|
|
#4261 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
(tzn ja jem indyki Czy nie wiadomo ? ![]() Chyba nie ma już takich... i nie bendzie ![]() fłaśnie ![]() Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ja już studentką nie byłam
Poza tym ciężko pracowałam, więc w nocy zwyczajnie chciałam się wyspać
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik jak to jest, słuchamy tych samych kawałków a przynajmniej na punkcie tych samych mamy kota i ciary, a tymczasem jakbyśmy się spotkały w czasach studenckich to Ty byś na mię policje wzywała
imprezowałam trochę ![]() ale ja nigdy głośno nie byłam ale obecnie rozumiem - swięty spokój - jest świety ( może ja przygłucha byłam kiedyś tak se mysle od tych imprez) ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- aaaaaaaaaaaaaa no to tera mi syćko gra |
|
|
|
#4264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tego, że nie byłaś stu-dentką to nie problem przecież A co do drugiej części to rosumiem
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Rachell - ale mnie ogólnie nie przeszkadzali, że balowali. Przeszkadzało, jak było za głośno ( ściany drżały, podłogi pękały
![]() - jednym słowem dyskoteka na full), albo w godzinach nocnych. Czasami coś tam słyszałam, ale wtedy stopery do uszu i szłam spać. Ale czasem te stopery to se można było wsadzić wiadomo gdzie![]() Spooro - przy którymś razie chcieli mnie zaprosić Ale byłam nieumalowana i nieodpowiednio ubrana - pidżamka i różowy "miśkowaty" szlafrok No i byłam w****iona na maksa
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-12-29 o 21:28 |
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
nie no czajem, jak się prowadzi tryb życia pracujący to faktycznie po powrocie nach house tętniące od huku podłogi to jest ostatnie o czym się marzy - przerabiam to u nas z dzieciarnią drącą się w niebogłosy 20 h na dobę oraz wiertarkami - remont remontem ale 300 dni w roku?
jednak nie ma to jak dom - jak jadę do rodzinnego to normalnie oddycham wreszcie |
|
|
|
#4267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( maaaamo, sama nie wierzę, że to piszę W tymże samym bloku, ale nade mną, mieszkała rodzina z trójką małych dzieci. Jak miałam na później do pracy, to zawsze słyszałam, jak się kotłują w kuchni, coś tam opowiadają, śmieją się, ktoś ( nie wiem - mama,babcia) czasem im śpiewał. Przynajmniej czułam, że mieszkam wśród ludzi Nienawidzę właśnie głośnej muzyki, imprez.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-12-29 o 21:42 |
|
|
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
to może mieszkasz w otoczeniu słodkich i nietypowych dzieci - u nas jak zaczną rano to kończą po 22.00 i tylko z przerwami na posiłki - one do siebie nie mówią tylko się drą, jest to dla mnie nie do zniesienia, podejrzewam złe wychowanie - bo przecież nie wszystkie dzieci się drą nieprawdaż
brrrrrrr - najgorszy odgłos - kosiarka jest milsza |
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
P. wylazł zpiwnicy
koniec muzyki na dzisiaj
|
|
#4270 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Mam Szopena
ale on wielki, szerokość 1,20 m, gdzie ja taką ramę znajdę..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiało mnie też jak przez pół roku można dzień w dzień całymi wieczorami używać wiertarki
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
fajny teledysk
![]() http://www.youtube.com/watch?v=2O2Aec2o-4w tylko laska wkurza, mogłaby normalnie śpiewać, a nie wyginać się przy tej rurce
|
#4273 | |
|
Zakorzenienie
|
a jak kiedyś takie sanki mi wjadą pod auto , kużwa czy ludzie wyobraźni nie mają Cytat:
![]() to jest dopiero impreza od 7 rano
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że miałam fuksa z tymi małymi ludziami
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam o tej wczesnej porze - nie usiedzam - a miałam szukać inspiracji przekąskowych na sylwkową noc i dzien następny - ale chyba będą chicken nuggets i brzydka sałatka z pieczarek z jajami i kabanosy
a fototapetę znajdę we sylwestrową noc baj - jeszcze tylko szopena bym kciała zobaczyć Kamenowego ale to też chyba inkszym razem |
|
|
|
#4277 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mnie się dzisiaj śniło, że wyjęłam sobie górną lewą szóstkę prawie całą , (a w rzeczywistości to taki polepieniec, że dzisiaj używam tylko prawej str. do żucia, bo się boję )i jeszcze śniłam, żę moja siostra jako panna młoda, obciachała ślubną kieckę tak, że było jej karolę widać i ubrała do tego czarne kryjące rajstopy co to może znaczyć drogie wizażystki ![]() Cytat:
![]() szukajcie, a znajdziecie
|
|
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
dum dum dum
dum dum dum dum dum dum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa dum dum dum aaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa dum dum dum iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiii iiiiiiiiiiiiiiiiii dum dum dum i tak od rana do nocy ![]() tak jak vesenka mówi - ołówiem karmione - co po rozgarnięciu ich sądząc by się zgadzało jak nic ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4279 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
myślę ze boczna ścianka wiaty przystankowej byłaby w sam raz
|
|
|
#4280 |
|
Wpisz tu zomzing
|
sama se krać
![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- |
|
|
|
#4281 |
|
grozi wypollizowaniem
|
w jakiej gazecie jest teraz kolekcja sztuka XX wieku albo cos takiego? kurde czaiłam sie na pare tytułów i nie pamietam w czym to było
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cienszkie ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- wielki szu w tv
|
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
wesoła piusenka na dobranoc
![]() Ach, ta Masza i jej głos
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-29 o 22:24 |
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, to ja zawijam kiecę, lecę pod prysznic, a potem mam zamiar przespać ze 12 godzin
|
#4286 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a Szopen ten w dresie co go chciałam, o tu, drugi: http://www.ams.com.pl/odpowiedzialno...yroznione.html a widziałyście co wygrało 10 edycję? http://www.ams.com.pl/odpowiedzialno...yroznione.html ![]() warszawskie wiaty brzydkie som
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
na barze
nad nie patrzam i cienszkie ![]()
|
|
#4288 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
też.
na all największa antyrama to 120x160, chyba za mało.. a może nie?
|
|
|
|
#4289 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- złozumiałam za pierwszym racem ![]()
|
|
|
|
|
#4290 |
|
grozi wypollizowaniem
|
z tą wiatą chodziło mi o to ze krakowskie boki wiaty mają formę otwieralnej ramki w której siedzą plakaty....
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:45.

(tzn ja jem indyki
Czy nie wiadomo ? 
i nie bendzie 

Nienawidzę właśnie głośnej muzyki, imprez.