|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie
oo to długo idzie, babeczka w poniedziałek wysłała mi ogrodniczki i we wtorek u mnie były-priorytetem. A ta coś się ociąga.
![]()
#4262 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie
Cytat:
no tak się troszku właśnie zdziwiłam bo patrzę teraz w 22 tygodniu to ok 350-400 a ja mam 435 średnio ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a ja z lusterkiem nie umiem a tżta to bym się bała ![]() ![]() Cytat:
![]() no właśnie miałam się pytać co z tym łóżkiem. coś się ruszyło/?
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
aha
![]() ![]()
#4264 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Daaaawno mnie nie było.... ledwo nadrobiłam ale za dużo tego żeby coś odpisać. Przez dwa tygodnie miałam atak nerki chyba piasek albo mały kamyk i chodziłam po ścianach z bólu ale już jest oki i mam nadzieję, że już te bóle nie wrócą. Mam pytanie czy są takie mamusie, które maja termin na pierwszy tydz. marca i jeszcze pracują?? Ja już po wizycie u ginki i po badaniach glukozy u nas wyniki bardzo dobre, nie ma się do czego przyczepić. Monti wpisz mi imię mojej córeczki: Hania Buziaczki wielkie
![]() |
#4266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ego_ego Eirenne gratulacje!! Eirenne jak wrażenia po 3D, ile zapłaciłaś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | ||
Zadomowienie
|
ego siusiaka widać z daleka ![]() iweczka super koszula, chyba też sobie taka kupie, daj znać jak przyjdzie czy fajny gatunek materiału ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- http://www.kciuk.pl/Ciaza-Chyba-obca-forma-zycia-a32291 nie wiem jak wy ale ja jestem przerażona ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Wtajemniczenie
|
ego-ego,Eirene gratuluje synusiów
![]() A kto dzisiaj idzie na usg oprócz mnie?Pamiętam,że miało iść kilka dziewczyn.Ja już nie moge się doczkeac,choć dopiero za 12h zobacze moje Maleństwo.Wchodze po 21-ej ![]() Widziałm,że rozmawiałyście o depilacji ![]() ![]() ![]() Ja tez biorąc prysznic ostatnio zauważyłam,że nie widze już swojego łona,musze się wychylić ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
kiedy ja znajde czas na obfotografowanie ![]() dziewczyny musze sie Was poradzic ![]() kupilismy z Tz na ALl hstawke http://allegro.pl/taniej-nie-kupisz-...325323978.html w opisie jak widizalyscie jest napisane ze sprzdjae jako uzwyany produkt bo rozpakowal ale dziecko mialo diwe takie same weic ten tylko rozapakowali zeby srpawidc czy dziala, a ja sotalam hustawke z 2 plamami w miesjcu gdize jest tylek dziecka, z pobrudzona zabawka oraz z lekko widocznymi przetarciami na plastikwoych elementach hustawki... co ja moge teraz zrobic... jak msylicie |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zadomowienie
|
Cześc dziewczyny
Wanilia ten filmik faktycznie trochę przerażający haha ![]() Coralady to trzymam kciuki za usg ![]() ![]() Co do depilacji miejsc intymnych też mam powoli z tym problem. brzuszek przeszkadza. na porodówce dobrze o tym wiedzą. nie bez przyczyny na liście do porodu jest maszynka jednorazowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zadomowienie
|
wiesz co ja bym sprobowala reklamowac w koncu jak nie pisalo dokladnie w opisie aukcji ze jest plama i przetarcia to nie jest to uczciwy sprzedawca co innego jakby dokladnie opisal
![]() a co do depilacji juz z TŻ uzgodnilismy a w zasadzie on zaproponowal ze mi pomoze bo juz jest ciezko a gdzie tam do porodu Edytowane przez Ewelqa1985 Czas edycji: 2010-11-25 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 | ||
Zakorzenienie
|
krótko mówiąc to NIC,
nie mam ani łózka ani pieniędzy ![]() jutro albo w poniedziałek idę na policję Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja miałam tą huśtawkę cały czas w obserwowanych i chciałam ja licytować ![]() ale się wycofałam bo cena była za wysoko jak dla mnie ![]() Napisz do sprzedawcy, że przedmiot jest nie zgodny z opisem, nie wiem co cie interesuję, chcesz ją zwrócić czy kupić taniej.
![]() |
#4273 |
Zadomowienie
|
to jest prawdziwy talent -
http://patrz.pl/filmy/ukrainski-mam-...wanie-piaskiem |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w pewnym sensie jest obowiązkowa, bo tylko w treści aukcji sprzedawca może zaznaczyć, że nie chce płatności allegro, ale zawsze po licytacji pojawi się taka opcja
Edytowane przez iizabelaa Czas edycji: 2010-11-25 o 09:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Olusia, mnie gin wypatrzył dziewuszkę w 17 tc, a potwierdził genetyk w 19. Wikakika, super że wszystko ok ![]() Laseczka, cieszę się że ułożenie jest już prawidłowe ![]() Agnieszkaanka, 12 kwietnia skończę 37 lat ![]() ![]() ![]() Eirene, gratuluję synka ![]() Ego, gratuluję synka ![]() Iizabelaa, ja pod koniec ciąży używałam lusterka przy goleniu, teraz jeszcze widzę ale pewnie już niedługo. |
![]() ![]() |
![]() |
#4276 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzisz a niektórzy zaznaczają na swoich aukcjach, że taki przelew może iśc nawet 3 dni ![]() http://allegro.pl/cherokee-cudna-blu...312967494.html
![]() |
#4278 |
Zadomowienie
|
Gosik trzymamy kciuki !!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Rozeznanie
|
witam. a ja wczoraj nie doczekalam sie od was odpowiedzi na temat bolu zeber i miednicy ale miednica tylko po prawej stronie.dzisiaj zebra juz nie bola.
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4280 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie miałam takich bóli - nie wiem co może być przyczyną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli cię to niepokoi to dzwoń do lekarza
![]() |
#4282 |
Rozeznanie
|
aha. ja zaczelam sie martwic co sie dzieje ze mna. czytalam na internecie ze zebra moga bolec jak sie siedzi dlugo. ale zeby miednica i to tylko z jednej strony? nie rozumiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | ||||||
Zakorzenienie
|
śliczne imię jakbym miała mieć córcię to chciałam tak nazwać ale tż kręcił nosem i byłaby emilka ![]() ![]() Cytat:
wiesz co bardzo się zdziwiłam bo u mojego gina zawsze za wizytę plus usg płacę 150zł (a jak bez usg to 90) i zawsze miałam normalne usg 2d a wczoraj zrobił 2d, 3d i zdjęcia 3 i płytkę z nagraniem - super sprawa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() na mnie nigdy nie krzyczał a mi się wydaje że głupio tak iść taka zarośnięta i zawsze się golę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no mój synek też według pomiarów niby ok ale ta waga przypuszczalna patrzyłam na necie to się wylicza z obwodu główki i brzuszka i faktycznie wychodzi mi 435g czy jakoś tak a patrzę na necie normy dla 22 tygodnia to 350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja bym najpierw skontaktowała się ze sprzedawcą jeśli się wystraszy to ci odeśle część pieniędzy albo jakoś inaczej to załatwicie - powiedz mu że niestety komentarz nie będzie przychylny bo towar nie jest zgodny z opisem... może się przestraszy Cytat:
Cytat:
![]() Gosik trzymam kciuki mocno
Nasze serca przestukują się ze sobą moje głośniej, twoje dobitniej... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eirene1987 Czas edycji: 2010-11-25 o 09:15 |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4284 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() na szczęście mój lekarz nie krzyczy kasiapruszkow co do huśtawki to ja bym się kłóciła o zwrot części kosztów lub że ją odeślesz i chcesz zwrot kasy, ja się napaliłam na leżaczek z tej firmy ![]() Cytat:
to ja już nie wiem, może to zależy od banku gosiawolna ja nie miałam takich bóli więc nie odpisuję, najlepiej zadzwoń do lekarza jak żadna z nas nie wie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() ego-ego gratuluje synusia, jednak Twoja intuicja Cie nie zawiodla ![]() kasiapruszkow - na Twoim miejscu napisalabym do sprzedawcy, ze zadasz zwrotu polowy ceny produktu (jesli chcesz zatrzymac hustawke) bo bylas pewna ze kupujesz nowa. A jesli nie, to odsylasz hustawke na jego koszt i zadasz zwrotu kasy za produkt...ehhh..na tym allegro jest tyle oszustow, trzeba naprawde uwazac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Wtajemniczenie
|
Izabela,gosik trzymamy kciuki za dzisiejsza wizytę,żeby wszystko było dobrze!Wy już nacie płeć szczęsciary!
![]() Z tym krzyczeniem to przesadzam oczywiście!Delikatnie sugeruje,że nie powinno sie tego robić w ciąży,lepiej się wstrzymac kilka miesięcy i dopiero na poród ![]() wanilia to rach ciach i będzie po wizycie.Nie to co ja,naczekam sie dzisiaj ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ło matko toż to krzaki by były ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4289 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() chłopiec ![]() ![]() Cytat:
a jeszcze nic się nie wyjaśniło z tym łóżkiem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oczywiście trzymam ![]() ![]() ![]() hej, a ja dziś już na szczęście powoli dochodzę do siebie i wracam do normalnego jedzenia ![]() ![]() ![]() a mój TŻ w pracy a ja jak zwykle w domku siedzę . u nas jak na razie nie pada śnieg chociaż zapowiadali opady . wczoraj już po raz pierwszy padał i to jeszcze z deszczem. w przyszłym tygodniu idę na badania krwi pewnie w poniedziałek . |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.