Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-11, 11:48   #4261
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Wczoraj zjadłam pół pizzy a dzis cała białą czekolade.
Mąż spi a ja oglądam głupia paris hilton simple life

Madzia a są tam delfiny?

Kurcze w tym roku chyba nie pojedziemy za granice na wakacje , bo sie troche boje w ciąży jechać. A tak marzyła mi sie ta turcja.

Zupa meksykanska wyszła mi perfekcyjna
tak delfiny, lwy morskie, foki, płaszczki, małe rekiny cały dzien tam spędzilismy. mamy mase zdjęc i 10 giga filmów na kamerze

widze, ze zachcianki ciązowe na całego

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 11:52   #4262
Sysunia_d
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
tak delfiny, lwy morskie, foki, płaszczki, małe rekiny cały dzien tam spędzilismy. mamy mase zdjęc i 10 giga filmów na kamerze

widze, ze zachcianki ciązowe na całego
Tak zachcianki mam mega Wczoraj o 21 musielismy jechać po sledzie i makrele wędzoną bo mi sie zachciało

O to super wrażenia , a wrzucisz jakies fotki ? Delfiny ach miałam przyjemnosc je widziec na zywo i w delfinarium i w oceanie piekne i bardzo inteligentne .

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 11:55   #4263
atomufka
Zakorzenienie

dziewczyny ja dopiero dzis zobaczylam swoje cialo ,6 kg w dól w tydzien strasznie to wyglada a cwiczyc bede mogla dopiero za 3 miesiace po takiej operacji

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 12:01   #4264
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Tak zachcianki mam mega Wczoraj o 21 musielismy jechać po sledzie i makrele wędzoną bo mi sie zachciało

O to super wrażenia , a wrzucisz jakies fotki ? Delfiny ach miałam przyjemnosc je widziec na zywo i w delfinarium i w oceanie piekne i bardzo inteligentne .
hehe no to nieźle

a ja z męzem dzis rano oglądałam film. Urodziło sie tam dziecko. Facet wziął je na ręce. Dzidziuś się uśmiechnął. Nagle mój mąż zatrzymał film, przytulił mnie i patrząc prosto w oczy powiedział " to musi być piękniejsza chwila w zyciu mężczyzny. ja sie chyba wtedy popłaczę ze szczęscia. Mieć na rękach własne dziecko"
az mi łzy napłynęły do oczu po jego słowach.

Co do delfinarium. naprawde wrażenia nie samowite. Bylismy tam z przyjaciółmi, im tez się to bardzo podobało.
a zdjecia.... hm... postaram się potem coś wrzucić

Stary 2010-04-11, 12:02   #4265
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
piszecie o rosnących ósemkach- otóż łączę się z Wami w bólu.... w zeszłym tygodniu łykałam dalacin bo miałąm az stan zapalny, całe dziąsło spuchnięte i w ogole. Poszłam do dentysty a ona, ze kaszanka- moja aktualnie próbująca urosnąć ósemka nie ma szans bo nie ma na nią miejsca- i zgadnijcie co mnie czeka- chururg szczękowy. ale denstystka wymwyśliła byc może z tego wyjście- mam zmasakrowane szóstki- takie praktycznie do usunięcia (generalnie mam bardzo słabe zęby- np plomba się trzyma a ząb się kruszy itp)- mam w nich aż plomby na ćwieki metalowe do korzeni założone bo juz nie miały się czego trzymać- no i dentystka zaproponowała,zebym umówiłą się na konsultację do ortodonty- bo w moim przypadku ogólnie przydałby się aparat (u góry mam tak ze nie wyrosły mi wcale stałe 2 i trójki nasunęły mi się do przodu, denstystka założyła licówki i jakos to wygląda ale luki po trójkach są- nie takie duże na cały ząb ale są), mam troszke krzywych zębów a to podobno niebezpieczne na starość,..... no i 28.04 idę do ortodontki i zobaczę co powie...moze się uda nasunąc te zęby, ,zeby ósemek chirurgiczxnie nie usuwać,.......
ja miałam u chirurga usuwana siodemke, przyjemnie nie było, ale żyje...

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
dziewczyny ja dopiero dzis zobaczylam swoje cialo ,6 kg w dól w tydzien strasznie to wyglada a cwiczyc bede mogla dopiero za 3 miesiace po takiej operacji
oj to sporo róznica. ale teraz najwazniejsze Twoje zdrówko ponziej zadbasz o idealny wygląd.

a ja dzis z męzem miałam małe prace na działeczce, bo robotnicy maja dzien wolny. Mąż woził ziemie (aby zrobić miejsce na piach) a ja ta ziemie musiałam równo rozgrabić zeby wyrównac nawierzchnie... moze sobie miesnie wyrobie

rzeczywiscie przytłaczajace te syreny, niby staram się zajać czyms innym, ale non stop słucham wiadomosci z TVN24 i nie koge przestac myslec o tej tragedii. Nadal smutno...
Stary 2010-04-11, 12:03   #4266
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
tyle schudłas po operacji??

Stary 2010-04-11, 12:11   #4267
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
tyle schudłas po operacji??
no ,nie jadlam nic prawie przez tydzien i jeszcze przed operacja zle sie czulam wiec lacznie z 1.5 tyg prawie nic .Ogolnie to chcialam schudnac ale nie tyle teraz waze 46 kg

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-11, 12:20   #4268
stokrotka24
Zakorzenienie

cześć
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć
Mnie też strasznie dotknęła ta wczorajsza wiadomość. Praktycznie cały dzień oglądałam wywiady, relacje, wiadomosci. Oczy spuchnięte, bo jak inaczej Aż nie chce się wierzyć. Kiedyś oglądałam wywiad z Marią K. Taki szczery, przed świetami Bozego Narodzenia. Mówiła tak ciepło, tak normalnie. Nawet na pytanie jak się poczuła jak ks. R. określił ją czarownicą (za wygląd) odpowiedziała, że nie było to miłe ale nie każdemu musi sie poodbać, czy coś w tym stylu. Jej mi najbardziej szkoda i żal jej córki. Stracić ukochanych rodziców jednocześnie. Moja mama zawsze na święta narodowe wywiesza flagę na balkonie. Od kilku dni jest w santorium ale zadzwoniła żebym poszła do jej mieszkania i zrobiła to za nią. Doszyłam kir i powiesiłam. Oprócz mnie chyba wszyscy sąsiedzi mieli flagi na balkonach- czuć tą jednosć wobec tragedi. I ciesze się, że zamknięto dzisiaj centra handlowe

też wczoraj pomyślałam o parach młodych. Nie wiadomo co zrobić bardzo dobry pomysł z tym wyłączeniem telefonów. Nie wyobrażam sobie chwili jakby o 21 w noc weselną przyszła taka wiadomosć. Byłoby po weselu.

Podaliśmy w piątek naszą cenę za to mieszkanie. 200 tyś. Sporo mniej , ale uważam że właścicielka zawyżyła strasznie cenę. Więcej niż za 215 to się nie opłaca je kupować
trzymajcie kciuki za odpowiedź
to fajnie, że jednak się staracie o to mieszkanie. Co do ceny to pewnie targujcie się, jest tak dużo do włożenia więc może akurat wam opuszczą

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
ja mam wszystkie osekmi od kilku lat, ale ich wyrzynanie sie to bylo cos strasznego troche sie nameczyłam, ale chyb a większosc osob tak to przechodzi. u mnie osemki sie przydały, bo dzieki temu prawie niewidoczne sa puste miejsca po usunietych zabkach. Decyzję dentysty skonsultuj jeszcze z innym i jezeli beda zgodni to usun, bo skoro naprawde nie ma na nie miejsca (a tak sie czesto zdarza) to bedziesz miała tylko problem

a moj mezus jaki kochany... mam podane sniadanko do łozka mniam...
brawo dla męża, miły gest z jego strony

Cytat:
oo nie wiedziałam nawet. Wczoraj sie tylko przywitałam i pojechałam. Dopiero dzis do was wpadłam.

a ja znowu schudłam
ja wam zazdroszczę tego chudnięcia, mi to ciężko przychodzi. Po 3 tygodniach schudłam 0,3 kg normalnie mało, że szok, ale ważne, ze ani razu nie poszła waga w górę tylko jednak ciągle w dół. No i nie stosuje żadnej diety tylko mż.
Idę odcedzać ziemniaki bo się już gotują

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 12:27   #4269
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
no ,nie jadlam nic prawie przez tydzien i jeszcze przed operacja zle sie czulam wiec lacznie z 1.5 tyg prawie nic .Ogolnie to chcialam schudnac ale nie tyle teraz waze 46 kg
oj a ile masz wzrostu??

ale jak tylko będziesz mogła jeść normalnie, to napewno przytyjesz.

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
c

ja wam zazdroszczę tego chudnięcia, mi to ciężko przychodzi. Po 3 tygodniach schudłam 0,3 kg normalnie mało, że szok, ale ważne, ze ani razu nie poszła waga w górę tylko jednak ciągle w dół. No i nie stosuje żadnej diety tylko mż.
Idę odcedzać ziemniaki bo się już gotują
pewnie, ważne ze non stop waga idzie w dół

ja juz nie chce chudnąć

a ja musze czekać do 16 aż sklepu otworzą bo nie mam nic na obiad. Tylko ser gorgonzola mi leży w lodówce, chce go dziś wykorzystac. Ide poszukać jakiegos przepisu

Stary 2010-04-11, 12:32   #4270
kliwia
Zakorzenienie

macie ochote na kebaba? u nas na przeciwko otwarty jest pewnie w takie dni nie ma tam polskiej obslugi, no ale zawsze....
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 12:45   #4271
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
macie ochote na kebaba? u nas na przeciwko otwarty jest pewnie w takie dni nie ma tam polskiej obslugi, no ale zawsze....
ja bym sobie zjadła ale takiego w tortilli a nie w bułce. Choć ostatecznie bułka tez by mogła być

ide na spacerek z męzem bo od rana się zebrać nie mogliśmy. hm.... a może dziś nic nie będe gotowała, tylko coś na mieście się zje
Choc wczoraj byłam w KFC, w poniedziałek tez byłam w KFC hm.... cos dużo tego ostatnio

Stary 2010-04-11, 12:55   #4272
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Maju nie zawsze jak zab sie psuje to zaczyna się od małej dziurki... czasem problem moze zaczac się od korzenia. na zewnatrz wszystko OK.
Akurat na to to ja jestem doskonałym przykładem mimo, iż mam fioła na punkcie zębów 3 straciłam
ósemki mam ale plombowane(te na dole) jeszcze dobrze nie wyrosły a juz były leczone.
no ale widzisz - tak to może się każdy ząb zepsuć, a przeciez ie usuwasz wszystkich, ot tak sobie, profilaktycznie
Cytat:
ja mam wszystkie osekmi od kilku lat, ale ich wyrzynanie sie to bylo cos strasznego troche sie nameczyłam, ale chyb a większosc osob tak to przechodzi. u mnie osemki sie przydały, bo dzieki temu prawie niewidoczne sa puste miejsca po usunietych zabkach. Decyzję dentysty skonsultuj jeszcze z innym i jezeli beda zgodni to usun, bo skoro naprawde nie ma na nie miejsca (a tak sie czesto zdarza) to bedziesz miała tylko problem
a widzisz - czasem te napiętnowane ósemki jednak się przydają
Dlatego jestem za zostawianiem zębów, jeśli nie ma ropnia ani nie wyrastają tak krzywo, że powodują ucisk
Pewnie dlatego, że sama mam dość słabe, kruche zęby i będę o nie walczyć ile wlezie
Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Teraz na TVN było wspomnienie Pary Prezydenckiej i naprawdę w tych fragmentach było widać tą wielką miłość między nimi. Poczucie humoru , którego normalnie w TV się nie pokazuje, którego nie wypada pokazywać bo jak to możliwe żeby Pan Prezydent się uśmiechał... zawsze pokazywali go poważnego.
Straszne jest to co się stało.
wczoraj w tv mówili, ze to był bardzo miły, ciepły człowiek, tylko podczas wystapien publicznych strasznie się spinał i w telewizji wyglądał na sztywnego. Monika Olejnik wspominała, że kiedys zrobił jej żart i przyszedł na wywiad zamiast brata...
Cytat:
Kurczę no coś mi się psuje!!!
Nawet jak odświeżam stronę żeby zobaczyć co napisałyście to mnie WYLOGOWUJE!
mi tez się kiedyś w pracy tak pierniczyło samo przeszło...

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-04-11 o 12:56
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 13:52   #4273
monarika
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki
Dawno mnie tu nie było, ale tak jakoś nie miałam czasu do Was zaglądać mam nadzieję, że mnie pamiętacie

Jejku straszna ta tragedia, aż trudno uwierzyć Wczoraj, chyba na jedynce opowiadali o tych osobach co zginęły, ile miały lat itp. i jeden z posłów osierocił 8 dzieci, coś strasznego...A jak musi się czuć córka p. Kaczyńskich? W jednej chwili straciła i matkę i ojca... nie umiem sobie tego wyobrazić
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 16:02   #4274
martucha84
Zakorzenienie

martwie sie o kasiaher... miala napisac w klubie... miala sie odezwac... a nie ciekawie wygladala ta jej sytuacja...
mam nadzieje ze wszytko u niej ok...
Stary 2010-04-11, 16:04   #4275
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Tak samo, jak gadanie, ze moga się zepsuć. To co - resztę zębów też mam wyrywac? Może zacznę od jedynek - będę jak z piosenki Dziewczyna Bez Zęba Na przedzie
Ty weź się nie śmiej, bo jak mi się ruszała dolna jedynka, to już myślałam, że to koniec i mi wyrwie ale zatruła mi, ściemniał troszkę no i musi jeszcze go do końca zafugować ale jakoś nie po drodze mi do dentysty
Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
A u nas sklepy oczywiście otwarte

Do mnie to chyba jeszcze nie dociera. Rano jak się obudziłam, to nie wiedziałam co jest grane, dopiero po chwili sobie przypomniałam.
otwarte?!!! jestem w szoku! u nas wczoraj wieczorem wywieszali kartki, że dziś nieczynne będzie z powodu tego, co się stało

Też oglądam tvn i ta smutna muzyka mnie dobija strasznie, nie mogę uwierzyć. A ile ludzi....

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 16:25   #4276
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Dawno mnie tu nie było, ale tak jakoś nie miałam czasu do Was zaglądać mam nadzieję, że mnie pamiętacie

Jejku straszna ta tragedia, aż trudno uwierzyć Wczoraj, chyba na jedynce opowiadali o tych osobach co zginęły, ile miały lat itp. i jeden z posłów osierocił 8 dzieci, coś strasznego...A jak musi się czuć córka p. Kaczyńskich? W jednej chwili straciła i matkę i ojca... nie umiem sobie tego wyobrazić

Cześć
Pewnie, że Cię pamiętam

Masakra te 2 stewardessy to miały 23 i 24 lata a te 3 nie wiem ile.
Tyle ludzkich tragedii...
Ja rozmawiałam dziś z mamą o tym, że mam nadzieję że się otrząsną ludzie i politycy i w ogóle , że będzie lepiej a mama powiedziała , że to "otrząśnięcie" będzie chwilowe.
Ludzie się po II wojnie też mieli otrząsnąć, po upadku muru berlińskiego też miało być lepiej. Po śmierci Papieża to już w ogóle miało być...Bóg wie jak. A jak jest???
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 16:26   #4277
agus87
Zakorzenienie

dzien dobrek
pije kawke, jem moje rozki francuskie
i ogladamy 2012
wlasnie skonczylam pisac II rozdzial licencjata, który pisalam w tle z trumna prezydenta...
tragiczne, ale dZIxsiaj juz lepiej jak wczoraj
bo wczoraj to nawet ryczalam, jak ogladalam tv
Stary 2010-04-11, 16:31   #4278
aplikacja24
Raczkowanie

[QUOTE=Daysy85;18505395]Cześć
Pewnie, że Cię pamiętam

Masakra te 2 stewardessy to miały 23 i 24 lata a te 3 nie wiem ile.
Tyle ludzkich tragedii...

Dokładnie. Jedna z nich miała maleńkie dziecko. Zginął też mąż Joanny Racewicz, funkcjonariusz BOR-u. DRAMAT
aplikacja24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 16:39   #4279
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Ty weź się nie śmiej, bo jak mi się ruszała dolna jedynka, to już myślałam, że to koniec i mi wyrwie ale zatruła mi, ściemniał troszkę no i musi jeszcze go do końca zafugować ale jakoś nie po drodze mi do dentysty

otwarte?!!! jestem w szoku! u nas wczoraj wieczorem wywieszali kartki, że dziś nieczynne będzie z powodu tego, co się stało

Też oglądam tvn i ta smutna muzyka mnie dobija strasznie, nie mogę uwierzyć. A ile ludzi....
u nas wczoraj dyskoteka była czynna, tak myśałam że właściciel jej nie zamknie jak co weekend odwiedza ją kilka tysięcy osób, za duża strata byłaby dla niego. Ale podobno mało ludzi było i zciszyli muzyke bo nikt nie tańczył, ludzie siedzieli przy barach i stolikach i gadali.Wiem to od szwagierki.Ale sam fakt że nie odwołał imprezy...brak słów!

Ale mi się nudzi, pogoda do kitu, zaraz sobie obejrze coś w necie, może wyspe tajemnic?

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 16:46   #4280
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a u nas w miescie moja mama mówila, ze wczoraj cyrk cały dzien normalnie dawał przedstawienia dopiero jak ludzie zrobili aferę to się dziś rano zwinęli

a ja wróciłam ze spacerku z męzem, bo mnie głowa starsznie rozbolała a i w ogóle to mnie coś w prawym boku boli od wczoraj ech...

a przez kliwię i jej wpis o kebabie poszłam dzis z TZ na pizzę, zamiast robić obiad w domu

Stary 2010-04-11, 16:46   #4281
Daysy85
Zakorzenienie

Jejku Ci niektórzy ludzie to są beznadziejni. Moi rodzice mieszkają na przeciwko wielkiej galerii handlowej to musiała być zamknięta bo w ogóle ludzi nie było , nie kręcili się , bo widziałam z balkonu.
Ale oczywiście jeden sklep u mnie na osiedlu to był czynny bo ta baba to otwiera w każde święto, chociaż teraz podobno w Wielkanoc było zamknięte.
Fakt faktem byłam dzis na tych targach kosmetycznych, ale nie było tam w ogóle muzyki, to znaczy była ale taka smutna klasyczna.
Sporo ludzi nawet było. A o 12 jak były te 2 minuty ciszy to się każdy zatrzymał, ja się popłakałam aż , bo to było takie wzruszające.
Stary 2010-04-11, 16:54   #4282
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
a u nas w miescie moja mama mówila, ze wczoraj cyrk cały dzien normalnie dawał przedstawienia dopiero jak ludzie zrobili aferę to się dziś rano zwinęli

a ja wróciłam ze spacerku z męzem, bo mnie głowa starsznie rozbolała a i w ogóle to mnie coś w prawym boku boli od wczoraj ech...

a przez kliwię i jej wpis o kebabie poszłam dzis z TZ na pizzę, zamiast robić obiad w domu
heh, a ja wczoraj sama pizze zrobiłam i wyszła pyszna, ale dziś odgrzewałam to już nie była taka dobra
A z tym cyrkiem to przesada.

Cytat:
Jejku Ci niektórzy ludzie to są beznadziejni. Moi rodzice mieszkają na przeciwko wielkiej galerii handlowej to musiała być zamknięta bo w ogóle ludzi nie było , nie kręcili się , bo widziałam z balkonu.
Ale oczywiście jeden sklep u mnie na osiedlu to był czynny bo ta baba to otwiera w każde święto, chociaż teraz podobno w Wielkanoc było zamknięte.
Fakt faktem byłam dzis na tych targach kosmetycznych, ale nie było tam w ogóle muzyki, to znaczy była ale taka smutna klasyczna.
Sporo ludzi nawet było. A o 12 jak były te 2 minuty ciszy to się każdy zatrzymał, ja się popłakałam aż , bo to było takie wzruszające.
uważam że targi to nie impreza rozrywkowa więc nie dziwie się że nie odwołali, dobrze że ludzie odpowiednio się zachowali.

Nasz Ślub 30.05.2009

Edytowane przez mona_ja
Czas edycji: 2010-04-11 o 16:56
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 16:56   #4283
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
heh, a ja wczoraj sama pizze zrobiłam i wyszła pyszna, ale dziś odgrzewałam to już nie była taka dobra

uważam że targi to nie impreza rozrywkowa więc nie dziwie się że nie odwołali, dobrze że ludzie odpowiednio się zachowali.A z tym cyrkiem to przesada.
na stronie mojego miasta, nawet o tym cyrku napisali

a z jakiego przepisu robisz pizzę??

Stary 2010-04-11, 17:00   #4284
Daysy85
Zakorzenienie

Madzialenka w końcu Ci cyrkowcy to z tego żyją i to jak wiem jest jedyne ich źródło dochodu. Występują tylko w weekendy więc w porównaniu z centrami handlowymi mają o wiele mniejsze szanse zarobku. Nie branie ich bo wiadomo , że cyrk to typowa rozrywka , śmiech itd.... ale... zawsze pozostaje ale...
Stary 2010-04-11, 17:03   #4285
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aplikacja24 Pokaż wiadomość
Dokładnie. Jedna z nich miała maleńkie dziecko. Zginął też mąż Joanny Racewicz, funkcjonariusz BOR-u. DRAMAT
to straszne ... nie wiedziałam .... ona w chwili katastrofy prowadziła wywiad z Anią Dąbrowską w DDTVN

wyjaśniła się kwestia braku karetek na miejscu. Piotr Kraśko wyjaśnił, że były ale stały 200 m od miejsca zdarzenia i czekały na sygnał do wkroczenia, którego niestety nie otrzymały. Nie było już kogo ratowac ....
Stary 2010-04-11, 17:11   #4286
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
wyjaśniła się kwestia braku karetek na miejscu. Piotr Kraśko wyjaśnił, że były ale stały 200 m od miejsca zdarzenia i czekały na sygnał do wkroczenia, którego niestety nie otrzymały. Nie było już kogo ratowac ....
dokladnie tak...
a moim zdaniem rosjanie zachowali sie i dalej zachowuja calkiem dobrze... czekali z otwarciem czarnych skrzynek na polakow.. szybko byli na miejscu a to ze byl haos biegali.. no coz tragedia mieli byc zorganizowani...? (gorsze zorganizowanie bylo w polsce jak runely targi katowickie i mnostow golebiarzy zginelo...)
wiec wydaje mi sie ze wszytko jest ok... caly czas wsyztko robia zeby bylo dobrze.. a to logizne ze ciala sa transportowane do moskwy na miejscu przecie nie da sie identyfikowac bo nie ma sprzetu...
a wydaje mi sie ze nic tuszowac nie beda bo nie ma co.. poprostu zla pogodna i mnostwo innych czynnikow sie na to zlozylo... bo co mieliby tuszowac... chyba tylko zestrzelenie co jest niemozliwe... beda sie starac zeby prawda wyszla na jaw bo i oni i my bedziemy znali tajemnice czarnych skrzynek to przeciez klamac nie beda....

nie jestem jednoznacznym zwolenniczka polityki ani prorosyjskiej ani proameryskanskiej ani proniemieckiej, czy innych pro... ale wydaje mi sie ze wladze rosyjskie robia wszystko co w ich mocy..

wogole to jestem zaskoczona ze nie zgineli ich ludzie a oglosili dzien zaloby... to samo litwa, ukrainie czy nawet brazylia... szok! wydaje mi sie ze to bardzo ladnie z ich strony...

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-04-11 o 17:14
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 17:15   #4287
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dokladnie tak...
a moim zdaniem rosjanie zachowali sie i dalej zachowuja calkiem dobrze... czekali z otwarciem czarnych skrzynek na polakow.. szybko byli na miejscu a to ze byl haos biegali.. no coz tragedia mieli byc zorganizowani...? (gorsze zorganizowanie bylo w polsce jak runely targi katowickie i mnostow golebiarzy zginelo...)
wiec wydaje mi sie ze wszytko jest ok... caly czas wsyztko robia zeby bylo dobrze.. a to logizne ze ciala sa transportowane do moskwy na miejscu przecie nie da sie identyfikowac bo nie ma sprzetu...
a wydaje mi sie ze nic tuszowac nie beda bo nie ma co.. poprostu zla pogodna i mnostwo innych czynnikow sie na to zlozylo... bo co mnieliby tuszowac... chyba tylko zestrzelenie co jest niemozliwe... beda sie starac zeby prawda wyszla na jaw bo i oni i my bedziemy znali tajemnice czarnych skrzynek to przeciez klamac nie beda....

nie jestem zwolenniczka polityki ani prorosyjskiej ani proameryskanskiej ani proniemiwcje, europejskiej.. ale wydaje mi sie ze wladze rosyjskie robia wszystko co w ich mocy..

wogole to jestem zaskoczona ze nie zgineli ich ludzie a oglosili dzien zaloby... to samo litwa, ukrainie czy nawet brazylia... szok! wydaje mi sie ze to bardzo ladnie z ich strony...
Też tak uważam i Ci zwykli ludzie, którzy przychodzą i zostawiają kwiaty. No i samo to, ze Putin przyjechał specjalnie do Smoleńska na oddanie hołdu Prezydentowi i zorganizowanie całego tego wojskowego pożegnania też w porządku z ich strony. No i wszędzie mówią ze mają dziś w głównym rosyjskim kanale puścić Katyń Wajdy.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 17:17   #4288
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Też tak uważam i Ci zwykli ludzie, którzy przychodzą i zostawiają kwiaty. No i samo to, ze Putin przyjechał specjalnie do Smoleńska na oddanie hołdu Prezydentowi i zorganizowanie całego tego wojskowego pożegnania też w porządku z ich strony. No i wszędzie mówią ze mają dziś w głównym rosyjskim kanale puścić Katyń Wajdy.
dokladnie tak.. a my powinnismy dopuscic te antyrosyjskie ciagoty i nie wiem czepiac sie kazdej pie rdoly... moim zdaniem robia duzo i robia dobrze.....

P.S. wogole to samo Hugo Chavez z wenezueli.. kondolencje i dzien zaloby.... takie odruchy sa naprawde budujace...

zastanawiam sie tylko czy w stanach wielkiej brytani i niemczech bedzie tez taki dzien wkoncu jest tam grooooo polakow...

Czas edycji: 2010-04-11 o 17:20
Stary 2010-04-11, 17:24   #4289
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aplikacja24 Pokaż wiadomość
Zginął też mąż Joanny Racewicz, funkcjonariusz BOR-u. DRAMAT
to raczej nie jest prawda. Poszperałam i odkryłam że mąż Joanny Racewicz ma na imię Paweł. Na liście ofiar jest tylko jeden Paweł funkcjonariusz BOR-u, a z kolei jego żona ma na imię Ula (tak zwracają się do niej na forum z kondolencjami) więc to raczej nie on.
przepraszam.... na wikipedii piszą że to jednak on

Edytowane przez klion78
Czas edycji: 2010-04-11 o 17:28
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 17:28   #4290
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
to raczej nie jest prawda. Poszperałam i odkryłam że mąż Joanny Racewicz ma na imię Paweł. Na liście ofiar jest tylko jeden Paweł funkcjonariusz BOR-u, a z kolei jego żona ma na imię Ula (tak zwracają się do niej na forum z kondolencjami) więc to raczej nie on.
nie wiem ale zobacz:

Funkcjonariusze BOR
JAROSŁAW FLORCZAK
ARTUR FRANCUZ
PAWEŁ JANECZEK
PAWEŁ KRAJEWSKI
PIOTR NOSEK
JACEK SURÓWKA
MAREK ULERYK
DARIUSZ MICHAŁOWSKI

zreszta... kazdy z nich mial zony.. dzieci.. rodziny... ehsss

Czas edycji: 2010-04-11 o 17:29
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości