Wymarzony pierścionek część XIX:) - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-03, 18:25   #4261
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)

Niu nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tego małego szczęścia pod serduszkiem jeszcze troszkę i będziesz je miała przy sobie a miałaś już skurcze przepowiadające??

Miałam robić parapetówkę w ten weekend ale przez chorobę przełożyłam na następny weekend a dziś mąż pojechał zawieźć siostrę na studia więc też dzień z głowy. Ale jak będę miała wszystko do końca rozpakowane to wpadnę z fotkami

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 18:44   #4262
zuzaneczka
Zakorzenienie

cześć

no i w piątek pojechałam na zakupy - i mimo łażenia kilka godzin kupiłam tylko zwykły szary golfik. Nic mnie nie zachwyciło, nic nie pasowało.
Ale w sumie nie miałam jakiś pilnych zakupów więc nie martwię się zbytnio

A dziś spędziłam z moimi chłopakami dzień w plenerze - super pogoda, słoneczko! Bajeczna jesień! Potem obiadek u Mamy Synka porządnie zmęczyliśmy i dotleniliśmy - padł i śpi

Nocko - może to tylko takie pierwsze wrażenie w tej nowej pracy? pierwszy dzień zawsze jest ciężki Trzymaj się dzielnie i rozglądaj za czymś nowym, jeżeli faktycznie tutaj nie zamierzasz zostać

Madziu - fajnie że już jesteście na swoim, kuruj się !

Niuniu może wizyta u gina przyspieszy sprawę? Często pomaga Trzymaj się dzielnie. Ja tam nie miałam skurczy przepowiadających, od razu zaczęła się akcja

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.

Edytowane przez zuzaneczka
Czas edycji: 2010-10-03 o 18:48
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 18:52   #4263
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
mają, mają to jest zerówka w szkole a więc 5 godzinna. Ktoś z nimi poza tymi godzinami jest. Poza tym co będzie w ferie, święta itp. bo przecież skoro jesteśmy w szkole, to obowiązują nas te wszystkie wolne (nie tak jak w przedszkolu, gdzie non stop n-el musi siedzieć).

Gosia a czemu wtorek wolny??
Wiesz to wiadomo, że pierwsze klasy mają krócej zajęcia i pracujący rodzice kombinują to babcia odbierze, dziadek,opiekunka.Pewnie są przypadki, że jeden rodzic nie pracuje, ale teraz już chyba coraz rzadziej.
Mojej siostry syna z przedszkola odbiera teściowa i nie daje go na ferie i wakacje do przedszkola, bo są łączone grupy czyli zbieranina dzieci, które się nie znają Ale wakacje wiadomo jakiś wyjazd na 2 tyg.ona jeszcze tydzień, potem mąz i jakoś dają radę

We wtorek jadę coś załatwić z Tzta siostrą, a że muszę w dzień nie ma opcji pójścia fo pracy

Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny, wiem ze musze sie ogarnac, ale jeszcze nigdy nie mialam tak zlego 1szego dnia w pracy dzis juz czuje sie nieco lepiej, postaram sie na spokojnie sobie jutro wszystko ulozyc... ale i tak szukam dalej.

Madzia, ty sie kuruj bo z takim czyms to chyba mozesz skonczyc na jakis czas bez glosu, nie? Ja raz tak mialam.

Piekna niedziela, a ja padam ze zmeczenia po wczorajszej imprezie, jednak starosc nie radosc juz nie mam sily na takie przeboje jak kiedys.
Dobre podejscie
Stary 2010-10-03, 18:58   #4264
niuniuniau
Zadomowienie

Madziu nie ma co zazdrościć Trzeba wziąć się za działanie to nie będzie czego zazdrościć Co do skurczów, to jakieś tam miałam ale wkurzające to jest bo już mam nadzieję, że cos konkretnego się dzieje a tu lipa

Chętnie zobaczę fotki z Waszego mieszkanka, jak się urządziliście. Uwielbiam urządzanie, niestety nasze mieszkanie nie pozwoliło mi na wielkie szaleństwa w tym temacie bo i za duże nie jest (niecałe 50 metrów) no i finanse też ograniczają. Teraz będę miała okazję wyżyć się wnętrzarsko bo siostra poprosiła mnie o pomoc przy urządzaniu swojego lokum.

Zuza na mnie wizyty nie działają Od dwóch wizyt lekarz żegna się ze mną, że pewnie się nie zobaczymy i suprise. Teraz mam wizytę we wtorek, byłoby super jej nie doczekać Myślę, że maksymalnie do tygodnia będę już miała córeczkę przy sobie bo jeśli nic sie nie zadzieje to 7 idę do szpitala i to już będzie 42 tydzień
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 19:21   #4265
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Zuza na mnie wizyty nie działają Od dwóch wizyt lekarz żegna się ze mną, że pewnie się nie zobaczymy i suprise. Teraz mam wizytę we wtorek, byłoby super jej nie doczekać Myślę, że maksymalnie do tygodnia będę już miała córeczkę przy sobie bo jeśli nic sie nie zadzieje to 7 idę do szpitala i to już będzie 42 tydzień
u mnie też lekarz wyrokował - "no to już tuż tuż" itp. i nic. W końcu poszłam, ten popatrzył i stwierdził "nie no jednak jeszcze ze 2 tygodnie", i na drugi dzień raniutko się zaczęło

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.

Edytowane przez zuzaneczka
Czas edycji: 2010-10-03 o 19:25
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 21:49   #4266
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Niu to jeszcze nie ten czas aby odstawić tabletki więc na razie pozostaje mi zazdrościć

Trzymam w takim razie kciuki za akcję porodową a zdjęcia postaram się pokazać w tym tygodniu

Stary 2010-10-04, 08:40   #4267
miskowa
Zakorzenienie

cześć
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 08:46   #4268
jodie
Zakorzenienie

cześć.

Dorinko i Emilko - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Słońca, ciepełka, radości, miłości i zadowolenia z życia!
Stary 2010-10-04, 09:02   #4269
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ja również przyłączę się do życzeń Dorinko i Emilko szczęścia na co dzień życzę

Stary 2010-10-04, 09:08   #4270
miskowa
Zakorzenienie

Fakt, zapomniałam

Dziewczyny, z okazji urodzin samej pomyślności.

Dori, oby ten rok był przełomem w drodze ku lepszemu.
Stary 2010-10-04, 09:31   #4271
dorinka30
Zakorzenienie

Cześć

Dzięki dziewczyny
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 09:48   #4272
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć...znowu poniedziałek...

Dori, Emilko, wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzin, powodzenia w każdej dziedzinie życia i spełnienia wszystkich marzeń

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 09:55   #4273
carmelova
Zakorzenienie

Emilko, Dorinko wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i spokoju ducha
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 10:07   #4274
niuniuniau
Zadomowienie

Cześć dziewczyny

Ja również przyłączam się do życzeń. Dorinko Emi_lko wszystkiego najlepszego oby każdy kolejny rok był lepszy od poprzedniego i przynosił Wam satysfakcję w każdej dziedzinie życia

Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 10:15   #4275
L_V
Zakorzenienie

Dzień dobry!

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Dori, Emilko, wszystkieog najlepszego!!!
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 10:24   #4276
twin--maid
Zakorzenienie

Cześć.

Dori, Emilko sto lat!
Stary 2010-10-04, 10:36   #4277
hania811
Zakorzenienie

Dori, Emilko spełnienia marzeń

Weekend Wam minął urodzinowo?

Nocko mam nadzieję że tylko pierwszy dzień był taki niezadowalający i z czasem wszystko ogarniesz

Niu za szybki rozwiązanie

-------------
Jestem totalnie wymęczona tym lataniem ..ale było warto
Widok Genewy z lotu ptaka niezapomniany Ośnieżone Alpy+ Jezioro Genewskie sprawiły że piszczałam z zachwytu
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 10:46   #4278
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Dori, Emilko spełnienia marzeń

Weekend Wam minął urodzinowo?

Nocko mam nadzieję że tylko pierwszy dzień był taki niezadowalający i z czasem wszystko ogarniesz

Niu za szybki rozwiązanie

-------------
Jestem totalnie wymęczona tym lataniem ..ale było warto
Widok Genewy z lotu ptaka niezapomniany Ośnieżone Alpy+ Jezioro Genewskie sprawiły że piszczałam z zachwytu
Ale fajnie Czyli rozumiem, że wyjazd mega udany??

Ja miałam jakiś dziwny weekend... Niby już czułam się lepiej, ale ciągle bolała mnie głowa...mieliśmy w sobotę gości...nagotowałam się... a ok. północy padłam na fotelu i zasnęłam...
W niedzielę mieliśmy mieć sesję, ale fotograf się rozchorował ostro i sesja przełożona na nast. niedzielę... więc nasza niedziela była mega leniwa...a wieczorem przyjechali znajomi dojadać resztki z soboty

Oglądałyście może wczoraj na Tvn ten nowy program - Ugotowani? Co myślicie?

Hania

Stary 2010-10-04, 11:20   #4279
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Ja miałam jakiś dziwny weekend... Niby już czułam się lepiej, ale ciągle bolała mnie głowa...mieliśmy w sobotę gości...nagotowałam się... a ok. północy padłam na fotelu i zasnęłam...
W niedzielę mieliśmy mieć sesję, ale fotograf się rozchorował ostro i sesja przełożona na nast. niedzielę... więc nasza niedziela była mega leniwa...a wieczorem przyjechali znajomi dojadać resztki z soboty

Program nędza, oglądałam tylko urywkami. Znam już to z niemieckiej telewizji, tam było też wydanie o celebrytach i to było bardziej ciekawe, bo można było pooglądać wypasione chaty
Stary 2010-10-04, 11:38   #4280
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Bardzo udany..tylko w sumie nic nie zobaczyłam...poza widokami z samolotu i lotnisk
Czekając wczoraj w Paryżu w kolejce na boerding myślałam o tym jakie mamy szczęście że żyjemy w XXI wieku-wystarczy dowód i w zasięgu kilku godzin lotu mamy cała Europę- gdy nasi rodzice byli w naszym wieku to nawet nie była sfera ich marzeń- to było po prostu nieosiągalne.

No i fajnie nie czuć sie gorszym na tle ludzi z zachodniej Europy Mąż wczoraj stwierdził że wyglądam lepiej od bogatych Szwajcarek
----------
Szkoda że plener nie doszedł do skutku bo fajna pogoda do zdjęć była
Imprezka z konkretnej okazji była czy po prostu miałaś ochotę rozpieścić podniebienia znajomych?
Stary 2010-10-04, 11:46   #4281
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo udany..tylko w sumie nic nie zobaczyłam...poza widokami z samolotu i lotnisk
Czekając wczoraj w Paryżu w kolejce na boerding myślałam o tym jakie mamy szczęście że żyjemy w XXI wieku-wystarczy dowód i w zasięgu kilku godzin lotu mamy cała Europę- gdy nasi rodzice byli w naszym wieku to nawet nie była sfera ich marzeń- to było po prostu nieosiągalne.

No i fajnie nie czuć sie gorszym na tle ludzi z zachodniej Europy Mąż wczoraj stwierdził że wyglądam lepiej od bogatych Szwajcarek
----------
Szkoda że plener nie doszedł do skutku bo fajna pogoda do zdjęć była
Imprezka z konkretnej okazji była czy po prostu miałaś ochotę rozpieścić podniebienia znajomych?
No to faktycznie jest super sprawa...samoloty, niepotrzebny paszport, tylko dowód...jedziesz gdzie chcesz...
Ja jeszcze pamiętam,zanim weszliśmy do UE, jak mój ex jechał do Londynu...to upokażające przeszukiwanie i sprawdzenie na granicy..okropne...

Haniu, mam nadzieję, że w tą niedzielę pogoda też będzie fajna

Co do imprezki, to tylko rozpieszczanie podniebień (no bez przesady)....generalnie bez okazji

Haniu, a Ty widziałaś tych Ugotowanych?

Hania

Stary 2010-10-04, 11:53   #4282
hania811
Zakorzenienie

W ogóle dobrzeby było gdyby taka pogoda była do Bożego Narodzenia co najmniej.

Butter nie widziałam bo w domu byłam o 22 dopiero
Stary 2010-10-04, 11:56   #4283
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle dobrzeby było gdyby taka pogoda była do Bożego Narodzenia co najmniej.

Butter nie widziałam bo w domu byłam o 22 dopiero
O tak, ja też mam takie marzenia - złota polska jesień do marca a tak na serio to śnieg w mieście wystarcza mi na Boże Narodzenie...oprócz tego odpowiada mi sucha zima i maź. -3, -4...

Hania

Stary 2010-10-04, 11:59   #4284
dorinka30
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za wszystkie życzenia, oby się spełniły w końcu

Haniu nie miałam urodzionowego weekendu, bo jakoś nie lubię świętować przed datą, może w przyszły. Mimo to spędziłam go bardzo miło, było wino i dobre rzeczy, wycieczka rowerowa , ehhh dużo tego było jakoś

No i cały czas nie wymyśliłam tekstu do wygrawerowania na bransoletkę, w takim tempie nie zamówię jej nigdy

A dzisiaj po pracy idę do fryzjera, tak spędzę wieczór urodzinowy , ale dla mnie to przyjemność więc cieszę się
Stary 2010-10-04, 12:08   #4285
sanetka
Zakorzenienie

Dorinko, Emilko wszystkiego najlepszego

---------
jak mnie to wkurza jak w sklepach oceniają człowieka po wyglądzie lub po tym jak jest ubrany. poszłam kupić kilka rzeczy dla maluszka do jednego sklepu dziecięcego, weszłam do środka i już na języku wszystkich ekspedientek. fakt ja bez makijażu, w spodniach dresowych i z plecakiem (bo tak mi wygodnie, a plecak się sprawdza jak chodzi się po kilku sklepach i wszedzie coś kupuje) a one solarium, tipsy,obcasy itp

aż się odechciało w tym sklepie kupować ale będziemy musieli (TZ też do niego nie znosi chodzić) bo ceny naprawdę niskie a jest na miejscu-wszystko można obejrzeć itd

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 12:13   #4286
L_V
Zakorzenienie

Dorinko, masz u mnie duuuuuuuuużą margharitę.
Stary 2010-10-04, 12:17   #4287
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za wszystkie życzenia, oby się spełniły w końcu

Haniu nie miałam urodzionowego weekendu, bo jakoś nie lubię świętować przed datą, może w przyszły. Mimo to spędziłam go bardzo miło, było wino i dobre rzeczy, wycieczka rowerowa , ehhh dużo tego było jakoś

No i cały czas nie wymyśliłam tekstu do wygrawerowania na bransoletkę, w takim tempie nie zamówię jej nigdy

A dzisiaj po pracy idę do fryzjera, tak spędzę wieczór urodzinowy , ale dla mnie to przyjemność więc cieszę się
Jak było wino i miłe towarzystwo to było urodzinowo
Fryzjer to zdecydowanie bardzo fajny sposób na spędzenie miłego wieczoru

Też bym nie wiedziała co wygrawerować

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość

---------
jak mnie to wkurza jak w sklepach oceniają człowieka po wyglądzie lub po tym jak jest ubrany. poszłam kupić kilka rzeczy dla maluszka do jednego sklepu dziecięcego, weszłam do środka i już na języku wszystkich ekspedientek. fakt ja bez makijażu, w spodniach dresowych i z plecakiem (bo tak mi wygodnie, a plecak się sprawdza jak chodzi się po kilku sklepach i wszedzie coś kupuje) a one solarium, tipsy,obcasy itp

aż się odechciało w tym sklepie kupować ale będziemy musieli (TZ też do niego nie znosi chodzić) bo ceny naprawdę niskie a jest na miejscu-wszystko można obejrzeć itd
Olać je

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-04, 12:18   #4288
sanetka
Zakorzenienie

super. sąsiedzi zza ściany robią remont. warczenie,walenie, wiercenie itp słychać od 7 tak do 21...już od 3 tygodni

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 12:24   #4289
L_V
Zakorzenienie

Cytat:

---------

Nie przejmuj się. Na takie panny nic nie poradzisz. Olej.

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
super. sąsiedzi zza ściany robią remont. warczenie,walenie, wiercenie itp słychać od 7 tak do 21...już od 3 tygodni
Sanetko, ale wiesz chyba że nie ma na to rady...z tego co piszesz nie naruszają ciszy nocnej.

U mnie na osiedlu można porwadzić prace remontowe w godz. 10-18.
Stary 2010-10-04, 12:28   #4290
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Dorinko, masz u mnie duuuuuuuuużą margharitę.
Tak, to świetnie , a z jakiej okazji ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości