Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu! - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-05, 09:27   #4261
Bejjka
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Dla mnie 47-48 to właśnie optimum. Czuję się dobrze, podobam się sobie, ciuchy dobrze leżą
dla mnie idealne byłoby 50kgchciałabym zgubić 5kg z ud i brzucha i wszystko byłoby gites

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość
na poczatku mojego wlosomaniactwa sporzadziłam lisste co musze kupic wlosowego to wyszła taka długa i droga ze stwierdziłam ze bede ograniczała się do minimum tzn z tej dlugaśnej listy wybiore np 4 rzeczy i na nich sie skupie zeby nie przesadzic z iloscia zakupionych produktów - których nie mam kiedy użyć a pzoatm troche szkoda kasy - kupujac cos co sie wala po domu i sie nie uzywa
masz rację ja mam stanowczo zbyt dużo kosmetyków i nie ukrywam, że chowam je po szafkach, bo i tak używam tylko kilku na raz

Cytat:
Napisane przez monjas1988 Pokaż wiadomość
jesli masz taka opcje to ja bym na Twoim miejscu wolala za granica. na pewno nie bedziesz miala tego co ma pol miasta albo polski, jak mnie to irytuje
no tak, ale zagranice wyjadę dopiero za miesiąc

Cytat:
Jadę na WGO
Osz Ty! a skąd masz kartę? tżet ma działalność, ale okazało się, że tylko działając w branży odzieżowej można ją sobie wyrobić a słyszałam wiele dobrego o WGO

Cytat:
he he moj trener jest idealny i mimo szczerych checi o i tak sie nie podziele :P
trenujesz z profesjonalnym trenerem?
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 09:30   #4262
motylek1007
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu

czy macie pomysł co założyc na drzwi balkonowe aby muchy i komary nie wpadały mi do mieszkania?

odpada cos w stylu żaluzji pionowych - sąsiadka ma i mówi ze wcale sie nie sprawdza.

Wiem, że są takie drzwi z moskitiery (zamykają sie i otwierają jak normalne drzwi), robiona na wymiar, ale strasznie to drogie jest i szukam czegoś tańszego - ale skutecznego

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 09:30   #4263
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
widziałam gazetkę rossmanowską, ale promocje mają najlpsza to chyba ta, kupuję żel 3in1 z Garniera Czysta skóra i tonik w prezencie, hm, szkoda, ze nie mam rossmana, a do szkoly dopierp za dwa tyg wiec pewnie nie bedzie już

Dzień doby
no to musze zajrzec do tej promocji

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
Malina no wlasnie dzis zaklada mi dol
Blondi musi byc delikatna bo inaczejJeszcze jutro wazny dzien, nic mnie nie moze bolec
Tyle kasy przy sobie, mam nadzieje, ze mnie nie okradna
o to powodzenia, samo zakladanie nie jest złe
ja tez nie lubie kasy nosic wiekszej przy sobie max 1000 ale to mac i nie zawsze bo boje ie ze gdzies zgubie ktos mnie okradnie i ze ew. za bardzo bedzie mnie kuislo kupowanie niepotrzebnych rzeczy
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 09:37   #4264
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Kupuje wszystkie dostępne magazyny o modzie na rynku lubię oglądać
ja też kupiłam w tym m-cu kilka gazet o modzie i parę rzeczy wpadło mi w oko
Stary 2010-05-05, 09:39   #4265
Asia19x
Zakorzenienie

Oczywiscie 3mam kciuki za nasze maturzystki
pora na kawkę, bo taka senna jestem, ze szok
ale mam zachcianki przed @ kupiłam czekoladę Michałkową i rodzynki w czekoladzie, taką miałam chęć
znowu mnie wysypało na mordce, nie wyrobię są trzy możliwości: przed okresem, po weekendowym śmiecio-żarciu lub po moim boskim fluidzie z Nivea oby to nie była jego sprawka

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
ja też kupiłam w tym m-cu kilka gazet o modzie i parę rzeczy wpadło mi w oko

Co Ci wpadło w Twoje piękne oczko?
wchodziłaś na www.avanti24.pl? Nowa, świetna strona, wszystko tam jest

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 09:45   #4266
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:

Co Ci wpadło w Twoje piękne oczko?
wchodziłaś na www.avanti24.pl? Nowa, świetna strona, wszystko tam jest
to zależy w jakiej gazecie bo kupiłam elle, instyle, glamour, hot i avanti akurat przydały się na podróż i weekend majowy

a na stronkę nie wchodziłam-jeszcze

popijam kolejny kubek skrzypopokrzywy
Stary 2010-05-05, 09:49   #4267
astra85
Zakorzenienie

hej
ale pogoda,zmoczylo mnie rano bo parasol mi sie zepsuł ale naszczescie wlosoy mi sie nie spuszyly
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 09:52   #4268
Bejjka
Zakorzenienie

Astro niedawno widziałam się z moją siostrą ale ma brzuszysko wygląda naprawdę dobrze, ale już ma problemy z wstawaniem no i zaczyna odczuwać dyskomfort podczas spania i siedzenia
no i mała strasznie zaczęła się już wiercić w brzuchu
Stary 2010-05-05, 09:54   #4269
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
to zależy w jakiej gazecie bo kupiłam elle, instyle, glamour, hot i avanti akurat przydały się na podróż i weekend majowy

a na stronkę nie wchodziłam-jeszcze
Aleś zaszalała

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-05-05, 09:55   #4270
kocurzyca
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
jesli masz taka opcje to ja bym na Twoim miejscu wolala za granica. na pewno nie bedziesz miala tego co ma pol miasta albo polski, jak mnie to irytuje
Za granicą są te same sklepy i takie same ubrania, tylko ceny są fajniejsze
I jeszcze zależy za którą zagranicą
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Czyli nie jestem sama z większą wagą
Większą wagą??
Dziewczyno, ja ostatnio 48 kg ważyłam w szkole podstawowej.
A ile masz wzrostu???
Cytat:
Dzięki kochana
ja nie mam w domu neta mieszakam na takim zadupiu, że nie jest możliwe podłączenie, bo TP się nie opłaca
takze u mnie każdy ma albo iPlus, który ledno zipie albo coś z Orange itp, a u mnie w domu nie ma w tych sieciach zasięgu
porażka totalna, ale nic nie poradzę na to... Jeszcze idę jutro do Play się pytać o zasięg itp, może się uda to podłączymy
Znam ten ból. Tam gdzie jest mój dom w PL też nic nie działą, a neta na kablu sie nie da założyć bo telefony stacjonarne są radiowe.
Taka jest cena mieszkania na cichym, spokojnym odludziu
Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
czy macie pomysł co założyc na drzwi balkonowe aby muchy i komary nie wpadały mi do mieszkania?
Ja kiedyś kupiłam w ogrodniczym taka siatkę, którą sie montuje na samoprzylepne rzepy. Tania i byłam bardzo zadowolona.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 09:57   #4271
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
Astro niedawno widziałam się z moją siostrą ale ma brzuszysko wygląda naprawdę dobrze, ale już ma problemy z wstawaniem no i zaczyna odczuwać dyskomfort podczas spania i siedzenia
no i mała strasznie zaczęła się już wiercić w brzuchu
mi brzuch nie sterczy do przodu,mam tak po bokach bardziej i to wyglada jakbym byla grubsza a nie w ciazy,tez mi sie juz zaczyna ciezkawo robic

Edytowane przez astra85
Czas edycji: 2010-05-05 o 09:58
Stary 2010-05-05, 09:59   #4272
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
he he moj trener jest idealny i mimo szczerych checi o i tak sie nie podziele :P
Też jestem zwolenniczką "treningowej" monogamii

Cytat:
ja tez nie lubie chodzic z większą gotówką, bo mam wrazenie ze wszyscy wiedzą o tym
Mam dokładnie tak samo, od razu mam wrażenie że wszyscy się na mnie patrzą, co zresztą pewnie jest prawdą skoro kurczowo trzymam torebkę

Cytat:
dla mnie idealne byłoby 50kgchciałabym zgubić 5kg z ud i brzucha i wszystko byłoby gites
oj gdyby tak się dało chudnąć fragmentarycznie:rolleyes : albo jeszcze, żeby z brzucha w cycki się przemieściło

Cytat:
Osz Ty! a skąd masz kartę? tżet ma działalność, ale okazało się, że tylko działając w branży odzieżowej można ją sobie wyrobić a słyszałam wiele dobrego o WGO
Od sąsiadki pożyczam. WGO to raj na ziemi i te ceny. Można też kupić tam buty, torebki, biżuterię hand made. Mam ulubiony sklepik z włoskimi torebkami - na pewno go jutro odwiedzę
Ale pierwsza wycieczka to szok, wszystko się w głowie miesza, a w oczach się dwoi i troi

Cytat:
trenujesz z profesjonalnym trenerem?
Chodziło o trochę inny "trening" - taki pościelowy
Stary 2010-05-05, 10:03   #4273
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Aleś zaszalała
stosuję się do Twoich rad tylko

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:

oj gdyby tak się dało chudnąć fragmentarycznie:rolleyes : albo jeszcze, żeby z brzucha w cycki się przemieściło
marzenia mi mogłoby z ud w pośladki, bo mam taką płaską pupę

Cytat:
Od sąsiadki pożyczam. WGO to raj na ziemi i te ceny. Można też kupić tam buty, torebki, biżuterię hand made. Mam ulubiony sklepik z włoskimi torebkami - na pewno go jutro odwiedzę
Ale pierwsza wycieczka to szok, wszystko się w głowie miesza, a w oczach się dwoi i troi
Wow pisz mi tak jeszcze

Cytat:
Chodziło o trochę inny "trening" - taki pościelowy
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa
Stary 2010-05-05, 10:03   #4274
astra85
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...pszeniczne.htm
uzywał ktos ?
widzialam ostatnio w sklepie,ale nie kupilam,nie wiem czy warto
Stary 2010-05-05, 10:03   #4275
blondyna789
Zakorzenienie

ja się nie napalam nie kupuję gazet modowych, bo coś mnie jeszcze podkusi i będzie zbędny wydatek.. ciułam teraz kasę w końcu niedużo już mi zostało do wyjazdu, a wolę porządnie zaszopingować w uk

primark będzie mój mam nadzieję, że będzie coś ciekawego
Stary 2010-05-05, 10:06   #4276
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Wow pisz mi tak jeszcze
Jak skończę pisać mgr i będę miała przypływ gotówki to możemy się jakoś zgadać i Cię zabiorę - mogą wejść na jedną kartę niestety tylko dwie osoby

A teraz grzecznie zmykam na uczelnię, poczytać książkę na durnym wykładzie
Miłego dnia
Stary 2010-05-05, 10:06   #4277
astra85
Zakorzenienie

mam duzo koszulek z primarka i w kazdej po niedlugim czasie porobily sie takie male dziurki
Stary 2010-05-05, 10:08   #4278
201607180946
Konto usunięte

Jednak nie musiałam wychodzić więc wzięłam się za szycie, przerobiłam na kamizelki, dwie pamiętające dzieciństwo teżeta kurtki jeansowe
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 10:08   #4279
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Znam ten ból. Tam gdzie jest mój dom w PL też nic nie działą, a neta na kablu sie nie da założyć bo telefony stacjonarne są radiowe.
Taka jest cena mieszkania na cichym, spokojnym odludziu
.

Dokładnie tak... Tylko jak żyć bez internetu w tych czasach

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-05-05, 10:11   #4280
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

Ja kiedyś kupiłam w ogrodniczym taka siatkę, którą sie montuje na samoprzylepne rzepy. Tania i byłam bardzo zadowolona.
na rzepy mam w oknach i tez jestem zadowolona, ale na drzwiach balkonowych mi sie to nie sprawdzi, bo musiałabym co chwile wystawiac i wstawiać to wychodząc na balkon - to szlag mnie szybciej trafi

na razie te dodatkowe drzwi przodują, tylko cholernie drogie są

[*] 11.09.2012
Stary 2010-05-05, 10:15   #4281
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
stosuję się do Twoich rad tylko

A Ty mnie zabierasz ze sobą do Paryża, pamietasz Tz wczoraj powiedział, ze pojedziemy na wycieczkę do Krakowa i na Słowację jak będziemy mieli przypływ gotówki nie mówiłam mu o Paryżu, ale powiem ciekawe co On na to pomarzyć zawsze mozna

dziś w nocy wraca TZ!!!!!!!!!
Boże, nareszcie
w piątek do mnie przyjedzie

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
ja się nie napalam nie kupuję gazet modowych, bo coś mnie jeszcze podkusi i będzie zbędny wydatek.. ciułam teraz kasę w końcu niedużo już mi zostało do wyjazdu, a wolę porządnie zaszopingować w uk

primark będzie mój mam nadzieję, że będzie coś ciekawego
Oszczędzaj, oszczędzaj Kochana, potem bedziemy Ci zadraszczać łupów
Jaaaa.... zabierz mnie ze sobą, plizz!!
tylko tak żebym wyrobiła się w czasie, bo najpierw Bejjka zabiera mnie do Paryża

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-05-05, 10:16   #4282
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
mam duzo koszulek z primarka i w kazdej po niedlugim czasie porobily sie takie male dziurki
no co Ty... ja też mam mnóstwo ciuchów z primarka i nigdy nic złego się z nimi nie działo
Cytat:
Dokładnie tak... Tylko jak żyć bez internetu w tych czasach
dobre pytanie
ja sobie nie wyobrażam..
kiedyś odcięli mi net w sieci osiedlowej na pół roku...
to było najdłuższe pół roku w moim życiu
Stary 2010-05-05, 10:21   #4283
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
mnie to sie marzy rzucic palenie ehhhh
ja nie pale - nigdy nie paliłam no chyba ze biernie ten smród jest dla mnie straszny

Cytat:

popijam kolejny kubek skrzypopokrzywy
zaszalalas z gazetami
a skrzypokrzywke tez musze sobie zrobic

Cytat:
oj mi tez mogloby sie przemiescic z ud w biust albo w pośladki, brzuch mam płaski
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 10:24   #4284
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Dwadzieścia parę lat temu wyjechała ma koniec świata. Szczerza mówiąc to nawet nie chcę jej poznać.
Zostawiła mojego TŻta jak był małym chłopcem, a pozostałe dzieci zabrała. A teraz po tych latach zgrywa mamusię przez telefon. I to też jak sobie raczy przypomnieć. Nawet o jego urodzinach nie pamięta. Jakoś dysponuje tylko negatywnymi uczuciami do niej.
Ja mam taką sąsiadkę. Zrobiła sobie 3 dzieci, z czego ostatnie chłopca z innym. Pojechała do Grecji i zostawiła te dzieci na wynajmowanym mieszkaniu, na które nie wysyłała im kasy. Dzieciaki wyrzucili z mieszkania ( wyrzucali im meble przez okna). Przygarnął je ojciec ( nawet tego najmłodszego) i wychowuje. Ostatnio przyjechała ta jego matka( ona ma tam rodzinę z jakimś dziadkiem i synka urodziła) i moja mama z ciekawości pyta tego małego co mu przywiozła, a on, że muszelki...
Także rozumiem sytuację Twoje TŻ... Takie matki nie powiny mieć dzieci
Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Faktycznie W końcu się jakoś rozkręciłyśmy w tym wątku
Brawa dla as
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Zgadzam się Mam obie rzeczy i są boskie
Ja mam jedną i dziś ją wypróbuję
Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
Soleilko, skład, który podałaś wygląda moim zdaniem w porządku jak na mycie odżywką. Ale ja tez nie mam "profesjonalnego oka", jesli chodzi o składy Wiem tylko, na co powinnam zwracać uwagę, umiem wyłapać w składzie proteiny (bo unikam, jak mogę), silikony (też zwykle unikam, choć nie zawsze), ekstrakty, oleje i pojedyncze inne składniki - jakoś mi to do szczęścia wystarcza
Ooo dziękuję Ja tylko umiem wyłapać silikony Muszę się nauczyć jak analizować te składy
Cytat:
Napisane przez tiggerrr Pokaż wiadomość
dzień dobry wieczór, znajdzie się tu miejsce dla jeszcze jednej zbłąkaniej duszyczki która -o zgrozo- ścięła włosy na krótko i męczy się, żeby je odzyskać ? ;p
No pewnie Witamy
Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość
hehe dobre, moze warto spróbować tylko co na to waga
Moja nie będzie protestowała, przydałoby się przytyć
Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
A ja wypijam ostatnie lyki kawusi i ide sie szykowac. Za 2 godz bede siedziec u orto
Za to będziesz miała olśniewający uśmiech. Nie ciemnieją Ci gumki od kawy?
Cytat:
mnie to sie marzy rzucic palenie ehhhh
Mi też Ale już 6 dni nic nie paliłam
Cytat:
Kupuje wszystkie dostępne magazyny o modzie na rynku lubię oglądać ale ten Hot czasem mi się nie podoba, taki nudny niekiedy, boże, ile ja kasy na to wydaje ale juz ograniczam, ograniczam, będę przeliczać na maski i szampony
Też lubię fiolet, bo pasuje do mnie
Bo Hot ma jakąś dziwną kompozycję. Teraz spodnie tam fajne widziałam U mnie w domu na szczęście mama kupuje gazety

Ale wczoraj poszłam po ziemniaki i miałam taaaaką ochotę na sok z czerwonych grejfrutów
Cytat:

odpada cos w stylu żaluzji pionowych - sąsiadka ma i mówi ze wcale sie nie sprawdza.

Wiem, że są takie drzwi z moskitiery (zamykają sie i otwierają jak normalne drzwi), robiona na wymiar, ale strasznie to drogie jest i szukam czegoś tańszego - ale skutecznego
A jakbyś tam jakąś cienką firankę zamocowała i na dole np czymś ciężkim przykryła, żeby się trzymało?

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 10:25   #4285
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
Ja miałam robocze koszulki z primarka. Przez półtora roku prałam je codziennie i jedyne co sie z nimi stało to troszkę wyblakły(czarne były).
To zależy jak sie trafi. Ja primarku kupuję zwykła koszulki, bielizne i skarpetki i z ta cenę jestem zachwycona.
Cytat:
na rzepy mam w oknach i tez jestem zadowolona, ale na drzwiach balkonowych mi sie to nie sprawdzi, bo musiałabym co chwile wystawiac i wstawiać to wychodząc na balkon - to szlag mnie szybciej trafi

na razie te dodatkowe drzwi przodują, tylko cholernie drogie są
Ale to co ja miałam nie wymaga wystawiania.
Do futryny na górze i po bokach wkleja się rzep, na stałe. Do rzepu przyczepia sie 2 kawałki siatki, tak jakby na zakładkę. Można przez to normalnie wyjść, a siatka sama sie zasłania. A po sezonie siatkę sie zdejmuje, a rzep zostaje w oknie. Jest całkowicie niewidoczny.
Wiem, że są też takie z taśma z magnesem po środku. I po przejściu magnes zamyka siatkę.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 10:25   #4286
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Jak skończę pisać mgr i będę miała przypływ gotówki to możemy się jakoś zgadać i Cię zabiorę - mogą wejść na jedną kartę niestety tylko dwie osoby
Dymuś trzymam Cię za słowo w ogóle mogłybyśmy się kiedyś poznać

a mogłabyś rzucić jeszcze raz linkiem do serwisu rowerowego wciąż mojego nie oddałam, ale planuje jutro zawieźć

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
wzięłam się za szycie, przerobiłam na kamizelki, dwie pamiętające dzieciństwo teżeta kurtki jeansowe
jesteś samoukiem? ja tez powinnam poprzerabiać swoje łaszki

Cytat:
tylko tak żebym wyrobiła się w czasie, bo najpierw Bejjka zabiera mnie do Paryża

najpierw to chyba pojedziemy do Barcelony albo Amsterdamu tżet zmienia plany, ale ma prawo, bo to będzie jego wyjazd z okazji 30stki ale tak czy siak Paryż gwarantowany
Stary 2010-05-05, 10:27   #4287
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość

A jakbyś tam jakąś cienką firankę zamocowała i na dole np czymś ciężkim przykryła, żeby się trzymało?
ale mi chodzi o cos takiego, żebym jednak mogła wychodzic na balkon bez zbędnego przemieszczania całej aranżacji co chwile bo np zaraz bedzie lato, bedą swinki na dworze, pranie, a mi sie nie bedzie chcialo 3x dziennie montować tego i demontować.
Najwyżej odżałuje te 500zł na drzwi, bo na razie wydają mi sie najlepsze i najwygodniejsze.

okna w tym pokoju mam nieotwierane, wiec jedyne wietrzenie odbywa sie przez drzwi balkonowe (które sa tez uchylane)

[*] 11.09.2012

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-05, 10:27   #4288
blondyna789
Zakorzenienie

Bejjka, my też planujemy weekend w Barcelonie
Stary 2010-05-05, 10:28   #4289
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to co ja miałam nie wymaga wystawiania.
Do futryny na górze i po bokach wkleja się rzep, na stałe. Do rzepu przyczepia sie 2 kawałki siatki, tak jakby na zakładkę. Można przez to normalnie wyjść, a siatka sama sie zasłania. A po sezonie siatkę sie zdejmuje, a rzep zostaje w oknie. Jest całkowicie niewidoczny.
Wiem, że są też takie z taśma z magnesem po środku. I po przejściu magnes zamyka siatkę.
masz fotke jakąkolwiek tego?

[*] 11.09.2012
Stary 2010-05-05, 10:29   #4290
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
ale mi chodzi o cos takiego, żebym jednak mogła wychodzic na balkon bez zbędnego przemieszczania całej aranżacji co chwile bo np zaraz bedzie lato, bedą swinki na dworze, pranie, a mi sie nie bedzie chcialo 3x dziennie montować tego i demontować.
Najwyżej odżałuje te 500zł na drzwi, bo na razie wydają mi sie najlepsze i najwygodniejsze.

okna w tym pokoju mam nieotwierane, wiec jedyne wietrzenie odbywa sie przez drzwi balkonowe (które sa tez uchylane)
Aaaa to chyba, że tak. A to co latem sprzedają, tzn takie siatki przeciw komarom, to też się odpina? Nie miałam nigdy takich i nie wiem

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości