|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zadomowienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. V, pt. Czekamy na dwupaki :D
słoneczko, ja też jakaś znudzona jestem, nic mi się nie chce:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Zakorzenienie
|
sloneczko gruby i chudszy leci
![]() ![]() weruczek na całej ulicy prądu nie było, ale cyrk ![]()
#4263 |
Wtajemniczenie
|
...I Bog przemowil...
![]() Kolejny rosol gotuje, powoli na herbate juz patrzec nie moge, no ale jakies efekty widze, bo zaczelam przynajmniej odrztuszac ![]() Troche mi sie zejdzie z tym, bo gardlo zawalone na amen ![]()
#4264 |
Zakorzenienie
|
Też jestem znudzona, zmęczona, rozleniwiona. Mamy masę roboty na uczelnię, a mi się taaak nieee chceeee...W ogóle nie mam motywacji...
Anesska zdrówka ![]() kreti ja to od urodzenia chyba stara jestem bo do 6 rano to może ze 2 razy w życiu siedziałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zadomowienie
|
Hejhej, właśnie znowu rzygałam:/ Matko, masakra, wczoraj to dostałam normalnie ataku płaczu już od tego wszystkiego. I czuje , że zaraz znowu będę witać się z kiblem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Zapomniałam co miałam której odpisac, więc przesyłam ![]() ![]() Biorę się za naukę i przepisywanie notatek eh |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja już po śniadanku, na 12.30 do zębola jadę ![]() wczoraj wieczorem Zuzia ze 4 razy mnie kopnęła i jej matka się strasznie wystraszyła ![]() ![]() weruczek po wszystkim Cię tak mdli czy jak to wygląda ![]() miłego dnia! ![]()
![]() |
#4268 |
Zadomowienie
|
OLiwka, apetyt tak różnie, w sumie to czasem nie mam na nic ochoty, a czasem strasznie bym chciała coś pojeść. Wczoraj mną rzucało np.po soku jabłkowym i kurczaku z mizerią, a przedwczoraj po Danio:/ Już nie wiem, co jeść
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Zakorzenienie
|
Weruczku boli Cię brzuch jak na @ jeszcze? mnie jeszcze czasem boli ale chba ta lutka pomogła i już tego tak nie odczuwam, jak mnie bardzo bolało to nospe brałam
dziewczyny juz się nie mogę doczekać wizyty u gina w środę ...a tym samym tak sie boję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zadomowienie
|
Słoneczko, czasem tak, nie tak często już. Ja biorę duphaston, ale go zwymiotowuję często niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zakorzenienie
|
weruczku
![]() ![]() Wstawiam zdjęcie bębna ![]() ![]() Jutro zaczynam 33 tc. Więc w sumie już nie wiele zostało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Zadomowienie
|
Tity, czekam więc na 10 tc...
A w ogóle ty już w 33tc, a ja pamiętam jak dopiero co miałaś taki mały brzusio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Zakorzenienie
|
tity
![]() ![]() ja chciałabym już być blisko porodu...a to ze względu na moje zęby i dziąsła ![]() ![]() weruczku współczuje Ci bardzo tych mdłości i nie tylko... ![]() ![]() ![]() Mnie na szczescie to ominęło ![]()
#4274 |
Zakorzenienie
|
Anessa ja poszlam spac o 23
![]() Pomi ![]() Oliwko czemu sie wystraszylas ? Tity kochana to nie beben,tylko cudny bebenek ![]() ![]() Weruczku ja mialam jak Tity,nie wymiotowalam,ale mulilo calodobowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zakorzenienie
|
aldii wystraszyłam tego dziwnego uczucia, nie co dzień się jest w ciąży więc jak nagle mnie coś łupie od środka to coś nowego dla mnie
![]() ![]() tity a czy Ty cc będziesz miała ![]()
#4276 |
Zadomowienie
|
http://vod.onet.pl/zycie-przed-zyciem,5782,film.html : wklejam link do fajnego filmiku
![]() Oliwka, na pewno zapytam o te wymioty, bo to tragedia jakaś |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Ollliwko ja co prawda nie w ciąży, ale miałam ze 2 miesiące problem z dziąsłami, strasznie mnie bolały z jednej strony. Chorobami dziąseł w razie czego zajmuje się periodontolog. Jednak mi pomogła zmiana szczoteczki na miękką, ale smarowałam też jakimś żelem do dziąseł, takim w malutkiej tubce, nie pamiętam nazwy niestety..coś na P. No i przestałam płukać płynami, bo podrażniały mi tylko. Aha no i przez jakiś czas jeść miękkie rzeczy. Nawet po chrupiącej pizzy miałam wrażenie, że mi żeby wypadną, albo się ruszają. A no i tak, będę mieć cc. A jak mnie na początku mały kopał to też mi serce stawało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
Tity, śliczny brzuszek, ale nieduży moim zdaniem (w porównaniu do mojego). Wklejam dla przypomnienia (chyba już wklejałam w trakcie ciąży) zdjęcie z tego samego tc co Ty teraz jesteś (32tc+6d).
Ach, jak mi się tęskni za brzuszkiem... ![]()
#4279 |
Zakorzenienie
|
Tity super brzusio
![]() Weruczku współczuję wymiotów, coś o mdłościach mogę powiedzieć bo je mam codziennie praktycznie ale coś ostatnio często mnie ciągnie, dziś jadąc samochodem mnie ciągnęło za kierownicą po umyciu szyb spryskiwaczem ... jak poczułam zapach .... jakbym wcześniej coś zajdła to napewno zostało by na kierownicy hehhehe |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4280 |
Zadomowienie
|
Kreti, a co u was, bo mało cię słychać ostatnio...
Słoneczko, łe, jeszcze 1,5 trzeba się przemęczyć (I hope) |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
Weruczku film
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Zakorzenienie
|
Weruczku ja jutro kończę 11 tc i jeszcze nie przechodzi, więc to jest sprawa typowo indywidualna
![]() jeszcze tylko jutro minie i w środe do gina ..... ale ten czas wolno leci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Zakorzenienie
|
Weruczek, miło że pytasz
![]() Mało mnie słychać, bo z czasem stoję tak sobie. Pomiędzy prasowaniem tetry, karmieniem, przebieraniem siebie i Tymka z ulanych ciuchów na świeże, ratowaniem obsranej sypialni a smarowaniem odparzonej dupki jest jeszcze gotowanie, odkurzanie, wieszanie prania, sprzątanie łazienki, kuchni... Cóż, proza życia ![]() Dobrze chociaż, że dzięki zmywarce zafundowanej przez Rodziców, nie muszę niecierpliwie czekać 3 razy dziennie aż mały zaśnie, żeby tylko pozmywać ![]() Tymulek rośnie jak na drożdżach, przechodzimy na rozmiar 62 ![]()
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
tity jak płukałam dentoseptem(z alkoholem) to miałam podrażnione jeszcze bardziej dziąsła (takie wrażenie miałam) , teraz meridolem plukam i jest ok choć nie idealnie bo generalnie cały czas coś się dzieje, jak dolna szczęka się "uspokoiła" to zaczęło się z górną chce koniec tych problemów
![]() chyba na świętach jak byliśmy u rodzinki Tż ta to mnie ktoś "zaczarował" bo nawet książkowych objawów ciąży nie miałam i nie mam a tu z tymi dziąsłami i zębami zonk ![]() Tak się zastanawiam czy luteina którą biorę ( to przecież czysty hormon) może mieć wpływ na te dziąsła ![]() ![]() ja do tych kopów Małej z dnia na dzień się przyzwyczajam wczoraj miała maraton przez 10 min. tłukła ![]() Nogi ma na dole i czuję na dole brzucha te kopy ![]() ![]() ja mam gina dzisiaj i trochę cykam się wyników morfologii...
#4285 |
Zakorzenienie
|
kretencja no faktycznie, Twój brzuszek większy do mojego
![]() ![]() ![]() A mój mały jest główką w dół i często próbuje mnie wyprostować, odpychając się od żeber ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Zadomowienie
|
hej Kochane
![]() no i całe szczęście po całych świętach i nowym roku ![]() ![]() ![]() ![]() dziś o 9.00 mój piesek ma kastrację proszę o kciukasy dziewczynki!! ![]() Danika DZIĘKS za przepis na bita napewno zrobie ![]() a dziś mamy 14tc+1d ![]() oj weruczku przytulaski jeszcze troszkę i przejdzie napewno ![]() Słoneczko trzymam za jutrzejszą wizytę! |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ale jestem w****iona normalnie masakra, zatrzasnely mi sie kluczyki do samochodu i torebka z portfelem i telefonem ..... ale jestem zła aż normalnie tu ryczę z tego wszystkiego bo nie mam kluczyków zapasowych
---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Shira ja tez miałam jechać z siuśkami do badania, i właśnie te siuśki zostały w aucie, mam nadzieję że jak jutro oddam do badań to jeszcze odbiorę wyniki przed 15 ... normalnie ta złośc nie może ze mnie wyjść chyba sie położę |
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Raczkowanie
|
Hej Kochane
![]() Weruczku, pamiętam moje przeboje z pawikami i obawy o to, by nie wymiotować Duphastonu. Ja odczekiwałam pół godziny po śniadaniu i jak czułam, że jest ok, to brałam. Jeśli nie, to pawik, coś lekkiego do zjedzenia i zazwyczaj było ok. Jakby coś to po 2 godz. od wzięcia pawik może być, bo tabletka już się zdąży wchłonąć ![]() ![]() Shira, kciuki za psinkę, będzie dobrze ![]() Kretencjo, a jak Twoja waga po ponad miesiącu od narodzin małego? Stabilizuje się już? ![]() ![]() Tity, brzuszek cud miód ![]() ![]() Ollliwko, mój maluch też na połówkowym siedział pupą w dół, ale niedawno się przekręcił. Dlatego teraz dostaję z główki w pęcherz ![]() Melduję, że u nas też ok, mały waży 900g i wczoraj pokazał w końcu buziulkę. Ma tatusia usta i dołeczek w brodzie ![]() ![]() ![]()
#4290 |
Zakorzenienie
|
Aldii oryczałam sie ze złości i teraz przyszlo mi do głowy żeby wybic szybę no ale po ptakach bo teraz mi nie potrzeba .... żeby mi tylko nikt nie ukradł portfela i telefonu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.