ![]() |
|||||
|
|
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak chcemy żeby o nas sie dowiedzieli ale jak tu sie zwali cała Plusliga to leżymy.
|
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
Karola zaśmiecasz wątek tymi cytatami
![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
![]() Krótka piłka
|
|
|
|
|
#4283 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Także sory ale ja chyba też do końca nie umiem czytać ze zrozumieniem ![]() I właśnie o to Nam chodziło. nie można było tak od razu ![]() Skoro czytałas Nasze wcześniejsze posty to powinnaś zauważyć, że to co tutaj wypisujemy mija się całkowicie z normalnością i poważnym podejściem do tematu Także proponuję większy looz i nie ocenianie Nas po pozorach. Nie jesteśmy żadnymi HOT13 udzielającymi się na forum onetowskim czy zakładające jakieś RÓ$shOffE blogaski o siatkarzach. Jak potrzeba potrafimy też podyskutować normalnie i na poziomie... Ale mając takie a nie inne charaktery zwyczajnie lubimy sobie porobić jaja i pośmiać się z siebie i otaczającego Nas świata. To wpływa na Nas pozytywnie ![]() Na tematy siatkarskie też potrafimy podyskutować jeśli sytuacja tego wymaga i jeśli jest ku temu okazja... Kończąc prawie 4 część tego wątku nie wyobrażam sobie natrzepać tylu postów tylko i wyłacznie o siatkówce. Poza tym znamy sie już na tyle dobrze że byłoby to niemożliwością. Tyle ode mnie. Dziękuję ![]() Cytat:
Ej ładne te buty... Szare Cytat:
Arki- może Ty się wypowiesz... Tyś stamtąd Cytat:
|
||||
|
|
|
#4284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty weź nie przypominja MG
|
|
|
#4285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie po gadce o siurakach na 2 dzień wszystkie chodziły wesolutkie ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Nieee wcale zawsze tylko przyzwoite posty, rzekłabym że wręcz dziewicze
Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-04-01 o 10:33 |
|
|
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
Karola my tam obie swoje wiemy Ja siem nie wypieram niczego. Ja siem tylko troszkę martwie. Wogole to emm niby mam dorywczą robote ale sie zastanawiam ciągle bo nie dość że tylko 5zł za godzine to jeszcze 3-4 godziny dziennie. A no i ten pakuje sie do domuuu dziś. Wrócę i zaraz do kościoła
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#4287 |
|
Zadomowienie
|
Sylwia ! Nie mogę Cię.
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musi też być wesoło- piszemy wypadach na MG, LŚ ![]() jeśli miałybyśmy nabijać o siatce to może byśmy były gdzieś w 2 częśći ![]() o tak
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Arki na początek dobre i to
Załapiesz się gdzieś, będziesz miała kasę a w międzyczasie będziesz szukać czegoś lepszego Głowa do góry wszystko sie ułoży
|
|
|
|
#4290 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to wiadomośc z cyklu zUa czy dobra? ![]() Cytat:
![]() Jak macie mnie tak odbierac i wszystko co wypisuje brać na serio a nie na żarty jak przystało na naszym wątku to koniec! Od dziś będe się wypaowiadac normalnie i z klasą! The end! No właśnie zauważyłam :/ Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze pół biedy jak ktoś ma poczucie humoru i potrafi się śmiać z samego siebie... Schody się zaczynają jak ktoś jest w stanie uwierzyć w takie sensacje... To już trochę lipa ![]() Cytat:
Ale ja nie jestem obiektywna jeśli o tą drużynę chodzi halo! A;e kibicki Skry też macie więc ostrożnie mnie tu ![]()
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

Znow bedzie ciekawie, trza sie bedzie powoli zaopatrzec w bileciki na ten meczyk.
Mądrze gada! Polać jej
I mam swe powdy łoo 

Zlać ich za Reso! Dokopać Terento!