Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecień 2011 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-24, 22:34   #4261
Montii
Zakorzenienie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

oo to długo idzie, babeczka w poniedziałek wysłała mi ogrodniczki i we wtorek u mnie były-priorytetem. A ta coś się ociąga. chociaż może mam jakieś awizo bo 2 dni skrzynki nie sprawdzałam ale wątpie skoro u Ciebie nie ma.

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 22:36   #4262
Eirene1987
Zakorzenienie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
tak to jest przybliżona waga płodu
twój faktycznie jest troszkę większy

no tak się troszku właśnie zdziwiłam bo patrzę teraz w 22 tygodniu to ok 350-400 a ja mam 435 średnio

Cytat:
dziewczyny wstyd pisać

ale w związku z jutrzejsza wizyta u gin postanowiłam się ogolić w wiadomym miejscu,
i tak sobie staję w łazience patrzę na dół i z przerażeniem stwierdziłam, że brzuszek już jest taki duży, że mi przesłania i mało widziałam

a co będzie dalej
no teraz to już niestety tylko gorzej będzie ja mam mały brzuch a już mi ciężko tam zaglądać

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
serio? oo ja jeszcze wszystko widzę i mogę manewrować maszynką, ale wiem,że to kwestia czasu, później będę pomagać sobie lusterkiem
bo TŻ powiedział,że nie podejmie się tego zadania boi się

a ja z lusterkiem nie umiem a tżta to bym się bała że mnie pozacina

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
montii ja tam podobieństw nie widzialam, ale ma ładne uszko i fajny nosek (nie jakis kartofel) ale ogólnie slabo w tym 4d bo ciągle się ruszał i ta maź płodowa się rozmazywała, więc chyba miałaś rację z tym że takie usg to w 25tc najlepiej

iza ja wczoraj wołalam męża do lazienki, żeby sobie popatrzył jak "to' sie robi, bo nastepnym razem juz sama chyba nie dam rady
mój też taki ruchliwy był że masakra ale też taki fajny nosiu i rączki i stópki ach zakochana jestem normalnie

Cytat:
zaraz jak kupiłam dostałam od niej e-mail, że dziękuję i na drugi dzień wysyła,
czyli niby w sobotę wysłała

ale z poczta polska może rożnie być

ja teraz ciągle się użeram o zwrot kasy za to nieszczęsne łóżko
i się podejrzliwa zrobiłam
no właśnie miałam się pytać co z tym łóżkiem. coś się ruszyło/?

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 22:36   #4263
Montii
Zakorzenienie

aha bo dostaję informację,że sprzedawca otrzymał zapłatę to myślałam,że od razu ma ją na koncie. Więc ''płacę z allegro '' wcale tego nie przyśpiesza.. robiąc zwykły przelew wiem,że na drugi dzień będzie miał kasę u siebie bo kasa jest księgowana o 10 i 17 chyba. a 3 dni to dlugo...

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 00:12   #4264
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
dziękuję ślicznie, no my chcieliśmy cały czas Wiktor ale za dużo wiktorów się zrobiło w naszym otoczeniu poza tym tż zawsze chciał Dawida. no i będzie

wikakika właśnie ja sobie kilka postów zaznaczam do cytowania a potem ich tu nie widzę więc przepraszam
oczywiście serdeczne gratulacje !!!!:cm ok:

"tap modoł" hehe ja się zawsze z tego śmieję

bardzo ładna

Jok3r no to masz trochę roboty teraz a będziesz miała u rodziców neta?

ego_ego synek? kurczę na to wygląda ale super sprawdziło nam się przeczucie kurczę ale fajnie gratulacje
Ja tam mam swojego kompa
Cytat:
ja tez robiłam Płacę Allegro, wzięłam priorytet,
wysłałam jej e-mail jaki kolor wybieram
i mi odpisała:
Witam
Przyjęłam zamówienie jutro odrazu wysyłam
Pozdrawiam

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

A tak na marginesie, t o nie wiem czy wiesz ale jak się robi Płacę allegro, to sprzedawca nie mam kasy od razu na koncie,
dostaje je od allegro po ok 3 dniach dopiero

Tylko, że od razu ma pewność, że zrobiliśmy ten przelew, bo dostaje informację taką.
Co się niektórym sprzedawcą średnio podoba.
Jesli sprzedawca nie chce korzystac z tej opcji to zaznacza to na aukci bo to nie jest obowiazkowe. I dzieki tej opcji sprzedawca ma pewnosc ze kaska juy jest wiec nie musi czekac na zaksiegowanie.
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 07:26   #4265
*kaalinaa*
Zadomowienie

Dzień dobry

Daaaawno mnie nie było.... ledwo nadrobiłam ale za dużo tego żeby coś odpisać.

Przez dwa tygodnie miałam atak nerki chyba piasek albo mały kamyk i chodziłam po ścianach z bólu ale już jest oki i mam nadzieję, że już te bóle nie wrócą.

Mam pytanie czy są takie mamusie, które maja termin na pierwszy tydz. marca i jeszcze pracują??

Ja już po wizycie u ginki i po badaniach glukozy u nas wyniki bardzo dobre, nie ma się do czego przyczepić.

Monti wpisz mi imię mojej córeczki: Hania

Buziaczki wielkie

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 07:31   #4266
Olusiaa_
Zakorzenienie

Cytat:
aha bo dostaję informację,że sprzedawca otrzymał zapłatę to myślałam,że od razu ma ją na koncie. Więc ''płacę z allegro '' wcale tego nie przyśpiesza.. robiąc zwykły przelew wiem,że na drugi dzień będzie miał kasę u siebie bo kasa jest księgowana o 10 i 17 chyba. a 3 dni to dlugo...
od razu ma na koncie wiem, bo sama handluję. Może po prostu nie wysyła paczek codziennie

ego_ego
Eirenne

gratulacje!!

Eirenne jak wrażenia po 3D, ile zapłaciłaś?
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 08:00   #4267
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
jestem

zgadnijcie kto tam we mnie siedzi

ego siusiaka widać z daleka

iweczka super koszula, chyba też sobie taka kupie, daj znać jak przyjdzie czy fajny gatunek materiału

Cytat:
dziewczyny wstyd pisać

ale w związku z jutrzejsza wizyta u gin postanowiłam się ogolić w wiadomym miejscu,
i tak sobie staję w łazience patrzę na dół i z przerażeniem stwierdziłam, że brzuszek już jest taki duży, że mi przesłania i mało widziałam

a co będzie dalej
hihihih ja jeszcze coś tam widzę ale ile musiałam się pozginać i namęczyć to szok :P po kąpieli powiedziałam mężowi że jak ja już nie dam rady to on to za mnie będzie robił bo za żadne skarby nie pójdę owłosiona na porodówkę

Cytat:
aha bo dostaję informację,że sprzedawca otrzymał zapłatę to myślałam,że od razu ma ją na koncie. Więc wcale tego nie przyśpiesza.. robiąc zwykły przelew wiem,że na drugi dzień będzie miał kasę u siebie bo kasa jest księgowana o 10 i 17 chyba. a 3 dni to dlugo...
montii nie wiem jak to jest ale ostatnio jak mojemu mężowi wpłacali przez ''płacę z allegro'' w niedziele to kasę miał już rano w poniedziałek

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

http://www.kciuk.pl/Ciaza-Chyba-obca-forma-zycia-a32291
nie wiem jak wy ale ja jestem przerażona
wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-25, 08:15   #4268
coralady
Wtajemniczenie

ego-ego,Eirene gratuluje synusiów

A kto dzisiaj idzie na usg oprócz mnie?Pamiętam,że miało iść kilka dziewczyn.Ja już nie moge się doczkeac,choć dopiero za 12h zobacze moje Maleństwo.Wchodze po 21-ej

Widziałm,że rozmawiałyście o depilacjiWasi lekarze nie krzyczą jak widzą ogolone miejsca intymne?Mój krzyczyTwierdzi,że w ciązy mozna sobie odpuścić
Ja tez biorąc prysznic ostatnio zauważyłam,że nie widze już swojego łona,musze się wychylić
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 08:20   #4269
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
nie wiem czy można w ciąży ale dobre są sztyfty do wąchania do nosa. Musiałabyś w aptece podpytać jak to z ciążą. Ale wg mnie bardzo skuteczne .
nie z tego co pamietam to nasztyfcei jest napisane ze w ciazy nie mozna

Cytat:
Napisane przez wikakika Pokaż wiadomość
Ja bylam dzisiaj na polowkowymPisiorek nadal na swoim miejscu, wiec na pewno synekMoj synus co USG, spi jak susel z raczkami zalozonymi na glowe i nie da rady go obudzic. Ale lekarz sie cieszyl, bo mogl go dokaldnie zmierzyc i wszystkie dane wrzucic do tabelki. Wszystkie normy mojego spiocha w normie, wiec jestem szczesliwa, tymbardziej, ze ostatnio chorowalam i bardzo sie martwilam o niego i slabo czulam ruchy.
GRATULUJEMY

Cytat:
kochane wpadam tylko na chwilkę już po usg i tak jak przeczuwałam będzie synuś jajka i siusiaka było widać jak nic jutro wstawię zdjęcia mam zdjęcie 3d i płytkę nagraną zakochaliśmy się w naszym synku monti wpisz mi synka - Dawid. chcieliśmy wiktora ale jednak tżtowi i mnie bardziej dawid się podoba i będzie Dawidek ach jak się cieszę na usg prawie się popłakałam lekarz się pyta: mówić wam płeć? my na to: no jak widać, a on: no coś tu mi mignęło potem to już wątpliwości nie było siusiak jak nic mały ruchliwy strasznie ale najważniejsze że wszystko w porządku jest wszystkie wymiary w normie ach jak się cieszę
GRATULUJEMY

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Widze, ze jednak moja nie obezcnosc zostala zauwazona
No wiec nie mialam specjalnie czasu na forum, bo w piatek wyjazd i trzeba bylo pozalatwiac wszystko, zeby w styczniu juz niczego nie robic, a i tak sie nie udalo do konca. Na wage dawno nie wchodzilam, ale brzuch mam wieeeeelki. Jutro stzrele fotke i podam wymiary. Osobiscie jestem przerazona, ale co zrobic Dla dzidzi chwilowo niczego nie kupuje, bo kaski szkoda, ale w Gdyni sie rozkrece Kurcze nadrabialam Was od ponad 2h i kurcze zapomnialam co chcialam napisac
no to witaj spowrotem ;p

Cytat:
ja jak pani sie zapytała co widać to powiedzialam z niedowierzaniem "dziewczynka?" bo widziałam kreseczke po środku
no więc nasz facecik jest zdrowiutki, waży 411g, a mojej koleżanki córcia ważyła tylko 380g, więc chłop jak dąb
serducho ma zdrowe, żadnych wad
mam plytkę z nagranym calym badaniem i w 2d i w 4d więc się bardzo cieszę, bo myślalam, że będzie tylko nagrywane w 4d
ale sie cieszę
GRATULUJEMY Ego a nie mowiolam powiedz bylas na tym zaciszu? http://www.usgecho4d.pl/

Cytat:
ego ego a kochana weź daj spokój przez moje obżarstwo to żołądek synka zajmował sporą część brzuszka taki był pełny
no moj Rafcio mial glowe i brzuch jak na 21 tc a reszte jak na 20tc

Cytat:
Iza mam ten sam problem i nawet jak nogi golilam ostanio to mialam problem schylic sie do kostek... a mebelki sliczne kupilas corci i ubranka
kiedy ja znajde czas na obfotografowanie

dziewczyny musze sie Was poradzic
kupilismy z Tz na ALl hstawke http://allegro.pl/taniej-nie-kupisz-...325323978.html
w opisie jak widizalyscie jest napisane ze sprzdjae jako uzwyany produkt bo rozpakowal ale dziecko mialo diwe takie same weic ten tylko rozapakowali zeby srpawidc czy dziala,
a ja sotalam hustawke z 2 plamami w miesjcu gdize jest tylek dziecka, z pobrudzona zabawka oraz z lekko widocznymi przetarciami na plastikwoych elementach hustawki...
co ja moge teraz zrobic... jak msylicie
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 08:47   #4270
megi2015
Zadomowienie

Cześc dziewczyny

Wanilia ten filmik faktycznie trochę przerażający haha ciekawe czy nasze maleństwa będą aż tak szaleć

Coralady to trzymam kciuki za usg będzie dobrze. napisz potem co u maleństwa słychać

Co do depilacji miejsc intymnych też mam powoli z tym problem. brzuszek przeszkadza. na porodówce dobrze o tym wiedzą. nie bez przyczyny na liście do porodu jest maszynka jednorazowa
Stary 2010-11-25, 08:47   #4271
Ewelqa1985
Zadomowienie

wiesz co ja bym sprobowala reklamowac w koncu jak nie pisalo dokladnie w opisie aukcji ze jest plama i przetarcia to nie jest to uczciwy sprzedawca co innego jakby dokladnie opisal

a co do depilacji juz z TŻ uzgodnilismy a w zasadzie on zaproponowal ze mi pomoze bo juz jest ciezko a gdzie tam do porodu

Edytowane przez Ewelqa1985
Czas edycji: 2010-11-25 o 08:49
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-25, 08:55   #4272
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie miałam się pytać co z tym łóżkiem. coś się ruszyło/?
krótko mówiąc to NIC,
nie mam ani łózka ani pieniędzy
jutro albo w poniedziałek idę na policję

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość

A kto dzisiaj idzie na usg oprócz mnie?Pamiętam,że miało iść kilka dziewczyn.Ja już nie moge się doczkeac,choć dopiero za 12h zobacze moje Maleństwo.Wchodze po 21-ej

Widziałm,że rozmawiałyście o depilacjiWasi lekarze nie krzyczą jak widzą ogolone miejsca intymne?Mój krzyczyTwierdzi,że w ciązy mozna sobie odpuścić
Ja tez biorąc prysznic ostatnio zauważyłam,że nie widze już swojego łona,musze się wychylić
ja także mam dzisiaj wizytę u gin

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
Iza mam ten sam problem i nawet jak nogi golilam ostanio to mialam problem schylic sie do kostek... a mebelki sliczne kupilas corci i ubranka
kiedy ja znajde czas na obfotografowanie

kupilismy z Tz na ALl hstawke http://allegro.pl/taniej-nie-kupisz-...325323978.html
w opisie jak widizalyscie jest napisane ze sprzdjae jako uzwyany produkt bo rozpakowal ale dziecko mialo diwe takie same weic ten tylko rozapakowali zeby srpawidc czy dziala,
a ja sotalam hustawke z 2 plamami w miesjcu gdize jest tylek dziecka, z pobrudzona zabawka oraz z lekko widocznymi przetarciami na plastikwoych elementach hustawki...
dziękuję

Ja miałam tą huśtawkę cały czas w obserwowanych i chciałam ja licytować
ale się wycofałam bo cena była za wysoko jak dla mnie

Napisz do sprzedawcy, że przedmiot jest nie zgodny z opisem,
nie wiem co cie interesuję, chcesz ją zwrócić czy kupić taniej.
Stary 2010-11-25, 08:56   #4273
megi2015
Zadomowienie

to jest prawdziwy talent -

http://patrz.pl/filmy/ukrainski-mam-...wanie-piaskiem
Stary 2010-11-25, 08:58   #4274
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Ja tam mam swojego kompa
Jesli sprzedawca nie chce korzystac z tej opcji to zaznacza to na aukci bo to nie jest obowiazkowe. I dzieki tej opcji sprzedawca ma pewnosc ze kaska juy jest wiec nie musi czekac na zaksiegowanie.
wiem,
w pewnym sensie jest obowiązkowa,
bo tylko w treści aukcji sprzedawca może zaznaczyć, że nie chce płatności allegro,
ale zawsze po licytacji pojawi się taka opcja

Edytowane przez iizabelaa
Czas edycji: 2010-11-25 o 09:01
iizabelaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 09:00   #4275
gosikk_s
Zakorzenienie

Hej Dziś po 16 mam wizytę u ginka, proszę o kiuki

Olusia, mnie gin wypatrzył dziewuszkę w 17 tc, a potwierdził genetyk w 19.

Wikakika, super że wszystko ok

Laseczka, cieszę się że ułożenie jest już prawidłowe

Agnieszkaanka, 12 kwietnia skończę 37 lat a po domu lata 1,5-roczny synuś Teraz będzie córcia

Eirene, gratuluję synka

Ego, gratuluję synka

Iizabelaa, ja pod koniec ciąży używałam lusterka przy goleniu, teraz jeszcze widzę ale pewnie już niedługo.

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 09:02   #4276
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
wiesz co ja bym sprobowala reklamowac w koncu jak nie pisalo dokladnie w opisie aukcji ze jest plama i przetarcia to nie jest to uczciwy sprzedawca co innego jakby dokladnie opisal

a co do depilacji juz z TŻ uzgodnilismy a w zasadzie on zaproponowal ze mi pomoze bo juz jest ciezko a gdzie tam do porodu
Cytat:
Ja miałam tą huśtawkę cały czas w obserwowanych i chciałam ja licytować
ale się wycofałam bo cena była za wysoko jak dla mnie
Napisz do sprzedawcy, że przedmiot jest nie zgodny z opisem,
nie wiem co cie interesuję, chcesz ją zwrócić czy kupić taniej.
no wlasnie opis nie jest zgodny z tym co dostalam i przede wszytkim jakby bylo od razu ze dziekck o torche uzywalo to by czlowiek spoeidzlawal sie jaksi plamek czy czegos a tak wprowadzil mnei w blad i myslam ze place ta cene za nowke sztuke niesmigana eh zaraz mu wysmaruje maila jak nie da rabatu ot niech chociaz inni wiedza ze to niepowazny sprzedawca
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 09:02   #4277
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
montii nie wiem jak to jest ale ostatnio jak mojemu mężowi wpłacali przez ''płacę z allegro'' w niedziele to kasę miał już rano w poniedziałek

widzisz a niektórzy zaznaczają na swoich aukcjach, że taki przelew może iśc nawet 3 dni
http://allegro.pl/cherokee-cudna-blu...312967494.html
Stary 2010-11-25, 09:02   #4278
megi2015
Zadomowienie

Gosik trzymamy kciuki !!!!
Stary 2010-11-25, 09:04   #4279
gosiawolna
Rozeznanie

witam. a ja wczoraj nie doczekalam sie od was odpowiedzi na temat bolu zeber i miednicy ale miednica tylko po prawej stronie.dzisiaj zebra juz nie bola.
gosiawolna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 09:07   #4280
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
witam. a ja wczoraj nie doczekalam sie od was odpowiedzi na temat bolu zeber i miednicy ale miednica tylko po prawej stronie.dzisiaj zebra juz nie bola.

nie miałam takich bóli - nie wiem co może być przyczyną
Stary 2010-11-25, 09:08   #4281
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
mi także nic takie się nie zdarzyło
jeśli cię to niepokoi to dzwoń do lekarza
Stary 2010-11-25, 09:09   #4282
gosiawolna
Rozeznanie

aha. ja zaczelam sie martwic co sie dzieje ze mna. czytalam na internecie ze zebra moga bolec jak sie siedzi dlugo. ale zeby miednica i to tylko z jednej strony? nie rozumiem.
gosiawolna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 09:14   #4283
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *kaalinaa* Pokaż wiadomość
Monti wpisz mi imię mojej córeczki: Hania Buziaczki wielkie

śliczne imię jakbym miała mieć córcię to chciałam tak nazwać ale tż kręcił nosem i byłaby emilka ale hania - śliczne

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
ego_ego
Eirenne

gratulacje!!

Eirenne jak wrażenia po 3D, ile zapłaciłaś?

wiesz co bardzo się zdziwiłam bo u mojego gina zawsze za wizytę plus usg płacę 150zł (a jak bez usg to 90) i zawsze miałam normalne usg 2d a wczoraj zrobił 2d, 3d i zdjęcia 3 i płytkę z nagraniem - super sprawa i zapłaciłam też 150zł także wszystko miałam w cenie 2d a jak widzę na cenniku to bez konsultacji jak sobie ktoś chce zrobić samo 3d lub 4d to 180zł to też jeszcze nie tak źle a badanie trwa naprawdę długo

Cytat:
http://www.kciuk.pl/Ciaza-Chyba-obca-forma-zycia-a32291
nie wiem jak wy ale ja jestem przerażona
kurczę a ja się już doczekać nie mogę wiem masochistka ze mnie na pewno to boli ale i tak na pewno mimo to super uczucie i fajna pamiątka jak to nagrasz

Cytat:

dziękuję trzymam kciuki już tylko 11 godzin, szybko zleci
na mnie nigdy nie krzyczał a mi się wydaje że głupio tak iść taka zarośnięta i zawsze się golę

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość

GRATULUJEMY

no moj Rafcio mial glowe i brzuch jak na 21 tc a reszte jak na 20tc

dziękujemy
no mój synek też według pomiarów niby ok ale ta waga przypuszczalna patrzyłam na necie to się wylicza z obwodu główki i brzuszka i faktycznie wychodzi mi 435g czy jakoś tak a patrzę na necie normy dla 22 tygodnia to 350 ale dziewczyny piszą że potem nawet w późniejszych tygodniach odchylenie od normy to +/- 600g więc pocieszam się że to po prostu odchylenie takie a tak naprawdę to zawsze waga przypuszczalna w każdym bądź razie główka i brzuszek mają takie obwody jakie mają mieć

ja bym najpierw skontaktowała się ze sprzedawcą jeśli się wystraszy to ci odeśle część pieniędzy albo jakoś inaczej to załatwicie - powiedz mu że niestety komentarz nie będzie przychylny bo towar nie jest zgodny z opisem... może się przestraszy

Cytat:
krótko mówiąc to NIC,
nie mam ani łózka ani pieniędzy
jutro albo w poniedziałek idę na policję
a kontaktowaliście się już z allegro? no pewnie jeśli nie ma innej rady już to tylko policja. ach tak to jest - ale allegro w sumie dobrze chronione jest i w ogóle tylko wy nerwów sobie napsujecie

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
a widziałam to kiedyś to talent nie to co u nas - śpiewanie i tańczenie

Gosik trzymam kciuki mocno

Edytowane przez Eirene1987
Czas edycji: 2010-11-25 o 09:15

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-25, 09:14   #4284
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
ego ego a kochana weź daj spokój przez moje obżarstwo to żołądek synka zajmował sporą część brzuszka taki był pełny
a fikał coś? czy spokojny
u mnie na połówkowym Julcia miała żołądek wielkości ziarenka grochu nawet mniejszy bo nie wiem do czego to porównać, aż się zdziwiłam że taki mały może być. I jak na pierwszym usg miałam brzusio jak piłeczka to przy połówkowym płaski i lekarz powiedział że chyba jej już tak nie dokarmiam jak na początku
Cytat:
laski to chyba normalnie a nie żadne grubaski
bo moja córcia w 19tyg. 5 dni ważyła 355g
to ja mam chyba w brzuchu top model 277g w 19tyg. 2 dni
Cytat:
dziewczyny wstyd pisać

a co będzie dalej
to ja się nad tym nie zastanawiałam jeszcze, ale trzeba obgadać tą kwestie z tż czy pomoże potem
Cytat:
oo to długo idzie, babeczka w poniedziałek wysłała mi ogrodniczki i we wtorek u mnie były-priorytetem. A ta coś się ociąga. chociaż może mam jakieś awizo bo 2 dni skrzynki nie sprawdzałam ale wątpie skoro u Ciebie nie ma.
pochwal się ogrodniczkami bo ja chciałam kupić, ale zrezygnowałam i wybrałam zwykłe jeansy - mam nadzieje że to będą jeansy a nie tak jak poprzednie kupiłam materiałowe

Cytat:
klask i:

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 09:22   #4285
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:

ja idę na 12

na szczęście mój lekarz nie krzyczy

kasiapruszkow co do huśtawki to ja bym się kłóciła o zwrot części kosztów lub że ją odeślesz i chcesz zwrot kasy, ja się napaliłam na leżaczek z tej firmy

Cytat:
widzisz a niektórzy zaznaczają na swoich aukcjach, że taki przelew może iśc nawet 3 dni
http://allegro.pl/cherokee-cudna-blu...312967494.html

to ja już nie wiem, może to zależy od banku

gosiawolna
ja nie miałam takich bóli więc nie odpisuję, najlepiej zadzwoń do lekarza jak żadna z nas nie wie
wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 09:39   #4286
wikakika
Rozeznanie

Hej dziewczyny

ego-ego gratuluje synusia, jednak Twoja intuicja Cie nie zawiodla

kasiapruszkow - na Twoim miejscu napisalabym do sprzedawcy, ze zadasz zwrotu polowy ceny produktu (jesli chcesz zatrzymac hustawke) bo bylas pewna ze kupujesz nowa. A jesli nie, to odsylasz hustawke na jego koszt i zadasz zwrotu kasy za produkt...ehhh..na tym allegro jest tyle oszustow, trzeba naprawde uwazac !
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 09:40   #4287
coralady
Wtajemniczenie

Izabela,gosik trzymamy kciuki za dzisiejsza wizytę,żeby wszystko było dobrze!Wy już nacie płeć szczęsciary!

Z tym krzyczeniem to przesadzam oczywiście!Delikatnie sugeruje,że nie powinno sie tego robić w ciąży,lepiej się wstrzymac kilka miesięcy i dopiero na poród

wanilia to rach ciach i będzie po wizycie.Nie to co ja,naczekam sie dzisiaj
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 09:47   #4288
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Izabela,gosik trzymamy kciuki za dzisiejsza wizytę,żeby wszystko było dobrze!Wy już nacie płeć szczęsciary!

Z tym krzyczeniem to przesadzam oczywiście!Delikatnie sugeruje,że nie powinno sie tego robić w ciąży,lepiej się wstrzymac kilka miesięcy i dopiero na poród

ło matko toż to krzaki by były nożycami ogrodowymi trzeba by było je ciachać

Stary 2010-11-25, 09:56   #4289
wikakika
Rozeznanie

Cytat:
ło matko toż to krzaki by były nożycami ogrodowymi trzeba by było je ciachać
...albo kosiarka do trawy
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 10:01   #4290
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
u nas 2 tyg. temu urodził się Kacper
szczerze to mi się to imię średnio widzi
no właśnie mi też tak średnio ale TŻ się uparł . więc modlę się by w grudniu jak idę na usg była dziewczynka

Cytat:

laseczka dobrze że z dzidzią wszystko ok teraz tylko ty musisz nabrać sił bo wiem jak taka jelitówka może wykończyć wracaj szybko do zdrowia
dziękuję

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Eirenne, Wika gratuluję syneczka !!! Kolejni zasilają grono płci męskiej

Mnie akurat też ani kacper ani filip się nie podoba
Ja też bym wolała inne imię

Cytat:
Napisane przez wikakika Pokaż wiadomość
Dziekuje dziewczyny

A mi sie podoba i Kacper i Filip

Cytat:
jestem

zgadnijcie kto tam we mnie siedzi
chłopiec gratulację

Cytat:
zaraz jak kupiłam dostałam od niej e-mail, że dziękuję i na drugi dzień wysyła,
czyli niby w sobotę wysłała

ale z poczta polska może rożnie być

ja teraz ciągle się użeram o zwrot kasy za to nieszczęsne łóżko
i się podejrzliwa zrobiłam
u mnie w sobotę poczta działa i można normalnie paczki wysyłać .
a jeszcze nic się nie wyjaśniło z tym łóżkiem

Cytat:
racja . pięknie maluje

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Hej Dziś po 16 mam wizytę u ginka, proszę o kiuki

Laseczka, cieszę się że ułożenie jest już prawidłowe
dziękuję

oczywiście trzymam

hej, a ja dziś już na szczęście powoli dochodzę do siebie i wracam do normalnego jedzenia. nareszcie bo taka głodna jestem . wczoraj cały dzień na sucharkach i musie z jabłek po południu przetrwałam więc dziś powoli wracam do normalnego jedzenia .

a mój TŻ w pracy a ja jak zwykle w domku siedzę . u nas jak na razie nie pada śnieg chociaż zapowiadali opady . wczoraj już po raz pierwszy padał i to jeszcze z deszczem. w przyszłym tygodniu idę na badania krwi pewnie w poniedziałek .
laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości