|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
hej
Cytat:
dziś będę bawić moją chrześniaczkę i siostrzeńca wieczorem, także zapowiada się niezła imprezka mój TŻ powiedział ostatnio, że zauważył, że zaczęłam jeszcze bardziej o siebie dbaćo non stop coś robię z paznokciami, balsamuję się, kupuję nie tylko jakieś fajne kosmetyki, ale rzeczy, które mi pomogą, a nie będą ładnie pachnieć i nie wiem... wygladać na półce ![]() strasznie się ucieszyłam! muszę kupić sobie buty. nie na zimę jeszcze, ale takie na jesień, bo ostatnio szłam wieczorem z klubu w balerinach i nie mogłam ogrzać stópek, było mi tak zimno! mam jedne botki, ale są mega szerokie przy kostce (bo to takie niskie) i nie nadają się do spódniczki, czy krótkich spodenek. oto mój faworyt, koło mnie w sklepie kosztuje 49zł. co myślicie? tylko, ja wolę czarne miłego dnia Piękne!
|
|
|
#4262 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Butki są ok też muszę w jakieś zainwestować Dziś: bieganie+ rozciąganie, peeling, balsamy, włoski, manicure i pedicure... no i oczyszczanie buzi miłego dnia
|
||
|
|
|
#4264 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
|
|
|
|
#4265 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
moje gardełko coraz w lepszym stanie, jednak juz 3 razy wisiałam dzis nad klopem bo mi niedobrze było ;/ co prawda nie zwymiotowałam ale tak dziwnie się czuję... nie wiem czy przez to przeziebienie nie mieszałam za bardzo tabletek....buahhot niektórych w ogóle nie poznałam ;p i powiem wam że bardzo fajnie się prezentuje ta blondynka ścięta od rondla, którą do programu przywrócili.... angelwithoutsoul na zdjęcia czekamy i wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() ![]() hanamici butki śliczne, cena super a mi wczoraj kuzyn powiedział że dawniej bardziej dbałam o siebie Cytat:
Cytat:
http://www.wielkiezarcie.com/recipe10366.html proszę ![]() ja co prawda nigdy ich nie robiłam ale polecała mi je przyjaciółka, mówiła że pycha wychodzą i bardzo prosto się je robi ![]() Cytat:
![]() ok, ja mykam sprzątać, potem biorę się za nadrabianie zaległości z zajęć, a później to się zobaczy ... wieczorem mam ostatnie spotkanie z kursu przedmałżeńskiego więc się cieszę bo będzie z głowy
|
|
|
#4266 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cześć ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
chyba też wypróbuje, narobiłaś mi na nie ochoty
|
||
|
|
|
#4267 |
|
Wtajemniczenie
|
Napewno wypróbuję te pieguski
lubię eksperymentować w kuchni a przy okazji robić mojemu TŻ niespodzianki ![]() Dzisiaj użyłam tego oleju kokosowego na końcówki i nawet fajnie wyglądają Ponawiam pytanie: Jak dbacie o skórki wokół paznokci? ![]() Miłego weekendu kobietki |
|
|
|
#4268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
A ja dopiero co zjadłam śniadanie Oglądacie dzisiaj "Diabeł ubiera się u Prady" ? Eh, jak ja długo czekałam na ten film
|
|
|
|
#4270 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4272 |
|
Zadomowienie
|
A ja dziś kupiłam sobie butki i poszewkę na kołdrę : )
Właśnie jem batonika nestle musli z truskawkami Nie myślałam,że będzie aż tak pyszny |
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
no pieguski wyglądają bardzo smakowicie
ja właśnie przepisałam notatki z anatomii... za 3 dni mojej nieobecnosci naskrobali 28 str linijka w linijke... reka mi odpada, a pisalam bo z kserówek nie potrafie sie uczyc ;/ teraz jescze podlogi umyje i wskakuje do wanny o ktorej i na jakim kanale ma byc ten film?? jesli chodzi o skorki to ja tylko wycinam i to nie zawsze, nic wlasciwie z nimi nie robie ;/
|
|
#4275 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Kobitki
Ja tylko na chwilkę , bo dzisiaj mam trochę do zrobienia - i w mieszkaniu i ze sobą, a później idę z Tż'em na imprezę do klubu Ogólnie miałam dziś trudności ze wstaniem, bo wróciłam o 2 nad ranem z imprezy, także kacyk dzisiaj troszku był, ale przeszedł Zaczęłam od porannej wizyty u fryzjera, ale tylko podcięłam grzywkę i umówiłam się na poniedziałek, na coś więcej Później byłam na takich mini zakupach i mam super humorek ![]() Kupiłam sobie : ściereczkę z mikrofibry(do twarzy) , szczoteczkę peelingującą do twarzy, pędzel do pudru , mgiełkę Radical, naftę kosmetyczną z wit.A + E (szukałam we wszystkich aptekach na mieście i nigdzie na ma tej z pokrzywą... ) , herbatę z pokrzywy, żel do mycia twarzy+zielona glinka(saszetka) - zauroczyło mnie przede wszystkim opakowanie - http://www.amora.pl/champs-de-proven...l-p-16153.html , ale w żelu Wam powiem już się zakochałam , żel do mycia rąk bez użycia wody i jeszcze dostałam mini próbeczkę - 1,2ml perfum Celine Dion Pure Brillance (uwielbiam tą drogerię, bo zawsze coś tam dostanę ) . I jeszcze namówiłam moją mamuśkę na cudowne czarne szpile z czerwoną podeszwą, za co powiedziała, że mnie zastrzeli, bo trochę dużo kosztowały - ale są śliczniutkie, o takie - http://www.embis.pl/oferta.html - oczywiście na żywo wyglądają 100 razy lepiej I jeszcze na pomadkę i błyszczyk z Gosha Dzisiejsze spamowanie : - duuużo mineralki(dzisiaj to w sumie z wiadomych, poimprezowych powodów ) - będzie jeszcze na pewno napar z pokrzywy, ale to wieczorem,przed spaniem włosy: - podcięcie grzywki - nafta z witaminami na godzinę - mgiełka Radical - pianka na objętość będzie: - spray termoochronny - lakier na objętość - idealne prostowanie ![]() twarz: - filtr 50 - peeling + szczoteczka do twarzy - żel z panteolem, wyciągiem z zielonej herbaty i oczaru - maseczka z zielonej glinki będzie: - peeling ust i miód na jakieś 10 min - krem nawilżający od derm. - filtr 50 - staranny i piękny makijaż - a wieczorem krem nawilżający od derm. + retinoid + krem bambino na usta ciało: - peeling z oliwy i soli - masaż Syrenką - balsam nawilżający - krem do stóp - krem do rąk będzie: - balsam nawilżający - krem do stóp - krem do rąk Udanej soboty Kochane !!
|
|
#4277 |
|
Raczkowanie
|
Zdjęcia z Egiptu dodane do albumu
|
|
#4278 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zazdroszcze zakupów... mam nadzieję, że moja mamcia da się namówić na rundkę po sklepach w poniedziałek![]() angelwithoutsoul piękne zdjęcia...a jaka figura! Edytowane przez kwiatuszek10031989 Czas edycji: 2010-09-25 o 15:56 |
||
|
|
|
#4279 |
|
Zadomowienie
|
Wile cennych rad
http://www.tipy.pl/artykul_1783,jak-byc-zdrowym.html a zdjecia butów wstawię zaraz poszukam aparatu. Ale to nie są jakieś szałowe buty takie ,żebym miała w czym chodzić
|
|
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
wysyłam zaproszono
![]() kwiatuszku, jakie zdj ja mam wstawic?? ja już po początkowym SPA: twarz: peelig z zielonej herabty Planet Spa Avon krem nawilżający oliwkowy z ziaji na buzię cały dzien bez makijażu i odziwo gdyby nie cienie pod oczkami byłoby całkiem fajnie ![]() żel z arniką pod oczy regulacja brwi ciało: peeling kawowy balsam nawilżający masaż syrenką depilacja włosy: szampon nawilżający z ziaji olejek Planet Spa z Avonu odżywka kuracja odbudowująca w planach mam : zadbać o paznokcie wysmarować piętki i rączki serum nawilżające na włoski
|
|
#4281 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
może Wam nie będzie się podobać ale urzekł mnie, taki mięciutki, dłuugi idealny na jesień czy zimę kolor taki ecri ![]() jaka figura
|
|
|
|
|
#4282 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4283 |
|
Zadomowienie
|
Zrobiłam zdjęcia szybko ,bo bateria słaba w aparacie ,dlatego takie nieudolne
. I sorki za te zdjęcie w lustrze ,ale nie miał mi kto zdjęcia zrobić. A lustro jak zwykle brudne<brudas >
|
|
|
|
#4284 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4285 |
|
Wtajemniczenie
|
Udanej imprezki
|
#4286 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
butki i szaliczek śliczne ![]() ja idę szykować na kurs przedmałżeński poczytałam co nieco o tych minerałach i jak n razie czarna magia
|
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Egiptttt
super zdjęcia, a Ty super wyglądasz, piękna figurka ![]() boli mnie głowa od rana, brałam już Ibuprom i dalej boli ... ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
uwielbiam ![]() |
|
|
|
|
#4289 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Dzisiaj, jak już tylko wstałam 'z samego rana' (godz. 11 haha ) przywitał mnie nie mile widziany gość- @ pół dnia wyłam z bólu, a drugie pół przespałam i o to jestem Miałam na dzisiaj zaplanowane kręcenie hula hop, ale przez tą niespodziankę znowu będę musiała odłożyć na później. Tzn najpierw będę musiała się nauczyć tym kręcić, bo po zaledwie minucie mi już spada dziewczyny jak Wy tym kręcicie Tak bardzo marzy mi się taka seksowna talia Dzisiaj taka śliczna pogoda była, miałam iść na spacer z Tż ale i w tym również przeszkodziła mi @ ![]() Ehh do
|
#4290 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
mogę się pod tym podpisać, bo pierwsze kolo kupiłam w zabawkowym i było malej średnicy i co chwilę mi spadało. Kupiłam duże hh na all i problem znikł
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

skad Ty sie wzielas
... macie na nie jakiś sposób?
...

stroj na zdjeciu to B, mam staniki C, a nawet D
... zawsze musze zwezac rozmiar pod biustem