|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X
oglądam program:Jamie jest matką czwórki dzieci. Kiedyś kupiła córce lalkę, która miała imitować prawdziwe niemowlę, jednak uznała, że zabawka nie jest wystarczająco realistyczna. Wprowadziła poprawki, by lalka wyglądała jak żywa. Dziś produkuje i sprzedaje takie zabawki. Nazywają się one reborn, czyli odrodzone. Filmowcy śledzą losy dwóch właścicielek lalek. Jedną z nich jest Sue, która nie ma dzieci, ale jest obdarzona instynktem macierzyńskim. Druga bohaterka dokumentu, Christie, tęskni za wnuczkiem Harrym, którego wychowała.
ależ to dziwaczne, masakra babka jedna przewoziła lalkę w foteliku dziecięcym i mowiła do niego...
nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie. Edytowane przez gospella Czas edycji: 2011-01-08 o 17:45 |
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X
znikłam ale już jestem
po dwóch nieudanych usmazonych plackach wybrałam sie do sklepu Izunia witaj własnie smaże miesko a potem bede szmać jak szalona ajuz mi tak sie chce jejsc ze zaraz lapka połkne ![]() Basimka a czym sie najadłaś???? ![]() i sie nie podzieliłaś?---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Acelinka tez oglądam skoki przy moim męzu sportu nie da sie uniknąć
Edytowane przez aa2 Czas edycji: 2011-01-08 o 17:56 |
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co pojadłam bym coś dobrego...
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też byłam głodna i ugotowałam sobie brokuła..
A teraz pękam... gospella my się jeszcze nie znamy,witaj
|
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
gospelko, rzeczywiście strasznie to dziwaczne ... takie lalki mogłyby służyć w skzołach rodzenia żeby się nauczyć np. pielęgnacji maleństwa, ale traktowanie lalki jak własne dziecko podchodzi mi pod chorobe psychiczną
![]() asiu, a jak oglądam sama bo męż mój wybył do kumpla bo biedaczek sie rozstał z dziewczynom i nie ma co z sobą począć, to tż pojechał go ratować ![]() bella, ja też bym cosik zjadła pysznego, ale sama nie wiem co ![]() Basima co jadłaś pysznego? ojej! już wiem mam w lodówce bagietke z masełkiem czosnkowym i do tego sałatke z feta sobie zrobie idę! wróce jak się najem
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-01-08 o 18:10 |
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
no juz teraz sie nigdzie od kompa nie rusze bo sie najadałam tak ze leże i kwicze
jestem objedzona ale nie mogłam sie oprzeć
|
|
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu chodzi mi ta Twoja tortilla po głowie
|
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
tez mi chodziła
a teraz wylądowała w brzuchukochana to najprostsze i najszybsze danie pod słońcem oczywiscie ja nie wpada sie na pomysł smazenia placków tortilli ja kupuje fix knora : kebab z sosem czoskowym, placki tortilli(teraz miałam z biedronki całkiem dobre ) ni i zrobienie tego to pół godzinki ja kroje piers z kuraka i posypuje to ta przyprawą z fiksa i na patelnie wrzucam aby sie podsmazyło jak miesko mi sie robi to kroje pomidora cebule i ogóra zielonego i robie sos majonez , jugurt no i proszek który jest dołączony do fixu ja dodatkowo dosypuje czosnek granulowany, troche soli i daje wiecej majonezu i jogurtu zeby tego sosu było więcej, no i jak widze ze kurak gotowy to wrzucam placki do mikrofalówy podgrzewam -wyciągam i daje na nie miesko sosik no i te warzywka-zawijam i wcinam
|
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pewnie pieczenia placków sama bym nie zaryzykowała
a tak to do tortilli daję zawsze co mi wpadnie w ręke jak lodówke otworze sosik robie czasami czosnkowy a czasami tylko mieszam majonez z ketchupem przy okazji kupie placki i zrobie a teraz zmykam zjeśc bagietke i sałatke
|
|
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uduszę Cię ja już nie mam gdzie mieścić jedzenia,a bym zjadła... |
|
|
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
|
|
|
#4273 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie mowcie o jedzeniu, my jedliśmy risotto, ale bym coś jeszcze zjadła
|
|
#4274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo brokuły i czekolada to za mało dla mnie...
|
|
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
żarłoki he he
|
|
|
|
#4276 |
|
Rozeznanie
|
a ja jem ciasto i pije winko
Sama zrobiłam i nawet dobre Mąż siedzi zaczarowany przy ps straszne nudyyyyyyyyy dziś
Edytowane przez Karolcja05 Czas edycji: 2011-01-08 o 21:02 |
|
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
Miejcie litość z tym jedzeniem. Odkąd jestem w ciąży,to sama nie wiem co mam zjeść. Bo słodycze poszły w kat-dla są okropne. Wolę owoce. Jutro rano ugotuje sobie jajko bo normalnie mi się chce-a kury przestały nieść-a fermowe są okropne... Może dlatego,że ja jestem przyzwyczajona do wiejskich
wiecie,że tego Piotrusia z filmu Kogiel-mogiel grał wtedy Misiek Koterski...
|
#4278 |
|
Rozeznanie
|
Ania a jak ogólnie samopoczucie? Robisz już zakupy dla dzieciaczków? Ja jak zajdę to chyba odrazu rusze do sklepów:P:P Pozatym mam parę bodziaków ,ale nawet nie dotykam ,żeby nie zapeszać
hmm chyba pójde na podgląd jajów w poniedziałek,jestem mega ciekawa czy rośnie ten pęcherzyk mimo nie brania clo..hmm
|
|
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
ja własnie wcinam chipsy
Karolcia ja teraz jak uda mi sie zajsc to nie bede nic kupowac dopuki nie wyskoczy brzuch a w dodatku jak sie uda to conajmniej do 4 miecha nikomu ni epowiem zeby nie zapeszyc |
|
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
Ja? Jeszcze nie,jakoś nie mogę się przemodz,bo się zwyczajnie się boję,może po 20tyg zaczniemy myśleć. Narazie zastanawiam w co się ubierać,bo mi coraz bardziej ciężko coś na tyłek znaleźć. Po za tym,że bluzki zawsze miałam długie-lubię mieć wszystko przykryte,także jeszcze troszeczkę pochodzę w starych rzeczach. Chyba wybiorę się do jakiegoś lumpka
|
#4281 |
|
Rozeznanie
|
Ja kiedyś nie byłam za lumpeksami,brzydziły mnie;p ,ale przemogłam się i teraz raz na jakiś czas wybieram się z koleżanką na łowy. Można znaleść czadowe rzeczy w jednym miejscu. Bo ,żeby kupić parę fajnych rzeczy naprawdę trzeba się nachodzic. Tym bardziej ,że nie lubie ubierać się w to co wszyscy czytać sieciówki . w h&m i zarze można spotkać co 3 osobę . Fakt ubrania fajne,ale po paru praniach okazuje się ,że nie warte wcale swojej ceny. Ale się rozpisałam:P Tż nadal gra ,u mnie powoli % zaczynają działać
|
|
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam ani jednej rzeczy z h&m ale za to praktycznie większość mojej garderoby to orsay(koszule spodnie spódnice
) no i rzeczy z allegro w lumku nigdy jeszcze nie byłam ale nie ukrywam ze chciałabym ale nie mam okazji i nawet nie wiem gdzie koło mnie są-ale na pewno sie kiedyś wybiore bo spotykam sie z pozytywnymi opiniami
|
|
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, ja jakiś tam ekstra ubrań nie mam. Ale przecież nie o to chodzi by metka była,tylko żeby się dobrze czuć. Bo co mi po tym skoro dam 100zł za spodnie jak ja teraz najdalej do lekarza. No nie pożałuje na takie odświętne rzeczy
|
#4284 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, widzę że spokojnie u was przy weekendzie.
Ja dziś zrobiłam z mamą ciasteczka z ciasta francuskiego z fetą i oliwkami, no i na słodko z dżemem. A dodatkowo ja miałam smaka, więc zrobiłam czekoladę z wiórkami i orzechami ![]() Motylku, Niuniu, Pamelko wielkie gratulacje, miło czytać takie wiadomości. Bella, to nie Misiek Koterski. Skąd się biorą takie dziwne plotki? Aktor to Maciek Koterski, a nie Michał
Edytowane przez Lily Rose Czas edycji: 2011-01-08 o 21:50 |
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
bella teraz nie ma sensu kupować nie wiadomo czego
ja np mam dużo tunik takich luxniejszych i jak zajde w ciaze to zamierzam je ubierać i myśle ze bedą git przeciez ciuchy ciążowe są naprawde drogie i na te pare wyjśc sie nie opłaca kupować, ja mam jeansy ciążowe które kupiłam wtedy jak zaszłam w ciaze i myśle ze to mi wystarczy no chyba ze będe mogła chodzić do pracy wtedy coś zakupie bo musze tam jakoś wyglądac , ale ja ni eto bede łazić w tym co mam
|
|
|
|
#4286 |
|
Rozeznanie
|
Ja niestety mam bzika na punkcie ubrań i przyznaje trochę na to idzię. Jestem zakochana w jedwabiach massimo dutti . Lubię bardzo next,olsen i m&s ,solar,czasami wejdę do reserved. Ale MD najczęściej odwiedzam i od nich mam najwięcej ciuchów Ogólnie to kupuję dużo sukienek i szpilek. jeansów i t-shirtów mam bardzo mało. Chociaż teraz muszę trochę garderobe dostosować,bo przy rocznym dziecku którym się opiekuję trzeba mieć wygodne spodnie i koszulke za którą nie będzie się płakać
|
|
|
|
#4287 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ostanio w ciuchu kupiłam sobie 2 śiwetne swetry, bo okazało sie że chodze w 2 na zmiane![]() Cytat:
|
|
#4288 |
|
Rozeznanie
|
ja mam biodra wąskie a za to i bez ciąży brzuszek wydatny więc napewno przez jakiś czas będę chodzić w "normalnych" ciuchach. Jutro jadę na rozmowę co do mojego pobytu w szpitalu. Chciałabym żeby zrobili odrazu mi laparoskopie którą mam umówioną na marzec,zobaczymy co z tego wyjdzie
Edytowane przez Karolcja05 Czas edycji: 2011-01-08 o 22:33 |
|
|
|
#4289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz np pierwszy raz w zyciu kupiłam oryginalne adidasy i maz sie ze mnie śmiał ze do 60 będe je miała skoro jak kiedys potrzebowałam i kupiłam takie za dwie dychy i 3 lata w nich biegałam to te stwierdził bede miec na maxaCytat:
)---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- no i uciekły mi wszystkie |
||
|
|
|
#4290 |
|
Rozeznanie
|
Asia wiesz co ja mam to samo od 4 miesięcy wiem,że powinnam się za siebie wziąść ,bo kiedyś biegałam codzienie czy mróz czy deszcz,i w upał też. A teraz
licze,że zajdę i póżniej sobie zrzuce. Chociaż to strasznie głupie![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Ja nadal jestem chociaż 4 lampka mnie już rozkłada powoli
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.

po dwóch nieudanych usmazonych plackach wybrałam sie do sklepu

i do tego sałatke z feta sobie zrobie 

ja już nie mam gdzie mieścić jedzenia,a bym zjadła...