|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
Cytat:
![]() ![]()
Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny ![]() Edytowane przez Kinaa1 Czas edycji: 2010-12-25 o 13:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=fyyPUz2RssU&feature=sub
Co o tym sądzicie? chyba troche przesadza z tym namawianiem do głosowania.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Wtajemniczenie
|
nie oglądam już Jej i tyle.....
#4264 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- uderz w stół a nożyce się odezwą :p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Wesołych... ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]() Ale mi chodzi o WOLNOŚĆ jednostki, dlaczego petrilude czy gossmakeupartist mogą funkcjonować na YT a nasz polski chłopak musi się ukrywać? Kto powiedział, że on chodzi umalowany cały czas? Pokazywał swoje makijaże na potrzeby filmiku, jak ww dwaj PANOWIE. Pozdrawiam ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- DOKŁADNIE... ja tego nie rozumiem, mój też się nie maluje, i też wolę kolce na twarzy i sweter na klacie, ale to nie oznacza, że każdego innego, a już zwłaszcza takiego który PREZENTUJE jakiś makijaż, mam wyzywać od .... ... ... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/user/Madzix30#p/u/18/EZMrccqUon0
Nie wiem czy była - co myślicie? Przejrzałam pobierznie... Eudajmonia, a o co wogóle chodziło, nie znam pana nistety ale generalnie o to że jest gejem czy o to że się maluje? Edytowane przez żurawinka Czas edycji: 2010-12-25 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To tak jak z konkursami na facebooku, gdzie wygraną zapewnia największa ilość "lubię to". Śmiać mi się chce jak ktoś obcy wypisuje do mnie wiadomości,żebym klikała i rozdawała "lajki", albo jak ludzie mają 20 kont żeby sobie klikać.. ![]() Aha, muszę to powiedzieć : nie znoszę filmików moralizujących, wywodów na dany temat, najczęściej związany z komentarzami skierowanymi do jakiegoś guru. I zawsze jest "miałam się nie odzywać, ale po tym co zobaczyłam nie mogę milczeć". Jezu, niektórzy się za bardzo wczuwają w życie na YT. Cenię ludzi, którzy nie dają wciągać się w jakąś youtubową modę na sukces, nie odpowiadają na zaczepki, nie tłumaczą się, nie odbijają piłeczki. Po prostu robią swoje i tyle, ewentualnie odpowiadają na pytania dotyczące ubrań, kosmetyków, no wiecie. A już 10 minut na temat "jak tak można" to już coś nie halo. Czy tylko ja tak sądzę?
"Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again.." Edytowane przez Vampi_z_piekla_rodem Czas edycji: 2010-12-25 o 13:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
goniaroniaa usunęła swoje filmiki.....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Zadomowienie
|
Mysle ze nie każda ma taki charakter zeby olać niemiłe zaczepki,nie każda jest na tyle silna psychicznie....Jezeli dziewczyna lubi siebie taką jaka jest nie bedzie sie przejmowac glupimi komentarzami.....jak ma kompleksy to niestety reaguje...tak mysle,choc może sie mylę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Raczkowanie
|
Podczytuję Was od jakiegoś czasu, dzięki Wam odkryłam wiele świetnych kanałów i polskich, i zagranicznych. Mam nadzieję, że może też sama Wam podrzucę jakieś ciekawe kanały
![]() Dziś znalazłam taką dziewczynkę: http://www.youtube.com/user/PetjaChannel
#4271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4272 |
Zadomowienie
|
Przed chwilą jeszcze nie był prywatny :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Będzie wygrana, bedą filmiki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
#4275 |
Rozeznanie
|
goniaronii
|
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
Miałam pisać o tym filmiku gonironi. Jak nie będzie nagrywać, to raczej nikt na tym nie straci ;p obejrzałam opariso- fatalna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Wtajemniczenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=AtvZB...&feature=feedu
![]() a ja jeszcze do rzęs - kupiłam Chanel INIMITABLE INTENSE - mam nadzieję, ze po wytuszowaniu moje rzęsy na "Sylwka" też będą takimi firankami jak Jej (a jesli nie to sztuczne kępki dokleję - O!).
#4278 | |||
BAN stały
|
Jeśliś taką orędowniczką opariso, to Ci coś powiem - nikt nie upoważnił Cię do zaglądania i do mojego portfela. Choć prawdopodobnie mniej obszerny niż opariso (od Jamajki zresztą też
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Tak jak to powiedziała h2o0 - nikt na tym nie stracił ![]() ![]() Od przyszłego roku sama będą mogła się kształcić w kierunku kosmetycznym (chemia), ale nie wiem, czy wezmę kosme, czy analityczną ( ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4279 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Lubię osoby które nie reaguja na róznego rodzaju zaczepki,dla mnie przykładem takiej osoby jest ciasteczko ,osoba pewna siebie,naturalna,wie co chce powiedzieć,konkretna,traf iłam na nia na samym poczatku i do dziś lubie ją najbardziej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
opariso ledwo trzy filmiki i 14 widzów a już no tak na wstępie przeżywa to wszystko. co do drogich kosmetyków, czy zazdroszczę? samych kosmetyków nie, dobrej pracy to może i owszem bo o nią mi trudno ![]() tyko mówię, nie lubię jak laski zazwyczaj zza granicy robią filmiki o kosmetykach które nie są dostępne w Polsce nawet przez internet, patrz dwie koleżanki youtubowe... nowy filmik szusz - wygląda pięknie, bardzo na plus ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja jej osobiscie oglądac nie moge, to ciągłe poprawianie włosów, nie wiem czy jej to wydaje sie sexy ale dla mnie jest przeirytujące i powinna je związać. ma dziwną maniere mówienia, cieżko mi to nazwać ale naprawdę sprawia wrażenie pustej, przemądrzałej laseczki... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zachwycam się jakością filmików nissiax, jej tutoriale są no jakbym je na żywo oglądała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
Opariso - chm... obejrzałam ją i szczerze to pomijając to że sie ośmieszyła sławnym tekstem to nie przypadła mi do gustu
![]() To że ma drogie kosmetyki ani mnie grzeje ani ziębi, ważne czy potrafi się nimi posługiwać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |
BAN stały
|
Cytat:
Mojej mamie też by się podobało, bo jest cięta na takie dziewczyny - a szczególnie na krejzi-zmiękczanie słów: "Cieść dzieffciny, sorry (...)" - zabrakło mi tylko Helloł na dzień dobry ![]() "Otóś śpotkałam się z krytykom (...) - O RLY? ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=tC27sjUGsPo#t=0m36s - choć bardzo się starałam nie umiem tego przenieść na słowo pisane ![]() Definicja krytyki konstruktywnej (uwaga, trudne słowo, dla chętnych mogę rozbić na sylaby ![]() Może skończyła studia, może sama zarabia, ale jeśli wszystkie dziewczyny po studiach są tak puste, to ja swoje rzucam ![]() Edytowane przez Kayako Czas edycji: 2010-12-25 o 18:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Killing me softly
|
opariso? Wada wymowy, niepoprawna polszczyzna, a przede wszystkim straszny, straszny pustak. Wzór na skecz kabaretowy.
#4287 |
Zadomowienie
|
sZKODA ZE nie powiedziala nic o sobie w pierwszym filmiku,bo az jestem ciekawa coz to ona studiuje/studiowała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
Mówicie tak , bo jesteście zazdrosne!
![]() Ja nie dałam rady, wyłączyłam po minucie.
#4289 |
Zakorzenienie
|
czeeeść dziewczyny, kręcę filmy kalkulatorem z kiepskim oświetleniem ;p
'bo mój aparat dzisiaj nie chce współpracować' aparat, oh rly ? ![]() acha i że on się ciągle wyłancza... to mi przykro. |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale to dosyć często spotykane, że ktoś zarzuca innym braki w wykształceniu ale sam nie widzi niczego u siebie. Nie wiem na czym polega jej ogromne wykształcenie i w czym jest lepsza od osoby, do której kierowała filmik ale smieszne, że nie zauważa że sama ma jakieś tam braki - tu chodzi mi o wymowę i takie, no...nie bardzo bogate słownictwo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.