Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-26, 09:31   #4261
milaminka80
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14

Cytat:
Napisane przez ulciak85 Pokaż wiadomość
A jakżeby inaczej - proszę bardzo:

http://www.perfunauci.pl/nuty/cynamon
dzięki, teraz nie pozostaje mi nic innego jak "uderzać" perfumerie
W ogole to uwielbian zapach cynamonu i szukam kosmetyków z cynamonem. Jakis balsam do ciała, olejek itp
Stary 2010-08-26, 09:37   #4262
progresja eu
Przyczajenie

Ja osobiście się wacham czy zacząć...mój mąż stosował przez 8 dni, a że nie przepada za rybą i nabiałem, to jadł bardzo mało. I schudł tylko 2,6 kg - przy tak małej ilości pokarmu to nawet jak by nie stosował djety to by pewnie też tyle schudł.
progresja eu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 09:38   #4263
lukrecja_25
Wtajemniczenie

a czarnej kawy TŻ to jest razem z nią na diecie tylko pije raz na tydzień jedno piwo bo on by bez tego umarł chyba i schudł juz 7 kilo czy więcej 3 tygodnie juz jest i żyje o dziwo hahahaha

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 09:39   #4264
blackredmoon
Raczkowanie

Witam po przepysznym śniadanku
Jak sobie wczoraj obiecałam spadek, tak dzisiaj go mam -300g - nareszcie! Jest równe 56, mam nadzieję, że teraz będzie tendencja spadkowa i bezgrzeszna

Czarownica
będzie dobrze, dasz radę
Witam świeżynki
Agnese, wracaj!!!!!

Acha, jeszcze Wam powiem, że sąsiadka mi wczoraj powiedziała żebym się już nie odchudzała, bo nie mam z czego wszyscy mi to mówią i żebym już nie przesadzała oł jeee, zobaczymy, 17 września i tak III faza, bo wyjeżdżam
będzie: 55 kg

jest: 57
NIE DAM SIĘ!
----

Kocham Cię
blackredmoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 09:40   #4265
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Variance Pokaż wiadomość
Czeeeeść dziewczyny!
gratuluje spadkow!

a u mnie waga juz sie tak przesowa na 58, ale poczekam kiedy pewnie wkoczy na ta 8

staram sie jesc wiecej, bo przez prace troche mialam to utrudnione,
ale coz wychodzi na to, ze popracuje tylko do wrzesnia, bo Pani mnie przyjmujaca mowila, ze nie bedzie problemu bym od pazdziernika pracowala na rano, a teraz juz jest wszystko fajnie, ale moglam juz kolowac sobie prace w Gda i wgl, bo inaczej nie oplace studiow

a poza tym ja chce spowrotem moja farbe do wlosow!! Pallet zrobilo mi strasznie swinstwo
nie wiem jak bede mogla znow osiagnac taka ladna, pelna blasku czerwien..

a tak poza tym mamy z TŻ'tem dziś 1000 dni i zaraz ide wbic mu sie do lozka
Ładny okrąglutki 1000. Fajnie. Zresztą, każda okazja jest dobra, zeby poleżeć przy ukochanym.
Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
Hellooouuł a ja dzisiaj schudłam 0,2 kg i normalnie czadowo się czuję hahahahah
Te o,2kg wygląda lepiej niż 200g Gratuluję spadku
Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
ja juz 2 lata nie biore tabletek, a jeszcze rok temu mialam wynik 400 więc na granicy, teraz nagle 600..
wyniki musze jeszcze raz zrobic zeby wykluczyc pomylke, ale dziwnie mi z tym.. moja wlasna krew mi wariuje
mam nadzieje, ze tragizuje i ze wszystko okaze sie ok
a co do diety no to ja na 3 nieoficjalnie chyba juz od ponad miesiaca sobie pozwolilam byc...
a teraz poprostu przyloze sie do warzywek i owocków i juz
moze zrobie sobie 1000 kcal...
dżizus, za 2 tyg mam isc na przeswietlenie jamy brzusznej, ciekawe co tam mi znajdą
---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------
a ze swojej strony radzę, zrób sobie ogólne badania i cholesterol przed dietą i porównaj np po 2 miesiącach. Bo ja mam teraz cholesterol podniesiony i nie wiem czy on jest podniesiony przez dietę czy może jest już dzieki niej opadnięty - bo nie wiem jaki mialam kiedys
I to jest racja. Jeśli masz możliwość, to zrób badania przed dietą. Ja mialam przed dietą podniesione trójglicerydy, cholesterol przy górnej granicy. Na dniach dostanę skierowanie z pracy na badania, to poproszę dodatkowo o sprawdzenie cholesterolu i trójglicerydów. Będę miała porównanie.

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 09:41   #4266
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Cytat:
ja juz 2 lata nie biore tabletek, a jeszcze rok temu mialam wynik 400 więc na granicy, teraz nagle 600..
wyniki musze jeszcze raz zrobic zeby wykluczyc pomylke, ale dziwnie mi z tym.. moja wlasna krew mi wariuje
mam nadzieje, ze tragizuje i ze wszystko okaze sie ok
a co do diety no to ja na 3 nieoficjalnie chyba juz od ponad miesiaca sobie pozwolilam byc...
a teraz poprostu przyloze sie do warzywek i owocków i juz
moze zrobie sobie 1000 kcal...
dżizus, za 2 tyg mam isc na przeswietlenie jamy brzusznej, ciekawe co tam mi znajdą

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

powodzenia świeżynko!
ja tez zaczynalam z TŻ, wytrzymal mniej wiecej 4h na dukanie
a ze swojej strony radzę, zrób sobie ogólne badania i cholesterol przed dietą i porównaj np po 2 miesiącach. Bo ja mam teraz cholesterol podniesiony i nie wiem czy on jest podniesiony przez dietę czy może jest już dzieki niej opadnięty - bo nie wiem jaki mialam kiedys
A no właśnie...ja mam cholesterol jakbym się boczkiem opychała! Już o tym pisałam zresztą. Jeszcze raz napiszę, że moje zdziwienie nie ma granic bo od 10 lat nie jem mięsa, ogólnie nigdy nie jadłam tłusto i Bóg jeden wie skąd to się wzięło. Rok rocznie badałam poziom i zawsze było ok. Ale teraz... "dobry" cholesterol mam ekstra, ale "zły" o wiele za wysoki. Natomiast trójglicerydy niskie - lekarka stwierdziła że takie się ma na głodówce.
Też mnie wysłała na USG brzucha ale dopiero we wrześniu bo nie ma lekarza, który to robi.

Ja tymczasem przestałam jeść żółtka, no może 1-2 na tydzień się trafi. Mam w pon. badania okresowe do pracy to zobaczymy czy coś się zmieniło

CZarownica współczuję problemów, choć nie wiem czy i u mnie coś nie wylezie brzydkiego ... ALE! Ty tu misiaczku nie doradzaj świeżynkom mąki zamiast skrobi, bo ja za taki numer bym słono zapłaciła zastojem lub wzrostem, za to Ty możesz się pochwalić, że jak przykładnie dukałaś to kg leciały Ci szybciutko Jednym można więcej, innym mniej...ja z tych drugich oczywiście

Aha no i spadło mi 0,3kg , jakże mnie to cieszy Pozostałym laseczkom gratuluję spadków

Ktoś tu pisał że ma owulację i wzrost - NORMA! Już o tym było pisane, w czasie owulki też gromadzisz wodę, niestety...

songoma a czytałaś o efekcie plateau? A może to jest waga, którą miałaś dłuższy czas? Ciałko nie chce oddać zapasów bez walki niestety...ale trzymam kciuki za przejście tego progu
Stary 2010-08-26, 09:42   #4267
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez progresja eu Pokaż wiadomość
Ja osobiście się wacham czy zacząć...mój mąż stosował przez 8 dni, a że nie przepada za rybą i nabiałem, to jadł bardzo mało. I schudł tylko 2,6 kg - przy tak małej ilości pokarmu to nawet jak by nie stosował djety to by pewnie też tyle schudł.
ja od początku diety tylko raz jadłam rybę a nabiału to może w ogóle nie jeśc jak nie lubi a ma jeść białko to jedzcie jaja i tyle i mięcho bo głównie mięcho przecież tu się szamie a może poprostu nie chcecie sie odchudzać a jak ktoś przekonany nie jest to zawsze znajdzie jakąs wymówkę tak uważam mięso chyba małż lubi każdy chłop lubi chyba że vege jest

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-26, 09:43   #4268
Ulcia2512
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ulcia2512

Dzień dobry.
Gratuluję spadków.klaski :

Czarownic, zdrówko jest najważniejsze. Dbaj o zdrówko, na wagę przyjdzie czas.

Mój zastój się ruszył i sądzęm że był związany z tym, że najpierw zgrzeszyłam a potem za mało jadłam, żeby to zrzucić.
Spadło mi 700 gram. Jeszzcze 400 gr i wrócę do wagi sprzed wzrostu i zastoju.
Wniosek-jeść do oporu to co dozwolone.

Pozdrawiam.

108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72
Ulcia2512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 09:48   #4269
milaminka80
Raczkowanie

Cytat:
Czytałam i książkę i wątek i test też już zrobiłam
Teraz tylko do weekendu, bo dopiero w niedzielę będę miała czas na takie większe zakupy i od poniedziałku - 7 dni Fazy I... Całe szczęście TŻ też się skusił i będzie Dukał ze mną, hihihi

Qrcze, idę już, bo ja tu mogę cały dzień siedzieć a pracę muszę pisać
Zajrzę później.
Witam w gronie Dukanek i powodzenia z pisaniem pracy
Stary 2010-08-26, 09:48   #4270
progresja eu
Przyczajenie

http://www.progresja.eu
progresja eu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 09:49   #4271
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Czytałam i książkę i wątek i test też już zrobiłam
Teraz tylko do weekendu, bo dopiero w niedzielę będę miała czas na takie większe zakupy i od poniedziałku - 7 dni Fazy I... Całe szczęście TŻ też się skusił i będzie Dukał ze mną, hihihi

Qrcze, idę już, bo ja tu mogę cały dzień siedzieć a pracę muszę pisać
Zajrzę później.
a no to bardzo ladnie
a czemu az 7dni uderzeniowki? ile masz kg do zrzucenia?
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-26, 09:51   #4272
Kasiulek1029
Raczkowanie

Cytat:
Moim zdaniem to jest ciezka dieta dla osoby ktora nie przepada za nabialem, bo jesc caly czas tylko jajka i mieso to dlugo sie nie pociagnie.
Ja ryb (oprocz tunczyka w puszce ) tez wogole nie jem.
Kasiulek1029 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 09:58   #4273
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulek1029 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem to jest ciezka dieta dla osoby ktora nie przepada za nabialem, bo jesc caly czas tylko jajka i mieso to dlugo sie nie pociagnie.
Ja ryb (oprocz tunczyka w puszce ) tez wogole nie jem.
tunczyk ma sliczne bialeczko... ale nie mam pomyslu jak go zjesc..... rzucisz mi swoj pomysl na niego?
Stary 2010-08-26, 10:02   #4274
Maricken
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
tunczyk ma sliczne bialeczko... ale nie mam pomyslu jak go zjesc..... rzucisz mi swoj pomysl na niego?
1) zmieszany z wieśniakiem
2) zmieszany z twarogiem
3) placki z tuńczyka: twaróg/wieśniak+jajo+tuńczyk (na PW może być duszona cebulka)
4) jako farsz do naleśników - z duszoną cebulką
5) na kanapki rozpustne

Ja prawie codziennie pochłaniam puszkę Może będę świecić w nocy od rtęci kiedyś...
Stary 2010-08-26, 10:03   #4275
Kasiulek1029
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
Wiesz co ja w sumie dodaje do wszystkiego, bo ost kuraka nie chce mi sie robic
Tunczyk + wiesniak/ twarog to moje uzaleznienie
A tak to na PW do salatki, na PP jajecznica albo placki otrebowe z tunczykiem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-26, 10:04   #4276
bzyczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez barbra66 Pokaż wiadomość
odp.ja robię jeden duży i pożeram w całośći.

odp.tak,tyle,że mi gorzej na serku wychodzą(taka bardziej jajeczniczka),a na skrobii zbity placek .

odp.z Lidla,wczoraj bodajże na forum były nawet foty tych syropów,ale po dobie to już ciężko na nią trafić.

Ja głównie w Cerfurze,Kauflandzie,ale też Biedronki i Lidle je posiadają,patrz by były do 4%tłuszczu(najlepiej by węglowodany były mniejsze niż połączenie białka+tłuszczu)...to są w zupełności dukanowe.
Serki zerowe,to faktycznie trudniej trochę,ale kefiry,jogurty,maślanka,t warożki( czyli "wieśniaki")t eż dozwolone.
Tylko jogurty ,bez owoców na I i IIce!!,tak zaleca dieta...(ale w życiu to różnie bywa),szczególnie jak faza sie wydłużaaaa(doświ adczenie forumowe).
To tyle ode mnie...do miłego.
Cytat:
Napisane przez sinioritag Pokaż wiadomość
Jeśli serek homo ma poniżej 3% to jest dobry a takie są w Kaufflandzie.

Kefiry chyba możemy ale zaskoczyła mnie ilość węglików w nim. Jest to jeszcze w normie wg wzoru B>W+T
No to jaki ma być bilans ??? Bo teraz to ja już nie wiem łączymy białko z tłuszczem i węgli ma być mniej czy węgle z tłuszczem i żeby było mniej niż białek bo to dwie sprzeczne informacje.

A tuńczyka na fazie PW można zrobić ze szpinakiem i zjeść na ciepło, dusisz szpinak, doprawiasz go sobie i wrzucasz do niego tuńczyka. Czytałam że ludzie robią sobie makaron z paluszków surimi więc można to wymieszać i zjeść, ale sam szpinak np z plackami otrębowymi.

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2010-08-26 o 10:06
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 10:06   #4277
Kasiulek1029
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
2) zmieszany z twarogiem
3) placki z tuńczyka: twaróg/wieśniak+jajo+tuńczyk (na PW może być duszona cebulka)
5) na kanapki rozpustne

Ja prawie codziennie pochłaniam puszkę Może będę świecić w nocy od rtęci kiedyś...
Hehee ale sie zgralysmy
Ja ost ostatnimi czasy to puszeczka dziennie napewno
Stary 2010-08-26, 10:07   #4278
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Kochane jestescie wszystkie
ale kurde... badajcie sie bo widzicie, poszlam na alergie a wyszlam z jakas chorą krwią;/ i cholera wie z czym jeszcze.. czeka mnie usg brzucha i ginekolog.. juz sie boje
Stary 2010-08-26, 10:07   #4279
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
2) zmieszany z twarogiem
5) na kanapki rozpustne

no wlasnie.... i tu jest problem... bo ja tunczyka zawsze z majonezem i pomidorem jadlam
ale sprobuje tych plackow.
dziekuje za pomoc
Cytat:
Napisane przez Kasiulek1029 Pokaż wiadomość
Wiesz co ja w sumie dodaje do wszystkiego, bo ost kuraka nie chce mi sie robic
Tunczyk + wiesniak/ twarog to moje uzaleznienie
A tak to na PW do salatki, na PP jajecznica albo placki otrebowe z tunczykiem
z jajecznica tez jeszcze nie probowalam dziekuje za odpowiedz
Stary 2010-08-26, 10:07   #4280
Maricken
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
No to jaki ma być bilans ??? Bo teraz to ja już nie wiem łączymy białko z tłuszczem i węgli ma być mniej czy węgle z tłuszczem i żeby było mniej niż białek bo to dwie sprzeczne informacje.

A tuńczyka na fazie PW można zrobić ze szpinakiem i zjeść na ciepło, dusisz szpinak, doprawiasz go sobie i wrzucasz do niego tuńczyka. Czytałam że ludzie robią sobie makaron z paluszków surimi więc można to wymieszać i zjeść, ale sam szpinak np z plackami otrębowymi.
Białka ma być WIĘCEJ niż tłuszczu i węgli RAZEM WZIĘTYCH.
Stary 2010-08-26, 10:09   #4281
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość

bialka ma byc wiecej niz suma wegli i tluszczu czyli B>T+W

o ze szpinakiem i czosnkiem to dobry chyba pomysl
dziekuje
Stary 2010-08-26, 10:09   #4282
Maricken
Zadomowienie

Cytat:
Kochane jestescie wszystkie
ale kurde... badajcie sie bo widzicie, poszlam na alergie a wyszlam z jakas chorą krwią;/ i cholera wie z czym jeszcze.. czeka mnie usg brzucha i ginekolog.. juz sie boje
Będzie dobrze mnie też gin czeka bo się po odstawieniu na @ doczekać nie mogę Pewnie się dowiem, że to przez dietę...piernik jasny....a zostało mi jeszcze 4 kilo
Stary 2010-08-26, 10:09   #4283
barbra66
Wtajemniczenie

GG do barbra66

Cytat:
Tyle,że tu chodzi by nie katować siebie małymi porcjami jedzenia,ale wprowadzać na stałe nawyki,zdrowego "normalnego ilościowo"jedzenia,i łączenia produktów zdrowych,a eliminowania "bomb kalorycznych"bez korzyści zdrowotnych.
Owszem znam faceta,który odchudził się sporo na piwie i warzywach...i jest z tego dumny.
Mnie ta dieta uczy zdrowego codziennego odżywiania,bez napadów głodu i najważniejsze,że samopoczucie na niej mam zadawalające.
Każdy musi przeanalizować ja pod własnym kątem i możliwościami,bo nie jest dla wszystkich jednakowo wygodna i skuteczna,czego to forum dowodzi...i codzienne życie....zatem nic na siłę.
No i czas na dukanowe zakupy...tymczasem miłego dnia...
Stary 2010-08-26, 10:13   #4284
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

wieśniak + szczypiorek + pół puszki tunczyka = LOVEEE
czasami wkrajam ogórka zywego albo korniszona, pomidora, cokolwiem i mniammmmmmmmmmmm
aaaa otrębiaki robię z wkrojoną papryką mniammmm też

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Będzie dobrze mnie też gin czeka bo się po odstawieniu na @ doczekać nie mogę Pewnie się dowiem, że to przez dietę...piernik jasny....a zostało mi jeszcze 4 kilo
dzieki
spokoooo ja nie mialam okresu chyba przez 68 dni a w koncu dostalam a do zrzucenia zostalo 10kg
Stary 2010-08-26, 10:19   #4285
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

CZeść Dziewczyny,
moge się do Was przyłączyć??
zamierzam rozpocząć tą dietę od jutra.. Przeczytałam już prawie połowę książki Dunkana i myślę, że to fajna dieta tylko czy wytrzymam bez słodkości ;/ Powiedzcie mi jak Wy sobie radziłyście z pokusami..

Coś o mnie:
22 lata niebawem ;P
153-154 cm wzrostu zależy gdzie się mierzę ;P
51-52 kg żywej wagi.

CEL: 44 - 45 kg tyle wazyłam 3 lata temu i czułam się bosko.. bez brzucha i boczków a nie to co teraz :[

Mam nadzieję, ze pomożecie mi wytrwać..

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 10:32   #4286
wiewiorka07
Raczkowanie

Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...

właśnie wstawiłam chlebek do piekarnika już się go nie mogę doczekać. Dziewczynki mam pytanie o sałatkę z paluszkami krabowymi. kilka dni temu któraś z was podawała taką jedną z jajkiem i nie zapisałam jej a dziś mam ostatni dzień I fazy miałam pociągnąć do jutra, ale chcę iść trybem 4/3 bo mi najbardziej odpowiada- weekendy warzywne inaczej bym poległa.

Poza tym za tydzień wyjeżdzamy na 3 dni nad morze i muszę sobie przygotować przekąski, chlebek, ciasteczka.... żeby mnie nie kusiło już zapowiedziałam mężowi, że obiadki jemy tam gdzie będzie rybka grillowana lub pieczona bo inaczej nie przejdzie :P

może też podsuniecie jakieś pomysły co na te 3 dni sobie przygotować? żebym tylko brała i jadła, bez zabawy...

moje Motto: jestem piękna, zgrabna, mądra, zaje***ta i mogę w życiu wszystko!!!!

czas w to uwierzyć
wiewiorka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 10:40   #4287
Katarzynaprawie50
Przyczajenie

Unhappy Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14

Duk, duk. Witam serdecznie, mam problem. Od miesiąca dukam grzecznie i efekt raczej mierny.... czytam uważnie wszystkie wasze uwagi, produkty wybieram zgodnie z zaleceniem Dukanek, może za dużo jem, smakują mi te wszystkie serniczki, jajeczka z tuńczykiem,chlebek dukanowy. Może to kwestia wieku? Może muszę coś zmienić? Czy któraś miała taki problem?

od 01.08 II faza
20.08 - 1,9
22.08 +1
26.08 stan bez zmian 77.8
Katarzynaprawie50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 10:43   #4288
Karola_82
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Karola_82

duk duk

mam do was pytanie, troszke krepuje sie je zadac ale co tam, od 2 dni nie bylam w toalecie, w wczesniej chodzilam codziennie, to przez diete?

Dieta (znowu): 178 cm / 64kg
Cel pt. "wakacje w sexy ciele"
do 1.06 - 9 kg (55kg)
Karola_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 10:47   #4289
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Napisane przez Karola_82 Pokaż wiadomość
duk duk

mam do was pytanie, troszke krepuje sie je zadac ale co tam, od 2 dni nie bylam w toalecie, w wczesniej chodzilam codziennie, to przez diete?
tak
przejdzie na PW
Stary 2010-08-26, 10:48   #4290
Maricken
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Katarzynaprawie50 Pokaż wiadomość
Duk, duk. Witam serdecznie, mam problem. Od miesiąca dukam grzecznie i efekt raczej mierny.... czytam uważnie wszystkie wasze uwagi, produkty wybieram zgodnie z zaleceniem Dukanek, może za dużo jem, smakują mi te wszystkie serniczki, jajeczka z tuńczykiem,chlebek dukanowy. Może to kwestia wieku? Może muszę coś zmienić? Czy któraś miała taki problem?

od 01.08 II faza
20.08 - 1,9
22.08 +1
26.08 stan bez zmian 77.8
1) zapodaj typowy jadłospis dzienny
2) mało prawdopodobne abyś za dużo jadła
3) pijesz wodę/herbatę itp?
4) czy dużo używasz III listy?

Ogólnie to tylko ku pamięci mowię, że III listy a w szczególności skrobi i mleka w proszku używamy cytuję "gdy waga spada zgodnie z oczekiwaniami"...o tym warto pamiętać, bo tą dietę się coraz bardziej ugładza

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości