|
|
#4261 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Kraków - część 9. Pędzimy dalej!
Ville - mnie ogranicza godzina, bo kończę pracę o 17. Nie wiem jak to się załatwia z tymi kodami, bo Pomarańczki unikam jak ognia...
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie ma ograniczeń - to znaczy można co środę wykorzystać kod z tym, że zdarzało się, że po prostu brakowało kodów (ich liczba jest w jakimś stopniu ograniczona) ale mi się jeszcze nigdy nie zdarzyło kodu nie otrzymać ![]() Miłego dnia i wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4264 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ville - a kto jeszcze idzie? Dla mnie 20 to jest 3-godzinne łażenie po mieście, bo nie opłaca mi się wracać do domu, jeśli jechałybyśmy do Bonarki (no, chyba że Kazimierz). A co w ogóle jeszcze grają fajnego?
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ się wkurzyłam, dzwonił do mnie kurier i mnie wyśmiał dosłownie że liczę na odbiór po 15
Do ogolnego dzialu juz dzwonilam, mam numer na krakow do kierownika regionalnego i po 9 mogę dzwonić, nie popuszczę, i nawet jak dziś nie przywiezie to będę mieć satysfakcję Przesadził cham, nie chce mu sie bo on nie pracuje juz o tej porze. Szkoda że w infolinii mowia ze do 16 pracuja! Gdyby nie to że jutro mam wolny dzien to bym paczki nie dostala pewnie wcale. No to sorry co maja zrobic osoby ktore pracuja codziennie? Nie zamawiać kurierów? Bo w innym wypadku paczki nie dostana? Się zachowują kurierzy jakby klienci byli dla nich a nie oni dla klientów
|
#4266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
|
||
|
|
|
#4267 | ||
|
Matka Smoka
|
Ja też, a najlepiej w duecie z nutellą
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4268 |
|
Nie depcze krokusów
|
Blair - niestety, kurierzy ostatnio są gorsi od PP
|
|
#4269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
bo ja widze że Ona dwoi się i troi a Wy wszytskie pomyły i propozycje tylko krytykujecie i nic konstruktywnego nie wychodzi po cholere nam taki klub w takim razie? |
||
|
|
|
#4270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- nie rozumiem po co i co miałby dać; - nie zauważyłam, żeby sprawiało to problem. Zasada niech będzie jedna: organizatorka ustala zasady. Tyle w temacie. Po co to komplikować?! Poza tym cholerka podała rozsądne rozwiązanie problemu, więc nie pisz, że nic konstruktywnego nie wychodzi. Cytat:
.
Edytowane przez SdC Czas edycji: 2011-03-08 o 09:06 |
||
|
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ecrulo domaga się jasnych zasad i ich przestrzegania, a wszystkie starania spełzają na niczym. Ile Wizażanek tyle zdań. A kiedy ecrulo chciała wreszcie coś skonkretyzować to dostała po pupie za próby wprowadzenia dyktatury.gg, właśnie jest problem z zamykaniem wątków, bo o ile kilka osób zgłasza wątki do zamknięcia o tyle reszta olewa i tak sobie wiszą w nieskończoność.
|
|
#4272 |
|
Nie depcze krokusów
|
Do mnie nie za bardzo dociera sens tej całej afery. Źle jest teraz?
To od organizatorki danego zamówienia zależy, kiedy będzie chciała dostać przelewy i czy będzie miało sens zamawianie, gdy ileś tam osób odpadnie. Nie mówiąc już o wpływie braków w sklepach. Klepiemy tyle zamówień, że ustalanie dla wszystkich zasad typu "bez wycofki, kasa przed" jest logiczne, ale od zamówienia odstrasza.
|
|
#4273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego, kobietki
![]() Z samego rana dostałam fajne czekoladki ![]() Nie będzie tutaj już mojej Miłości Jedynej ? " Żabciu, wróć ! "
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#4275 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ecrulo musi tu być, no jakby to było, gdyby jej nie było?!?!?!
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś chętny dziś na kawę o 16?
|
#4277 |
|
Konto usunięte
|
ale mi fajnie mija zień kobiet, słodycze, kwiaty, smsy, buzi od ach och D
|
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
hard, czy na ćwiczeniach z PSA z Kiełkowskim jest pogrom jzk na KPA z Klonowskim ?
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#4279 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
A jak ecrulo bardzo przeszkadza, że dziewczyny nie zgłaszają zamykania wątków - niech je banuje w Klubie=zakaz organizacji zamowienia na jakis czas. Ja nie jestem za tym, żeby robić zasady jak na zamówieniowych - bo tam jest terror a ja nie mam zamiaru się stresować, po to robimy zamówienia w naszym gronie, żeby było przyjemnie. To gadanie, że niby moderator odpowiada za Klub pod względem finansowym jest bez sensu chyba - jakoś miałysmy przypadek cat, która zniknęła z zamówieniem i co? W żadnym wypadku nie oczekuję od ecrulo ani od nikogo innego, że będzie za to odpowiadał, ale w takim razie po co to gadanie o bezpieczeństwie? |
|
|
|
|
#4280 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
już ładnych parę razy dzieliłam się kodem ze znajomymi i zawsze było ok ![]() Na wszelki wypadek wysłałam już smsa, kod zaklepany. |
|
|
|
|
#4281 |
|
Konto usunięte
|
Melka ja miałam z taka kobietką Iwona Gruszka ćwiczenia i było spokojnie, trzeba było sie uczyć ale ona nas nie terroryzowała. A psa to jest temat-rzeka.
|
|
|
|
#4282 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Oprócz cat. była też all_that_jazz i przeżyłyśmy, nikt ich po sądach nie ciąga.
|
|
|
#4283 | |||
|
Zakorzenienie
|
buziak od Kobitki dla Kobitek
![]() Cytat:
nie rozumiem takiej logiki- kurierzy są dla ludzi, ludzie zwykle, najczęściej pracują do 16-17, w takim razie nich takie firmy jak kurierskie i urzędy (to raczej nierealne) zaczęły pracować w godz. w których normalny pracujący człowiek mógłby przyjść i cokolwiek załatwić... mnie szlag trafia za każdym razem jak mam odebrać paczkę. zwłaszcza, że nie umawiają się wcześniej tylko dzwonią pół godz wcześniej z tekstem- o 11 mogę być u Pani" a pocałuj Ty mnie w d*****! jeszcze mają tą cholerną rejonizację, że np. z wielkiej na kazimierz już nie podjedzie...wrrrr. rozumiem na drugi koniec miasta, ale jak to rzut beretem? jak ja zamawiam z firmy to mam przedział 2godz. kiedy kurier może przyjść i nie mam na to wpływu. Przychodzi kiedy chce. ale jak raz zamówniłam i nie wyrobiłam się z przygotowaniem paczki to taka była obraza i afera, że on wszystkie plany musi zmienić. a ja tylko kulturalnie i uprzejmie poinformowałam, że jak mam 2godz. czasu np. 12-14 to ja na 12 się nie wyrobię ale na 13.55 już tak. i co? dostałam z******* zamiast podziękowanie, że ich wcześniej informuję Cytat:
to nie jest krytyka tylko wyrażanie własnego zdania. przecież nikt tu do Ecrulo nie ma pretensji- wiele razy był wyrażany podziw na temat tego co robi mam propozycję- w wątku ankietowym niech każda napisze w punktach z krótkim uzasadnieniem jak wg mniej powinien wyglądać klub, jakie powinny być zasady i te które będą się najczęściej przewijać zostaną zaakceptowane, hmmm? pasuje? wiadomo że ile osób tyle zdań, ale skoro już musi być regulamin (bo widzę że musi) to go stwórzmy i skończmy ten temat. Cytat:
pewnie wyjdzie że nie znam regulamminu, ale czy Ecrulo nie może zamknąć takie wątku bez jego złoszenia? nie chodzi mi o to żeby sama to śledziła ściągając obowiązek z ramion założycielki ale raczej o to że np. jeśli któraś dziewczyna nie zgłasza zamknięcia to następne jej wątki będą usuwane/ zamykane? skoro tego nie pilnuje to niech nie robi nowych
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
A to ja nic o aferach nie wiem
![]() Dzwoniłam, opierdzieliłam, i to tak porządnie mocno, babka dzwonila do kuriera, i on wielce zdziwiony że ja mam pretensje I tak to nic nie zmieni w terminie dostarczenia, no ale mam satysfakcje bo mu koło pióra mocno narobiłam Żeby tylko jutro w ramach odwetu nie stwierdził że nie dostarczy ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- GG no dokładnie, powinni mieć ustalone tak że indywidualni po 15, bo wtedy jest większe prawdopodobnienstwo ze ktos bedzie w domu, a nie ze on dzwoni ze bedzie u mnie za chwile Malo tego to on mi probowal wmowic ze do 14 rozwożą
|
#4285 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
all_that_jazz była za czasów bez klubu chyba
|
|
|
|
|
#4286 |
|
Nie depcze krokusów
|
Co do kurierów, to pamiętam jak zamawiałam przesyłkę do Bochni i nie mogli się zdecydować, czy mają z nią wysłać kuriera z Krakowa czy z Tarnowa. A co, ja mam sobie wybrać, skąd będzie pan Wiesiek dostawca?
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane - z okazji dnia kobiet wszystkiego naj
I krótki instruktaż dotyczący przyjmowania kwiatków ![]()
|
|
#4288 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie czytam waszych dyskusji nt. klubu, tak jak wy omijacie dyskusje o cukrze i jest dobrze ![]() Wszystkiego najlepszego! Mój mężczyzna w ramach prezentu spóźnia się ponad godzinę - miał być o 10... a jak dzwonię, gdzie jest "niedługo będę" ![]() Asiunia, Bajeczna - mam 2 staniki 75b. Jeden jest zwykły, czarny, maidenform http://www.freeportusa.com/Maidenform_Black_Bra.jpg taki dokładnie, malusia kokardka na środku. Drugi - dkny, push-up z niewyjmowalnymi poduszeczkami, ale jaki śliczny http://imagecache.asos.com/inv/V/64/...k/image1xl.jpg na żywo wygląda ładniej :P mam też identyczny Maidenform tylko większy rozmiar, 80c albo nawet d :P
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2011-03-08 o 11:25 |
|
|
|
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia
Blair mnie też zawsze denerwuje, że kurier zawoni, że będzie za pół godziny i zdziwiony strasznie jak mnie nie ma... Tak jakbym siedziała i na niego czekała... Dobre\ze wiedzieć, że nie pracują do 15 jak twierdzą... Cytat:
|
|
#4290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ineso- w kilku krótkich słowach napisała dokładnie to z czym się zgadzam
![]() Cytat:
Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.

I nie ma ograniczeń - to znaczy można co środę wykorzystać kod z tym, że zdarzało się, że po prostu brakowało kodów (ich liczba jest w jakimś stopniu ograniczona) ale mi się jeszcze nigdy nie zdarzyło kodu nie otrzymać 
Przesadził cham, nie chce mu sie bo on nie pracuje juz o tej porze. Szkoda że w infolinii mowia ze do 16 pracuja! Gdyby nie to że jutro mam wolny dzien to bym paczki nie dostala pewnie wcale. No to sorry co maja zrobic osoby ktore pracuja codziennie?

W ogóle to możliwe, żeby kod wykorzystywał ktoś inny czy w regulaminie śród Orange jest zaznaczone, że tylko właściciel? I czym tracisz, cholerko, ty na tym - masz ograniczoną tylko jedną środę Orange w miesiącu czy jak?
) ecrulo domaga się jasnych zasad i ich przestrzegania, a wszystkie starania spełzają na niczym. Ile Wizażanek tyle zdań. A kiedy ecrulo chciała wreszcie coś skonkretyzować to dostała po pupie za próby wprowadzenia dyktatury.

" Żabciu, wróć ! "