Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-17, 18:03   #4261
visionAM
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Ale Kasia nie powiedziała dosłownie,że Iwona była na tych urodzinach. Moim zdaniem źle się wysłowiła,a miała na myśli to,że nie bawiły się razem tego wieczoru,bo ona (Kasia) poszła na urodziny kolegi gdzieś na domówkę,a Iwona wolała iść potańczyć do klubu.

Moim zdaniem Kasia i Iwona NIE WIDZIAŁY SIĘ ze sobą tego wieczoru.

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Po raz kolejny biję brawa dzisiaj Tobie,bo pięknie to wypunktowałaś - jasno i klarownie,ja również mam taką samą wersję wydarzeń na ten dzień.
i tu jest zawarty sens całej sprawy, AliBaba kręci i mąci, nie mając racji. już pisałam wcześniej - nie dajcie sobie zrobić wody z mózgu
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 18:55   #4262
robson1979
BAN stały

to wola o pomste do nieba. bylem przez caly dzien w roli obserwatora i szlag mnie trafia jak czytam co niektorych wypowiedzi i szukanie tanich sensacji. wydaje mi sie ze pod szyldem" szukamy Iwony wieczorek" rozprawiacie swoje wlasne niesnaski polegajace na wygryzaniu sobie czesci du.......Tracicie glowny watek z pola widzenia.Janusz odpowiedzial wam jasno, wyraznie i przejrzyscie co do przeszukan mieszkan znajomych a wy tracicie czas na *******y. Piszecie piekne slowo " do wszystko dla iwony" no wlasnie....... tu az zamyslilem sie w tym momencie bo ja polowe rzeczy z tego tematu bym wywalil . Prosze was o jedno: sugerujcie sie odpowiedziami i postami Janusza nie sugerujcie sie zawsze filmikiem programu czy pogloskami bo przez to bawicie sie w pytania:
dlaczego mi tak cicho slychac co mowi X?
czy slyszalyscie o?
dosrywaniu sobie kto trzyma strone policji a kto nie
kto jest facet a kto jest baba?
kto obchodzil urodziny a kto nie?

Teraz moja prosba do dwoch wizazanek , ktore mącą i sprowadzaja sprawe Iwonki na sensacyjny tor: zwracajcie uwage na odpowiedzi czlowieka , ktory cieszy sie przez uzytkownikow powszechnym szacunkiem i przestancie wokól przedstawionych przez niego faktow siac zamet.
Na pytanie o przeszukanie mieszkan znajomych juz sie wypowiedzial i ciezko juz przebic sie przez wasze bezsensowne dywagacje.POZDRAWIAM TROLL
robson1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 19:06   #4263
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez robson1979 Pokaż wiadomość
to wola o pomste do nieba. bylem przez caly dzien w roli obserwatora i szlag mnie trafia jak czytam co niektorych wypowiedzi i szukanie tanich sensacji. wydaje mi sie ze pod szyldem" szukamy Iwony wieczorek" rozprawiacie swoje wlasne niesnaski polegajace na wygryzaniu sobie czesci du.......Tracicie glowny watek z pola widzenia.Janusz odpowiedzial wam jasno, wyraznie i przejrzyscie co do przeszukan mieszkan znajomych a wy tracicie czas na *******y. Piszecie piekne slowo " do wszystko dla iwony" no wlasnie....... tu az zamyslilem sie w tym momencie bo ja polowe rzeczy z tego tematu bym wywalil . Prosze was o jedno: sugerujcie sie odpowiedziami i postami Janusza nie sugerujcie sie zawsze filmikiem programu czy pogloskami bo przez to bawicie sie w pytania:
czy slyszalyscie o?

Teraz moja prosba do dwoch wizazanek , ktore mącą i sprowadzaja sprawe Iwonki na sensacyjny tor: zwracajcie uwage na odpowiedzi czlowieka , ktory cieszy sie przez uzytkownikow powszechnym szacunkiem i przestancie wokól przedstawionych przez niego faktow siac zamet.
Na pytanie o przeszukanie mieszkan znajomych juz sie wypowiedzial i ciezko juz przebic sie przez wasze bezsensowne dywagacje.POZDRAWIAM TROLL
jakbyś nie zauważył to jest forum PLOTKOWE i my tu plotkujemy
jak ci coś nie pasuje to droga wolna, nikt cię nie trzyma. ja się osobiście nie wypowiadam w wątkach, które mi nie odpowiadają
Stary 2010-09-17, 19:15   #4264
rilla900
Raczkowanie

Vision, moim zdaniem Robson po prostu chciał zaprowadzić trochę porządku i zasugerować, że ostatnio jest więcej kłótni, niż zwyczajnej dyskusji.
ja akurat popieram jego zdanie - wczoraj wieczorem i teraz miałam do nadrobienia po ładnych parę stron, które się nazbierały przez cały dzień... i niestety duża część to były jakieś bezsensowne uszczypliwości
więc popieram Robsona

chociaż widziałam, że wczoraj też w hmm... kłótni uczestniczył. ale widocznie dziś zrozumiał swój błąd.

EDIT:
Vision, parę dni temu miałaś pretensje o to, że w wątku snuje się teorie i domysły, zamiast pisać o konkretnej pomocy - plakatach, filmikach, petycji... jestem pewna, że to byłaś Ty, bo osobiście na tego posta odpowiadałam.
a teraz podkreślasz, że to forum plotkowe i dlatego plotkujemy.
trochę sama sobie zaprzeczasz
broń Boże nie chcę wszczynać żadnej kłótni, bo nic do Ciebie nie mam, tylko taka nieścisłość mi się nasunęła na myśl. może po prostu zmieniłaś zdanie.

Edytowane przez rilla900
Czas edycji: 2010-09-17 o 19:18
rilla900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 19:21   #4265
robson1979
BAN stały

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
jakbyś nie zauważył to jest forum PLOTKOWE i my tu plotkujemy
jak ci coś nie pasuje to droga wolna, nikt cię nie trzyma. ja się osobiście nie wypowiadam w wątkach, które mi nie odpowiadają

sluchaj prywatnie nic do ciebie niemam i rozumiem ze to forum plotkowe i jak sama zaznaczylas ze w tematach ktore ci nie pasuja sie nie wypowiadasz rozumiem ze to sugestia abym sie zamknal? otóż powiem tobie ze wczesniej sie wypowiadalas ze nikt ci nie zabroni sie wypowiadac i ja sobie wzialem to do serca w koncu mamy rownouprawnienie i o ile sie nie myle meżczyzni wczesniej niz kobiety to tak na marginesie w formie zartu.Drazni mnie tylko, ze ignorujecie wypowiedzi czlowieka, ktory ..... zaryzykuje stwierdzenie ze "rzecznika rodziny iwony" stara sie wyjasnic z niektorymi forumowiczkami tajemnice zaginiecia iwony a ty z paroma kolezankami tylko plotkujecie i plotkujecie.Tyle odemnie.Czy sobie te sugestie wezniecie do serca wasza decyzja ale zastanawiam sie czy serce macie....śmiem wątpić.pozdrawiam
Stary 2010-09-17, 19:21   #4266
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rilla900 Pokaż wiadomość
Vision, moim zdaniem Robson po prostu chciał zaprowadzić trochę porządku i zasugerować, że ostatnio jest więcej kłótni, niż zwyczajnej dyskusji.
ja akurat popieram jego zdanie - wczoraj wieczorem i teraz miałam do nadrobienia po ładnych parę stron, które się nazbierały przez cały dzień... i niestety duża część to były jakieś bezsensowne uszczypliwości
więc popieram Robsona

chociaż widziałam, że wczoraj też w hmm... kłótni uczestniczył. ale widocznie dziś zrozumiał swój błąd.
robson chce tu jakiś swój porządek wprowadzać? Wątek jest na plotkowym, snujemy tu swoje wersje, dyskutujemy o różnych rzeczach, jako komuś cokolwiek nie pasuje to ja nie wiem po co tu siedzi i to czyta :/ to nie jest ścisły wątek, gdzie mamy pisać tylko o faktach, zadawać konkretne pytania itd. Forum plotkowe jest otwarte i żaden nowy użytkownik z problemami ze składnią nie ma prawa nami rządzić i wyznaczac mam co mamy pisać, a czego nie! Sprawa jest na takim etapie, że dyskusja przybrała już dawno dość luźną formę. A co jakiś czas pojawia się ktoś nowy i robi niepotrzebny szum, prowokuje kłótnie... Ja ktoś ma zamiar tu wchodzić tylko po to aby krytykować i wyzywać innych od ogrów etc. to chyba pomylił fora

Cytat:
Drazni mnie tylko, ze ignorujecie wypowiedzi czlowieka, ktory ..... zaryzykuje stwierdzenie ze "rzecznika rodziny iwony" stara sie wyjasnic z niektorymi forumowiczkami tajemnice zaginiecia iwony a ty z paroma kolezankami tylko plotkujecie i plotkujecie.Tyle odemnie.Czy sobie te sugestie wezniecie do serca wasza decyzja ale zastanawiam sie czy serce macie....śmiem wątpić.pozdrawiam
człowieku, weź wrzuć na luz... nikt tu Janusza nie ignoruje, dyskusja jest jak każda inna, piszemy o tym co sobie wymyśliłyśmy, żadna z nas nie może być niczego pewna, bo wiemy tak niewiele, że możemy tylko snuć domysły. Poza tym najpierw piszesz, że rozumiesz że to forum plotkowe, a teraz masz problem z tym, że my sobie tylko plotkujemy i plotkujemy
we się zastanów nad sobą.

Chcesz się udzielać to się udzielaj, nikt Ci nie broni.
Ale jak Ci nie pasuje forma tego forum to możesz stąd zmykać.
To jest bodajże 4 wątek na temat Iwony i zawsze było plotkowanie i tego nie zmienisz nawet jeśli bardzo byś chciał
Więc jeśli masz zamiar dalej krytykować zamiast wziąć udział w dyskusji to ja nie wiem po co jeszcze tu jesteś, na prawdę. I nie pisze tego złośliwie tylko taka jest prawda.

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2010-09-17 o 19:24
Stary 2010-09-17, 19:24   #4267
rilla900
Raczkowanie

Vision, jeszcze edytowana część mojego posta. przepraszam, zrobiłam to dopiero przed chwilą, mogłam w sumie nowego napisać.

EDIT:
zresztą w sumie nie musisz na tamtą część odpowiadać, bo nie chcę wszczynać niepotrzebnych kłótni, nie uważam tego za stosowne tylko chciałam zauważyć małą nieścisłość i tyle.
pozdrawiam.

Edytowane przez rilla900
Czas edycji: 2010-09-17 o 19:29
Stary 2010-09-17, 19:29   #4268
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
EDIT:
Vision, parę dni temu miałaś pretensje o to, że w wątku snuje się teorie i domysły, zamiast pisać o konkretnej pomocy - plakatach, filmikach, petycji... jestem pewna, że to byłaś Ty, bo osobiście na tego posta odpowiadałam.
broń Boże nie chcę wszczynać żadnej kłótni, bo nic do Ciebie nie mam, tylko taka nieścisłość mi się nasunęła na myśl. może po prostu zmieniłaś zdanie.
było tak, pisałam to w kontekście po raz tysięczny zadawanych tych samych pytań i poruszania przedyskutowanych kilka stron wcześniej kwestii
Teraz po pytaniach do Janusza doszły pewne nowe kwestie więc mamy o czym plotkować wtedy jak to pisałam to na prawdę nie było o czym
Wiem, że to może wyglądać jakbym sobie zaprzeczała.
Stary 2010-09-17, 19:31   #4269
rilla900
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
było tak, pisałam to w kontekście po raz tysięczny zadawanych tych samych pytań i poruszania przedyskutowanych kilka stron wcześniej kwestii
Teraz po pytaniach do Janusza doszły pewne nowe kwestie więc mamy o czym plotkować wtedy jak to pisałam to na prawdę nie było o czym
Wiem, że to może wyglądać jakbym sobie zaprzeczała.

aha, no to teraz wszystko jasne
ja odebrałam to właśnie jako zaprzeczanie samej sobie.
ale skoro to o to chodziło, to wszystko okej.
Stary 2010-09-17, 19:31   #4270
karo3006
Raczkowanie

Cytat:
sluchaj prywatnie nic do ciebie niemam i rozumiem ze to forum plotkowe i jak sama zaznaczylas ze w tematach ktore ci nie pasuja sie nie wypowiadasz rozumiem ze to sugestia abym sie zamknal? otóż powiem tobie ze wczesniej sie wypowiadalas ze nikt ci nie zabroni sie wypowiadac i ja sobie wzialem to do serca w koncu mamy rownouprawnienie i o ile sie nie myle meżczyzni wczesniej niz kobiety to tak na marginesie w formie zartu.Drazni mnie tylko, ze ignorujecie wypowiedzi czlowieka, ktory ..... zaryzykuje stwierdzenie ze "rzecznika rodziny iwony" stara sie wyjasnic z niektorymi forumowiczkami tajemnice zaginiecia iwony a ty z paroma kolezankami tylko plotkujecie i plotkujecie.Tyle odemnie.Czy sobie te sugestie wezniecie do serca wasza decyzja ale zastanawiam sie czy serce macie....śmiem wątpić.pozdrawiam
halo,halo, obawiam się,że znowu może byc lekka zadyma,znowu zacznie sie atakowanie Ciebie,któremu przeciwstawią sie osoby,które Ciebie popierają,uniknijmy tego...ja myslę,że gdy staramy się ułożyc pewne fakty,sprostować źle zrozumiane informacje i wyjaśnić pewne okolicznosci,zlokalizować ważne miejsca ( nie wszyscy znają topografię trójmiasta) i przy tym troche poplotkujemy to żaden powód robic z NAS osoby "bez serca"..wiele łez wylałam przez te dwa miesiące,ta sprawa mnie wyjątkowo dotknęła a serca mam ogromne tak jak większość wizażanek,..
Stary 2010-09-17, 19:35   #4271
coffee
and cigarettes

Cytat:
Wiesz, czym jest równouprawnienie? Mężczyźni mają równouprawnienie wcześniej niż kobiety?

Nie zauważyłam, żeby ktoś tu ignorował posty Janusza. Z tego, co zauważyłam (a wątek czytam właściwie od początku) każda osoba tutaj do Janusza ma ogromny respekt za to, co robi, jak się angażuje. (No, chyba że za 'rzecznika rodziny Iwony' masz kogoś innego...)

Mhm, bo tylko Twoje sugestie są super, jesteś władcą tego forum i tylko Ty masz prawo oceniać jakie 'zachowanie' wskazuje na posiadanie serca lub jego brak. Masz chyba trochę za wysokie poczucie własnej wartości. Ledwo żeś przylazł na forum, od razu powstały jakieś wielkie tajemnice, selekcje, brak chęci podzielenia się pytaniami do Janusza. Odebrałam to (jako czytelniczka, nie udzielająca się za bardzo w dyskusji) jakbyś nagle chciał zapanować nad forum, jakbyś chciał wprowadzić swoje reguły. Niestety, kilka osób się na to zgodzić nie chciało, więc się obraziłeś...
Mam nadzieję, że nie wszyscy w policji tak działają (cichaczem, chcąc samemu wszystko rozwiązać, nie oczekując pomocy, a jeśli coś nie wychodzi - obraza), a jeśli tak właśnie w policji jest, to ja się naprawdę niczemu nie dziwię.

Poza tym, Robson, proszę Cię, użyj czasem jakiegoś przecinka czy kropki, strasznie ciężko się czyta Twoje posty, a jak zrozumiałam w policji pracowałeś 5 lat i dorosłym facetem jesteś... Nie wierzę, że trzydziestoparoletni facet nie umie pisać inaczej niż dziewięciolatek.

Edytowane przez coffee
Czas edycji: 2010-09-17 o 19:36
coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 19:35   #4272
rilla900
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karo3006 Pokaż wiadomość
halo,halo, obawiam się,że znowu może byc lekka zadyma,znowu zacznie sie atakowanie Ciebie,któremu przeciwstawią sie osoby,które Ciebie popierają,uniknijmy tego...ja myslę,że gdy staramy się ułożyc pewne fakty,sprostować źle zrozumiane informacje i wyjaśnić pewne okolicznosci,zlokalizować ważne miejsca ( nie wszyscy znają topografię trójmiasta) i przy tym troche poplotkujemy to żaden powód robic z NAS osoby "bez serca"..wiele łez wylałam przez te dwa miesiące,ta sprawa mnie wyjątkowo dotknęła a serca mam ogromne tak jak większość wizażanek,..
popieram Karo, jestem za atmosferą spokoju, a jeżeli już koniecznie musimy coś komuś wytknąć to w kulturalny sposób i bez ciągnięcia tematu przez dwie strony... bo też się boję, że znowu wyniknie kłótnia, niemiłe teksty, itd.

przypomniał mi się właśnie wątek lumpa - pewnie ta pani nie odezwała się do Tago, skoro nie pisała nic o tym tutaj... szkoda, obawiam się że jednak ta wiadomość to był po prostu wymysł tej kobiety. ehh... mam jednak nadzieję, że ludzie Rutkowskiego to sprawdzili.
Stary 2010-09-17, 19:44   #4273
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Że co proszę?? Że my niby ignorujemy Pana Janusza?? Totalna bzdura. Szkoda,że Pan Janusz będzie na forum dopiero we wtorek,to by sam za siebie odpowiedział czy czuje się ignorowany.

robson - skończ nas krytykować,bardzo proszę.
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 19:59   #4274
bezuczuciowa
Raczkowanie

zdecydowanie popieram użytkownika robson1979

a tak swoją drogą dostrzegam tu coraz większy przerost formy nad treścią i z przykrością stwierdzam, że dla dobra sprawy wątek powinien zostać zamknięty.
Stary 2010-09-17, 20:01   #4275
robson1979
BAN stały

Cytat:
Napisane przez karo3006 Pokaż wiadomość
OKI OKI ZAMIESZCZAM OSTATNIEGO POSTA ABY COS WYJASNIC I NIE ZAPYCHAC WAM TEMATU.
Co do tego czy odwrocą sie odemnie osoby ktore mnie popierają czy nie to naprawde zastanowcie sie najpierw z jakiego powodu mnie popieralyscie i czy bylyscie tego pewne a dopiero potem zapelniajcie mi skrzynke a nie na skrzynce slowa wsparcia , ze odwalam kawal swietnej roboty a teraz teksty. Niewiem czy zauwazylyscie ale nie mialem na mysli wszystkich wizazystek a tylko dwie konkretne osoby zreszta napisalem ze te osoby sa dwie.Reszta co im wtórowala byly ujęte jako " niektore". Wiele z dziewczyn naprawde dobrze kombinuje moim zdaniem. Co do tego że mam uzywac czasem kropki, przecinka to koleżanko sugeruje abys wiekszosci zwracala uwage na takie szczegoly a nie wybranym osobom.Skoro masz problem z czytaniem to przetrzyj wilgotną ściereczką monitor a jesli ze zrozumieniem to coz ja moge tobie napisac.... hmmmmm boje sie ze nie zrozumiesz.Rozumiem niektorych pan solidarnosc jajnikow ale bez przesady.
Stary 2010-09-17, 20:05   #4276
karo3006
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bezuczuciowa Pokaż wiadomość
zdecydowanie popieram użytkownika robson1979

a tak swoją drogą dostrzegam tu coraz większy przerost formy nad treścią i z przykrością stwierdzam, że dla dobra sprawy wątek powinien zostać zamknięty.
hmn...ale dlaczego?co jest w tym złego,że na forum w plotkowym watku,po prostu plotkujemy? nie robimy nic złego,Pan Janusz twierdzi,że wizażanki odwalaja kawał dobrej roboty, a Ty mówisz o zamknięciu wątku> jeśli ktos czuje niedosyt i uwaza,że bycie tu to marnowanie czasu,to smiało może udac sie na forum gp24 albo na oficjalna strone o Iwonie i starac sie podjąc konkretne,ważniejsze i poważniejsze działania...
Stary 2010-09-17, 20:06   #4277
Kimikika
BAN stały

Cytat:
czy slyszalyscie o?

robson bardzo mądrze napisane,szkoda tylko że sam nie stosujesz się do własnych rad.

Jak Twoja powyższa wypowiedź ma się do Twoich wczorajszych teorii, opartych na 4 słowach z gazety, mimo,że Janusz opisał jak było.

Twój wczorajszy post:

Cytat:
dziewczyny dlaczego wy tak boicie sie rzucic cien podejrzenia na osobe z kregu znajomych? nie mowie ze to zrobila bron boze ale poki co to niczego wykluczyc nie mozna.
skoro ojczymowi iwony wydawalo sie ze slyszy obydwie jak rozmawiaja twarza w twarz to dlaczego nie uznac tego za prawde? myslicie ze czlowiek osluchany z glosem iwony pomylilby glos przez glosnik a glos osobiscie?przeciez roznica w glosach jest diametralna gdyz nawet jesli byl tylko glosnik wlaczony to im glosniej zrobi tym glosniej slychac rozne zanieczyszczenia w tle.
(...)
Wypowiedź Janusza w tej sprawie sprzed tygodnia:

"-Ojczym Iwony po przebudzeniu słyszał Adrię – która była mniej więcej godzina? Było jeszcze ciemno czy już jasno? - około 4 rano
- Czy słyszał tylko głos Adrii, czy również głos Iwony? Tylko głos Adrii"

Jak chcesz kogoś pouczać o czym ma pisać to może sam się do swoich pouczeń zastosuj na początek, bo w tym momencie twoje słowa brzmią niepoważnie.
Kimikika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 20:15   #4278
karo3006
Raczkowanie

Cytat:
OKI OKI ZAMIESZCZAM OSTATNIEGO POSTA ABY COS WYJASNIC I NIE ZAPYCHAC WAM TEMATU.
Co do tego czy odwrocą sie odemnie osoby ktore mnie popierają czy nie to naprawde zastanowcie sie najpierw z jakiego powodu mnie popieralyscie i czy bylyscie tego pewne a dopiero potem zapelniajcie mi skrzynke a nie na skrzynce slowa wsparcia , ze odwalam kawal swietnej roboty a teraz teksty. Niewiem czy zauwazylyscie ale nie mialem na mysli wszystkich wizazystek a tylko dwie konkretne osoby zreszta napisalem ze te osoby sa dwie.Reszta co im wtórowala byly ujęte jako " niektore". Wiele z dziewczyn naprawde dobrze kombinuje moim zdaniem. Co do tego że mam uzywac czasem kropki, przecinka to koleżanko sugeruje abys wiekszosci zwracala uwage na takie szczegoly a nie wybranym osobom.Skoro masz problem z czytaniem to przetrzyj wilgotną ściereczką monitor a jesli ze zrozumieniem to coz ja moge tobie napisac.... hmmmmm boje sie ze nie zrozumiesz.Rozumiem niektorych pan solidarnosc jajnikow ale bez przesady.
cytujesz mojego posta a piszesz chyba do Coffe...

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość
robson bardzo mądrze napisane,szkoda tylko że sam nie stosujesz się do własnych rad.

Jak Twoja powyższa wypowiedź ma się do Twoich wczorajszych teorii, opartych na 4 słowach z gazety, mimo,że Janusz opisał jak było.

Twój wczorajszy post:

Wypowiedź Janusza w tej sprawie sprzed tygodnia:

"-Ojczym Iwony po przebudzeniu słyszał Adrię – która była mniej więcej godzina? Było jeszcze ciemno czy już jasno? - około 4 rano
- Czy słyszał tylko głos Adrii, czy również głos Iwony? Tylko głos Adrii"

Jak chcesz kogoś pouczać o czym ma pisać to może sam się do swoich pouczeń zastosuj na początek, bo w tym momencie twoje słowa brzmią niepoważnie.

do Robsona-badz taki jak na początku,wtedy wygladało na ,że faktycznie starasz się "odwalić kawał dobrej roboty"a teraz troszkę za dużo wytykania,czepiania,kryty kowania,a konkretów malutko...
Stary 2010-09-17, 20:18   #4279
Kimikika
BAN stały

I jeszcze co do pouczeń o czym w tym wątku powinno się rozmawiac, a o czym nie. Pozwolę sobie zamieścić fragment wypowiedzi otrzymanej na pw od Janusza w dniu 8.09.2010

Cytat:
Napisane przez Janusz_G
Piszcie jak najwięcej - nawet bzdury ( oczywiście w ramach przyzwoitości ) ale piszcie .

Tak więc, jak widac, mamy wręcz zachętę od przyjaciela rodziny by pisać w tym wątku o czym tylko chcemy
Kimikika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 20:19   #4280
robson1979
BAN stały

cytowalem twojego posta bo odpowiadalem tez na twoja wypowiedz jak i nie chcialem tworzyc na cala strone odpowiedzi z cytatami zamiescilem to w jednym.pozdrawiam
Stary 2010-09-17, 20:22   #4281
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

Najważniejsze żeby temat nie umarł... jak my olejemy sprawe, wszystko ucichnie i już nic nie zrobią.. także właśnie czasami sensacja jest potrzeba .
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 20:23   #4282
robson1979
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość
I jeszcze co do pouczeń o czym w tym wątku powinno się rozmawiac, a o czym nie. Pozwolę sobie zamieścić fragment wypowiedzi otrzymanej na pw od Janusza w dniu 8.09.2010

Tak więc, jak widac, mamy wręcz zachętę od przyjaciela rodziny by pisać w tym wątku o czym tylko chcemy
takim razie ze slowami janusza ja sie nie spieram szkoda tylko ze nie widzialem tego wczesniej a wiec...... do roboty dziewczyny i mam WIELKA nadzieje ze wasze starania przyniosą efekty bo wkoncu wszystko dla iwonki ja niemniej wole konkretne dzialania i zaangazuje sie inaczej. pozdrawiam i dzieki za towarzystwo:r oza::ro za:
Stary 2010-09-17, 20:25   #4283
Dolores77
Raczkowanie

Cytat:
czy slyszalyscie o?

Hej TROLLU mam rade nie unoś się bo szkoda Twoich nerwów zaraz dostaniemy bana albo znowu milion porad i wyrzutów
Stary 2010-09-17, 20:35   #4284
Ona.
Raczkowanie

co za idioci! jak przeczytałam nagłówek to myślałam, że już wszystko wiadomo, a to chodziło o kłótnię Iwony i Adrii;/
Sprawa Iwony Wieczorek: "krzyczała, mówiła, że nie chce"

http://nasygnale.pl/kat,1025343,titl...l?ticaid=6ae74

KOCHAM książki Harlana Cobena...

"Kiedy się kogoś naprawdę kocha, to wierność nie jest żadną zasługą."

Ona. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 20:44   #4285
Dolores77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ona. Pokaż wiadomość
co za idioci! jak przeczytałam nagłówek to myślałam, że już wszystko wiadomo, a to chodziło o kłótnię Iwony i Adrii;/
Sprawa Iwony Wieczorek: "krzyczała, mówiła, że nie chce"

http://nasygnale.pl/kat,1025343,titl...l?ticaid=6ae74
dokładnie miałam taka samą myśl z tym że pierwsze odczucia były takie iż krzyczała gdy ją wciągano do auta a tu wyskoczyli z tym nagłówkiem jak Filip z Konopii
Stary 2010-09-17, 20:48   #4286
Ona.
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dolores77 Pokaż wiadomość
dokładnie miałam taka samą myśl z tym że pierwsze odczucia były takie iż krzyczała gdy ją wciągano do auta a tu wyskoczyli z tym nagłówkiem jak Filip z Konopii
No ja dokładnie to samo pomyślałam, że jak do auta ją wciągali to tak krzyczała i pomyślałam, ze znalazł się jakiś świadek, który wszystko widział, a tu specjalnie robią ludzi w bambuko;/

KOCHAM książki Harlana Cobena...

"Kiedy się kogoś naprawdę kocha, to wierność nie jest żadną zasługą."

Ona. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 20:51   #4287
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dolores77 Pokaż wiadomość
Specjalnie to zrobili, to częsty chwyt dziennkiarski aby wzbodzić zainteresowanie danym artkułem , reprtażem itp... To jest właśnie takie wzbudzanie sensacji " na niby" ale dobrze niech tak robią bynajmniej w sprawie Iwony bo faktycznie wzbudza to zainteresowanie
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 21:37   #4288
burgund1234
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Ok znalazłam,mój błąd jednak.

http://audio.lublin.com.pl/index.php?s=4&id=811

Pomyliło mi się alibi tego policjanta z alibi tego Łukasza Fortuniaka (z osiedla Iwony,który zaginął jakoś po niej i się okazało,że się utopił najprawdopodobniej).

O alibi policjanta niestety nic nie znalazłam. ;/
Jakie alibi Łukasza? przecież nie był o nic podejrzewany tylko zaginął

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Cytat:
Napisane przez rilla900 Pokaż wiadomość
więc popieram Robsona

EDIT:

tak to napewno byla ona , bo jeszcze mnie zrugała, żebym poczytała wcześniejsze wątki i sprawdziła jakie ma zasługi.

Co do Robsona to mam dokładnie takie samo zdanie i w pełni się z nim i z Tobą zgadzam.

Edytowane przez burgund1234
Czas edycji: 2010-09-17 o 21:38
burgund1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 21:38   #4289
robson1979
BAN stały

Cytat:
Napisane przez burgund1234 Pokaż wiadomość
jakie alibi łukasza? Przecież nie był o nic podejrzewany tylko zaginął

ale w jednym z atrykolow rutkowski powiedzial ze pomagal rowniez w tych poszukiwaniach i ze nie ukrywa iz zainteresowano sie nim gdyz dziwne bylo ze w podobnym czasie ginie chlopak z osiedla iwony. Cos w ten desen bylo
Stary 2010-09-17, 21:38   #4290
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez burgund1234 Pokaż wiadomość
Jakie alibi Łukasza? przecież nie był o nic podejrzewany tylko zaginął
Hmmm...na wszelki wypadek sprawdzili,co robił w dniu zaginięcia Iwony,bo zniknął tak nagle zaraz po Iwonie i policja i Rutkowski brali pod uwagę fakt,że być może miał coś wspólnego z zaginięciem Iwony (mieszkali na jednym osiedlu). No ale nie miał, miał alibi, i niestety następnego dnia wyrzucił go Bałtyk,więc po sprawie.
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości