![]() |
#4261 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Chyba nie ma już takich... ![]() ![]() fłaśnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Zakorzenienie
|
Bo ja już studentką nie byłam
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
Madzik jak to jest, słuchamy tych samych kawałków a przynajmniej na punkcie tych samych mamy kota i ciary, a tymczasem jakbyśmy się spotkały w czasach studenckich to Ty byś na mię policje wzywała
![]() ![]() ale ja nigdy głośno nie byłam ale obecnie rozumiem - swięty spokój - jest świety ( może ja przygłucha byłam kiedyś tak se mysle od tych imprez) ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- aaaaaaaaaaaaaa no to tera mi syćko gra |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tego, że nie byłaś stu-dentką to nie problem przecież ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
Rachell - ale mnie ogólnie nie przeszkadzali, że balowali. Przeszkadzało, jak było za głośno ( ściany drżały, podłogi pękały
![]() ![]() ![]() Spooro - przy którymś razie chcieli mnie zaprosić ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-12-29 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
nie no czajem, jak się prowadzi tryb życia pracujący to faktycznie po powrocie nach house tętniące od huku podłogi to jest ostatnie o czym się marzy - przerabiam to u nas z dzieciarnią drącą się w niebogłosy 20 h na dobę oraz wiertarkami - remont remontem ale 300 dni w roku?
jednak nie ma to jak dom - jak jadę do rodzinnego to normalnie oddycham wreszcie |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-12-29 o 20:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
to może mieszkasz w otoczeniu słodkich i nietypowych dzieci - u nas jak zaczną rano to kończą po 22.00 i tylko z przerwami na posiłki - one do siebie nie mówią tylko się drą, jest to dla mnie nie do zniesienia, podejrzewam złe wychowanie - bo przecież nie wszystkie dzieci się drą nieprawdaż
brrrrrrr - najgorszy odgłos - kosiarka jest milsza |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Zakorzenienie
|
P. wylazł zpiwnicy
![]() ![]()
![]() |
#4270 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Mam Szopena
![]() ale on wielki, szerokość 1,20 m, gdzie ja taką ramę znajdę..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zastanawiało mnie też jak przez pół roku można dzień w dzień całymi wieczorami używać wiertarki ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
fajny teledysk
![]() http://www.youtube.com/watch?v=2O2Aec2o-4w tylko laska wkurza, mogłaby normalnie śpiewać, a nie wyginać się przy tej rurce ![]()
#4273 | |
Zakorzenienie
|
![]() a jak kiedyś takie sanki mi wjadą pod auto ![]() ![]() Cytat:
![]() to jest dopiero impreza od 7 rano ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że miałam fuksa z tymi małymi ludziami
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
zmykam o tej wczesnej porze - nie usiedzam - a miałam szukać inspiracji przekąskowych na sylwkową noc i dzien następny - ale chyba będą chicken nuggets i brzydka sałatka z pieczarek z jajami i kabanosy
a fototapetę znajdę we sylwestrową noc baj - jeszcze tylko szopena bym kciała zobaczyć Kamenowego ale to też chyba inkszym razem |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mnie się dzisiaj śniło, że wyjęłam sobie górną lewą szóstkę ![]() ![]() ![]() i jeszcze śniłam, żę moja siostra jako panna młoda, obciachała ślubną kieckę tak, że było jej karolę widać i ubrała do tego czarne kryjące rajstopy ![]() co to może znaczyć drogie wizażystki ![]() Cytat:
![]() ![]() szukajcie, a znajdziecie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | |
Zakorzenienie
|
dum dum dum
dum dum dum dum dum dum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa dum dum dum aaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa dum dum dum iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiii iiiiiiiiiiiiiiiiii dum dum dum i tak od rana do nocy ![]() tak jak vesenka mówi - ołówiem karmione - co po rozgarnięciu ich sądząc by się zgadzało jak nic ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4279 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
myślę ze boczna ścianka wiaty przystankowej byłaby w sam raz ![]()
![]() |
#4280 |
Wpisz tu zomzing
|
sama se krać
![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
grozi wypollizowaniem
|
w jakiej gazecie jest teraz kolekcja sztuka XX wieku albo cos takiego? kurde czaiłam sie na pare tytułów i nie pamietam w czym to było
![]()
#4282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cienszkie ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- wielki szu w tv ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
wesoła piusenka na dobranoc
![]() Ach, ta Masza i jej głos ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-29 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Zakorzenienie
|
dobra, to ja zawijam kiecę, lecę pod prysznic, a potem mam zamiar przespać ze 12 godzin
![]()
#4286 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a Szopen ten w dresie co go chciałam, o tu, drugi: http://www.ams.com.pl/odpowiedzialno...yroznione.html a widziałyście co wygrało 10 edycję? http://www.ams.com.pl/odpowiedzialno...yroznione.html ![]() warszawskie wiaty brzydkie som
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Zakorzenienie
|
na barze
![]() i cienszkie ![]() ![]()
![]() |
#4288 |
ʞɐɯǝuɐ
|
też.
na all największa antyrama to 120x160, chyba za mało.. a może nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- złozumiałam za pierwszym racem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
grozi wypollizowaniem
|
z tą wiatą chodziło mi o to ze krakowskie boki wiaty mają formę otwieralnej ramki w której siedzą plakaty....
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.