|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4262 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Cytat:
. No ale ja np nie wiem co to znaczy naturalny poczatek porodu, od poczatku bylo oxyto, wiec nie wiem jakby to moglo inaczej wygladac czy normalnym rozpoczeciu akcji.
|
|
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, też tak to sobie tłumaczę
|
|
|
|
#4264 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
zaraz sobie skopiuje do worda.
|
||
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Łącząc się z Carol (dla niewtajemniczonych - która jedzie do szpitala bo jutro ma cc)mój organizm właśnie przed chwilą wydalił mega wielki kawał czopa śluzowego, więc jak się sprężę to jeszcze dziś poleżakuję z Carol
![]() Zaraz chyba sraki dostanę z nerwów.. a brzuch pobolewa.. tylko nie wiem czy okresowo czy biegunkowo.. aż się poryczałam ze stresu xD A mąż aż szybciej zaczał machać żelazkiem bo zabrał się za prasowanie ostatnich dzidkowych sztuk. Wiem, że może i ze 2 tygodnie zejść z porodem ale tak jakoś mnie to zaskoczyło
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
wiolek tak GBS to na paciorka ja tez mialam z dwóch dziurek
|
|
|
|
#4267 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
siala super, wreszcie coś się rusza
A z tym żelazkiem dobre
|
|
|
|
#4269 |
|
Zadomowienie
|
papeteria - to ty masz jutro wizytę???? o kórej melduj tu zaraz???? no aż mnie ciekawość zżera co to sie tam u Ciebie dzieje bo tylko 4 dni nas dzieli od tp.
Moja mała tak sie boleśnie wypina od kilku dni, że aż boli mnie na dole brzucha to jest taki krótkotrwały straszny ból - noe wiem, czy to normalne? siala to Carol już jutro ma cc OMG!!!
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37df9h12fl2n2e.png 29tc - 1230g 33tc - 1919g 37tc - 2538g 40t3d - 3440g, 54cm http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png Edytowane przez Misiulka1 Czas edycji: 2010-07-06 o 20:18 |
|
|
|
#4270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szok szok szok Karinka się sypie
|
|
|
|
|
#4271 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to możliwe, żeby w pełnym 36 tc ważyło 3400?? Ona chyba ten pomiar na odwal robiła... przez ten zły humor...
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- misiulka a może to skurcze?? |
|
|
|
#4273 |
|
Rozeznanie
|
ja jutro rano badania na krew,mocz, żółtaczkę i choroby weneryczne---to z kwrii wszystko tak???
bo w piątek wizyta juhuuuuu.......... ![]() nareszcie meczyk..........pyk pyk
|
|
|
|
#4274 | |
|
Zadomowienie
|
anuszka no widzisz dzisiaj nie był dobry dzień na wizyty :/
wiesz przynajmniej ile twój waży ale klocuszek będzie ja wiem że 2 tygodnie temu mój ważył 2163 więc malutko mam nadzieje, że już przekroczył 2500 bo mimo, że pozamykana dalej planuje 16 rodzić Cytat:
i one na ktg u mnie wychodziły na poziomie 40. czasem zdarzyło się nawet 50. ale to są właśnie te bezbolesne ![]() papeteria ja też z tego kremu byłam przez 2 tygodnie zachwycona a teraz pewnie moja skóra się przyzwyczaiła i już normalnie reaguje ale wtedy jak go zaczęłam używac to mi się bardzo polepszyła
Edytowane przez wiolek1 Czas edycji: 2010-07-06 o 20:44 |
|
|
|
|
#4275 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4277 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=anuszka1401;2050833 3]Hej, my po wizycie. Z dzieckiem wszystko dobrze, na szczęście odwrócone główką w dół
![]() Moja gin mnie strasznie w****iła. Miałam zwolnienie do 1 lipca, a ona była na urlopie i dopiero dziś do pracy przyszła i do mnie z mordą, że ona może mi maksymalnie 3 dni wstecz wystawić i że mogłam iść do innego lekarza. A skąd ja to niby miałam wiedzieć?? Nie jestem duchem świętym! Ale byłam zła na nią!! Nie mam chodzić na żadne ktg, czy to nie dziwne? ja już sama nie wiem ![]() anuszka-dobrze że z dzidzią ok a gin.wiedziala że idzie na urlop więc powinna wypisać tak zw.żeby było dobrze co byś pod jej nieobecność nie musiała latać po innych lekarzach a i nie każdy musi to zw.wypisać to lezy w jej obowiązku .Mój gin.przynajmniej zawsze o to dba dla mamy! ale i wam weselej
|
|
|
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4279 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem, jestem.
Bez humoru ale jestem. Sesja się nawet udała. Niestety zdjęcia widziałam tylko w trakcie na monitorku aparatu, jeszcze mi ich kolega na maila nie wysłał. Pogoda dopisała, nie było gorąco ani zimno. Światło było dobre. Dosłownie chwilę po zaczęło padać. Była taka fajna sytuacja... na sesji była ze mną moja kuzynka no i kolega wymyślił, że zrobi nam razem zdjęcie. J. trzyma mnie za brzuch a obie patrzymy w obiektyw... i wtedy się odważyłam i poprosiłam ją żeby została matką chrzestną Kruszynki.. Od dłuższego czasu o tym myślałam a ta sytuacja była taka fajna No i się zgodziła ![]() Po za tym M. ma dziś urodziny. Zadzwoniłam do niego, bo ja to jestem taka, że jakoś nie umiem wysłać życzeń smsem tak ważnej osobie. Pogadaliśmy chwilę... Chyba się ucieszył, że zadzwoniłam. Pytał co tam u mnie, zapytał też "jak brzuch?". Dla żartów powiedziałam, że "nie duży, średni", a on, że chodziło mu o to czy wszystko w porządku i jak się czuję. Nie wiem... może źle zrobiłam dzwoniąc, ale nie mogłam inaczej postąpić.
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
Siala- no to super
do boju![]() Anuszka - ja idę pierwszy raz jutro na KTG i pewnie ostatni
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec ja mówie ze nie i przełożyla mi wizyte z 13:45 na 12:00 bo gin sie gdzies spieszy jutro ....wiec jutro o 12:00 prosze o kciuki bo pewnie bede miała bolesne badanko bo do tej wizyty mialam nie dotrwać a jak wiecie nie mam oparcia w TZcie jeżeli o masaż chodzi (nakabluje jutro ginowi Ja mam takie uczucie dziwne w pachwinach jak siedze jakby mi tam rekami przebieral...ale nie boli to.wogole rewelka sie czuje ![]() a moja siostra mi prorokuje ze mam urodzic do 7.07 bo ma takie przeczucie nie sadze .....
|
|
|
|
|
#4282 |
|
Zadomowienie
|
mi 21 czerwca wyszlo ze maly ma 2350g, bardzo malutki, ze brzuszek za maly, a teraz w czwartek bylam, czyli cos niecale 1,5 tyg pozniej u innego gina i mial 3560g! Nie mozliwe by tak urosl, ten kilka razy sprawdzal pomiar brzuszka i ni jak ni siak ttak wychodzilo mu. Wiec sadze ze moze moj gin nie umial uchwycic brzuszka? Bo chyba wieksze prawdopodobienstwo ze duzy brzuszek sie ukryl niz ze ten duzy jakos sie tam wyczarowal.. sama nie wiem.. jestem naprawde ciekawa czy bedzie klocus czy nie.
|
|
|
|
#4283 |
|
Rozeznanie
|
hahhahhahhhhha........... ...................nie moge!! bo tą krew i mocz dopisałam później ajajaj
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
idealnecialo ja ci moge na mial przyslac to wszystko co mi bajka wyslala tylko podaj adres @ ...wiesz ja sobie to tak czytam a w praktyce to bedzie pewnie kupa z tego
|
|
|
|
#4285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale mamie medal się nalezy
|
||
|
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
Wyrzuciłam do kosza xD ale mogę wygrzebać i ci mailem wysłać
Ja faktycznie głupia jestem.. tak się zestresowałam że zaczęłam dupą tak podskakiwać lekko nerwowo na łóżku.. i nagle stop i hasło.. nie bo się rozewrę xD Położna polecała skakanie na szybsze rozwarcie xD Chyba te nasze masaże wczorajsze z mężem posunęły akcję xD W brzuchu mi gulga jak na biegunę.. mąż jeszcze w życiu tak szybko nie prasował xD Staram się wyciszyć panikę i czekać spokojnie czy coś dalej chluśnie czy jeszcze ze 2 tygodnie przetrzymam.. a mąz prorokował poród na 7 lipca
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#4287 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie nie mam pojęcia
, bo jak się mała nie wypycha to mnie nie boli.
|
#4288 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- a to jest tego wiecej? |
|
|
|
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, no zartuję jak widac nie ma co się sugerować zanadto tymi pomiarami z usg... Jakie będzie takie będzie, przecież go nie odchudzę w brzuchu
|
|
|
|
|
#4290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A mi sie wlasnie humek skonczyl i stad floslek ![]() floslek testuje kilka dni dopiero, ale dobre to to ... wiesz jak mam kupic vichy oligo za 80zl to wole sobie kupic flosleka i efekt ten sam przynajmniej u mnieale za to zel oczyszczajacy juz z vichy normaderm zakupie, chyba ze cos znacie innego dobrego ![]() hah slicznota jestes to i slodzimy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

"

wiec ja mówie ze nie i przełożyla mi wizyte z 13:45 na 12:00 bo gin sie gdzies spieszy jutro ....
, bo jak się mała nie wypycha to mnie nie boli.