|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLIV - Majkol is OSOM.
Cytat:
---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- myślę, że do tej pory pogoda się poprawi
|
|
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Jest Lusia
Stęskniłam się
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
paa, Lu
ja tez spadam pooglądam sobie House'a w sensie serial |
|
|
|
#4264 |
|
Konto usunięte
|
http://www.sport.pl/lekkoatletyka/32...m__ze_sie.html
Moja koleżanka z roku!! ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Spadam Do poniedziałku! Bałtyku, przybywam! Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2010-07-27 o 18:42 |
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
kupilam w koncu stanik, padniecie jaki rozmiar
![]() no wiec.... trzymcie sie.... 65i ( napisalam male, bo byscie wziely za el bylam w 3 i nic, w koncu do takiego malego, tam taka babeczka normalna, ale byl u niej koles, i para, to dziewczynie dobierala, ona z innego miasta tu przyjezdza i potem mi, i mowi, ze na pewno ma wieksze niz F i mniej niz 70, no, ale z f do i , to jeszcze jest g i h ![]() pierwszy mi dala i strzal w dziesiatke, oczywiscie takie jak nie lubie, ale lezy idelanie, taki pelny z przodu i nie laczony tylko w jenym miejscu, polskiej firmy ![]() i w koncu zostalam w nim, ona mi w tej kabinie wszytsko obadala, a jak zachwalala jakie mam sliczne piersi a ten : no łał , teraz to dopiero ![]() i sie smial, ze wszytskie szczypiorki, bo na 65 koncza ![]() a P. mowi, ze teraz mam wyzej biust ![]() a w takim wypasionym sklepie bylam i kobieta sama stwierdzila, ze nie ma wyboru, ze makabra, a tamta ile ma, caly alfabet , smialam sie ze niedlugo zabraknie, a ona, ze nie, to ja, no tak do z jeszcze daleko 75 zl kosztowal, znalazlam je na firmowej stronie za 47 , a jeszcze mi opuscila 5 zl, ale na tej firmowej nie maja 65 widze w obwodzieale i tak rozmiar rozmiarowi nierowny i ciezko bedzie nastepny ![]() ale sie nagadalam o bimbalkach
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-07-27 o 19:20 |
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
No to teraz ubierz i sie pochwal...
![]() bo te małe rozmiary pod i duże miski ładniej eksponują cycki, więc możliwe, że masz wyżej bo Ci obwód trzyma a nie ramiączka... ja też z moich jestem bardzo zadowolona... |
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze chwilowo jestem
i o maj godnes ![]() ja nie mam takich wielgachnych bimbał... Groniu też mam 65 w obwodzie a nie jestem szczypiorkiem ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- ale u mnie właśnie zaczęło lać - masakren chyba jednak nie pójdę jutro w sandałkach
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
ze mnie to taki szczypiorek jak z wieloryba baletnica
![]() ![]() ![]() ![]() ale zgadzam się im mniejszy obwód tym cycki ładniej wyglądają w staniku ![]() zresztą na komórce mam swoje cyce bez stanika proponowałam Kamie, żeby obadała ale chyba się nie zdecydowała
|
#4270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
hahahahha no Michael, Michael, Michael, Kuba, Michael, Michael, cycki, Michael, Michael
|
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
hahahahahahhahahaha dobre by to było
najgorsze, że przypadkiem te cycki już mmsem poszły w obieg no ale nic życie
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
Daria to Ty tez pokaz w swoich
![]() popatrzylam na tej firmy inne to jeszcze mi sie podobaja, w necie moze wezme ze 2, to sie nazywa Hirsch, z Poznania sa ![]() zmierzylam w zwisie je, to mam 100 w obwodzie ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- ja mam swoje gole na meilu gdzies ![]() Lu, a powiedz mi , czemu kasia tu nie zaglada, a na FB tak ![]() co sie stalo, wiesz moze?
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam 94
![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Gronek nie wiem, sama dawno z nią nie gadalam
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
ale mi wlasnie taki stanik to sie wydaja tak smiesznie pod bluzka , jakby to byly wielkie piramidy
---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
to tez bedziesz miala z tej firmy tez jakos pewnie 65 g albo h ![]() a jaki normalnie nosisz, bo mi za maly juz 75d i w e mi lepiej ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- bo ja wczoraj ja zagadalam, bo widze ze tam gada, a tu jej nie ma, ze nawet nie bylo kasi 25 ![]() i dalej nie przyszla i nie wiem o co kaman ![]() a sama mowila, ze w wakacje bedzie lepiej, wroci do normy, a to upa, jak ktos nie chce to tu nie przyjdzie, bo juz go nie ciganie i tyle
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
a ja noszę c
dokładnie 65c ale nie wiem jakiej firmy bo też zauważyłam, że co firma to inny rozmiar, sądzę, że do f się wyrobię one nie są takie duże, chociaż faceci mówią, że są spore, może ja się po prostu nie znam, ale serio uważam, że są takie akurat ani za duże, ani za małe. Chociaż kilka cm więcej by się przydało
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
moje tez mi sie wydaja normalne, wcale nie wielkie
![]() http://www.hirsch.poznan.pl/?14,nicol o taki ten stanik, czarny, troche inna koronka ale tez mi sie podoba nicoletta fiolet i taka z bialym haftem czarny ![]() ide na film, poleca gorycz tropikow na 1 ![]() buziaki
|
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swoich nie pokaże, bo w zwisie nawet 90 nie mam
![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Ludzie wejdźcie na czat na św ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- jestem tutaj sama?
|
|
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem na sekundkę
i idę ![]() :balet:
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
cześć!
wróciłam z plaży ![]() mam piasek wszędzie, gdzie się tylko da ![]() bo.............. graliśmy w sześciu w siatkówkę ![]() idę się opłukać, bo zaraz idziemy z TZ piętro niżej na merlota
|
#4282 |
|
PIP.
|
![]() ale puchy
|
|
#4283 | |||
|
Zakorzenienie
|
Żadne tam puchy, otom przybyła!
![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Wczoraj miałam jeden z tzw. dni sentymentalnych, rozgrzebałam teczki z plakatami, wycinkami, tekstami piosenek... i się rozkleiłam. ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Wakacyjnie jest, więc za dużo nie popisałyście wczoraj, nadrobiłam bez problemu. ![]() Cytat:
Fakt, na focie z kręcenia "Stranger In Moscow", taki mokrusi, jest po prostu... hmmm... mocno zachęcający. ![]() Generalnie nawet nie musiałaś wypowiadać ten umowy, bo w świetle prawa jest ona nieważna, skoro nie widnieje na niej podpis osoby upoważnionej do reprezentowania firmy. Po prostu napisz, że w świetle prawa umowa podpisana przez osobę do tego nieupoważnioną nie rodzi za sobą skutków prawnych, więc to tylko z Waszej dobrej woli wynika, że zapłaciliście fakturę (bo z tego, co napisałaś to rozumiem, że zawarliście z kimś umowę na jakąś usługę, umowa ze strony tamtej firmy nie była podpisana przez osobę upoważnioną, Wy opóźniliście się z płatnością a oni dali sprawę do sądu?) Nawet, jak się podpisuje umowę z osobą mającą pełnomocnictwo, to trzeba sprawdzić, jakie to dokładnie pełnomocnictwo (ogólne, rodzajowe, szczególne), bo każde co innego oznacza i inny zakres czynności obejmuje. Można się tu powołać na art. 95-109 ustawy z dn. 23.04.1964r. (Kodeks cywilny, Dz.U nr 16, poz. 93 ze zm.) Cytat:
).Także rzeczywiście, jak ktoś widział coś więcej, niż własny kawałek nosa, to się nie będzie dziwił różnym modowym zwyczajom. Cytat:
---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- No nic, idę się kąpać i szykować.
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2010-07-28 o 08:58 |
|||
|
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
no to zescie popisaly
![]() dzien dobry Pisarko klikne Ci na Hi z P., a Ty nam jak mozesz ![]() Daria niewazne jaki rozmiar, wszytskie sa piekne, o stanik idzie ![]() Anka, ja ja wypowiedzialam po prostu natychmiastowo, bez tego wypowiedzenia, ale tez nie wiem czy tym do sadu nie udupcze taty, bo to on parafkowal umowe, bo to kolega i takie, ale mnie tym 2 raz wnerwil, bo to nam nie potrzebne i nawet sie nie zapytal, to ci jeszcze nas do sadu oddali i mieli zaplate, to nawet nie wycofali.
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-07-28 o 10:03 |
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
Grosiu, już nie potrzebuję klików, znajomi pomogli
![]() Ale Tobie z chęcią kliknę
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie ciesze jak juz zaloze klapki i nosze poki moge i zadnych kozaczkow , botkow bym nie nosila, bo uwielbiam prawie nic nie miec na stopach
![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- o to masz dobrze ![]() a co tam bylo? bo teraz najgorzej, ze kamy i Anisi nie ma i nie ma kto kliknac ![]() Justysia by mi mogla
|
|
|
#4287 |
|
Raczkowanie
|
Yo
![]() No właśnie wejdźcie A swoją drogą to ja się wczoraj zorientowałem, że Wy w ogóle nie wiecie jakie tam są narzędzia Luśka nawet nie wiedziała, że z lewej jest jakiś pasek, że można wątki na niego wrzucać itd. Wesoło
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
teraz ten kolega mi tu gadal, ze moglam za to w ogole nie placic, no nie, juz przesada by byla
![]() ech, ciagle z czyms sie uzeram ![]() a tak w ogole to niuniole nie pogratulowaly mi, ze w koncu nosze cycki na swoim miejscu ![]() a widzialam wczoraj powtorke Kuby z P. Adamczykiem i potem byla Mandaryna i gadali, ze cycki se powiekszyla, za 15 tys. i w koncu Adamczyk mowi: no duzo za te cycki ( cos w ten desen) a Kuba jaka mine zrobil, ze w ustach Adamczyka slowo cycki zabrzmialo dziwnie ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
![]() na wizazu zanim tez zajarzylam duzo rzeczy to trwalo ![]() i Yo
|
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Groszku, w klatce był Dzwoneczek - teraz lata sobie po wyspie
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
o jak fajnie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

Do poniedziałku! 

, a jeszcze mi opuscila 5 zl, ale na tej firmowej nie maja 65 widze w obwodzie