|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik '94 cz. X - wakacjujemy! :D
Kashte a mnie normalnie ciary tak przeszły że szok. ;*
myślałam o Tobie. ![]() i jestem z Tobą, dasz radę "się trochę ogarnąć". ;* bound wytłumacz mi jaki związek, bo dalej się nie połapałam. ![]() jej jak Ty sie zaangażowałaś, przecież sie nie znacie nie powiem wam nic o weselach, bo w sumie nigdy nie byłam na takim prawdziwym ![]() martyś gratuluje Kochanie. ![]() boże,co za koleś.. nie wiem w sumie co powiedzieć, nic nie przychodzi mi do głowy oprócz tego, że na Twoim miejscu skorzystałabym z szansy zbliżenia się do niego ale to oczywiście Twój wybór i Twoja racja, dobrze postąpiłaś ![]() i zazdroszczę Francji. Cali ![]() Klau ![]() Mari;* u mnie akurat dzisiaj kiepsko jest, mam miesiączke, dostałam pałe z matmy wagi 0.6 i w ogóle super świetnie. ;O mam już cztery jedynki -.- pare trójek dwójek dwie piątki i czwórke. ![]() a ogólnie to cały czasem dalej się jaram piegowatym. boże jest taki śliczny.. prześliczny jest. a spotykam się z taaakim jednym fajnym. ![]() ![]() noo a z piegowatym..ostatnio było takich sytuacji fajnych pare. ![]() ale dalej nawet sobie cześć nie mówimy ani nic. tylko takie patrzenie sie. oh ah srah.. -.- no ale mamy czas.. -.- co ja Wam będę główki ryła. ![]() ;*******
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg ![]() don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
![]() Edytowane przez wobbly Czas edycji: 2010-10-06 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Wtajemniczenie
|
wob, wob, widze wob !
![]() Mari, a dziękuje bardzo, szczęśliwa jestem, nie ma co narzekać słońce ;* Bound, kocham Cię ! ![]() ![]() te wasze spojrzonka. a nie macie może wspólnych znajomych ? zapoznaliby Was, to może posunęlibyście się nawet do 'cześć' ![]() i rób tak dalej, już Cię zauważył, za jakiś czas, już będziecie gadać, a później już tylko z górki.. małżeństwo, dom, dzieci i te sprawy ![]() ed. no i jesteś wob ! ![]() może i jestem głupia, wiem. ale chyba nie postąpiłabym inaczej, przynajmniej wtedy. teraz to może co innego.. ![]() no i nie ma co się dziwić, chora sytuacja, więc ciężko coś powiedzieć ![]() ale jest dobrze, moża tak naprawdę to kocham go tylko jak przyjaciela? a z Francji też się taaak cholernie ciesze ![]() to ja Ci powiem, że trzymam kciuki, żeby z piegowatym coś ![]() bo ja to Cię znam, jak chcesz to będziesz mieć ![]() przynajmniej tak powinno być ![]() a ocenami się nie przejmuj, tylko bierz się do roboty ! zaraz sobie nadrobisz piątkami ![]() i spoko, każda z nas raz w miesiącu ma niechcianych gości ![]() i może masz racje, może tak ma to wyglądać.. ![]() już szczerze się przyzwyczaiłam do tego wszystkiego.. że on ma kogoś, a ja jestem przy nim, właśnie podporą, tak jak on i mi ![]() dzień spędzić taki jak był z nim, żeby było tak.. inaczej ![]() a w telewizji chyba będę jakiejś regionalnej, obada się ![]() ![]() Tak, do Francji ![]() ![]() one były u nas w sierpniu, a teraz my tam ![]() one są świetne ! już mamy zaplanowały czas co do godziny ![]() mam nadzieje, że będzie świetnie.. nie, nie mam nadziei, jestem tego pewna ![]() a praktycznie, to za grosze tam jadę.
28.05 66,7kg 31.07 - kongres - 61 kg ! ![]() 28.08 59,9kg! marzenie ![]() Edytowane przez martysia2701 Czas edycji: 2010-10-06 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zadomowienie
|
Anita - E nie mów że pech od razu ; ) A piłki lekarskie są złeee ![]() Anmi - To wyjąśnij mu jakoś , bo okej, on może wiedzieć ale może również nie wiedzieć, musicie mieć jasną sytuacje ![]() Martysia- Kurcze troche zagmatwana ta sytuacja no. I zgadzam się z Klau, podziwiam Cie ;* No i gratulacje oczywiście ;* ! Nikolcia - Hejo ![]() Kash - To się zapoznaj z nim ![]() Ooo lubie takie sytuacje jak kogoś długo nie widzisz a potem rzucacie sie sobie w ramiona *.* Bound - Haha jaki zaciesz ![]() Wyobrażam już ja się na siebie patrzyliście mmm <3 Dasz rade ze sprawdzianami ;* Mari,Wszystka,Klau - ![]() ![]()
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
Kashte jakiś niezdecydowany facet
![]() ![]() Minka hej ![]() Martyś zazdrosze Francji ![]() Wob nie przejmuj się ocenami i tak to dopiero pierwsza klasa ![]() Wstyd mi się tu pokazywać, tyle opuszczam ![]() Codziennie czuje się jak w jakimś dniu świstaka przez tą szkołe. |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Raczkowanie
|
ja a. tyle nadrobiłam i wyskoczył błąd, mozilla się zamknęła i ni ma, więc sorry, ale będzie tak bardziej skrótowo, bo dziś niestety brak czasu -.-
retro rozwalają mnie twoje teksty ;D i jak spotkałaś się z nim? ;> ;* Anita no wiem, wiem. ciekawa jestem reakcji mojej mamy, po takim zdarzeniu, ale wolę nie sprawdzać ;D Ja już wolę iść w ten piątek do szkoły, bo takby nam rozłożyli te lekcje , (znając mojego pecha), że nie miałabym nawet kiedy się z moim "X" spotkać ;dd wszystka Ania jestem ![]() p.s. ale fajnie, co chwilę ktoś wraca, bo się tylko przedstawiam ![]() Kashte można się zirytować, no!;P Nie wiem, w sumie nie chcę popędzać, bo ostatnim razem, jak coś było między nami to to wszystko potoczyło się szybko, bardzo szybko, co było błędem,no ale. Jak fajnie! Pare godzin? xd To nie odpisałaś mu ;d? Nie wiem, może palnął tak z głupa, może powiedział to z taką irytacją "No idź do Piotrusia, idź" czy może serio mu go żal, bo on już do mnie wypisuje dzień w dzień prawie od ponad 2 mies., choć wytłumaczyłam mu, że nic między nami nie będzie. Nie wiem, teraz już sama nie pamiętam nawet z jaką intonacją to powiedział. Ajć dobra, zostawiam to, bo za bardzo mnie męczy ; p Jasper ;o? wow, ciekawe ![]() Martysia ha no w sumie tak ;P Z resztą do tej pory tematy nam się nie skończyły, więc no ;d. Czym sobie zasłużył^^ xd? Gratulaaacje ! ![]() ![]() Cieszę się, że tak mówisz ![]() Bound wiem, wieem, ale co zrobię ;D hmm w żartach? tzn ? nie mogę nic wymyślić. ;d Kochana widzisz, mówiłam, że na pewno zwróci na ciebie uwagę ;D Bosko ![]() Wob jakoś o mnie zapomniałaś ;] czemu ja tak nie umiem, spotykać się z drugim, gdy właśnie mam obsesję na punkcie jednego, wtedy byłoby łatwiej ![]() Just gdybym tylko umiała to bym mu mogła nawet jutro wszystko powiedzieć ;] ale nawet nie wiem od czego miałabym zacząć i jak to powiedzieć, żeby się 100% nie zbłaźnić, jeśliby on uważał to za skończony rozdział, do którego nie wracamy. Dziś 6 lekcji zamiast 8 ;d. Jutro też wychodzę godzinę wcześniej. Jak ja to lubię <3. A to tylko, dzięki gościowi od matmy, który podobno drugi raz w historii wgl poszedł na zwolnienie. ;P Dziś muszę się brać, bo jutro kartkówka z niemieckiego, którego dalej nie polubiłam.
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
fiiitam, fiiitam i o wiek nie pytam
![]() nie no poświrowałam ;d tak serio to sieeemanko nie ![]() wszysta, pisz częściej ! ![]() Kashte, ojej. ciesze sie, że jesteś dumna! <3 a avatar to rozumiesz taki pierwszy lepszy wyczaiłam nie ;d koooocham Cię bejjbiku ![]() Martyś, no nomano tak mi jakoś to samo przyszło nie ;d beeeez kitu ;d i wieeesz, że Cie uwielbiam ? <3 i strasznie zazdroszcze tej Francji no ! Mari, no ja też czaaasami nie umiem wyrazić tego co czuje.. chociaż ostatnio przychodzi mi to z łatwością. wole wrzeszczeć, kopać, gryźć.. niż tłamsić w sobie. ale szczerze mówiąc kiedyś taka nie byłam.. Ayeen, jak to ktoś kto nie żył? ej no ziąąąą ! ;d wiedziałam, że między wami to nomano jest jakaś mięta nie ! xd gadam Ci, niech tylko do Ciebie podejdzie to zapodaj mu tym tekstem co go tu wczoraj napisałam nie ;d <333 ;* Wob ![]() Just ![]() anmi, no nomano wszystkich ostatnio te teksty zwalają z nóg ;d ale ja nie chciaaaałem ! *wstyyydniś* a nie spotkałam się z niim.. w szkole dostałam tylko buziaka i to tyle.. nie odezwał się. nie było go na gadu więc jest jak jest. zeepsuł interes tym dzisiejszym dniem oO ej wiecie co ;d na jutro miałem zrobić jakieś zadania z matmy i nomano tego nie zrobiłem -,- ale mi paaaaaani spuści manto w szkole ![]() a tak w ogóle to wróciłem sobie z pifka właśnie ;d
#4267 |
Zakorzenienie
|
Mariiii ;***
patrzeć to sobie możemy tylko co to oznacza ![]() i przepraszam, że dziś Ci tak uciekłam, ale dopiero teraz skończyłam z nauką w zasadzie i tak 2 przedmiotów nie ruszyłam oO ale po 4h mam dość -.-' Wob bo ja jestem głupia i się za szybko angażuje ;-d a o jaki zwiazek chodzi, bo sama nie wiem ;-d ;* mam to samo co Ty z piegowatym - jedynie kontakt wzrokowy ryj mi głowe! ;-d ![]() wgl to bierzmy się za tych swoich nooo ![]() Martyś hahaha, też Cię kocham ;-*** mam wspólnego, ale na razie no nie wiem... nie jest tak genialni by nas zapoznać;-d nie dziwie Ci się, że chcesz taki jeden dzień.. ja bym Ci życzyła miliony lat takich ale zobaczymy jak będzie, a będzie na pewno dobrze! ;* Just co u Ciebie? ;-*** Sorbet jak to jak w dniu świstaka? ![]() Anmi w żartach tzn z uśmiechem, nie tak na smutno poważnie i wgl tzn nie wiem, moze mnie nie słuchaj najlepiej ![]() dziaaa ![]() jak masz fajnego nauczyciela to i język polubisz. mi sie trafił straszny ![]() Klau matko, jak ja nie mogę, zacieszam jak widzę Twój post, bo piszesz tak genialnie ![]() niedobra Klau się nie uczy no! ![]() ![]() dzisiaj kolega do szkoły przyniósł wino w butelce od tymbarka jakie dobre było *_* potem na macie się ze mnie śmiali bo pi3prz.yłam coś do nich, a oni nie wiedzieli o co cho i wywnioskowali, że mi wiecej tego nie dadzą xD dzięki Bogu, naukę skończyłam. Tylko przeżyć jutro ![]()
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
no to orgia ! <3
ej no to zacieszaj ziąą ;d ciesze sie bardzo, że sie cieszysz nie ;d ;**** a tego no. ten mój się odezwał.. że bardzo przeprasza, że nie pisał dzisiaj.. ale, że trener im codziennie robi treningi.. że nie ma ani chwili wolnego. i że w sobote po południu ma dla mnie czas.. ohh, zastanawiam sie czy mu wybaczyć ;d Ayeen, coooś Ty wino w szkole piła?! ;d nomano nawet jak tak daleko nie zaszłam ;O
#4269 |
Zakorzenienie
|
Wob..ach..ta Twoja piegowata obsesja xD
Martys..zycze udanego wyjazdu, przede wszystkim swietnej zabawy ![]() Klau..Ty pifko maniaczko! ;D Bound..nie stresuj stresuj się...nic się nie stalo..rozumiem, kazda z Nas ma teraz full nauki.... reszta ![]()
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
Klau wybacz mu ale w sobotę ;-d
ja nigdy też nie piłam, wgl przecież ja bardzo mało piję, ale wino lubię ; ) powiedz mi więcej o tym Twoim ![]()
#4271 |
Zadomowienie
|
martyś oo nie głupia to Ty nie jesteś
![]() tak, myślę, że może go kochasz tylko jak przyjaciela. ![]() kurde no właśnie zawsze jak chciałam to miałam a teraz to szok.. ;x jak go widzę to burak oczy w ziemię i słowa wydusić nie mogę. ![]() dzięki za pocieszenie, już się wzięłam ![]() Sorbet no byle by zdać anmi ojej, przepraszam, nie chciałam. ![]() ![]() mogłabyś się nauczyć. ![]() ![]() bound kontakt wzrokowy jest fajny tyle że mój piegowaty jest nieśmiały a ja przy nim nawet bardziej od niego i w ogóle to kurde naprawdę fajnie by było gdybyście wy tam coś ![]() może zrobi pierwszy krok ;> bo ja co do pieguska mam już małe plany. ale czas pokaże ![]() pijak ! ![]() Mari haha ![]() ![]() ![]() nauczyłam się na francuski, boże ![]() uczyłam się dwa razy dłużej niż innych rzeczy. koszmarnie mi to wchodzi niby umiem a po 5 minutach już nic a jutro Ola na okienku mi wytłumaczy chemie i jakoś to będzie.. ![]() w ogóle od wczoraj pisze z taakim jednym fajnym panem x. ![]() mistrzowski skrót, ale kij z tym.. tzn. kojarzymy się normalnie z reala w miarę. mamy wspólnych znajomych ![]() wczoraj jakoś tak zaczęliśmy i od wczoraj non stop ![]() i dzisiaj mu się smsy skończyły. i do mnie zadzwonił żeby powiedzieć, że jutro doładuje konto i od razu napisze i coś tam.. a ja tak go słucham boże ale głos ma ![]() i już napisał.. a to było godzinke temu jakoś. ![]() w każdym razie fajnie jest. ![]() ![]() ![]() i jutro chyba mojego pana P. nie zobaczę.. bo ma na 9 i chyba 6 lekcji, a ja 8 mam i dupsko ! ![]() byle do piątku ![]()
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg ![]() don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
![]() Edytowane przez wobbly Czas edycji: 2010-10-16 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Raczkowanie
|
Cześć waam wszystkim .
![]() Znogamiwchurach : Ja też chcę wolne 15 ;( ! Kashte : A w skierniewicahc, jak w skierniewicach..;d żadna nowość.;d imprezowanie jak zwykle tam.;d I zapoznawaj `Jaspera`. ;p Martyś: Ja też chcę Francję ! ;d tak romantico i w ogóle.;d wiecie pocałunki pod wieża Eifla i te sprawy.;d Bound : hahaha.. biorę koleżankę pod pachę..;d strażak ? a mundur ma ?:d Wob : Nie martw się mi tez coś z nauką nie idzie.;d pałki się zbiera równo. ale postanowiłam się za siebie wziąć ![]() A u mnie zawrót glowy. Jadę do szkoły 50 minut. Zwyklę chrapię ludziom do uszu w autobusie. Poznaje w autobusie także , moją nową miłość. W sumie to nie wiem czy miłoścć, bo nie wiadomo czy coś wyjdzie. Ten z kolei w odróżnieniu od strażaka Bound jest policjantem.;d I religijny jest. Więc nie wiem, czy mu religia pozwala się spotykać z koleżankami tak niezrównoważonymi jak ja.;d kochaaam was ;** <33
![]() |
#4273 |
Zadomowienie
|
Sorbet - Aż tak źle w szkole ? ;*
Anmi -No najlepeiej zacząć od początku. W sumie nie wiem za bardzo co radzić bo mogłabyś z nim pogadać w cztery oczy, tak szczerze ale nie wiadomo jak rozmowa by się potoczyła no... Retro - Oj Klau, te twoje teskty, rozbrajają mnie no ;d. Bound - Hm.. jakoś leci ![]() Upijać się w szkole,wiesz ty co ![]() Wob- Kolejna któa francuski ma...ciebie też wynajmę żebyś mi słodkie słówka szeptała ![]() Jejku to ile ich jest, nie łapie się już D., P. .. ;d Nikolcia - 50 minut, o ja ;{ Ale żeście sobie upatrzyły tych gości, jeden strażak, drugi policjant, brakuje nam jeszcze jakiegoś marynarza i lekarza ;d James Morrison - This boy ![]()
Zapuszczam wlosy Ograniczam slodycze Ucze sie hiszpanskiego Cwicze brzuszki Edytowane przez Just_Smile Czas edycji: 2010-10-06 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
Just, a czy piłkarz się zalicza?! ;d
bo mój Kamil to piiiłkarz nomaaano ! <3
#4275 |
Zadomowienie
|
nikolcia no to powodzenia stara
![]() lepiej dla niego żeby religia pozwalała ![]() just haha jaaasne Tobie zawsze ![]() ![]() jak najwięcej pyś. ![]() x jest od wczoraj, P to piegowaty to wiadomo ![]() i jednocześnie pierwsza litera jego pięknego nazwiska ;d <3 ![]() i ten z którym się widuję to będzie.. dupa. ![]() bo to już się w sumie skończyło chyba. ;d żeby było wiadomo o czym w ogóle ryje jak coś bd pisać... ;o
![]() Edytowane przez wobbly Czas edycji: 2010-10-16 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
Wob mój strażak też nieśmiały, także pjona ;-d
i dzięki ja też liczę, że Wam wyjdzie ;* ejj, ten pan D to chyba do Ciebie jakąś mięte czuje nie? ;-d Nikola nie, jeszcze nie, to dopiero 1 klasa ![]() policjant... czułabym zagrożenie prawem xd a co ma do tego religia? ![]() Klau mój strażak też piłkaż!! ziąąą<3 matko, jaki mój;-d ale wszyscy tak mówią, że mój xd Just jakie to jest świetne, ta piosenka *_* pomiziajcie mnie po główce bo boli ;<
#4277 |
Wtajemniczenie
|
Kash - Ciebie też te daty prześladują? ;D Mnie to 26 jeszcze prześladuje. Co nie spojrzę na godzinę to jest 8:26 , 9:26 , 15:26 itp ;D
martys - 9 m? Oo kurdeee dobra jesteś ;P Udanego pobytu we Francji ![]() bound - To fajny jest ten koleś, ładnie śpiewa ;D Przypału nie mam żadnego na szczęście ^^ No ja wierzyłam że będzie dobrze, lukajcie na siebie dalej ;DD <mizia po główce> wob - oj też nie mogę się tego francuskiego nauczyć, dalej to czarna magia dla mnie ^^ Just - taak piłki lekarskie są bardzo złe ;D anmi - no lepiej nie sprawdzaj reakcji ![]() ![]() nikoola - w końcu przeciwieństwa się przyciągają ;D retro - 'nomano' cześc ;D A mój jest piłkarzem, siatkarzem, policjantem i strażakiem, tylko, że akurat na chwile obecną gdzieś się przede mną schował, ale i tak będzie idealny ;P
#4278 |
Raczkowanie
|
Bound pff kolega mi nieźle zepsuł humor no i doszło do tego jeszcze nawał nauki, wynik - brak humoru i mały dołek. ale co tam, kiedyś minie.
Retro heh a no trzeba mieś humor, ale ja chyba się zbuntowałam swojej naturze, bo ciągle się na ogół śmieję, a teraz taka mała przerwa. ^^ Anmi próbuję złapać chociaż trochę humoru, ale na razie jakoś nie wychodzi. ; ) Babka od polaka jest straszna !. Zadała nam na jutro 14 zadań, a na piątek analizę jakiegoś wiersza, ehh nie chce mi się !. Bound już coś czuję, że ty z tym Strażakiem będziesz !. ;D Pędzicie. ; ** |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Raczkowanie
|
Bound - policjant w sensie, klasa policyjna.
a religia jak się dowiedziałam przed chwilą dużo znaczy. Bo on tak strasznie przestrzega jej zasad. Zielonoświątkowcem jest. Nie pije, nie pali, nie klnie. I stwierdził, ze za bardzo się różnimy. Cokolwiek to znaczy. ![]()
![]() |
#4280 |
Zadomowienie
|
bound ooo super świetnie sami nieśmiali..
a nie wiem czy czuje mięte ale słodki jest ;d <mizia> znogamiwchmurach koszmar! ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
Wob fajnie mieć takiego kolesia, który Ci posłodzi ;-d
Anita łaaaa, to jakie on musi mieć ciało ![]() Aleks aj... minie, na pewno minie;* już niedługo weekend a co zrobił kolega? Nikola nie pije, nie pali - spoko, ale że nie klnie? ; o nieźle.. ja trzymam się też kościoła i wgl, ale nie aż tak, podziw dla niego może wiesz.. można spróbowac ![]() dzięki, Wy to potraficie mnie wymiziać, aż dochodzę ![]()
#4282 |
Wtajemniczenie
|
nikool jakiś świętoszek, nie lubię takich ;P
wob no ja się tego języka chyba nigdy nie nauczę ;P bound - no wiesz on będzie idealny ;D Mama mi każe iść spać ale mi się nie chce xD
#4283 |
Raczkowanie
|
retro zmiazgował dziś trochę ;d
hmm nie wiem jak ty ale ja bym wątpliwości nie miała ;p bound haha niee, aż tak odważna to nie jestem ;D nasza nie jest od niemca zła, ale tak lecimy z materialem -.- Koleżanka stwierdziła, że to co my na 5 lekcjach mamy, to ona przez 2 lata. ; d a ja nie lubię wina xd. wob nic się nie stało ;* ![]() z francuskim masz tak samo jak ja z niemieckim. nikoolciaa raz kręciłam z takim religijnym i nie, już nie. ;p ale tb życzę powodzenia ![]() Just masz rację, nie wiadomo jak się potoczy, dlatego w sumie na razie nie chcę go zaskakiwać takimi rozmowami, bo może go to zniechęcić. na razie poczekam, zobaczymy co bdz po kilku spotkaniach. Aleks każdy ma gorsze dni,zobaczysz miną szybko ![]() omgg a ja miałam pisać charakterystykę porównawczą Achillesa i Hektora bodajże, ale nie chce mi się, może nie będzie pamiętać -.- Od mojego X dowiedziałam się, że dziękuje i, że jestem kochana(że chciało mi się wczoraj przyjść się z nim spotkać) ;D Hah mądra jestem, nawet nie wzięłam się jeszcze za ten niemiecki ;< Jutro kończę godzinę wcześniej, więc prawdopodobne jest, że spotkam go w drodze ze szkoły, a jak nie to idę z koleżankami na latte<3 , piątek w sumie luz i jadę do stadniny, a więc napiszę do niego i jak się uda to się spotkamy i sobota , w jego miejscowości kombinujemy ognisko jakieś, a jak nie wyjdzie to idziemy 'na wieś' na jakie piwo ;D I mam nadzieję, że on będzie. ;p
![]() Edytowane przez anmi1994 Czas edycji: 2010-10-06 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Wtajemniczenie
|
Nie poszłam do szkoły ;P
#4285 |
Zakorzenienie
|
Anmi ja też nie jestem taka odważna
![]() jak ty masz świetnie, widujesz się z nim, spotykacie się ![]() Anita a dlaczego to? ;> PRZEŻYŁAM! ![]() to co, że sprawdzian był porąbany i modle się o 2 to co, że nie poprawiałam fizy, bo nie nauczyłam się tego, co trzeba to co, że nic nie miałam na niemca, a przygotowania wziąć nie mogłam(?!) i to co, że strażak patrzy na mnie takim pustym wzrokiem..?
#4286 |
Raczkowanie
|
Anita leń? ;>;PP
Bound dziś jednak nie wyszło, nie przyjeżdża dziś jednak wcześniej ;d , za dużo bym chciała ; p ujj, na tą kartkówkę udało mi się nauczyc, ale nie wiedziałam chyba 2 czy 3 pojęć, a reszta nie mam pojęcia czy dobrze ;] co by tu z tym strażakiem wymyślić, może jednak napisać, zagadać, bo takie spojrzenia w sumie, ile można ;] ;* Też przeżyłam a jutro mam masakre, 2 kartkówki z historii i prawdopodobnie PO, sprawdzian z angielskiego ;d ale wychodzę godz wcześniej ![]() I zastanawiam się co robić jutro, czy jechać się z nim spotkać przy okazji, jeśli bdz mógł, bo w sobotę i tak tam będę, bo ognisko. A jutro znajomi chcą iść gdzieś, choc przydaloby mi sie jutro tez jechac do tej stadniny . ; ] nie wieem
![]() |
#4287 |
Zakorzenienie
|
Bound każdy dzień wygląda tak samo."dzień świstaka" taki film jest z Tomem Hanksem.
Just Smile początek był najgorszy teraz jakoś idzie, ale wnerwia mnie ta ciągła rutyna, żyje tylko od weekendu do weekendu, bo tylko wtedy mam czas gdzies wyjść. Ja tu widzę, że faceci do was lgną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
Nikola..50min do szkoly , szacun..dla mnie to byloby zbyt meczace .
Aleks..ale te 14 zadan to rozumiem ze jakieś odpowiedzi na pytania c'nie ? Nic takiego mega dlugiego ?... Anita..a czemu to opuszczasz szkoly? ;p Sorbet..nie tylko u Ciebie nic jeśli chodzi o facetow ;p Anmi,Bound,Wob,Klau,Just ![]()
![]() |
#4289 |
Zadomowienie
|
Retro - Piłkarz się jak najbardziej zalicza
![]() Wob - Ale fajnie dzięki ![]() To ty z 3 naraz kręcisz ;O ? Bound - Mm uwielbiam tą piosenkę, wczoraj słuchałam całej płyty Morrisona i ta jedna się tak jakoś do mnie przyczepiła ![]() Patrzy się pustym wzrokiem? Niedobry strażak ! Anita - Mój też się gdzieś schował, ciekawe kiedy się znajdzie... Anmi - Dobrze robisz, próbując to przeczekać ![]() A nóż widelec coś się później z tego wykluje. Sorbet - No ja w sumie też od weekendu do weekendu, no i jakoś te dni lecą. E tam, do mnie nic nie lgnie ;< A ja jakiś nastrój mam dzisiaj zryty, mam tyle do robienia ale nic mi się nie chce. W dodatku na fotografie mam projekt do zrobienia o 'Postaci ludzkiej', niby łatwy temat ale chce mieć jakieś takie inne,oryginalne te zdjęcia a w głowie pustka... I nie widziałam dzisiaj mojego ciacha ;<
![]() |
#4290 |
Raczkowanie
|
Sorbet szkoda, że nie ci, którzy chciałabym żeby lgneli xd
chociaż nie wiem co mój 'X' robi ;d Mari jak tam dziś ![]() Just Ja mojego ciacha też nie widziałam ;< Choć miałam taką nadzieję go spotkać, w szkole te ostatnie minuty już wysiedzieć nie mogłam ;d. ja to wlasnie weny nie mam ani trochę jeśli chodzi o oryginalne zdj ;.. ale jestem zła na siebie. Miałam posprzątać, żeby jutro mieć wolny dzień i pojutrze a tak mi zleciał czas, że już nie zdąże. Pierwszy raz nie chce mi się aż tak iść do szkoły jutro, to jest straszne ;((
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.