Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-27, 18:41   #4261
Montii
Zakorzenienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

ok dzieki jutro zakupie ;/
bo juz mi nic nie p0omaga...ooo płatki z mlekiem..jak jem to mam ulgę na 3 minuty potem znowu to samo

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 18:59   #4262
iizabelaa
Zakorzenienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Która wczoraj wstawiła na nk zdjęcie w takiej pięknej czerwonej sukience?
bo nie wiem której zazdrościć kiecki i figury
Stary 2010-12-27, 19:00   #4263
Ewelqa1985
Zadomowienie

bylam w H&M ale nie ma zadnych nowych wyprzedazowych ciuszkow dla dzieciaczkow ciazowych tez nie w sumie to zla jestem

izabelaa wanilia jesli sie tylko nie rozmyslicie i uda sie przekonac tż wanilii to chetnie kotki pojda w dobre rece

tity uuuuuuuuu jaka szkoda a moze jeszcze wroci ??

Edytowane przez Ewelqa1985
Czas edycji: 2010-12-27 o 19:07
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 20:20   #4264
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
Ja mam znowu zgagę... już nie wyrabiam z nią ;(
no i mnie łapie znowu :/

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
bylam w H&M ale nie ma zadnych nowych wyprzedazowych ciuszkow dla dzieciaczkow ciazowych tez nie w sumie to zla jestem

izabelaa wanilia jesli sie tylko nie rozmyslicie i uda sie przekonac tż wanilii to chetnie kotki pojda w dobre rece

tity uuuuuuuuu jaka szkoda a moze jeszcze wroci ??
a chciałam się wybrać do h&m na jakieś zakupki dla małej ,może jeszcze coś dorzucą do konca tygodnia i wtedy polecę.
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 20:24   #4265
Montii
Zakorzenienie

Ja kupiłam dla małego kilka rzeczy
ale to zależy od sklepu
u mnie w mieście przecenili czapki
a w innym h&m sporo ciuszków a dla dziewczynek to już w ogóle różności

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 20:33   #4266
megi2015
Zadomowienie

ja też dziś byłam w H&M w dwóch miastach i ogólnie to więcej rzeczy dla dziewczynek jest przecenionych. jedynie czapeczki dla chłopaków były po 5 i 10 zł. nie kupiłam nic......

a dziś się dowiedziałam że moja koleżanka urodziła synusia po 16 godz. męczarni zrobili jej cesarkę. "mały" waży 4900

Edytowane przez megi2015
Czas edycji: 2010-12-27 o 20:35
megi2015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 20:33   #4267
Olusiaa_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sobie wkupiłam wkładki do biustonosza...;-P
ja już ze 3 tygodnie używam
w sumie malutko mi tego leci, ale zostawia żółte plamki na biustonoszu

Ja dziś dalej się obżeram byłam u przyjaciółki na plotach, powyciągała pozostałości świąteczne. Mąż mnie przywiózł właśnie, zaraz łyknęłam Ulgix

A u mnie nie ma H&M. najblizszy jakies 80 km stad, uuuuuuuu

Edytowane przez Olusiaa_
Czas edycji: 2010-12-27 o 20:36
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 20:34   #4268
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez prunelle Pokaż wiadomość
laseczkaa, możesz sobie tak zmienić ustawienia na allegro, że jak się uzbiera kwota np. 20 zł to Ci przelewają na konto, bo tak to te pieniądze nie są na koncie bankowym, tylko na osobnym koncie allegro.
dzięki

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
no to super
kupię 2, najwyżej mama będzie mi latać za koszulą po mieście jak będzie potrzeba

koniecznie zaopatrze się w te wkładki do biustonosza i może sie uda

Moja siostra miała 1, z tego co pamiętam
Iza a Ty planujesz rodzić na polnej ? dobrze pamiętam ?

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
to zależy jak masz zaznaczone w Ustawieniach. Można zaznaczyć, żeby przelewy przychodziły codziennie od kwoty powiedzmy 10 zł, a można, że raz na tydzień od 100 zł.

Ja mam na koncie na następny dzień. Jak przyszedł mail o wpłacie, pieniądze NA PEWNO dotrą, sprawdź tylko ustawienia
dzięki
laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 20:37   #4269
iizabelaa
Zakorzenienie

zastanawiam się czy jutro nie pojechać sobie na jakieś zakupy ...
oczywiscie dla mnie to większa wyprawa, żeby dostać się do dużego miasta

Może są jakieś wyprzedaże w Home&You,
a przydało by mi się kilka gadżetów do domku
Stary 2010-12-27, 20:42   #4270
n.ik.a
Zadomowienie

jestem po wizycie...ale się wyczekałam...na całe szczęście szew trzyma, choć mój lekarz mówi, że szyjkę mam jak stary papeć - kazał się oszczędzać i jak najwięcej leżeć, nie dźwigać i jeść dużo warzyw, które ureguluja prace jelit. Co do wyników, to mam brać ten tardyferon oraz kupic sobie buraka w tabletkachnawet nie wiedziełam, że cos takiego jest. Myślałam, że sobie ze mnie żartuje i że chodzi mu o to, że mam jeść surowe buraki...ale wstyd A mała rośnie i wszystko z nią w porządku...co prawda główka wg. USG jest na 23 tydzień a reszta na 24 ale tym mam się nie przejmować, bo wszytko jest dobrze
dziewczyny wam tez życzę samych dobrych wieść

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 20:42   #4271
diatoma
Zadomowienie

u mnie kiszka tż wrócił z pracy, poszedl spać na 2 godziny, i nie mial na nic sily, ja mu na to ze cos cie bierze, i okazalo sie ze na sobotniej imprezie na ktora nie poszlam, polowa to byly osoby chore i pewnie tż coś załapał, teraz tylko ciekawe czy ja się uchronię.
trochę nieciekawie bo jutro nam się malowanie zaczyna pokoju i kuchni, i trochę przedpokoju, a tż bez sił kompletnie...

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-27, 20:47   #4272
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
Iza a Ty planujesz rodzić na polnej ? dobrze pamiętam ?
chciałam
ale doszłam do wniosku, że to jednak za daleko
i bym się za bardzo stresowała drogą,

ja ma do Poz prawie 100km, i przeważnie jedziemy jakieś 1,5h
Stary 2010-12-27, 21:06   #4273
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
jCo do wyników, to mam brać ten tardyferon oraz kupic sobie buraka w tabletkachnawet nie wiedziełam, że cos takiego jest. Myślałam, że sobie ze mnie żartuje i że chodzi mu o to, że mam jeść surowe buraki...ale wstyd
z anemią nie ma żartów.Ja walczę z nią ciągle.Jak mam mdłości rano to już wiem,że mało żelazaAkurat w tej ciąży nie mam takich problemów,o w pierwszej to katastrofa.Nie musisz wcinać surowych buraków.Lepiej zrobić sobie sok z kiszonych buraków i pić codziennie po pół szkl.

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
oczywiscie dla mnie to większa wyprawa, żeby dostać się do dużego miasta
u mnie to samo.Do reserved i takich innych sieciówek na deptaku mam 30 km,ale do galerii porządnej od 80 km w jedną str do 150km w drugą stronę

kampasiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 21:10   #4274
megi2015
Zadomowienie

kupujecie pościel do wózka ????? cy taka pościel jest w ogóle potrzebna???
Stary 2010-12-27, 21:14   #4275
n.ik.a
Zadomowienie

kampasiula z kiszonych buraków a kupię takie w zwykłym warzywniaku? sorry, że pytam ale nie wiedziałam, że takie są a smak tego soku jaki? bo już na samą myśl mi niedobrze. Wiem, że jest sok z buraka w kartonie z hortexu - ale ich smak

Kalinka 11.04.2011

"Celem życia jest:
(H. Elzenberg)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-27, 21:27   #4276
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
ja nie kupuję,
nawet nie wiedziałam że jest coś takiego
Stary 2010-12-27, 22:27   #4277
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

Cytat:
kampasiula z kiszonych buraków a
coś na zasadzie kiszonych ogórków.Jak lubisz to i ten sok Ci podejdzie

l kg buraków wyszorować, wymyć, obrać i pokroić w plastry, włożyć do kamiennego garnka lub słoja ze szkła i zalać przegotowaną ciepłą wodą (ok. 2 l), a następnie dodać 5 dag skórki z razowego chleba, i trzymać w cieple(na parapecie). Można dodać również 2-3 ząbki czosnku.Po kilku dniach zlać do butelki.

Można pić w takiej postaci lub podgrzać i doprawić przyprawami,np.sól,pieprz ,cukier

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:
ja nie kupuję,
nawet nie wiedziałam że jest coś takiego
ja również nie kupuję.Dziecko będzie w kombinezonie,przykryje się kocykiem i pokrowcem od wózka.Można tez zamiast koca używac pościeli,kto woli.

kampasiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 06:33   #4278
ego_ego
Wtajemniczenie

dzień dobry z rana

nie zajrzałam do Was wczoraj wieczorem, bo o 18 położylismy się z mężem, żeby trochę podrzemać i co? obudziłam się o 22:15
Cały wieczór przespaliśmy, a później usnąć nie mogliśmy i dopiero ok 2 w nocy zasnęłam a wstaliśmy o 5 rano
masakra

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
ego czy ja cos przeoczylam czy ty masz zaiar tez od stycznia na zwolnienie isc?? a sen niezly miewam podobne ;p
nio
już się nie mogę doczekać, ale mam jeszcze trochę pracy tutaj, no i już pensja jest wypłacona i chcę koleżance zaoszczędzić robienia korekt wynagrodzeń i korekt do Zus-u, bo tego nie lubi ale od poniedziałku laba, tylko właśnie wczoraj mówiłam mężowi, że szkoda mi jego, że nie może też iść na zwolnienie ciążowe, żeby sobie ze mną posiedzieć

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
A nam przed świętami zaginął kot. Wyszedł rano na siku i już nie wrócił. Wykastrowany, więc żenić się nie poszedł. No i szkoda go strasznie bo bardzo był przymilny i miał dobry charakter...
.
też miałam kiedyś takiego kotka jak mieszkaliśmy u rodziców w domku (bo teraz w bloku) i on taki łazęga był, musiałam mu zostawiać otwarte okno, żeby mógł sobie wychodzić na spacer i siku, bo nie umiał do kuwety i pewnego dnia wrócił potrącony przez samochód, w sumie nic mu nie było oprócz przejechanego ogonka a to u kotów nie dobrze i musiałam go uśpić, a płakałam za nim ze 2 miesiące, ale Twój pewnie poszedł na jakieś baby skoro jeszcze nie wrócił, albo komuś się spodobał ale trzymam kciuki, żeby wrócił

Cytat:
Montii walnij sobie Ranigast z rana, ja od miesiąca na nim jadę, bo bym cierpiała strasznie inaczej, sam gin mi zlecił branie.
mój ginek mi nie pozwolił takich leków brać, nic oprócz Rennie

Cytat:
jestem po wizycie...ale się wyczekałam...na całe szczęście szew trzyma, choć mój lekarz mówi, że szyjkę mam jak stary papeć - kazał się oszczędzać i jak najwięcej leżeć, nie dźwigać i jeść dużo warzyw, które ureguluja prace jelit. Co do wyników, to mam brać ten tardyferon oraz kupic sobie buraka w tabletkachnawet nie wiedziełam, że cos takiego jest. Myślałam, że sobie ze mnie żartuje i że chodzi mu o to, że mam jeść surowe buraki...ale wstyd A mała rośnie i wszystko z nią w porządku...co prawda główka wg. USG jest na 23 tydzień a reszta na 24 ale tym mam się nie przejmować, bo wszytko jest dobrze
dziewczyny wam tez życzę samych dobrych wieść
to dobrze, że z małą wszystko ok, a Ty uważaj na siebie i odpoczywaj, dokładaj sobie do każdego dania trochę natki z pietruszki bo ma dużo żelaza i tych witamin na anemię
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 07:26   #4279
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

czesc mamuski

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
kasiapruszków ja byłam na usg w 29 tygodniu
no wlasnie nie wiem kieyd sie zapisac - z OM 30tc
- z 1 Usg 28tc
- z 2 Usg 29tc
- z 3 Usg 29tc

Cytat:
W sumie mam mieszane uczucia, strasznie boję się cesarki, a z drugiej strony już sama nie wiem co lepsze...oba rozwiązania są dla mnie okropne
no wlasnie jakie rozwiazanie by nie bylo nie chroni przed bolem :-( ale dla naszych szkrabikow trzeba sie poswiecic

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
Cytat:
Ja kupiłam dla małego kilka rzeczy
ale to zależy od sklepu
u mnie w mieście przecenili czapki
a w innym h&m sporo ciuszków a dla dziewczynek to już w ogóle różności
Cytat:
ja też dziś byłam w H&M w dwóch miastach i ogólnie to więcej rzeczy dla dziewczynek jest przecenionych. jedynie czapeczki dla chłopaków były po 5 i 10 zł. nie kupiłam nic
kurcze a mialam wczoraj tez jechac min do H&M ale przez te mrozy zrezygnowalam ciekawe czy w moim sa jakies przeceny dla chlopcow

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
u mnie kiszka tż wrócił z pracy, poszedl spać na 2 godziny, i nie mial na nic sily, ja mu na to ze cos cie bierze, i okazalo sie ze na sobotniej imprezie na ktora nie poszlam, polowa to byly osoby chore i pewnie tż coś załapał, teraz tylko ciekawe czy ja się uchronię.
trochę nieciekawie bo jutro nam się malowanie zaczyna pokoju i kuchni, i trochę przedpokoju, a tż bez sił kompletnie...
biedny obys nie zlapala od niego wirusa

Cytat:
ja dostalam Hemofer i przykazanie zeby Wit C razem łykac bo zelazo sie najlepeij w kwasnym srodowisku wchlania wiec jem kapuste kisozna i mandarynki i Wit C w tabletkach razme z tym żelazem

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
już się nie mogę doczekać, ale mam jeszcze trochę pracy tutaj, no i już pensja jest wypłacona i chcę koleżance zaoszczędzić robienia korekt wynagrodzeń i korekt do Zus-u, bo tego nie lubi ale od poniedziałku laba, tylko właśnie wczoraj mówiłam mężowi, że szkoda mi jego, że nie może też iść na zwolnienie ciążowe, żeby sobie ze mną posiedzieć
eh ja tez tylko do konca roku do pracy znaczy do czwartku bo piatek i tak wzielam wolny a od nowego roku razme bedizemy sie lenic w domu ;p (czyt: wypoczywac i oszcedzac sie przed porodem)
a wczoraj tez mnie zmoglo po obiedize wstalm o 20 i tez nie moglam sie jakos ulozyc na nowo

eh mam dizs slabszy dizen i do tego jesetm spiaca

mileog idoznka mamuski
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-28, 07:42   #4280
87czarna
Zakorzenienie

Olusiaawidujemy się z Tż co miesiąc,a w marcu,kiedy będę rodzic przylatuje na miesiąc Musimy dac radę,nie ma innej opcji...

Kochane,za godzinkę mam usg...opowiem Wam wszystko,jak tylko wrócę Ale mam strrrrresa

Do później,buziaki ;*

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 07:44   #4281
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
mój ginek mi nie pozwolił takich leków brać, nic oprócz Rennie
No tak, tylko, że Rennie nie pomaga... A mnie dosłownie bolało w przełyku i nie mogłam spać. Każde przełknięcie śliny to była męka...

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 07:48   #4282
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Olusiaawidujemy się z Tż co miesiąc,a w marcu,kiedy będę rodzic przylatuje na miesiąc Musimy dac radę,nie ma innej opcji...

Kochane,za godzinkę mam usg...opowiem Wam wszystko,jak tylko wrócę Ale mam strrrrresa

Do później,buziaki ;*
no to tryzmamy kciuki i czekamy na dobre wiesci
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 08:19   #4283
gosikk_s
Zakorzenienie

Hej Ja po wizycie, malutka ma już 700g i gin znowu potwierdził że na pewno jest dziewczynką Podejrzewam że będzie jeszcze mniejsza od brata bo jestem w 26tc a wymiary na 24tc, tylko kość udowa zgadza się z terminem, może będzie mieć nóżki po dziadku Ogólnie jestem happy bo gin zapytał czy biorę pod uwagę możliwość porodu sn, ja zaprzeczyłam i w karcie ciąży mam już wpisane wskazanie do cc Ale ulga Ale za to mam mega grzybicę i obydwoje z TŻ mamy brać leki

Megi, łoł, ładny "maluszek" Dobrze że ją cięli bo pewnie nieciekawie by to wyglądało...

Nika, dobrze że z malutką ok a szyjka da radę Moja mała też ma mniejszą główkę, pozostałe wymiary zresztą też, w końcu to dziewczynka i musi być delikatniejsza

Czarna, trzymam kciuki

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 08:35   #4284
n.ik.a
Zadomowienie

kampasiula dziękizrobię i spróbuję moja teściowa właśnie wróciła z apteki i przyniosła mi te buraki w tabletkach...bedę je wcinać

ego_ego pietruchę lubię więc nie bedzie problemu z jej jedzeniem

kasiapruszkow kasieńko ja jem dużo owoców zawierających wit. C nie wyobrażam sobie dnia bez 2 plasterków cytryn kapuchę też jem i niestety wyniki z miesiaca na miesiąc lecą na łeb na szyję

gosikk_s fakt dziewczynka musi być delikatniejsza i drobniejsza ja na grzybicę brałam jakies tabletki dowcipne i przeszło....wczoraj lekarz powiedzial, że w środku czyściutko i nic nie kazał brać, choć mam wrażenie, że mam upławy

Kalinka 11.04.2011

"Celem życia jest:
(H. Elzenberg)

Stary 2010-12-28, 08:43   #4285
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
eh ja tez tylko do konca roku do pracy znaczy do czwartku bo piatek i tak wzielam wolny a od nowego roku razme bedizemy sie lenic w domu ;p (czyt: wypoczywac i oszcedzac sie przed porodem)
a wczoraj tez mnie zmoglo po obiedize wstalm o 20 i tez nie moglam sie jakos ulozyc na nowo

eh mam dizs slabszy dizen i do tego jesetm spiaca

mileog idoznka mamuski
Kasia ja bym poszła w 31 tc z OM - tak wg mnie najlepiej
ja też dzisiaj śpiąca - to przez tą drzemkę wczorajszą, dzisiaj na pewno nie zasnę po obiedzie, bo znowu się będę męczyć później

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość

Do później,buziaki ;*
Czarna ja to Ci współczuje, bo mój jak jeździł kiedyś w delegacje na dwa tyg to nie mogłam wytrzymać, a Wy tak daleko od siebie
Ale na szczęście do marca niedaleko
Trzymam kciuki za wizytę

Cytat:
No tak, tylko, że Rennie nie pomaga... A mnie dosłownie bolało w przełyku i nie mogłam spać. Każde przełknięcie śliny to była męka...
Ja wiem, że nie pomaga kiedyś poczytałam, że Wy używacie różnych i ranigast i malox dlatego się go zapytałam, bo mam straszną zgagę, ale mi nie pozwolił, kazał dużo mleka pić

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Hej Ja po wizycie, malutka ma już 700g i gin znowu potwierdził że na pewno jest dziewczynką Podejrzewam że będzie jeszcze mniejsza od brata bo jestem w 26tc a wymiary na 24tc, tylko kość udowa zgadza się z terminem, może będzie mieć nóżki po dziadku Ogólnie jestem happy bo gin zapytał czy biorę pod uwagę możliwość porodu sn, ja zaprzeczyłam i w karcie ciąży mam już wpisane wskazanie do cc Ale ulga Ale za to mam mega grzybicę i obydwoje z TŻ mamy brać leki
dziewczynka musi być drobniejsza
grzybka ja też mam, teraz brałam przez 3 dni Pimafucin, w poniedziałek idę na kontrolę i będzie mi robił posiew z szyjki, bo mam właśnie duże upławy
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 08:46   #4286
coralady
Wtajemniczenie

N.i.k.a super,że wszystko dobrze.Odpoczywaj ile wlezie!"

Czarna trzymam kciuki za nasze córeczki,żeby zostały dziewczynkamiJa dopiero mam wizyte na 17-tą,więc jeszcze troche muszę poczekac i się postresować

I ładnie proszę o kciuki za moją córeczke,zeby była zdrowa i nadal była dziewczynka
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski

Edytowane przez coralady
Czas edycji: 2010-12-28 o 08:53
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 08:47   #4287
n.ik.a
Zadomowienie

ego_ego każdy lekarz ma inne podejście do ciąży i pacjentki. Jeden każe brać leki, bo to maleństwu nie zaszkodzi - inny powie, że w żadnym wypadku i każe się leczyc do domowymi sposobami - co popieram choć wiem, że nie zawsze pomaga. Ja jestem już u trzeciego i teraz słucham się go jak guru

rany ale jestem zmęczona...nie daję rady, chyba coś jest z ciśnieniem - idę spać

Kalinka 11.04.2011

"Celem życia jest:
(H. Elzenberg)

Edytowane przez n.ik.a
Czas edycji: 2010-12-28 o 09:08
Stary 2010-12-28, 09:00   #4288
iizabelaa
Zakorzenienie

dzień dobry dziewczynki

u mnie biało i śnieg cały czas pada

Piję kawkę i się zastanawiam czy jechać dzisiaj na zakupy
Stary 2010-12-28, 09:03   #4289
laseczkaa
Zadomowienie

cześć

Cytat:
chciałam
ale doszłam do wniosku, że to jednak za daleko
i bym się za bardzo stresowała drogą,

ja ma do Poz prawie 100km, i przeważnie jedziemy jakieś 1,5h
to rzeczywiście masz daleko ... pytam bo teraz tak się zastanawiam gdzie rodzić bo mam znajomą która rodziła teraz niedawno na polnej w szpitalu i jest zadowolona. z tego co wiem to poród rodzinny 150 zł podają nawet znieczulenie ale ten dolargan (bezpłatnie ) i jest 8 sal porodowych osobnych . w tym szpitalu co ja chce rodzic sa tylko 4 sale porodowe i muszę zapytać o koszt porodu rodzinnego i rodzaj znieczulenia.

Cytat:
ja nie kupuję . zresztą jak będę wyjeżdżać to już prawie będzie lato nawet jeśli było by jeszcze zimno to i tak mam ciepły kombinezon do tego kocyk, nosidełko jest w wózku i pokrowiec więc na pewno ciepło będzie

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 09:10   #4290
agaaga89
Zakorzenienie

Gosik, elegancko, że z malutką wszystko dobrze a że kruszyneczka to się nie przejmuj, to tylko napewno doda jej uroku

Czarna, Coralady ściskam kciuki za wasze ZDROWE dziewczynki

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości