|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
Cytat:
---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
I really love it |
||
|
|
|
#4262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wyszla z tego niezla parodia wszystkich dziewczyn z YT ![]() Urocza dziewczynka.
|
|
#4263 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
strasznie dużo się dzieje w tym filmiku - jakoś nieskładnie, i nie podobają mi się jej miny i jakieś dziwne zachowanie . Ale dziewczyna ładna i makijarz na filmiku ma fajny |
|
|
|
|
#4264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4265 |
|
Rozeznanie
|
Prześliczna jest ta dziewczynka
![]() Ale zastój na YT... od kilku dni nic ciekawego się nie dzieje... No może poza filmikiem Szusz, swoją drogą, nie rozumiem Waszych zarzutów, ja ją bardzo lubię, uważam, że jest super ciepłą kobietką. I w filmiku pokazywała piękną torebkę i portfel z TkMaxxa, chyba się skuszę na wizytę w tym bałaganie.
|
|
#4266 |
|
Raczkowanie
|
ta dziewczyna jest śliczna:
http://www.youtube.com/user/sunbeams...29/QSwybm1IUuw ale wygląda młodziutko strasznie, nie wiem ile ma lat ja uważam, że błyszczyki Manhattanu są najlepsze, mam też EL, MAC, Lancome, Dior, ale najbardziej wolę właśnie te z Manhattan, a kosztują chyba niecałe 20 zł
Edytowane przez Purple_tulips Czas edycji: 2011-02-23 o 12:34 |
|
|
|
#4267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4268 |
|
po prostu Em :)
|
Jakich?
---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- 16.
|
|
#4269 |
|
Zadomowienie
|
Ale nuuudy na tym YT ..... przydałby się jakieś nowe twarze ;-)
|
#4270 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4271 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o mnie .. to nie nie ;p ja jestem zbyt zakręcona na "karierę medialną" :P
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Z ostatnich filmików zainteresowały mnie tylko Nisiax i Susz, czekam aż się 7777 rozkręci bo ładna buzia ale tematycznie narazie nic dla mnie. Katosu natomiast jest pięknością nie od dzisiaj, ale coś tak cmoka w tym ostatnim filmiku
Do BH zaglądam ale makijaże raczej na specjalne okazje i jednak kanał robi się nudny jak są tylko makijaże. A może apetyt rośnie w miarę jedzenia i człowiek oczekuje niewiem czego?
|
|
|
|
#4273 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4274 |
|
Zadomowienie
|
Na moim kanałe mam tylko kilka filmików ze ślubu.. i narazie chyba tak zostanie... może kiedyś mnie najdzie żeby coś nakręcić ;-)
|
#4275 |
|
Raczkowanie
|
o, a podasz link?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4276 |
|
Zadomowienie
|
a znacie tą dziewczynę? http://www.youtube.com/user/SMLx0 prześliczna
kiediska co to za obijanie się na YT? Wrzucaj jakieś nowe filmiki raz raz
|
#4277 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
ja na te filmiki trafilam przypadkowo i musze wam powiedziec, ze troche sie od nich uzaleznilam To super, ze dziewczyny nagrywaja filmiki i dziela sie z nami swoja wiedza z zakresu makijazu, pielegnacji wlosow, ciala itp.Ja np bardzo duzo sie dowiedzialam dzieki tym filmikom. Nauczylam sie nakladac bronzer, roz, wiem gdzie sie kladzie rozswietlacz. Pozatym dziewczyny dodaja recenzje roznych kosmetykow dzieki temu nie natkniemy sie na jakies buble. Ja bardzo lubie ogladac filmiki: brunettesheart i nissiax83- wedlug mnie te babeczki sa najbardziej profesjonalne, widac na pierwszy rzut oka, ze sa to inteligentne dziewczyny, elokwentne, mowia na temat- bardzo dobrze posluguja sie jezykiem, nie ma co 2 sedundy mmm, yyyy,eeeee. I widac, ze interesuja sie makijazem, brunettesheart robi piekne makijaze oczu- ja jestem pod wielkim wrazeniem, chcialabym kiedys tak sie pomalowac. Niestety mieszkam w malym miasteczku i nie mam dostepu do profesjonalnych kosmetykow ale jak bede na zakupach w lodzi np: w galerii lodzkiej i bede miala wiecej pieniazkow to zainwestuje w jakis porzadny cien do powiek, pedzle, nie bede wydawala niepotrzebnie kasy na kosmetyki sredniej polki- bo uwazam, ze lepiej miec 2 dobre cienie niz 7 czy 8 do niczego. Jezeli chodzi o nissiax83- to mam takie same zdanie o niej jak o brunettesheart. Naprawde maja ciekawe filmiki i nakrecone co najwazniejsze z glowa ![]() Troche mniej profesjonalna ale wedlug mnie bradzo urocza jest- little star1987- bardzo lubie ogladac jej filmiki, ma cieply glosik, widac, ze jest bardzo przyjazna i jest wyluzowana na maxa i co najwazniejsze jest naturalna. Jej siostra, ktora wystepuje pod pseudonimem RockGlamPrincess tez ma ciekawe filmiki, mi sie spodbal filmik odnosnie recenzji kosmetykow bielendy. Jezeli chodzi o szusz- to ma bardzo fajny filmik dotyczacy walki z uporczywym cellulitem. Jak bede w rossmanie to poszukam tej szczotki, ktora ona polecala w filmiku. Lubie tez ogladac filmiki nakrecone przez Maaaaaadzie i aasieek- dobrze ich sie slucha, mowia na temat i sa bardzo naturalne. Nie przypadly mi natomiast filmiki ladymakeup- nie mam pojecia dlaczego. Nie zamierzam nikogo krytykowac bo zdaje sobie sprawe z jednego, ze nie jest latwe nakrecenie takiego filmiku z mysla, ze zobacza to miliony na youtubie. Kazdemu moze zdarzyc sie, ze bedzie mial problem z wyslowieniem ale z czasem taka osoba nabiera wprawy. Mi sie jedynie nie podobaja filmiki gdzie np dziewczyna wypowiada sie na temat makijazu a na filmiku widac: ze ma zle dobrany podklad do twarzy (zdecydowanie za ciemny), podklad ma nalozony tylko na twarzy a szyja biala, jeszcze w dodatku duzo ciemnego bronzera i na koniec roz na polikach- jak taka osoba ma doradzac w kwestii makijazu i pielegnacji twarzy jezeli sama robi karygodne bledy. Podam wam przykladowe filmiki ![]() bruneetesheart: http://www.youtube.com/watch?v=Y8nLMqC1e5k nissiax83 http://www.youtube.com/watch?v=RZnV6XosYGU maaaaaadzia: http://www.youtube.com/watch?v=BD47L...eature=related aasieek: http://www.youtube.com/watch?v=m3qxHPZd0lc Little Star1987 http://www.youtube.com/watch?v=moQ3y...eature=related RockGlamPrincess: http://www.youtube.com/watch?v=ai8Q3...eature=related szusz: http://www.youtube.com/watch?v=e4rUDW334bI Edytowane przez uwielbiam_owoce22 Czas edycji: 2011-02-23 o 15:08 |
|
|
|
#4278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
|
|
#4279 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja szusz bardzo lubię
![]() Cisteczko i niesię też lubiłam, ale niewiele mi po filmikach gdzie pokazane są głównie rzeczy których w Polsce nie ma. Choć uwielbiam stylizacje ciasteczka. Nie wiem czy zwróciłyście uwagę, bo mi w sumie chłopak dopiero powiedział, ale ona w ogóle nie patrzy w kamerę.... tak jakby mówiła do ściany, choć gadanie do aparatu też jest głupie :P niasiax czasami obejrzę, bardzo miła i sympatyczna, ale podobnie, większość niedostępnych kosmetyków. Dlatego wolę oglądać dziewczyny z Polski, wiem, że to głupie, ale też dlatego tak lubiłam filmiki Izabel. A oglądacie chlorofilka? Dziewczyna coś w sobie ma, zdecydowanie. Nawet godzinne recenzje Angel by mnie nie nudziły (choć była tu dla mnie niemiła :P) więc już jej nie słodzę :P Madzia jakoś zaczęła mnie nudzić... może dlatego, że ona taka bardziej flegmatyczna mi się wydaje. Siódemka fajna, ale tematyka jej filmików też narazie średnio mi odpowiada. Czekam na inne. Edytowane przez Takajakaya Czas edycji: 2011-02-23 o 16:28 |
|
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bardzo lubię szusz jest konkretna choć ma pewną manierę w głosie, ale już mnie to nie denerwuje.
Ciasteczko też lubię podobnie jak niesię. Ta ostatnia jest bardzo sympatyczna. Najbardziej rozwalił mnie jej jeden filmik na końcu, którego powiedziała coś mniej więcej takiego: "dla wszystkich którzy zastanawiali się czy żyje, odpowiadam: tak żyje. mam się dobrze i zamierzam jeszcze trochę pożyć, ale jakby to się miało zmienić to dam wam znać" Śmiałam się po tym i śmiałam .Izabelle25D też bardzo lubiłam - taka ciepła, sympatyczna osoba. Za to bardzo denerwuje mnie głos Michelle Phan...
|
|
#4281 |
|
Raczkowanie
|
Takajakaya ja tu jeszcze nie zdążyłam być NIE MIŁA ;P
Słowo
|
|
|
|
#4282 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4283 |
|
Zadomowienie
|
|
#4284 |
|
Rozeznanie
|
Ja teraz wlaczylam filmik szusz i pierwsze co to sie rzucaja jej cycki...
|
|
|
|
#4285 |
|
Zadomowienie
|
Kochane tak odbiegając trochę od tematu filmików (ale pozostając w urodowym :P) Mogłybyście mi polecić jakiś fajny rozświetlacz do twarzy? Żeby nie miał za dużo brokatu i drobinek.. taki delikatny..
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
Nieesia dodała filmik z recenzją Tangle Teezer
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
rozwaliła mnie jak poleciła szczotę do rozczesywania włosów na klacie
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
zauważyłam, że sporo dziewczyn, które miały np. kilkutygodniową przerwę w nagrywaniu filmików, tłumaczą się z owej nieobecności jak uczniaki... niedługo może usprawiedliwienia zaczną wklejać
![]() A ja kupiłam dwa błyszczyki Vipery - oba fajne (nr 2 i 3, totalnie różne ), są gęste i troszkę przypominają pomadkę w płynie
|
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.

I w filmiku pokazywała piękną torebkę i portfel z TkMaxxa, chyba się skuszę na wizytę w tym bałaganie.

osobiscie bardzo nie lubie takich akcji