|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
Niu nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tego małego szczęścia pod serduszkiem
a miałaś już skurcze przepowiadające??Miałam robić parapetówkę w ten weekend ale przez chorobę przełożyłam na następny weekend a dziś mąż pojechał zawieźć siostrę na studia więc też dzień z głowy. Ale jak będę miała wszystko do końca rozpakowane to wpadnę z fotkami
|
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
no i w piątek pojechałam na zakupy - i mimo łażenia kilka godzin kupiłam tylko zwykły szary golfik. Nic mnie nie zachwyciło, nic nie pasowało. ![]() Ale w sumie nie miałam jakiś pilnych zakupów więc nie martwię się zbytnio ![]() A dziś spędziłam z moimi chłopakami dzień w plenerze - super pogoda, słoneczko! Bajeczna jesień! Potem obiadek u Mamy Synka porządnie zmęczyliśmy i dotleniliśmy - padł i śpi ![]() Nocko - może to tylko takie pierwsze wrażenie w tej nowej pracy? pierwszy dzień zawsze jest ciężki Trzymaj się dzielnie i rozglądaj za czymś nowym, jeżeli faktycznie tutaj nie zamierzasz zostać Madziu - fajnie że już jesteście na swoim, kuruj się ! Niuniu może wizyta u gina przyspieszy sprawę? Często pomaga
Edytowane przez zuzaneczka Czas edycji: 2010-10-03 o 18:48 |
|
|
|
#4263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mojej siostry syna z przedszkola odbiera teściowa i nie daje go na ferie i wakacje do przedszkola, bo są łączone grupy czyli zbieranina dzieci, które się nie znają Ale wakacje wiadomo jakiś wyjazd na 2 tyg.ona jeszcze tydzień, potem mąz i jakoś dają radę We wtorek jadę coś załatwić z Tzta siostrą, a że muszę w dzień nie ma opcji pójścia fo pracy ![]() Cytat:
|
|
#4264 |
|
Zadomowienie
|
Madziu nie ma co zazdrościć
Trzeba wziąć się za działanie to nie będzie czego zazdrościć ![]() Chętnie zobaczę fotki z Waszego mieszkanka, jak się urządziliście. Uwielbiam urządzanie, niestety nasze mieszkanie nie pozwoliło mi na wielkie szaleństwa w tym temacie bo i za duże nie jest (niecałe 50 metrów) no i finanse też ograniczają. Teraz będę miała okazję wyżyć się wnętrzarsko bo siostra poprosiła mnie o pomoc przy urządzaniu swojego lokum. Zuza na mnie wizyty nie działają Od dwóch wizyt lekarz żegna się ze mną, że pewnie się nie zobaczymy i suprise. Teraz mam wizytę we wtorek, byłoby super jej nie doczekać Myślę, że maksymalnie do tygodnia będę już miała córeczkę przy sobie bo jeśli nic sie nie zadzieje to 7 idę do szpitala i to już będzie 42 tydzień
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#4265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez zuzaneczka Czas edycji: 2010-10-03 o 19:25 |
|
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
Niu to jeszcze nie ten czas aby odstawić tabletki
więc na razie pozostaje mi zazdrościć ![]() Trzymam w takim razie kciuki za akcję porodową a zdjęcia postaram się pokazać w tym tygodniu
|
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
cześć.
Dorinko i Emilko - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Słońca, ciepełka, radości, miłości i zadowolenia z życia!
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również przyłączę się do życzeń
Dorinko i Emilko szczęścia na co dzień życzę
|
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Fakt, zapomniałam
Dziewczyny, z okazji urodzin samej pomyślności. Dori, oby ten rok był przełomem w drodze ku lepszemu. |
|
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Dzięki dziewczyny |
|
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...znowu poniedziałek...
Dori, Emilko, wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzin, powodzenia w każdej dziedzinie życia i spełnienia wszystkich marzeń |
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
Emilko, Dorinko wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i spokoju ducha
|
|
|
|
#4274 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja również przyłączam się do życzeń. Dorinko Emi_lko wszystkiego najlepszego oby każdy kolejny rok był lepszy od poprzedniego i przynosił Wam satysfakcję w każdej dziedzinie życia ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Dori, Emilko, wszystkieog najlepszego!!! |
|
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Dori, Emilko sto lat!
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
Dori, Emilko spełnienia marzeń
Weekend Wam minął urodzinowo? ![]() Nocko mam nadzieję że tylko pierwszy dzień był taki niezadowalający i z czasem wszystko ogarniesz Niu za szybki rozwiązanie![]() ------------- Jestem totalnie wymęczona tym lataniem ..ale było warto![]() Widok Genewy z lotu ptaka niezapomniany
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli rozumiem, że wyjazd mega udany??![]() Ja miałam jakiś dziwny weekend... Niby już czułam się lepiej, ale ciągle bolała mnie głowa...mieliśmy w sobotę gości...nagotowałam się... a ok. północy padłam na fotelu i zasnęłam...W niedzielę mieliśmy mieć sesję, ale fotograf się rozchorował ostro i sesja przełożona na nast. niedzielę... więc nasza niedziela była mega leniwa...a wieczorem przyjechali znajomi dojadać resztki z soboty ![]() Oglądałyście może wczoraj na Tvn ten nowy program - Ugotowani? Co myślicie? |
|
|
|
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Program nędza, oglądałam tylko urywkami. Znam już to z niemieckiej telewizji, tam było też wydanie o celebrytach i to było bardziej ciekawe, bo można było pooglądać wypasione chaty
|
|
|
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekając wczoraj w Paryżu w kolejce na boerding myślałam o tym jakie mamy szczęście że żyjemy w XXI wieku-wystarczy dowód i w zasięgu kilku godzin lotu mamy cała Europę- gdy nasi rodzice byli w naszym wieku to nawet nie była sfera ich marzeń- to było po prostu nieosiągalne. No i fajnie nie czuć sie gorszym na tle ludzi z zachodniej Europy Mąż wczoraj stwierdził że wyglądam lepiej od bogatych Szwajcarek---------- Szkoda że plener nie doszedł do skutku bo fajna pogoda do zdjęć była ![]() Imprezka z konkretnej okazji była czy po prostu miałaś ochotę rozpieścić podniebienia znajomych?
|
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze pamiętam,zanim weszliśmy do UE, jak mój ex jechał do Londynu...to upokażające przeszukiwanie i sprawdzenie na granicy..okropne... Haniu, mam nadzieję, że w tą niedzielę pogoda też będzie fajna ![]() Co do imprezki, to tylko rozpieszczanie podniebień (no bez przesady)....generalnie bez okazji ![]() Haniu, a Ty widziałaś tych Ugotowanych? |
|
|
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle dobrzeby było gdyby taka pogoda była do Bożego Narodzenia co najmniej
.Butter nie widziałam bo w domu byłam o 22 dopiero
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak na serio to śnieg w mieście wystarcza mi na Boże Narodzenie...oprócz tego odpowiada mi sucha zima i maź. -3, -4...
|
|
|
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie życzenia, oby się spełniły w końcu
![]() Haniu nie miałam urodzionowego weekendu, bo jakoś nie lubię świętować przed datą, może w przyszły. Mimo to spędziłam go bardzo miło, było wino i dobre rzeczy, wycieczka rowerowa , ehhh dużo tego było jakoś ![]() No i cały czas nie wymyśliłam tekstu do wygrawerowania na bransoletkę, w takim tempie nie zamówię jej nigdy ![]() A dzisiaj po pracy idę do fryzjera, tak spędzę wieczór urodzinowy , ale dla mnie to przyjemność więc cieszę się |
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinko, Emilko wszystkiego najlepszego
--------- jak mnie to wkurza jak w sklepach oceniają człowieka po wyglądzie lub po tym jak jest ubrany. poszłam kupić kilka rzeczy dla maluszka do jednego sklepu dziecięcego, weszłam do środka i już na języku wszystkich ekspedientek. fakt ja bez makijażu, w spodniach dresowych i z plecakiem (bo tak mi wygodnie, a plecak się sprawdza jak chodzi się po kilku sklepach i wszedzie coś kupuje) a one solarium, tipsy,obcasy itp ![]() aż się odechciało w tym sklepie kupować ale będziemy musieli (TZ też do niego nie znosi chodzić) bo ceny naprawdę niskie a jest na miejscu-wszystko można obejrzeć itd
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinko, masz u mnie duuuuuuuuużą margharitę.
|
|
|
|
#4287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fryzjer to zdecydowanie bardzo fajny sposób na spędzenie miłego wieczoru ![]() Też bym nie wiedziała co wygrawerować ![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
super. sąsiedzi zza ściany robią remont. warczenie,walenie, wiercenie itp słychać od 7 tak do 21...już od 3 tygodni
|
#4289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
U mnie na osiedlu można porwadzić prace remontowe w godz. 10-18. |
||
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

a miałaś już skurcze przepowiadające??

Synka porządnie zmęczyliśmy i dotleniliśmy - padł i śpi
Trzymaj się dzielnie i rozglądaj za czymś nowym, jeżeli faktycznie tutaj nie zamierzasz zostać 

za szybki rozwiązanie