|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PlusLiga startuje, ŁonaFajt jak zwykle imprezuje! cz. 11!
eee, no nie mów tak
![]() od razu lepiej ![]()
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() noo, niestety, znaczy już nie, nie chce mi się, odpuszczam, co ma być to będzie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() to jest ładne ![]() niee ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
Okeej.
![]() ![]() Przeca to Kurek. ![]() Zrobiłam sobie pomidorówkę z kostki rosołowej. ![]()
#4264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wielka gwiazda dziś u Szymona Majewskiego...
![]() |
#4265 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
Imm kto?
![]()
#4267 | ||
Zakorzenienie
|
weź, normalnie myślałam że umrę na ćwiczeniach, jeszcze babki tak przynudzały(zwłaszcza jedna), czekałam kiedy sie skończą- zeby jak najszybciej do domu-sie doprawiłam
Cytat:
![]() orzeł wyladował ![]() ![]() ![]() aww, dawno go nie widziałam ![]() a zdjęcia bedą- nie chce tu marnowac transferu, izi, schowaj tą lagę Cytat:
![]() Plina jaka mina ![]() Papa gdzieś sie zapatrzył ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- ta co wygrała MT, i Ani mru mru ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
#4269 |
Zakorzenienie
|
Pegg i od kserowania masz taki błysk w oku?
![]()
#4270 |
Zakorzenienie
|
Witam się ponownie, przychodzę z, hmmm... wieścią.
Mecz w Kędzierzynie przełożony na 2. stycznia ![]()
#4271 |
Zakorzenienie
|
Kurde nie podoba mi sie z twrayz Bednarek,ale ma miły głos. Chociaż nie lubię takiej muzyki. Tzn eeeem lubię ale raz na jakiś czas
![]()
#4272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4273 |
Zakorzenienie
|
O matko, po obejrzeniu fartowego filmiku, nawet mi się spobodał jeden z Farciarzy
![]()
#4274 | ||||
Zakorzenienie
|
1) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=486826
2) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=222327 Tam masz w podpisach u dziewczyn linki do ich blogów. Po prostu cuda wyczyniaja na paznokciach ![]() Maniek!!!! ![]() Cytat:
![]() Nic nowego ![]() ![]() No własnie! ![]() ![]() ![]() A ja znowu piję rosołek z kostki xD Prawdziwa studentka! Moja krew! ![]() Cytat:
![]() Job twoju mać. Faktycznie gwiazda ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- http://demotywatory.pl/2366581/Sciaganie ![]() ![]() http://demotywatory.pl/2355807/Mamy-zakladnika Tak! ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Obejrzałam sobie Farciarzy... Macieeeek ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- http://reprezentacja.net/siatkowka/multimedia/1/556 A co do Sushi Zushi to też polecam ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-12-07 o 09:06 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TAMTEN mecz? PP? O Chryste ![]() A ja mam zagwozdkę ![]() Nawet nie interesuje Cię, kogo byłabym w stanie ukochankowić? ![]() No, już, już ![]() ![]() Sushi ![]() ![]() ![]() Gardło wciąż mnie napytala ![]() ![]() ![]() No i witam ![]() Macie na dobry początek dnia nieco syropu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Kurde, Michał*** cały czas tak nawija o Byszku, że to naprawdę zakrawa na bromance ![]() Ale z Jego wypowiedzi można by wywnioskować, że Byszek jednak żałuje przeniesienia się na halę ![]() *** Musimy Kubiakowi jaką słitaśną xyffkę nadać, bo nie uśmiecha mi się mówić o Nim per Michał albo per Kubiak. Mr Ełforia Man też mi się nie podoba ![]()
![]() |
#4276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jestem ciekawa ale boję się zapytać ![]() ![]() ![]() ![]() Ale, ale... Ale w Skrze mu było lepieeeeejjjj ![]() ![]() Zdrowiej ![]() ![]() Wiem, wiem. Śmiałam się aż sama do siebie jak to oglądałam ![]() Ja tam nie zamierzam o nim rozmawiać więc mi ksywka nie potrzebna ![]() ![]() Może Lejdi Bartman ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-12-07 o 10:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie. Nie Łuka ![]() ![]() ![]() Lepiej? A nie lepiej Mu, kiedy jest pierwszoszóstkowiczem? Hę? ![]() Staram się mniej więcej tak iść. Może bez spirytusu ![]() ![]() ![]() No bo Zibi i ja to... Zibi i ja tamto... Zibi i ja chodzimy tu... Zibi zrezygnował... Zibi i ja mieliśmy iść do - uwaga, trudne słowo - koledżu... ![]() Zazdroszczę Im takiej przyjaźni ![]() Może Żona Byszkowa coś wymyśli ![]() Oooo, jaki ładny av Kurkowy! Japy nie widać! ![]() Kurna, zapomniałam. Fajny artykuł ![]() http://reprezentacja.net/siatkowka/a...iertelna_dawka
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-12-07 o 10:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mati????? Aaaaawwwww... No fakt. Uroczo na tym filmiku wyglądał. I tak się ładnie peszył ![]() Zara! Zara! Jak był w SKrze to się mogłam na niego patrzec i się zachwycać. Do Farta już takiej czci nie oddaję więc oczywiście, że w Skrze mu było lepiej ![]() Idź do znachora może Ci coś da na to gardło. ja teraz jestem strasznie uczulona na sprawy przełykowe ![]() Koledż ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz poczytam :p ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Kurcze sama w zeszłym sezonie pomstowałam o Nawrockiego na pozycji trenera ale podoba mi się teraz Jego robota. Widac, że daje sobie radę. Potrafi pracować z zespołem, osiaga wyniki... I podoba mi się jak podchodzi do sprawy. A tekst z du.pa mnie rozbroił ![]() ZAKSA ma słabszy okres ale mają świetny skład. Może przerosła ich presja i oczekiwania. Zgasiła kontuzja Świdra ale jeszcze pokażą ile sa warci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oj tam, nie marudź. Teraz przynajmniej może pohasać sobie po boisku. Nie sterczy w kwadracie i Mu cellulit nie rośnie ![]() E, ja na gardło nie jestem wyczulona. Przez większość roku coś mi z nim jest, więc zazwyczaj lekko wzruszam na nie ramionami. Lekkomyślnie, wiem, ale nie będę z bele czym do lekarza biegać ![]() A już zwłaszcza taka przyjaźń ![]() Fak. Nie przewidziałam taktycznego odwrotu ![]() ![]() Moim zdaniem, Zaksa jeszcze się nie wyleczyła z szoku po Sebie. Tiny też - jak mi się zdaje - niewiele był w stanie do zespołu wnieść. Ale to, co widziałam w ostatnim meczu w Olsztynie, dało mi wiarę, że dobrym zastępcą Świdra będzie Id(z)i ( ![]() ![]() Nawrocki rozczulił tą dupą, fakt ![]() ![]()
![]() |
#4280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj zwyczajnie jest niefotogeniczny. Za to na zywo nadrabia ![]() Mistrzem peszynek to je Pipen ![]() Dżizas! Faktycznie! ![]() ![]() O nie. Cellulit na siatkarskim zadzie jest passe ![]() No ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przekaz musi być krótki i czytelny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Weź. Bo gotowam wyrzucić z haremu V. Aaaa... może na wszelki wypadek jeszcze raz obejrzę filmik ![]() Pipen i ten cały oczo-wytrzeszcz "dzieciątko Mesut" ![]() Prawie jak Kociok, ni? ![]() Będzie +300 za obrażenia psychiczne? ![]() Jestem tego siur ![]() ![]() Coś jak... DAJ PIŁKEEEEE ![]() ![]() O! CZEŚĆ, STEFAN!! ![]() ![]()
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-12-07 o 11:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyrzucaj ![]() ![]() Mesuciątko ![]() O tym samym pomyslałam. Jaki to gówniarz jest. Madre and padre! Tys ode mnie młodsza 2 lata ![]() O aż takim podbiciu ceny nie myslałam ale skoro się upierasz ![]() ![]() ![]() Stefan był tylko na chwile bo w robocie siedzi. Ale POZDRAWIA WAS! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej, ależ nie musisz mi wypominać ![]() Miałam na myśli +300 do XP ![]() Pośdrafiamy Śtefana tysz! ![]() ![]() ![]() 'Słuchajcie' tego: Cytat:
![]()
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-12-07 o 11:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jutro jej przekażę bo teraz uciekam do domu ![]() ![]() ![]() ![]() To "Rozmawiac o malarstwie" mnie przeraża. Całośc mnie przeraża ale to po prostu jest... dziwne ![]() Skąd to masz? Z JM? ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-12-07 o 11:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żeby chociaż z JM. Z Przekroju ...
![]() |
#4286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poczytam w domu bo uciekam własnie z pracy ![]() Paaa ![]() A! Masz na koniec! :p Za karę! ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2011-03-25 o 15:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ciao ![]() Żesz, terrorystko jedna! ![]() ![]()
![]() |
#4288 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() siema ... ![]() dopiero wtorek ... jutro ![]() ![]()
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | |
Pojawiam się i znikam >.<
|
Dzień dobry
![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- I dlatego wczoraj zbojkotowałam Szymona ![]() Tsa, a nuż miałam nadzieję, że przełożą na jakiś lepszejszy termin ![]() A mecz z Reso przełożyli na 30. grudnia, też sobie pojechałam... ![]() O to, o to! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I jeszcze te kolory ![]() Też ją pozdrów! ![]()
![]() filmy: 2020/8 Miałem ochotę przestać istnieć. Nie, nie popełnić samobójstwo, nie umrzeć ale przestać istnieć. Zamienić się w nic. Jarosław Borszewicz - "Mroki" Edytowane przez bedlamite Czas edycji: 2010-12-07 o 14:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zakorzenienie
|
Właśnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bo jest w nim kalendarz od Heyah ![]() No i oczywiście, bo prenumeruję ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.