|  2011-10-08, 23:27 | #4261 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane

przesylka dotarla    | 
|     | 
|  2011-10-10, 09:41 | #4262 | 
| Zakorzenienie | 

no i jak pogaduchy sie udaly? przecieagnely nam sie zajecia w szpitalu i pod koniec bylam juz tak padnieta ze chcialam tylko pasc na lozko

__________________ There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska | 
|     | 
|  2011-10-10, 10:30 | #4263 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Wyspa 
				 | 

Cytat: 
 Ja bylam zadowolona z wyboru sedziow. Bakteryiko, nie mow, ze nie podobal Ci sie wystep Mishy?  Cytat: 
 Remontuja linie kolejowa i w niedziele jestem odcieta od Londynu.   
				__________________ Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. | ||
|     | 
|  2011-10-10, 13:29 | #4264 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2004-03 
				 | 

no co Ty, nie masz ochoty na przejazdzke autobusem   Ja kiedys wracalam z Londynu w nocy autobusem  zamiast pociagiem 40 minut to sie telepalam 2,5 godziny w zimnych autobusach(tak, byla przesiadka...)  przyszla pora chowac letnie rzeczy i wyjac zimowe   | 
|     | 
|  2011-10-10, 14:51 | #4265 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Londyn 
				 |  Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane 

Czesc   Melduje sie tylko na chwile, bo ostatnio duzo sie u nie dzieje i mam przedrwe od wizazu. Rozstaje sie z moim TZ, wiec szukam mieszkania, w pracy jest szal, a poza tym zaczelam juz AAT i mam pierwsze egzaminy. Jak tylko sie u mnie uspokoi to powroce i nadrobie zaleglosci  Pozdrowienia   
				__________________ When life gives you lemons make lemonade! | 
|     | 
|  2011-10-10, 18:04 | #4266 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: na sofie 
				 | 

[1=d9dafda22031a08fb930d3c  506630231eeee4640;2988254  0]  przyszla pora chowac letnie rzeczy i wyjac zimowe  [/QUOTE] a ja slyszalam ze w tym tygodniu ma byc po 23 stopnie, nawet ladny weekend    
				__________________ Moja radosna twórczość własna  : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=32994014  #post32994014 preferencje: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=33148165&p ostcount=324 | 
|     | 
|  2011-10-11, 08:31 | #4267 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-06 
				 | 

Hej Ja podobnie jak Vonnie meldunek się że żyje i nawet wybieram się do pracy! Po 4 godzinch snu + dosyć intensywnym czterodniowym wkendzie uważam to za spory wyczyn. Mam nadzieję że wyglądam jak człowiek ... Oraz że nikt mnie dzis na odcisk nie nadepnie :p W polsce było cudnie, wesele, poprawiny,30ka brata oraz wizyta teściowej:p jak najbardziej się udały! Wytanczylam się za wszystkie czasy,moja sukienka nie została opacznie wzięta za zasłonę  wręcz przeciwnie podobno się bardzo podobała   Koleżanka mojego 18 letniego brata z która był na weselu stwierdziła jednak że mam " big ego"  eee 3 zdania że mną zamieniła.... Jak tak ludzi można oceniać  Cdn Lece 
				__________________ Mad about Mad Men  “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein | 
|     | 
|  2011-10-11, 13:34 | #4268 | 
				 | 

ale tu cisza dzis   ale co ja tam jeszcze chcialam ... objadlam sie jak... zbik i wygladam jak slon... ale wszytsko bylo taaaaaaakie pyszne  pogoda nawet dopisala chociaz bylo przerazliwie zimno! *** a tak w ogole to gdzie relacja ze spotkania? kto w ogole byl? dlaczego nie ma zadnych zdjec? ej panny moje... ja wiem ze jest tak pora roku ze sie nic nie chce ale no.. haloooooo czekam !!! to tyle ode mnie lece na lunch ..tzn tylko posiedziec przy stole bo.... moj zoladek juz wiecej pokarmow nie przyjmuje  pa 
				__________________ Mad about Mad Men  “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein | 
|     | 
|  2011-10-11, 13:38 | #4269 | 
| Zakorzenienie | 

ni mosz. Jakos nie lubie, bo potem wiadomosc zostawiona na poczcie zmusza mnie do kolejnej czynnosci. A jak ktos chce sie ze mna bardzo skontaktowac to sprobuje jeszcze raz kofik lelkom bak. dziewczyny pewnie jeszcze dochodza do siebie po niedzielnej popijawie, a jak ciebie z wszedobylskim aparatem nie bylo to kto mial fotki pstrykac? 
				__________________ There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska | 
|     | 
|  2011-10-11, 14:11 | #4270 | 
				 | 

[/QUOTE=wiolqn;29901703] kofik lelkom bak. dziewczyny pewnie jeszcze dochodza do siebie po niedzielnej popijawie, a jak ciebie z wszedobylskim aparatem nie bylo to kto mial fotki pstrykac?[/QUOTE]   dokładnie  zdjęciów brak  Lori to może dopiero dotarła do domu   
				__________________ Moja radosna twórczość własna  : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=32994014  #post32994014 preferencje: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=33148165&p ostcount=324 | 
|     | 
|  2011-10-11, 15:28 | #4271 | ||
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  wlasnie sie zastanawialam gdzie cie wcielo  powodzenia w planach. Cytat: 
    . Dotarla wczoraj po polnocy i dzis juz ludzi z komputerowego rozstawia po katach  zapierniczyli a teraz ja musze to odkrecac  . Spotkanie choc kameralne super sie udalo  . Nie pamietam kiedy tyle wina wypilam w jeden wieczor  i nawet nie umieralam na drugi dzien. To musi byc to londynskie powietrze   (albo 4 paracetamole) | ||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-10-11, 18:39 | #4272 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-04 Lokalizacja: wariatkowo 
				 | 

Cytat: 
  Fajnie babsztyle, ze sie Wam weekend udal, troche zazdroszcze   
				__________________             | |
|     | 
|  2011-10-11, 19:15 | #4273 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 Kofika super ze sie dobrze bawilas? A jaka sukienka, czy ja cos przeoczylam? A co do tego big ego, to kogo jka kogo ale o Tobie tak powiedziec   
				__________________ Stworzenie świata to metafora ewolucji. Dlatego kobieta jest na końcu... | |
|     | 
|  2011-10-11, 19:20 | #4274 | 
| Zakorzenienie | 

ewentualnie fotki sa ale nigdy nie zobacza swiatla dziennego (wnioskujac po ilosci wypitego wina)

|     | 
|  2011-10-11, 19:46 | #4275 | ||
				 | 

[QUOTE=lorelei;29903743] Taka mloda a juz zna sie na ludziach    . QUOTE] Cytat: 
 EEE przypuszczam, ze po prostu ton mojego glosu ja zmylil albo fakt, ze po (juz) kilku lampkach wina probowalam nadal trzymac fason    niemniej jednak dziewczyna calkiem fajna i dosyc odwazna  bo tak zupelnie bez skrepowania przysiadla sie do mnie z lampka wina w dloni i zaczela konwersacje  Cytat: 
   super, ze spotkanie sie udało  sylwia sukienka ta sama ktora mialam na slubie przyjaciolki w sierpniu  *** ale jestem zmeczona .... herbatka i weselne ciasto mniam mniam 
				__________________ Mad about Mad Men  “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein | ||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-10-12, 09:50 | #4276 | 
				 | 

bry! ale mam lenia   
|     | 
|  2011-10-12, 09:59 | #4277 | 
				 | 

Bry A jakiego ja mam... Mało tego! Zaspalam dzis ale zadziwiające jest to że zdążyłam nA ten sam pociąg co normalnie:/ Człowiek pod presją moze wrobic się w 20min amazing Milego dnia.... Ps jak by się którejś w pracy nudzilo to poszukuje kostiumu kompielowego (nie bikini) Styl vintage lub marynarski  Bede wdzięczna za wszelkie stronki ze sklepami internetowymi   
|     | 
|  2011-10-12, 10:11 | #4278 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: UK 
				 | 

__________________ Blogi są dwa  blogowo: poradnik emigranta nowy post: 14/10/2012 Obyście tego postu nie potrzebowali blogowo: aktywnie nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici   | 
|     | 
|  2011-10-12, 11:08 | #4279 | 
| Zadomowienie | 

Tez mi sie nic nie chce   sama jestem w biurze, nudyyyyy. Chyba sobie kawe zrobie i liste co mam dzis zrobic zeby sie choc troche zmobilizowac  . | 
|     | 
|  2011-10-12, 12:33 | #4280 | |
				 | 

Cytat: 
  dokladnie tak samo podeszlam do zagadnienia: kawa i lista  ps. myslicie, ze to syndrom srodka tygodnia?   
				__________________ Moja radosna twórczość własna  : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=32994014  #post32994014 preferencje: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=33148165&p ostcount=324 | |
|     | 
|  2011-10-12, 19:21 | #4281 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 Wogole caly ten tydzien taki jest. No ale nic, jutro ostatni dzien w pracy. W piatek za to mam siostrzenca od uwaga 5.45 rano az do 18.30. Moja siostra i jej maz pracuja oboje, a ze ja mam wolne to po co maja niance placic. Tylko ja tak sobie lubie rano posoac. Mam nadzieje, ze maly bedzie chcial wrocic do lozka jak do mnie przyjedzie. Kofika, juz widzialam zdjecia na FB wiec sie domyslilam, ze to o ta sukienke chodzi. 
				__________________ Stworzenie świata to metafora ewolucji. Dlatego kobieta jest na końcu... | |
|     | 
|  2011-10-13, 14:09 | #4282 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-02 Lokalizacja: North east 
				 | 

Na imię powinnam chyba mieć Constancia Headache   Ostatnie dni wyrwane z rzeczywistości.... Praca=>dom=>łóżko A co tabletke wziełam to  a dzisiaj zapierdziel bo się okazuje że kiedy dwie osoby zostawią i nie sprzątną po sobie choćby ubrań ze wczoraj, kabla od telefonu, ściereczki do wycierania okularów, kremu do rąk albo pyralginy wówczas robi się lekko mówiąc..... bałagan. A do tego gdy się co dziennie nie zamiecie podłogi to kłeby wełny z dywanu dodają mieszkaniu niezwykłego uroku  Plus sąsiedzi musieli patrzeć na mnie jak na wariatkę kiedy podczas lekkiej mżawki okna myłam, ale seryjnie miałam już tak upierdzielone że nie mogłam na nie patrzeć.... TGIF 
				__________________ Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi   Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2011-10-13 o 14:12 | 
|     | 
|  2011-10-14, 00:03 | #4283 | |
				 | 

Cytat: 
  Przyszla dzisiaj moja przesylka z serum na porost rzes, bede sie pięknić   
				__________________ Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. | |
|     | 
|  2011-10-14, 00:25 | #4284 | |||||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Cytat: 
  talentu jej absolutnie nie odbieram - jedna z moich ulubionych  a dzisiaj mi jaja zrobili i amerykanskiego niet  baseball  Cytat: 
   Cytat: 
  brakuje mi wprawy  kto by pomyslal Cytat: 
  Cytat: 
  serum na porost rzes?   | |||||
|     | 
|  2011-10-14, 00:58 | #4285 | 
				 | 

bakta zwał jak zwał a przebierać się bede na majorce   Wracam do domu po pracy LOL dacie wiarę hihihi dzięki komuś że juz piątek jutro papa 
|     | 
|  2011-10-14, 09:33 | #4286 | 
| Zakorzenienie | 

bo miala glos wylaczony. sluchala pilnie pani poloznej opisujacej piekno porodu   kofika kiedy ty na te wysepke lecisz? 
|     | 
|  2011-10-14, 11:08 | #4287 | 
				 | 

Boli mnie gardlo. I glowa. I szyja. I zimno mi. Chyba bede chora  A co? Wszyscy maja rzesy to fajnie byloby tez miec. Nie?  Ale zapomnialam go wczoraj uzyc   Taaa... tez slyszalam o pieknych porodach, a nawet o takich orgazmicznych   
				__________________ Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. | 
|     | 
|  2011-10-14, 11:34 | #4288 | 
				 | 

Wiola dokładnie za 9dni hurrraaaa * Dzis padam Marzę tylko o łóżku ..... 
|     | 
|  2011-10-14, 11:40 | #4289 | 
| Zakorzenienie | 

u was tez tak ciemno o 7 rano? wczoraj myslalam ze i TZ budzik pzrestawil bo wygladalo jak srodek nocy dostalam wlasnie kartke "i don't want you to leave" od mojego ulubionego klienta. w srodku wkleil 5F zebym sobie kupila pierwszego drinka po ciazy, hehe dziwnei bedzie nei musiec isc do pracy w srodku tygodnia 
|     | 
|  2011-10-14, 13:13 | #4290 | 
				 | 

Nie martw sie, szybko sie przyzwyczaisz    
				__________________ Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Emigrantki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.