|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
też już bym chciała być na etapie zapraszania gości ... choć wiem, że u nas będziemy musieli zacząć sporo wcześniej zapraszać ... chyba, że się jakoś sprężymy ...ale u każdego jakaś kawka/herbatka... a my tylko w weekendy będziemy mogli zapraszać ( chyba, że coś się w tej kwestii zmieni )
#4262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My dziś w Kauflandzie zostawiliśmy 60 zł : mdleje: a kupiliśmy jedynie piwa, jogurty, serki, mleczne kanapki, oreo ![]() ![]() Odkryłam lody kokosowe w łupinkach kokosa ![]()
![]() |
#4263 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
witajcie, ja dziś tylko na chwilkę.byłam dzis u rodziców, potem w Lidlu i w teatrze.W lidlu zrobilismy spore zakupy,no ale 100zł poszło.gdyby nie dwie paczki czipsów dla tżta,pepsi,czekoladki to byłoby z 12 zł mniej. no i zatankowalismy auto ...4,97 za litr. 200zł już nie nasze.jak dziś usłyszałam że tż pojechał do weta z kotem autem (7 min.drogi od naszego domu) to myślałam że go zamorduję.tak się rozleniwił że nie wiem co z nim dalej będzie.do tego tyje i tyje, ma juz drugi podbrudek.przeszkadza mi to że się spasł,ale nic do niego nie dociera.pomóżcie...co mam mu powiedziec?
#4265 |
Zakorzenienie
|
wrocilam z pracy i wzielam sie za gotowanko : dla siebie zupka z brokulami , dla tz-a spagetti ale wrocil i stwierdzil ze nie bedzie jadll tak pozno i tylko kanapke chcial
matko tak was ostatnio czytalam i wlaczylam sobie te RWT o anorektyczkach ... az mi sie jesc zachcialo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() mnie obudziło piękne słoneczko za oknem ![]() W piątek w teatrze było na prawdę rewelacyjnie ![]() ![]() ![]() wczoraj rano przyjechała mama zabrać mnie na zakupy i jestem bogatsza o spodnie i bluzkę ![]() ![]() ![]() a dziś będzie niestety nauka ale mam nadzieję, że na jakiś spacer uda mi się wyrwać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
TŻ pojechał na dyzur, a ja zostałąm sama. Wieczorem jade do Warszawy na kursy na tydzień. I to jest straszne bo nie bede miała tam kompa. Nie produkucie za dużo.
![]() |
#4268 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() TŻ poszedł do pracy a ja zostałam sama na cały dzień. Za oknem piękne słońce. Jutro czy we wtorek wyciągam wiosenną kurtkę i koniec bo wczoraj się gotowałam w płaszczu. Mam ochotę na leniwy dzień, ale mam też parę rzeczy do zrobienia. Wypadałoby sobie jakieś śniadanko skołować. Cytat:
Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2011-03-13 o 07:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() ![]() ![]() Jaki piękny słoneczny dzień dzisiaj ![]() ![]() ![]() W związku z tym z mężykiem ogłosiliśmy dzien bez gotowania i idziemy do jakieś restauracji na obiad ![]() ![]() Zapowiada się cudowny dzień ![]() ![]() ![]() Miłego dnia. ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
Powodzenia na kursach i wracaj szybko. ![]()
![]() |
#4270 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() super że mama zasponsorowała Ci ciuszki ![]() ![]() witam ![]() ja wczoraj byłam u mamy w szpitalu, potem zrobiłam szybki obiad i poszłam z tatą do niego sprzątać bo ponad tydzień nawet nie odkurzał bo nie miał kiedy wczoraj w szpitalu złapał mnie kaszel i ból gardła i trzyma do tej pory, pewnie coś złapałam w szpitalu bo tam na każdej sali ktoś kaszle albo kicha ![]() ![]() Tż wrócił z nocki i znowu mnie obudził ![]() ![]() sprzątać na razie nie mam jak bo Tż śpi, więc siedzę sobie z kawą przed kompem na obiad dzisiaj schabowe, wczorajj też były ale Tż kupił dużo schabu i musimy go zjeść ![]() cholerka- czy Twój przepis na karkówkę można wykorzystać z szynką wieprzową? bo nie było już karkówki więc Tż kupił szynkę |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry Kochane SPD
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzisiaj P. pojechał na wycieczkę skuterową, ja robię pranie (bo wczoraj nie było wody ![]() ![]() co do piątku i filmu Skąd wiesz to nam się średnio podobał, stwierdziliśmy że był dziwny i stanowczo za długi jak na taki format ![]() ![]() ![]() Chciałam sie Wam jeszcze pochwalić jaką mi piękną figurkę Koali wymodziła Cholerka ![]() ![]() http://i17.photobucket.com/albums/b84/Rynnthevampire/koala.jpg i zmykam, życzę miłej niedzieli i obiecuję zajrzeć później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
Dzień Bobry
![]() U mnie również cudna pogoda. Odprawiłam tżta do pracy, zajmę się pisaniem a później wybywam na obiad do rodziców ![]() ![]() Muszę jeszcze poszukać bibliografi na jutro, może uda mi się coś przydatnego zdobyć do pracy ![]() Miłego dnia ![]()
#4273 |
Konto usunięte
|
aaa i zapomniałam o najważniejszym!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ też przytył odkad sie poznalismy. Dobił niedawno do setki.. Po nim tego nie widac bo jest wysoki (1,90) i ubity. ALe ostatnio cos sie rozbestwił i je strasznie dużo. To dla mnie dziwne, bo ja od poczatku roku odżywiam się zdrowo, a On nie chce do mnie dołączyć. Boje się że bardzo przytyje i wtedy będzie miał problem ze zrzuceniem wagi.
![]()
#4275 |
Zakorzenienie
|
Wiosna, wioosna, wioooosna!
![]() Tak ślicznie słońce świeci i powietrze takie fajne. Wietrze mieszkanie na potęgę ![]() Mój TŻ przy 178 cm wzrostu ważył prawie 100 kg, a teraz 70 kg i wygląda jakby go z zagłodzili ![]() A w ogóle to jaka ze mnie blondynka, skopałam sobie ikony dokumentów worda ![]() Zdolna zmieniłam program domyślny dla .docx z word 2010 na word 2007 (bo miałam zainstalowany starter 2010 i mi się w nim automatycznie dokumenty otwierały) i mam teraz jakieś skopane ikony dla dokumentów ![]() Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2011-03-13 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja właśnie zjadłam śniadanko i teraz sama samotna leże bo Tż pojechał na giełde a ja mam się niby uczyc ![]() Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2011-03-13 o 09:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Konto usunięte
|
Nurku to na dworze się poucz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
kobieta za ladą
|
witam sie niedzielnie
![]() wstawiłam rosołek ale przedemna jeszcze góra prania bo wczoraj zabalowalismy troche u chrzestnej Julki i wróciliśmy przed 21 dziewczyny jak macie netto u siebie zobaczcie ceny mięsa paczkowanego ,wczoraj kupiłam np schab w plastrach za 4,50 i karkówke w plastrach za 4,30 ,jesli ceny sie utrzymają naprawdę sie przerzucę z tesco na netto ![]() po obiedzie chyba sie wybiore z julką na spacer bo jest cudnie ![]()
#4279 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
Mój Tż przy wzroście 178 cm waży 67 kg
![]() I to tylko jeśli nie ma stresów i go przypilnuję z jedzeniem. W trakcie ciężkiego okresu potrafi migiem zjechać do 64 ![]() Wygląda jak wygłodzony ![]()
#4281 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Macie jakiś sprawdzony sposób na muffiny z gorzką czekoladą?? Koleżance obiecałam. A my dziś wstaliśmy przed 9. Wstawiłam białe pranie, moczone przez noc, rozebrałam kurczaka pierwszy raz w swoim życiu(dobrze, że kiedyś czytałam tu jak się do tego zabrać), zbieramy się i ruszamy na spacer, korzystając z pogody ![]() Nie mogę TŻ spodni jeansów doprać, są smugi z kurzu i nie wiem czego. ![]()
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaa to prawda że w Poznaniu wiosna, wczoraj było ciepełko ![]() i w sumie z oszczędności tez nie pojechałam, bo mam zajęcia rozłożone na ten weekend tak że był wydała 100 zł na dojazdy U mnei też wiosna, 12 stopni na termometrze, po południu chcemy jechać do babci na wieś i trochę powietrza powdychać Cholerko masz talent ![]() ![]() Teraz jak coraz ładniej się robi na dworze to człowiekowi nic się nie chce bo to słońce rozprasza. wczoraj Tż zalatwił mi mopa bo umył czarny balkon prawie nowym ![]() a na obiad dziś piersiątka w cebulce plus dla mnie kasza a dla Tż ziemniaki, tylko suróweczki brak, ale jakoś damy radę miłej niedzieli
![]() |
#4283 |
Wtajemniczenie
|
Witam SPD
![]() Pogoda zachęca do przebywania na dworze,więc my z TŻ planujemy dzis jakiś spacerek. Ogłaszam że czas schować zimowe kurtki i buty - oby już nie były potrzebne ![]() Wczoraj bawiłam się u znajomej z dziewczynami z pracy, ale o dziwo dobrze się dziś czuję mimo wypitego alkoholu w dos dużej ilości ![]() Dziś na obiad robie zupę cebulową - pierwszy raz więc mam nadzieję że wyjdzie ![]()
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
cholerko Ty naprawde masz talenty ! śliczna ta koala
![]() Moj tż tez jest szczupły, ale odkąd mieszkamy razem to stracił tą fajną budowe ![]() ![]() ![]() A pogoda jest cudowna ![]() ![]() ![]() ![]() co do baru w domu, to jak nurek opisuje , to jakis pałac chyba ![]() My tez robimy sobie z rodzicami na połowe takie pomieszczenie w piwnicy. Zostało dobudowane, z wejsciem od zewnątrz, narazie jest w trakcie remontu, ale w planach ma być stół bilardowy, piłkarzyki dart, jakas komoda na alkogohole, kanapa i dwa fotele od nas. to bedzie taki pokój do spotkan ze znajomymi, przy grillu czy coś ![]() Narazie jeszcze daleko w polu bo dopiero pomalowane są ściany, i kupione płytki które czekają na położene ![]() ale moze juz za rok bedziemy testować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Zakorzenienie
|
moj tz przy 184cm czasem ledwo 72kg ale jak go poznalam mial moze 66 wiec twierdzi ze przy mnie przytyl .
Na szczescie zdaje sobie sprawe moja chudzinka ze to za malo . |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | |||
Rozeznanie
|
Hellou
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() udanego wyjazdu ![]() a u mnie nie cudna ![]() ![]() a miało być tak pięknie ![]() Cytat:
![]() koala urocza, ![]() U nas niestety to ja przytyłam ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj poszlismy po 16 na spacerek i do kauflanda po owoce, warzywa, ryby. Wracając z zakupów spotkaliśmy żonę brata tż i jakoś się zgadaliśmy, że poszliśmy do nich na imprezkę ![]() ![]() ![]() Wczoraj pracowałam, potem spacer, zakupy i impreza, więc nie byłam SPD ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Konto usunięte
|
jeśli chodzi o wagę naszych facetów to mój P. przebija wszystkich
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny zaliczylam udany shopping i tym samym wykorzystałam budżet na przyjemności na ten miesiąc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pogoda jest zaj*bista! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
Tż dopiero wstał po nocce i poszedł do kolegi więc w końcu zaraz wezmę się za sprzątanie
pogoda jest piękna, byłam z psem na długim spacerze ![]() miałam myć okna dzisiaj ale w niedzielę raczej nie wypada, może jutro machnę po pracy jak nie będę musiała niczego załatwić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
kobieta za ladą
|
kash niestety mój bije twojego tż
![]() 185---60 kg heh a pochłania takie ilości jedzenia ze szok czasami..no ale ma to dziedziczne bo teściu też szczupły zmykam na spacer bo bajka na dworzu ![]()
9 lipca 2014 godzina 2 .00 -------- 20.04 2015---świat się zatrzymał ![]() trzeba dzisiaj nie mieć czasu Edytowane przez dudipopka Czas edycji: 2011-03-13 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.