|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLIV - Majkol is OSOM.
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- myślę, że do tej pory pogoda się poprawi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Zakorzenienie
|
Jest Lusia
![]() Stęskniłam się ![]()
#4263 |
Zakorzenienie
|
paa, Lu
![]() ja tez spadam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Konto usunięte
|
http://www.sport.pl/lekkoatletyka/32...m__ze_sie.html
Moja koleżanka z roku!! ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Spadam ![]() ![]() Bałtyku, przybywam! ![]() Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2010-07-27 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
kupilam w koncu stanik, padniecie jaki rozmiar
![]() no wiec.... trzymcie sie.... 65i ( napisalam male, bo byscie wziely za el ![]() bylam w 3 i nic, w koncu do takiego malego, tam taka babeczka normalna, ale byl u niej koles, i para, to dziewczynie dobierala, ona z innego miasta tu przyjezdza i potem mi, i mowi, ze na pewno ma wieksze niz F i mniej niz 70, no, ale z f do i , to jeszcze jest g i h ![]() pierwszy mi dala i strzal w dziesiatke, oczywiscie takie jak nie lubie, ale lezy idelanie, taki pelny z przodu i nie laczony tylko w jenym miejscu, polskiej firmy ![]() i w koncu zostalam w nim, ona mi w tej kabinie wszytsko obadala, a jak zachwalala jakie mam sliczne piersi ![]() a ten : no łał , teraz to dopiero ![]() i sie smial, ze wszytskie szczypiorki, bo na 65 koncza ![]() a P. mowi, ze teraz mam wyzej biust ![]() a w takim wypasionym sklepie bylam i kobieta sama stwierdzila, ze nie ma wyboru, ze makabra, a tamta ile ma, caly alfabet , smialam sie ze niedlugo zabraknie, a ona, ze nie, to ja, no tak do z jeszcze daleko ![]() 75 zl kosztowal, znalazlam je na firmowej stronie za 47 ![]() ale i tak rozmiar rozmiarowi nierowny i ciezko bedzie nastepny ![]() ale sie nagadalam o bimbalkach ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-07-27 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
No to teraz ubierz i sie pochwal...
![]() bo te małe rozmiary pod i duże miski ładniej eksponują cycki, więc możliwe, że masz wyżej bo Ci obwód trzyma a nie ramiączka... ja też z moich jestem bardzo zadowolona... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Zakorzenienie
|
jeszcze chwilowo jestem
![]() i o maj godnes ![]() ja nie mam takich wielgachnych bimbał... Groniu też mam 65 w obwodzie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- ale u mnie właśnie zaczęło lać - masakren chyba jednak nie pójdę jutro w sandałkach ![]()
![]() |
#4268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Zakorzenienie
|
ze mnie to taki szczypiorek jak z wieloryba baletnica
![]() ![]() ![]() ![]() ale zgadzam się im mniejszy obwód tym cycki ładniej wyglądają w staniku ![]() zresztą na komórce mam swoje cyce bez stanika ![]() ![]()
#4270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zakorzenienie
|
hahahahha no Michael, Michael, Michael, Kuba, Michael, Michael, cycki, Michael, Michael
![]()
![]() |
#4272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Zakorzenienie
|
hahahahahahhahahaha dobre by to było
![]() ![]() ![]()
#4274 |
Zakorzenienie
|
Daria to Ty tez pokaz w swoich
![]() popatrzylam na tej firmy inne to jeszcze mi sie podobaja, w necie moze wezme ze 2, to sie nazywa Hirsch, z Poznania sa ![]() zmierzylam w zwisie je, to mam 100 w obwodzie ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- ja mam swoje gole na meilu gdzies ![]() Lu, a powiedz mi , czemu kasia tu nie zaglada, a na FB tak ![]() co sie stalo, wiesz moze?
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zakorzenienie
|
ja mam 94
![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Gronek nie wiem, sama dawno z nią nie gadalam ![]()
#4276 | |
Zakorzenienie
|
ale mi wlasnie taki stanik to sie wydaja tak smiesznie pod bluzka , jakby to byly wielkie piramidy
![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
to tez bedziesz miala z tej firmy tez jakos pewnie 65 g albo h ![]() a jaki normalnie nosisz, bo mi za maly juz 75d i w e mi lepiej ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- bo ja wczoraj ja zagadalam, bo widze ze tam gada, a tu jej nie ma, ze nawet nie bylo kasi 25 ![]() i dalej nie przyszla i nie wiem o co kaman ![]() a sama mowila, ze w wakacje bedzie lepiej, wroci do normy, a to upa, jak ktos nie chce to tu nie przyjdzie, bo juz go nie ciganie i tyle ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Zakorzenienie
|
a ja noszę c
![]() ![]() ![]()
#4278 |
Zakorzenienie
|
moje tez mi sie wydaja normalne, wcale nie wielkie
![]() http://www.hirsch.poznan.pl/?14,nicol o taki ten stanik, czarny, troche inna koronka ale tez mi sie podoba nicoletta fiolet i taka z bialym haftem czarny ![]() ide na film, poleca gorycz tropikow na 1 ![]() buziaki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
Ja swoich nie pokaże, bo w zwisie nawet 90 nie mam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Ludzie wejdźcie na czat na św ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- jestem tutaj sama? ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
ja jestem na sekundkę
![]() i idę ![]() :balet:
#4281 |
Zakorzenienie
|
cześć!
wróciłam z plaży ![]() mam piasek wszędzie, gdzie się tylko da ![]() bo.............. graliśmy w sześciu w siatkówkę ![]() ![]() idę się opłukać, bo zaraz idziemy z TZ piętro niżej na merlota ![]()
#4282 |
PIP.
|
![]() ![]() ale puchy ![]()
![]() |
#4283 | |||
Zakorzenienie
|
Żadne tam puchy, otom przybyła!
![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Wczoraj miałam jeden z tzw. dni sentymentalnych, rozgrzebałam teczki z plakatami, wycinkami, tekstami piosenek... i się rozkleiłam. ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Wakacyjnie jest, więc za dużo nie popisałyście wczoraj, nadrobiłam bez problemu. ![]() ![]() Cytat:
Fakt, na focie z kręcenia "Stranger In Moscow", taki mokrusi, jest po prostu... hmmm... mocno zachęcający. ![]() Generalnie nawet nie musiałaś wypowiadać ten umowy, bo w świetle prawa jest ona nieważna, skoro nie widnieje na niej podpis osoby upoważnionej do reprezentowania firmy. Po prostu napisz, że w świetle prawa umowa podpisana przez osobę do tego nieupoważnioną nie rodzi za sobą skutków prawnych, więc to tylko z Waszej dobrej woli wynika, że zapłaciliście fakturę (bo z tego, co napisałaś to rozumiem, że zawarliście z kimś umowę na jakąś usługę, umowa ze strony tamtej firmy nie była podpisana przez osobę upoważnioną, Wy opóźniliście się z płatnością a oni dali sprawę do sądu?) Nawet, jak się podpisuje umowę z osobą mającą pełnomocnictwo, to trzeba sprawdzić, jakie to dokładnie pełnomocnictwo (ogólne, rodzajowe, szczególne), bo każde co innego oznacza i inny zakres czynności obejmuje. Można się tu powołać na art. 95-109 ustawy z dn. 23.04.1964r. (Kodeks cywilny, Dz.U nr 16, poz. 93 ze zm.) ![]() Cytat:
![]() Także rzeczywiście, jak ktoś widział coś więcej, niż własny kawałek nosa, to się nie będzie dziwił różnym modowym zwyczajom. ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- No nic, idę się kąpać i szykować. ![]()
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2010-07-28 o 07:58 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
no to zescie popisaly
![]() dzien dobry ![]() Pisarko klikne Ci na Hi z P., a Ty nam jak mozesz ![]() Daria niewazne jaki rozmiar, wszytskie sa piekne, o stanik idzie ![]() Anka, ja ja wypowiedzialam po prostu natychmiastowo, bez tego wypowiedzenia, ale tez nie wiem czy tym do sadu nie udupcze taty, bo to on parafkowal umowe, bo to kolega i takie, ale mnie tym 2 raz wnerwil, bo to nam nie potrzebne i nawet sie nie zapytal, to ci jeszcze nas do sadu oddali i mieli zaplate, to nawet nie wycofali.
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-07-28 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Zakorzenienie
|
Grosiu, już nie potrzebuję klików, znajomi pomogli
![]() Ale Tobie z chęcią kliknę ![]()
#4286 |
Zakorzenienie
|
a ja sie ciesze jak juz zaloze klapki i nosze poki moge i zadnych kozaczkow , botkow bym nie nosila, bo uwielbiam prawie nic nie miec na stopach
![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- o to masz dobrze ![]() a co tam bylo? bo teraz najgorzej, ze kamy i Anisi nie ma i nie ma kto kliknac ![]() Justysia by mi mogla ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Raczkowanie
|
Yo
![]() No właśnie wejdźcie ![]() A swoją drogą to ja się wczoraj zorientowałem, że Wy w ogóle nie wiecie jakie tam są narzędzia ![]() ![]()
![]() |
#4288 | |
Zakorzenienie
|
teraz ten kolega mi tu gadal, ze moglam za to w ogole nie placic, no nie, juz przesada by byla
![]() ech, ciagle z czyms sie uzeram ![]() a tak w ogole to niuniole nie pogratulowaly mi, ze w koncu nosze cycki na swoim miejscu ![]() a widzialam wczoraj powtorke Kuby z P. Adamczykiem i potem byla Mandaryna i gadali, ze cycki se powiekszyla, za 15 tys. i w koncu Adamczyk mowi: no duzo za te cycki ( cos w ten desen) a Kuba jaka mine zrobil, ze w ustach Adamczyka slowo cycki zabrzmialo dziwnie ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
![]() na wizazu zanim tez zajarzylam duzo rzeczy to trwalo ![]() i Yo ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
Groszku, w klatce był Dzwoneczek - teraz lata sobie po wyspie
![]()
#4290 |
Zakorzenienie
|
o jak fajnie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.