![]() |
#4262 | ||
KOTerator
|
Dot.: Koty część II
Cytat:
![]() Jeszcze nie wiadomo, czy do końca się udała, bo wciąż nie prostuje łapki i może być z tym problem... ![]() Najważniejsze, że żyje a ta łapka spełnia jakieś minimalne funkcje. Raczej będzie na tą łapkę kuleć, łapka jest pół chudsza od drugiej i jak na razie krótsza o jakieś 5-6 cm.... ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() Staram się jak mogę, żeby była zadowolona. Już dość wycierpiała... ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Ciężko znaleźć jakiś powód, żeby nie była zadowolona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro ma być z nią gorzej, wet mi już zapowiedział, leki przeciwbólowe mają przestać działać, i musi czuć ból, żeby się za bardzo nie rozbrykała i sobie krzywdy jeszcze większej nie zrobiła... Edytowane przez monika_sonia Czas edycji: 2011-10-30 o 09:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#4264 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiesz, jak ją będzie bardzo boleć, to chyba wolę jechać z nią na zastrzyk przeciwbólowy na 72h i pilnować ją cały czas, żeby nie skakała... Sama nie wiem... Już tyle wycierpiała... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4267 | |
KOTerator
|
Cieszę się, że nie tylko ja taka jestem
![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
![]() Sonia ma duże legowisko otwarte i wiklinową budkę, a najczęściej śpi w misce plastikowej, na krześle, na parapecie lub po prostu na podłodze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- w ciagu dnia: Cyc na naszym lozku (w sypialni)/fotel w salonie przed komputerem/kanapa w salonie, Skuter na lozku w moim pokoju do nauki lub obrotowe krzeslo w salonie lub kanapa w salonie (ale to ostatnie rzadko) - w nocy: spia ze mna Skuter wykorzystuje swoje poslanie (ktore nadal jest w mojej lazience bo poza lazienka w ogole nie bylo uzywane) tylko jak ja tam jestem, idzie za mna i jak sie znudzi ogladaniem lecacej wody to kladzie sie na poslaniu ale jak opuszczam lazienke to wychodzi rowniez ![]()
![]() |
#4269 | ||
Zakorzenienie
|
Bo bede im zaraz robic, mam gabke, material, taka "wate" z koldry, i nie wiem czy zrobic otwarte czy zamkniete, na oba raczej nie starczy
![]() Lubia spac w transporterze i w innych miejscach ![]()
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2011-10-30 o 11:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zakorzenienie
|
Moje kociaki spia gdzie chca tzn nie maja jednego miejsca, ostatnio na zooplus kupilam poduszke Smilla, jedna na probe i tak im pasuje ze czasem sie przeganiaja
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4272 | ||
Zakorzenienie
|
Nie mialam caly dzien dostepu do maszyny
![]()
![]() |
#4273 |
Zakorzenienie
|
Ja kupilam na zooplus poduszke Smilla jedna na probe i czasem to moje trzy koteczki sie przeganiaja z niej
![]() Poduszka jest dobrze wykonana i szybko sie czysci milutka w dotyku i miekka,mysle ze dobrze sie na niej spi bo miesci sie nawet dosc duzy moj kocur kartuski. Edytowane przez Anitast Czas edycji: 2011-10-30 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |
KOTerator
|
Cytat:
Dobrze się na tym śpi? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zakorzenienie
|
Moje koty uwielbiaja na niej spac i widac ze jest dosc wygodna bo nie jest bardzo wysoka nawet duzy kot(jak moj kartuski) sie zmiesci,i szybko sie czysci z futerka
![]() Ja ja kupilam jak byla promocja w Italii za 5,99 euro. |
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie. Otóż mam problem z moją kotką -otóż bardzo wzieła sobie do serca fakt, ze odstraszyła mojego faceta i już teraz trenuje aby jak skończę jako stara panna zjeść mnie po śmierci. Podchodzi do nie i potrafi wgryzać się i wysysać w moje ramie, łokieć, dłoń. znacie jakiś skuteczny sposób aby oduczyć jej tego?
#4277 | |||
KOTerator
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Sonia mnie podczas zabawy gryzie jak się rozbryka, ale powiem "psik" i wie, że nie wolno. Czasami sobie zapomni, pozostało jej to z dzieciństwa kiedy jeszcze mnie to nie bolało i jej na to pozwalałam (a nawet cieszyłam się, że się tak fajnie bawimy ![]() (Ale poza zabawą to ![]() ![]() EDIT: Ale tu cisza... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez monika_sonia Czas edycji: 2011-10-30 o 18:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4279 | |||
KOTerator
|
Cytat:
![]() ![]() Bo Cyc jest mądry ![]() ![]() Cytat:
![]() No Sonia jak Skuter - jak zapomni, to złapie, ale też uczę... Zła na nią nie mogę być, bo sama zapieprzyłam ![]() Cytat:
![]() Jak obcinam pazurki albo myję uszka to gryzienia/drapania nie ma. Tylko podczas zabawy (bo Sonia myśli, że na tym zabawa też polega, żeby ugryźć Pańcię ![]() ![]() Za to Milka nie bierze się za gryzienie i drapanie. Taka grzeczna mała ![]() ![]() ![]() Edytowane przez monika_sonia Czas edycji: 2011-10-30 o 20:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4280 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz jestem ekspert i do wychowania Skutera nie potrzebowalam porad (to ja nauczylam go jak korzystac z kuwety a nie sikac po domu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Skuter niestety nie kapuje tego (mam nadzieje ze to kwestia czasu) i musimy mu podcinac A co tam u Milki?
![]() |
#4281 |
KOTerator
|
U Milki ciągle tak samo
![]() Zjadła teraz kolację, napiła się (wszystko jej podstawiam pod nos, ona wygodnie leży, a ja się gimnastykuję koło niej z miskami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak tam Cycek strzelaniny znosi?? ![]() ![]() Edytowane przez monika_sonia Czas edycji: 2011-10-30 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie nie przeszkadza jak Skuter spi na poduszce i mruczy mi do ucha ![]()
![]() |
#4283 | |
KOTerator
|
Biedny Cycek się musi stresować
![]() Cytat:
Nie reklamuj mruczenia bo zazdroszczę ![]() ![]() Muszę jak najszybciej zrobić Milce testy i ukraść ją zanim się babcia z dziadkiem do niej bardziej przywiążą ![]() Dobry plan? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4285 | |
KOTerator
|
Mam nadzieję, że dalej będzie taka mądra i dzielna
![]() Cytat:
![]() Zapomniałam tylko o tym, że już się przywiązali do niej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Wtajemniczenie
|
Biedna ta Milka, ale widać szcześliwa już, a tak się bałaś że będzie dzikusem, a tu widać domowy skrzywdzony zwierzak
![]() ........................ Moje mruczą oba naokrągło, kocur jak traktor, kotka delikatniej ale namiętnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() ![]() Szczęśliwa jest na tyle, na ile może być szczęśliwa. Już widzę po niej, że przeciwbólowe przestają działać i zaczyna pomiaukiwać żałośnie... ![]() Po niej w ogóle nie widać (poza ranami), że jest skrzywdzonym kotem, ma wesołe oczka i chce się bawić, wystawia za kratki łapki i ogon, zaczepia wszystkich, rozmawia, mruczy, dziś nawet się do mnie łasiła ![]() Edytowane przez monika_sonia Czas edycji: 2011-10-30 o 22:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4289 |
KOTerator
|
![]() Ale Milka dzisiaj wesoła! Pospacerowała po domu troszeczkę (ja robię za podpórkę, cały czas ją trzymam od spodu za brzuszek, żeby ją złapać jak się potknie odrazu, komicznie to wygląda ![]() ![]() Dziś już jest w miarę samodzielna: sama już je, pije, chodzi do i wraca z kuwety, myje się, układa. Teraz już będzie coraz lepiej ![]() Ranki się pięknie zagoiły a łapka się już coraz bardziej prostuje (ja wcześniej chyba tu ![]() ![]() ![]() Jeden problem tylko: ma biegunkę, i nie wiem czy to z karmy (Acana, Orijen, RC Recovery, RC Convalescence, kurczak, żółtko) czy ogólnie po całych jej przejściach... Chyba do weta zadzwonię, może mi coś powie ciekawego ![]() I jak już wczoraj zaczęłam pisać - Milka jak najszybciej musi mieć badania, musi się okazać, że jest zdrowa i będzie mieszkać z Sonią. Po pierwsze - ja ją muszę tu mieć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zakorzenienie
|
bo Milka musi zwiedzać świat?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.