|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki kolor dla mnie? | |||
Brąz? |
![]() ![]() ![]() ![]() |
142 | 53,99% |
Bląd? |
![]() ![]() ![]() ![]() |
123 | 46,77% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 263. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki KOLOR włosów będzie do mnie pasować ? - wątek zbiorczy
Cytat:
1) Ciemny blond, zdjęcie sprzed trzech lat 2) Nie wiem co to za kolor ![]() 3) Czarny 4) Czerwony 5) Aktualny- przepraszam za nie wyraźne i ciemne zdjęcie, ale kolor wygląda dokładnie tak jak na zdjęciu 6) Rudy- wszyscy mi mówili że źle wyglądam I proszę pomóżcie mi ![]() ![]()
Wymiana Edytowane przez Gwiazdeczka223 Czas edycji: 2013-03-14 o 14:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Zadomowienie
|
mi się bardzo podobasz na 2 zdjęciu- a tak ogólnie to w ciemnych ci ładnie ale nie w czarnych.
Mam pytanie czy któraś z was używała farby 1. wellaton-karmelowa czekolada 2. pallete- orzechowy blond 3. loreal- miodowy karmel ??? Jeśli tak to jaki był efekty? nie cchę wyjść ruda a te kolory bardzo mi sie podobają, chcę mieć jaśniutki brąz wpadający lekko w rudy albo i nie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
Używałam karmelowej czekolady (nie co prawda na sobie, ale), bardzo ładny brązik wychodzi
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Zadomowienie
|
dziękuję za odpowiedź
![]() ![]() Ja mam taki średni blond ale chciałam przyciemnić ciemniejszym blondem włosy żeby ta karmelowa czekolada bardziej brązowa wyszła.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
Co mogę zrobić z moimi włosami?
Hej, wstawiam zdjęcia swoich włosów, mysle, co mogę z nimi zrobić, przefarbować na jakiś kolor, zrobić ombre, obciąć? ...
Naturalnie są falowane i takie bardzo puszące się, na zdjęciu są akurat podprostowane,. 3 zdjecie jest robione bez lampy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
kinia, Wiesz co, ona była nakładana na dość jasny odcień brązu, więc to troszkę inaczej.
![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381774 - o, tutaj o tym piszą. Jak widzisz u tej dziewczyny z brązowymi włoskami ładnie wyszła, jasnobrązowa. Ale przy jaśniejszych tonach lubi wychodzić rudawo.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb Edytowane przez SceneQueene Czas edycji: 2013-03-17 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Przyczajenie
|
Dot.: Co mogę zrobić z moimi włosami?
na pewno nie farbuj teraz całych włosów, możesz zrobić ombre i postopniować
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4268 |
Przyczajenie
|
Ombre i wycieniuj mocno !!!
![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Ombre ! i wycienuj mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Rozeznanie
|
Na pewno nie ścinaj włosów. Kolor też jest ładny. Wystopniuj mocno
#4270 |
Przyczajenie
|
Proszę poradźcie jaki kolor ?
Witajcie,
Od lat miałam blond włosy, ostatnio zafarbowałam zmywalną farbą włosy na ciemno i nie wiem czy utrwalić to czy wrócić do blond. Pomóżcie jako osoby postronne. |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Przyczajenie
|
Dot.: Proszę poradźcie jaki kolor ?
jeszcze dwie fotki
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4272 |
Przyczajenie
|
Poradźcie proszę ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Recenzentka Miesiąca - Listopad 2017
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym postawiła na blond, ale nieco ciemniejszy niż na załączonym zdjęciu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Przyczajenie
|
Dziękuje za Wasze porady, ja właśnie przyzwyczajona jestem do blondu, a ciemny traktuje jako coś nienaturalnego. Chciałam jednak spytać, bo to może być tylko moje odczucie z racji przyzwyczajenia....
Oczywiście czekam na kolejne cenne opinie ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Przyczajenie
|
jaki kolor włosów?
Cześć! Pomóżcie mi zidentyfikować mój obecny kolor włosów jaki mam (czy pasuje do mnie) i jaki makijaż i ubrania w jakich kolorach pasują do nich??? Jestem w kropce a za miesiąc idę na wesele i nie wiem czy zostawić takie włosy czy może miodowy blond na obecnych mi ładnie wyjdzie :/ Doradźcie proszę
![]() Edytowane przez ragusia87 Czas edycji: 2013-03-17 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4278 |
Przyczajenie
|
Dla mnie lepiej wyglądasz w ciemniejszych, bardziej intrygująco i elegancko, z jaśniejszych chyba byłby dobry jakiś karmel ale nie jaśniej. a włoski super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Przyczajenie
|
No to 3 do 1 na rzecz blondu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Zadomowienie
|
mi się bardziej podobasz w ciemniejszych, właśnie dlatego że wyraziście wyglądasz a w blondzie też ładnie ale ten blond wg nie jakby za jasny.. Chyba bardziej cie widzę w ciemniejszym kolorku
------- Dobiłyście mnie z tą karmelowaa czekolada:P a już miałam lecieć po farbę.. na zdjęciach w graficie podoba mi sie ten kolor nawet jeśli wpada w rudy ale jednak bardziej brązowy.. no ale totalnie ruda nie chciałabym wyjść.. A zamiast tej karmelowej czekolady co możecie polecić? Żeby wyszedł mi taki kolor jak ma ta pani na opakowaniu ![]() widziałam zdjęcia po orzechowym blondzie z pallete i efekt bardzo mi się podoba no ale też nie wiadomo jakby na moich włosach wyszło. Jedno jest pewne- na pewno muszę trochę swoje włosy przyciemnić jakoś do ciemnego blondu :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Przyczajenie
|
Wasze rady są nieocenione ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Zadomowienie
|
Hehe ja kiedyś własny wątek założyłam jak miałam blond włosy i ciemniejsze i odpo były pół na pół jedni woleli mnie jasna blondynkę jedni ciemną. Do tej pory nie wiem w którym kolorze mi lepiej :P Ale co tam, trzeba poeksperymentować.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4284 |
Przyczajenie
|
No tak. Ja chciałam porady bo nigdy nie miałam ciemnych, a jak już na stałe utrwalę kolor to nie będzie można szybko wrócić do blondu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Przyczajenie
|
Wiecie o czym pomyślałam farbując, że mimo moich 28 lat ludzie myślą że jestem dużo młodsza, co sprawia mi problemy w pracy. Na razie mamy 3 do 5 na korzyść blondu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Przyczajenie
|
Witam,
potrzebuje porady odnosnie zmiany koloru wlosow,
kiedys rozjasnialam do blondu lecz 2 cm odrost zrobil sie platynowy a reszta wlosow miodowa poczym pokrylam je ciemnym brazem, w obecnej chwili mam rozjasnione koncowki, prosze doradzcie czy pasuje mi blond? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Przyczajenie
|
Dot.: Witam,
hehe mamy ten sam dylemat ;-)
Ja uważam że jasny blond raczej nie pasuje, ale taki ciepły karmel mógłby być ok. Tylko najlepiej dochodzić do jasnego koloru stopniowo. Proponuje robić pasemka. |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zadomowienie
|
saszka mi się podobasz w ciemnych włosach i nie wyobrażam sobie ciebie w blondzie jasnym chyba że jakiś jasny brązik, karmelek.
Co do przechodzenia z ciemnych włosów na jasny- ja nie miałam problemu. Poszłam 2 razy na pasemka na całej głowie, dużo i już byłam blondyną. Ale tez radzę metodę pasemek bo odrazu jak położy się blond na ciemny kolorek to może nie wyjść. Kupiłam sobie tą karmelową czekoladę. Widziałam dzisiaj kilka dziewczyn w kolorku który mi sie podoba mm.. no ale głupio tak podejść do jakiejś laski i ni z tąd ni z owąd zapytać "hej powiedz mi na jaki kolor farbujesz włosy?" ![]() W tym tyg pofarbuję na blond z garniera (wygląda na to że wyjdzie mi ciemny blond) a w następnym tyg tą karmelową czekoladą... boję się efektu ale kiedyś trzeba zaryzykować i sprawdzić co wyjdzie. Oby wyszło tak jak chcę... |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zakorzenienie
|
ojj. moim zdaniem ślicznie Ci w tych ciemnych. nie widzę Ciebie w blondzie, twarz straci wyraz.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.