|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dla wszystkich, których wątki upadły-łączmy się we wspólnej walce:)
Cytat:
![]() hej ![]() ja zmykam na koncert za chwilę..ogólnie kiepsko się czuję..miałam dzisiaj dopieścić swoją pracę, ale od rana mam zły humor i chyba dzisiaj nie dam rady więc jutro się zapowiada bardzo pracujący dzień.. ![]() nie udało mi się dzisiaj z domu wyjść by baterię do wagi kupić więc nie mam jak się zważyć dalej..ale pojdę do kiosku i zobaczę czy mają..może wcale nie będę musiała daleko jechać.. ![]() z jedzeniem dzisiaj mocno srednio więc nie będę się w tej kwestii wypowiadać
|
|
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Pogodzilam sie z TZ i bedziemy ogladac final ligi mistrzow..
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4264 |
|
Wtajemniczenie
|
hej !
![]() właśnie jem śniadanko i zaglądam do was zaraz będę leciała do pracy, straszliwie mi się nie chce Ania koniecznie napisz później czy te bańki działają
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Ja wczoraj tez srednio z racji finalu LMale nie najgorzej,nie ruszylam slodyczy ani alkoholu a dzis poki co ladnie, jutro znow jade na wycieczke do wisly i musze znow tak wczesnie wstac a potem ide na zakupki wycieczkowe
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
a co tu tak cicho?
![]() ja wczoraj znów średnio, bo wpadło trochę słodyczy niby niedużo, ale było to zbędne bo to tak z czystego łakomstwa![]() dzisiaj zupka chińska wpadła ale to wszystko przez TŻta![]() ale namawiał mnie też do wafelków i sobie je wcinał przy mnie i kusił nimi, ale nie uległam chociaż tyle dobrego![]() dzisiejsze ćwiczenia zaliczone już ![]() wczoraj miałam dzień przerwy, bo zawsze niedziele są wolne w Insanity, i jakoś tak dziwnie mi było bez tego ![]() ale dzisiaj już się wymęczyłam, wypociłam i jestem zadowolona
|
|
|
|
#4268 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc wam
![]() Zaraz mam egzamin, na ktory przygotowalam sobie piekne sciagi na telefonie ![]() Czy u was tez jest taki upal ? Niby fajnie, ze takie slonce, ale pokoj mam tak nagrzany, ze ledwo wytrzymuje :P Dzis czeka mnie 9h w pracy, wiec jedzenia nie bd zbyt wiele :/
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet mimo że mam pokój od wschodu i od rana mi się nagrzewa i prawie jak w saunie jestale ja kocham słoneczko i upały choć najchętniej to bym siedziała całymi dniami gdzieś nad wodą i się opalała, no ale niestety nie jest mi to na razie dane
|
|
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Hey Dziewczyny
![]() Ja nie lubię takiej pogody... okna od zachodu- słońce przez całe popołudnie mam, nie wytrzymuje już, a ile jeszcze do zachodu.... Dziś zdałam sobie sprawę, że nie wyjdę w stroju kąpielowym na plażę... nawet nie będę mówiła jak się czuję, ale źle Week z teściową nie wpłynął dobrze na dietowanie....
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zakładaj kostium i śmigaj na plaże jak taka pogoda ![]() ja też weekendy zazwyczaj mam grzeszne, ale mówi się trudno i żyje się dalej nie można sobie wszystkiego odmawiać, ale jak w weekendy jest gorzej, to chociaż w tyg się bardziej pilnujalbo zacznij ćwiczyć. To na prawdę dużo daje a do tego spokojnie będziesz mogła więcej zjeść ![]() głowa do góry nie ma się co załamywać, tylko trzeba działać |
|
|
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Obawiam się, że już nic mi nie pomoże....
Jakiś dołujący dzień dziś mam.. taka pogoda zawsze na mnie dołująco wpływa
|
|
#4273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio przecież już tak ładnie Ci szło, kg spadały to, że tam jakieś grzeszki się zdarzyły to jeszcze żaden dramat, teraz się bardziej przypilnujesz i nic się nie stanie ![]() nie ma się co dołować, tylko trzeba działać. Nikt nie powiedział, że będzie łatwo itd, ale nie poddajemy się, tylko walczymy dalej zrozumiano?
|
|
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Kochana
Ale szczerze mówiąc straciłam już nadzieję, że kiedykolwiek będzie ok- zawsze prześladować mnie będą boczki i brzuch Rok temu ani razu nie wyszłam na plażę, choć ważyłam mniej niż w tym roku...więc marne szanse by w tym roku było lepiej
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
no co Ty gadasz w ogóle
przecież nie jesteś jakimś grubasem czy nie wiadomo co, żeby nie wychodzić na plaże![]() może nie masz figury modelki ale bez przesady! same zawsze krytyczniej na siebie patrzymy, na pewno nie jest tak źle jak Ci się wydaje ![]() jesteś wysoka, zgrabna(przynajmniej nogi masz zgrabne, bo reszty nie widziałam ), młoda i ładna, to nic tylko siedzieć na plaży!na pewno byś tam zobaczyła masę o wiele grubszych dziewczyn, które się tym nie przejmują itd a Ty na prawdę nie masz się czego wstydzić |
|
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() jestem na chwilę nie mam sił normalnie..siedzę teraz ciągle nad moją pracą, bo mi promotor kazała poprawic parę rzeczy, a na czwartek się z nią umówiłam, że jej oddam poprawioną, ostateczną wersję..![]() jak byście miały chwilkę to wypełnijcie moją pseudo-ankietę ![]() ht tp://mo je-ank iety.pl/ res pond-11512.ht ml ( trzeba usunąć spacje) ostrzegam, że nie jest taka króciutka, ale niestety musi to tak wygladać.. ![]() dlatego nie zmuszam, ale ładnie proszę ![]() co do mojego ważenia..to polazłam do sklepu po baterię..kupiłam co chciałam, wyszłam i w domu przypomniałam sobie, że nie kupiłam baterii więc dalej nie wiem jak to ze mną jest ![]() na razie jem tak różnie, ale teraz jest u mnie tż i gotuje to nawet całkiem nieźle to wychodzi
|
|
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
Maju wypełniłam
![]() właśnie przypomniałaś mi, że powinnam się zważyć dawno tego nie robiłam![]() dobrze, że Ci TŻ gotuję
|
|
|
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no kurde..ja muszę się zważyć, bo oszaleję ![]() a dobrze niech się chłopak stara
|
|
|
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
co tu tak cicho?
wracać![]() u mnie w porządku ![]() cały czas twardo ćwiczę Insanity i powiem Wam, że widzę po sobie, że jest lepiej, więc chyba coś dają te ćwiczenia ale poza tym humor do nauka na egzaminy czeka a ja w ogóle zabrać się za to nie mogę |
|
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aniu, a co się dzieje?
|
|
|
|
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie na szczęście nie spr prac antyplagiatem bo inaczej mogłoby być ciężko ![]() a z TŻtem to ciężka sprawa ![]() to się w sumie zbiera już od jakiegoś czasu, a wczoraj znowu się pokłóciliśmy, bo zachował się nie w porządku, obiecał mi coś i złamał obietnicę a do tego jeszcze mnie okłamał. I chyba nadszedł moment, żeby to skończyć albo chociaż mu powiedzieć, że to koniec i zobaczę jak się zachowa dalej itd. Może się w końcu ogarnie jak zrozumie, że może mnie stracić, bo na razie chyba to do niego nie docieraciężka sprawa, kocham go, zależy mi na tym związku itd, ale na chwile obecną widzę, że nie jest tak jak powinno być i że zasługuję na więcej, a on chyba nie jest w stanie się zmienić
|
|
|
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz taka terapia szokowa może Wam pomóc..jak zobaczy, że nie masz obowiązku znosić jego humorów i postawy to może coś do niego dotrze i jeszcze się ułoży
|
|
|
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!!!!!!!!!
WItam po przerwie,nie pisalam bo znowu grzeszylam,szkoda pisac w ogole,niewiem co sie ze mna dzialo,nie chce tak dluzej!!!chce znowu normalnie jesc i wreszcie chudnac bo teraz to pewnie waga tak poszla w gore ze masakra,a jutro lece na 2 tygodnie zagranice i musze sobie to wszystko poukladac bo inaczej zwariuje..
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
co tu tak cicho?
![]() ja się trochę nie odzywałam, przez te problemy z TŻtem o których wcześniej wspominałam ![]() ciężko było przez te kilka dni, powiedziałam mu, że to koniec itd, no ale przemyślał wszystko, ogarnął się, widzę że żałuje i chyba zrozumiał pewne rzeczy, więc już jest ok i pogodziliśmy się z dietą ok. Przez te kilka dni to w sumie praktycznie w ogóle nie jadłam, bo nie byłam za bardzo w stanie Ale zmuszałam się i niewiele bo niewiele ale coś tam zawsze wpadło. Teraz już będzie lepiej![]() z ćwiczeniami ciągle ok, twardo ćwiczę Insanity a i dostałam już te bańki chińskie które zamawiałam. Wczoraj użyłam pierwszy raz. Ale w sumie krótki zrobiłam ten masaż, żeby nie szaleć za bardzo od razu, bo się bałam, że siniaków jeszcze sobie jakiś narobię czy coś no ale jest ok, choć momentami trochę bolało![]() no ale mam nadzieje, że będzie skuteczne i zwalczę w końcu to dziadostwo
|
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
coś nam wątek zdycha
![]() wracać dziewczyny
|
|
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem
czuwam ![]() w pracy na razie, ale zaraz stąd idę, bo się wnerwiłam z jedzeniem coraz lepiej u mnie ![]() od poniedziałku zaczynam 8 tygodni z insanity więc jak możesz to porzuc mi linka skąd dokładnie brałaś ![]() ![]() jak tam? i cieszę się, że z tz się ułożyło
|
|
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
hej
u mnie jako tako. Z jedzeniem średnio, nadal mało itd, ale ostatnio praktycznie codziennie zdarza się jakiś grzeszek ale ćwiczę więc nie jest źleZ TŻtem się ułożyło, ale teraz na studiach się rypie zawsze coś nie tak ![]() linka do Insanity wyśle ci na PW
|
|
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
zagląda tu ktoś jeszcze?
wracać dziewczyny
|
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
hej Kochana
![]() ja zaglądam ![]() 5 razy siadałam by reaktywować wątek i nie dałam rady..teraz mam taki zapieprz w pracy, że nie wiem jak się nazywam ![]() ale za to jestem już mgr inż. ![]() a Ty jak tam? jak kg? bo u mnie masakra, ale wchodzę w czas zmian..do końca wakacji chcę w końcu wyglądać jak człowiek
|
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję
![]() a u mnie średnio ostatnio z jedzeniem kiepsko, praktycznie codziennie coś "zakazanego" wpadało i niestety na wadzę już to widać i trochę przytyłammuszę znów zacząć się bardziej pilnować z tym jedzeniem, bo lato już a ja zamiast chudnąć to tyję ![]() ale z ćwiczeniami ok, cały czas ćwiczę twardo Insanity a Ty w końcu zaczęłaś czy nie masz za bardzo czasu?a reszta dziewczyn gdzie? ![]() Monika, Paulina, Justyna, Asia wracać ![]() ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

no i do tego jakieś piwko i prawdopodobniej grill
na balkonie
a czas zwalczyć tego dziada, więc może chociaż te bańki się sprawdzą

01.08.2013
15.08.2014

zaraz będę leciała do pracy, straszliwie mi się nie chce 
ale to wszystko przez TŻta

więc dalej nie wiem jak to ze mną jest 
nauka na egzaminy czeka a ja w ogóle zabrać się za to nie mogę